Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.06.30. 11:00

Hetvenhét

Benőke, baszod, vonzza a gázos csajokat. A legutóbbi volt a csúcs, a Faja órákig vinnyogott a saját poénján, hogy hallod, ez hogy nézett hajnalban, mikor hívtuk neki a taxit, propán, bután. Így is vonult be a bula a legendáriumba, PB Erika. Ráadásul igazából Edina volt.

 

Mondjuk amikor ez a két fasz megindul így nyáron a szabadtéri helyekre, nem nagyon ismernek könyörületet. Úgy vannak vele, hogy a szabad ég alatt mindent szabad, azt' kajakra veszik a felhőtlen szórakozás dumát. Tavaly konkrétan már július elején ki voltak tiltva minden olyan helyről, ahol állandó porta volt, hiába kezdtek el álcázásból megfordított bézbólsapkában járni, a zsírnyakúak csak annyit kérdeztek, hogy most hülyéskedtek, basszátok meg, vagy minden áron meg akartok mozgatni bennünket, sőt a Faja, aki figyelmetlenségből ütőtávon belülre került, kapott mellé egy laza fülest azzal, hogy lehet menni hazafelé, vagánygyerekek, ami akkor nem volt nagy ügy, mert csak a sityója repült le, de utána két napig nem tudott balra nézni. Mondta is, hogy ezután csak jobb jöhet, és tényleg, felfedezték maguknak a hajógyári komplexet, ahol mindig elég sokan voltak ahhoz, hogy egy pultból kilopott háromnegyed üveg dzsonival ne tűnjenek fel, meg a csajok is nehezen vágták le, ki markolt a seggükbe úgy, hogy a csavarbehajtó kisujjköröm á la Faja vasárnapra csípősen hegesedő nyomot hagyott a hajlat alatt.

 

Idén viszont úgy döntöttek, hogy nem a brahira mennek rá, mer' abból minden lesz, csak nem szopatás, ráadásul már a grand openingen kiderült, hogy a két szezon között valami kurva nagy akció lehetett a plasztikai sebészeknél, mer' olyan kannák jöttek szembe velük úton-útfélen, hogy az beszarás, így az lett a cselendzs, hogy valami csináltmellű bulát kell felszedniük. Legutóbb első körben a retró buliban próbálkoztak, mer' a Benő korábban már a melóban kifigyelte, hogy mit kell nézni; ha egy csaj dobálja magát densz közben, de a melle áll, az tuti szilikon, azt' ha a feje is vállalható, meg nem áll mellette egy gyúrós gyökér, aki csak a fejét forgatja apró, ideges mozdulatokkal, azt lesve, hogy ki hesszeli a csaját, rá lehet repülni. Egy darabig figyelgették az első sorokban az ezeréves refréneket falkában visító kispicsákat, de olyan tré volt a felhozatal, hogy a Faja be is szólt a kapaszkodós papucsát a feje fölött lóbáló, csapzott, nagyseggű csajnak, hogy bocsi, ma vilmoskörte akció van, vagy mi, de a muff nem nagyon hallotta, csak borszagot árasztva üvöltötte az arc pofájába, hogy never gonna give you up, uááá. Na, a srácok viszont itt feladták.

