Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.06.08. 13:00

Hetvenegy

Faja elég gyakran találkozik húzós dolgokkal ilyen céges gépeken. Táblázatban vezetett férfikollégák neveivel, sz-szel és d-vel kódolva, kivel mit kellett csinálnia az akkor éppen  píár-vezető csajszinak az előrelépésért, még 2002-ben létrehozott kellögem.doc-kal, amiben a user a hétszázadik oldalon tart a megöllek bazdmeg! ismételgetésével, fotógalériás önszopás-útmutatóval a HR-igazgató laptopján, meg fénymásolóval szkennelt szőrössegg-fotókkal a cégkarácsony fotómappájában. Az e-pont gépén talált cuccostól viszont még ő is behidalt.

A Benőke persze folyamatosan azon rugózik, hogy keressen pinaképeket az ügyfelek gépein, tuti vannak, a csajoknál manapság alap, hogy meztelenül fotózkodnak, meg hogy aztán hozzájuk párosítják a fejeket wiwen, az meg milyen állat már. A Faja persze megkérdezi, hogy azt' utána mi lesz, de a Benőnek nincs tovább a terve, csak kukkolna, meg nem nagyon érti, mi abban a nagy ügy, ha a Faja lerántja pendrive-ra, ha ilyet talál, azt' este meg egy spanglival nézegetik a picsákat, meg röhögnek.

Azt viszont nem tudja, hogy az adminjelszavas rendszerkirály spanja egyszer rákattant egy call centeres kiscsajra, akinél hangkarit kellett cserélnie személyesen, azt' a jófej helpdeskes érdeklődésből, hogy minden rendben megy-e, ilyen e-mailes barátkozás lett, meg egy lebeszélt randi. A Faja persze megtúrta a csajszi gépét, hogy mégis rendesen képben legyen, ha már be akar vágódni, meg minden. A lementett csetből a legjobb barátnővel persze többet is megtudott, mint kellett volna, konkrétan azt, hogy a bula épp' bosszút készül állni valami Lacin, egy IT-s gyerekkel, aki tök felejtős, de pont kéznél van, és így legalább kvittek lesznek azzal a szeméttel, ami persze rendesen befordította. El se' ment a randira, meg eldöntötte, hogy nem kurkászik mások cuccaiban. Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni.

Ahogy azt sem, hogy az Igni ki akarja nyírni magát. Pedig ezt full véletlenül tudta meg, a hazamenős hétvége szombat délelőttjén, mikor a belassult e-pontos gépeket nézegette szívességből, amik már tök ótvarok, két perc, mire betöltenek egy oldalt, pont emiatt van a puffogás, mert időre kell fizetni. Aztán mielőtt lezúzott volna róluk minden felesleges szart, találta meg a Barna Ignác végrendelete doksit, amiben kajakra le volt írva, hogy az arc házrészét vissza kell írni a muterjára, miután meghal, az egyéb dolgait, mint a szamurájkardját, meg a két benga hangfalat pedig a spanjaira hagyja, illetve konkrétan a Berda Mikire. A Faja persze kajakra beszart, hogy a csávó valószínűleg mindent elrendezett, mielőtt kisüti magát valami nagyfeszültséggel, pláne, hogy kurvára ki volt kapcsolva, mikor valami fal dumával rögtön fel akarta hívni. Hagyta is a gépeket a faszba, körbecsörögte a Mikit, a Vladit meg a Nándikát, hogy van egy gond, nem is kicsi, de a többit inkább személyesen a Petinél.

Ott aztán előbb próbált érdeklődni, hogy látták-e mostanában az Ignácot, meg mi van a srác kattanásával, de a vállrángatós faszomtudjánál többet nem szedett ki az arcokból. Erre aztán komolyra váltott, és azzal jött, hogy nem ártana emlékezni minden részletre az Ignivel kapcsolatban, mert úgy tűnik, kurvára meg akarja ölni magát a srác. Persze a többiek leugatták, hogy faszság, az arc tele van energiával, sőt, mióta ilyen félvezető lett, azt' van brigádja is, egyfolytában túlórázik, annyira jó a melója, meg a plusz lé, amit kap érte, szóval egyátalán nem látszik megrögzött öngyilkosnak. Mondjuk a végrendelet azért meglepett mindenkit, a Vladi be is sértődött, hogy ő nincs benne, pedig egyszer adott húsz rugót a csávónak és fél évig vissza se' kérte, ami azért egy szamurájkardot minimum megért volna, de ha ennyi hála sincs a figurában, akkor felőle meg is dögölhet. A Miki viszont kezdte komolyan venni a sztorit, mint megnevezett örökös, azt' kitalálta, hogy biztos ami biztos, felhívja az Igni muterját, hogy tud-e valamit az arcról. Az persze tudott, annyit, hogy valószínűleg alszik a szobájában, de már tegnap óta, vagy az is lehet, hogy régebben, de nem akarja zavarni, biztosan fáradt, mert még az ajtót is magára zárta. Na, ezen a ponton azért már mindenki gyanút fogott, szombat van, ki a fasz alszik ilyenkor, a Faja meg csak rátett egy lapáttal, hogy én megmondtam, basszátok meg, ez kajakra felkötötte magát.

Persze az ilyesmit nem szokás telefonban elmondani egy szülőnek, úgyhogy az lett a mondás, hogy elmennek az Igniékhez, azt' felkészítik a családot, mielőtt rárúgják az ajtót a kihűlt tetemre. Az Igni muterja meg is lepődött a csapat érkezésén, meg azzal jött, hogy mondtam Mikikém, hogy alszik, arra viszont, hogy nagyobb lehet a baj, csókolom, persze rendesen megrémült. Aztán a Nándi vállalta, hogy megy elől, ő már látott halottat, a nagyfaterja szenderült el egy vasárnap, és neki kellett volna kihívnia ebédhez, később meg őriznie, míg jöttek a mentők. A Vladinak másodikra sikerült berúgnia az ajtót, aztán a Nándi válla fölött pislogott be mindenki, az Igni muterja meg a kezét tördelve aggodalmaskodott, hogy jaj, mondjatok valamit, fiúk. Persze nem ők szólaltak meg, hanem az Ignác, hogy mi a faszom van, bassza meg, miután felült az ágyban, és próbálta felmérni, mit keresnek a kérdőjelarcú haverjai a szobájában. Arra, hogy mi a kurva anyád van, te élsz, bocsánat, Erzsi néni, nem is nagyon tudott mit szólni, kellett vagy két perc, mire rájött, hogy ébren van és nem volt atomtámadás, vagy ilyesmi.

A Fajának egy is elég volt, hogy eldöntse, nem nyit meg soha többé semmit, csak rendszerfájlokat, aztán meg némán tűrte, hogy az Ignác csapkodja a fejét a frissen kötött életbiztosítása mappájával, hogy veszélyes üzemben dolgozom, gyökér, bármi lehet, vágod. Egyben biztos volt. Hogy a távoli adminjelszavát a mindenféle gépekhez Benőre hagyná, ha úgy alakulna.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr101171102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Host 2009.06.08. 13:02:46

"mielőtt rárúgják az ajtót a kihűlt tetemre"
De költői! :)
ISTEN!

hana 2009.06.08. 13:05:25

:) rendesen kiéheztetted a népet, Te dög! :D

hana 2009.06.08. 13:06:32

"hogy a bula épp' bosszút készül állni valami Lacin, egy IT-s gyerekkel, aki tök felejtős, de pont kéznél van, és így legalább kvittek lesznek azzal a szeméttel, ami persze rendesen befordította."

ez annyira! nathanp, nekünk tényleg beszélgetnünk kell!!!

Dreamair 2009.06.08. 13:07:56

" mióta félvezető lett"... a legjobb

Teasing Angel 2009.06.08. 13:16:07

nathanp, nagyon jó írás, büszke vagyok rád

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.08. 13:22:22

@Teasing Angel: de jó :) csak jusson eszedbe, mikor majd hivatalból kell rugdosnod ;)

kukatr 2009.06.08. 13:22:50

"Arra, hogy mi a kurva anyád van, te élsz, bocsánat, Erzsi néni, nem is nagyon tudott mit szólni, kellett vagy két perc, mire rájött, hogy ébren van és nem volt atomtámadás, vagy ilyesmi." az ilyenekért szerethetőek ezek a tardai arcok.:)

haruka 2009.06.08. 13:23:44

@Dreamair: szerintem is a legnagyobb! :)

egyébként meg ismét sikerült igen kiválót írni, nathanp, b+!

haruka 2009.06.08. 13:24:21

@Dreamair: szerintem is a legnagyobb! :)

egyébként meg ismét sikerült igen kiválót írni, nathanp, b+!

haruka 2009.06.08. 13:25:40

ó hogy az a, faszombaszmek, szar ez a rendszer...bocs a dupláért

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.08. 13:28:13

@haruka: felőlem ezt tízszer is leírhatod :)

bad little girl 2009.06.08. 13:29:50

Hmmmm, akkor már értem miért van már 5hete szervizben a gépem :-)

kukatr 2009.06.08. 13:31:24

@bad little girl: csak nemtán van mit nézni rajta...:P:)
amúgy én ismerek ebből a rétegből embereket, és igen, megnézik mit tárolsz a gépeden...

Dreamair 2009.06.08. 13:32:02

@bad little girl: szervizesektől hallottam, hogy először megy egy képkereső folyamat a gépen, és csak utánna nyúlnak hozzá. Remélem, te nem hagytad rajta a végrendeleted, mert akkor ne csukd kulcsra az ajtót:)))

golyo1974 2009.06.08. 13:33:01

Ez már nagyon kellett:-) Úgy látszik megmaradok és már a fejem sem fáj :-) Csak nem látok :-)

Mokele-Mbembe 2009.06.08. 13:39:37

Ez ott volt a helyén, baszod.
"mi a kurva anyád van, ... bocsánat, Erzsi néni"

Egyszer utolér az inkontinencia és te leszel az oka

Teasing Angel 2009.06.08. 13:43:20

@nathanp: vigyázz mert összefogtunk a csajoddal és kétoldalról fogunk rugdosni, én hivatalból, ő meg támogatásból (legalábbis úgy emlékszem, ebben maradtunk, remélem az elfogasztott mojitok nem befojásolják az emlékezetemet)

hana 2009.06.08. 13:43:24

@nathanp: na, csak nem a könyvről van szó? :)

DragonZ 2009.06.08. 13:45:23

nathanp: ismét nagyot alkottál, baszod.
Király lett. Köszi. :)

bad little girl 2009.06.08. 13:49:00

@kukatr: kezdek pánikba esni a gépen lévő képanyag miatt, bár ki tudja lehet még a végén így módosítok pályát :-):-)

greggrant 2009.06.08. 13:49:56

Tarda olééé! Szegény Faja mingyá teljesen befordul mán, annyi baj éri.

