Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.15. 08:00

Negyvenkilenc

Húsvétkor az Ignác faterja átmegy pusztítóba. Nem csak pia vonalon. Pár éve kurva hideg volt így április elején, azt' az öreg, mivel már eltüzelte a bespejzolt fa meg szén nagy részét, egy alkesz vasutas spanjával belement az okosságba, és nagypéntek éjjelén a kisbusszal elhoztak egy veszteglő szenesvagonról egy halom antracitot. Melegnek meleg lett, baszod, de a kazán is elolvadt, de konkrétan. Tavaly meg locsolás után matt részegen csulira lőtt légpuskával, azt' valahogy túl elől markolta meg a flintát, és a mutatóujjával a csövet is befogta. Persze, hogy úgy ellőtte az ujja végét, mint a szart.

Az Ignit amióta emlékszik, a faterja mindig vitte locsolni. Azt eleinte nem nagyon értette, hogy ő miért nem veheti le a csokornyakkendőt, ami szúrta, meg szorította a nyakát, miközben az apja először a szürke zakójától szabadult meg, aztán a nyakkendőjét tette zsebre, sőt később kihúzta az ingét is a nadrágjából, és haza meg már atlétában ért, maga után húzva a zakót, az ujjában az ünnepi hacuka többi darabjával. Persze később vágta, hogy a fater módszeresen bebaszik úgy a negyedik állomásra, aztán egy darabig szinten tart, hogy a végére hagyott Iza mamánál a maga köre végeztével becsatlakozó Valér bácsi házi törkölyével beteljesítse a küldetést. De az Igni ezt bírta, mer' az öreg piásan már meg se' hallotta, amikor az asszonyok kérdezték, hogy a másik nagynéni, meg egyéb nőrokon mennyit adott a locsolásért, így bele sem szólt, mikor a dupláját mondta, amire persze azok rálicitáltak. Fingja nem volt akkor még róla, mi az az órabér, pedig az övé egy ügyvédéhez közelített azokon a hétfőkön.

Egy idő után meg már egyedül járt, csak a végén kellett begyűjtenie a faterját a Valér bácsinál, aki amúgy nem ivott a fekélye miatt, de megsérteni persze nem akarta az Árpit, így csak a szájához emelte a saját kupicáját, aztán ügyesen kicserélte az unokasógora üres poharával. A faterjának itt már vége volt, csak tétován emelgetett, meg határozottan döntött. Aztán hazafelé mindig összefutott egy-egy spanjával, akik hasonló cipőben jártak, az öregjeik szintén oszloptól oszlopig kacsáztak, ilyenkor eldumáltak vagy tíz percig, mer' miután a két fater összetalálkozott egy kapaszkodóponton, egyik se' merte elengedni, azt' csak szevaszoztak, hátha a másik megindul, a maradó meg megvetheti a hátát a biztos induláshoz.

Egy pár éve már nincsen lóvé, azt' az Igni is bekarmol rendesen, hogy egyáltalán megérje nekiindulni meg végigjárni az asszonyokat. Ilyenkor a tojáslikőrre simán rácsúszik a rozé, meg megy a Jagdstolz vermuttal öblítve. Mák, hogy a beigli szívja. A tojást okosan kihagyja, mer' arra nagyon emlékszik, hogy a faterja a 11 utáni megállókon már minden szinten el volt lazulva, azt' telefingta a nappalikat. Ráadásul viccet is csinált belőle, a versének az lett a vége, hogy el akart hervadni/be fogok fingani. Na, ez már azér' tré volt, pláne családi körben.

Így viszont ez az egyetlen nap, mikor testi kontakt van a faterjával, a karácsonyi béna puszit leszámítva, a Valér bácsitól úgy 2002 óta többnyire összekapaszkodva mennek haza. Duma nem sok van, leszámítva, hogy fiam, bazmeg, fater, bazmeg, meg hőőőő, héééé. De ennyi pont elég hazáig.

