Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.23. 08:00

Ötvenhárom

Az Iván kétféle modellkedést vállalt korábban. A húga az ő fején vizsgázott minden évben a fodrászsuliban, meg egy tetoválónak készülő spanja rajta készítette el az első komolyabb egészalakos, koponyákon ácsorgó, leszúrt kardos, középkori harcos motívumát. Utóbbira baszott rá.

Eszterke, az Ivánék húga azóta fodrász akart lenni, mióta az anyjuk minden tavasszal, nyáron, meg sulikezdés előtt kiültette a három tesót a kertbe, azt' a kisebbik papírvágó ollóval szezonnak megfelelő frizkót nyírt a kölköknek. A bratyók miatt a fiús fazon feküdt neki a legjobban, ami a srácoknál még elment, de Eszterkének kellett a szoknya meg a csipkés blúz, hogy érvényesüljön a muter szerint sportos kleopátra stílus. A nyári praktikus sünit szerencsére megúszta, akkor csak az Iván meg a Vladi nézett ki úgy, mint akik higanyt reggeliztek. Aztán amikor első nap végigkérdezték a lányokat, hogy miért a fodrász szakmát választották, az Eszterke csak felhúzta a szemét az átlós frufruja felé, és a leendő gyakorlat-tanárnő mindent értett.

Aztán mivel a Vladi rokker volt már jó két éve, ő nem nagyon jöhetett szóba vizsgamodellként, egyedül a kontynál, így maradt az Iván, akinek még tetszett is a dolog, mer' hesszelhette az Eszterke osztálytársait. Mondjuk a gépi sassoon pont ezért lett kettes másodikban, a hülyegyerek a mellettük lévő tanonclányok fodrászköpenyébe próbált belesni úgy, hogy a bő rövidujjas hónaljrészénél elkapja a cickókat, azt' ahogy feszengett, a feje először rendesen féloldalas lett, aztán ahogy a húga próbálgatta szintbe hozni az oldalt felnyírást, úgy lett előbb hobbipunk, a végére meg kiskatona. Mondjuk a haját azóta is húga vágja.

A tetkómodellkedés meg úgy jött, hogy egy ilyen kocsmázásnál valaki lehozta ezt a rendesen kivarrt arcot vagy négy piercinggel a fején, azt' a vége felé az volt a móka, hogy ki tudja átdobni a mogyorót a figura baszom nagy fülkarikáján; persze biztosan senki nem látta, hogy mellé ment-e vagy át a lyukon, így inkább a szemöldökében a pálcikát célozták, az legalább koppan. Ebből persze rendes mogyorócsata lett, amiért ki is baszták őket. Az Ivánt viszont érdekelte ez a tetkódolog, aztán ahogy legközelebb érdeklődött, hogy merre hány méter, meg hogy például a könyékig érő sárkány a gyereken mibe került, meg gecire fáj-e, vagy ki lehet bírni, az arc mondta, hogy semmi para, neki ezeket mondjuk a mestere csinálta, aki a legtutibb Pesten, és mondjuk rá a hátával meg a vádlijával együtt egy elsőszériás Suzuki ára van nagyjából felvarrva, de mivel ő éppen tanulja a művészetet, a festék beszerzési áráért rárak bármit az Ivánra.

Az Iván meg pont ebben a gyűrűk urás őrületben volt, azt' mivel se' mellszőre, se V-alakú felsőteste nem volt, gondolta, egy überbrutál harcos rendesen dobna a megjelenésén. Egy ilyen keddi napon, zárás után tudott menni az arc mesterének szalonjába Pestre, de már előtte kiválasztotta háromból, hogy a porrágyúrt páncélsisakos tömeggyilkos legyen a földbeszúrt véres karddal, a lábánál koponyákkal. Azt meg ugye nem lehet elaprózni. Tanakodtak is, hogy hova menjen, mer' a karján az egész úgy öt centis tudott volna lenni, ha tartják az arányokat, így aztán végül a bal lapockája mellett döntöttek, ott azért mégis több a hely.

A gyerek mondjuk mondta, hogy nem lesz egyszerű a téma, a körvonalak még csak-csak, de a satírozásra készüljön rá az Iván rendesen. Az első öt percben persze majdnem elájult a srác, de aztán betolt egy csomag szőlőcukrot, meg egy nullakettes vodkát, így azért nagyjából kibírta. Aztán ahogy gyógyult, egyre jobban nézett ki, már amennyit a válla fölött a tükörben látott, persze a Vladi mondta, hogy hülye vagy, öcsém, ez Senderos a szögletzászlónál, edzésen, ahogy a beívelést gyakorolja, de az Iván ezt betudta a szokásos szopatásnak.

