Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.27. 09:00

Harminckilenc

A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből faragott műkenyér mellett. Más látogató nem nagyon volt, aztán amikor a Pali bácsit, aki amolyan mindenes volt, gondnok, teremőr meg intézményvezető egyben, két hónap után úgy találták halva az íróasztalára dőlve, hogy már kidurrant csórikám, és csak a ruha tartotta egybe', bezárták az egészet. Most a polginál van egy szoba a tárlatnak, a kúriát meg eladták egy olasz faszinak.

Nyáron ilyen esküvőket tartanak benne, mondjuk az utolsó elég tré volt, mer' kurva nagy eső volt, azt' a földút úgy felázott, hogy elakadt benne az mx5-ös, ami a párt vitte, gyalog kellett bemenniük, az ifjú ara dobott vagy négy-öt hátast, ott cuppogott a sárban négykézláb, a végén, baszod, mintha a Kör 2-ből jött volna ki, csak azzal a dumával, hogy a szájbabaszott életem legkibaszottul boldogabb napja a kurva életbe, ami jól hangzik, na.

Azóta leszórták az utat sóderral, meg a Dzsovanni is más programokat szervez. Legutóbb swinger-partit. Alapban a neten hirdette, meg a pesti digó spanja szervezett neki három ribancot, kedvcsinálónak, meg show-elemnek. Pároknak tízezer, csajoknak négy, a pasiknak meg nyolc volt a belépő, ebben mondjuk volt hidegtál, meg pezsgő. A Dzsovanni felesége egy magyar táncos gádzsi, nem ma kezdte, atomra van szolizva, meg mindig csodálkozik, de állítólag nem, csak rendesen elbaszták a szemöldök-tetkóját, na, azt', amikor mentek egyezkedni a sörözős Petihez, az arcok állandóan verték rá a nyálukat, az Anti mondta, hogy nézzék, ahogy jár, abból látszik, meg a segge formájából, hogy szét van baszva, persze leugatták, hogy azér' farkalnád, gecc, az Anti erre persze tiltakozott, de a diló csaja, az Elza a beszívott bamba fejével csak annyit mondott, felőlem.

A sörözős Peti tudta meg először, hogy szombaton lesz ez a swingeres történet, mer' vele egyezkedtek, hogy hidegtál kellene, úgy harminc főre, de nem sonkatekercs, meg kaszinótojás, hanem ilyen szexes kaják. A szakács Bandinak persze lövése nem volt, mi a faszt akarnak, de a végén megegyeztek, hogy lesz sok gyümölcs, sárgadinnye, meg szőlő, meg hideg hátszín zellerszárral, rákkoktél, ilyenek, sőt ahogy ott díleltek, a Dzsovanni kitalálta, hogy a Bandi elég benga, szóval elmehetne biztonsági őrködni is, csak vesz egy fehér inget, meg nyakkendőt, azt' ott ül, meg figyel, mer' gond az tuti nem lesz, de ki tudja, rossz helyre csusszan egy farok, és összeugrik két pali, akkor legyen ott valaki, aki lerendezi.

A Peti persze elugatta boldog-boldogtalannak, mi lesz szombaton, azt' járt körbe rendesen Tardán, hogy swinger este lesz a kúrián, pedig a Dzsovanni annyit mondott csak neki, hogy ha valami helyi csinos párocska jönne, az kap 30%-ot az árból, csak szóljanak és akkor felírja a nevüket. Az Anti kapacitálta is az Elzát rendesen, mondjuk kikötötte, hogy úgy tudja csak elképzelni, hogy ő kalandozik, de az Elzát nem rakja meg senki, azt' a csaj, mint rendesen, mondta, hogy felőlem, így az Anti felrakatta magukat a listára. A közértes Varga, aki atom szexisten az utóbbi időben, ő is mondogatta Gabikának, hogy elkísérnéd a te Zeuszodat, Afroditém, de a Gabika lehűtötte, hogy fenéket, azt' ha valamelyik kölökkel összefutunk, hogy fogom kiszolgálni azután, kinek kell, hogy tessék nekem adni egy rúd kolbászt, de magácskára bízom, jó hozzá a keze, ugyan, Feri, jók vagyunk mink itt magunknak.

