Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.12.11. 13:00

Nyolcvanegy

A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési menetben, ahogy viszik a haverjukat az utolsó útjára, hogy hú, gecaj, ez a cucc zúz, bazmeg, nem érzem a súlyt se', hallod. Negyven kilót vittek hatan. Naná, hogy nem.

Bandi a melóban halt meg, két kibaszott mátrai borzaska között. Egyik pillanatban felrakta a petrezselymet a két sajtos-tejfölös húsra a tizenkettesnek, a másikban meg feküdt. A Peti még be is szólt, hogy Bandi, bazmeg, ne játszál, a két kijevit is adjad, meg hogy nincs olyan mákod, hogy munkahelyi balesetben nyúvadsz ki, kelj fel, te fasz, ami miatt a mai napig szégyenli magát, mert mi van, ha a Bandi azt még hallotta. De nem valószínű. A doki szerint a vérrög pikk-pakk kinyírta, egyszercsak odaért a szívébe, azt' csá. Peti be is zárt, kizavart mindenkit és végül kurvára nem mondta el a mentősöknek, hogy ő fordította hasról hátra szegény Bandit, ráadásul lábbal, hogy ne szopass, geci, dolgozz. Sejthetitek, hogy befordult a srác a dolgon.

Szombaton nem is volt semmi, csak ülés körbe a boxokban, mindenki nézett ki a fejéből, az ilyesmiről sokat nem lehet beszélni, nem olyan, mikor valamelyiknek a nagymuterját vették le a gépről két hét után, mer' azt legalább lehetett tudni, hogy előbb-utóbb vége, ott inkább az volt a lényeg, hogy kié lesz a ház, kié meg a takarékbetétkönyv, meg, hogy ki kell pakolni a súlyos nagy szekrényekből a dohos szagú évszázados cuccokat, amihez utánfutót kell szerezni. A Bandi halálára kurvára senki nem volt  felkészülve. A Kocka például amiatt volt szarul, hogy szmájlis ekije van, kifejezetten szombatra, állítólag üt, mint atom, olyan friss, hogy még porlik is kicsit a széle, és féltől garantált a vigyor reggelig, de ki a picsának van kedve vigyorogni egy nappal a tragédia után. Egy negyedet persze azért dobott, mivel a srác alapban nem bírja a befordulást. A Peti meg kitett egy cetlit, amire filccel ráírta, hogy konyha nincs, amire a Vladi kurvára berágott, hogy baszná meg a vállalkozó kurva anyját, a spanjunk meghalt, és ez neki ennyi, hogy nincs aki főz, amire az amúgy is megzuhant arc letépte az ajtóról a papírt, ráfordította a kulcsot, és kirakta a zárva táblát, meg a hűtőnek támaszkodva sírt miközben beszlopált egy fél üveg royalt tisztán. A Berda Miki meg megkérdezte, hogy most akkor kitörölje a telefonjából a Bandit, vagy mi legyen, mire csak annyit mondtak a többiek, hogy kussoljon inkább, sem hogy kegyetlensértő dolgokat mondjon.

A nem hiszem el bazmegokon túl nem is nagyon tudtak mit mondani az arcok, és ez így volt még vagy egy hétig minden este, de aztán ki kellett találniuk, mi legyen a fullos riszpekt a Bandi felé, mer' közeledett a temetés, az első olyan, ami mögött több volt, mint valami gazos, salétromos falú örökség, meg feszengés a gumis nyakkendőben, és akkor már nem volt mese, meg kellett tárgyalni a témát. És akkor csak előjött a Bandi emlékezetes kúrása azzal a Zitával, meg a csöcsei a vizes pólóban, azt' ahogy nosztalgiáztak, hogy mekkora arc is volt a srác, azér' egyre inkább volt min röhögni, még ha a vége csendbe meg a Kocka csukott szájas böfögésébe is fordult. Na, ekkor vezette elő a Vladi, hogy Bandinak az utolsó napján a Föld nevű bolygón olyan utat kell szervezni, amit maga is bejárt volna, azt' persze ugatták lefele, hogy mér', amúgy hova lesz temetve, te fasz, mire elkezdődött a nagy nyelvtan, hogy a bolygóba, bele, vágjátok, eddig rajta volt, a föld-ön, majmok, most meg bent lesz a föld-ben, ami gecimód szomorúan hangzott, és a Vladi is átgondolta, azt' inkább arra váltott, hogy csináljanak fiesztát, a Bandi azt szeretné.

A fieszta a Tarda-Szomód meccs után kezdődött, sőt előtte, egy egyperces gyásszünettel úgy, hogy a fanszőrhajú tatai bíró tartotta a Bandi képét a kezdőkörben, amitől vonakodott elsőre, de a Vladi leugatta, hogy a tokodi meccs után, amit elcsalt a kurva anyját, ennyivel tartozik, meg ha nem akarja magát a Bandi alá temettetni élve, megteszi, szóval zavarodottan vigyorogva megtette, amiből persze a Drastici a másik oldalon semmit nem látott, pofán is baszták volna a jókedve miatt. Külön mák, hogy a csatár Tibi kettőt vágott, így méltó lett a meccs a Bandi emlékéhez, meg méltó lett a menet is, amit a pályától végigsálaztak az ultrák, egészen a templomig, ahol már állt a fekete kocsi a koporsóval, meg a Bandival.