Aztán a satírozásnál már egy féllityós Royal-lal érkezett, meg elszívtak előtte egy lelazítós-fájdalomcsillapító spanglit, aztán még kettőt, azt' a gyerek nagyon mondogatta közben, hogy jó lesz ez öcsém, beszarsz, olyan warriorod lesz. Úgy négy nap után kezdett látszani, hogy a bosszúálló harcos elég zárt lábbal áll, meg a kardot is erősen kell keresni, a koponyák meg elég földönkívülisek, de a tetováló arc mondta, hogy kicsit gyúrjon hátra, azt' kinyílik a figura rendesen, ha meg mégse', akkor rájavít. Mivel a Vladi most már tök komolyan mondta, hogy bazmeg, öcsém, ez tényleg gáz, végül visszament, hogy heggesszenek még rajta. A gyerek azt találta ki, hogy az alját összesatírozza, azt' úgy egy kurva nagy palást lesz a harcoson, az geci komoly lesz, majd meglátja.

Hát az lett, baszod. Szoknyás harcos. Vagy mint akit élve harangba öntöttek. Persze amikor ez is letisztult, az Iván kurvára beidegesedett, hogy a kibaszott sok fájdalom után lett egy fekete plecsnije, a gyerek persze meg szabadkozott, hogy mondta ő, hogy még csak tanulja, meg ne parázzon, ez a dark összefolytság, amibe bele kell képzelni a témát lesz a divat, de ha gáz, hagyja a festék árát a faszba. Később a Faja mondta egyszer, hogy a csávó a hátán egy kútkáván ül részegen, eldobált unikumos flaskákkal, meg hogy ültimate warrior, a legjobb, geci.

Idővel aztán az Iván persze megszokta, leginkább, mert alapban nem látta, csak a strandon tűnt fel néha, hogy percekig csendben vannak a mögötte ülő családok.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr241081317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifrance 2009.04.23. 09:03:06

én eddig csak olvastalak, de ezen már olyan szinten beszartam a röhögéstől, hogy írnom is kellett. nagyon vártam már az új posztot, oda is tetted magad rendesen! köszi!

woodo1 2009.04.23. 09:04:21

Vladi mondta, hogy hülye vagy, öcsém, ez Senderos a szögletzászlónál, edzésen, ahogy a beívelést gyakorolja, de az Iván ezt betudta a szokásos szopatásnak.


Akkor ez tényleg fasza lehet mert szerintem senderos még életében nem adott be szögletet!!

Fasza,nagyon fasza!!:))

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.04.23. 09:07:39

Na, pont ezért kerestem hónapokig, hogy melyik szalonban, kivel varrassak magamra.:)

Mitya Ivanov 2009.04.23. 09:08:09

ez annnyyyira de annyira ott van a szeren, hogy nem is tudom kifejezni
"Szoknyás harcos. Vagy mint akit élve harangba öntöttek"

eccsém nathanp gratula!

Pepin bácsi 2009.04.23. 09:16:15

(Y)ó

ez még a tegnapi ?

Teasing Angel 2009.04.23. 09:17:00

@ifrance: na isten hozott;) Hát mondtam én, hogy ütni fog!

Kabarészínész 2009.04.23. 09:19:51

A kép a konkrét végső eredményt mutatja? Egy fekete téglalap? :D

-Feco- (törölt) 2009.04.23. 09:28:53

@Zombiez: bazdmeg ez nekem nem esett le, csak anyáztam az explorert hogy gecibe nem tölt képet megint...

kovacsattis 2009.04.23. 09:30:28

öcsém, ez Senderos a szögletzászlónál, edzésen, ahogy a beívelést gyakorolja,

:D:D:D:D

Zseniális!

kovacsattis 2009.04.23. 09:31:16

Mondjuk a Senderos tényleg nem ad be egyet sem...;)

ifrance 2009.04.23. 09:38:53

@Teasing Angel: Hello Angel! láttam tegnap a kommented, és egyet is értettem vele, de azért hiányzott a tegnapi betevő is. :)
Mostanság minden reggelem így indul: beérek a melóhelyre, iszom egy teát, és közben nézem a blogokat sorrendben: Carlos, Tarda, Hivatal, Izomtibor. (Azért jó, hogy van több ilyen blog is, mert valamelyiken biztosan találok friss posztot, az meg már nagy valószínűséggel fedezi a napi nevetésadagom nagyrészét) Aztán jöhet a munka is, ami így már sokkal könnyebben megy. Meg persze alapból is szeretem. :)

v v j 2009.04.23. 09:54:52

:-)))

Fünf komma nojn.
Gusztáv jutott az eszembe, amikor befestette a várost feketére, mert mindig lecseppent egy kis festék...
Az.

búúgócsiga 2009.04.23. 10:00:37

@Mitya Ivanov: ez a két mondat volt a legkomolyabb szerintem is :D

Köszi Nathanp, csak így tovább!