DragonZ 2009.06.08. 13:51:46

@kukatr: én is ismerek ilyeneket. sőt továbbmegyek, ha járt nálam gép én is átfutottam a könyvtárakat. :D
Mondjuk mentségemre legyen mondva, hogy személyes dolgokat sosem mentettem le. :D

DragonZ 2009.06.08. 13:52:21

@DragonZ: én milyen rohadék voltam, fbm. :D

DragonZ 2009.06.08. 13:57:49

Viszont ilyenek az igazi barátok, mint Faja, meg a többiek. Bár most erősen árnyékra vetődtek, de a szándék mindenképpen nemes volt. Mondjuk eléggé tardai módon intézték az életmentést. :D

Celtic 2009.06.08. 14:11:47

"mióta ilyen félvezető lett, azt' van brigádja is,"

:)))))))))

Egyebkent, neha az ugyfel a hulye: odahiv a gepehez, hogy ezmegaz baja van, es ott van nyitva az Outlook, benne egy levellel, hogy akkor a mi cegunktol hogyan szabaduljanak meg...Aha.

Mitya Ivanov 2009.06.08. 14:14:50

ez szintén filmbe való

Teasing Angel 2009.06.08. 14:16:59

@Mitya Ivanov: én is azért lelkesedtem ennyire;)

gelsystem 2009.06.08. 14:19:38

hát ez öcsém zsír:)
.
annó, miko haveroknak segítettem telepíteni rendszert, meg illeszteni egy két hárdvert, rendszeresen befutott egy-két haver ismerősegép, hogyaszongya behányt a vinfos kéne telepíteni!!! na és kérdem, mentés vót-e előtte? az miaz, ja: nem! próbáld meg a doksikat levadászni, meg a családi fotóalbumot, meg miegymást....!
hááááát, apám: az emberi perverziYO nem ismer határokat: mentett videócskák, képgalériák tömkelege.............
furcsa utána visszaadni, hogyaszongya mentve a D-re, ott megtalálsz mindent

Celtic 2009.06.08. 14:22:48

Egyebkent ezt embere valogatja:
par gep mar megfordult a kezeim kozott, de a fenti eseten kivul masra nem bukkantam - talan azert, mert nem is kerestem. Ha az volt a gond, hogy keressem elo a dolgokat, az mas, de ha azert hoztak, mert "nem jo a levelezes" vagy "nem megy a net" vagy mittomen, akkor nemigen bongesztem a file listat.

Dr Net EIek (törölt) 2009.06.08. 14:23:43

@Dreamair: Csak megerősiteni tudom az ismerősöd által elmondottakat. Én dolgoztam annó laptopszervizben, és biza, a technikusoknál az első folyamat a hibakeresésben a képek megkeresése volt.

Dr Net EIek (törölt) 2009.06.08. 14:24:24

@Dreamair: Csak megerősiteni tudom az ismerősöd által elmondottakat. Én dolgoztam annó laptopszervizben, és biza, a technikusoknál az első folyamat a hibakeresésben a képek megkeresése volt.

warrenbarton 2009.06.08. 14:25:21

Hát én is csináltam már haveroknak ilyen winújrarakást, de az első alkalommal látott (nem rejtett, nem védett) képek látványa után soha többet nem is keresgéltem...

Hónapokig nem tudtam úgy ránézni a csajra, hogy ne kapott volna el a röhögőgörcs... :P

Jajj, nathanp, ha esetleg egy meghívót kaphatnék a képekhez, akkor ígérem rendszeresen fogok kommentelni :P

Dr Net Elek (törölt) 2009.06.08. 14:32:42

A blogmotor monnyonle az Internal Server Error nevü fickóval egyetembe!

Mitya Ivanov 2009.06.08. 14:36:15

@Teasing Angel: nathanp meg ne haragudjon, de az összes történet közül ez a legsablonosabb, már az elején tudni lehetett, hogy valami ilyesmi lesz. De a felvezetés, a félvezető, a kérdőjel arc és a vállrángatós faszomtudja miatt minden megvan bocsájtva:)

Teasing Angel 2009.06.08. 14:39:43

@Mitya Ivanov: nem értek egyet.
és a sablonosság meg a kiszámíthatóság amúgy is két különböző dolog. szerintem. ;)
nekem tetszett a halál-téma behúzása a tardai világba, ugyanúgy, mint ahogy tetszett, ahogy elza lejött a dzsóról, és a hasonlók

Mitya Ivanov 2009.06.08. 14:41:48

@Teasing Angel: jó akkor nem sablonos, de sztem értetted mit akartam mondani. De ez semmit nem von le, hogy ismért remek irást olvashattunk

Teasing Angel 2009.06.08. 14:44:44

@Mitya Ivanov: értem én, csak szokásom rugózni a szavak értelmén, tudom, nem egy nagyon szeretetreméltó vonás ;)

ssüni 2009.06.08. 14:45:17

Nathanp a neveddel a "Natha der Weise"-ra játszol rá? Mindig ez jut róla először az eszembe. :-)

1. mormogi 2009.06.08. 14:45:18

@Mitya Ivanov: erremá csak megszólalok! az életbiztosítással történő fejbenütögetés tűrésére, mint vezeklésre csak nem számíthattál... ez igazán, bensőségesen baráti...
np: képeket még nem láttam, duzzogok (kinemszle:):(

Szucsike 2009.06.08. 14:45:49

Ez nagyon ott volt. Főleg úgy hogy informatikusként dolgozom:)))

ssüni 2009.06.08. 14:46:57

Javítom magam, mielőtt megköveztek, lemaradt egy n betű: Nathan der Weise.

gelsystem 2009.06.08. 14:54:36

@Celtic: ezeddirendben!!!!
csak az a gáz, hogy mikor kifejezetten arra kérnek, hogy a családi képeket meg a nyaralás videjóit állítsam vissza, mert nincs róla mentés....
és közben előkerül egy két baszóskardozós klipppp, meg mi1más...
abban igazad van, hogy kinek mi köze, mi a nyaralásvideó:):):):
.
.
ratyiindablog motor
.
nathanp: a képek a bulin készültek??? nem gyenge nő-anyag volt jelen

hana 2009.06.08. 14:54:45

@Teasing Angel: hát nem tudom, kinek mi, de én is ilyen vagyok ;)

warrenbarton 2009.06.08. 15:02:07

Köszi a meghívót, átfutottam a képeket, hát odabasztatok. :)

Két dolgot fogadtam meg most.

Egy, legyőzöm a lustaságot és mostantól kommentelni fogok, ha már ekkora arcok vannak itt :P

Kettő, követelem a következő blogtalit, jó előre bejelentve, hogy szabit vehessek ki.

Na zúzok haza, csoki!

Pu 2009.06.08. 15:31:10

"de a vállrángatós faszomtudjánál többet nem szedett ki az arcokból."
Ez a duma nagyon tetszett! Annyira él a kép!
nathanp! Már anyám is olvassa az oldaladat és szétröhögi magát. :)

-Feco- (törölt) 2009.06.08. 15:39:00

Szerintem nem volt sablonos, nem volt kiszámítható. Én spec azt várom, hogy a 100ra a 10 kicsi néger szintjén elfogynak a szereplők, mint Kenny a SP-ban... :D

Dreamair 2009.06.08. 15:40:33

@-Feco-: szerintem 100-ra komoly, érett emberek lesznek, mint mi...:))) muhahaha

sélli_ 2009.06.08. 15:46:07

Jaja de kis finoman fűszerezett bejegyzése ez így hétfőre. ZSÍRkréta.
SZAMURÁJKARD???!!! Na, erre a sztorira méginkáb kíváncsi lennék :)))

Typhoonclass 2009.06.08. 15:46:37

... szerintem érik itt a 2. magyar irodalmi Nobel-díj, fbm...
A fordító(k)nak persze nem lenne könnyebb dolguk, mint Kertésszel vagy Eszterházval, baszod :)

Viszont minden hímnemű - akinek már adtak oda gépet "csakacsaládifotókatmencsedmegvazze" jeligével - tegye szívére a kezét: Ha látott olyat, amit nem feltétlen neki szántak, csak megnézte jobban, nem? :) (elmentés persze nem rulez)
Mobiltelefon dettó - ott ráadásul nehezebb a forrást letagadni. :)

RETROPETI 2009.06.08. 15:47:31

Állat volt, mint mindig! :-)

"Vladi be is sértődött, hogy ő nincs benne, pedig egyszer adott húsz rugót a csávónak és fél évig vissza se' kérte, ami azért egy szamurájkardot minimum megért volna"
:-))))

Nathan, kérhetek én is egy meghívót?

-Feco- (törölt) 2009.06.08. 15:47:52

@Dreamair: na ettől fosnék ezerrel. Misike ezerrel viszi a gyerekeket az oviba és iskolába a frissen vásárolt hazai gyártású egyterű kisbuszban, amit 0% önerővel vett 120 havi futamidőre, közben Igni cége leépítéseket jelentett be, így Igni most munkanélküliként otthon nézi a mónikasót, meg ilyenek....be is fordulnék erősen..

Celtic 2009.06.08. 15:50:21

@Dreamair: Ja, semmi odabaszas meg szogeles, csak komoly "planok" "specifikalasa"

RETROPETI 2009.06.08. 15:51:41

Egyébként meg szavazzatok már Tardára, faszombászmek! Nem igaz, hogy nincs összesen 50 ember, aki Tardán lakik. Berda Mikinek, Vladinak, Igninek, Kockának, Fajának nem szólt senki? :-)

Már csak 25 kell:
iwiw.hu/pages/locality/citypoll.jsp?page=330&sort=abc

Dreamair 2009.06.08. 15:58:37

@Celtic: természetesen és a Virgin MVJ, alkoholmentes sör, és Fehér Vadász kortyolgatása.

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.08. 16:00:35

@RETROPETI: szerintem ők még pörögnek valami afterpartin a pénteki után, de részemről szavaztam. :)

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.08. 16:01:10

@RETROPETI: szerintem ők még pörögnek valami afterpartin a pénteki után, de részemről szavaztam. :)

Chazz Reinhold 2009.06.08. 16:02:10

@Mitya Ivanov: közös halmazt képeznék mityával; viszont az írás értékéből ez semmit sem von le, sőt... kivételes könnyedséggel és természetességgel ír nati, minden egyes alkalommal "alámerülök a történetben" - nyitogatja nekünk a mátrixos ajtókat

Celtic 2009.06.08. 16:02:16

@Dreamair: :)))) Jo kis italok lehetnek...

golyo1974 2009.06.08. 16:05:17

@Eszter, aki nem ír kommentet: Elszállt vagy mi. Te is pörögsz látom :-)

Dreamair 2009.06.08. 16:06:40

@Celtic: természetesem
Virgin MVJ, málnavodkajéger, málnával vodka helyett szódával és jager helyett juharszirup

Fehér vadász: deci málna, doboz hell (light) kis kölyökpezsgő:))

hana 2009.06.08. 16:09:33

@Dreamair: de bazdki ez a juharszirupos dolog nem is akkora hülyeség

RETROPETI 2009.06.08. 16:09:37

Egyébként hasonló esetem nekem is volt már, polgári szolgálatosként (levelezős katona, ugyebár) egy iskolában csináltam ezt-azt, én voltam az ottani Faja. Egyszer megkértek, hogy egy konferenciára készítsek be egy laptopot, meg egy projektort. Össze is állítottam a cuccost, de a vendégek csak nem akartak jönni, ezért elkezdtem körülnézni a laptopon. Jöttek a családi fotók, az egyik tanár balatoni nyaralója elött pózol, aztán mellette, meg mögötte, aztán jöttek a csónakos képek. Aztán ugyanez a magát rendkívül jól tartó feleséggel. Közben persze félszemmel az ajtót néztem, mikor jönnek a vendégek. Aztán lekerült a csónakban a melltartó. Majd az alsó. Majd a tanárról is. Na itt fejeztem be a képnézegetést. Azóta nem tudok ugyanúgy nézni a tanárra. :-)

Celtic 2009.06.08. 16:16:11

huhu, baratnom felhivott, hogy vegyen-e valami kajat. Mondtam, hogy olaszt meg olyan izet..hogyishijjak...Tarda vagy mi...
Akkor kozolte, hogy tarja, amire gondolok...
Nem szabad nekem telefonalas kozben blogot olvasnom...

hana 2009.06.08. 16:19:29

@Celtic: bazzeg :D:D:D

@Dreamair: ki fogom! :)

Dreamair 2009.06.08. 16:21:53

@hana: majd meséld el milyen volt

golyo1974 2009.06.08. 16:24:10

@RETROPETI: Én már ezer éve szavaztam azért vagyok csendben...

