Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.06.16. 17:00

Hetvenhárom

Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy estin tegye le az érettségit, azt' mialatt az arc összeizzadta a faterja műszálas fehér ingét a matek írásbelin, a Luí a klozeton megírta neki, de csak erős hármasra, hogy ne legyen feltűnő a hirtelen jött tudás. Na, ennyire nagy spanok voltak.



Pont azon a nyáron egy buszos görög túrára készültek, egy hét pia, tenger, csajozás, mikor a Miki kapott egy SMS-t, hogy bocs apa, Paralia storno, de nincs para, majd jelentkezem. A Miki nem nagyon vágta le, hogy mennyire komoly az ügy, rendesen felvonatozott Pestre, gondolta, a buszindulásra csak befut az arc. Nem futott, úgyhogy ő se' szállt fel, az utazási irodás kiscsaj alig akarta kivetetni a bőröndjét, ott győzködte, hogy szerinte a tenger egyedül is szupi, ráadásul az utikölcsi nem jár vissza, menjen a Miki, majd ott összebarizik valakivel. A végén az arcnak kellett bemásznia a csomagtérbe, a váltósofőr a bokájánál fogva rángatta kifelé, hogy az neki tilos, azt' kiborogatták az összes poggyászt a közelharcban, amire persze lecsődültek a videókamerás párocskák, és elkezdtek susogni a kiscsajnak, hogy ugye ez az ember nem az ő apartmanjuk közelében lesz. A kis picsa meg csak szabadkozott, hogy dehogy, minden szupi lesz, sőt a fiatalember tulajdonképpen nem is utazik, mert a fiúja valamiért nem jött el, amitől a többség megnyugodott, csak egy atlétás kopasz pronyó köpte nyakon hátulról a kitört kerekű bőrőndjét rángató Mikit, majd felterelte a buszra kánikularuhás krumpliarcú csaját, hogy az kellett volna, hogy ezek még itt buzuljanak nekünk.

Persze a Miki a vonaton visszafelé telekurvaanyázta a Luí hangpostáját, meg mondogatta, hogy jobb, ha elő se' kerül, de aztán két hétre rá bejelentette a rendőrségen, hogy Papp Lajos eltűnt. Az SMS miatt mondjuk nem nagyon akaródzott az ügyeletesnek felvennie a keresési listára, azt mondta, így is vannak eltűnt személyek vagy kétezren, meg teljesen világos, hogy az állampolgár jelezte az ideiglenes távozási szándékát. A Miki persze mondogatta, hogy ez nem frankó, a Luí nem olyan csávó, hogy csak úgy eltűnik, nem vall rá, mire a rendőr elővett egy óvodai csoportképet, amin filctollal be volt karikázva a mosolygós hatvanas dadus, azt' elmondta, hogy az asszony a vasalóval verte agyon férjét két zsebkendő között, sőt mielőtt eltűnt volna, még befejezte a konyharuhákat, ilyet még egyik helyszínelő sem látott, mármint élére vasalt, agydarabos ruhákat, szóval fura a világ, ehhez képest a Papp úr, meg az egész eltűnése nem komoly, megkerül idővel, papírmunka nélkül is.

A többiek is mondogatták neki, hogy biztos besokallt a csávó, azt' kiment valami hajóra, baszni rá, ha így döntött, így döntött, mondjuk ők tuti levernék rajta a befuccsolt nyaralás árát, ha előkerül, meg hogy buzinak nézték a Mikit, ami legalább egy rendes üveg pia, bár a Vladi még pofán is baszná azt, aki ilyen helyzetbe hozza. A Miki azért erősködött, hogy na, mégis, melyikük menne el szó nélkül, de frankón, azt' miután a Nándika is, meg az Ignác is azon volt, hogy simán lefalcolnának, ha úgy alakul a helyzet, bár hogy mi az az úgy, azt nem tudták, rájött, hogy ezzel nem lesz beljebb, neki kell kinyomoznia, mi a fasz történt azzal a fasszal.

