Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2010.02.20. 09:32

Nyolcvanhárom

Na, mit csinálnak az agysebészek a Panoráma névadó-parti után, amikor szügyig ér a hó? A Deutsch Volvójával rodeóznak úgy, hogy a nagyember a hátsó ülésen dől jobbra-balra, és kurjongat, hogy sose volt ilyen jó, geci, mellette a Jancsival, aki meg két kézzel kapaszkodik és próbál összeszedett maradni, meg nem leokádni a Deutsch Armani Exchange pólóját. És mi lett a Panoráma új neve? Panoráma, persze.

A Jancsi kezdte feszegetni a névváltást, a tanulmányútja után, amit a Fajáéknál pecózott végig, és egy hét alatt egy józan pillanata volt, mikor rájött, hogy a kádban a két nyulat ő vette valami piacon szombaton reggel, és halványan rémlett neki, hogy beígérte, hogy úgy levágja őket, hogy meg se' nyikkannak. Ehhez képest be volt készítve a mosógépre a kenyérvágó kés, meg egy elsősegély-doboz, ki tudja, mi a faszra számított, talán, hogy leápolja a tapsifülest egy félrecsúszott gégemetszés után azzal, hogy na nyuszi, kész vagyunk, bár a mojito kár beléd, baszod, mer' az rögtön kijön ezen a kis lukon, a Salvequick alatt, legfeljebb a bébirépát ajánlom, rágás nélkül keresztbe, azt' nyugi, holnap visszajön Dr. Johannes, addig, élhetsz, kúrhatsz, aztán meg szimplán fejbebaszlak, hogy ne csirkeként végezd.

Na erre inkább bebaszott megint, egyrészt, hogy feldolgozza, hogy négy nap alatt Pesten kenyérvágókéses rémállat lett belőle, másrészt meg a permanens részegséget is el akarta felejteni, mivel ő alapban nem iszik, nem pisál ki villamosablakon hajnalban, meg nem lop kiflit a kisközért két ajtaja közül, hogy aztán azzal nyomja a Fajáék kapucsengőjét barom módon, abból kiindulva, hogy ha itt ujjlenyomatot vesznek, kiderül, hogy végigcsöngette a házat és neki kérdésekre kell válaszolnia, meg minden.

Igazából csak egy embernek szeretett válaszolni mindenféle kérdésekre, az a Deutsch. Még az olyanokra is, hogy na, okosabb lettél már a klubmenedzsment terén, baszod, mert a csajok csak hülyébbek, mióta nem vagy, szóval ideje lenne hazajönnöd, meg hoznod a friss ötleteket, ha már egy kilót beleáldoztam az edukációdba. Mert ugye az volt az okosság, hogy a Jancsi szétnéz a jobb pesti klubokban, meg zenés etetőkben, hogy hanyas a kabát, mit lehetne ujjgyakorlatba ültetni, ami konkrétan az, amikor a Deutsch a kisujját se mozdítja, azt' mégis hasít a biznisz. Na, erre kapott a srác egy hetet meg egy százast, amit le kellett volna áfásszámláznia a könyvelőnek, de már az első éjszaka összehúzott szemmel nézte miatta a porta, hogy mi a faszt akar, bemenni, vagy számla miatt baszkódni, mer' akkor zártkörű, azt' lehet fordulni megfele, üvegajtó szenzoros, de lassítson, mer' az érzékelő felül van, a gyökereket nem biztos, hogy látja. Mondjuk a hely pont a Massive Club volt, ami előtte Fragile volt, ráadásul kurva nagy sor várt kint, szóval a korszakos ötlet rögtön megvolt, de azért megüzente a Deutschnak, hogy nem tudja a kilót lepapírozni, annál masszívabb a pesti nightlife, ő meg törékeny, szóval spórol meg minden, de az ellátmányt bemondásra kell lestandolnia, ha visszamegy.