Persze kilencven perc az kilencven perc, meg a szünet az még tizenöt, bár addig mindenki pisálni ment, meg ki tudja, merre, de mivel a Tibi két villanásán túl nem sok történés volt, az arcoknak valamivel le kellett kötniük magukat. Úgy a tizedik perc környékén kérdezte meg a Kocka, hogy a Bandi bánná-e, ha dobnának, és persze senki szerint nem bánta volna a Bandi, hiszen ő is dobott, ha úgy alakult, ami a Kockának, aki kurvára nem bírja a feszkót, kifejezetten jó hír volt. A feszkót meg ugye a többiek se nagyon kamázzák, ez azér' vágási, amivel a Bandi is egyetértene. A feszkóról meg ugye mi se' hozna le jobban bárkit is, mint egy kis előre bekevert  ketamin-amfetamin kombó, ami úgy lazít, hogy közbe' pörget, elűzi a parát, meg nyugtat, de azonnal beüt, ha mondjuk gól van, vagy valami. Ráadásul a Bandi se' bánná. A fasz tudja, hogy Kocka ezt már korábban kidolgozta-e, vagy ott jött neki séróból, de mindenkit azonnal meggyőzött.

És tényleg, a góloknál szépen kijött énekben, hogy Bandinaak-Bandinaak-Bandinaak-Ban-di-nak-nak-nak, éollé, a néma sálazásnál pedig mindenki néma volt, ahogy kell, meg illik. De utána, ahogy a hat gyökér kiemelte a koporsót a halottaskocsiból, persze megdőlt az egyensúly, mer' hogy a faszba lehet méltóságteljesen cipelni fejenként hat kilót, miközben arra gondol mind, hogy a Bandi mekkora benga volt. Így aztán miután a Kocka elkezdett röhögni, meg pusmogni, hogy ennek a belében volt a lelke, vagy mi a fasz, mire a Peti, aki folyamatosan sírt volna, ha nincs kiszáradva meg kigúvadva a szeme a cucctól meg a bűntudattól, átrúgott a túloldalra, amire az elsők, a Robi meg a Miki is megugrott, és az egész brigád kibillent, azt' lebaszták a koporsót Milán-sálastul, pont a padkára, arccal lefele, amitől még a papnak is kiszaladt egy kurvaistenit a száján, hirtelen olyanná vált a ceremónia, aminek talán a Bandi se' örült volna.

De ezt senki nem tudja meg. Mivel valami tudatlan tatai fasz az ottani kremóban tévedésből elégette a Bandit. Az emberek meg ott álltak félúton egy berepedt, üres koporsóval, meg hat különböző módon, de egységesen a sárban ülve szétbaszott arccal, akik közül a Vladi eszmélt elsőnek, és elkezdte fojtogatni a Kockát, hogy a drogos kurva anyád, hogy semmit se' tisztelsz, mire a Peti zokogásban tört ki, és azt üvöltözte, én vagyok a hibás, én vagyok a hibás.

A halál geci szomorú, mondom. Az elbaszott utolsó fieszta után az országos cimborák nem beszéltek vagy fél évig. És engem sem érdekeltek túlságosan. Még a túloldalra is átmentem, ha jött valamelyik szembe'. Most mi a faszt mondjak? Inkább semmit. Persze ez kezd elmúlni, a minap például a Vladi, ahogy egy este kiment a temetőbe, hogy a Bandi üres koporsós sírjáról lepucolja a faleveleket, ott találta Petit. Még beszéltek is. Lassan minden rendbe jön. Idővel minden rendbe jön. És ezzel a Bandi is egyetértene.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr691589927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenooka 2009.12.11. 13:11:54

WTF:)
nah most olvasok:)

Winston Smith 2009.12.11. 13:13:17

Majdnemelső. (Pedig már nem is reménykedtem.)

zenooka 2009.12.11. 13:18:42

hat most elolvasva ez geci szomoru..
nekem tavaly halt meg a legjobb spanom nem is beszelt a maradek tarsasag par honapig.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.12.11. 13:28:46

Feltámadás méltóképpen. Üdv újra itt.

Jim 2009.12.11. 13:35:41

na mi a geci bazmeg, guantanamon voltál, vagy eltört mind a két kezed?

most jóllakik a sok siránkozó:)

Jim 2009.12.11. 13:37:47

azt persze remélem, hogy nem személyes indíttatásból ilyen a poszt

Jim 2009.12.11. 13:39:44

Ja, szilveszterre kijön a 100, akkor nagy szilveszteri párés résszel búcsúzunk.