Mondjuk nem egy Petrocelli a csávó, nagyjából addig jutott el, hogy felhívta a mobilosokat, hogy be lehet-e mérni egy kikapcsolt tellát, azok meg persze elhajtották, meg írt egy-két arcnak Pestre, akikről tudta, hogy ismerik a Luít, hogy látták-e a figurát, de a kutya nem válaszolt neki. Még jósnőhöz is elment, hátha látszik a gömbben, merre van a haverja, de a vén javasasszony annyit tudott kivetni a kártyából, hogy a Miki az öregkorát bizony tolószékben tölti vagy megvakul, biztosat csak még ötezerért tud mondani, amire úgy kiakadt, hogy még a hármat is visszavette volna, ha nincs ott az öreglány két fia, meg a piszkavas a sarokba támasztva. Szóval kajakra mindent megpróbált, hogy a végére járjon a rejtélynek, de az eredmény rendre a semmi lett.

Aztán vagy egy hónappal később épp lájtosan bebaszva kolbászolt hazafelé a sörözős Petitől, mikor csörögni kezdett a mobilja. Elsőre fel se' fogta a kijelzőn a Luiujmob feliratot, csak próbálta befókuszálni, de közelről, meg távolról nézve is az eltűnt spanja hívta, ami annyira hihetetlen volt, hogy a rejtettszámos dumájával vette fel, ami a Berda! Ki vagy?. A Luí vagyok, bazmeg, látlak fentről a matt sötét utcán dülöngélő arcnak persze betett rendesen, nem is nagyon tudott megszólalni, csak nézett felfelé megnyúlt képpel, hátha látja a szellemet, az meg, hogy mit bámulsz te fasz, csak megerősítette, hogy a haverja a túlvilágról hívta. Valamit mömmöghetett, de nem túl okosat, mer' a hang olyat szólt, hogy látom, nem vagy képben öcsém, várj lejövök. Na ettől aztán rendesen beszart a Miki, félig elrohadt zombiként azért még az országos cimboráját se' látja az ember szívesen, azt' ahogy ott forgott rémülten, és meglátta a sötét árnyékot közeledni a lejtős úton, még a telláját is elejtette, sőt, a futásból is pofára esés lett, a térdébe, meg a könyökébe fúródó kavicsokkal, ami a kisebbik gond, mikor egy élőhalott készül magával vinni a sötét oldalra. Aki inkább élő volt, bár az arca kicsit vékonyabb, mint amire a Miki emlékezett, viszont vigyorgott, meg kérdezte, hogy mi van, apa, be vagy baszva, álljá' már fel, Miki bazmeg.

Azt' ahogy a srácba visszatért az élet, meg ki tudta mondani, hogy mi az anyád, a Luí is egyre inkább embernek tűnt, csak a Miki nem tudott még örülni neki. És ezen a fedősztori sem segített, hogy anno a szomódi tüzépes csávó rájött, hogy valaki kúrogatja a nőjét, aki persze a Lajos volt, és gyorsan kellett tiplizni a csajjal, egészen Debrecenig, ahol most melójuk is van, meg egy bérelt kecójuk, és úgy néz ki, elveszi az Andit, mert tök jól megvannak, csak akkor az tűnt a legbiztonságosabbnak, ha felszívódnak.

A Miki meg pont addig hallgatta kussban a magyarázkodó spanját, míg az meg nem kérdezte, hogy görögbe' azér' elmentél, baszod, amire csak annyit mondott, hogy jössz huszonnégy ronggyal, meg egy Chivas-szal, de tudod mit, küldd el postán, azt' ott is hagyta az arcot. A többieknek azóta sem mondta el a sztorit, úgyis az lenne a vége, hogy ő mekkora fasz. Más meg nem hozza szóba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr911132798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimaymay 2009.06.16. 17:03:52

első ! muhaha ! a kitartás na ! bár még nem olvastam el, de esek nekifele

warrenbarton 2009.06.16. 17:23:38

"a tenger egyedül is szupi, ráadásul az utikölcsi nem jár vissza, menjen a Miki, majd ott összebarizik valakivel"

Nathanp olvasta a posztváró dumcsit? :P

sélli_ 2009.06.16. 17:24:03

Elolvastam. Jó. Még!

sélli_ 2009.06.16. 17:25:37

Ja, és akkor ez most örihari? Vagy mi van?

golyo1974 2009.06.16. 17:26:49

Bászki lemaradtam :(((((

FritzTata 2009.06.16. 17:27:16

majd lesz itt még 100 környékén Lui hazatér meg hasonlók...