A lakossági house partin viszont elég gyorsan rátaláltak a tutira, és még a sűrűjébe se' kellett belevetniük magukat, a pultnál kavarodtak egy bige mellé, aki konkrétan a mellétől nem tudott odahajolni a pultos gyerekhez, hogy elüvöltse, hogy két gintonic-ot kér, nem bombay-ből, hanem simából, ami hétötven. A csávó már fejcsóválva fordult volna Benőékhez, hogy nekik mi, de az arc miután odaszólt a pultnak nyomódó melleknek, hogy várj, kérek neked, a két sör mellett bemondta a koktélokat is, azt' míg elkészültek, rutinosan rákérdezett a bulánál, hogy a másik a barátjának lesz-e. Még három kérdésből kiderült, hogy Edina Katával van itt, Debrecenből, és a másik csaj apjának Renault Safrane-jában terveznek aludni délig a buli után, ami az Árpád-hídnál áll, direkt egy fa alatt. Naná, hogy a Benő gondolkodás nélkül kifizettette a Fajával a két bula szittyóját is, azt' már kísérték is mosdókhoz a csajt, ahol a mondás szerint a barátnője várta. Fajának ez a remény perce volt, mer' végülis miért ne lehetne egy pici dögös műmellű csajnak egy másik, pici, még dögösebb műmellű barátnője. Az csak utólag ugrott be neki, hogy egy régi spanja állandóan azzal oltogatta, hogy a jó nők általában csúnyácska barátnővel pörögnek, mer' rühellik a konkurenciát, és mindig a ronda vezet. Na, ez most sem volt másképp, ráadásul a szatellit kiscsajnak nem csak hollóarca meg sipkamelle volt, de egy izzadt, gombszemű kövér palija is, aki nem lehetett régi ismerős, mer' még az Edinának is be kellett mutatni, miután kibontakoztak a smárból. A gyereket amúgy Matt-vagy-Mett-amelyiket-akarod-kell-bogyó-nak hívták, mire a Faja a nem-köszi-gratulálok-öcsém nevét használta. Viszont az Edinának kellett, rögtön kettő, azt' hagyta is a két droidot egymásba mélyedni azzal, hogy legyenek cukik, meg délelőtt csörizzenek össze. Mire a Faja visszaért a ha már itt vagyok pisálásból, a Benő már a bula csöcseit gyömöszkölte, és nagyon úgy nézett ki a dolog, hogy a parti első részének itt a vége, már csak azt kell eldöntenie, hogy a második felvonásban egyedül bóklászik-e a szigeten, vagy otthon a nappaliban próbál aludni, míg a Benő a különleges látvány miatt kivételesen klasszik pózban reszeli a kis ribancot.

Persze mint általában, a valóságban most is máshogy alakult a dolog, bár a fasz tudja, hogy a Faja szerencséjére vagy a Benőke pechjére, mer' a taxiba még úgy ültek be, hogy a gádzsi mindenben benne van, a két paliban is, csak legyen még egy kis pia meg jó zene. Azt' végül a kecóban egy masszív cigi, meg hosszas hablatyolás után, amiben a műkörömépítő tanfolyamtól az audis fiúktól mentsen az istenen át a modellkedésig minden benne volt, a töksötéthez ragaszkodva kiverte a két arcnak, miközben azok gyömködhették a melleit. Utána meg, ahogy visszajött a kézmosásból, kérdezte, hogy van-e itthon gin, erre a Benő beszólt, hogy ja, kiscsillag, most engedted ki a palackból, mire csak nézett nagy szemekkel, hogy ezt nem vágom.

A Benő meg már hívta is a hatszorhatot, hogy menned kell, Erika, az meg persze besértődött, hogy azt hitték, hogy ő egy kurva, mi, hülye köcsögök, pedig nem, és különben is Edina. Látszott, hogy majd felrobban. Na, ettől lett kajakra PB.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr791213859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FritzTata 2009.06.30. 15:30:07

@pityke8: Béla, Jenő, Tamás, Kati, Sára

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.06.30. 15:30:55

Hogyhogy nem kértek bogyót a tardai arcok?!

Amúgy meg eddig ez a rekord: a második szó már a baszod:)

pityke8 2009.06.30. 15:33:02

Köszi,most már mindent értek :)

golyo1974 2009.06.30. 15:35:31

@pityke8: És valahány név a naptárba, eljövök még hozzátok, viszont látásra Pajtások :-DDD
Léptem haza :-)

hoel 2009.06.30. 15:42:40

Csúcs jó, igazi Nathanp remekmű!
Golyó, te viszont nagyon bennfentes vagy, mondjad, mit tudsz!

