Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.07.28. 22:00

Nyolcvan

Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a félrehúzott bugyi dörzsölte ki a bré mellett, de rövid időn belül komolyra fordult az ügy. Épp csak annyira, hogy az arc már csak susinacóban, vagy a bőszárú terranovás lenvászon gatyeszában tudott járni, amiben amúgy szabadságon lévő nápolyi maffiózónak érezte magát, de inkább szakácsnak nézett ki, Trieste-Külsőről. De ez más tészta, maradjunk a fasznál.



A június-július elég sűrű volt a srác életében, nagyjából esélytelen lett volna felidéznie, hogy melyik Vivien vagy Betty ragaszthatta rá ezt a kórságot, az is lehet, hogy a Szabina, mer' őt konkétan meg kellett kérnie az átpartizott Palace-buli után, hajnalban, a lepattant ifjúsági szállóban, hogy zuhanyozzon le, és bár a gyilkos hónaljszag nem jelent automatikusan répagyilkos nemi bajt, de hallod, bazdmeg, aki a stiftet sem ismeri 2009-ben, arról bármi elképzelhető. Mindenesetre akkor és ott nem ellenkezett a bula, mehetett minden, ami belefért, a következményekkel kapcsolatban meg max. annyi jutott eszébe a Benőnek, hogy a faszér' csengette ki a háromötöt a cimmereztető Ádám bácsinak, meg hogy a távollétében a Faja valszeg' egy korty Jamaica Star rumot nem hagy neki. Másnap a strandon be is próbálkozott a spanjánál, hogy vagy két rugó jönne neki vissza, de miután kiderült, hogy a Faján kis fekete bogarak mászkáltak, mikor egy óra alvás után felébredt hányni meg szarni, és egyedül kellett szembeszállnia a páncélos hadosztállyal, ráadásul a lábujjközös papucsából a nagy harcban kiszakadt a kapaszkodós rész, azt' úgy kellett Ádám bácsi garázsából lopott fekete szigszalaggal megreparálni, hogy a strandig el tudjon vánszorogni, de az meg csomóban tépte ki a lábujjszőrét, emellett még puffogott is az arc, hogy nem kúrt öt hete, így visszavett.

Az utóbbi időben kajakra elhatalmasodott Bennedőkén - vágesz, helyt áll benned, kiscsillag, majd meglátod - a furcsaság, de az arc persze fosott elmenni orvoshoz, állítólag a májfoltos arcú hetvenes bőrgyógyász doktornő kíméletlen az egészségházban, még a Berda Miki mesélte, hogy amikor a jogsit csináltatta, az öreglány brét is nézett, azt' beszólt, hogy a gumin kívül még egy valamivel védekezzen fiam, sötéttel, ami úgy négy évre visszavetette a srácot a pinavadászatban. Viszont a Benő emlékezett rá, hogy a muterja kamaszkorában tejfölös pakolást kevergetett a ragyáira, meg valami uborka is rémlett, azt' már fent Pesten be is vásárolt a hozzávalókból. Tejfölt kéket vett, mert már a fedőfólia is hűsített, úgy ránézésre. Otthon meg kajakra kikeverte a tutkó mixtúrát, bár a kigyóúbi egészségügyi feldolgozását nem vágta, egyben volt csak biztos, hogy karikára nem vágja, az tiszta vasárnapi ebéd, a fasznak se' kell, hogy erre gondoljon öngyógyítás közben. Végül a négyoldalú reszelőn tolta le, amit a Faja konyhaszekrényében talált, a közepes lyukún, az általában tuti. A kész kenőccsel aztán össze-vissza brékelt, mer' eléggé nehezen maradt a kezelendő területen, az meg, hogy órákig törökülésben üljön a zuhanykabinban, amíg hat a cucc, nem volt pálya.