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:28:54

nincs csont a faszban??? nemáááá .... :DDDDDD
@warrenbarton: sztem is olvasta! :)))

FritzTata 2009.06.16. 17:32:07

@v524: már hogyne lenne... vagy nincs? Én tök tájékozatlan vagyok ilyen téren ;-)

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:33:08

@FritzTata: a Lujinak én elhiszem!!! :DD

jimaymay 2009.06.16. 17:33:11

az nem csont, azt te csak úgy érezted :-)

FritzTata 2009.06.16. 17:33:54

@jimaymay: izé, én még nem éreztem. És ha megbocsájtjátok nekem, akkor nem is szeretném :-)

warrenbarton 2009.06.16. 17:34:12

@v524: Tarda-Szakítós összefonódást dimenzionálok...
Elza elhagyja Antit, aki bánatában még jobban rákattan a fűre, majd cseten megismizik egy helyes csajszyval... de majd Nathanp folytatja :P

warrenbarton 2009.06.16. 17:34:57

@FritzTata:
Most akkor nem a csonttól kemény? :P:D

FritzTata 2009.06.16. 17:36:40

@warrenbarton: én is ezt kérdezem. Teljesen összzavarjátok tapasztalatlan tini lelkemet, ezek után mindenféle gátlásaim lesznek szerintem meg fóbiáim és egy magának élő csődtömeg leszek

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:38:01

@warrenbarton:... akiről kiderül, hogy Évideep aki meg akar javulni! :D

mybollywood 2009.06.16. 17:38:19

aktív pihenéses élmények befigyelnek,úgy tűnik...hehe

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:38:51

@FritzTata: velkám indö kláb! indö csőttömeg kláb! :DDD

warrenbarton 2009.06.16. 17:40:28

@FritzTata: Úgy is jó az élet, hidd el nekem :)

@v524: Elza aztán rájön, hogy mégis cerizi Antit, ezért megkeresi őt, ám épp ágyban találja Évidíppel...

Folytatásos teleregényünket olvasták.

FritzTata 2009.06.16. 17:41:10

@v524: de én olyan akarok lenni mint Iván meg Vladimir, már el is képzeltem, hogy amikor felnövök, akkor összebandázok velük, ha már a környéken élnek, meg majd a Dajccsal is lecimbizek, és járok velük szenzésön wájt-ra meg ilyenek. De sajnos velem nem történnek ilyen dolgok, mint velük...

warrenbarton 2009.06.16. 17:41:50

@v524: Akkor már hárman vagyunk :)

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:42:18

@FritzTata: csillagvirág, mire te felnősssz ők már nyuggerek leszek!!! téridőkontinúúúúm!!!! :DDDDD

FritzTata 2009.06.16. 17:43:35

@v524: áááááá olyan nincs, ők szerintem örökifjak maradnak :-) És majd jól átadják nekem a tapasztalataikat :-)

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:44:59

@FritzTata: jatéllleg, mint Szószpark! :DD

warrenbarton 2009.06.16. 17:45:57

@FritzTata: De az első szenzésönvájtodra vidd el a lúzer klubot is, ha már eddig csak a békés kocsmázást/pecázást/foci favorizáltam. Még nem késő jó útra térni :P

@v524: Te meg ne hümmögj, folytasd inka a történetet :)

SaveMyShoes 2009.06.16. 17:48:41

@warrenbarton: némá, hogybeszót! :D

...nem az ágyban, hanem a nagyi heverőjén és az még hagggyán, hogy Évivel, de ott volt... :DDDDDDDDDDDDD

golyo1974 2009.06.16. 17:50:42

@v524: bászki ezt így kell írni :-)))

FritzTata 2009.06.16. 17:51:43

@warrenbarton: sosem szerettem a gurulós focit, ált suliban is csak azért raktak be a kapuba, mert kézilabda és kosár miatt legalább gömbérzékem volt és tudtam használni a kezemet :-) A peca meg pláne nem játszik nálam, kétszer próbáltam eddig, mindkettő valamilyen szinten a nosztalgiázós, piálós buliknak egy-egy órás állandóan felemlegetett története :-)