Idén is az Igni már csuklott rendesen, mire az Iza mamához ért, arra gondolt, hogy az a kurva kalács lehetett ilyen fujtós, amit induláskor rákapott a Katus néninél a decikörte-sprite-ra, hogy levigye a refukszos savat, de nem múlt, még a doboz langyos sörtől se', amit Iza mama hozott a pincéből, pedig kilencet kortyolt. Ráadásul a faterja meg sehol nem volt, pedig már lehetett vagy fél három, és a Valér bácsi is befutott. Az Igni, hogy ne sértse meg az öreget, nyomott három törkölyt, de levette, hogy Valér bá' nem iszik, az meg mondta is, hogy apádnak ne szóljál, inkább vigyél ebből a jóféléből egy olimposzos üveggel, és idd meg a haverokkal, ami jó biznyának tűnt. Iza mama pénteki hájas tésztája szilvalekvárral bemikrózva viszont rossznak, mer' kurvára nem állt össze a pálesszel. Olyannyira nem, hogy az Igni már kifelé menet telehányta az öregék kukáját, meg az utcában még kettőt, ami már a keddi szállításra volt kikészítve. Az egyik szerencsésnek még a fedelét is fel tudta nyitni. Na, a végén legalább kitisztult annyira, hogy elkezdje keresni a faterját, azt' nagyjából minden esélyes helyre becsöngetett, hátha ott ragadt.

Persze hol azt mondták, hogy az Árpi rég elment, hol meg, hogy vártuk apádat, de nem jött. A másodunokatestvérénél, a Margónál esélyes volt a dolog, mer' a kertben meglátta a ferrari-matricás, kissé viseltes nagynyomású mosójukat, ami nem sok jót sejtetett. Hát a Margó szürke arca, ahogy kijött a kapuhoz, még kevésbé. Nem is kellett kérdezni semmit, a Margó annyit mondott, hogy vidd ezt a szarotokat haza, apádat meg meg ne lássam egy darabig, megyek vissza vígasztalni a lányokat.

Az örege már otthon aludt mikor hazaért, a muterja meg az ujjait törögette a konyhában. Kiderült, hogy a fater, miután kifogyott a szifonja, amit csak riogatni vitt, mer' amúgy úriemberesen kölnivel kocsolt, már úgy rendesen kapatosan hazaugrott a mosóért, hogy azzal ijesztgessen. A Margóéknál ez elég erősre sikeredett, a lányok kint játszottak a kertben Nyúlhercegnővel, mikor odaért, nekik vigéckedett, hogy őt is meglocsolja, meg nyuszi hopp, azt' konkrétan lefejezte a kosorrú törpenyulat a gőzborotvával. A kiscsajok persze sokkot kaptak, a Margó meg gereblyével kergette el az öreget, aki jobbnak látta inkább hazamenni, mint tovább, meg inkább bealudni, mint hallgatni, hogy a gyerekek is megsérülhettek volna, te szerencsétlen barom.

Azt már nem is kellett mondani, hogy a Sanya, a Margó férje, aki hentes, bármelyik pillanatban megérkezhet. A kaput mindenesetre zárd be fiam, mondta az Igni anyja, ahogy lapítgatta a húszezrest a konyhaasztalon...


Következik: Tabu - Hyperspace-es stagepass-tartó - Eljegyzés Mihályéknál

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr171064415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pepin bácsi 2009.04.15. 08:47:32

ez megint odabaszott, ahogy illik, baszod !

Jim 2009.04.15. 08:53:49

árányos:)

Azér a zöld nadrág, lila zakó, fehér zokni, makkos cipő kombó ott figyelt rajtuk, régen, gondolom:)

hottentotta 2009.04.15. 09:02:53

"meg nyuszi hopp, azt' konkrétan lefejezte a kosorrú törpenyulat a gőzborotvával."

Ezekért utálom olvasni a posztokat, mert ilyenkor mindig felnyerítek a munkahelyemen, ami azért nem túl egészséges dolog a mai vészterhes világban... :)

Mitya Ivanov 2009.04.15. 09:03:35

nathanp, hát nem jutok szóhoz, tényleg kifogy az ember a jelzőkből.
Mák, hogy a bejgli szívja:)

Karaj87 2009.04.15. 09:12:51

A régóta várt húsvéti életkép Tardán:) Zseniális!

mybollywood 2009.04.15. 09:19:48

fantastic...!éreztem,hogy lesz valami finomság a húsvétról.éljen!
a ferrari matricás nagynyomású mosón nagyot flasheltem.biztos mindenki f1 rajongó tarda cityben is.
szegény nyuszi...vizuális típus vagyok!hehe :-D

Hang Ember 2009.04.15. 09:21:52

@hottentotta:
Látod ezzel én is így vagyok, itt nyihogok az irodában. Még jó, hogy a folyosó aránylag csendes...