Mitya Ivanov 2009.04.23. 10:17:02

@kovacsattis: Senderos általában a beivelésekre érkezik középen, de nem baj:))

Dolington 2009.04.23. 10:21:20

Erre megérte várni baszod!!!!

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.04.23. 10:21:29

áááááá:)
Soha nem hagynám magam egy kezdőnek....mindenféle értelemben:D

qsecofr 2009.04.23. 10:23:01

nathanp baszod ez megint odavert :)
Főleg ez: "ez Senderos a szögletzászlónál, edzésen, ahogy a beívelést gyakorolja, " Fetrengek. De aztán nincs több kihagyás :D:D:D:D

Lambotze 2009.04.23. 10:27:24

a kép telitalálat, alig győzöm lehámozni róla a jelentésrétegeket !!

Chazz Reinhold 2009.04.23. 10:43:33

@Bogi24: profi vagyok.... mindenféle értelemben;)

[nathanp, remélem ha magam reklámozom, az még belefér]

qsecofr 2009.04.23. 10:50:23

Hmm, látom itt életre szóló szerelmek szövődnek :)))))

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.23. 11:01:07

@Chazz Reinhold: abszolút, toljad, apám.

A Vladinak meg gondolom a fejszerkezete miatt ugrott be Senderos. Az meg edzésen csak gyakorolja a szögletet, hátha egyszer ő lövi.
A lányok kedvéért:
www.acmilan.com/LM_Actor.aspx?idSquadra=3&idStagione=15&idPersona=2843&name=Senderos%20Philippe

gyutyka 2009.04.23. 11:04:22

Tibivel mi van?
Bocs.

qsecofr 2009.04.23. 11:21:01

@nathanp: Faszé kell még rálicitálni :D
Csak gyakorolja mi? :D
Nem mondtad neki, hogy még egy Milan zászlót tetováltasson oda? Mert akkor még autentikusabb lenne :)

Teasing Angel 2009.04.23. 11:21:50

@gyutyka: hát írj neki, kérdezd meg. iit73@freemail.hu (nem mintha leveleznék vele, de ez ilyen könnyen-fejbe'-maradós cím), vagy a blogon keresztül, hm?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.23. 11:29:04

@qsecofr: nekem lövésem sincs, mit csinál az alpesi jeti edzésen ;)

Miluuu 2009.04.23. 11:43:25

"úgy lett előbb hobbipunk, a végére meg kiskatona."

Hát bazzeg ez kééészen van!!!

LaMa 2009.04.23. 11:46:10

" mivel se' mellszőre, se V-alakú felsőteste " na ilyen pasi kell nekem:DD

-Feco- (törölt) 2009.04.23. 11:53:11

A best ever tetkó amit láttam még anno a húsos sc konditermében járó kancigó kibaszottul lógó kurvanagy belén volt, "ÉHES POCAK" felirat figyelt ott Helvetia 88-as betűmérettel. Konkrétan a csávónak a pöcsét védte egy kb 10 centi vastag hájréteg, pisálni úgy tudott hogy felemelte a hasát, anélkül nem férhetett a bréhez ez tuti. Teszem azt nem nagyon röhögtünk rajta, mert a baromállatja körjáratban volt a sitt és a rákóczi tér között, kb 3 hét kintlét után már megint valakibe bemártotta a kést, azt mehetett csücsülni a kóterbe, gondolom ezt a csodát is ott szerezte.
A másik szépség, de más értelemben egy ismerős hátán volt, a csávó kicsit bekattant valami válásos dolgon, azt pont rosszkor szóltak be neki, és egy féltéglával fejbebaszott valami okosjóskát, aki azóta is csak egy irányba tud nézni, a srácot meg lesittelték 3 évre. Kapott egy cellatársat, aki nem volt teljesen ép, de baszod zsilettel és cipőkrémmel egy komplett amerikai címersast rajzolt a hátába úgy, hogy anno még Farkas Karcsi is csak nézeggete, hogy ezt meg ki csinálta ilyenre... Kérdeztem hogy fájt-e, mondta hogy próbáljam ki, csak másfél milire kell bevágni a bőrbe, hogy a festék tutira maradjon...gondolhatod hogy kihagytam a gecibe.