Baszod 2009.12.11. 13:44:16

ez télleg komoly, baszod.
és kösz, a kurvaistenit!

ddq (törölt) · http://inda.hu 2009.12.11. 13:46:00

jolettez! vendegemvagy du #egysorre :)

Julis - aki túlélte a tetves román egyészségügyet 2009.12.11. 13:47:03

Atya ég, van új poszt....muszáj vagyok előbb kifejezni örömömet, és csak aztán olvasni a halálról.
Tudtam, hogy ma fog történni valami, csak azt hittem, rossz. Azt álmodtam, hogy álmodom !!! és a nagymamám, aki szintén nem él már-visszajött és mondja, hogy az égen össze vissza repülő fehérségek az angyalok, akik azért a lelkekért jönnek, akik a lezuhant gép utasaihoz tartoznak.Fasza.
Jaj, még most is beleborzongok, de legalább Tarda újra benépesül, és én végre megint csöndben olvashatom és röhöghetek a kommokon (is). Csók a családnak!

Mitya Ivanov 2009.12.11. 13:49:53

oké a szinvonalban nincs változás. Köszi, jó a vége is. Minden.
Most elkezdem olvasni a régieket, hogy képben legyek.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.12.11. 13:50:23

köszönöm a türelmet. tényleg.

Der_rosarote_Panther 2009.12.11. 13:51:36

Fura dolog ez az időcsapda, nathanp, én megértelek. :-)
Úgy érzem, rekordgyanús lesz a hozzászólásszám... Szúrjátok ezerrel!

GargleBlaster · http://autostat.hu/hasznos 2009.12.11. 13:51:40

szomorú... ilyen témán nem nagyon tudok mosolyogni se.

Köldökszösz (csodalampa) 2009.12.11. 13:53:27

Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem... FBM!!!

Ezt most csak azért, hogy lelkiismeretfurdalásom legyen a veselerúgás miatt. FBM!!!

Písz!!!

muzikfabrik 2009.12.11. 13:54:49

vohóóóó.. halleluja és egyebek!!

kisebbik rokk 2009.12.11. 13:56:09

Szomorú. Baráti szóhasználattal élve kibaszott megindító. Én csendes olvasó szoktam lenni, de most muszáj volt szólnom.

Hipra 2009.12.11. 13:59:06

A jobb szemem megkönnyezett. A bal kőkemény maradt.

Malachi 2009.12.11. 14:03:23

most mit lehet erre mondani
meg minek

pera 2009.12.11. 14:12:44

hűűűűhaaaa...
nem pont ilyenre vártam.
kemény.
de örülök, hogy van.

Pepin bácsi 2009.12.11. 14:16:00

na végre, baszod
és most elolvasom

Hang Ember 2009.12.11. 14:16:14

Hát, nem épp vidám a téma. Ugye ezután jönnek a régi, kvázi megszokott sztorik?
(fásszombászmeg)

2009.12.11. 14:16:19

hmmm... azért jó, hogy van újra poszt.

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2009.12.11. 14:17:06

világnagy tiszteletem, a top3ban mindenképp benne van. kegyetlenül reális

szögyi (törölt) 2009.12.11. 14:21:36

Baszki ilyen temetést kérek én is magamnak.

Amálka666 2009.12.11. 14:30:31

A Vágási Bandi egy zenész faszi.

Wendriner Tódor Emánuel 2009.12.11. 14:42:34

ó. most elszégyelltem magam a néhány ostoba, türelmetlen kommentért. ez nem csak sztori, ugye?

Cook kapitány 2009.12.11. 14:44:14

Ma reggel halt meg egy nem túl távoli rokon. Eléggé megütött most ez a poszt.

Dreamair 2009.12.11. 14:46:45

Köszi...és köszi, hogy újra itt. Pont ma vettem fel a tarda pólót. DE ha ezen múlik akkor csak akkor veszem le, ha már lefoszlik.

Fapuma (törölt) 2009.12.11. 14:48:00

majdnem szomoru lettem, de rajottem hogy atbaszas. tatan nincs krematorium, balfaszok persze vannak, sot miota eljottem onnan csak azok maradtak...

jzb06n 2009.12.11. 14:52:46

aztagecikurvaannnyja!! fászombászmek!
mindjart olvasom

broafka 2009.12.11. 14:55:43

Üdv újra nathanp!
Jó hogy visszatértél!
A poszt azért komoly. Eléggé.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.12.11. 15:00:17

őszinte részvétem. tök jól megírtad, de nem tudtam rajta kuncogni, mert nagyjából fél éve nem írtál, és gondolom, nem azért veszed elő a halál témáját, mert minden a legnagyobb rendben van. szóval nem tudom, kid halt meg, de nagyon sajnálom, és azt hiszem, minden kommentelő nevében beszélek, ha azt mondom, hogy ha bárkivel akarsz beszélni, vagy bármi segítségre van szükséged, akkor úgyis látod az e-mailcímeket, írj nyugodtan.