Miss Marple 2009.06.16. 17:52:55

Először úgy értettem, hogy a dadus férjének a feje volt két zsebkendő között - gondoltam, nem akart piszkot csinálni, úgy talán nem fröcsköl annyira. Aztán rájöttem, hogy két zsebkendő KIVASALÁSA közt történt a dolog, és még agydarabosak is lettek a friss ruhák. Áhá, gondoltam.
Aztán meg félő, hogy a Petrocelli neve csak a magamfajta idősödő sorozatfüggőkben idéz fel egy nyomozót; talán a Grissomé, pláne a Rex felügyelőé (haha!) inkább helyénvaló az ifjabbak számára.
Na ezek voltak a kéretlen szerkesztői jegyzetek.

A magam nevében csak proletáregyszerűséggel összefoglalom:

*****************áááááááá*************, kurva jó.

warrenbarton 2009.06.16. 17:57:43

@FritzTata: Akkor nem is vagy igazi lúzer :P Esetleg ha arra érdemesnek találod, nekünk is felnosztalgiázhatnád a halas sztorikat :)

@v524: Persze, mert mindig csak az élvezetek, munka meg semmi. :)

... Szakács Bandi is, barbár jelmezben. A szarvas sisak persze már az ágy mellett volt. Elza azonnal kirohant a konyhába, tekert egy spanglit, majd a füsttől köhögve visszament a szobába, és...

FritzTata 2009.06.16. 18:00:37

@warrenbarton: én nem blogolok, csak néha kommentelek, és ha tudok időt szakítani rá, akkor gyorsan begépelem az esetlgesen eszembe jutott rövid történetet...

FritzTata 2009.06.16. 18:01:31

viszont most húzok hazafelé, majd még este lehet rátoknézek.

SaveMyShoes 2009.06.16. 18:01:55

@warrenbarton: öööö... ilyen az élvezet?? nemáááá, ez rossszabb mint a csont! :))

Elza elszállt... aztán beszállt! :DD

@Teasing Angel: az lenne a jósnő keze??? :D

Legolas9 2009.06.16. 18:02:16

Nekem is ez ütött: "...mire a rendőr elővett egy óvodai csoportképet, amin filctollal be volt karikázva a mosolygós hatvanas dadus, azt' elmondta, hogy az asszony a vasalóval verte agyon férjét két zsebkendő között, sőt mielőtt eltűnt volna, még befejezte a konyharuhákat, ilyet még egyik helyszínelő sem látott, mármint élére vasalt, agydarabos ruhákat, szóval fura a világ, ehhez képest a Papp úr, meg az egész eltűnése nem komoly, megkerül idővel..."
Petrocelli rulez! 1ébként ügyvéd volt ha jól emléxem...

SaveMyShoes 2009.06.16. 18:04:57

@Legolas9: mosmér vagy ilyen kukacos! ügyvéd volt, de Ő oldotta meg a zügyeket a segghüjjje seriff helyett!!! :DD

MissMarple meg a ribizlibor óta asztat mond ami takar! :)

Celtic 2009.06.16. 18:05:45

addict.blog.hu/2009/06/16/csajozz_te_is_jakuzzival

"ezzel a primér tardablogra illő hozzáállással "

Kesz, Tardabol jelzo lett :)))) asszem, ez a megdicsooules egyik lepcsofoka :) Kovetkezo a Magyar Nagylexikonban lesz (mint a "to google" az Encyclopædia Britannica uj kiadasaiban)

Aztan majd a postot is elolvasom, csak szep sorjaban :)

warrenbarton 2009.06.16. 18:05:47

Szia Tata!

A teleregény méltóképpen lezárult. :D
Én meg zúzok vissza drága híreimhez és cikkeimhez. Üdv, jó volt! :D

SaveMyShoes 2009.06.16. 18:11:59

@Celtic: vajh hudö fakk iz békasegg??? :D

LuPuS 2009.06.16. 18:22:34

Petrocelli összeeresztve egy jósnővel,az magyarra fordítva Bárándy Péter összeugrasztani Lui Padréval ,na bból is komoly sorozat lenne...)