búúgócsiga 2009.04.23. 12:12:16

@qsecofr: azért valljuk be, volt értelme várni:) Használt tegnap a málnavodkajéger?

qsecofr 2009.04.23. 13:03:42

@-Feco-: ezen is beszartam, vagy besza-behu? :D "... egyirányba tud nézni..." Na ez nodabasz :D

@búúgócsiga: megérte baszod, de nem kívánom senkinek ezt a 24 órát :D málnavodkajéger meg odavert csak a vodka kimaradt belőle :D a málnajéger.... nos igen. A zasszony aztmondta este utána, hogy nem ad jóéjt puszit :DDDDDDDDD
Nem mintha kellett volna :D

answer 2009.04.23. 13:21:52

@woodo1: jaja, Senderost a közelébe se engedik a labdának arrafelé. :)))

Celtic 2009.04.23. 13:54:14

@LaMa: Akkor en beferek :) Hetente borotvalkozok az arcomon, mashol nemigen van szor, a felsotestem meg O alaku :)

ifrance 2009.04.23. 14:31:42

@-Feco-: te Fecó, tudom, hogy már voltál noszogatva ezzel, de az olyan ember, akinek ilyen sztorijai vannak, mi a fészkes fityfirittyért nem ír már réges régen saját blogot??? Erre nem akceptálható kifogás a lustaság. Azé' kaptad a tehetségedet, hogy kamatoztasd bazz'! ;)

Gerik001 2009.04.23. 14:39:52

porrágyúrt páncélsisakos tömeggyilkos legyen a földbeszúrt véres karddal :)

ez üt

Pilgram (törölt) 2009.04.23. 14:52:31

"egy kútkáván ül részegen, eldobált unikumos flaskákkal"
na itt nem tudtam már magamban tartani, és felröhögtem..
"csak a strandon tűnt fel néha, hogy percekig csendben vannak a mögötte ülő családok" itt meg vizualizáltam és újra felröhögtem. qrvajó.

-Feco- (törölt) 2009.04.23. 15:03:30

@ifrance: már egyszer mondtam asszem: nathanp olyan magasra tette a mércét, amit megugrani már komoly meló. Hogy magamat idézzem, ha lehet jót is csinálni, csináljunk szart, de az legyen jó. Szóval a sok sztori inkább csak valami hatására jön elő, ezek meg az itteni történések, ha megnézed, azért messze nincs minden témában érdekes sztorim. Volt gondolatom írni, de ez így jó ahogy nathanp csinálja, szépen tervezetten, stb. Én maradok ilyen zugkommentező, azt majd egyszer ha sok időm lesz, összegyűjtöm őket, és best of komments néven kiadom, abban van a biznisz :)

hana 2009.04.23. 15:16:12

@bad little girl

Nagyon köszi a linket... Priceless!

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.23. 15:30:02

@-Feco-: @ifrance: írtam nektek a Feco blogoljon témában a dumálósra

davidson (törölt) 2009.04.23. 17:47:42

jó a poszt
de ez mi? "az Eszterke csak felhúzta a szemét az átlós frufruja felé,"

ufó - hotdog árus a nudista strandon 2009.04.23. 19:52:07

kábé 3 éve gondolkozom, hogy gót bötükkel felvarratom a hasamra két félkörívbe' ezt:
SZESZ-CSEMPÉSZ
ez nagyon gáz lenne?

LaMa 2009.04.23. 20:06:19

@Celtic: nem tudom az "O" befér-e még nem próbáltam:D

AP! (törölt) 2009.04.23. 20:18:22

@ufó - hotdog árus a nudista strandon: lol, ha megcsinálod, egyszer fizetek neked valamit :DD

ufó - hotdog árus a nudista strandon 2009.04.23. 20:44:22

@anyadnak_palankot:
kommenteden foglak :DDD
csak aztán győzzed a hektoliter viszkikólát a lajtoskocsiban elhúzni...

Celtic 2009.04.23. 22:46:15

@LaMa: Hatugye, a kerdes csak az, hoyg "o" vagy "O" es mennyire kicsi a kicsi es mennyire nagy a nagy...