Háta Más · http://www.artcharacter.hu 2009.12.11. 15:02:42

Na részvétem, de mostmár húzz bele, mert elvonási tüneteim vannak és mindenféle szart olvasok...

winston01 2009.12.11. 15:03:42

A 80. óta majdnem minden nap néztem, mikor lesz már poszt. Ezt azér' nem gondoltam volna. FBM.

jzb06n 2009.12.11. 15:04:44

a poszt most is renben van, sajnos a tema nem vidam. Igy mar ertheto volt a kimaradas. örülünk hogy megvagy es hogy visszajöttel!

mizrolist 2009.12.11. 15:05:44

Jó, hogy újra van poszt; és ráadásul meglepően komoly.
Mindenesetre ha ezután fél évig nem is beszéltek a spanok, akkor érthető, miért maradt abba anno a sztori... Riszpekt.

Gazz 2009.12.11. 15:15:54

Huh, ekkicsit fel kell frissítenem Tardai ismereteimet, szörnyű, hogy már nem vagyok képben a szereplőkkel.

pisces 2009.12.11. 15:22:14

Nem rég temettük nagybátyámat nagy sírás-rívással.
A toron tovább picsogtunk, majd amikor elkezdünk az öregre emlékezni, hogy ez így volt az úgy történt, akkor átfordultunk, és olyan vidám röhögés lett belőle,, hogy a nagynéném sírva nevetve köszönte meg.
-Jaj gyerekek, bátyátok is ilyen vidám volt mindig, milyen jót nevetne, ha itt lehetne!
Nagybratyesz és Bandi!
Legyen nektek könnyű a föld.

Nati! Üdv az élők közt!

Show must go on!

Mr.AT 2009.12.11. 15:24:00

Respect a posz & welcome back. Hiányoltunk rendesen.

◄ViZion 2009.12.11. 15:25:23

Ketamin-amfetamin kombó... ehh, kis THC-vel ha kompenzált volna, akkor elkerülte volna a balesetet.
Vidámabbat szeretnénk, ez -legyen bármilyen jó stílusban is írva- nagyon komoly, és szomorú.

sensimilla 2009.12.11. 15:25:28

végrevégre, megvagy... remélme senkid sem halt meg, csak valahogy indokolni kellett a kimaradástm és ez tűnt a legjobbnak.

de ha mégis baj van, akkor részvét, és kitartás a továbbiakhoz (mmint a posztokhoz is)

szögyi (törölt) 2009.12.11. 15:27:42

@pisces: Temetésen ugyan megőriztük a komolyságunkat, de volt részem olyan halotti torban, amikor hajnali 2-kor már énekeltünk. Mire kivirradt már azt se nagyon tudtuk, hogy miért kezdtünk el inni.

musicminu 2009.12.11. 15:28:37

bocs srácok, de visítva röhögtem...
Nekem is ment el barátom, az valóban nem vidám dolog, de ez most nekem beütött nagyon.
nathanp bújtatott bocsánat kérése ezennel elfogadva. Az Istem áldja Bandit is, meg nathanp-ot is.

OmegA404 (törölt) 2009.12.11. 15:33:22

Mi lett veled ember rászorult a csuklódra az ánuszod?

Írjá még.

RIP Bandi.

ku1yek 2009.12.11. 15:45:11

Hát baszod, én nem gyakran kommentelek, de ez most má' gecire kellett!

R I P Bandi, welcome back Tarda :)))

gyutyka 2009.12.11. 15:53:17

Régen sírtam ilyen jót.

lopimpáló 2009.12.11. 15:56:25

Hát ez nagy visszatérés baszod. Csak szegény Bandi...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.12.11. 15:58:07

Üdv újra! Már remélni sem mertem.

greggrant 2009.12.11. 16:13:22

nabaszomalássan, én még mindég aztat mondom, hogy mán csak a megfilmesítés várat magára. Lennék a prodúszere, ha lenne pízem, fászombászmek!
riszpekt

ruprecht 2009.12.11. 16:14:06

Én se gyakran kommentelek, de ez tényleg könnyfakasztó volt, mindkét értelemben. Őszinte részvétem Bandi miatt (is)! Köszi, hogy folytatod!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.12.11. 16:15:29

the death is not the end ...

www.youtube.com/watch?v=5P_clAJbQ9Q

teccett a poszt, köszi !!
a halál is az életünk része vagy mi a fax ...

üdv meg minden ...

LuPuS 2009.12.11. 16:22:22

Kiderültek a nagy igazságok meg volt a WTF.
Tisztelet Bandi-nak!!!!!

Demetriosz 2009.12.11. 16:23:36

Na végre!

Viszont egy kérdés foglalkoztat nagyon: Bratomil atyának hogyhogy ez a kifejezés "csúszott ki" a száján? Ugyebár nem is tud magyarul, pláne nem káromkodni. Vagy?

paaj 2009.12.11. 16:25:13

Részvétem és minden egyéb. Viszont a koporsócipeléses résznél hangosan röhögtem.:)
Ki tudtad írni magadból úgy ahogy azt kell.