Ez volt szombat délelőtt, mikor a Deutsch küldött neki egy jóvan-bazmeg-jóvant SMS-ben, onnantól a lóvé meg személyes használatba ment át. Végülis klubokba nem nagyon kellett mennie, pénteken már látott mindent a fél órás didergés alatt, lehetett chivasra meg taxival hozatott hambira költeni. Fajáék meg kajak partnerek voltak ebben, nincs is jobb annál, mint hétköznap délben a Lánchídon matt részegen azzal riogatni a kósza turistákat, hogy bombaaaa!, miközben feltépik az energiaital kupakját a whiskyhez. Mondjuk a Jancsi először nem vágta, mért' kell magyarul üvölteni, aztán rájött, hogy máshogy nem is lehet, mert a b-nél a végén a túlnyomás a taknyát lövi ki, ha nemzetközileg akar játékterroristáskodni. Az ilyesmivel, meg az eltévedésekkel a nagy hó miatt - sejtheted, Oktogonon éjjel hitetlenkedés, hogy ez a körút? menj má' anyádba, ez nem az, az az, gecc, másfél óra múlva meg az eszmélés a Miskolc 171 km tábla előtt, mögüle olyan hangokkal, hogy serrr-váss - meg a taxihívásokkal gyorsan elment az idő is, meg a tanulmányi lóvé is.

Persze hazafelé, a második józanodás alatt a vonaton rájött a srác, hogy valami tervvel kell menni, mer' hiába szeret a Deutschnak alapban válaszolni, vannak olyan kérdések, amikre nem nagyon tudna. Ezért aztán szótagolva mondott nagy ötlet lett a  névváltásból, így: név-vál-tás, Viktoruram, név-vál-tás! El-ke-rül-he-tet-len, ha meg a-ka-runk újulni! A Deutsch először húzódozott, mer' ugye a tábla fönt, meg a KomáromiEst hirdetések, azért azt nem kisujjból rázza ki, de végül ráállt, hogy szavaztassák meg a Panó népével, legyen-e a Panóból New Dimension Club&Bar, ami leírva jó, de kimondani geci nehéz, így aztán a nyolcvan cetliből, amit bedobtak az arcok a kijáratnál a jégvödörbe, hetvenkilencen a Panoráma szerepelt. Persze a Deutsch a biztonság kedvéért belekalkulált vagy negyed millát az új dimenzióba helyezett kulturált szórakozás költségelvonzására, ami így viszont huss, talált pénz lett. A Kocka volt a számlálóbizottság, meg végül a Miki is, mert a szétszívott fasznak nem jutott eszébe, mi jön a harminckilenc után. A Deutsch meg mint A Stábot itatta az arcokat spanostul az irodájában, azt közbe' ő is lelazult, mer' a Kocka nem csak a negyvenes számokat felejtette el, hanem a zsebmondókát, amivel a zacsikat memorizálta, így aztán ketamintól szétesve jött az ötlet, hogy fjordoljanak rá a svédcsavarra a gecinagy hóban az S60-assal.

Deutschmussennel és Janussen szárnysegéddel hátul, vezetőben mi?ki?ki-ha-nem Miki? Hakkinnennel. Az árok előtt fogta meg őket egy bucka, és amíg a két stábarc hókompot próbált építeni fagyott hóból a kapitány hajójának, a Deutsch elaludt hátul, így végre a Jancsi is hazamehetett. Aztán persze a vikingek is szétszéledtek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr371611257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egu 2010.02.20. 14:37:16

Aztakurva...A szenzoros ajtós poénnál visszaröhögtem a sörömet! Baszki, nem tudnál egy kicsit tekintettel lenni az idősebb korosztályra? :)))

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.02.20. 15:09:20

@nathanp: Oké, kösz! Kiteszem a kajás blogod is.

bazs1 2010.02.20. 15:29:22

Csak másodszorra tudtam képbe helyezni ezt a poént de utána leborultam a székről :D
"aztán rájött, hogy máshogy nem is lehet, mert a b-nél a végén a túlnyomás a taknyát lövi ki, ha nemzetközileg akar játékterroristáskodni"

Milyen rendszerességgel lesznek posztok? Felesleges naponta idelesnem?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2010.02.20. 17:09:02

@regisztráltam: te meg faszér' nem bloghu alatt tolod? dexcímlap&diszkógömb

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2010.02.20. 17:37:43

@nathanp: van egy olyan érzésem, hogy ez a nathanp már egy másik nathanp...

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.02.20. 18:08:51

@nyomasek_bobo: hát ezt benézted.

