Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.06.26. 12:00

Hetvenhat

A bográcsos kajákban egyértelműen a szakács Bandi a nagy spíler. Tüzet rakni a Vladi tud. Magdi és Elza seperc alatt összevágják a hozzávalókat. A Berda Miki vállalja a szervezést, kezdve attól, hogy kitalálja a mindenkinek jó szombatot, egészen addig, hogy a beszedett háromezrekből úgy vásárol piát, hogy mindenkinek vegyen a kedvencéből. Frank-ék adják a kertet, a Kocka meg zöldet hoz. A Robi meg felgyújtja Anje és Frank házát. Mondjuk ez kurvára nem volt tervben.

A kerti sütéses röfögés nyáron alap az arcoknál, csak ugye a többség a szülőkkel él, ami különféle viszonylatokon lehet gázos. Otthon ugye próbál odafigyelni az ember, hogy mégse' basszon be annyira, hogy sugárban hányja le a sziklakertet, vagy ami még cinkesebb, a faterja ne csinálja ugyanezt a spanok előtt. Na, ez legutóbb se' a Nándikának, se' a faterjának nem sikerült. Mondjuk a sztorin utólag még ők is beszartak, hát még a csapat... Mer' a házigazdasszonyoknak, akik általában valamelyik arc muterjai, van ez a kényszerük, hogy süteménnyel várják a vendégeket. A Nándika muterja Zsuzsit sütött, a picsa tudja, honnan a név, mer' az asszonyt Ágnesnek hívják, de a cucc már délben ott tornyosult a kempingasztalon, mikor a srácok elkezdtek szállingózni, azt' mindenkinek vennie kellett minimum egyet, de csak azután, hogy a Nándi öregjének szilvájából toltak kettőt, kétdecis műanyagpohárból, persze rögtön a kapuban. A szülők meg eleve olyan fazonok, hogy repetában mérnek, egy süti nem süti, felesből meg a puhapöcsűek isznak csak kettőt, pláne ha házi, meg ingyen van. Viszont a piedone-bab, ami akkor épp' a Bandi vacsiúj bogrács-specialitása volt, nem két perc a marha miatt, így aztán a Nándika faterjának vezényletével a vendégek eléggé bezsuzsiztak, meg páleszeztek még azelőtt, hogy a pörialap rottyant volna egyet. Persze mivel mindenkinek van anyja, nagyjából tudják az arcok, hogy egy ilyen vendégségben illik méltatni a kertet, az még annál is jobban esik minden asszonynak, mint mikor a szembeszomszédot gerinccel leszázalékolják, pedig aztán annál nagyobb 65+ orgazmus kevés van. Gyorsan kiderült, hogy a sziklakert egy-két kényes növényétől eltekintve a buja bukszus alapja a kutya igénytelen Pistike nevű zöld, ami a fasz névadás ellenére tényleg egész jól kinéző növényke. Jelentősége meg akkor lett, mikor úgy három körül a Nándi faterja vörös fejjel imbolyogva megindult rózsát metszeni a két nővendégnek, de inkább térdreesett a kerti tereptárgy mögött, azt' azzal a lendülettel ráböffentette a Zsuzsit a Pistikére, amire persze a Nándi hivatalból felugrott, hogy összekukázza az egyre cikisebbé váló öreget. Nyilván a látványra nem készült fel lélekben, különben nem tette volna oda ő is a Zsuzsi-adagját a már megviselt Pistikékre, ezzel is színesítve az alapban vidám délutánt. Erre persze beindultak az arcok, aki nem mobillal fotózott, az visítva találgatta a fura nászból születendő gyermek nevét, a zajra kiszaladó Ágnes asszonyt pélául azzal fűtötték, hogy bármi is nő ott ezután, legyen a neve Szatmári Suzanne Szarandon, tekintettel az Oscar-díjas jelenetre, amit a családja lenyomott ott bő három percben.