SaveMyShoes 2009.12.11. 16:28:31

Sajnálom.
Visszajöttél.
Köszönöm.

nemuccaszoc 2009.12.11. 16:38:36

Igen, az utca nyelvén is meg lehet halni, sokszor mélyebbre hatóbb, igazabb a megemlékezés így, mint körmönfont gyászmondatokban.

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2009.12.11. 16:41:41

örülök, hogy újra itt vagy, nati.
remélem, kiheverted a veszteséget.

hoel 2009.12.11. 16:51:43

NATHANP !!!!!!!!!!!!! Hurrá. Mi a fasz volt veled? Na, megyek olvasni az új posztot, nemhittem volna, juhéééé.

vodi 2009.12.11. 16:54:55

nekem most rendesen hiányzik a Bandi. RIP.

Krunpli · http://www.mobilize.hu 2009.12.11. 16:57:11

Kleinmeister, te mindentudó okoskodó köcsög, most merre vagy?

hoel 2009.12.11. 17:03:58

Hát.... A Bandi megvárhatta volna a 100 ik posztot. De hát ilyen az élet baszki.

Krunpli · http://www.mobilize.hu 2009.12.11. 17:04:21

Hogy a témához szóljak hozzá: Nathanp, bár nem ismerlek, remélem, hogy ez a sztori tényleg csak sztori, és nem halt meg senki, aki neked fontos lenne.
Ha mégis, akkor nagyon sajnálom, de tényleg.

Celtic 2009.12.11. 17:27:57

Hatigen, nekem is ugy tizevente elmegy egy haverom... 19, 28 es 39 evesek voltak. Az elso motorbalesetben, a masodik egy ev hajlektalansag utan hazakoltozve, munkat talalt, komoly kapcsolata lett es erre egy ejjel elcsapta a vonat, a harmadikat meg egyszeruen a hasnyalmirigye vitte el...Egyik sem volt egy nepunnepely :(

]{udarauszkasz 2009.12.11. 17:38:19

Egyszer egy penteki napon rakodni (sofor vagyok) voltam egy cegnel, es ert egy kisebbfajta baleset, szetzuzodott a koromagyam a mutatoujjamon (kepzelhetitek, milyen baromira fajt...)
Kerdeztem is a tobbieket: 'mivan, uzemorvosotok nincs...?' 'hat.... de van, de jarokerettel mire ideer...' erre en: 'Ekkora varosnyi uzemben nemtudtok szerezni egy dokit, vazze...?!! Mivan, ha eltort az ujjam...? Mi lesz, ha valakit eletveszelyes serulessel kell ellatni???? min.15 perc, mire ideer a mento'
Ez volt penteki nap.
Hetfon hozta haza a halott kollegat a mento ugyanettol a cegtol, onnan 5! meterre, ahol en rakodtam 3 nappal elotte...

Danis 2009.12.11. 17:42:32

De mi lett Bandi testével?

Cyrus 2009.12.11. 17:46:25

Na végre, tegnap már újra olvastam az összeset.

AP! (törölt) 2009.12.11. 17:58:38

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!! 81!

hex.kelly 2009.12.11. 18:35:23

@Krunpli: Részemről dettó. Vártam már az újabb posztot, de nem ilyen tartalommal.

Nathanp, Isten hozott újra, az idő begyógyítja a sebeket, mégha a heg meg is marad örökre.

Bukott Rockzenész · http://b-oldal.blog.hu 2009.12.11. 18:38:48

Kár Bandiért, az egyik kedvenc tardai karakterem volt :(

Kabarészínész 2009.12.11. 18:44:14

ezez ez ez eze ezz ezezz ez most valóság????? tényleg újraindulunk? JUHÉÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJJ

szemmellato 2009.12.11. 18:47:15

Szomorú történet, mindenkivel megtörténhet hogy ilyen hirtelen elveszti a barátját. :-(

Okulok az esetből, megyek is gyakorolni hogy tudok majd méltóságteljesen cipelni 6 kilót... :-)

Szabi156 2009.12.11. 18:55:00

Részvétem! így már minden érthető...
Hirtelen azt hittem rosszul látok, h új post van :D

Ellenőrző · http://ellenorzo.blog.hu/ 2009.12.11. 19:07:16

Riszpekt, nagyon korrekt poszt. Régen olvastam ennyire jót.

Jaguar 2009.12.11. 19:21:22

Ó bazmeg! Szegény Bandi!
...
Nem hiszem el bazmeg!

hoel 2009.12.11. 19:49:03

@nathanp: Türelmet, türelmet. Mi a faszt tudtunk volna csinálni szted?
Amúgy: neme lehetne feltenni a tardát is a facebookra mint a szlenget a Józsi? Hm?

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2009.12.11. 20:02:25

Szomoru doog a halal.
Foleg ha az egyik percben meg beszelgetsz a masikkal, par oraval kesobb meg mar halott.