Így aztán pont vasárnap, mikor amúgy is Forma 1 van, azt' reklám nélkül lehet nyugiban ülni a tévé előtt vagy másfél órát, úgy ahogy volt, egy-az-egybe maga elé vette az utasellátós levesestálat - vágod, a barna-narancs csíkkal körbe' - azt' áztatta benne a brét vagy hetven körön át. Hidegnek kurva hideg volt, a végén el is zsibbadt rendesen, viszont a viszketés is rendesen elmúlt, szóval úgy tűnt, működik a házipatika. Olyannyira, hogy a cumót be is nyomatta a hűtőbe, hogy este még tol egy utókezelést, biztos ami biztos. A Faja amúgy sem volt a láthatáron, a kisfőnöke telkén kockult az egész szupport tímmel, vagy mi a fasszal, a szandálos arcokkal az irodából, még a hétfőt is kivették, csapatépítés címén.

Kivéve azt a csókát, akinek a felesége behisztizett, hogy a vasárnap éjszakát minek ott tölteni a szombat után, és erősen befenyítve hazaindult este nyolckor. Meg kivéve Faját, aki kezdte unni a sztorit úgy, hogy se tévé, se net, se térerő, azt' bekéredzkedett a visszaútra. Persze csúnyán beszoptak egy balesetet a pályán, így nagyjából éjfélre értek Pestre, Fajának a kecójánál konkrétan a mozgó autóból kellett kiugrania, mer' a kolléga egyre parásabb fejjel nyomatta, hogy siet, mer' megöli az asszony, bassza meg. Negyed óra múlva a Benő arra ébredt a kanapén, hogy a Faja vadul kapcsolgatja a csatornákat a fotelből, és kurva hangos a tévé. Az álmos kérdésére, hogy miafaszom, a civilizációra, meg a rendes zabálnivalóra kiéhezett haverja csak annyit mondott, hogy szevasz, honnan hoztad a görögöt, baszod, kibaszott jó ez a caciki, csak valami hús is kellett volna hozzá.

A Benő annyit mondott, hogy hús, az volt hozzá, bazmeg, de többet nem mert. Másnap meg elment a kerületi esztékába. Elő se' kellett vennie a faszát, csak kapott valami kenőcsöt, ami igaz, hogy ezernégy volt, de pikk-pakk helyrehozta.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr471273974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kombinat · http://cciepursuit.blog.hu 2009.07.28. 22:53:37

Ez nagyon kemény. Idegen hűtővel vigyázni kell.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.28. 23:02:07

Sötéttel védekezünk, komoly.

Tolasd még.

Polós Feri [lionheart] 2009.07.28. 23:11:24

"Végül a négyoldalú reszelőn tolta le, amit a Faja konyhaszekrényében talált, a közepes lyukún, az általában tuti." - van egy székem, na ennél a résznél megnéztem alulról is.. :P
jó, hogy itt vagy Apa!

kIára 2009.07.28. 23:28:02

Gyakorló orvosként elmondhatom, hogy a történet valós. Nem tudom, hogy ez a Benő ugyanez a Benő vagy sem, de nekem elmesélte a cacikit.
nathanp, vannak közös ismerőseink - vagy ha nem, a fikció találkozott a valósággal

SatanXXL 2009.07.29. 00:28:02

,,De ez más tészta, maradjunk a fasznál."
Ássssztákúúúúrva!:)))

égafater 2009.07.29. 08:04:07

Újra itt van, újra itt van...!!! :-)

Mitya Ivanov 2009.07.29. 08:34:24

"elhatalmasodott Bennedőkén"

ez mi?

Celtic 2009.07.29. 08:48:23

Ez zsenialis, bar csak a feleig olvastam :) Az a szikszalagos papucs meg az xs-es tanga :)

(Es most vallom be, hogy nekem eddig fogalmam sem volt a Nevergo ertelmerol, mignem mult heten lattam egy csokat Devergo feliratu poloban es rajottem, hogy ez egy marka)

Juice69 2009.07.29. 08:48:29

Húúú, már ideje volt! :)

Jó, hogy újra itt vagy! (Persze csendben megjegyzem, a mobilnet korában lassan bárhonnan tolhatod a posztod! :) )

Sihederként haverral hasonszőr esett meg. Újdonsült csajával tolták az autópálya leállósávjában az eksönt, a vége után a hártadöntött ülésen a kéjt fokozandó rágyújtani készülő srác szemei előtt a spangli helyett a csajszi marka jelent meg, benne két szem pirulával. Az egyiket ma este, a másikat holnap vedd be, bocsi, az előző srácomtól összeszedtem vmi ragyát! szöveggel.