Ehhez képest most a Robika, aki lájtosan túlszívta magát, és kurvára örült magának, hogy a garázsban talált tűzvédelmi kesztyűvel meg tudja fogni az izzó szenet, amit a Vladi a farönkök alá tett a stabilabb tűz miatt, azt találta ki, hogy brikett-krikettezzenek, sőt, rögtön a szabályokat is megalkotta, ő elüti a még vörös tojásbrikettet, azt' aki legalább olyan bátor, mint ő, elkapja a kesztyűben. Persze elsőre, meg másodikra is out-ot ütött, bőven az elkapóember Anti fölött, de pont a Frankék függőágyába a teraszon, ami akár gól vagy bulls eye is lehetett volna, ha más a szabály. Így viszont először füstölgő, aztán lángoló probléma lett. Mondjuk Frank sem volt ott a topon, mer' először vigyorogva magyarázta, hogy mekkora fless már, hogy a teraszablakban felnagyítva tükröződik a bogrács alatti láng, csak miután a Bandi szólt neki, hogy már mindenkinek szedett a gulyásból, ott van az asztalon, ni, a cucc meg épp' csak parázslik a bogrács alatt, kaptak észbe, és szaladtak a szódásszifonnal, meg ki mivel, hogy mentsék a házat. A Robi konkrétan a farkát kapta elő, azt' brunzzal oltotta a lángra kapott küszöböt, miközben mondogatta hátra, hogy apám, ez milyen összetett játék, baszod.

Végül nem történt nagy kár, a gulyás is elfogyott, azt' ahogy már a harmadik cigi ment körbe, egyre vadabb társasjáték-ötletek születtek, amik közül még a Bandié volt a legszolídabb azzal, hogy bográccsal a fejen egy diszkoszként hajított nyers marhafelsálat kell levenni mellel. Csak Anje duzzogott, mer' peruiak viszonylag ritkán házalnak Tardán kézzel csomózott függőágyakkal tízezerért.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr371207210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kk_kk 2009.06.26. 15:44:43

Be kell szarni... Ráböffentette a Zsuzsit a Pistikére...

Szalacsi_Dezső 2009.06.26. 16:28:35

fászombászmek! Jók ezek a tardai storyk.
Kollégámnak mindig kopipésztelem emilen, mert ő a netet nem vágja csak az útlokkot.

Juice69 2009.06.26. 17:08:49

FBM nathanp!!! Nem elég, hogy visítva röhögök, lassan szimplán magam alá brúnzolok, pedig a küszöb sem ég! Köszi a posztot, eddig ez az egyik dobogós nálam!

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.26. 17:20:10

Én csak mostanában fedeztem fel a blogot, de eszement jól tolod, ez nem kétséges.

Visszaolvasgattam régebbi posztokat, és hát nem is értem, miért nem volt mindegyik poszt Index címlapos.

Gratulálok, ezen túl olvasom!

hoel 2009.06.26. 17:22:12

Nálam a 65+- os, leszázalékolós duma volt a bejövős.. Csak elég ritkásan van poszt mostanság, nathanp, ecsém.

Alamio 2009.06.26. 18:10:22

Na, mostantól Téged is olvaslak.

kopaszállat 2009.06.26. 18:44:56

Baszod a Boengnál olvastam míting közben!!! Néztek a fagyott arcok, hogy az állat keleteurópai mi a faszt röhög egy configuration change-on. Nagyon király lett megint. Sajnos a röhögőkönny már ráfagyott az arcomra.
KÖSZI

golyo1974 2009.06.26. 18:45:58

Na mi van újdonsültek, már régen itt kéne lennetek :-DDD

worm · http://worm.blog.hu 2009.06.26. 19:17:52

"...az még annál is jobban esik minden asszonynak, mint mikor a szembeszomszédot gerinccel leszázalékolják..."

ha száznál abbahagyod, kinyírlak!

worm · http://worm.blog.hu 2009.06.26. 19:21:43

@sün!malac69 a fegyelmezett renitens: én valahol az 50. után fedeztem fel. aztán szépen elolvastam az összeset, persze visszafelé. (így volt benne még egy kis plusz) alig egy nap alatt végeztem. ajánlom...