@nathanp: szeretek a magam ura lenni;) No, meg nézd meg mit csináltak jópár bloggal (szerencsére ezzel nem) cigi blog stb.
Köszi mégegyszer tesó, meglesem Dezsőt!

hoel 2010.02.20. 18:56:43

Végre, végre, végre. Nem győzök klikkelgetni Dezső és Tarda között. @nyomasek_bobo: Sztem ez a nathanp ua. a nathanp, mér lenne más? Baszod.

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2010.02.20. 20:18:18

@hoel: lehet, h. ugyan az. csak olyan suta a befejezés, mintha rájött volna a szarhatnék, de még el akarná menteni a szöveget. nathanp mestere a jó lezárásoknak, a szöveg most is tele van jobbnál jobb poénokkal, de a vége nem illik hozzá. mindenesetre örülök, h. van új poszt, a dezső meg egyszerűen fenomenális.

kovacsattis 2010.02.20. 21:22:29

NA VÉÉÉÉGRE, BASZOD!

Ma elég aktív voltál nathanp! (modor, merokanal, tarda)

Tán külföldön csapattad?

hoel 2010.02.21. 09:56:09

@nyomasek_bobo: Lehet, hogy szarnia kellett valóban, vagy az alkotói válság most a befejezésnél tart- minden értelemben. Közben én is átszerettem dezsőbe, de hát a régi szerelem Tarda.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.02.21. 13:43:11

csecse kis poszt ez az elejítűl az végéig ...
igazi kuttúrált szórakozásch :)))

égafater 2010.02.21. 14:28:47

vaze, el se hiszem. újra itt?

vincere 2010.02.21. 16:58:21

@nathanp: nem is tudtam erről a blogodról eddig, már a fotóktól megéheztem :)

és végre itt meg új poszt! nekem kicsit 'Tiboros' (a tudodmelyik) lett, ezt bóknak szánom...

2010.02.21. 18:38:30

A villamosablakon kibrunzolás az Combinon történt? Mert ugye a régebbi villamosok ablakain nem kunszt. :)

Szabi156 2010.02.21. 19:49:20

na végre:D ismét nem csalódtam... mondjuk azt megnéztem vna, h Icától elborult fejjel, hogyan csapatnak a hóban :D

égafater 2010.02.21. 21:28:26

bakker annyira vártam már az új tardát, hogy ma háromszor álltam neki olvasni, de gyorsan abba is hagytam, mert úgy éreztem, hogy még mindig nem vagyok teljesen visszahangolódva rá. nem akartam kisképernyőn megnézni egy imaxos filmet. vágod.

viszont most jó minden. elolvastam.

nathanp, kérlek soha ne hagyd abba. toljad neki basszájba, még, még!

KURVA JÓ VOLT!!! TARDA FOREVER!!!

Nathanp for President!

kovacsattis 2010.02.22. 10:42:34

@égafater: A nicked a roncsfilmből jön?

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2010.02.22. 11:05:42

Én múlt héten elkezdtem az elejétől elolvasni a blogot, 73-ig jutottam, szóval pont jókor jött az új poszt!:) Elsőre nem is hittem a szememnek.

S'hark · http://nekedvan.blog.hu 2010.02.22. 11:14:15

Elolvastam, már többször, de sokáig nem tudtam mit is írjak. Talán most csak annyit, hogy köszönöm, hogy újra írtál.

Mokele-Mbembe 2010.02.22. 14:11:46

Hej, baszod, így kell ezt!
Látszik, hogy rápihentél...
Ez az egy poszt felért az egész Dezsővel... de lehet, hogy én vagyok öreg már és nem bírom a változásokat?

szepi79 2010.02.22. 14:21:09

most akkor mi lett a nyulakkal?

Mokele-Mbembe 2010.02.22. 15:56:12

A nyulak most is ott vannak a kádban, és már nagyon éhesek

babraba 2010.02.22. 16:24:19

engem is a nyulak érdekelnének... most akkor levágták őket, és már paprikásként pislognak, vagy megkönyörültek rajtuk, és házikedvencként szaporodnak??? (én az utóbbit szeretném... bunnys forever, és Bandi is úgy akarná!):)

ssüni 2010.02.22. 17:15:41

Báááááháááháááááá! Van új Tardaaaaaaaaa! Megyekfutok olvasni! :)

broafka 2010.02.22. 17:52:47

hókomp :), gecinagy :D

Mokele-Mbembe 2010.02.23. 08:22:33

A nyulakért nem kell aggódni, az Ignác faterja majd elviszi őket Margóékhoz Nyúlkirálynő helyett kárpótlásul. Jó dolguk lesz.

jzb06n 2010.02.23. 08:51:25

hat vazzeg ez mar nagyon kellett! mar majdnem leszoktam a napi kattintasrol.
nalam itt ment ki a biztositek: "A Kocka volt a számlálóbizottság, meg végül a Miki is, mert a szétszívott fasznak nem jutott eszébe, mi jön a harminckilenc után" hangosan vihogtam az irodaban az arcok meg neztek hogy mi van. persze levagtak hogy tarda.
Köszi megegyszer! es akkor minden masnap baszod!