-Feco- (törölt) 2009.06.08. 16:27:12

@Dreamair: egyszer beadtam, hogy hoztam alkoholmentes bort... volt nézés, hogy az de mi, mikor megmutattam a szőlőlevet. Odabaszott keményen.

Mokele-Mbembe 2009.06.08. 16:37:04

@RETROPETI: Én meg már mittoménmikor, régen

RETROPETI 2009.06.08. 16:41:35

@golyo1974: vágom, te már az elsők között klikkoltál. :-)
@cyan cyca: thx!

szendeszundi 2009.06.08. 17:02:55

jaj, de szép volt! és megható! "Faja meg csak rátett egy lapáttal, hogy én megmondtam, basszátok meg, ez kajakra felkötötte magát.
Persze az ilyesmit nem szokás telefonban elmondani egy szülőnek",
Szeretem ezeket a fiúkat.

Ja, és valamelyik nap rámszóltak otthon, hogy mostanában túl gyakran mondom hogy faszom és b+. Már nekem is feltűnt. Nem tudom, mi lehet az oka.

hana 2009.06.08. 17:06:16

@-Feco-: bazdmeg. :D Ez jó, majd bejátszom valahol. :D:D Kész vagyok Tőled.

Mokele-Mbembe 2009.06.08. 17:58:58

Este van, este van... a jelek szerint én maradtam utolsó igavonónak?

Celtic 2009.06.08. 18:24:38

Az az erdekes, hogy elolvastam masodszor is, mar ismerve a veget , de elsore en is teljesen aszittem, Igni ongyilkos akar lenni. Asszem, ha en lennek ilyen helyzetben, en is total abban a hitben volnek, hogy ez az orult megunta az eletet. Masodszorra persze mar vilagos a sztori es felfogom az utolso mondatot is :)

kukatr 2009.06.08. 19:03:22

@Celtic: jaja, az utolsó mondatot én sem fogtam fel elsőre.

lucccgizi 2009.06.08. 19:24:18

Nathanp, kérek szépen meghívót a fotókhoz...Köszi!

DragonZ 2009.06.08. 19:46:58

@Celtic: :DDD Most képzeld el, hogy vásárolsz a boltban és kérdezi az eladónéni, hogy mit kérsz, te meg mondod, hogy 20 dkg tardát. Volna pislogás asszem. :DDD

gz 2009.06.08. 19:57:04

Hi all!

Szerintetek milyen képeket találtam megboldogult digitális fotómasina-szervizes koromban? :-)

Z.

BTW: ez volt az első hozzászólásom a Tarda-bloghoz :-) Elvesztettem! :-)

duna szelet · http://leavingemail.blog.hu 2009.06.08. 20:07:14

Sziasztok,

Szintén első hozzászóló , miután elolvastam a "nathanp összest"
Most jöhetnek a party fotók ?
+HIVó ?

gz 2009.06.08. 20:36:23

Dobtam mailt, jöhet a meghívó ide is.

Teasing Angel 2009.06.08. 21:38:22

@duna szelet: @gz: üdv tardán. akkor a következő panópartin már egyenpólóban toljátok a niggervadászokat?

hana 2009.06.08. 21:42:02

@Teasing Angel: legalább ;) de Tardán. érted. :D

kukatr 2009.06.08. 22:16:04

délelőtt poszt, délután sör. minden kívánságom teljesült.:)

kukatr 2009.06.08. 22:21:21

@Teasing Angel: jahh, és beavatási szertartásként minden eddigi tardással inni kell valamit, csak a szinten tartás végett.:D ha kidől nem probléma, a lényeg, hogy megpróbálta...:))
@DragonZ: @duna szelet: üdv néktek Tardán, basszátok meg!:)

kukatr 2009.06.08. 22:21:52

@Teasing Angel: jahh, és beavatási szertartásként minden eddigi tardással inni kell valamit, csak a szinten tartás végett.:D ha kidől nem probléma, a lényeg, hogy megpróbálta...:))
@gz: @duna szelet: üdv néktek Tardán, basszátok meg!:)

kukatr 2009.06.08. 22:23:24

@kukatr: DragonZ-t már nem kell az újak közt üdvözölni. nesze nekem sörözés után netezni. basszam meg!:D

Juice69 2009.06.08. 22:24:53

Sziasztok!

Nathanp köszi, lassan uncsi lesz mindenkitől azt olvasnod, hogy nagyot alkottál, de hát ha ez az igazság baszod!

Kérnék szépen én is egy meghívót a fótóalbumhoz!
Thx

hana 2009.06.08. 23:00:56

@Juice69: biztos kurvára unja, hogy itt ajnározzuk, baszod. :D

LuPuS 2009.06.08. 23:01:30

Szép estét Sztori olvasás ,kevés kacagás.Az egy levél hatása miat nem kellett leköpjem a monitort meg rátoltam két sört,

A K_rva életbe(ne felejtsük el a kurva nem mértékegység,tehát nem hiteles )egész nap pakoltam, mert költözik a cég és igy ícsak most tudnék bekapcsolódni,de mivel hat a gyógyszer így már ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzz...

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.08. 23:05:04

@kukatr: Szerintem az is elég, ha választ a delikvens, hogy qsecofr vagy én, aztán verseny. Aki lenyomja valamelyikünket, az maradhat.
Amúgy vége a melónak itt is, bibi. A mai reggel hat óránál meg csak a holnap reggeli van korábban, fbm.

LuPuS 2009.06.08. 23:06:50

@ratatüj - az édes vadállat: aki éjjel blogol,az blogoljon reggel is :)(tudom szánalmas,ezért már elnézést is kérek)

kukatr 2009.06.08. 23:19:17

@ratatüj - az édes vadállat: hát így nem sok új tag lenne, mert eléggé az emberi tűrőképesség határát súroljátok.:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.08. 23:59:41

@kukatr: Nem titkolt célunk átlépni, majd feloldódni az így keletkezett logikai buborékban, aztán azt is meginni.

égafater 2009.06.09. 01:08:07

Nagyon faja volt a buli!
Mindenki kussolgatott azért nagyokat utána egy jó ideig :-))

Partyfotók?

Tarda on tour, The second?

Tarda túra? Egyszer majd?

flc 2009.06.09. 01:09:54

Szavaztam! Már csak 4 hiányzik.

Cloverleaf 2009.06.09. 02:02:20

Nem bulizosok is kaphatnak meghivot? Mentem volna, csak a kapitalizmus szelleme nem engedett. :(
Iwiw szavazas megvolt, Tarda polo meg most is van rajtam, ha az ilyesmi szamit. :)
Amugy olvasgatok rendesen huszonvalahany ota, csak kommentelni vagyok lusta.

LuPuS 2009.06.09. 06:38:55

Szép jó reggelt!

már csipppppppa mentesen :)
na majd meglátjuk mennyire érek majd rá verni a billetyűt

golyo1974 2009.06.09. 07:41:58

@LuPuS: Jó reggelt Véreim :-)) A tegnap nagyon oda tett nekem, de már már szalonképes vagyok.. Már nincs annyira izommerevedésem, szóval úgy néz ki megmaradok, de szegény májamat rendbe kell tenni, pár nap pihi (majd a hétvégén behozom a lemaradást )

Pepin bácsi 2009.06.09. 09:03:49

Jó reggelt !

Nathanp, kérek meghívót, plz !

DragonZ 2009.06.09. 09:19:18

@kukatr: ezért a tévedésedért, főleg, hogy találkoztunk a bulin, jössz egy sörrel (esetleg MVJ, vagy niggervadász). :DDD

DragonZ 2009.06.09. 09:24:20

@golyo1974: Szép jónapot! ( Pálinkás jó reggelt nem mertem kívánni az elmúlt pár napod okán. :) )
Szerintem próbáld ki kukatr-ék gyógysör elméletét, hátha beválik. :)
Vagy már próbáltad?
Mondjuk, ha péntek óta csak most kerültél képbe teljesen, akkor jól nyomod. :D

golyo1974 2009.06.09. 09:36:42

@DragonZ: Köszi, hogy gondolsz a májamra. kukatr szervezete fiatal, ők még bírják... Vasárnap este még vodka-hell játszott otthon, szombat reggel grapa délután is volt valami :-)) most tényleg pause van. Érdekes a józan lét :-D

Pepppe 2009.06.09. 09:42:36

Na, ez megint levert a gép elől, már korareggel!
Grat az újabb örökéletű gyöngyszemhez!

Nathanp, kérek szépen meghívót, plz!

Legolas9 2009.06.09. 10:01:15

Hi! Kicsit elúsztam melóba, bocs. Nathanp isten vagy! Ennyi. Pont.

hana 2009.06.09. 10:03:12

jó reggelt.

@LuPuS: kedves, hogy így aggódsz, de miért is lettem ágyba zavarva? :)

Mokele-Mbembe 2009.06.09. 10:27:22

Jónapot kiáltok.
Pinki atmoszférára senki nem langyosodott be pénteken?

Miss Marple 2009.06.09. 10:57:21

:) :) :) :)


(A 'szőrössegg' az két gé, különben hibátlan. Márhogy nem csak helyesírási szempontból.)

Miss Marple 2009.06.09. 10:59:29

Ja és hogy "Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni.", na az az élet legfontosabb alapelveinek egyike.

kukatr 2009.06.09. 11:01:31

pálinkás jó reggelt gyüttmentek!
@DragonZ: okés, búvár jó lesz?:D
@Mokele-Mbembe: ööö, rózsaszín volt a fal? egyáltalán voltak falak?:D bár lehet ezért volt két hímnemű Cicuka a versenyben...

DragonZ 2009.06.09. 11:05:56

@kukatr: nagy duzzogva elfogadom. :DDD

Mokele-Mbembe 2009.06.09. 11:11:07

@hana: Néztem a képeket. Iggggen szép rózsaszínű volt az enteriőr.

kukatr 2009.06.09. 11:19:43

@DragonZ: helyes.:D egy darabig még elérhető is vagyok Szegeden...

hana 2009.06.09. 11:24:17

@Mokele-Mbembe: hol? Csak nathanp Pankája tolta rózsaszín pólóba, volt ott még valami ami rózsaszínű volt?

-Feco- (törölt) 2009.06.09. 11:30:59

@Mokele-Mbembe: baszod ha dél előtt iszok, nekem is elmegy a színlátásom... :D

kukatr 2009.06.09. 11:34:19

@Mokele-Mbembe: hááát, nekem lilának tűnik.:D bár az én véleményem lehet nem releváns a színek terén.:)

Mokele-Mbembe 2009.06.09. 11:52:51

Jóvanna, ciklámen, baszod, de az növény, nem szín.
Megyek is, lehúzom magam.