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.30. 15:45:00

@jimaymay: olyan ez, mint a Misiéknél az elnyújtott szex. elkezdik, azt' a Magdi nem bírja állva, mer' a gyerektől vizesedik a lába. akkor várnak fél napot. a misi bealszik a CSI:-n, pedig a csaja matat rajta. másnap reggel épp csak ráfordul a Magdi a srácra ülésben, de leesik a vérnyomása, meg ő is a Misiről. Na, akkor várnak egy napot megint. Aztán a Magdi muterja zavar be túrós buktával, később meg a Misit csörgetik eszeveszetten a spanjai valami kurva aktuális dologgal. Azt' ahhoz képest a negyedik napon, mikor először voltak kívánósak, akkorát élveznek, mint az atom. Ráadásul annak a néhány ölelkezésnek meg akarják adni a módját, ami még a Kismisikéig hátra van.

Na, baszod, győzd megtalálni a párhuzamot a fura tantrájuk meg a posztolási gyakoriságom között ;)

bad little girl 2009.06.30. 15:54:35

@nathanp: :-):-) Misinek is beáll a dereka? :-)

Soprano 2009.06.30. 15:56:35

jól elkúrták,pedig nem elkúrni,hanem megkúrni kellett volna.az Erikát.

diktatorikus kleptokrácia 2009.06.30. 15:57:47

fbm :)
ütős, mint mindig
ilyen erikával már én is találkoztam, de az már vagy 20 éve volt

bad little girl 2009.06.30. 16:09:28

@nathanp: hmmmm: "Na, ettől lett kajakra PB" :-):-), piát lopni pultból...heeee? :-)

DragonZ 2009.06.30. 16:13:50

@nathanp: ezzel ugye nem azt akarod mondani, hogy Te vagy Misike? :DDD

phaszfej 2009.06.30. 16:17:39

Nagyon gyötrelmes írás, bűzlik az izzadságtól. Különbenis, nem 'azt, hanem 'oszt. Mert hiába az aztán népies kiejtése az osztán, vidéken és sehol sem senki nem az aztánt rövidíti le 'azt-ra, hanem az osztánt 'osztra. Világos? És ezt monadnám a többi bunkó 'aztozónak is, nem agyatlanul utánozni kell másokat, hanem kicsit gondolkodni!

SaveMyShoes 2009.06.30. 16:27:49

@phaszfej: kicsicsillagphaszfejcsike, teeltévedtélnagyon-e?! ezek mega gondolkodni???!!:DDD

DragonZ 2009.06.30. 16:29:42

@phaszfej: Asszem neked meg inkább kussolnod kellene, meg Grétsy tanár úr seggét fényesre nyalni, 'oszt elhúzni a "phasz"-ba, nem pedig lehurrogni azt, amit te egy év folyamatos görcsölés, meg izzadás után sem tudnál még csak megközelíteni sem.
És ez nem egy nyelvművelő blog, ha nem tűnt volna fel, baszod!

Amúgy meg ne fikázz, hanem csinálj jobbat. Ja, hogy arra képtelen vagy? Akkor pofa lapos, kispöcs, fbm!

jzb06n 2009.06.30. 16:30:53

huu de kellett mar! mint egy falat kenyer. köszönjük!

DragonZ 2009.06.30. 16:31:33

@phaszfej: Asszem neked meg inkább kussolnod kellene, meg Grétsy tanár úr seggét fényesre nyalni, 'oszt elhúzni a "phasz"-ba, nem pedig lehurrogni azt, amit te egy év folyamatos görcsölés, meg izzadás után sem tudnál még csak megközelíteni sem.
És ez nem egy nyelvművelő blog, ha nem tűnt volna fel, baszod!

Amúgy meg ne fikázz, hanem csinálj jobbat. Ja, hogy arra képtelen vagy? Akkor pofa lapos, kispöcs, fbm!