Baloo 2009.07.29. 08:56:58

Én nemtom, hogy enélkül má megint hogy tudtam élni! Reggeli közben úgysem könnyeztem még a röhögéstől :)

Danibacsi 2009.07.29. 09:02:31

végülis a cacikire nincs ráírva, hogy külsőleg... mi baj lehet... :p

Legolas9 2009.07.29. 09:33:24

Na végre! Komoly elvonási tüneteim vótak..

chef nathanp 2009.07.29. 09:53:52

tudom, hogy nem feltétlenül illik ide a caciki miatt, de elindult ez is:
merokanal.blog.hu/

Celtic 2009.07.29. 10:00:08

Nos, vegigolvastam, az uccso bekezdes nagyot utott :)))) Ez a regi jo Tarda :)

De ahoyg elkepzeltem azt a nepi gyogymodot, tisztara az Indul a bakterhaz ugrott be, mikor a "hajmat szorijja a hona ala"...

caco 2009.07.29. 10:18:28

Köszi szépen!
Már nagyon hiányzott, fbm :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.29. 10:23:24

Bazmeg, sírok... a volt benne hús "hát a faszom karalábé" retró már-már megható a végén :D

Az egyik barátom a napolajat hívja kenőcsnek, meg is kapta, hogy "ez nem kenőcs bazmeg, kenőcs az az, amit a picsádra kensz, amikor bepállik a strandon". A külsőleg és a belsőleg közötti egyértelmű hiányzó láncszemet a tubusos gombakrémként ismerhető konyhai termék (?) adja, évekig volt a hűtőnkben, mert se enni, se genitáliákra kenni nem akarta senki. Használhatatlan, de szükséges átmenet egy új világba. Pont, mint a lamantin az állatvilágban.

champ76 2009.07.29. 10:44:32

"..hús,az volt hozzá,bazmeg.."Áááá bazmeg!Jó újra ilyesmit olvasni

kovacsattis 2009.07.29. 10:47:18

NA VÉGRE!!!!!

:D:D:D:D

"...öreglány brét is nézett, azt' beszólt, hogy a gumin kívül még egy valamivel védekezzen fiam, sötéttel, ami úgy négy évre visszavetette a srácot a pinavadászatban..."

KÁJZERSZÓZE 2009.07.29. 11:12:36

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fbm :D :D :D :D

ja. és épp retarda pólóban nyomom!!!!!!

Csajsziland 2009.07.29. 11:18:50

EZIGENBASZOD!!!!!
Sírok a röhögéstől :-)
Tudtam, hogy ez hiányzott már nekem....
Maxi respect, gratula és minden tömjénezés max. mennyiségben!!
Ismét megérte várni, bár oltári nehezen ment...

SaveMyShoes 2009.07.29. 11:22:17

Bazdmeg, most kész lettem... akkor nem jó rá a caciki??? mehetek a dokihoz... bazdmegbazdmeg... :DDDD

Fernando Colombus 2009.07.29. 11:44:04

Na, erre is érdemes volt várni, a rohadt valóságszagú mindenit a történetnek :D:D

Polós Feri [lionheart] 2009.07.29. 12:13:13

@Kelbimbókapáló Cincinnatus: ezt a sztorit már én is 30éve ismerem, pedig még nem is vagyok annyi.. :D

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.29. 12:23:05

@Kelbimbókapáló Cincinnatus: "úgy a szülőkét, úgy a fiatalakét, úgy az idősekét (...) mert mind a KÉT oldalon nagyon-nagyon súlyos hibák vannak" :))

loláb 2009.07.29. 12:38:42

Navégre, poszt, méghozzá a javából!

worm · http://worm.blog.hu 2009.07.29. 12:38:47

"Tejfölt kéket vett, mert már a fedőfólia is hűsített, úgy ránézésre." lol, te nagyonhülye!

ha száznál abbahagyod, kinyírlak!