-Feco- (törölt) 2009.06.09. 13:19:41

@Mokele-Mbembe: hú, baszod, múltkor mondja egy ügyfél, hogy a képernyőn akkor ez a gomb legyen közép-pink, ez a gomb meg amber, ez meg legyen szoft-bézs. Mondom baszki, itt férfi programozók dolgoznak, fekete-fehér-zöld-piros és kék szín a választék, ezeket tudjuk megkülönböztetni. Az ilyen fagyiszínekkel meg hagyjanak a faszba...

Csajsziland 2009.06.09. 13:50:11

Megjött a Tarda-trikóm! Istenkirályság! Naná, hogy abban veretek a menhelyen... De a köv. szett hosszú ujjú lesz - alkoholmentes napokra...
tudnátok nékem is hozzáférést biztosítani a party-fotókhoz? Thx

golyo1974 2009.06.09. 14:11:14

@-Feco-: Szegény Kocka még ezeket sem :-D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:11:27

Na, fbm, ezredorvos hazazavart mandulagyulladással. Kérem a tippeket, hogy gyógyulok meg reggelig.
Pálinkát ne mondjátok, azt tudom.
Amúgy eddig augmentint meg algopyrint nyomott a kezembe, hogy ne legyek egyedül.

golyo1974 2009.06.09. 14:12:53

@ratatüj - az édes vadállat: Kellett neked annyire ordibálni meg emberkedni egy szál semmiben!!!!! :-DD

Mokele-Mbembe 2009.06.09. 14:14:37

@ratatüj - az édes vadállat:

a: fokhagymás méz
b: akarni kell, nagyon
c: sehogyse

Pepin bácsi 2009.06.09. 14:18:19

@Mokele-Mbembe: a c. a helyes válasz. Meg a pálinka

Chazz Reinhold 2009.06.09. 14:19:29

@ratatüj - az édes vadállat: Chuck Norris anyukája a sózott ecetes ollóra esküdne...

Pepin bácsi 2009.06.09. 14:21:19

@ratatüj - az édes vadállat: valami disznókról is beszélnek... Nem kerültél velük kapcsolatba, baszod ?

hana 2009.06.09. 14:27:39

@ratatüj - az édes vadállat: na most az augmentint meg az algofaszomat egy határozott, laza kézmozdulattal kibaszod a picsába.

Csinálsz gyömbérből gyömbérteát, de olyat, hogy a szemed kifolyik tőle mikor iszod, meg fokhagymás mézet is tolhatsz, ha vagy annyira ember, meg tudsz valahonnan szerezni, mert azt érlelni kell.

Szerves kötésű C-vitaminnal is próbálkozhatsz, leginkább mondjuk citrommal.

Lázad van?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:31:45

@hana: Már csak 37,7. Gondoltam, hogy erre lesz reakció :-D

golyo1974 2009.06.09. 14:32:00

@hana: Doktornéni a merev izmomra mit tudna adni?? :-D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:35:36

Amúgy először az volt a para, hogy nem kellett volna disznót dugni poénból, de aztán a drága doki öt jól irányzott kérdéssel (mindre igen volt a válasz) levezette, hogy az anyós mérgezett le tegnap délután majonézzel.

Lehet hülyén hangzik, de végignézett rajtam, bólintott, elmondta helyettem, pontosan mi bajom van, megmondta, mit fog mutatni a lázmérő, aztán írt gyógyszert meg telefonált az ütinek, hogy nehogy aztán csaljak.

hana 2009.06.09. 14:35:54

@ratatüj - az édes vadállat: igyál sok folyadékot, kivételesen olyat, amiben az alkhol, mint összetevő, semmilyen formában nem fordul elő. Aludj. Holnap menned kell szolgálni a hazát?

@golyo1974: izomlazító krémet, meg masszázst, de azt aZuramtól kell kérni, én csak csinálni szeretem, de nem értek hozzá, ellenben ő mindkét aspektussal rendelkezik. :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:36:17

@golyo1974: hát az enyémre ajánlatot tett, de abban maradtunk, hogy ma nem vagyok annyira formában, mint esetleg tűnik.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:37:22

@hana: ja, megyek vissza kávéfőző gépeket tesztelni. A hazának nem sok haszna van belőle, de én kapok fizut, amiből tisztességgel adózom, szóval talán mégis.

hana 2009.06.09. 14:39:53

@ratatüj - az édes vadállat: akkor pihenj, igyál, degenerálódj. :D

qsecofr 2009.06.09. 14:40:58

Üdv mindenki!

Basszátok meg azé nem voltam aktív(na nem azé mintha hiányoztam volna valakinek is :DD), mert ellopták a kocsim, és intéztem a papírmunkát... Basszák meg. 23 éves verdát lenyúlni? Fászombászmek direkt volt ilyen öreg, hogy ezt tuti nem nyúlják le... lenyúlták. Viszont ezért pénteken vagy szombaton oda kell basznom és megsiratni a vén öreglányt :D Mert ugye az default, hogy az összes öreg verda lány :D:D:D:D

Hogy témánál is legyek nathanp ez jó volt nagyon szokás szerint, de ezen inkább meglepődtem, de azért jót röhögtem a végén :D

golyo1974 2009.06.09. 14:41:03

@Eszter, aki nem ír kommentet: Hello Bébike :-D Drazsé őrült, hogy van??
@ratatüj - az édes vadállat: ennyi kávét iszol fbm??

hana 2009.06.09. 14:42:47

@qsecofr: bazdmeg, ezt a szopást. Vedd meg a Tarda mobilt. ;)

golyo1974 2009.06.09. 14:42:59

@qsecofr: :-( Látod ide visz a válság mindenkit..... Begyűrűzött hozzád is....

Mokele-Mbembe 2009.06.09. 14:44:48

@Pepin bácsi: A pálinka saynos eleve kizáratott. Így viszont csak a c.) válasznak maradt esélye

qsecofr 2009.06.09. 14:45:10

@hana: nem tehetem, mert AZT tutira lenyúlnák :D

@golyo1974: ja bár inkább MÁS gyűrűzött volna be.... vagy meg? :D


De a legmókásabb a rendőrségi intézés volt :D mindössze 8 óra :DDDDD
És még az én kurva anyám majdnem :D

qsecofr 2009.06.09. 14:46:00

@ratatüj - az édes vadállat: BASZOD JÉÉÉÉGGGEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRR! :D

jobbulást.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:46:23

@golyo1974: Műszereket dugdosok rá, hogy ugyanazt gondoljuk-e az ideális paraméterekről.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 14:50:22

@qsecofr: Nem jó, vasárnap megittuk cimborával. Triumvirátus harmadik tagja kérdezte másnap melóban, hogy pontosan mit is műveltem vele, mert a telefonban felettébb szentimentális volt a srác.
Van még itthon hubertus meg aljavodka.
De ez a mézes-fokhagyma értelmesen hangzik. Meg közben találtam ilyen fűnyírózsákot, amiben mindenféle elszáradt kóró volt, aztán teát főztem belőle.
Biztos meséltem már, hogy még középsuliban a marhája eltörte nálunk a fűszertartót, aztán úgy lebasztam, hogy most kárba ment a kakukkfű, hogy inkább elszívta.

Juice69 2009.06.09. 14:50:45

@hana: Bocsi, csak most reagálok a tegnap esti válaszodra, de én vén vagyok már, oszt úgy beájultam 23kor, hogy ihajj. :)

Elképzelem nathanpt minden sztorija után húzza a strigulákat a dícséretek után, oszt kezd azon gondolkozni, hogy vmi nagyon ótvart kellen írnia, de zsigerből képtelen rá. :)

All: csak nekem fáj a fejem, vagy más is nyomi a mai naptól?

golyo1974 2009.06.09. 14:55:21

@ratatüj - az édes vadállat: Jól van na, nem vagyok hülye, poénnak szántam

qsecofr 2009.06.09. 14:55:31

@ratatüj - az édes vadállat: Az nagyon odabaszhatott :D szívd el baszod, nehogy kárba vesszen :D
Hát hogy jön ő ahhoz? :D:D:D:D:D:D

És van a kakukkfűnek THC tartalma? :D

qsecofr 2009.06.09. 14:56:33

@Eszter, aki nem ír kommentet: ööö, most akkor írsz kommentet vagy nem? :D Csak hogy kötekedjek már énismostmárnagyon.....

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 15:01:58

@qsecofr: Aszonta lófütty se volt. Mondjuk akkortájt benne volt minden jóban, lehet amúgy a kakukkfű is vicces jószág, csak nem vitte át a küszöböt.
Jaj, még egyszer régen dolgoztam együtt egy teológussal, ő volt nagy tudója a mindenféle legális okosságnak, ami a kiskertben nőhet. Volt ilyen honlap is, ahol szépen le volt írva, melyik gombától hogy leszel hülye, az utolsó mondat meg egységesen: "És, nem tudsz repülni!"

qsecofr 2009.06.09. 15:02:08

@Eszter, aki nem ír kommentet: Akkor ez mi? : "@qsecofr: nem írok! Ne kötekedj! :) "

Tehár innentől fogva ez teljesen megszűnt, hogy nem kommentelsz, tehát igenis kommentelsz....

:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 15:04:44

@qsecofr: Hát az egy egész komoly társaság volt, megvolt a lista, hogy új ember attitűdtől függően miből mennyit milyen sorrendben, mert különben esetleg bánat lesz a vége.

DragonZ 2009.06.09. 15:06:45

@qsecofr: szerintem azzal a 8 órával az élmezőnyben lehetsz. :D
Valószínűleg sokan irigykednek, hogy csak ennyi ideig tartott. :D
Meg különben is a rendőrség nem arra van, hogy holmi ellopott autókat keressen meg, szóval örülj, hogy egyáltalán foglalkoztak veled, miközben ilyen csipp-csupp üggyel zavartad a napi láblógatásukat. :)

qsecofr 2009.06.09. 15:10:23

@DragonZ: Elmondom, hogy elzavartak majdnem, amikor azt mondtam, hogy 150k-t ér a verda. Erre asszongya: öööö akkor nem írok jegyzőkönyvet... mert 200k az álomhatár :D Mondom akkor ér 200k :D faszom :D Ráadásul elkellett menni szabolcs utcába -> teve utca -> szabolcs utca... gyalog :D

Rendőrség rulez :D Ja és körözés még mindig nincs :D:D:D:D

minek is az? :D

qsecofr 2009.06.09. 15:11:19

@ratatüj - az édes vadállat: mondjuk én gomtát tuti nem, mert az mérgező :D füvet is 2x próbáltam mert mindig szar volt :D:D:D:D De megmagyarázták. Inkább ittam :D

hana 2009.06.09. 15:13:05

@Juice69: nekem is kurvára fáj. tegnap este óta. Csillagokat látok.

golyo1974 2009.06.09. 15:19:05

@hana: Jaj de új képe van valakinek :-P

DragonZ 2009.06.09. 15:21:06

@qsecofr: ha azt mondod suzukid/ladád/skodád/daewood/stb. van, akkor is elzavarnak, mondván örülj, hogy nem maradt a nyakadon az a szar matchbox. :D
Ha meg nagy autód (bmw, merci, audi), akkor meg azért küldenek el, mert azt már úgyis szétbontották. :D
A lényeg, hogy ne kelljen megmozdulni se, nemhogy csinálni is valamit, pl.: jegyzőkönyvet írni, vagy köröztetni. :D vagy inkább :(((

DragonZ 2009.06.09. 15:21:51

@hana: csak a felét kérném :DDD

DragonZ 2009.06.09. 15:23:32

@qsecofr: Most képzeld el, hogy mondjuk a biciklidet lopták el. Visítva felröhögnek, amikor be akarod jelenteni. :D

qsecofr 2009.06.09. 15:25:31

@DragonZ: az a lol, hogy előttem volt egy anya-lánya őket valaki nagyon lehúzta, azt nekik volt nevük telefonszámuk, mondták nézzék meg a telszám alapján, hogy mi a cím, mi volt a válasz? Az nem úgy működik....