El Topo (Sgt. Elias) 2009.12.11. 20:13:24

Nahát, mik vannak! Én is pont tegnap írtam egy temetéses történetet.
Örülök azért, hogy újra van poszt a tardán.
Welcome back!

kukatr 2009.12.11. 20:26:01

@nathanp: Tardát nehéz elfelejteni(700+ komment). vártuk a folytatást, mert a remény hal meg utoljára. sajnos ezt Bandi is bizonyítja.:( nyugodjék békében!
Vladi és Peti beszélgetése jó jel, lesz itt még móka és kacagás.:)
@Demetriosz: az iskolán kívül mindenki a káromkodásokkal kezdi tanulmányait. bár az önkéntesség a 'tanítók' felől van...:))

kovacsattis 2009.12.11. 20:48:17

Már eltemettem Tardát! Isten hozott újra a fedélzeten Nathanp! A bandit meg vitte :( ha érted, hogy mondom...

pisces 2009.12.11. 21:09:48

Vladi kegyelet teljesen kérte meg a sporit a megemlékezésre, tudja mi kell, ha halott van a háznál.
Ez jó jel.

a Bloom 2009.12.11. 21:20:51

Pont ma jottem tardas poloban dolgozni. Lehet benne valami.

kukatr 2009.12.11. 21:27:59

@a Bloom: hmm, ma én is egyentardában voltam.:)

ZON 2009.12.11. 21:40:02

De most akkor VÉGLEG meghalt ?

hana 2009.12.11. 21:49:01

Valaki írt három szót. Abban minden benne volt.

Örülünk, hogy újra itt vagy nathanp. :)

hana 2009.12.11. 21:53:55

BTW én is a napokban akartam felvenni a tardás pólókámat. :)

coucou 2009.12.11. 22:26:00

a drím kam trú! sírok! fbm!!! ezeket el kellett mondanom.

most meg megyek olvasni.

Dachstein 2009.12.11. 22:31:57

@ZON: Nem, ezt csak álmodják a srácok, a 99. részben a Bandi ott zuhanyozik a kertben, mikor Pamela rányit... Ja bocs, az egy másik mese:D

coucou 2009.12.11. 22:50:45

mit lehet itt mondani tényleg?

riszpekt, nathanp, fullos.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2009.12.11. 22:59:43

tudtam, hogy nem szabad kivenni a readerből és ezer év után tegnap vettem fel a pólót
welcome back és kösz, hogy folytatod

nyomás, nyomás 2009.12.11. 23:43:26

bazmeg Bandi...
Kössz nathanp!

trash E46 2009.12.12. 00:51:06

én kicsit több mint 2 éve temettem egy spanom, neki is vérrög miatt kellett elmennie...

szóval részvétem, és nyugodj békében Bandi

vajetörp 2009.12.12. 06:36:04

@nathanp:
Szia

Örülök,hogy nem volt hiábavaló a várakozás,jól vagy,és ismét megnevettetsz...
köszi...

2009.12.12. 09:07:34

TUDTAM, és igazam volt! Dec. 12-től napi egy poszt és úgy lesz meg a száz! Senki nem hitt nekem...
Örülök, hogy nathanp újra itt van!

lr 2009.12.12. 11:24:58

Hejj...hát meglepne, ha nem lenne személyes háttere a dolognak :|.

Uakkor. azt kell mondjam, bármily geci kegyetlenül hangzik is, hogy az itt maradottaknak talán jobb, ha valaki így megy el.
Na nem ilyen fiatalon, de ilyen gyorsan.
Hogy neki is-e, azt meg mindenki csak maga tudhatja majd meg, ha eljön az ideje - jobbára a kontroll lehetősége nélkül.

hoel 2009.12.12. 14:28:08

Már megint 1 teljes napja nincs poszt ! :))) Nati, irjál bazmeg, aki igy ir mint te az irjon bánatában örömében. És mindenkinek jobb lesz.

golyo1974 2009.12.12. 14:46:35

AZTALEBORULTSZIVARVÉGIT............ MEGYEK OLVASNI :) EL IS ÉLVEZTEM EGYBŐL, AHOGY MEGKAPTAM A DRÓTOT

szögyi (törölt) 2009.12.12. 15:41:03

@golyo1974: Szóval te is ismered az Asterixet. Ment privi, ha lehet válaszolj, és kapsz meglepit.....

kikitik 2009.12.12. 23:51:40

+1 welcome back és riszpekt.

Legolas9 2009.12.13. 10:57:16

Ez az! Igazi Come Back!
(@kukatr: kb 1 hónapja nem voltam tardában, de 11-én este indultunk bulizni, s valahogy 1értelmű volt, hogy fekete-arany - old school zakóval. Persze akkor még nem tudtam, hogy van poszt.)
Bandi R.I.P.! Szeretünk NathanP

golyo1974 2009.12.13. 18:38:39

JAJ DE ÖRÜLÖK NEKTEK :)
@szögyi: ismersz Drága :)
nathanp........

kukatr 2009.12.13. 19:32:25

@Legolas9: nálam alapviselet a tarda, meg is látszik az állapotán.:D

látom előbújtak/nak a régi arcok is.:) Üdv, fászombászmek!:))

DragonZ 2009.12.13. 20:49:58

Sziasztok!
RIP Bandi! Pedig még jöhetett volna sztori róla meg a Zitáról, vagy másról, na mind1.

nathanp: remélem nem saját élmény ihlette ezt az írásodat.