DragonZ 2009.06.30. 16:32:13

ez meg mi a fasz, hogy ennyi idő után dupláz? fbm.

hoel 2009.06.30. 16:32:46

@phaszfej: nomen est omen.D ( már ha érted)

SaveMyShoes 2009.06.30. 16:43:34

@golyo1974: én szerintem nekije is vanitt hejje... itt mindegykinek is van hejje... ezitt Tarda... óóóó, ez olyan szép volt, sírok...
egyébként meg, ő is bevallja, hogy faszfej, had egyen! :DDD

SaveMyShoes 2009.06.30. 16:44:21

@hoel: nemér ti, nem tud spanyolul!!! :DDDDD

golyo1974 2009.06.30. 16:47:42

@v524: De Tardán csak jó emberek laknak ám!!! Te olvastál már bunkóról? Ezek mind jó fejek, nem úgy mint egyesek!!! Egyen csak, amíg hagyom :-DDD
De értettem, de a barátság szent, nem szólalok meg :-))

hana 2009.06.30. 17:01:52

na, látom jó a hangulat :D

hana 2009.06.30. 17:02:43

@DragonZ: jah, egy kicsit felgyorsultak itt a dolgok. Pl. Pestre költöztem, a Sunnyitól nem messze. ;)

hana 2009.06.30. 17:05:31

@nathanp: Te hülye vagy bazdmeg :D:D:

azt mondjad inkább cukorpofa, mi van az eredményhirdetéssel, mert tőlem nem baj, ha még késik, csak élvezzünk mi is akkorát, mint Misikéék a negyedik nap végén!!!

jimaymay 2009.06.30. 17:08:49

@phaszfej: a phaszfej meg igazából faszfej, nem úgy kell írni ? jajisstenem, akkor ez most hogy van ?

@nathanp: hát ezt gyurcsók józsef se magyaráza meg, fb+ ! na léptem haza, hétfőn re, addigra legyen post !!!

SaveMyShoes 2009.06.30. 17:14:42

@hana: cica, neked nem baj ha késik??? :DDD

hana 2009.06.30. 17:33:58

@v524: hátha végül megjön, vagy/és nagyon nagyot élvezünk, nem ;) :D

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2009.06.30. 17:43:04

Azért milyen szívtelenek már a srácok, kidobták a csajszit az iccakába....ez nem volt szép.

Miss Marple 2009.06.30. 17:49:47

@nathanp: Esetünkben a komment viszi a pálmát a poszt elől.

golyo1974 2009.06.30. 17:53:42

@kuanyin: Dobják csak!! Tardaiak, mit vártál tőlük, reggeli kávét????

SaveMyShoes 2009.06.30. 17:56:47

@golyo1974: persze, ágyba reggeli, aztán meg vasárnapi ebéd tyúkhúslevessel anyujékná! azbaszna be egy kiverésé! :DDDD

golyo1974 2009.06.30. 18:03:30

@Miss Marple: Köszönjük szépen a nép nevében :-DD

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2009.06.30. 18:08:21

@golyo1974: Tudom, tudom, csak én vagyok ilyen túlérzékeny mimózalélek:)

DragonZ 2009.06.30. 18:16:17

@hana: wow. Hanaurához, vagy külön?
Ennek mondjuk az az előnye megvan, hogy könnyebb megoldani a kocsmázásunkat, nem kell beiktatnom egy kecskeméti megállót. :D

Tényleg mikor érsz rá iddogálni?

golyo1974 2009.06.30. 18:22:19

@kuanyin: Lófaszt vagy az :-)) Csak valakinek ilyennek is kell lenni itt mi?

Hentes pékné módra 2009.06.30. 19:07:51

vannak veszélyesen hülye nők...sajnos én is ismerek... fasza a post..