Mo 2009 :D
Még szerencse, hogy szarok a farmra :D

Juice69 2009.06.09. 15:27:28

@hana: háát, ha nekem kurvára fájna, érdekes lenne :))))
De fáj, hogy rohadna le :(( egy kis masszír rá? :)))

golyo1974 2009.06.09. 15:28:15

@hana: Hogy a francba ne :-PPP

golyo1974 2009.06.09. 15:30:29

@qsecofr: Az utolsó mondatodat máshogy löttem be első olvasásra, már kezdtem keményen gondolkodni, hogy csinálod :-DD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 15:37:00

Na, lementem boltba, kiscsaj is mondta, hogy a méz-fokhagyma ősi dakota gyógymód, abból baj nem lehet. Mondjuk ilyen genyó új, marhafriss cuccot adott, alig bírtam felkockázni. A méz meg simán rohadt drága.
Tiszta anyagi mélypont lebetegedni.
Egyébként meg nagyon bájosak vagytok, köszönöm szépen, hogy ennyire szíveteken viselitek egy iskolázatlan pénzbehajtó sorsát.

hana 2009.06.09. 15:41:33

@ratatüj - az édes vadállat: az van szívem, hogy ezt így érlelni kell, akkor jó, de azért csak nyomassad. Szemét augmentinnél szinte minden jobb.

@DragonZ: melyik felét? ;)

golyo1974 2009.06.09. 15:42:09

@ratatüj - az édes vadállat: Ahhoz képest, hogy ennyire beteg vagy, nagyon ugrálsz megint és mindig!! Menj feküdj le az ágyba, betakarózás, verd ki a betegséget stb-stb :-DDDD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 15:42:45

@hana: Nincs rá időm, holnap szolgálat :-D
Viszont nagyon finom a cucc, szerintem nyomni fogom megelőzésnek is.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 15:44:15

@golyo1974: ugrál a micsodám, a bolt 20 lépés, megért annyit. Az ágyban meg nincs Tarda, aztán akkor meg ki szurkol nekem..
Nem mellesleg hogy mit csináljak a betegséggel, az egy csúnya megjegyzés volt ám.
Inkább kérnék egy önkéntes ápolónőt, ha lehet.

golyo1974 2009.06.09. 15:44:30

@golyo1974: fbm belefutottam (fúj én...)

golyo1974 2009.06.09. 15:45:53

@golyo1974: ostoroz-ostoroz-korbácsol-korbácsol elájul..............

qsecofr 2009.06.09. 15:46:39

@golyo1974: Most ezt télleg bevízionáltad, hogy ott egy k nagy farm és én meg éppen arra szarok? És mégis hogy lelről fel vagy felről le? :D Mert ugye az se mindegy hogy milyen biorobot :DDDDDDD

DragonZ 2009.06.09. 15:46:53

@hana: Természetesen a ruha alatti felét :DDDDD
Komolytalanra fordítva a szót, az előző sem volt rossz, de ez jobb, szóval szerintem maradjon ez, ha lehet. :)

qsecofr 2009.06.09. 15:47:27

@ratatüj - az édes vadállat: betegséget verni? :DDDDDDD

szólj miss korbácsnak :D az kicsapatja :D

hana 2009.06.09. 15:50:37

@DragonZ: :) oké. Meggyőztetek.

A többihez nem merek hozzá szólni. :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 15:51:05

@qsecofr: jut eszembe TAngel eddig meg sem nyilatkozott. Szerintem a pénteki felvételeket vágja össze ;-)

Pepin bácsi 2009.06.09. 15:51:40

@Pepin bácsi: fél liter forralt borba morzsolj bele egy fej szárított cseresznyeparikát, jó forrón idd meg ! Küldj utána egy deci pálinkát. Feküdj le. Holnapra lófasz bajod se' lesz fászombászmek.

qsecofr 2009.06.09. 15:52:57

@ratatüj - az édes vadállat: Na! Én egy teljesen disztingvált, jólszituált fiatalember vagyok. Semmi ilyen alantas dolgot nem művelek :D

qsecofr 2009.06.09. 15:53:42

@Eszter, aki nem ír kommentet: Már hogyne tudhatnám, hiszen te is tudod, hogy én tökéletesen tudom :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 16:00:47

@Pepin bácsi: Az a baj, hogy ez nem megfázás, mert amúgy én is a csípős-izzadós vonalat erőltetném sok hagymával meg egészségügyi ba, khmm, szeretkezéssel.
Kifejezetten ellenjavallott az alkohol meg a csípős.

kukatr 2009.06.09. 16:06:36

@ratatüj - az édes vadállat: ezt hogy sikerült ilyen dögmelegben? muszáj holnapra talpon lenned, vagy csak te akarod ezt? most mondanám, hogy forró pálinka, de az mégis milyen már...:D

synapse1 2009.06.09. 16:09:07

@ratatüj - az édes vadállat: TAngel milyen felvételeket vág össze? pénteken mozgóképek is készültek? akkor eléggé átfog jönni hogy az este második felében már nem nagyon tudtam koordinálni magam:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 16:13:44

@synapse1: Hát titkon félek én is egy hasonló témájú - az őszinte Tarda című - reklámkliptől, de az előbb csak vicceskedni próbáltam.
Tekintve, hogy dunsztom sincs, mi történt a bulin, még akár így is lehet.
@kukatr: Az én mániám, hogy acélból vagyok, nem opció a lerobbanás ;-)
Meg ha nincs meló, nincs fizu, szóval a pénztárca is rángatja a pöcsöm, hogy ne merjek lazsálni. El kell tartani a nagyszüleimet, meg a gyerektartást is nyomatni kell valamiből.

DragonZ 2009.06.09. 16:15:56

@hana: Miért nem? :DD

@kukatr: nem biztos, hogy az olyan rossz :DD

@ratatüj - az édes vadállat: C-vitamin, sok forró ( meleget nem mertem írni, mert még aljas módon félre értenétek a szót :) ) tea mézzel, meg egy kis pálinka. Ja és persze pihenés.
(Az azonnali gyógyulás nem garantált. A mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.)
:)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 16:18:56

Majd azért ha holnap azt írom, hogy a nagy gondoskodásnak pozitív lett az eredménye, nehogy rám fogjátok, hogy csak nathanp-nek pörgettem a blogot a reklámbevétel miatt ;-)
Faszom, de nehéz a bányászok élete.

kukatr 2009.06.09. 16:27:01

@DragonZ: miután leégeti a torkodat, fertőtleníti is...:D
@ratatüj - az édes vadállat: helyes, én is a nem érek rá megbetegedni mentalitást képviselem.:) ha már ilyen sokan mondják a teát, ne csak idd, hanem szippants is a gőzéből jó mélyeket.

hana 2009.06.09. 16:32:16

@kukatr: jah tényleg inhalálj, az is jó. Banán, rizs, tejtermékek egy időre felejtősek, nyákosítanak.

Na elmentem drágáim, tornázni. ;)

Teasing Angel 2009.06.09. 16:43:33

@ratatüj - az édes vadállat: jobbulást. Néha dolgozni is kell, meg megbeszéléseken ülni.

Off-off: nem beszéltünk pénteken, tartottad magad a 15 oldalas titoktartási megállapodáshoz, úgyhogy büszke lehet rád a cég

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 16:45:24

@Teasing Angel: Helyes. Gáz lenne, ha kiderülne, hogy vegyészasszisztens vagyok egy bébiétel-gyárban.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 16:56:42

@Teasing Angel: mondjuk ezt a 15-öt ne vegyük fix számnak, meg a magyar nyelvet sem, oké? :-D
De a kiképzőmnek tetszik a hozzáállásom, arra büszke vagyok.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 17:05:23

Elhúztam aludni, rosszak legyetek, küldjetek csinos nővérkéket.
Kösz mindenkinek a kúra-ötleteket meg a szurkolást.

vajetörp 2009.06.09. 17:49:17

Sziasztok

Tibi blogjába irtam néha,de a Tardai történetek is előkelő helyet foglalnak el az estéim bearanyozásában :0)

Végigizgultam a találkozótokat,örülök a frenetikus sikernek,külön respect Nathanp-nak,egyrészt az irásokhoz,másrészt a közösségformálásért.

Az a baj,hogy rám nem nagyon van póló...ugy varratom a 5 XL-eseket..itt Szegeden...
De lélekben...
Tetszik a teljesen heterogén összetétele a társulatnak,ez önmagában szórakoztató,és a kommentjeitek...remekek


Idézve egy klasszikustól:jól odabasztatok,ahogy olvasom,és ez csak a kezdet........

LuPuS 2009.06.09. 19:23:37

A picsába egész 7en a szopok ezzel a költözéssel,mert nyáron kell költözni a cégnek:)
Na akkor egy jó ROSÉ FRÖCCS nekem :D

@qsecofr: Itt hirdetném meg az új autómat!
Az a durva ,hogy ebben az országban mindent el lehet lopni és sajnos el is lopják.
Az ilyenek tárgyalás nélkül kővet a nyakukba és irány a folyó

golyo1974 2009.06.09. 19:41:10

@ratatüj - az édes vadállat: Te megátkoztál fbm... Hazajöttünk és elromlott a kávéfőzőnk fbm.... Most vihetjük szakszervízbe!!! Megakasztottad a kávédaráló funkcióját! Ezt nem vártam tőled!!!!!!!!!!

DragonZ 2009.06.09. 20:11:23

@LuPuS: most gondolj bele, hogy milyen télen hóban, latyakban, hidegben költözni és utána panaszkodj a nyári pakolás miatt. :DDD

vajetörp 2009.06.09. 20:25:18

Annó Karácsony másnapján,szakadó esőben költöztünk a fél Alföldön keresztül...egy menetlevéllel nem rendelkező husszállitó kamionnal,amiben a hütőaparát miatt fektetve kellett a szekrénysort szállitani...élmény volt.
Mivel luzerek voltunk,hátulról akartunk bejutni a panelba az ülőgarniturával,beszorultunk ,ahogy kell,emiatt azt fontolgattam,hogy felgyujtom,vagy szétvágom a cuccot,aztán az egyik ujsütetü szomszéd mindenféle trükkökkel kiszabaditotta...
Ittunk rá....