Viszont a Gabi bácsi meg a Gabi néni, egy jópofa hatvanas házaspár, nagyon komoly táncoslábúak, fiatal korukban még valami Savaria versenyen is indultak, konkrétan a Gabi bácsi néha az utcán is megtangóztatja Gabi nénit, halálos arcok, fullra benézték, hogy itt swingelés lesz, a Gabi bácsi hallotta, azt' rendesen megörültek, hogy nahát, megint divatja van a társastáncnak. A Peti nem is mert semmit kérdezni, csak mondta a Bandinak, hogy mobilt vigyen, bassza meg, azt' ha tud, fotózzon, mer' ez baszarás.

Aztán szombaton nyolcra volt meghirdetve a buli, a Petiék átvitték a flamót ilyen tükörtálakon, kurva jól nézett ki, bár a Bandit le kellett beszélni, hogy pina alakban pakolja fel a hátszín-tekercseket, de a díszítés azért rombuszba volt rakva, azt' a Bandi ott is maradt, a faterja inge volt rajta, a felső három gombot már nem tudta begombolni, a láncával meg a hátranyalt hajával úgy nézett ki, mint egy zsíros strici, de a Peti röhögött, hogy a karcsú fukszból ítélve elég puma csajokat futtathat. Lassan szállingóztak a vendégek is, fél kilenckor már volt egy szappantartó Audi, egy sárga Fabia, három-négy ezüstszürke verda, meg a Dzsovanni is hozott vagy hat embert a Vito buszával, ezerért lehetett kérni transzfert Tatabányáról. Meg begördült Gabi bácsi és Gabi néni a 126-os Polskival, Gabi bácsi csokornyakkendőben, Gabi néni is tök patent volt a barna latin földig érő rucijában. Bent már szólt a zene, ilyen mécsesek égtek, az egyik szobára ki volt írva, hogy öltöző, azt' egyre csak jöttek ki a csajok bikiniben, meg a palik alsóban. Azt' ahogy ott pezsgőzik a két öreg, meg nyújtogatja a nyakát, hogy hol lehet a tánctér, mer' vagy öt szoba is nyílt a hallból, egy nagy üvegtálban látják, hogy vagy harminc koton van kirakva, de még mindig nem vágták, hányas a verzió. Azt' egyszercsak megjelent a három ribanc is, ilyen csíktangában, és elkezdtek vonaglani a zenére, na akkor a Gabi néni arca elkerekedett rendesen, hogy talán ez nem az a táncmulatság, amire gondoltak, vagy legalábbis modernebb, de azért megkérdezte a mellette álló bajuszos embertől alsógatyában, hogy swingelni hol lehet, az meg mondta, hogy bocs, ő más alkatú párhoz csatlakozna, de nézzenek be abba a szobába szembe'. Be is néztek, de a Gabi néni majdnem elájult, első pillanatra azt se' tudta, melyik rész kihez tartozik, meg kibe mi meg ki van, aztán kirángatta a Gabi bácsit, aki persze meg még nézte volna.

Még az éjjel felzörgette a polgit, hogy küldje ki az erkölcsrendészetet vagy egy rendőrt, vagy maga vessen véget ennek az erkölcstelenségnek, amit társastánc címén művelnek.

A Dzsovannit meg egy hét múlva lesittelték, mer' a Vitóban találtak vagy négyezer ekit. A csaja olyan szinten felszívódott, hogy a Peti a három mobilja közül egyiken sem érte el, ráadásul a köcsögök lógtak a hidegtálak árával, és még a Bandit sem fizették ki. Neki meg a mobillal csak két férfisegget sikerült fotóznia, mer' kurva lassan exponál.

A Horenszky kúriát meg csak úgy emlegetik, hogy megkúria, meg átkúria. Ja, végül az Anti meg az Elza el se' mentek a buliba, mer' beszívtak, mint rendesen és megnézték a Top Gun-t.