Miss Marple 2009.06.30. 20:00:05

@golyo1974: Mi tagadás, az ilyesféle spontán np-kommentektől (és -szövegektől) érzem magam otthonosan itt Tardán. Mintha csak a szomszédban volnának a játszó személyek. (És megmondom én a tiszta őszinteséget is: a mai poszt konkrétan egy picit kevésbé gördülékeny, mint az eddigiek. De az író dolga nagyon nehéz, amikor a maga állította mércének akar megfelelni. És ez fontos: sosem becsüli alá az olvasóit, ezért igyekszik.)

ssüni 2009.06.30. 20:14:30

Nekem nagyon bejött ez is! Viszont: kb fél órája gondolkodom, mi az az fbm, amit mindenki használ, ennyire nem lehetek hülye. Rájötte fászombászmek! :-) (és tudom, modoros meg minden, de akkoris szeretem az orros szmájlit!) :-)

LuPuS 2009.06.30. 20:37:15

Itt vagyok, de darabokban!
Ezen a héten is,még én vagyok a kis vezér és a pöcsöm megemelésén kívűl csak az alvás van főműsor időben.

Valami érdekes???
Az állandó sex és a határtalan tivornyázás mellett esetleg valami komoly téma???

golyo1974 2009.06.30. 20:47:33

@LuPuS: Hát Drágaszág, azt itt ne várd, nem maradtál le semmiről, a szokásos tudod :-P

Mokele-Mbembe 2009.06.30. 21:29:14

@golyo1974: Ez megnyugtat, mert én se nagyon vagyok mostanában...

memsahib 2009.06.30. 22:09:26

Sziasztok! Már egy ideje rendszeres olvasója vagyok eme remekműveknek és természetesen a hozzá kapcsolódó kommenteknek is. Ezúton is szeretnék gratulálni a bloghoz :-)

persze ez a post is ütősre sikeredett :-)

LuPuS 2009.07.01. 06:24:39

@golyo1974: Szia!

Szép reggelt! Na majd meglátjuk mennyire leszek ivarérett a mai naphoz és természetesen,hozzátok :D

golyo1974 2009.07.01. 07:38:55

@LuPuS: Jah, és csak mindig mi beszélünk a szexualitásról mi? :-P

FritzTata 2009.07.01. 09:50:44

@LuPuS: hát a mai napra ha jól emlékszem a téma pont nem a szexualitásról és a piáról fog szólni, hanem valami valláselméleti és történeti kiselőadásokról lesz szó. De welcome ;-)

golyo1974 2009.07.01. 10:07:44

@FritzTata: Most jöttem meg a kórusból, nagyon szépen szólt a bazilikában :-D

LuPuS 2009.07.01. 10:28:53

@FritzTata: @golyo1974:

Igen tudtam,persze amikor a buliba elfeljtettem vinni a kakaót meg bibliaképregényt ,akkor senki sem zavart haza érte???

Szodoma és Gomorra közvetlenül mellette van, a szülőfalum.imádok hazalátogatni!!!

golyo1974 2009.07.01. 10:32:42

@LuPuS: Most gyorsan elmormoltam egy imát a lelki üdvödért, soha ne menj haza, elkárhozol meglásd :-P

FritzTata 2009.07.01. 10:33:17

@LuPuS: én nem tudtam sajna menni a buliba, mert akkor éppen egész hétvégés ájtatosság volt...

golyo1974 2009.07.01. 10:41:00

@FritzTata: Ne aggódj a buli után két napig ki sem jöttem a templomból, folyamatosan úrvacsorát vettem...

SaveMyShoes 2009.07.01. 11:01:59

@golyo1974: a hana-t akkor most én márcsak nyuszikázhatom? :DD

LuPuS 2009.07.01. 11:08:57

@golyo1974: @FritzTata:
na megyek töltök egy kis mise RUM-ot

@v524: Szerintem és itt, a szerénységem szól belőlem:én nyuszikázhatok(szabad kártya) és ez mellett a szomszédomat is becézhetem,azaz "rókázhatok" is

ennyit a la fontaine-n pár percről

SaveMyShoes 2009.07.01. 11:18:40

@LuPuS: mondta a farkaszbarkasz! :DD szójjonám ha lesz kultúrprogram, ne hagggya, hogy itten ez a fertő lehúzzon engemet is az üres sex&drogs&r&r szintre!!!! :DD

SaveMyShoes 2009.07.01. 11:29:35

@golyo1974: ja, azaz a kénkő szag akkor!!! :DDD

golyo1974 2009.07.01. 12:14:52

@LuPuS: Megjöttem a déli imádságból...

golyo1974 2009.07.01. 13:47:24

Itt is mindenki a munka hőse ma??? fbm...