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 20:28:46

@golyo1974: Semmi közöm a dologhoz, a világ legbékésebb szociális munkása vagyok, jól van, Mari bácsi, semmi gond, Józsi néni, úgy is jó lesz, közben meg egy szál faszban ordít a váróban bebaszva, hogy neki ma más volt reggelire rendelve, ezzel a szarral meg csináljunk olyanokat, hogy ha qsecofr meg én is hozzuk a maxi formát sem közelítjük meg azt, amit be kéne vállalni.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 20:36:54

@vajetörp: Az olyan költözés faja. Egyszer felelőtlenül elvállaltam egy haver haverjának a haverja típusú, rengeteg ember kell és lesz pálinka is pakolást, aztán négy helyről szedtük össze a zongorát meg az egybeépített szekrénysorokat, majd leszórtuk valami használt bútoros kölcsönraktárba.
Azt mondták, a maszk meg az éjszakai időpont direkt így vicces és csak poénból, a rendszámot meg elől-hátul lelopták aznap, hát én már nem is tudom.
Végül is kulcs volt mindenhová, a szomszédok kussoltak, a bogrács meg finom volt.

duna szelet · http://leavingemail.blog.hu 2009.06.09. 20:38:02

ja ja úgy lesz , kösz mindenkinek remélem lesz wellkom drink

Teasing Angel 2009.06.09. 20:42:50

a belterjességet maximalizálandó: jelentem legolas9-nek ma van a születésnapja.
legolas9, az angyalok csókoltatnak
meg gondolom a gyüttmentek is

LuPuS 2009.06.09. 20:48:37

@DragonZ: köszönöm tudtam ,hogy valaki megjegyzi és a stílusból éreztem a szeretet nyomelemekben jelen volt a kommentben

LEGOLAS :"Elen Síla Lúmenn Omentielvo"
Boldog születésed napját!!(A nagy könyv 109.oldalán)

@Teasing Angel: mizu az angyalok felé ?az az érdekes anno amikor a rangot kellett választani én a Szeráf rangot választottam. és hajtok a harmadik glóriámra :D

vajetörp 2009.06.09. 20:50:28

@ratatüj - az édes vadállat:
Bájos :0)

Volt egy olyan balatoni nyaram,aminek bizonyos elemeit igy 21 év elteltével is vélhetően büntetnék....
Na,ha jól olvastalak,akkor a Te eseted/nem Tóth Marival/is kimeriti a "társadalomra való veszélyesség" törvényi tényállását............

kukatr 2009.06.09. 20:51:54

@Teasing Angel: remélem a kellő módon ünnepli meg...:))
boldoga születésnapot Legolas9!

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 21:10:26

@Teasing Angel: boldog ülinapot.
Elkezdtem haluzni, lehet, hogy most egy darabig nem jelentkezem. Basszatok oda addig is.

DragonZ 2009.06.09. 21:12:31

@Teasing Angel: hát én a csókot kihagynám, viszont iszok az egészségére.
Szóval boldog születésnapot és egészségedre Legolas9!

Teasing Angel 2009.06.09. 21:14:29

@ratatüj - az édes vadállat: ja, hát ja. Nem nekem van, de ez legyen a legdurvább halucinációd:P

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 21:25:45

@Teasing Angel: drága, a te szülinapod megy fejből, egyszerűen neked válaszoltam.
De polkorrekten:
Boldog züllinapot, Legolas9!
Finoman megkértek itten, hogy most ha lehet, ne pókerezzek..

hana 2009.06.09. 21:36:48

na hello, megjöttem a tornából, masszázsból, vacsorából.

Legolas : Boldogságos Szülinapot, baszod! ;)

golyo1974 2009.06.09. 21:39:00

Na szép jó estét!!! Jelentem elmúlt az izommerevedésem, hála Esztrnek, aki aztatot mondotta töltsek rá, csak egy kicsi vodka-hell volt komolyan :-)))

golyo1974 2009.06.09. 21:39:15

Na szép jó estét!!! Jelentem elmúlt az izommerevedésem, hála Eszternek, aki aztatot mondotta töltsek rá, csak egy kicsi vodka-hell volt komolyan :-)))

LuPuS 2009.06.09. 21:42:46

@golyo1974: Inni kell ,alkalom meg mindig van.Jeleneleg izommerevség:D


@hana: az ágybaküldés a késői időpont miatt volt,ATYAi aggódás! :D

Dreamair 2009.06.09. 21:47:23

Jó estét, jó estét. boldog szülinaport Legolas. hanyadik? 512? Tündekörökben így megy ez. Ünnepellek is a 3. sörrel

DragonZ 2009.06.09. 21:49:31

@hana: és jó volt? ebben a sorrendben történtek az események?

DragonZ 2009.06.09. 21:50:41

na szar ez a fostalicska rendszer.

synapse1 2009.06.09. 21:58:00

sziasztok!
legolasnak boldogot!

Nekem meg most lett tele hivatalosan a faszom a többváltozós analízissel. Kinyitok egy sört

golyo1974 2009.06.09. 21:59:08

@DragonZ: én sem a vodka-hell miatt duplikáztam :-)

DragonZ 2009.06.09. 22:00:07

@golyo1974: gondoltam. szerintem a szombati grappa lehetett a ludas. :DDD

golyo1974 2009.06.09. 22:02:52

@DragonZ: Jaj már... Hol van az már :-DD

DragonZ 2009.06.09. 22:04:23

@golyo1974: bent a szerveztetben. :DDD

golyo1974 2009.06.09. 22:08:36

@DragonZ: beépült okosan :-))) Na látod a nyuggerek elmentek már valeriánás éjjszakába, mivel simán nem tudnak aludni :)

DragonZ 2009.06.09. 22:13:50

@Dreamair: ez számomra is kérdés. :)

golyo1974 2009.06.09. 22:14:16

@Dreamair: mi itt vagyunk az biztos :-) Miért vigyorgok folyamatosan az nem tudom :-D

golyo1974 2009.06.09. 22:18:46

@DragonZ: még tudddokkkkkk hépelllni...

Dreamair 2009.06.09. 22:19:17

@golyo1974: @DragonZ: én most járok a 3. sörnél és üvölt a zene. A szomszédok már elköltöztek 2 hete.

golyo1974 2009.06.09. 22:19:57

@DragonZ: Mondtam, hogy csak pici volt, ketten ittunk meg egyet a férjemmel.

Dreamair 2009.06.09. 22:20:27

Minen száj niytva áll és a fény, megcsillan a pillanat késhegyén.....

golyo1974 2009.06.09. 22:21:26

@Dreamair: Itt néma csend és hullaszag, a Peti a soros ma az altatással :-P

golyo1974 2009.06.09. 22:22:38

@Dreamair: Ja itt hortyognak a másik szobában :-)

Dreamair 2009.06.09. 22:23:01

@golyo1974: Legközelebbi bulira kérjünk vlaami normális zenét, jó?

golyo1974 2009.06.09. 22:33:56

@Dreamair: Figyelj a buli vázlata: Retro (mert öregek vagyunk.. na annyira nem de mindegy) kereoki mert imádunk énekelni, zsíroskenyér hagymával, mert akkor már tök mindegy, falusi kocsma én tudok pár helyet!!!!! Ja és jönni fognak a helyi Tardaiak is :-)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 22:55:10

@Dreamair: kinéznéd belőlem, hogy imádom a Kispált? (Meg a borzot is persze.)
Viszont a hőmérő beállt 38,6-ra, nem lesz ebből holnap meló, picsába.
Pedig havercsajjal szexről beszélgetünk, az jót tesz a közérzetnek.

golyo1974 2009.06.09. 22:57:51

@ratatüj - az édes vadállat: Mit nem pofáztam itt délután mi??? Aztán látnád most a hátam :-D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 22:59:25

@golyo1974: Amúgy nem akarom lehúzni a Sunny-t, de én egy Akácfában is jól elvagyok. Ugyanannyi lóvéból háromszor olyan piszkosul be lehet szabni :-D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 23:00:50

@golyo1974: Na várj, én nem korbácsoltalak meg, valaki más szolgáltatott igazságot.

Legolas9 2009.06.09. 23:01:57

Hááááát... köszönöm, köszönöm, köszönöm. Anyámnak hogy világra hozott, apámnak, hogy nem végeztem egy torokban, a magasságps úristennek, hogy megteremté az alkoholt, a Beatles-nek a White album-ot, Nathanpnak a Tardát + a fászombászmek-et, mindenkinek mindent köszönök.
ááá dúvápp áá diapp, ha kicsi ha nagy, nincsen a világon szebb mint a cici........
Kösz Angel! De télleg. Lupus. Eszetr. Ratatüj. Hnababa. Dreamair. Synapse. Kukatr. Akiket kifelejtetettem.
Tercsi, fercsi, kata, klára eés valahány név a Tardába.

The killer awkoe before dawn he put hiss boots on. He took a face, from the ancient galleyr
And he walked on down the hall. He went into the room wher his sister lived
and then he
Paid a vizit to his brohter
and then he
He walked on down the hall
And he came to a door,
Adn he looked inside
-Father?
- Yyes son
- I want to kill you!+
- Mother?
- I want to...

golyo1974 2009.06.09. 23:03:15

@ratatüj - az édes vadállat: Na ebbe ne menjünk bele és nem igazságszolgáltatás volt, mert látod, hogy egy rugóra járt az agyunk??? Te kis Pillangó!!!!

hana 2009.06.09. 23:12:58

@DragonZ: ebben a sorrendben, és igen, minden nagyon jó volt. :) Főleg a süti a végén.

(aztán az egészet majdnem kihánytam, de ez már más kérdés)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 23:24:37

Karatésok ragasztották rám. Nem, nem azért, mert szálltam virágról virágra. Józanul fejlett a mozgáskultúrám.
Szóval nem Piece meg Peace meg Pace, hanem Pici.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.09. 23:36:09

@golyo1974: gondolhattam volna, hogy ebbe beleszaladok. De legalább puha is, hogy ne fájjon.

Teasing Angel 2009.06.09. 23:40:54

@Legolas9: na most ez milyen befolyásoltság alatt született, ha kérdezhetem? egy pillanatig nem vagyok ott, aztán....

Teasing Angel 2009.06.09. 23:51:42

@Teasing Angel: na jó, ez a pillanat mondjuk vagy 16 év, de azért én tényleg igyekszem

Teasing Angel 2009.06.09. 23:57:12

úgy fest, beszélgetésbe keveredtem magammal. De legalább nem sok vita lesz :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 00:10:24

@Teasing Angel: Mi végig hinni fogunk neked, nyugi. Csak rosszat ne mondj arra a csodálatos jányra.

Typhoonclass 2009.06.10. 02:59:13

@nathanp egy meghívót kérexépen, fbm!

LuPuS 2009.06.10. 06:22:03

Jó reggelt!

Már itt kommentálom előre is a 72.szám alatti történetet.
Kurva jó ,meg minden mennyei dicsőítés,mert nem igazán leszek a gép mellett.

Mindenkinek szép napot!
Nekem meg egy tarkólövést,az előzetes seggnyalásért!

hana 2009.06.10. 06:37:24

@LuPuS: :D:D:D szerintem azért csak egy MVJ jár. ;)

golyo1974 2009.06.10. 07:31:12

Na jó reggelt mindenkinek :-) Tényleg jöhetne már a 72-es....

Dreamair 2009.06.10. 07:59:19

Dádddádádááááá. Megérkeztem. Ismét munkában.

Csak ami lemaradt.

ratatüj: Kispál rendben. Illetve vannak még továbbiak amit nem hallhattunk a bulin, de rendben vannak.