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.06.26. 20:17:43

Helló Golyo:)

nathanp: 10/10es.
Amúgy írhatnál erről a bográcsozós tardafesztről, h mik a tervek, fbm! Időpont kb, hely (déli, északi part, etc)
Csak mert úgy szervezem a szabim

DragonZ 2009.06.26. 20:27:47

@regisztráltam: egyetértek a bográcsozás részleteinek megosztásával kapcsolatban, mert arra tuti szabit kell kivennem. :)

LuPuS 2009.06.26. 20:37:32

@DragonZ - a fém majom: hello !!!
Igen a valaki pókerezik majd ,valaki kavarja a bográcsba készülő dolgokat,tobben szűzekt égetnek és sokan mások titkos információkat árulnak el nekem az Igazsáügyi Főbiztosnak ...Jó buli lesz !!!

DragonZ 2009.06.26. 20:57:19

@LuPuS: hello. nem pont ezekre a részletekre gondoltam. :DDDD
Inkább arra, amit regisztráltam felvetett.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.06.26. 21:14:06

@DragonZ - a fém majom: úgy kéne, h bebaszás közben főzés, majd kaja, aztán bebaszás majd buli, stb stb:) Perpetuum mobile

Teasing Angel 2009.06.26. 22:03:52

most jutottam hozzá. tökéletes.

Celtic 2009.06.26. 22:17:33

Lenyugozo. De sztem is a legjobb a "a szembeszomszédot gerinccel leszázalékolják". Nagyon kepszeru a karorom.

bad little girl 2009.06.27. 00:08:57

:-) cool. Az utóbbi időben kicsit le vagyok maradva,de látom kedves nathanp a te"lendületed"cseppet sem lanyhult, gratula,egy fárasztó hosszú nap után is röhögésre sarkalt:-)

kukatr 2009.06.27. 00:55:13

ha több időm lesz elolvasom. le vagyok még amortizálva ehhez.
Fecoval meg mi a fasz van?

East Coast Rulz 2009.06.27. 02:23:16

Hello evribodri! Hat nem volt egyszeru /vagy csak kibaszott lusta voltam?/ beregelni! Egy jo ideje kovetem a blogot az usabol es fergeteges "flash-back-jeim" vannak a fergeteges hahotazasok melett! Orulok, hogy van ez a blog! Koszi nathanp! Haverjaimmal szoktunk meg a mai nap is hasonlo kaliberu bulikat folytatni...A multkor eppen az ex-sogoromnak kozvetitettem telefonon, hogy elakarunk lopni egy rendorsegi "interceptor"-t...Tok fasz volt aki kitalalta, hogy a bar mellet van a rendorseg... Na vegul is neki koszonhetoen ma itthonrol es nem a zarkabol irok. Csak igy tovabb az irasokkal!

LOL

zsp · http://poker.blog.hu 2009.06.27. 02:57:38

csodás, sírok.

a bezsuzsiztak meg az egyik legszebb magyar szó, amit valaha hallottam.

Koori 2009.06.27. 05:02:06

a krikettben nincs is out:))) jo tudom ez brikettkrikett:))) meg kulonben is az anyamat kotozkodok:))FBM

2009.06.27. 10:08:10

Feco blogját törölték? Lemaradtam valamiről?

J. Daniel 2009.06.27. 10:11:27

A Saringer Karoly (Indul az en bakterhazam) sem kispalya, es a Feher Bela (A Zold vendeglo, Romfurdo ...) sem az, de amit Te adtal ma reggel nekem azt koszonom! Olvastam a kommenteket (persze eloszor azokat) ott irjak a versenyzok, hogy szetrohogtek magukat, meg "konnyesre rohogtem magam", na ja, mondom en -osztlassatokcsudat- en is. Visszafele olvastalak, QRVA JOK. Kosssssssssz, varlak

SaveMyShoes 2009.06.27. 10:42:47

Mennyi újak vannak itt... bisztossan ezért pauzált nathapánk, gyűtötte a híveket! :DDD

Én vállalom a Zsuzsisütést tarda-kerti-partyra! A helyszínt 1000% nem biztosítanám.... :DDDDD

SaveMyShoes 2009.06.27. 10:44:15

@kukatr: @tff: van ami változik és van ami nem... és ez néha jó... most nem, de ez van.

dellike 2009.06.27. 12:14:44

nathanp kössz a süti képet:( olyan éhes lettem, valaki nem hoz csepelre egy kicsit?