Mourinho már nem a király 2009.07.29. 12:44:44

Hátöö most nemmindent értettem. Mondjuk elég kómás vagyok, 1 kv múlva lassabban átrágom még 1x.
Azért a lényeg megvan, jóvolt :)

guszti80 2009.07.29. 12:56:32

"Bennedőkén - vágesz, helyt áll benned, kiscsillag, majd meglátod" - fbm :D :D
welcome back!

Cloverleaf 2009.07.29. 13:00:40

Sirok, basszajba, sirok. Ha szaznal abbahagyod, lelovom a kutyadat! :D

Mitya Ivanov 2009.07.29. 14:10:50

mi az a bennedőkén??????????????????????????????

LuPuS 2009.07.29. 14:16:45

:D

Elő se' kellett vennie a faszát, csak kapott valami kenőcsöt....nekem persze ,ha kell egy kis lázcsillapító ,akkor is mutogatnom kell ...

Lehet ismételten menni pihenni,majd őrizzük a békét tovább:D

jzb06n 2009.07.29. 15:15:25

"szevasz, honnan hoztad a görögöt, baszod"

fbm!

ez allat volt

ssüni 2009.07.29. 17:29:32

FBM, ez kurvajó poszt lett! :-)

KömKel · http://komkel.blog.hu/ 2009.07.29. 19:09:16

Kinai kaját eszegetve annyira nem volt vicces :]
Mindegy, majd a maradékot megeszik a házidögök :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.07.29. 20:06:02

"Tejfölt kéket vett, mert már a fedőfólia is hűsített, úgy ránézésre."

Ezen behugyoztam.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.07.29. 22:37:35

@nosferato: Ez a lamantin hogy jött? Amúgy a Modor Tibi kedvenc állata!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.30. 00:33:29

@Nyelvész Józsi: olyan helyen éltem, ahol ezek honosak. Úgy halnak meg, hogy átmegy rajtuk egy hajó. Láttam a "helyi" állatkertben egy ilyet, 25 percig tanulmányoztam.

Egy kerek medencében úszott egy _példány_, szart mindenre, meg se mozdult. A medencében 3db salátalevél lebegett még a lamantinon kívül a víz felületén. A büdös kis geci pofája előtt volt az egyik 7 centiméterre. Egy finggal se hajtotta rá magát, csak nyitva volt a szája. Vártam, hogy vajon úgy fújja-e a szél, hogy belemegy a pofájába, csak hogy tudjam, hajlandó-e megrágni, vagy ha a sodrás kiviszi a kaját a szája túloldalán. Nem derült ki. Azt hittem, hozzábaszok valamit.

image57.webshots.com/157/3/77/40/432637740oHaGJm_fs.jpg

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.07.30. 00:38:46

@nosferato: a legvajdább állatok, remélem, itthon is elszaporodnak egyszer.

A képed sajnos 403-ra fut.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.30. 00:39:34

Ja, nekem meg a pézsmaréce a kedvenc állatom. Név miatt már eleve. De ha feloldasz 1 rész pézsmarécét 20.000 rész cukros vízben, akkor attól nem leszel beteg, legalábbis a franciák 60 éve ezt állítják, és emberek pénzt fizetnek érte.

oszkarsag.blog.hu/2008/12/03/pezsmarece_kivonat

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.07.30. 00:43:17

@Modor Tibi: ne kattints a linkre, hanem másold, vagy ha már ott vagy a 403-on, nyomj újra entert a linken, akkor bejön. Csak akkor nem jön be ha kívülről, más site-ról érkezel rá, de ha közvetlenül hívod, akkor engedi.