Nathanp jó volt nyaralni,Itt már mindenki karóba akkart húzni,de én nem engedtem.....mert még nem volt kész a karó,de most már készen van,FIGYELÜNK TÉGED!

haruka 2009.06.16. 18:26:26

@FritzTata: hát ha tájékozatlan vagy, fordíttasd le a srácokkal a német nyelvű Bravo ide vágó cikkeit :D asszem a magyarban valami idióta neve volt a rovatnak, ahol simán megválaszoltak ilyen és ehhez hasonló kérdéseket :)

egyébként a poszt korrekt. azé a Mikinek meg jó izlése van, Chivas meg minden...

LuPuS 2009.06.16. 18:30:30

@Legolas9: egyértelmű ,csakis tudományos alapon gondoltam rád,az élvezetek Fújjjjjjjjj,csak SZAKértelem miatt

DonGatto 2009.06.16. 19:03:58

A dadus az agyvelődarabokkal odabasz:)

FritzTata 2009.06.16. 19:52:49

@SzerelmesDolgok: olyan nincs, itt csak tardai gyüttmentek vannak...

lr 2009.06.16. 20:03:30

Ááá...buszos álgörögországi proliturizmus Paralian...ááá...ismét telitalálat! :D

decoati 2009.06.16. 20:06:03

Ez most tényleg komor és zseni vagy, vagy én vagyok komor, és nem működ?

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2009.06.16. 20:16:36

Pont ilyesmire van szükségem, így hajnali kettőkor, amikor nem tudok aludni mert a plafon felett valahol rágcsál egy egér valamit, és nem tudom elzavarni...dühömben belerúgtam az ágyba zajkeltás cáljából - működött, mert nagyot ordítottam, ahogy egy kiálló izé elvágta a lábujjamat..most itt ülök, tapasz a lábamon, egér vígan rágcsál tovább...szóval igencsak rámfér valami lazítás..ja igen, a whiskey is elfogyott, francba

borisz 2009.06.16. 20:19:16

ne haragudj, de ez egyre laposabb
sajnálom.

DragonZ 2009.06.16. 20:22:30

nathanp: Köszönöm az ismételt sírvaröhögést. :)
Király vagy, de ha lehet, akkor ne várasd ennyire a népet, mert karóba húznak aztán tényleg várhatjuk a posztot. :)

Mokele-Mbembe 2009.06.16. 20:23:22

Itt szeretném megemlíteni, hogy a szájbatekert b. k. annyát annak a rendszergazdának, akinek az a fő szórakozása, hogy berángassa a Szent Tardát a tartalomszűrő mögé.

Mostantól végleg el vannak csűrve a napjaim.

A post természetesen k. jó, de a társadalmi életemnek lőttek.

DragonZ 2009.06.16. 20:24:35

@v524: Ja, és tényleg nincs csont a faszban. :DDD
Amúgy általános iskola végi biológia órákon ez elhangzott. Sőt az is, hogy mitől kemény, de arra már nem emlékszem, azokat az agysejtjeimet már a halálba küldtem némi alkohol segítségével. :DDDDD

hoel 2009.06.16. 20:30:05

@Miss Marple: Úgy látszik lelki rokonok vagyunk, ugyanezek jutottak eszembe aposzról. Azt azért hozzátenném, ( bár alighanem mindenki tudja) , hogy Rex felügyelő egy német juhász volt.

hoel 2009.06.16. 20:30:40

A posztról baszki, csak nem tudok irni.

-Feco- (törölt) 2009.06.16. 20:31:10

Baszod, megérte várni. A megjelenős részt teljesen át tudtam érezni, csak azért nem visongok, mert minek :D

Celtic 2009.06.16. 20:42:00

@slorinc: "tardablogra illő ", te faszparaszt sotetagyu nyari mikulas.

Celtic 2009.06.16. 20:43:55

Viszont a post tenyleg jo volt, most ugyan par napig nem olvasom (kikapcsolodok aktivan), de asszem vasarnap este potolom az osszeset :)

Danibacsi 2009.06.16. 20:51:07

ha jósnő, a gömbön miért férfi kéz van? egyébként megért újfent egy olvasást, kösz

Celtic 2009.06.16. 21:04:23

Errol a zombi-sztorirol jut eszembe, mikor egyszer be akartam uszni a benzinkutra, asszem Balatonboglaron.
"Meg egy kicsit uszok a csondes ejben, majd ott a benzinkuton megpihenek". Azota sem tudom, milyen latomasom volt.

