Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

-Ne tudd meg, baszod, most találkoztam az Armanddal már megint, vágod, azzal a pesti fasznyalóval. Most éppen valami rendkívül kedvező befeketetést próbált rámtukmálni, nem adja fel.

-Simán, megvan. Láttam nemrég a Michelin-babához hasonlóan kecses tébányai nőjét is, hogy kezelgetné a Vértes Volán mindkettőt.

-Na pontosan róla akartam beszélni, a Ságvári-telepes Trixikéről, még Londonban jöttek össze valami gyémántkemény magyaros buliban. Trixike persze bébisuttyónak ment ki eredetileg, angol családról volt szó, de pakisztáni lett belőle a végén. Korán felfedezte őt az anyuka unokaöccse, lezsákolta egy párszor, ígért neki mallorcai nyaralást, Burberry-ruhákat, de lófaszt nem kapott a pakitól egy Miss Sixty-felsőn kívül. Úgyhogy a csajszi  szerzett is gyorsan állást inkább valami kávézóban.

Szóval a buli. Egyen-ikerház, laknak ott vagy tizenöten, még az étkezőt is kiadták két fogatlan kaposvári bunkógyereknek. Mp3-lejátszós discmanről üvölt a Bikini, 3+2, Balázs Pali, Edda vegyesen, teszkósör, pirosaranyos szenya csemegeuborkával. A hangulat fokozódott, még egy tízes pakk Túró Rudi is előkerült valahonnan.

Trixike a nagy pakisztáni csalódás után csak nézelődik körbe, de neki a sok cúláger nem pálya, neki vagy helyi, vagy legrosszabb esetben valami tanultabb gyerek kéne. Ekkor odalép hozzá a Dzsoni Hatvanból, ajtónállóként dolgozik a helyi pubban, azért nemcsak fizikai munkás, mérlegelnie is kell: akin sportcipő van vagy hátizsák, azt pl. nem engedheti be, felelősségteljes munkát végez, no. Meg ő azért már bőröndös pesti, nem szimpla vidéki gyerek, már két éve Pesten lakott, mielőtt kijött volna a UK-be. Hát köszi, na elugrom a mosdóba, jó? Mindjárt jövök.

Ekkor jött az Armand. Éppen összevásárolt pár narancssárga Henry Lloyd-felsőt valami akcióban, úgyhogy egy ilyenben billegett hozzá a folyosón egy spontán dumával: szia, otthon csak ketten vagyunk ám szépek, én meg a tükröm, hehe. Trixikének mindig fontos volt nagyon, hogy a kedvesének legyen egyénisége, humora, hogy meg tudja nevettetni, Armandnak tehát nyert ügye volt. Előrántott még a zsebéből egy zacskó Dunakavicsot, most hoztam otthonról, tartsd meg nyugodtan, beszélgettek kicsit a megkezdett egyetemről, és két óra múlva már otthon is voltak.


Na de Trixike úgy gondolta egy év leforgása után, hogy illene végre elvinnie az Armandot a Ságvárira, ha már közben megszabadultak a cinkes mésztelepi pecótól. Anyukának bemutatlak, tudom, meséltem róla ezt-azt, de tud ő viselkedni ha akar, nem kell félni. Szóval Armandka hanyag eleganciával felöltözik a csupa angol ruhájába, zselé a fejre, erőltetett nyugalom, a reklámszatyorban egy üveg Napóleon, annak majd örül a Joli néni.

Már a lépcsőházban kezdett gyanússá válni a dolog: Joli néni takarítónő-ruhában mossa fel éppen a lakás előterét, á, bocsáss meg, itt szalad minden, te meg biztos az Armandka vagy, hát kicsit elterveztem a napot, de fáradj be, ó, Napóleon, hát igazán nem kellett volna, meg hát csak esténként szoktam egy kis kupicával, ha fáj a torkom...

Anyuka persze baszott megfőzni: a rántotthúsnak előkészített cucc mind ott volt klopfolatlanul panír nélkül, krumpli héjastul, minden. Trixike kábé sztrókot kapott, anyu, a büdös kurva anyádér' hagyod itt rám az egész szart, így hozzak ide vendéget, az Armand már három hónapja erre vár! Joli néni nem zavartatta magát persze, pihenjél, te tízfontos kis ribanc, az egyetemet is félbehagytad, azért, mert vendéget hoztál, majd bármit megtehetsz, mi?

Armand és a Trixike a nap hátralévő részét bántóan szótlanul töltötték el, bármilyen új téma feldobása kudarcba fulladt, nem is erőltették.