Következik: Iván durva társaságba csöppen - Vizespóló-verseny a Panorámában  - Benőke találkozik Istennővel

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr11028517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.03.27. 09:15:27

ajjaj még el sem olvastam de már látom, hogy jó napom lesz:)

attica 2009.03.27. 09:16:51

Bazmeg, ilyen nincs. Majdnem megfulladtam. Pont teázás közben kell nekem ez...

TeasingAngel 2009.03.27. 09:28:34

IMÁDOM
már megint, úgy, ahogy van

Levcso 2009.03.27. 09:36:28

Páhhh....Gabi néniék a polskival...:D:D:D

Mai nyertes: "...ott cuppogott a sárban négykézláb, a végén, baszod, mintha a Kör 2-ből jött volna ki, csak azzal a dumával, hogy a szájbabaszott életem legkibaszottul boldogabb napja a kurva életbe..."

Jöhet a vizespóló, ikarus dísztárcsa mellbimbókkal....

Mokele-Mbembe 2009.03.27. 09:47:14

Na, ez is csak olyan volt, mint a többi...

Ha száznál abba mered hagyni, megkereslek!

greggrant 2009.03.27. 09:52:32

@attica: én már kértem, hogy rakjanak ki figyelmeztetést, miszerint tilos a posztok olvasása közben enni és inni :)

jimaymay 2009.03.27. 09:57:17

hát ez most elég konkrétra sikerült. volt benne jópár igencsak ütősre sikeredett körmondat. helyenként a bokámat lehugyozás veszélyének esete forgott fenn

-Feco- (törölt) 2009.03.27. 10:14:45

Bazz, az az esküvői leírás odabaszós lett, nyerítettem az irodában.... :)

búúgócsiga 2009.03.27. 10:18:19

:-) Köszönöm szépen!

@Levcso: Valóban a nap nyertes mondata, és magamban vihogok, mint idióta, a bekamerázott irodában.:D

hoel 2009.03.27. 10:23:04

Csúcs és csúcs. És egyre aktuálisabb követelés: nathanp for president!( na, vállald má' el)

nagyd 2009.03.27. 10:24:09

:DD

Elza for prez!!!:)

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.03.27. 10:25:23

ez egyszerűen zseniális lett, az egyik legjobb, pedig erős a mezőny

Kisbandi 2009.03.27. 10:30:24

Ez kicsit gyengébbre sikerült.....

zsákos frodó · http://extrataho.blog.hu/ 2009.03.27. 10:33:28

Elég konkrét, az tuti:) De ááá, az ajánló a végére nem kéne, mert mindig várom a holnapot, és ez nem egészséges:)

Haasz Andras · http://www.reasonbanks.com 2009.03.27. 10:36:24

Nekem is most ez a favorit, a 25 meg a 32 mellett, gratula, csak igy tovább, toljad baszod! :D

caco 2009.03.27. 10:39:39

Véletlenül akadtam az írásodra, de azt hiszem bepótolom az eddigieket.
Köszi szépen...

OmegA404 (törölt) 2009.03.27. 10:42:12

Übersirálykiráy. beszartam.

scr 2009.03.27. 10:52:32

Hangoskönyv nem lesz belőle? Hallgatnám hazafelé az autóban.

muzikfabrik 2009.03.27. 10:52:47

"meg mindig csodálkozik, de állítólag nem, csak rendesen elbaszták a szemöldök-tetkóját"

wooo. kezdés óta olvasom a blogot, minden reggel ezzel kezdek a melóban..:)
ez a mondat úgy csapta le a biztosítékot, ahogy kell.. imádom:)

newdawn 2009.03.27. 10:53:22

Most olvasom először a blogot. Ezek igaz sztorik, vagy /2, vagy alapvetően a szórakoztatásra van kihegyezve?:)

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2009.03.27. 11:00:53

ez az egész blog szomorúan igénytelen

kb. annyira mint az amerikai pite 1-3

Stupidella 2009.03.27. 11:02:03

Nagyon király sztori! Kár, hogy nem voltam ott! :D

kovácspéterke 2009.03.27. 11:03:34

Szegény Gabi néniék :), illetve Gabi néni, mert Gabi bácsi örült.

newdawn, szerinted?

kovácspéterke 2009.03.27. 11:04:35

Börtönbe az mszpével, te meg szomorúan humortalan vagy.