Mitya Ivanov 2009.06.16. 21:57:14

ez megint tökéletes volt.
a tanulság az, hogy a komolynak hitt dolgok mögött egészen egyszerű dolgok vannak. Pl egy nő kúrogatása, ami oda vezet, hogy na

Miss Marple 2009.06.16. 21:58:35

@hoel: Hja, alighanem a kor teszi... :)

Ja, és a félrészeg ál-látomásos vége jelenet is filmre való!

Mitya Ivanov 2009.06.16. 22:02:58

mondjuk nathanp megmagyarázhatná, hogy egy poszton belül előfordul kétszer, hogy az egyik span a másikat apának hivja, majd az utazásis kiscsaj mondja, hogy nem jött el a fiúja. szóval hogy van ez?:)

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.06.16. 22:05:57

Ez életszerű fedősztori volt, velem is megesett már hasonló (én a Berda Miki szerepét játszottam). :)

2009.06.16. 22:14:31

"Persze a Miki a vonaton visszafelé telekurvaanyázta a Luí hangpostáját"

Ez olyan gyönyörű, zanzásított kifejezése a baráti szeretetnek, h könny szökött a szemembe.

Volt egy haverom, aki egyszer leugrott levinni a szemetet, a lépcsőház fordulójában meg összeakadt egy haverral, akinél történetesen volt némi hasis meg egy üveg kommersz vodka, és hívta őt, h menjenek kicsit sétálni.
Egy hét múlva keveredett haza a gyerek, szemetesvödör nélkül, az soha nem került meg. :)

Mano Negra 2009.06.16. 22:27:21

Volt aki, sokkal később került elő...

Eilat-Dahab (tenger-hasis-fű, 3szög!)
:-)))

SatanXXL 2009.06.16. 22:34:21

@DragonZ - a fém majom: Kérlekszépen barlangos testeknek hívják azokat a járatokat amelyek a nemi izgalom hatására megtelnek vérrel aminek látható következménye az erekció. Tehát ettől áll a farok.
Meg különben is hogy hangzana már az, hogy A csontos fászombászmek!

DragonZ 2009.06.16. 22:36:32

@SatanXXL: jóvanna tudom.
Érdekesen hangzana a "csontos fászombászmek". :D
Leginkább hülyén. :D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.16. 22:42:54

@Mitya Ivanov: áll egy fickó a Felvonulási téren, és egy kitűzős kiutaztató kislánynak magyarázza - aki amúgy jövőre telepített iv. lehet Olympic Beach-en, mert az angol mellé meglesz az alap görögje, az irodavezető csajt meg a halálba nyaggatja vele, az viszont amúgy is be van pöccenve a Robira, aki ebben a szezonban van kint, mert nem dugta meg a céges karácsonyon, szóval jövőre tuti őt küldi, ívelt orrú Róbert meg megy a levesbe a szezon végén - hogy addig nem száll fel a buszra, míg egy másik faszi, akit a spanjának mond, de tuti buzik, különben miért várná ennyire, meg nem jön. Aztán a kiscsaj még indulás előtt kérdezgeti a pótsofőrt, hogy Laci, maga szerint kell jelentést írjak az ügyről, mert dulakodás is volt, meg visszalépett az utas, és az indulás is csúszott fél órát, de Lacinak lakat a száján, miközben keményen megpaskolná a fiatal husi lapos seggét a rövid vajszínű szövetszoknyában, és még akkor is erre gondol, mikor a fordulás előtt ráránt a mosdóban, miközben a kisablakon nézi a fürdőruciban flangáló csajokat.
Ezért. Vili? :)

Miss Marple 2009.06.16. 23:39:06

@nathanp: Még a mellékszál is szabatos.
:) :) :)

Burgatshow 2009.06.16. 23:52:42

Na mint az eddigi összesen, ezen is beszartam a röhögéstől. Így vizsga előtt jól jött egy kis agyzúzás. Köszi szépen. :D

feltételes reflex 2009.06.17. 02:02:46

ez a Miki, ez egy érzékeny gyerek.