Pilgram (törölt) 2010.02.23. 14:05:47

jó hogy van poszt de ez egy kicsit szétesett lett, szvsz..

Pilgram (törölt) 2010.02.23. 15:14:53

ja és remélem a minden második nap poszt azt jelenti, hogy az elmúlt hónapok szegényes poszttermés mögött az áll, hogy nem 100-ig, hanem 1000-ig meg van írva előre az összes poszt :)

ssüni 2010.02.23. 17:10:40

@Pilgram: óóóóójjjjjeeeahhh! Szívemből szóltál!

égafater 2010.02.24. 11:52:43

mindenki félreértette. nathanp azt mondta, másnaponként, tehát akkor amikor MÁSNAPOS.

vágási?

tehát le kell itatni nathanpot minél többször, és akkor jönnek sorra a posztok.

Mokele-Mbembe 2010.02.24. 11:55:28

@égafater: Neadjisten amikor benézel, pont nincs poszt, mert egy más napon van...

Mitya Ivanov 2010.02.24. 13:17:54

4szoba.hu/cikk/tippek/1565-johirevel-fizet-a-link-szerelo
ez is nathanp? a kép innen ismerős

a posztot csak egy hónap mulva olvasom el

hoel 2010.02.24. 16:15:12

Úgy látszik ma sincs másnap:((

Celtic 2010.02.24. 18:30:48

@hoel: Kinek-kinek erdeme szerint :)
En beszedtem vmi mocskos virust es ugy erzem magam, mint ifjabb koromban, egy heti italozas utan.

sóskatáska 2010.02.24. 22:47:11

húzzá bele fiju, má majdnem törőtelek a cimbik közű

hoel 2010.02.25. 07:35:08

@Celtic:Ezek szerint:" mert megérdemled!"

Celtic 2010.02.25. 07:48:56

@hoel: Koszonom a megertest :)

jzb06n 2010.02.25. 08:47:44

na mi a pöcs van mar megint? Hol az a kurva 84-es?
"edd azt a kurva levest!"

Pilgram (törölt) 2010.02.25. 11:17:49

@regisztráltam: sunamuna jó oldal, szeressük, csak szegény rókát sajnálom nagyon tegnapelőttről.

golyo1974 2010.02.25. 15:09:50

Sziasztok Fiúkák! Már most hőbölgés van???? Amúgy meg böjt vagy mi a szösz, tehát csenddddddddd!!!!!!!!!! :( Ez van!

2010.02.25. 15:45:43

Ugyanmár, villamosablakból.

Pirkadatkor buszmegállóban brunzolás, miközben az útszélén nyitva hagyott autóból szól az egyszálllharanGVIRÁÁÁÁG, megfizethetetlen.

Fém Fatál 2010.02.25. 21:37:01

Végre betardultam! Sziasztok! :)

Fém Fatál 2010.02.25. 21:56:08

@jzb06n: "tiszta ződ a szemed alja" :D

doondee 2010.02.27. 13:21:09

Tartok tőle hogy a másnapok húsvét és karácsony táján játszanak majd.
Esetleg pünkösdkor is bár az nem közismert.

Judit* 2010.02.27. 14:43:09

Akkor eztán így kéthavonta lesz friss poszt? ;-)

lr 2010.02.27. 18:20:09

No, megérte a "Mindennap" mappában tartani a könyvjelzőt. Csapassad!

Celtic 2010.02.27. 21:59:02

Kamu a blog!
Nincs is Tardan Panarama disco!