Mokele-Mbembe 2009.03.27. 11:07:36

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: Azért megengeded, hogy inkább téged sajnáljalak?

napene 2009.03.27. 11:11:57

Hát én nem tudom ti min nevelkedtetek, de ez rendkívül gyenge. Még hogy jól sikerült körmondat, meg dőltem a röhögéstől. Hát én még csak el se mosolyodtam.

Itt van pl. ez 1996 Guba Zoltántól, na, ez jól sikerült körmondat szvsz:

"No, fussunk neki újra, mint Fingusz Ottó portréfestő, ő két évig koslatott Virinkay neje után, hogy: - Nagyságos asszonyom, álljon nekem modellt, meglátja, nagy lesz a vásznon, olyan nagy, mint bizonyos Mona Lisa, akinek szájidege volt, ennek okán lefelé fittyedt az ajka, és emiatt olyan lett a mosolya, mint Batuska tolatásvezetőé, aki egy csípős reggelen beugrott a gépházba, hogy pálinkát öntsön az arcába, de tévedésből elfelejtette megállítani a gépét, és amikor a harmadik két deci után, amit a kies gépházban megivott, kilépett az ajtón, és azt látta, hogy nem lát semmit, ...és meditálni kezdett, hol van, mit keres itt, sőt valójában azt sem tudta, kicsoda ő tulajdonképpen (igaz, erre akkor azonnal nem keresett feleletet, nem akart túlvállalkozni), és amikor rájött, hogy ő végül is Batuska tolatásvezető, és a dolgok jelenlegi állása szerint a mozdonya nélküle elment, és Fehér Matildka, a gépház takarítónője ráemelte ábrándos kökénykék szemét, hogy masiniszta úr, most mi lesz, ...akkor Batuska megrántotta a vállát, és elmosolyodott, hogy lehet eső, lehet hó, és a mosolya kábé olyan volt, mint Mona Lisáé, és milyen igazságtalan a sors, Leonardo képe a Louvre-ba került, és világhírű, Batuska viszont kis híján börtönbe jutott, mert az a mozdony bizony még két állomást megtett, és csak akkor lett gyanús, hogy ez egy fantomgép, mert egyáltalán sehol nem füttyöl, pedig azt az átjáróknál illik, ...szóval nagyságos asszonyom, ha akkor a gépház előtt van Leonardo, akkor máma Batuska is világhírű, erre képes a művészet, ezt kínálom én magának, ugye tud követni?
- Én magát - rebegte a szép Virinkayné - egyáltalán sehová nem követném."

Gurney Halleck 2009.03.27. 11:12:09

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:
Isten ments, hogy ti kerüljetek hatalomra. Ha mind ilyen humortalan fasz, mint te, akkor bármire képesek vagytok.

nymzon 2009.03.27. 11:14:10

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: Akkor ne olvasd, kénytelenek leszünk nélküled visítani napi rendszerességgel. Valahogy majdcsak kibírjuk.;)

BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!! 2009.03.27. 11:14:31

@Gurney Halleck:

ja,a tefélékkel a hatalomban milyen sokra viszi most is az ország

Gurney Halleck 2009.03.27. 11:17:51

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:
Ok, egyezzünk meg: Te egy humortalan fasz vagy (tény). Én meg nem vagyok a hatalomban (szintén tény).
Amúgy ha nem tetszik, tényleg mi a fasznak olvasod?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.03.27. 11:18:38

Beszartam.

Azért a Peti láma volt, hogy nem előre kérte a zsét.

tóthlili 2009.03.27. 11:22:05

Bizony-bizony, Guba Zoli így írt anno. A Kurírban, ami már történelem.

maydayray 2009.03.27. 11:24:10

kész :-)))))))))))))))

Toportyánféreg 2009.03.27. 11:33:43

@napene: Szvsz. meg eros Hrabal-utanerzes.
Bar eleg hianyosak az ismereteim Guba Zoltan munkassagabol.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.03.27. 11:34:22

@napene: Akkor olvass Guba Zolit, te köcsög, és ne oszd itt az észt.