égafater 2009.07.01. 13:51:32

télleg, itt az ideje az ebédnak!

LuPuS 2009.07.01. 15:33:40

@golyo1974: nos mivel FŐNÖK vagyok a felelőség és gondok nyomják a vállamat,vagyis csak nyomnák mivel nem férnek oda az arcomtól...

röviden ennyi, FBM a négyzeten

golyo1974 2009.07.01. 17:09:29

@LuPuS: Én megyek a templomba mindjárt, nekem a misén jár az agyam .-)

golyo1974 2009.07.02. 09:25:22

Jó reggelt, de úgy látom kihalt Tarda fbm...

jzb06n 2009.07.02. 09:40:55

mindig nagy remenyeket fuzök a reggeli tarda checkolashoz... de ma is csalodnom kellett
tiszta gaz egy nap 5-ször nezem meg az oldalt hatha hatha

golyo1974 2009.07.02. 10:10:06

@jzb06n: én vagy 35 ször, én nyertem

DragonZ 2009.07.02. 10:22:49

üdv mindenkinek!

@golyo1974: @Eszter, aki nem ír kommentet: szép jó reggelt kedves hölgyek. :)

hana 2009.07.02. 10:26:37

Pálinkás jó reggelt!

DragonZ 2009.07.02. 10:34:47

@hana: szia hanababa :)
viszont még nem válaszoltál a kérdéseimre.
ezennel mellékelem őket. :)

Hanaurához, vagy külön költöztél?
Mikor érsz rá kocsmázni?

hana 2009.07.02. 10:37:51

@Eszter, aki nem ír kommentet: praktikus vagy, nem mondom. :)

@DragonZ: jaj, bocsánat. Most válaszolok.

Hanaurához ;)

Szerintem már csak ősszel. Nem sokára elmegyünk hosszabb időre külföldre. (tudod, kicsit lesittelnek mindkettőnket ;) ) :D:D

Dreamair 2009.07.02. 10:57:25

Helloka...mindenkinett?

Dreamair 2009.07.02. 10:58:10

Helloka...mindenkinett?

golyo1974 2009.07.02. 11:39:33

@Eszter, aki nem ír kommentet: Szia Nyuszifül :-P Gyere át Fritzhez
Hana neked is :-)

SaveMyShoes 2009.07.02. 12:19:00

@hana: sztorizgatos.blog.hu :D

KÁJZERSZÓZE 2009.07.02. 12:39:08

ez igen lyó vót má megint!!!

fbm!!!!!

Celtic 2009.07.02. 13:40:57

Mondjuk, en eloszor a gazos (es PB) alapjan arra gyanakodtam, hogy szeles volt a leanyzo, de mint kiderult, csak a szopodroidok taboraba tartozott.

Nem volt rossz, de nekem is (vagy csak nekem?) az az erzesem, egy icipicit esett a szinvonal. Najo, az ember beleszekott a joba :) Meg ez is veri a blog.hu 99,9%-at, de ha a tobbihez viszonyitom, akkor azert annyira mar nem volt jo. De ha ez a minoseg marad, mar az is boldogsag :)
(Ev fele't, tehat 26. hetet elhagytuk, 23 sztori van vissza, szoval durvan szamolva heti egy post-tal pont kibirja Karacsonyig...Es akkor egy teljes evet lattunk egy mai magyar nagykozseg eletebol...)

golyo1974 2009.07.02. 13:45:14

@Celtic: Jah, csak egy poston egy hétig rágódnia a népnek nem buli....