golyo1974 2009.07.30. 09:45:48

@nosferato: Ilyen állat márpedig nincs is!!!! :) Bakker még nem láttam ilyet, szóval nincs!!!

golyo1974 2009.07.30. 09:48:54

a pézsmaréce, olyan mint a lódarázs :) NANEEEEEEEE

golyo1974 2009.07.30. 09:49:36

hú de poénos kedvem van ma :)

gelsystem 2009.07.30. 11:45:04

hát baszod, ez ütős volt.......
eszembe is jutott egy urban-legend, amit a haveromtól hallottam:
.
történt egyszer, hogy a hatalmas baráti társaságban az egyik gyíkarc nősülésre adta a fejét. nosza, adjuk meg a módját a dolgoknak... szervezzünk legénybúcsút:)
elmentek egy vidéki éjszakai lebujba, és kibérelték a kistermet boxostól, dídzséstől, pultostól, csajostól, oszlopostól mindenestől...
elég korán belecsaptak a lecsóba, konkrétan már este 11-re szinte mindenki tajt részeg volt.
a csajok vonaglottak a polton, ültek az ölekbe, ment a ciróka-maróka, de ezen kívül szinte semmi....
jött az éjféli atrakciYO: frissen nősülőst felrángatták a színpadra a muffok, leültették a székre, oszt nekiálltak vetkőztetni....közben a csajok felváltva kenték punci-zsírral a krómozott oszlopot rendesen.........
szerencsétlen bebaszott csóka persze szinte alkalmatlan volt bármire is!
a legnagyobb, és leggázabb mutatványa annyi volt, hogy ő is odaállt az oszlophoz, előadott egy magánszámot, vonaglott, pörgött-forgott, és jóízűen végignyalogatta az oszlopot(:)
na, ezt nem kellett volna!!!!!
arról nem szól a fáma, hogy az esküvő hanyad napra volt, és nem halasztották-e el véletlen, de egy biztos:
másnap reggelre a gyerek szájára olyan hebrák nőttek-búrjánzottak, hogy a zesztékában összeszaladt a komplett bőr és nemibeteg gondozó még szabadságon lévő személyzete is, sőt, a szomszédos kórházból az ügyeletes orvost is áthívták, mert ilyet még senk se látott
.
fogyasszátok egészséggel:):):
a most ebédelőknek meg jóétvágyat: bocsika:):):):):

SaveMyShoes 2009.07.30. 13:38:45

@Mitya Ivanov: bennedőkén- benned ő kellene (kén)... teszőkeTE! :)

@gelsystem: köszi, visszafigyelt a grillezett padlizsán... :DDD

Silent Bob 2009.07.30. 16:29:18

@nosferato: Ezek nagyon kész vannak, én a south parkból tudtam meg, hogy egyáltalán létezik. :D

Gront 2009.07.30. 17:00:03

Vártam már.Jó volt. sírok. kösz.:)

Mitya Ivanov 2009.07.31. 08:27:45

@v524: bocs, nem értem még most sem
hagyjuk:)

ssüni 2009.07.31. 09:53:50

@Silent Bob: igen, amikor a lamantint boncolják fel a gyerekek a békák helyett,mert rossz helyre lettek szállítva! Kiba** jó az a rész! :-)

hoel 2009.07.31. 11:47:57

Hát, ennek már nagyon itt volt az ideje!. De a Bennedőkén- t én sem vágom. Vki magyarázza meg lécci, de lehetőleg ne csak szőkézéssel.

SaveMyShoes 2009.07.31. 22:28:26

@hoel: "Bennedőkén - vágesz, helyt áll benned, kiscsillag, majd meglátod" Benő, becézve Benőke, próbáld behelyettesíteni a Bennedőkén-ben az ő-t FASZ-al és a kén-t KELLENE-vel...

vagy ha nem hát kisnyúl....:P :P :P faszomér kell mindig okoskodnom... :DDD

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.08.01. 04:21:29

@Panasz Muki: a szirénfélék családjába tartozik! Akkor ezek énekeltek Odüsszeusznak olyan szépen a szigetről (vagy a Faith no more)!