Ugyanez vonatkozik "Börtönbe..."-re is.

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.27. 11:35:07

Ez kész, az esküvős mondat odabaszott :D
Reggel nem volt időm elolvasni, de itt bent az irodában életveszély... mindenesetre a nyeritéstől lett két új olvasód. Kérem a részem, baszod :)

Sákif za morro? 2009.03.27. 11:37:14

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: Öcsém, te aztán naggggyon megmondtad! Úúúúúúú!!!!! Mindig felnéztem az ilyen emberekre. Te leszel a példaképem, jó? Amúgy miért nem anyádat kúrogatod a putriban ahelyett hogy itt edukálsz, he?

napene 2009.03.27. 11:42:19

@Imiface: Látod látod neked sem ártana mást is olvasni, hogy egy kicsit gyarapodjon a szókincsed, és csiszolódjon a modorod.

golyo1974 2009.03.27. 11:52:19

"itt swingelés lesz, a Gabi bácsi hallotta, azt' rendesen megörültek, hogy nahát, megint divatja van a társastáncnak" :-))) Kész voltam megint :-)))
A csúnya emberekre meg ne figyeljünk, mert ittmaradnak aztán verik magukat, mi meg idegeskedünk miatta!! Élvezzük az olvasást azt jónapot!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2009.03.27. 11:54:23

Az már történelem, hogy én is azt hittem a swinger klub, az táncklub, de szerencsére időben felvilágosítottak kedves láptársaim:)))

Pilgram (törölt) 2009.03.27. 12:02:06

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!:
@napene:

akkor szopjátok ki anyátokból az alvadt gecit és húzzatok innen a picsába, baszod, nem kötelező olvasni.
ki lehet moderálni a posztot, de a faszkivan ezekkel az okoskodó idiótákkal.
a poszt király, a Kör 2-s részem én is felröhögtem.

Tsabi 2009.03.27. 12:14:52

Szerintem is überfasza poszt, a trollokat meg nem etetni, mert ideszoknak!

metset 2009.03.27. 12:22:20

Nekem is a csodálkozós szemöldök tetkó volt a mai nyerő.

Celtic 2009.03.27. 12:25:55

Istenem, itt meg csak azt sem tudom megmondani, melyik mondat tetszett leginkabb, geco :)

A tobbi is nagyon jo post, de ezen soronkent rohogtem fel :)
Gratulalok, baszod! :)

vörösbor(de)minőségi 2009.03.27. 12:26:12

az semmi,hogy kajálni nem szabad olv.közben de ha valakinek inkontinenciája van az behugyozik rendesen.azé lehetett volna szólni előre,hogy tegyek be tenát XL méretűt:))

admin@szopoalarc.hu · http://szopoalarc.blog.hu 2009.03.27. 12:27:34

Szerintem is tuti jó, itt röhögök még mindig :)

Toporodottordog 2009.03.27. 12:34:06

De ez tényleg egy nagy fos. Semmi érték nincsen benne. Még ponyvának is szar. Mi a fenén lehet ezen szétröhögni magadat?

agresszív harcimalac 2009.03.27. 12:35:30

@Toporodottordog: baszki milyen szar,sivár életed lehet neked. komolyan mondom sajnállak

vörösbor(de)minőségi 2009.03.27. 12:40:12

@Toporodottordog: de most télleg minek kinzod itt magad?

Toporodottordog 2009.03.27. 12:40:15

@agresszív harcimalac: pfff.. 3 hete voltam swingerezni.. tényleg tiszta szar. A héten még egy estét sem töltöttem otthon. Tiszta sivár..