Joli néni a napóleonosüveget viszont sikerrel kiürítette egy félóra alatt, majd békésen elszenderült a nappaliban délutánra. Csak estére került elő ismét: a rendőrség jött ki érte, miután egy órán keresztül hiába próbált padlógázzal kifarolni a Tavriával a parkolóból - olyan szinten volt mata, hogy nem volt képes berakni egyik sebességbe sem, tegyük hozzá, mindenki szerencséjére. A családi vita után ki akarta kicsit szellőztetni a fejét, azt mondta az őrsön. A "kocsi" motorját is konkrétan leégette persze.

-Geci, ez egy igazi sikertörténet, csak gratulálni tudok hozzá. Befektetési tanácsadó, szerető anyós, mi kell még?

-Ez semmi. Volt ott Londonban egy másik fasz, a Ricsike...

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr271023635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winston01 2009.03.25. 09:35:28

Valahogy a hatvani Dzsonis szál félbeszakadt...

&Rush 2009.03.25. 09:37:49

Trixike, Cicuka...ha valamilyen -ke vagy -ka van a névben, akkor adott az intelligencia.
:)

hotten totta 2009.03.25. 10:16:48

@winston01:
A hatvani Dzsonit ezerrel beelőzte lazaszöveg Armandka a hazai Dunakaviccsal.

Szvsz ott a ködös London városában a Soho mélyén még Naomi is instant szétrakta volna, ha olyat hall, hogy a zacskó Dunakavicsot meg is tarthatja.

szomszédsrác 2009.03.25. 10:21:58

Aki ezekkel a tagokkal leáll az eleve nem 100as csaj tökmind1 mennyi ke meg ka van a nevében . Dunakavicsot meg mostantol mindig hordok magammal , bár a turorudi lehet jobb lenne kieszi belőle a cuccot a papirja meg elmegy ovszernek misike után szabadon .

2009.03.25. 10:28:12

hat nem egy nathanp bejegyzes, az biztos.

gyutyka 2009.03.25. 11:24:57

Jöhet a másik fasz, a Ricsike.

mtultras 2009.03.25. 11:42:45

Tibi szerintem te ezt a fajta sztorizást hagyd a picsába, vagy gyakorolj előtte, bár ezt már elmondták előttem mások is...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.25. 11:45:17

azt mondják, vagyis úgy tartja a mondás, mármint mifelénk szoktak olyat mondani, ha nem is mindig, de nagy ritkán azért igen, hogyha éppen adott az alkalom ugye, mert különben kurva hülyén venné ki magát, hogy lóg egy kijelentés a levegőben minden alap nélkül, szóval bizonyos alkalmakkor azt mondják, illetve a mondást idézik, miszerint reggel konyak, este konyak, ettől leszünk mozgékonyak...

kovácspéterke 2009.03.25. 11:57:37

Minek ide Armand?
Gyenge, és nem is vicces.

ÁRONKA 2009.03.25. 12:16:22

Minek ide Modor Tibi? Bocsi, de szerintem ki kéne hagyni a buliból. Nem passzol a képbe, sem stílusilag, de főleg a színvonal miatt nem. Tényleg nem sértésnek szánom, bocs.

Könnyű Karma (törölt) 2009.03.25. 12:27:24

Ez most valahogy nem annyira eredeti, mint szokott volt lenni.

anti-reklamator 2009.03.25. 12:57:08

Hát... Olyan ez mint a szocializmus. Igény az vóna' rá!
Kicsit elkapkodottan hamar lett vége. Mi lett a kajával? Trixike megcsinálta? Vagy anyu csinálta meg és közben piált be? Sok itt a lezáratlan tényálladék! :D

Mitya Ivanov 2009.03.25. 12:58:00

totál mellékszál, először nem is figyeltem ki írta, próbáltam keresni benne az ütős részeket, de aztán a kommentek között megláttam, hogy ezt Modor Tibi követte el. Innenentől rendben van a poszt, mert tőle ezt várhatjuk, nathanp-től pedig mást.
az offline verzióba max függelékként kerüljön be

hoel 2009.03.25. 13:02:01

És mit csinál közben nathanp? És miért nem ir inkább?

morbiczer 2009.03.25. 13:19:32

Szerintem jo volt ez is, bar a torzskozonsegnek ugy latom az eredeti kell.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.03.25. 13:28:15

Gyerekek, senki ne ijedjen meg: nathanp posztjai ugyanúgy fognak jönni továbbra is, ezt csak közbeékeltük hirtelen.

Legrosszabb esetben az időtökből raboltam egy kicsit, de hátha elnézitek nekem.