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2010.03.01. 08:19:51

Ez most nekem kicsit zavaros, de jó.
Mééééééééééééééééééééééég!

hoel 2010.03.01. 11:29:46

@Celtic: Fején találtad a szöget, végre valaki levágta a lényeget- itt is, mint Dezsőnél már annyian! :)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.03.02. 20:07:06

Szeva Celtic, golyó és a többiek!
Jól jönne ide is egy poszt, bár mostanában elkurválkodtam Dezsőhöz!:)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.03.02. 21:18:53

@Pilgram: Aú. pedig az igazi fotó sajna. A természetben megesik az ilyen. Én is sajnáltam, mert cica és kutyabarát + tartó vagyok. Sajnálom

Mokele-Mbembe 2010.03.03. 09:46:02

Börn, mádörfákkör, börn!
Csepegtessünk mán egy kis posztot, bitteplíz

égafater 2010.03.04. 09:49:48

nathanp, faszombazmeg igyál már, hogy másnap legyen!!!

én bebasztam tegnap mindenesetre.

Fém Fatál 2010.03.04. 22:00:24

Tudom, hogy csak egy kis csicska vagyok itt a friss regemmel, de Nathanp, nem-e lehetne-e? Lééécciléccilécciiiii!!!!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2010.03.04. 22:39:29

fogadgyunk, hogy narayan van ? :DDD

www.youtube.com/watch?v=wnbHOr0FpEw

tipp :
bakker, dezső még nem vót zenész ilyen megalakulni készülő együtteschbe, de ilyen csipógóval frí-sztájler lesz hipp-hopp, akárki möglássa, gecc, yo :DDDDD

ssüni 2010.03.05. 09:37:52

jajmáán, megint hónapokat kell váni az új posztra? Engem a gasztroblogod nem elégít ki, Nati! :-)

ssüni 2010.03.05. 09:38:43

Jajjmáán megint hónapokat kell várni az új posztra? Engem a gasztroblogod nem elégít ki, Nathi! :-)

ssüni 2010.03.05. 09:39:21

Bocsánat, ezt csak egyszer akartam közölni. :-)

fric 2010.03.05. 13:34:02

@ssüni: Olvass Dezsőt! Egy a forrás, bár most ott sem megy :(

Danibacsi 2010.03.06. 11:03:13

Fent vagyok egy nemzetközi tudományos levlistán, amira ő

www.gov.harvard.edu/people/nathan-paxton

írt, kicsit meglepett! :)
Napthanp, ha a Harvardon nyomod, szólj! :)

Celtic 2010.03.06. 13:31:47

@Danibacsi: Reszemrol rosszabb, mert ha nezek egy filmet, ahol szerepel "Nathan", mindig ideges vagyok a felirat keszitojere, hogy rosszul irta...Najo, ez csak fel masodpercig tart, de akkor is.

golyo1974 2010.03.08. 10:13:34

Nathanp azért egy nőnapi postban reménykedtem :(

hoel 2010.03.09. 07:40:30

@Celtic: Ez is igen jó, de sehol sincs Dezsőhöz képest. Te hány napja vagy tiszta?( dezső ügyben, persze)

Celtic 2010.03.09. 12:52:28

@hoel: Ezt nem ertem, hogyhogy tiszta? Miota olvasom? Miota nem olvasom? Vagy hogy?

hoel 2010.03.09. 13:03:03

@Celtic: Minden vicc akkor a legjobb, ha sokáig kell magyarázni. :))
Az anonim alkoholistáknál van az, hogy minden nap be kell mondani, hány napja tiszta az illető pia ügyben. Én tardára és a dezsőre is rá vagyok kattanva, mint a piás a piára. Azt gondoltam te is leszokóban vagy dezsőről vagy tardáról, igy értettem az hogy tiszta. De mind1.:)

Celtic 2010.03.09. 15:03:14

@hoel: Ja, ertem. Hat, en vilageletemben kivancsi, a vilag dolgaira nyitott ember voltam (thx to modoros), szoval barmennyire tetszik ez a ket blog es hianyzik, ha nincs, attol meg boven megtalalom a szorakozasi forrast mashol is. Mas blogokban, ugy ertem :) Vagy filmekben. Vagy konyvekben. Ugyis jobban orulnek, ha 48 oras lenne egy nap, tobb idom lenne mindenre, dehat akkor meg azt nem tudnam beosztani :)