Ellenben veled aki csak az ilyen silány szarminőségű blogokban találkozik az élet sójával?? Bár ez inkább keserűség :P

Toporodottordog 2009.03.27. 12:42:43

@vörösbor: Kíváncsi ember vagyok. A szar filmeket is megnézem, hogy tudjam élvezni a jobbakat :)

Van aki ezen a poston röhög, valaki meg azon a kommentelőkön akik ezen mulatnak :P

agresszív harcimalac 2009.03.27. 12:44:33

pontosan:)
és nagyon örülök,hogy ilyen mozgalmasan a telnek a mindennapjaid.tényleg. attól még lelkivilágod meglehetősen sivár, és nem muszáj ezt olvasni, ha nem tetszik.

nem_teljes 2009.03.27. 12:44:57

@agresszív harcimalac: Attól félek, pont fordítva: a sivárságot tudja ez feldobni. Ami egy picit is feljebb van a szlenges falusi félmaffia bulvártól, már érdektelenné teszi ezt.

Toporodottordog 2009.03.27. 12:51:25

@agresszív harcimalac: De úgy őszintén. Te saját magad meg tudod fogalmazni azt, hogy ebben mi a jó? És ne azt írd, hogy szórakoztató, hanem azt, hogy miért. Thx.

Drout 2009.03.27. 13:00:46

Toporodottordog: hogy lehet egy vaknak szinekrol meselni?

agresszív harcimalac 2009.03.27. 13:11:19

@Toporodottordog: indokoljam meg valami miért tetszik, vagy miért nem?
mert?? :)

sélli_ 2009.03.27. 13:19:18

A poszt ZSÍRkréta, mint mindig :))

A droidok hsz-ait meg töröljétek, mert elfárad a kezem, mire legörgetem... Ízlésről és ízlésről tök felesleges pampogni. Kinek a pap, kinek a paplan.

az igazi doka 2009.03.27. 13:29:27

Rájöttem...én is lehetek miniszter..
Az én apám is kétszer ült :-)

az igazi doka 2009.03.27. 13:33:18

Ja..hogy ez nem az az oldal?
Nembaj akkor is rájöttem!
Gondolom úgyis olvassátok a többit is.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.27. 13:51:56

dehogy kell itt törölni hsz-eket...
hadd égessék magukat az agyhalott makimajmok...
különben is a Zigazi szvinger pártin orrba-szájba megy a dolog, mint itt is a kommentekben... :))

TeasingAngel 2009.03.27. 14:25:31

nem is tudom mit mondjak, de az az igazság hogy a szarozók nem érdemlik meg a bepötyögött betüket se.

gyutyka 2009.03.27. 14:28:00

@napene: Guba Zoli egy más csoda volt.

hoel 2009.03.27. 14:33:02

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: Bizonyos politikai hovatartozás esetén felvételi tantárgy a humortalanság- sótlanság, ugye? És te átmentél sikeresen.

Celtic 2009.03.27. 14:43:12

@Krawiec: Jaja, errol a Guba Zoltanrol Pepin bacsi jut eszembe:
"Unatkozik? Vegyen MOSOMEDVET!"

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.27. 14:59:02

@Celtic: vásároljon lesz az inkább...
büntiből egy nyerő tippet kell adnia a holnapi albán-magyarra...

jtrencsenyi 2009.03.27. 14:59:31

nathanp:

K_rva jó a poszt, DE!

"elakadt benne az mx5-ös, ami a párt vitte, gyalog kellett bemenniük"

Hogy fértek el az MX-5-ben hárman (a sofőr, meg a pár), vagy az ara a férj jelölt ölében ült és a nászéjszaka már itt elkezdődött? Vagy a sofőr ölében ült a menyasszony? Vagy esetleg a vőlegény? Vagy mi a 'szom?! :)
Csak azért kérdezem, mert nekem is ilyen autóm van és két nőt már vittem hajnalba keresztül vele a fővárosunkon, de az autós szexet nagy ívben el kell kerülni benne. :)

Celtic 2009.03.27. 15:07:23

@ufó - úgy néz ki, mint egy pemetefű cukorka: Lehet, vagy husz eve lattam a filmet es tiz eve olvastam a konyvet. Viszont volt egy munkatarsam (vagyis tobb is), szoval az egyik munkatarsamnak megvolt Hrabal eletrejazi regenye, benne regi fenykepekkel, namost Pepin bacsi irdatlanul hulyen nezett ki es a masik munkatarsam kikopott Pepin bacsi volt.