és tényleg fecoval mi lett??

DragonZ 2009.06.27. 12:41:35

@v524: Szia kedves Zselécica!
Ja sok az új "arc" mostanság. :D
Természetesen várjuk a Zsuzsikat a partyra. :D

ssüni 2009.06.27. 13:26:17

@Sün‼: több kolléga is van! :-) Nímmá!

coucou 2009.06.27. 16:46:35

"mekkora fless már, hogy a teraszablakban felnagyítva tükröződik a bogrács alatti láng"

valamint

"apám, ez milyen összetett játék, baszod"

:DDDD
bazmeg nathanp, és ezt így hogy??? most ki szed engem össze az asztal alól?? :DD

hejj, regisztráltam!! ihatnánk mán egyet!! :)

Umberto Suasso · http://www.1arany.hu 2009.06.27. 16:53:37

Mi jót röhögtem! Ez kellett! De minden így van, ahogy olvastam: előttem a kép!
Bravo!

coucou 2009.06.27. 18:09:07

tudok, ha van partner :) (éljen az egészséges versenyszellem!)
köv. tardafeszt? vagy ráhangolódás gyanánt valami? :)

Fecóval meg tényleg mi lett? v524 mintha tudna valamit...

ehran 2009.06.27. 18:38:59

@nathanp:
Szokás szerint nagyon jó volt. :)
Ez a zsuzsi sütemény mekkora királyság, és milyen rohadt nehéz elkészíteni! Ex kedvesem istenit csinált mindig, amit én próbáltam utángyártani, az csak alulról közelítette.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.06.27. 19:03:06

@ehran: ipari tanuló vagy, erre azt szokták mondani:)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.27. 20:36:56

Bréking!

Sztem Hajós blogot indított. (Na jó, ez nem tuti, de sztem...) Életkor is, meg minden stimmel. Már úgy értem, a stílus.

apacuka.blog.hu/

Szerintetek?

Üdv.

kukatr 2009.06.27. 21:17:47

@regisztráltam: be vagyok baszva. szokás szerint.:D:D

kukatr 2009.06.27. 21:20:55

nem tudom miről maradtam le eddig, de perpé az olvasás is nehézkes...:))

coucou 2009.06.27. 21:21:50

@kukatr: :))) de ha mind a 2 kezedben pohár van (ez a kép még most is annyira előttem van), akkor mivel írsz?? :D

kukatr 2009.06.27. 21:24:07

@coucou: ez egy jó kérdés. örülök, hogy be bírtam kapcsolni a gépet...:) valszeg a kis kacsómmal, az agy még 5%-n működik.:D

kukatr 2009.06.27. 21:31:05

@regisztráltam: miafene, ivás van betervezve? hol? mikor? mivan?:D:D:D

kukatr 2009.06.27. 21:41:14

basszátok meg, körte műanyagból veszélyes, de jó. ászokkal.
Nathanp, mi a fasz van a partifész versennyel? vááá, nem merek többet írni!:D

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.27. 21:48:33

@Másik Nick:

Miért nem?

sünmalac69 békésen ül, és egy kifejtős indoklást vár. Nem túl hosszút, de nem is reménytelenül semmitmondót.

Üdv.

Másik Nick 2009.06.27. 22:07:26

@sün!malac69 a fegyelmezett renitens: jó, megpróbálom. azért, mert Hajós mostanában kicsit magábafordult. Erről bővebben lásd juj.hu idevágó képeit
Másrészt viszont jellemzően nem így írna ilyen kérdésekről.
Egyébként meg: miva?

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.27. 22:13:32

@Másik Nick:

Sztem meg a bezárkózás átcsaphat blogírásba. Én pl. Édesapám halála után kevéssel kezdtem, pedig akkor éppen nagyon zárt voltam.