eddig még ugyan nem derült ki neki ez a vetülete ennyire, dehát baszod.

mindenesetre izzítsd rá a posztokat kicsit jobban, Nathanp.

wellcome back.

feltételes reflex 2009.06.17. 02:08:56

@Miss Marple: Drágám, én már annyi textilzsebkendőt láttam (és vasaltam) életembe', hogy ez az agydarabos már meg sem lepett. Különben is, az ember tegyen rendet maga után.
Az összes többit illetően meg sztem nem sok fordítanivaló marad az ifjabb generációnak.

LuPuS 2009.06.17. 06:19:38

@nathanp: nos amennyiben meglesz a Máglyás buli és a karóbahúzást is megúszod valahogy (kenőpénz,kenőszűz formájában)akkor ezzel a céggel mennének a POST népe nyaralni ezzel a kisérőlánnyal és persze hoznia kell 15 munkatársnőjét.

Kérlek, kezd el a szervezést!!!

Mi újság Máltán?

Celtic 2009.06.17. 07:31:32

@nathanp: Huh, ez ket darab mondat volt? Kicsit nehezen ertelmezek ilyen hosszu mondatokat, hogy ki mikor mivel/kivel micsinalt? De elolvasom megeccer, most mar erdekel :)

gyutyka 2009.06.17. 08:17:09

A szomódi tüzépes csávó túlélte-e, hogy Lui kikúrta alóla a nőjét? Habár megérdemli a manus, mert mindig bőven mérte a szlovák diószén alá a tokodi brikettport fbm!

jimaymay 2009.06.17. 08:24:56

@Celtic: debaz'meg ez a karakterfejlődés. minden egyes szereplőnek tökéletesen ki van dolgozva az egyénisége. az élet ihlette, no !

FritzTata 2009.06.17. 09:21:25

szép jó reggelt. nem műxik valami jól ma a blog.hu...

SaveMyShoes 2009.06.17. 09:28:28

Hajnal 4-kor felébredtem... először nem tutttam mér... asztán eszembe jutott:
MissMarple, nem ribizlibor, hanem RIBIZLILIKŐŐŐŐŐR!
Bocsásson meg érte! :DDDD

SaveMyShoes 2009.06.17. 09:29:23

Jaés, gutttenmorgen, nathapának meg kösssz a háttér sztori! :)

golyo1974 2009.06.17. 09:33:02

Szép napot mindenkinek :-)

FritzTata 2009.06.17. 09:33:04

de most már jöhetne az új poszt :-) Meg Feconál is

SaveMyShoes 2009.06.17. 09:34:37

@golyo1974: Jóóóóóóregeeeeelt! :))@FritzTata: még fölse keltek! :D

FritzTata 2009.06.17. 09:40:58

@v524: írják meg lefekvés előtt és állítsák be, hogy 9-kor postodjon, és akkor azzal kezdhetem munkában a napot, fbm :-)

Legolas9 2009.06.17. 09:42:54

@nathanp: Bár nálam nem volt gáz alapba', de így kerekítettél rajta :) Kösz!

KÁJZERSZÓZE 2009.06.17. 09:43:23

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

fasza vót ez is!!!

jimaymay 2009.06.17. 09:56:01

szerintetek lehet ilyet csinálni, hogy MIELŐTT még eljutnánk a 400 kommentig, még előte legyen új post ? vagy tól sokat akarok ? nati mostanában laza mint a rigalánc

SaveMyShoes 2009.06.17. 10:07:25

@borisz: @jimaymay: már kitaláltuk tegnap nathapa büntetését: Szakítósblogot fogunk addig olvasni amíg ki nem jön új poszt-al... :DDDD

Szóval: BÜNTESSÉÉTEEEEEEK!!!! :DDDDDD

IPFighter 2009.06.17. 10:12:54

@hoel: @Miss Marple: Én meg hozzátenném még, hogy Petrocelli nem nyomozó volt, hanem ügyvédúr :)

jimaymay 2009.06.17. 10:14:33

@v524: hát ezzel aztán qrvára megbüntetjük :-)