(Huh, de filozofus lettem ma este. Le is fekszem inkabb olovasni)

Kabarészínész 2009.04.24. 08:43:04

Ufó: csak akkor üt, ha külön varratod fel: SZESZ - CSEMP - ÉSZ

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.24. 09:09:30

@Zombiez: ja...
de az is jó ha szesz-csemp van a hason
a homlokomon pedig feltételes reflex ötlete nyomán: ész... vagy zsé...

búúgócsiga 2009.04.24. 11:02:43

Hol a poszt(ó)!
Ma sem kapunk semmit? Nem győzök frissítgetni:)

mesekukac 2009.04.24. 12:56:27

miafaszvanmár, átállunk kétnaponta egy posztra?? kérem a mai adagot, különben nathanp monnyon le!

tomiP 2009.04.24. 13:02:56

Most már tök fel vagyok háborodva!!!

feltételes reflex 2009.04.24. 13:04:24

@ufó - okos állat, a génjeibe' hordja a tudást:

hehe, ezt én is hallottam: a csávó tényleg azt akarta rátetkózni a homlokára, hogy ÉSZ.
Hát sikerült neki...:DDD

feltételes reflex 2009.04.24. 13:05:35

@feltételes reflex: mondjuk én meg elszúrtam a tervet, mert fordítva kellett volna a betűket... ;)

Pepin bácsi 2009.04.24. 15:00:07

nathanp, ez már tényleg felháborító baszod !!!

tomiP 2009.04.24. 15:49:42

Menjünk a Kossuth térre!!!

Teasing Angel 2009.04.24. 15:59:07

tüüüüüürelem fiúk, nem kell mingyá' kardot rántani aszt' nyomulni a kossuth térre. jön az, aztán "odabasz" (öööö most ennél jobb kifejezést nem találtam az angyal-magyar szótárban)

jimaymay 2009.04.24. 17:14:33

szerintem ez egy ilyen pszichológiai vizsgálat. azt tesztelik, hogy milyen hamar alakul ki függőség, és mik az elvonási tünetek.

tomiP 2009.04.24. 17:18:06

én ezen a pszichológia vizsgálaton elbuktam. olyan szinten elvonási tüneteim vannak, hogy lassan képes leszek elolvasni egy blikket. pedig az égeti a szemem.
Akkor most hétfőig pihi???

*rich bitch*, texasi ecstasy gyáros 2009.04.24. 18:34:26

@tomiP: nem-nem...
a tardai vizsgán fogsz elbukni, ahol péel olyan kérdések lesznek: melyik csapat trikóját vette meg igni az ángliai meló alkalmával?
na? tessék szépen visszaolvasni
és nem a mestert oltani...
:))

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.24. 19:13:09

yo..., csekkit... csekkit...
----------------------------

@Teasing Angel: maga micsoda? nyomozó?
:DDDDDDD

hoel 2009.04.24. 19:31:57

Nem akarom a MESTERT mentegetni, de Tardán időnként nincs internet, igy szegény mesterünk hiába ír, nem tudja feltenni. Ne menjetek a Kossuth térre, inkább javuljob meg a tardai net szolgáltatás. Kérjük figyelembe venni a függőket!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.24. 21:16:15

belassult a ká blogmotor vagy mi?
villantani sze-ret-nék...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.24. 21:51:35

@Teasing Angel: píszfláverszfrídámhepinesz :)

valahol erre gondoltam a sok-sok nick-váltás közben, és a tudat alatt is, vagy hol, és ez formálódott bennem mélyen meg minden, s végrevégre asszem megleltem
persze a 'weszélyes kölök' nick sem lenne utolsó az év nick-je versenyen...
:)))

ssüni 2009.04.25. 08:36:45

posztot szeretnééék! :)

Mephizto · http://mandra.blog.hu 2009.04.25. 13:38:03

odabaszós volt, mint általában :) várjuk az új posztot :)
addig is, ha nagyon unatkoztok, egy kis érdekesség :)
mandra.blog.hu/

RobDN 2009.04.27. 16:08:27

Mondjuk ha Ultimate Warriort (a WWF wrestert) varrták volna fel neki hiba nélkül, az is ugyan olyan ciki lett volna, mint egy elcseszett barbár harcos. Nem sok különbség van :)
Esetleg mehetett volna fölé egy szövegbuborékba egy idézet valamelyik híres promójából. Na úgy lenne csak teljes a kép!

BRAAJEN 2012.06.11. 18:20:42

AZANNYA....
ez odabaszott...... :p
süti beállítások módosítása