Azt is írják, hogy messze felúsznak az Amazonason meg az Orinokón.

Akkor Tibi! Lesz még dunai lamantin (manatius europidus danubius)! Vagy háznál tartjuk és akkor lesz lamantintej-lamantintúró-lamantinsajt.

Lambotze 2009.08.01. 23:36:09

ezt olyan magasra tetted, mint lehet.

szép visszatérés!

Miss Marple 2009.08.02. 23:00:47

A rehab hatásosnak bizonyult. Már megint vinnyogtam a röhögéstől - és ez igen régen esett meg utoljára. Minden ízében Nathanp.

Szerintem ne siess a következővel, hagyd érni azt is, láthatóan jót tesz.

Jó maradék nyarat!

golyo1974 2009.08.03. 08:16:39

@nosferato: Ez a lamantin nem megy ki a fejemből... :)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.08.03. 08:27:05

@golyo1974: kimegy az, de csak ahogy a sodrás viszi. Mozogni nem fog. Az egyetlen állat, ami attól fárad el, hogy a belső szervei mozognak, perisztartika, lassú égés, szívverés, légzés, ilyenekben. Nagyjából ezek a sportágak vannak a lamantinolimpián.

Miss Marple 2009.08.03. 08:48:30

@nosferato: Be akarok nevezni. Termetre már jó vagyok, arcra azért még gyúrnom kell.

golyo1974 2009.08.03. 08:49:07

@nosferato: Kiviszi a sodrás a fejemből :D Mondjuk egy lamantin olimpiára ma beneveznék, amilyen szinten vagyok, meg is nyerném. De Te nagyon kiokosodtál lamantinokból :D

Mokele-Mbembe 2009.08.05. 22:28:58

Broáf.

Csak ennyit szerettem volna elmondani. Köszönöm.

feltételes reflex 2009.08.06. 16:55:24

a hányinger meg a röhögés nem jó kombó, baszod :)))

feltételes reflex 2009.08.06. 16:59:38

"a gumin kívül még egy valamivel védekezzen fiam, sötéttel,"

ez meg külön csúnya....:)))

kukatr 2009.08.08. 00:56:27

a sötéttel védekezés. fászombászmek, ezt a dumát el fogom lopni!:D

J. Daniel 2009.08.16. 18:22:46

Na mi a pálya?
Le vagyunk mi szarva, de qurvára??
Kéne már egy 81-es a lelkemnek, de nagyon... meg a többieknek is... gondolom

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.08.17. 17:25:41

@doszy: köszi :))))) Nagyon cukik a kis rohadékok :D Persze teljes hangerővel indult el :D

Compared to dolphins:
Can swim: YES | YES
Well speedy in water: YES | SORT OF
Has hard disk: YES | NO
Online service: YES | NO
Content download: ES | NO
:D

Celtic 2009.08.20. 12:09:15

Namost, ez nem Tarda, de sztem beillene egy tardai sztorinak. Szinte. A Szigeten osztogatott Roham magazin ( roham.hu/ ) egyik irasa. Szerintem zsenialis (27 oldalon kezdodik, asszem, a 30. oldalig tart)

issuu.com/roham/docs/roham_festival/27?mode=a_p

Mindenesetre ezutan szamomra ertelmet nyert a Gyuruskurva kifejezes :)

Jaigen, rakerestem a googlen, hat tenyleg van ilyen :)
www.heaven666.org/asshole-tattoo-28538.php

Aldo · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.09.16. 19:12:57

lol! zacciki :D ettől sírva röhögtem! :)

Elvis_1970 2009.10.29. 17:01:21

Ez még mindíg üt ;)

BRAAJEN 2012.06.11. 18:31:01

azannya.....
hühhhh.....

Celtic 2012.06.12. 08:46:52

@BRAAJEN: Hatigen, most olvastam ujra es megunhatatlan :) Ugyanolyan szorakoztato, mint eloszor volt.
süti beállítások módosítása