@kukatr: nekem még jól bírja a tardás póló, pedig elég sűrűn hordom. :)

@hana: szia kedves, rég láttalak! az a tardás póló pedig nagyon jó rajtad. ;) :)

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2009.12.13. 22:53:03

Részvétem, és első díj a kegyeleti humor kategóriában. Sajnos kiosztották.

égafater 2009.12.13. 23:15:52

FBM, JUHÉÉÉÉJJJJ!!!

Köszönjük az előkarácsonyi ajándékot Nathanp!

Tarda volt, van, lesz!

Unalmas volt az internet nélküled!

égafater 2009.12.13. 23:42:19

Jut eszembe, TARDA On Tour Szilveszteri Panó buli?

Na? Ugye? Lécci!

KÁJZERSZÓZE 2009.12.14. 08:32:53

RIP Bandi!

nathanp: vártuk a fojtatást má' natyon. épp idelye vót, kiráj a poszt, mékha szomorú is. Nem felelytettél el írni, baszod!

jimaymay 2009.12.14. 09:30:24

bazzegh, 2 napig nem nézek ide, és van új post. hát ha ez kell... fásszombásszmekk !

a halál gondolata ebben a formában nem vicces, de egy korrekt kis postot sikerült összehozni na !

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.12.14. 09:48:30

Ez most nem tetszett.
De örülök a kambekknek.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.12.14. 09:49:11

"Ajánlott bejegyzések:
Hatvankilenc
Hatvannégy
Negyvenkettő"
Na ezeket hogy válogkatta ki az a kikúrt blogmotor?

bostor 2009.12.14. 11:49:23

Végre. Végre!
Még soha nem szóltam hozzá, de minden részt elolvastam (némelyiket többször is), amióta "szünetelt" szinte minden nap megnéztem, hogy van-e új poszt, de úgy tűnik, megérte a várakozást.
Még ha ilyen szomorú is.
RIP Bandi.
És nagy öröm újra olvasni a soraidat Nathanp.

FBM el se hiszem, hogy újra van TARDA!!!!
FBMFBMFBM

kukatr 2009.12.14. 13:25:37

@DragonZ: a mintával nincs baj, repedezett de nem esett le, ellenben a szín fakul, kopik. így jár aki, fehértől eltérő színt rendel. mondjuk használom is rendesen.:))
@égafater: khm.. Tarda On Teleport Tour...:D:D
@bostor: Tarda strikes back!

jimaymay 2009.12.14. 14:49:55

735 kommentnél állt meg az előző. na ez most meddig fog elmenni ? :-)

elvesztettemanevem 2009.12.14. 16:06:11

@jimaymay: remélhetőleg nem sokáig. csak nathanp-n múlik.

ssüni 2009.12.14. 17:14:58

Bárkid is ment el Nathanp, méltó megemlékezés volt róla ez a poszt. Részvétem és csatlakozom az előttem szólókhoz: welcome home!

warrenbarton 2009.12.14. 20:05:15

Velkámm bekk, örülünk neked nagyon, részvét és kitartást!

szögyi, golyó, holnap majd felnézek kicsiny nyugdíjasklubotokba is lejjebb vinni az átlagéletkort! :P

ssüni 2009.12.14. 21:58:18

Na ezért aztán a hatvannégyeset újra el is olvastam! :-) Szar napom volt eddig, de amióta újra van Tarda, óránként benézek hátha van még újabb poszt. Kibaszottul telhetetlenek vagyunk! :D

Ottlaki Kababám 2009.12.14. 22:53:57

Bázmeg, most olvastam el egybe' az egész kócerájt, télleg odabasz! Kár, hogy ilyen címlapos sztori kellett hozzá, RIP és riszpekt. Tegyél rá posztokat, de kurvára! Eeeeee!!!

SatanXXL 2009.12.15. 01:40:01

ReTarda!!! Pedig ilyenkor a Jézuskát illett volna várni..de drímsz kám trú..

RIP Bandi

fric 2009.12.15. 09:54:51

December elsején töröltem Tardát. Feladtam. Ma mikor megnéztem, örültem az új bejegyzésnek, de fbm ezt nem gondoltam volna.

jimaymay 2009.12.15. 10:00:02

hol az új post ??? NEM GONDOLTAM KOMOLYAN !!! :-)

szögyi (törölt) 2009.12.15. 11:20:14

@warrenbarton: Az nem nyugdíjasklub, hanem szottyadt alkoholisták delíriumos visszaemlékezései arra az időre, amikor még nem csak déli szélirány esetén állt fel.
Amúgy meg gyere, mert egyes fiatalok nem hiszik ott el, hogy régebben is voltak akik éltek.

babraba 2009.12.15. 11:34:56

nathatbp, kösz. fura azért sírva kacagni! :)

ZWS 2009.12.15. 15:22:06

Ez odabaszott nagyon. RIP
nathanp, ez ugye nem a blog nekrológja is volt?