A mai zseni: "mer' miután a két fater összetalálkozott egy kapaszkodóponton, egyik se' merte elengedni, azt' csak szevaszoztak, hátha a másik megindul, a maradó meg megvetheti a hátát a biztos induláshoz." és "a versének az lett a vége, hogy el akart hervadni/be fogok fingani." Gyöngyszem még az "Így viszont ez az egyetlen nap" kezdetű pár sor és a refukszos sav.

nathanp nyomjad ezerrel! Király vagy!

Drout 2009.04.15. 09:39:48

Tisztelt nathanp! Engedje meg, hogy aztakurva!! :)

LaMa 2009.04.15. 09:45:17

szegény nyuszkó.. amúgy meg az egész állat:D:D

Ibigoo · http://indafoto.hu/ibigoo 2009.04.15. 09:52:19

Ez művészien lett kivitelezve. A post kezdetétől fokozódó feszültség megkoronázásaként nyuszi hopp, elveszti a fejét az emlős rágcsálója. Legmélyebb tiszteletem :)

Lambotze 2009.04.15. 09:53:00

Megérte a várakozást!

2009.04.15. 09:54:12

Kész vagyok... szerencse hogy egyedül vagyok az irodámban...

potyesz 2009.04.15. 09:58:26

Jaj de jo kis odab@szos videki-husvet-feeling jott elo a posttol. (gyerekkoromban eltem at hasonlokat...) A mi nagy biniszunk az volt, hogy delutan eladtuk a himes tojasokat oreg neniknek... Ismet csak gratula. Respect

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.04.15. 09:59:36

@AamonX: Nathanp, apám, vedd már ki ezt a reklámszart, bántja a szemem :D

manókomment · http://kakofon.blog.hu/ 2009.04.15. 10:03:28

"Mák, hogy a beigli szívja" - ezt külön kösz

KÁJZERSZÓZE 2009.04.15. 10:13:52

bázzz, ez komoly volt.

FapumaBt 2009.04.15. 10:18:05

Locsolóbál nincsen Tardán?

Arra lennék én még kíváncsi

ssüni 2009.04.15. 10:22:21

@fradigy: Nyúlhercegnő, nem nyuszikirálynő. :) Egész nap vigyorgóra vagyok állítva ettől a poszttól.

neménvagyok 2009.04.15. 10:30:11

A gőzborotvát nem kell rákötni vízre meg áramra Tardán?

Tetszik a blogod, de ez, meg a tegnapi nem nagyon. Lesz még jobb is.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.15. 10:45:13

@g.i.: ööö, benzines volt. slag meg minden kertben van. asszem.
aki antracittal fűt, bármire képes :)

Feketecsuklya 2009.04.15. 10:49:44

@g.i.: gondolom, azt sem érted, hogy nyírják ki Kennyt a South Park minden részében...

szeme közé, laposan! 2009.04.15. 10:56:55

Fáj a hasam. A röhögéstől... :):)

feltételes reflex 2009.04.15. 11:01:27

zseniális!!!:D
(az elmúlt napokban már elvonási tüneteim voltak, ez igazán szép adag volt:)))

-Feco- (törölt) 2009.04.15. 11:08:01

Na, ma is megérte bejönni dolgozni... Eléggé vizuális élmény volt a nyúl lefejezése, csukott szájjal nyeríteni hogy más ne vegye észre meg kimondottan macerás... :))

indapass90210 2009.04.15. 11:10:47

Mi konkrétan strandpapucsot akartunk mosni egy talán kinzo márkájú gőzborotvával, de végül a talpán áthatolva elkezdte felszedni a betont. Tehát egy jobb cuccal szerintem simán le lehet fejezni a nyulat.

tomi888 2009.04.15. 11:12:23

Na ez megint üt:D
Az egész történet teljesen botrány:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.15. 11:13:00

Hátbasszameg... 11 pont a lehetséges tízből.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.15. 11:14:37

Egyébként a tököm se gondolta volna, hogy ilyen erős egy gőzborotva. A prést akartam mosni vele, de átgondolom mégegyszer.