Másrsézt viszont sok Hajóst hallottam, és olvasva tisztára az jött át nekem, mintha őt hallanám.

"Egyébként meg: miva?"

Nem miva, hanem Niva! Legfajább terepjáró horgászni, és a sörösrekeszek is kiválóan elférnek benne, baszodalássan:-))
Aztán meg ne sértöggyé', kötőszó!

Bye

Másik Nick 2009.06.27. 22:18:03

sértődjön akinek két anyja van.


mégsem hiszem, hogy az ő blogja lenne. arról nem is szólva (nem mellesleg), hogy csak kitudódott volna, ha újra gyereket vár a felesége, meg esetleg a bejegyzésben beírná az eddigi két gyerekkel való tapasztalatokat, meg ilyen cseppségek

kukatr 2009.06.27. 22:26:18

na, elolvastam a posztot is. hát valami hasonló történt velem a héten. szóval Nathanp kibaszottul életszerűt írtál.:D

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.27. 22:55:07

@Másik Nick:

Okés, majd meglássuk, kélekalássan.:-)

@Sün‼:
Asztadurva, de szúrós lett itt Tardán a helyzet. A sünökkel lassan tüntetést lehet rekeszteni.

Bye

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2009.06.27. 23:11:36

@Sün‼:

Vigyázz, mert leöntelek besünell mártással, aszt megnézheted magyad, basztella!

Na gúdbáj, gudnáj, sörháj!

Bye

Panzer 2009.06.28. 11:00:13

Masodjara olvasom ujra - es megint a gyomrom faj mar a rohogestol. :)

Faszombaszmek. :D

Udv,
Panzer

SaveMyShoes 2009.06.28. 11:58:41

@coucou: fasztse tudaz, csak véleményez, meg respektál döntéseket... amit Feco írt a kiiktatáskor... :)

golyo1974 2009.06.28. 22:11:06

@kukatr: Miért is nem lepődöm meg, hogy megint aznapos vagy ?:-) Már hiányoztál Drágaszág :-D

golyo1974 2009.06.28. 22:12:53

És most csak azért írok, hogy én legyek a 100-ik :-)))

Fernando Colombus 2009.06.29. 09:20:12

Ez kurva jó lett baszod. Nem kicsit, nagyon odavert...jól indul a hét :)

jimaymay 2009.06.29. 10:03:49

MÁSODIIK ! (legalábbis ma reggel :-) )

kukatr 2009.06.29. 10:50:49

@golyo1974: családi találkozót nem lehet szárazon megúszni. főleg, hogy házikörte is van a háttérbe.:D de legalább másnapos nem voltam.:)
amúgy lassan hazaköltözök a nyárra. nem tudom, hogyan fogok Tardát meg gyüttmenteket olvasni, mert nálunk nincs net...:(

jimaymay 2009.06.29. 10:53:19

@kukatr: sokról nem maradsz le fb+ amennyit nati postol... fű-ha !

na megint kezdődik a mai adag utáni rinyálás bakker. egy hisztis kurva vagyok. vehhehe

golyo1974 2009.06.29. 11:24:35

@jimaymay: Gyere olvass FritzTatát :-)

SaveMyShoes 2009.06.29. 11:28:04

@golyo1974: hol lehet FritzTatázni??? _:DDD

golyo1974 2009.06.29. 12:45:19

@kukatr: Vegyél mobil netet, aztán könnyen megy!!

kukatr 2009.06.29. 13:06:41

@golyo1974: néha netközelbe fogok kerülni. azért a pár hétért meg felesleges befizetni erre.

jimaymay 2009.06.29. 13:18:00

@golyo1974: nem jön be :-( sorry Fritz.

jimaymay 2009.06.29. 14:19:14

@golyo1974: azért jópofa. lelkes ifjú titán legalább próbálkozik. :-)

DragonZ 2009.06.29. 14:25:42

@golyo1974: dehogy kár. így legalább nem siránkozik ott is, hogy mááámeeegmééénincsenposzt?!?!?!
:DDDDDD