Celtic 2009.07.02. 15:08:01

@golyo1974: Vannak mas blogok is...Ez pl. most engem kicsit felhuzott:
subba.blog.hu/2009/07/01/fellep_az_ajtok
subba.blog.hu/2009/07/02/update_ajtok

Azert gondolom, nem ket Ft a dalok.hu domain, tehat az ember elvarna, hogy emberek dolgozzanak ott. Egy cikket meg sztem atnez a cikkiro, szerkeszto, stb, hoyg senkinek se tunjon fel ekkroa bakloves.
Aztan a mentegetozes:
bizso 2009.07.02. 00:05 • [4]
Szia bluevoodoo!
Mivel mi nem vagyunk két lábon járó zenei lexikon ezért a hiba nem tűnt fel. Pontosabban a szervezők hibája, akik így tájékoztattak bennünket mailben.
Köszi az észrevételt.


Ez kb. az a szint, mintha mondjuk Doors helyett Keats lenne az ajtok az angolban es az irodalom.hu jelentene ez alapjan:
18:30 Keats opening
19:30 Dan Brown

"19:30-kor felolvasast az Angyalok es Demonok es a Da Vinci-kod vilaghiru szerzoje, elotte fel hetkor Keats olvassa fel verseit"

"Jaj, elnezest, nem vagyunk egy ket labon jaro irodalmi lexikon, nem tudtuk, hoyg Keats mar ketszaz eve halott"


(Elnezest, a 200 nem biztos, de nekem lehet, rendszergazda vagyok, nem irodalmar :)

Celtic 2009.07.02. 15:47:04

De itt van ez is, Tarda-hianyban igen szorakoztato :) (Kb. mint a korai Kreten-magazinok):
rajottem.blog.hu/

feltételes reflex 2009.07.02. 15:54:31

mi a szar van a blogmotorral?
(fogadjunk, hogy ez a hsz-em megjelenik)

Celtic 2009.07.02. 16:15:51

@golyo1974: Levelet irtam? Eszre sem vettem :)

Teasing Angel 2009.07.02. 16:42:43

@Celtic: inkább talán ez most más rétegnek szólt szerintem, ha érted, mire gondolok :)

Celtic 2009.07.02. 18:47:17

@Teasing Angel: nagyon remelem, olyan jo lenne ninden gondolatodat kitalalni :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.03. 00:46:11

Ez az Árpád híd szerencsére egy visszatérő motívum.

A jó idő beköszöntével mindennap látom rajta a kulturáltan szórakozni vonuló kiskamaszokat és bakfisokat, áldassék a nevük.

Két napig ne tudjanak ők se balra nézni :D

menedzser23 (törölt) 2009.07.03. 01:30:08

Nagyon tetszett a történet. Ugyanilyesmit csaj szemszögből, retrósan, én is írogatok. Pá.

Másik Nick 2009.07.03. 10:29:44

@ismeretlen123: "Hét óra körül járt az idő"? na itt hagytam abba a blogod olvasását

ma reggelre meg azt álmodtam, hogy kész a 78. post tardán, valami sötétvörös képpel

aztán feljöttem ide, hogy tényleg csak álom volt-e és valóban.

most akkor nathanp komolyan fesztiválozik?

jzb06n 2009.07.03. 10:53:08

10:52
Ma harmadszorra neztem be. fbm!
Es meg mindig semmi. Szerencse hogy pentek van.
Hetfon egy fasza kis Voltos sztorit olvasnek szivesen!

SaveMyShoes 2009.07.03. 10:57:07

@Másik Nick: még a kép miatt se olvastad tovább??? :DDD

Hogolyo 2009.07.03. 11:20:36

@v524: pont ez az! kisfaszom gondolta, mitől olyan vörös az a kép :P

Másik Nick 2009.07.03. 11:28:00

@Hogolyo: @v524: Na, az van, hogy ez is én vagyok

SaveMyShoes 2009.07.03. 11:45:11

@Hogolyo: @Másik Nick: várjá, és megnézted álmoskönyvben mit jelent Tardával álmodni??? assszem lassú de folyamatos retartálódást! :DDD
süti beállítások módosítása