Golyó: Benne vagyok zsíros kenyér, hagyma, kőbányai. Viszont helyi erőkkel való megmérkőzés nem esne jól...

stb.stb.

Jaaaa...Legolas, köszönjük a rejtvényt...nem volt egyszerű kibogozni:)

golyo1974 2009.06.10. 08:06:09

@Dreamair: Budapest-Tatabánya-Székesfehérvár háromszög jó lesz??

Dreamair 2009.06.10. 08:07:34

@golyo1974: a távolsággal egy a bja...nehéz áthidalni. főleg alkoholos állapotban

golyo1974 2009.06.10. 08:09:36

@Dreamair: tér-idő kontiniuum vagy hogy kell leírni, majd meghajlítjuk :-)) Teleportálás tudod, ismered :-D

Dreamair 2009.06.10. 08:21:51

@golyo1974: ahhoz nagyon sokat kell inni

Celtic 2009.06.10. 08:27:07

Hat igy utolag kivanok en is Legolas kartarsnak Boldog Szulinapot es meg jopar hasonlot :)

golyo1974 2009.06.10. 08:37:03

@Dreamair: Megy az itt mindenkinek nem?

LuPuS 2009.06.10. 08:38:22

@hana: küldheted ,a piát :)

Mokele-Mbembe 2009.06.10. 08:40:54

@Legolas9: Bódog születésnapot.
Érdekes eszmefuttatás vihetett a szülinaptól az idézetig :-))
Mér nem inkább halászjudit?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 08:46:59

@golyo1974: A visszafelé van begyakorolva, nem az odafelé. Nem baj, majd gyúrunk rája. Az egy mélytengeri állat.

Dreamair 2009.06.10. 08:47:21

@golyo1974: nekem nem...akkor nem érzékeltem volna a 2 órás hazautat pénteken

DragonZ 2009.06.10. 09:16:40

@hana: egy niggervadásszal keverve. :DDD

DragonZ 2009.06.10. 09:21:33

@Teasing Angel: akkor meddig tarthat, ha egy "pillanatra" becsukod a szemed? :DDD

DragonZ 2009.06.10. 09:24:14

@Dreamair: Elárulnád a rejtvény megfejtését, mert nekem, így korán reggel még nem esett le? Előre is köszi.

Dreamair 2009.06.10. 09:33:24

@DragonZ: klil oyu:) a rejtvény megfejtése

Mokele-Mbembe 2009.06.10. 09:40:19

@Dreamair: ööö... szerintem nem ez a megfejtés. Vagy nem az a rejtvény?

en.wikipedia.org/wiki/The_End_(The_Doors_song)#Lyrics

Dreamair 2009.06.10. 09:52:50

@Mokele-Mbembe: nekem az is rejtvény, hogy mi a rejtvény. De biztos nem olyan egyszerű:)

Dreamair 2009.06.10. 09:54:12

@Mokele-Mbembe: erre gondoltam amúgy először, bár nem esett le, hogy ez a The end szövege, pedig megboldogult középiskolás éveimben mennyit hallgattam. DE ilyen csúnya szót, hogy fuck you nem írok, le. Bassza, meg leirtam.....Bassza meg, magyarul is:)))

golyo1974 2009.06.10. 09:54:27

@Dreamair: Szerintem semmi rejtvény nincs benne ne kombináljatok, kibukott belőle és kész. Szerintem...

Dreamair 2009.06.10. 09:56:34

@golyo1974: Értettük, nem kombinálunk...:)))

Mokele-Mbembe 2009.06.10. 09:56:47

@Dreamair: Igazából volt rejtvény egyáltalán?

Inkább post legyen. Nem áll nekem jól, ha gondolkodni próbálok. (Bár az idézet ment kapcsiból, ha mégis az lenne a rejtvény. Hiába, nyugger szekció)

Dreamair 2009.06.10. 09:58:00

@Mokele-Mbembe: Jimet hallgatni érdekes. Állandóan be volt állva a csávó, mint a cövek, de nagyon tudott előadni. The End a legjobb, aztán a Breaking through, és a riding on the storm

Dreamair 2009.06.10. 10:00:32

@Dreamair: opppsz..break on through of korsz

Legolas9 2009.06.10. 10:38:19

@Dreamair: és "Riders on the Storm". Bocs. Písz.

Dreamair 2009.06.10. 10:38:58

@Legolas9: mea culpa...mint említettem rég volt.

Mokele-Mbembe 2009.06.10. 10:48:11

@Dreamair: De a Jimet jól írtad le :-)

Dreamair 2009.06.10. 10:48:59

@Mokele-Mbembe: @Legolas9: Jól van na...beleaszaladtam keményen a dologba...már látom

Legolas9 2009.06.10. 10:54:39

@Teasing Angel: Erős áfonyapálinkás. De, hogy nem voltál ott észre sem vettem. :)))
Kedves Többiek!
Tényleg nagyon köszönöm, aranosak vattok! Rejtvény + nem vót, csak bebaszás :D
Nyuggerbuli frankó! Zenét is vállalok...

Legolas9 2009.06.10. 10:56:24

Ja még valami: POSZTOT, POSZTOT, POSZTOT!!! (Igen, direkt kiabálok.)

golyo1974 2009.06.10. 11:01:58

@Legolas9: Itt már mindenki azt várja, azért vagyunk csendben :-)

DragonZ 2009.06.10. 11:16:15

@golyo1974: én nem csendben vagyok, hanem magamon kívül. :D

golyo1974 2009.06.10. 12:00:58

@DragonZ: Konkrétan már pipa vagyok!!!

golyo1974 2009.06.10. 13:06:37

Feco írt, olvassátok kész vagyok :-DD

haruka 2009.06.10. 13:59:26

úristen, még egy ilyen szar napot. olyan szinten felbasztak....hogy Izomtibit idézzem: mindenki meg lesz baszatva, de nem f@sszal! (persze ezt nem rátok értettem)

legalább lenne új poszt.

DragonZ 2009.06.10. 14:17:40

@haruka: hazaértél? mindjárt írok mailt.

SaveMyShoes 2009.06.10. 14:53:24

natika: éééébjesssstőőőőő!!!!
kérjük a napi adagot.... :DDD

2009.06.10. 15:00:41

Engem pl. érdekelne, milyenre sikerült Tardán a hétvégi EP választás...

Legolas9 2009.06.10. 15:12:01

@tff: mé'? ojan isvót, Baszod!
Tardán monarchia van. A polgi a király! Cicuka a királylány. Vladi az udvari bohóc, a többi + a nép.

Celtic 2009.06.10. 16:00:19

@haruka: En is elkuldtem egy ugyfelet a retekbe. Tenyleg elmebetegek voltak ma az emberek :(

pityke8 2009.06.10. 16:12:45

Nem megyen az történetírás...

Mokele-Mbembe 2009.06.10. 17:00:59

Most már én is kezdek szomorú lenni. Hol a post, fászomászmeg?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 17:04:52

Ne sürgessétek már vaz, elkapkodja nem lesz olyan jó..
Meg amúgy is van jobb dolga, mint minket szórakoztatni ;-)

golyo1974 2009.06.10. 17:42:21

@ratatüj - az édes vadállat: Te még élsz? Hogy vagy? Meggyógyultál már?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 17:47:36

@golyo1974: Lázam stabilan 38 alatt, közérzetem kiváló, szellemi teljesítményem redukált, héten táppénz, pénteken beszaladás, hogy osszanak melót köv. hétre, mert valamiből etetni kell a desznyókat.

golyo1974 2009.06.10. 17:50:11

@ratatüj - az édes vadállat: Akkor minden rendben van :-D Táppénz előtt is ilyen voltál :-P

hana 2009.06.10. 20:26:41

@ratatüj - az édes vadállat: na ugye hogy csak ugye a disznók? Tudtam én, tudtam...

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 20:32:21

@hana: Sosem tagadtam, héj. A disznóknak amúgy fél órás orgazmusuk van, csak szólok.

hana 2009.06.10. 20:38:14

@ratatüj - az édes vadállat: Tudom. Röhögni fogsz a (kínai) horoszkóp szerint disznó vagyok...

LuPuS 2009.06.10. 20:40:12

@ratatüj - az édes vadállat: ezért mondják ,hogy férfiak disznók és nem azért ,hogy ha maguk alá csinálnak és ne mmosogatnak el...
A természet tudta ezt :)

Hazaértem,gondoltam lesz új poszt aminek a dicséretét,már megírtam-->de nem!

Menjek Szomszédokat nézni,meg Vágási Feri-t????

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 20:41:23

@hana: Víz-disznó, hogy pontosak legyünk, az meg egy külön kategória. De hát ezt tudtuk.

Teasing Angel 2009.06.10. 20:48:01

@LuPuS: én belefutottam véletlenül egy szomszédok epizódba valamelyik nap délelőtt, hát komoly flash volt
@ratatüj - az édes vadállat: na és a tűz sárkány? hm?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 20:59:02

@Teasing Angel: Velük csak csínján a fáma szerint. Tűz-kakas van a családban, az sem semmi. Ő vitt ki Ázsiába pénzt keresni.
@hana: Hogy ne tudnám..

hana 2009.06.10. 20:59:42

@Teasing Angel: úgy egyébként Te is mit dolgozol drága, hogy délelőtt Szomszédok epizódba futsz? :D:D

Teasing Angel 2009.06.10. 21:01:54

@hana: egy éve áthelyeztem magam az irodai kanapéra, ami szemben van a tévével. időnként bekapcsoljuk, mikor nem zene megy. vagy mondjuk úgy, hogy kapcsolgatjuk. de ennél muszáj volt megállni....

LuPuS 2009.06.10. 21:05:15

@Teasing Angel: Valamikor tervbe fogom venni letöltöm az összes részt és belecsapok.A felpörgött sorozat, esemény dús történet.A mai környezetben Mágenheim doki nem jutna időbe ki a beteghez, a metróépítés miatt.Judit tanár néniről pornográf képek jelennének meg az interneten.Józsi a zöldséges panaszkodna a körömfájás és disznópestis miatt,Lilácska már Cicuka szintű életművész lenne.viktor Julcsi rendőr barátja előzetesben lenne ,kisebb hétvégi nemi erőszak túrák miatt.


A reggeli meleg salakanyagig történt benyalást tovább mélyítenén,hogy a 73.poszt Kurv@ jó!Kösz NathanP :D

Az a durva,hogy csak nekem küldte el:D

hana 2009.06.10. 21:10:25

@Teasing Angel: meg merem kérdezni mit csinálsz a kanapén? :D

hana 2009.06.10. 21:11:00

@LuPuS: Forwardold már el, fbm!:D:D

kukatr 2009.06.10. 21:16:57

@hana: én meg nyúl, persze a fogak nem stimmelnek, nehogymár jó legyen.:)

LuPuS 2009.06.10. 21:18:57

@hana: az egy szereposztó kanapé lehet

internet hírek 2009 április.14 a Szomszédok újrakezdet vetítése,nagyon belehúztam.:D

Itt van mellettem NathanP erőlegénye és árgusan figyel,hogy semmi esetre se tudja kirakni,azt hagyja ,hogy délamerikai gyémánt kötvényeket vegyek a közel keleti brókerjeimtől, a vérdíjakból befolyt pénzen,de a tardát nagyon figyeli....

kukatr 2009.06.10. 21:18:58

@kukatr: sőt negatív töltésű tűznyúl! mint valami ZS kategóriás katasztrófafilmgonosz.:D

DragonZ 2009.06.10. 21:21:37

@hana: az én kínai horoszkópomat meg tudod mondani micsoda?