Nati, kösz a lehetőséget :-)

answer 2009.03.25. 13:35:47

Dzsonit megkeresem Hatvanban, ha már itt lakok a szomszédban. :)

jimaymay 2009.03.25. 13:54:05

ááá, a maga módján azért szórakoztató volt ez is. csak más stílus. kicsit olyan, mint mondjuk a cicibaszás 3 után megnézni valami softpornót. az is jópofa, de azért a másik azért jobb

zsákos frodó · http://extrataho.blog.hu/ 2009.03.25. 14:41:02

szerintem zsír lett, csak lehet kéne Armandnak egy külön blog, én olvasnám:)
mondjuk kicsit inkább, pillanatképekből összegyúrt valami ez, mint sztori:)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.25. 14:47:53

@Modor Tibi:
Akkor esünk majd pofára, ha kiderül, hogy a mai Modor Tibi = Nati, csak egy picit más stílusban próbálkozott. Na, akkor majd 80%-unk nagyon okos lesz, hogy: "én rögtön sejtettem":-)

Molinomontana 2009.03.25. 14:53:28

Akik csak fikázni tudnak, azokhoz: Ha fórumfetisiszta vagy, de semekkora erőfeszítés árán tudsz egészséges kritkát/véleményt kinyomni magadból (még ha negatív is), csak azt hogy
"de szar", meg hogy
"hat nem egy nathanp bejegyzes, az biztos." meg a többi ilyen sokat mondó,
akkor mi a lófasznak nyomkodod a billentyűzetet? Energiát spórolnál meg vele magadnak is meg nekünk is, mert így csak többet kell letekernie az embernek, hogy a szórakoztatóbb véleményeket el tudja olvasni.

Amúgy meg nekem tetszett a bejegyzés, de a fentiek nélkül ezt nem írtam volna meg ide, csak azé' hogy itt legyen.

Soprano 2009.03.25. 16:04:03

hol lakik Dzsoni? Hatvanban lakok.felkeresem azt storyzgat ő is kicsit :_:_:_:_

Megszeppent kisgyerek 2009.03.25. 16:46:06

Mostmár akkor jöhetne Ricsike is, baszod

ÁLLAMCSŐD!!! 2009.03.25. 16:59:04

hát ez nem jött be... bocsi. várom a holnapot

bspbsy 2009.03.25. 17:31:47

írjon már valaki egy postot a közléskényszeres faszjankókról is!

tudom hogy gecinagy divat fikázni, és kibaszottfontos rögötn közölni ha nem tetszett nektek valami.

nekem tetszett ez is. és leszarom hogy kinek nem, sőt az olvasók többsége se arra rejszol, hogy melyik fasz kényes ízlésnek nem felel meg éppen egy post.

tibi, csak így tovább!

Pilgram (törölt) 2009.03.25. 17:53:58

Nagyon lázad a nép, aztán majd csodálkoztok ha meglesztek baszva panóban, basszátok (meg).

Mitya Ivanov 2009.03.25. 18:33:35

@Modor Tibi: a tied is jó ám, csak máshogy:)

feltételes reflex 2009.03.25. 21:02:33

én mindenesetre várok egy epizód 3-at!

baszomalássan, hogy modoros is legyek picinyt :)))

hibrid 2009.03.26. 00:38:36

Nincs ezzel baj sztem se, ha bővebben ki lenne bontva, még kiváló is lehetett volna!
Monolitamontana megmondta a frankót.

butatót 2009.03.26. 12:55:31

@Molinomontana:

Ezért kár volt regisztrálnod, a te kommented sem túl építő jellegű. A kritikákat én egyszerűen úgy értelmezném, hogy Tibi sztorija nem illik erre a blogra. Nathanp kialakított egy nagyon élvezetes stílust, a történetei azonos közegben, azonos szereplőkkel játszódnak, az olvasó folytatást vár, idegen dolgok helyett.

butatót 2009.03.26. 12:59:55

@Nolik:
Szerintem nathanp stílusa inkább Nyelvész Józsihoz hasonlít. Bennem él a gyanú, hogy ők ketten + izomtibi ugyanaz a személy :)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.26. 16:03:38

én bírom armandot és köszi tibi a haknit.
@Yamamoto Isoroku: nyomok egy kis kulisszatitkot, baszod. a józsi, a tibi, meg a tibi három különböző személy. én meg a negyedik. viszont világuralomra törünk!

feltételes reflex 2009.03.26. 20:03:21

@nathanp: nem akarnátok itthon kezdeni? szerintem seccperc alatt grundolnátok egy pártot:))

butatót 2009.03.26. 20:23:30

@nathanp:
Jó lenne az a világ, ahol ti uralkodtok, baszod! Ettől függetlenül a gyanúm még él ;) (Modor Tibire nem vonatkozik, neki nagyon más a stílusa, mint neked/nektek )

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.26. 21:52:12

hehehe..., kis najivak...
mit gondoltok, a big four világuralmi törekvésejit kik irányítják...?

na ugye..., a zufók... :))
süti beállítások módosítása