Szoval rss olvasoban vannak a blogok, orankent frissit, en neha ranezek, ha van uj, igyekszem elolvasni, de nem dolok kardomba, ha megint nincs post.
Mondjuk egy honap utan mar eros hianyerzetem van, de Tarda most megedzett :)

kukatr 2010.03.09. 16:20:28

reggelt.
egy kilót emlékezetből se tudnék lestandoltni.:)) egyedül a detoxból kapnék számlát.:D
"jóvan-bazdmeg-jóvan", hogy írsz egy posztot per hó, de hol van a csattanó fászombászmek?
persze, azért egy négyötödöt simán megér. masszív pesti nightlife, priceless.:)

Celtic 2010.03.09. 16:35:31

@Celtic: Jaigen, most ezt olvastam (Indexrol van link, mielott gyanusitotok :)
www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas/?cid=2012874

Namost, a hozzaszolasok sztem messze verik a blog.hu hozzaszolasait. Ket kategoria van nagyjabol
1. amelyiknek esetleg erdekes velemenye lenne, de nem tudja elmondani, nem tud alapfokon fogalmazni, ossze-vissza beszel
2. amelyik a masik hozzaszolot frocskolni jar oda.

Erdekes, anno (vagy ket eve) szinten egy agyonmuvelt "Gabika" (legalabbis a hsz-bol olyan Vargane lehet :) irta, hogy milyen borzalmas a Sziget, viszi a koltsegvetesi tamogatast es csak a kulfoldieket szorakoztatjuk belole...Pedig eppen abban az evben volt minden sajto azzal tele, hogy a Sziget egy filler allami tamogatast sem kap...Szoval, ha nagy ritkan kell egy kis adrenalin-loket, erdemes a Blikk/Bors (meg nem tudom, mi ilyen csodaujsag van meg) forumain a hsz-eket bongeszni.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.03.09. 21:37:19

Egyáltalán a fő kérdés: mikor baszunk be megint IRL?! Celtic velünk tart az tuti, Üdv neki!:)

golyo1974 2010.03.11. 13:33:52

Köszi fiúkák a köszöntést, kapjátok be............. :D hogy nőiesen fogalmazzak :)

Celtic 2010.03.11. 15:09:26

@golyo1974: Szia Golyo!
Jo, hoyg latlak!
Nem tudom bekapni, nem erek fel odaig.

Celtic 2010.03.11. 15:11:01

@regisztráltam: Szia! Majd igyekszem emlekezni is legkozelebb a tortentekre :)
Mondjuk, talan a Petihez kellene menni.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2010.03.11. 22:29:12

@Celtic: és ugyen ezt fogjuk írni azután is, h jó lenne emlékezni:)

kukatr 2010.03.11. 22:29:44

@regisztráltam: szevasz, tesó!:)
@golyo1974: bocsi, akkor én még a richter gedeon kurvája voltam.:D nem volt se erőm, se kedvem netezni.:(

golyo1974 2010.03.12. 07:24:31

@kukatr: és még fizettek is érte? és nem ihattál??? még élsz?

Celtic 2010.03.12. 07:47:33

@regisztráltam: Azota javultam.
- nem szedek vernyomascsokkentot
- nem iszok _mindegyik_ sor melle Unikumot

Celtic 2010.03.12. 07:48:28

@kukatr: Hij, az de kemeny lehet...
Mellekhatasok? Lila orr, torpe termet, szoros talp vagy ilyesmi? Semmi? Megusztad...

kukatr 2010.03.12. 12:01:34

@golyo1974: három hétig kvázi aszkétaként kellett élnem. de fizetnek érte.:)
@Celtic: nem lett semmi bajom, leszámítva, hogy egy kicsit megtaknyosodtam. (C-vitamint se lehetett szedni ezalatt)
tegnap volt az utolsó vérvétel, most már pusztíthatom magam újra.:D

Celtic 2010.03.16. 14:12:03

@kukatr: Naja, majd tiz ev mulva jonnek elo az igazi kovetkezmenyek :)

Lord Blackwood 2013.08.31. 23:50:45

És eltelik vagy három és fél év, és jobb híján visszaolvasás, és még mindig kurvajó, bazmeg!

Celtic 2013.10.10. 18:44:43

@Lord Blackwood: Nem vagy egyedul :) Neha en is elolvasok par regebbi sztorit :)

stefensoon 2015.12.23. 07:11:09

Még mindig időnként visszanézek ide, hátha meglesz a száz... :-)
süti beállítások módosítása