LuPuS 2009.06.10. 21:21:52

@kukatr: azon segítünk :D

Én kecske vagyok de nincs szőrzet és tejet sem adok ,ebben kellene segíteni!

Erre egy kevésbé ismert ember anekdotája:
Anno,amikor Kodály Zoltán már kecskés kiadásban elvette a 14 éves feleségét,mondták neki de ZOLTÁN hisz ennke a lánynak még szőr sincs odalent.erre ZOltán egy laza szakáll simítás után így szólt:Majd lesz!

hana 2009.06.10. 21:22:10

@LuPuS: fbm, úgyis szerepelni fogok benne, ne titkolózzatok! Csak van nekem is egy hely azon a szereposztó díványon. :D

kukatr 2009.06.10. 21:25:13

@LuPuS: hát igen, mert a dél afrikai gyámántbányák kisebb hatással vannak a magyar GDP-re, mint Nathanp. ezért nemzetbiztonsági szükségesség a posztok késleltetése.:D

hana 2009.06.10. 21:56:28

@DragonZ: drága, keress rá guglival hogy kínai horoszkóp, nézd meg magad, azt' oszd meg velünk is. :)

DragonZ 2009.06.10. 22:09:29

@hana: na megnéztem. kiderült, hogy egy fém majom vagyok. :D

hana 2009.06.10. 22:11:40

@DragonZ: bőgök, mint egy hülye, de esküszöm, hangosan felröhögtem.

köszi. :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 22:13:38

@hana: Nu, mi történt, kicsi kakukk, mit tehetünk érted, hanaura nyakát kell elmetélni talán?

DragonZ 2009.06.10. 22:16:54

@hana: miért bőgsz kedves?
amúgy nem igazán stimmel rám ez a horoszkóp. na mind1.

hana 2009.06.10. 22:17:11

@ratatüj - az édes vadállat: nem, dehogy, az enyémet.

@DragonZ: Kérlek, kérlek, írd ki a neved mellég, hogy - a fém majom. :D:D

DragonZ 2009.06.10. 22:18:30

@Teasing Angel: mi a baj? elfogyott az MVJ? :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 22:20:21

@hana: hát a kedvedért tulajdonképpen akár azt is. Csak álcázzuk balesetnek, utálom, ha egy szívességnek tárgyalás a vége. Van is pár srác, akikkel egy ideje nem barátkozom.

Teasing Angel 2009.06.10. 22:20:22

horoszkópok. innentől nincs megállás a lejtőn
:D

DragonZ 2009.06.10. 22:38:45

@hana: köszönöm.
csajosan: köccike, édi vagy.
Örülök, hogy tetszik. :) :*

hana 2009.06.10. 22:40:23

@Teasing Angel: poszt nincs, pia nincs, és ... más sincs.

Szóval?

De fbm, mi annyira jók vagyunk, hogy bármiről beszélhetünk, mindenki jól szórakozik. (de legalábbis mi, és ez a lényeg)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 22:43:52

@hana: vazeg, ha csak a szex hiányzik, pattanj lóra, aztán egy-két óra alatt itt vagy.

hana 2009.06.10. 22:46:47

@ratatüj - az édes vadállat: hát pont nem az hiányzik, de ha még így is lenne, ha már ennyire nyíltan tolod, NEKED kéne ide jönni, baszod. :D:D

DragonZ 2009.06.10. 22:49:12

@hana: hol is kellene megjelenni szex ügyileg? Címet lécci privátban. Nem akarok sorszámot tépni. :DDDDD

hana 2009.06.10. 23:00:37

@ratatüj - az édes vadállat: most meg akarsz gyógyulni, vagy nem? :D:D

hana 2009.06.10. 23:01:30

@DragonZ - a fém majom: Majd Aya eligazít ;) höhö

kukatr 2009.06.10. 23:03:44

@Teasing Angel: ááá, még youtube linkekkel se árasztottuk el a posztot...:))

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 23:04:07

@hana: én egy 33 fogú táltos vagyok, aki bizonyítottan gyógyít kézrátétellel, te mit tudsz felmutatni?
Potyára nem vergődöm.

DragonZ 2009.06.10. 23:06:27

@kukatr: hétvégén Szegeden leszel?
ha ráérsz, meg persze én is, ami bizonytalan, akkor összefuthatnánk egy-két sörre. mit szólsz?

hana 2009.06.10. 23:06:27

@ratatüj - az édes vadállat: én már felmutattam, amit tudtam. :D

kukatr 2009.06.10. 23:11:17

@DragonZ - a fém majom: igen itt leszek, jól hangzik. melyik napra gondolsz?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 23:13:20

@hana: bocs, de nem emlékszem, a képeken meg nincs rajta. Ezt a kört újra kell futnod.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 23:30:58

@hana: kinek szája nagy, az messziről jött. Ügyfélfogadás megbeszélés alapján, egyéb származású iratok és felvételek nem hitelesek, dokumentált laborkörülményeket biztosítok.

hana 2009.06.10. 23:34:00

@ratatüj - az édes vadállat: wahahahaha, na jó, visszavonulok. ;)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.10. 23:36:38

@hana: lófütyülőt, épp arra biztatlak, hogy előre törj, te. Á, mindegy, a nők engem nem értenek meg. Brühühü.

DragonZ 2009.06.10. 23:42:56

@kukatr: mondjuk szombat délután, este.

LuPuS 2009.06.11. 06:38:27

Nos egy újabb nap!

Már látom, hogy habzószájú emberibőrből kibújt tinizombik fogják ellepni az ország különböző pontjait.Négy kkézláb időnként még úgy is meg-meg dőlve.Egyetlen közös bennünk.hogy mindenki elfojtott furcsa morgó hangon ordítja:TARDÁT!!!

kukatr 2009.06.11. 07:45:33

@DragonZ - a fém majom: az nekem is jó. hol gondoltad? lehetőleg teraszos helyre menjünk ebbe a rohadás melegben, bár szerintem ezt Te is így gondolod.:)

golyo1974 2009.06.11. 08:01:02

@LuPuS: Felvettem nosztalgiából a vitaminos pólómat..... Szét vág az ideg, a fiam is beteg.....

Dreamair 2009.06.11. 08:11:28

Szép jó reggelt!

Mikor lesz poszt?

golyo1974 2009.06.11. 08:17:10

@Dreamair: Lehet, nathanp már Máltán van :-(

Dreamair 2009.06.11. 08:17:40

@golyo1974: Azért csak szólt volna. fbm.

Celtic 2009.06.11. 08:25:32

@ratatüj - az édes vadállat: Mar annak az 1%-nak, amit nem herelnek ki gyerekkoraban...Azert ez nem egy lottootos: ha meguszod ES Veled akarnak fedeztetni ES pont akkor van egy koca is, akkor jo. Mas esetben annyira nem.

Celtic 2009.06.11. 08:28:05

@hana: Errol egy kolleganom jut eszembe. Felhivta az ugyfelet es lelkendezve kozolte: "Jaj, de jo, hogy felhivom" vagy valami ilyesmit, aztan kozolte vele a szamlatartozas merteket. Nyilvan ugyfel is orult.

Celtic 2009.06.11. 08:28:52

De most mennem kell, mindjart a kezembe nyomnak egy laptopot, majd elmeselem, mit talaltam rajta :)

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 08:34:42

Hehe... én patkány vagyok, de vállalom

Dreamair 2009.06.11. 08:37:29

@Mokele-Mbembe: Akkor te túlélsz mindent? mondjuk azt is, ha ma sem lesz poszt?

golyo1974 2009.06.11. 08:43:05

@Mokele-Mbembe: Nézzél már meg én hülye vagyok.... 1974.02.21. 04:30 Székesfehérvár én mi vagyok?

kukatr 2009.06.11. 08:45:27

@golyo1974: negatív töltésű víz bivaly.:) nemtom mit takar.

golyo1974 2009.06.11. 09:05:19

@kukatr: Na menjenek a francba. Én negatív töltésű????????

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 09:06:44

Patkány: 1948.02.10.-1949.01.28. 1960.01.28.-1961.02.14. 1972.02.15.-1973.02.02. 1984.02.02.-1985.02.19.
Bivaly: 1949.01.29.-1950.02.16 1961.02.15.-1962.02.04. 1973.02.03.-1974.01.22. 1985.02.20.-1986.02.08.
Tigris: 1950.02.17.-1951.02.05. 1962.02.05.-1963.01.24. 1974.01.23.-1975.02.10. 1986.02.09.-1987.01.28.
Nyúl: 1951.02.06.-1952.01.26. 1963.01.25.-1964.02.12. 1975.02.11.-1976.01.30. 1987.01.29.-1988.02.16.
Sárkány: 1952.01.27.-1953.02.13. 1964.02.13.-1965.02.01. 1976.01.31.-1977.02.17. 1988.02.17.-1989.02.05.
Kígyó: 1941.01.27.-1942.02.02. 1953.02.14.-1954.02.02. 1965.02.02.-1966.01.20. 1977.02.18.-1978.02.06.
Ló: 1942.02.15.-1943.02.04. 1954.02.03.-1955.01.23. 1966.01.21.-1967.02.08. 1978.02.07.-1979.01.27.
Kecske: 1943.02.05.-1944.01.24. 1955.01.24.-1956.02.11. 1967.02.09.-1968.02.28. 1979.01.28.-1980.02.15.
Majom: 1944.01.25.-1945.02.12. 1956.02.12.-1957.01.30. 1968.01.29.-1969.02.16. 1980.02.16.-1981.02.04.
Kakas: 1945.02.13.-1946.02.01. 1957.01.31.-1958.02.15. 1969.02.17.-1970.02.05. 1981.02.05.-1982.01.24.
Kutya: 1946.02.02.-1947.01.21. 1958.02.16.-1959.02.07. 1970.02.06.-1971.01.26. 1982.01.26.-1983.02.12.
Disznó: 1947.01.22.-1948.02.09 1959.02.08.-1960.01.27. 1971.01.27.-1972.02.01 1983.02.13.-1984.02.01.


VÍZ 2 és 3 végû évszámok
TÛZ 6 és 7végû évszámok
FA 4 és 5 végû évszámok
FÉM 0 és 1 végû évszámok
FÖLD 8 és 9 végû évszámok


23.00 - 01.00 Bivaly
01.00 - 03.00 Patkány
03.00 - 05.00 Tigirs
05.00 - 07.00 Nyúl
07.00 - 09.00 Sárkány
09.00 - 11.00 Kígyó
11.00 - 13.00 Ló
13.00 - 15.00 Kecske
15.00 - 17.00 Majom
17.00 - 19.00 Kakas
19.00 - 21.00 Kutya
21.00 - 23.00 Disznó

golyo1974 2009.06.11. 09:13:14

@kukatr: Te meg ne igyál ma már többet :-D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.11. 09:17:39

höjj, amíg ti itt hetvenkettek'...
;)

kukatr 2009.06.11. 10:18:50

@Mokele-Mbembe: na várjál baszod, ahol én olvastam(gúgli első találat), ott a bivaly februárba végez.:D hogy melyik jó, lövésem sincs.
süti beállítások módosítása