Alban-magyar micsoda? Tarda Drastici is ott lesz?

trash E46 2009.03.27. 15:28:59

hát ez odabasz kegyetlenül :D

"szájbabaszott életem legkibaszottul boldogabb napja a kurva életbe" itt konkrétan már sítram nagyon jó, csak így tovább

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.27. 15:43:23

@Celtic: labdarúgó vb-selejtező...
assztittem a nick-je a celtic glasgow fc.-ből jön, de úgy láccik, tévedtem...

feltételes reflex 2009.03.27. 15:54:24

"Viszont a Gabi bácsi meg a Gabi néni(...)fullra benézték, hogy itt swingelés lesz, a Gabi bácsi hallotta, azt' rendesen megörültek, hogy nahát, megint divatja van a társastáncnak."

én ezen a ponton nyíttam fel.

külön köszönet a Kör2-es menyasszonyért.

:)))

feltételes reflex 2009.03.27. 15:58:48

@scr:

vezetés közben..? úgy betiltanák, mint a sicc. Külön betennék a KRESZ-be, hogy vezetés közben TILOS a tardablogos hangoskönyv.

És még igazuk is lenne, miután mind több, röhögéstől fuldokló seffert vágnának ki a tűzoltók a karambolos kocsikból :)

nyugalmazott partyhuszár 2009.03.27. 16:32:05

@jtrencsenyi: Egyértelmű hogy egy "m" betűvel több van ott, hiszen Nathanp mester azt szerette volna jelezni, hogy akkora dzsuva volt az út, hogy még az X5-ös is elakadt benne...
az mx5-ös aszfalton kívül azonnal elakad, nem kell ahhoz dzsuva... :) A fröcsögő többieknek pedig azt üzenem, hogy nem kötelező olvasni a blogot, illetve lehet nem itt kellene a politikai hitvallásukat kifejteniük. Ez itt senkit nem érdekel, maradjon már egy kis szeglete a magyar nyelvű internetnek, ahol nem a politikai fröcsögés van terítéken non-stop...A post pedig kiváló! (a tegnapival ellentétben) Gratula!

Celtic 2009.03.27. 16:39:13

@ufó - úgy néz ki, mint egy pemetefű cukorka: Sajnalom, hogy csalodast kell okoznom:
modoros.blog.hu/2009/03/23/a_technika_es_a_kisember?fullcommentlist=1#c5312214

Gyerekkorom ota hidegen hagy a foci (eros apai rahatasnak koszonhetoen...) ,viszont nem szegyellem :)

búúgócsiga 2009.03.27. 16:57:08

Naúúristen! Mi történt itt napközben? Szomorú, hogy nem mindenki olyan témákat látogat, ami kielégíti az ízlését, ahelyett, hogy fröcsögni jár olyan helyekre, amiket silánynak titulál. Vagy ez egy betegség?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.27. 18:01:17

@BÖRTÖNBE AZ MSZP-SZDSZ-SZEL!!!: visszajössz, kibaszlak. Ezért: tarda.blog.hu/2009/02/13/tenyleg_mi_ez
de nem fogsz.

A Mazdát meg az ifjú férj vezette. Iszonyatos spúrok, konkrétan rakott palacsinta volt az esküvői torta. :D

hoel 2009.03.27. 18:40:07

@nathanp: 100 lesz és vége? És ez már a 39? Hát, baszod, ez nem jó hir.

golyo1974 2009.03.27. 19:46:24

@hoel: Mi lesz velünk a vége után??? Gyűljünk össze!!!

IndaMuncher 2009.04.02. 15:28:45

Ebben segítene valaki?
"Vitóban találtak vagy négyezer ekit. "

Vító? Eki?

mr gumby 2009.04.02. 15:51:17

@F.house: hogyhogy ki? danny devito

leone007 2009.04.02. 16:01:49

@F.house: nemá, hogy nem érted.
Mercedes Vito és Extasy

fm4 2009.04.06. 20:34:38

"hogy talán ez nem az a táncmulatság, amire gondoltak, vagy legalábbis modernebb..."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hülye aki elolvassa! 2024.02.22. 13:41:35

2024-ben olvasom, sírva, taknyosan röhögve. Baszod.
süti beállítások módosítása