FritzTata 2009.06.29. 14:55:48

@jimaymay: ízlések és pofonok :-) De azért Tardafeszten iszunk egyet? :-)

A "komoly" blogom nekem sem ez, hanem egy teljesen más témájú napló, ez csak poénból született, semmi extra, amolyan Feco pótló, ahol tudjuk várni Natit. Úgysem fogjuk tudni pótolni, de legalább beszélgetünk munka helyett :-)

jimaymay 2009.06.29. 15:17:31

@FritzTata: ugyan-ugyan, semmi személyeskedés, csakhát az "igazi" mestereket nem lehet csakúgy felülmlni, de jópofa és zsír a próbálkozás. szal iszunk azt kész. :-)

@DragonZ: hmm... erről jut eszembe, hogy olyan hiányérzetem van valamiért. NEKTEK NEM ??? :-)

golyo1974 2009.06.29. 15:44:18

@DragonZ: Eléggé siránkozok én nem? :-D

SaveMyShoes 2009.06.29. 16:24:27

@jimaymay: baszod, a társaságér járunk oda... fasomnak se kell a babérlevél, még a krumplifőzelékből is kidobálom!!! :DDD

@FritzTata: Feco-t meg nem kell pótolni...mélyen beégette retinánkba kis történetecskéit! :DDD és furcsa mód... mintha még itt érezném jelenlétét...;)

DragonZ 2009.06.29. 16:40:10

@golyo1974: Most, hogy mondod ... :DDD

Celtic 2009.06.29. 17:06:44

Fászombászmek, szorakozzatok. Ez tenyleg ut :)
rajottem.blog.hu/

(Nameg a modoros is nagyon durva, bar ott leginkabb az agyatlan kommentelok buntetnek :)

Mokele-Mbembe 2009.06.29. 23:00:17

Az a zsuzsiszelet igen jól fest a képen. Régen nekem is ilyen konyhapultom volt, bár ez gondolom senkit nem érdekel, még engem sem.

Celtic 2009.06.30. 07:02:13

@Mokele-Mbembe: De, mondjad csak, nagy figyelemmel hallgatlak :)

Celtic 2009.06.30. 07:03:07

@Celtic: Jaigen, holistartottunk, mi is volt azzal a Zsuzsi-pulttal?

jimaymay 2009.06.30. 08:26:20

és ma is dobogóóóóós !!! jejejeojejeeee ! :-)

golyo1974 2009.06.30. 08:47:19

@jimaymay: Kezdhetsz hisztizni a postért :-) Én már kihisztiztem magam...

jimaymay 2009.06.30. 09:39:09

@golyo1974: okok :-)

na idevigyázz holnaptól vasnapig szabin vagyok, ráadásul egy olyan helyen ahol nem jellemzően van internet. úgyhogy még ma nyomassál (mondjuk most ? ) egy új postot vazzer !

FritzTata 2009.06.30. 09:40:41

@jimaymay: ennél legyél kicsit harciasabb, ez annyira nem hatja meg Natit szvsz :-)

jzb06n 2009.06.30. 10:40:07

vazzeg! Itt jarkalok fel ala ket napja es meg mindig semmi. Ide azzal a posttal de izibe!

Maestro 2009.06.30. 12:10:48

"bográccsal a fejen egy diszkoszként hajított nyers marhafelsálat kell levenni mellel" bááááááááááááááááááááááááázzzzz:D:D:D:D

hana 2009.06.30. 13:01:40

de inkább térdreesett a kerti tereptárgy mögött, azt' azzal a lendülettel ráböffentette a Zsuzsit a Pistikére,

LOLOL

második kedvenc story :D

hello mindenkinek egyébként

.S · http://desugarize.wordpress.com 2009.07.01. 18:08:21

ki a fasz írja ezeket?!
megtalálom..
megölelem.
=D

Szálkás Ati 2009.08.24. 21:16:29

odabasz :) hibátlan kerti parti, nekem a brikett-krikett és a az oszkár díjas sütinek a neve ütött a legjobban :)
Baszassátok, csak így tovább!

www.peregakoffein.blogspot.com/
süti beállítások módosítása