Mokele-Mbembe 2009.12.15. 22:13:21

Épp elkezdtem elölről újraolvasni a tardát.

Velkám bekk.

@warrenbarton: adok én neked nyugdíjasklubot! Ezek a mai fiatalok, nem ismernek tiszteletet...

east69 2009.12.15. 22:24:44

Nincsenek véletlenek!
És a halál tényleg geci szomorú!
3 hete halt meg (a vonat alatt) a legjobb barátom 19 éves lánya.......
... és most jön ez a post!
Véletlenek nincsenek!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.12.16. 09:22:30

Én már feladtam, hosszú hetek óta nem néztem, hogy van-e új poszt, aztán tegnap este a szlengblogon a kommentek között láttam egy utalást, hogy visszatért a Tarda. Amikor megláttam, nem akartam elhinni...

Nathanp, egy kibaszott zseni vagy! Tökéletes visszatérés.

golyo1974 2009.12.16. 10:11:32

@warrenbarton: Kapsz mindjárt akkorát a hajad égnekáll-na ha lenne teeeeeeee!!!!

hoel 2009.12.16. 20:14:48

A halál geci szomorú dolog. Különösen ha kedvenc blogod haldoklik. Vagy - már nem is haldoklik, hanem a 81 es poszt volt a gyászbeszéd a sirjánál? Jó lenne, ha meggyógyulna és tovább élne.... persze a remény hal meg utoljára.

golyo1974 2009.12.17. 07:39:58

Szép jó reggelt mindenkinek :)

Pepin bácsi 2009.12.17. 08:34:40

jó reggelt !
oszt mikó lesz új poszt ?

RoFä 2009.12.17. 14:52:12

Nathanp,

Plafonig ugrottam örömömben mikor megláttam a blogketrecben... olvasva meg jókora gyomros volt.

Elnézést az explicit seggnyalásért, de baszottul jó az nekünk, hogy ilyen arcok mint te ingyér szórják a nem kicsi tehetségüket. Kurvára tudsz írni, van is miről, folytasd, ha terápia ha nem. Az országos díszfaszok felejtenek, neked is menni fog.

Boldog Karácsonyt, baszod! És köszönjük.

golyo1974 2009.12.17. 15:25:23

@Pepin bácsi: Szép napot, te még élsz? (ah ez morbid volt....pont itt)

Mokele-Mbembe 2009.12.17. 21:28:13

@Pepin bácsi: Ahoy, Pepin sógor! Mizujság, semmi? Áll még a gyár?

Polós Feri [lionheart] 2009.12.26. 02:32:44

..a könnycseppek a billentyűzeten való íráskor nem jönnek át - nem úgy, mintha ez levélpapír lenne.
Még mindig nem hiszem el, hogy ez itt van, pedig már egy órája előtte ülök! PEDIG ITT VAN!!!
A magányos esti internetezgetés végre valami ínyencséget is hozott..ÉS CSAK BEJÖTT, AMIRŐL POFÁZTAM!!! :-D (pedig nyáron hányan, de hányan leugattak..hogy itt már soha nem lesz semmi, és a Nathanp leszarja, és ez már leállt, hőőblöblö).
DE TARDA VOLT-VAN-LESZ!!!
LEGJOBB KARÁCSONYI AJÁNDÉK! (nekem.)
:'-)

Csajsziland 2009.12.29. 08:51:06

R.I.P. Bandi... :(

Maxi respect Nathanp!
Sírva röhögtem én is, bár rohadtul lekéstem a post-ot, mert jó régen néztem már erre...
Welkámbekk fbm, csak írj, írj, bármiről, bármikor, mert ez a te "utad"!
Olyan vénád van , amin nem fognak a "rögök"!
Köszi a keserédes posztot, egyik legjobb hír az elmúlt időben , hogy ReTarda! :-)

worm · http://worm.blog.hu 2009.12.30. 16:25:04

LOOOOOOL!!! (csak most néztem be, így csak most láom, hogy...) n1

worm · http://worm.blog.hu 2009.12.31. 13:10:17

omg, R.I.P.

sajnálom nathamp! (...és persze kurvára örülök, hogy "visszatértél". fbm!)

a_saci 2010.02.21. 00:39:28

R.I.P. - őszinte sajnálatom!
át tudom érezni, nekem sincs 1 éve, h meghalt az 1ik legjobb barátom :(
örülök, h visszatértél, az élet megy tovább, sírva-nevetve olvassuk blogodat - mindannyian...
Köszi és így tovább :)
süti beállítások módosítása