Missing Link 2009.04.15. 11:16:03

@feltételes reflex: vazz, feltételes refuksz-nak olvastalak a poszt után... :)

neménvagyok 2009.04.15. 11:30:48

@Feketecsuklya: Hát persze én hülye vagyok.

Host 2009.04.15. 11:55:36

Meghajolok a posztíró nagysága előtt!

hoel 2009.04.15. 12:01:46

A poszt igen jó, de a sajnálom szegény nyulat.

Narigón 2009.04.15. 12:41:32

Na, csak megszületett a húsvéti poszt, már hiányoltam. Nagyon odabasz az egész, de erre a "Mák, hogy a beigli szívja" dumára egyszerűen nem találok szavakat.

Celtic 2009.04.15. 13:41:28

Sajna, en mindig ebedidoben olvasom a blogot, igy aztan orokke a fulladas kerulget. A tobbiek mar tudjak, ha fuldoklom, hoyg tardai blogot olvastam. Ez a mostani nagyon odabaszott :)

PszihoSanya 2009.04.15. 14:24:34

Azért nem kéne összekeverni a vízsugaras vágót a gözborotvával.
Mondjuk a csokinyulat az is viszi :-)

monstertruck 2009.04.15. 15:14:46

"Duma nem sok van, leszámítva, hogy fiam, bazmeg, fater, bazmeg, meg hőőőő, héééé. De ennyi pont elég hazáig."

Áááásztákurva. Hétfőn a sógorom meg az apósom reggel nyolckor elindultak locsolkodni, és kb szóról szóra ez a jelenet játszódott le délutén kettőkor. Akkor majd osszefostam magam a röhögéstől, de mikor ma ezt elolvastam, aszittem hogy kirúgnak a munkahelyről annyira elkapott a nevetési roham. Még most is folyik a könnyem és reszketek.

Teasing Angel 2009.04.15. 15:22:30

én már csak tegnapi magamat ismételném, úgyhogy inkább feldobok egy kérdést: de hol van CICUKA? (például)

golyo1974 2009.04.15. 15:27:04

Meaculpa... Így kell leírni?? Nem dolgozom de több melóm van itthon, mint ott (pedig ott sem kímélnek). Nekünk is volt két nyúlunk vagy nyulunk ???? Hülyén néz ki mind a kettő! Lízingeltük őket, de ne tudjátok meg mit produkáltak egy nap alatt.... A férjem hazahozta őket és elment bulizni... Itt maradtam a két gyerekkel, a főzéssel meg a két nyuszival..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már nincsenek nálunk a nyuszik, átadtuk őket Zámolyra, a mókus kérdezte a férjemet, hogy ugye nem testvérek......????? Ja persze nem,.... tudja a tököm....

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.15. 16:15:13

"a decikörte-sprite-ra"

bááááááázeeeeeeeggggg:)))))))))))))))))))))))))))))

Bazs+ 2009.04.15. 16:22:20

Kegyetlen...:DDDDDDDDD

»P.H.M.« · http://setlist.blog.hu 2009.04.15. 18:35:18

@Teasing Angel: ő se mmaradhatott ki szerintem egy ilyen húsvéti disztrojból. :) biztos hamarosan megtudjuk :)

decoati 2009.04.15. 19:07:30

Mifelénk csuri.
(ja, hogy sterimó! vagy két percig néztem azt az egy mondatot)
De azért nagyon jó.:)

Edie Britt 2009.04.15. 21:04:07

Hm... Kosorrú törpenyúl? Meg reflukszos Igni? Gyanús vagy nekem, nathanp! Ismerlek :) Rókák és nyulak, mi?

yenoee 2009.04.15. 21:56:03

Egész nap nem mertem elolvasni.
:D

2009.04.15. 22:37:11

Most elhatároztam, h megőrzöm a komolyságot olvasás közben, az akaraterőt is edzeni kell. Az "el akart hervadni/be fogok fingani"-nál még kigúvadt szemmel bírtam, konkrétan a "nyuszi, hopp"-nál fordultam csak le a székről.
Maximális respect azoknak, akik munkahelyen merik olvasni. (Csak mementóként:
index.hu/gazdasag/magyar/elbocs/
:-/ )

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.15. 23:14:50

@petra111: ez így nem megy, ki kell vegyelek legközelebb.

yoyobaa 2009.04.16. 00:59:13

Az milyen már baszod, mikor meglátsz egy hellplakátot, és egyből tarda jut eszedbe...?

Nagyon jók az írások, kérlek, ne hagyd abba száznál! :)))

leone007 2009.04.16. 14:16:51

Hát ez kész. Beszartam, behugyoztam a röhögéstől. Én vagyok a hülye hogy munkahelyen kezdek bele az olvasásába.

Pajtás 2009.04.16. 20:24:40

ez nagyon komoly volt:D

AP! (törölt) 2009.04.16. 22:02:28

"mer' a kertben meglátta a ferrari-matricás, kissé viseltes nagynyomású mosójukat, ami nem sok jót sejtetett"

itt már nem bírtam tovább, bazze

kész :D

BPO-105 2009.04.16. 22:47:25

Nem bírom a nyulas fejezés óta abbahagyni a röhögést...

Fegyver 2009.04.24. 20:10:24

A kép se rossz: húsvéti tojáson Micimackó mikulás-sapiban...
Király vagy nathanp, csak igy tovább 100ig és azon is túl!

Elvis_1970 2009.05.15. 10:32:32

ez a nyuszis fejezés tényleg félelmetes;)

Celtic 2009.05.17. 09:53:09

@Elvis_1970: En is most olvastam el ujra :) Fantasztikusan van felepitve az egesz sztori, erdemes csak a szoveg kedveert vegigiolvasni ujra :)

Elvis_1970 2009.05.30. 13:33:03

"Az egyik szerencsésnek még a fedelét is fel tudta nyitni"

Egyszer be tudtam menni úgy a lakásba (á,nem ittunk semmit se),hogy ne keltsem fel apámékat. Persze ahogy megcsapott a meleg a fürdőszobában, muszáj volt hánynom,de erre se keltek fel. Reggel kérdi anyám, hogy mit ittam az este?
Mondom semmitse...
Erre ő: Akkor el se tudja képzelni, ki hányta tele a centrifugát, és rakta bele a ruhámat a budiba...

Celtic 2009.05.30. 13:36:49

@Elvis_1970: Ja, az egyik haverommal tortent, hoyg eskuvobol hazajovet az oltonyt bepakolta a hutobe, a torta/suti maradvanyokat meg a szekrenyebe. Hiaba, ugyanolyan reklamszatyorban voltak...

Celtic 2019.04.22. 14:10:51

eBasky, tizeves iras es meg mindig tökéletes :)

Orom ujraolvasni es nem bannam, ha lenne ujabb.

Mitya Ivanov 2019.05.24. 11:51:18

@Celtic:
Hétvégén kukáztam a ruháim között és megtaláltam a tardás pólóimat. Természetesen soha nem hordtam őket, de akkor határozottan jó poénnak tűnt megtolni a merchandising szekerét, és valahogy nem gondoltam abba bele, hogy másnak a pénztárcáját tömöm. Egyszer volt rajtam az egyik poló, de az utcára már nem mertem kimenni benne, mert túl harsány és túl bunkó diszkósan nézett ki a hátára varrt tarda nonfiguratív forma, és hát akkor is már 30+ voltam.
Szóval van 3, soha nem hordott Tardás pólóm.

Celtic 2023.04.08. 21:26:01

@Mitya Ivanov: én hordtam, talán van is még.
Az aranyszínű mondjuk villámgyorsan valami bordó lett, de a másik még mindig ok. Asszem, megvan.

legalább ezt el kellene rakni, ha már anno a CoV pólóim meg utána a HUP pólóim szó szerint ronggyá lettek hordva.
süti beállítások módosítása