FritzTata 2009.06.17. 10:18:56

@v524: ezzel inkább magunkat büntetnénk, nem? :-)

SaveMyShoes 2009.06.17. 10:19:08

@jimaymay: szerinted hogy esik apának, hogy gyermekei olyan szeméttel szennyezik agyukat??? márami még megmarattt belüle... márakinek... :DDD

SaveMyShoes 2009.06.17. 10:20:43

@FritzTata: CtrlC - CtrlV jimaymay-ra válasz :DDD

Csajsziland 2009.06.17. 10:22:02

Ez egy kicsit lapos lett - szerintem. Vannak benne jó kanyarok, de nem az az éles, kisodródos, odabaszós, sírva röhögős. Háborog a keménydrogos-függős szervezetem, hogy vizezett az anyag!!! Ki van ez találva kérem. Először beetet a jó cuccal, utána meg hörögjél...

jimaymay 2009.06.17. 10:42:02

@v524: ááá, szerintem leszarja. tudod, az a jóvan fijam, mennyé, azt csinálj amit akarsz, csak engem haggyábékén tipus.

-Feco- (törölt) 2009.06.17. 10:42:45

@Csajsziland: sztem kurvára nem lapos, volt ennél gyenguszabb, meg lesz ütősebb is. A minőségi mediánt még mindig felülről veri a mester :)

Julius_Caesar 2009.06.17. 10:43:49

Az a régi jó szomódi diszkó a kultúrházban.. :) A haverom öt percig győzködte a kidobót, hogy nem akar jegyet venni, mert csak bemegy, beszél egy spannal és már jön is ki. Még a személyijét is felajánlotta biztosítékként, csak ne kelljen fizetni. Kellett a lé a Grillbe, mivel ott mulatott a felső tízezer, sokkal drágább volt a kisfröccs. Mivel nem győztek a józan érvek ezért a haver bement engedély nélkül. a kidobó meg utána, vesztére.. Nem jó előjel egy 120 kilós kőművesnek magyarázni a házirendet. De legalább a kuveros srác megtanulta tisztelni a kétkezi munkást, mert amikor néhány évvel később már a Grillben vigyázta a rendet még mindig előre köszönt a havernak.
Ennyi az én szomódi vonalam.

Nathanp, te sokat lóghattál anno Tata környékén :)

FritzTata 2009.06.17. 10:47:41

@Julius_Caesar: Ehh, jó öreg szomódi diszkó. Nem nagyon volt ott olyan hétvége, hogy ne lett volna valamilyen kisebb ütésváltás :-)

Én ezért is javasoltam, hogy a legközelebbi blogtalálkozó legyen Tatán, szép környezet, ottalvós buli viszonylag olcsón, és nekem sem kell utaznom :-)

Teasing Angel 2009.06.17. 11:01:39

@-Feco-: @Csajsziland: szerintem meg nagyon működik, hogy ennyire széles a spektrum, így azok is boldogok, akik a kevésbé csavarodós irányt szeretik, meg azok is flesselnek, akik a húzósabbakat. Öööö, ha értitek, mire gondolok.

Teasing Angel 2009.06.17. 11:14:36

szóvalhogy ezért van itt miss marple meg nyugalmazott partihuszár (a példák önkényesen kiragadottak, remélem nem érint senkit érzékenyen az emlegetése)...

jimaymay 2009.06.17. 11:34:17

@Teasing Angel: hát a dugásra gondolsz nem ? de hogy jön ez most ide ??? :-)

-Feco- (törölt) 2009.06.17. 11:38:33

@jimaymay: az örök poén a Vaklármából.. :D

Miss Marple 2009.06.17. 11:39:07

@v524: Csak nem akartam szőrözni, hogy nem bor, hanem likőr... Próbáltam mindkettőt, mecsoda kölönbség, mondaná az öreg Kohn. Azért a vodkahellt biztos nem kéred karlsbadivízhellnek, mi?! ;)

@Teasing Angel: Én inkább köszönöm az érdekvédelmet! :)

kukatr 2009.06.17. 11:46:55

jó reggelt!:D
az írás jó lett, tetszett, főleg az agydarabkás rész.:) egyedül a végéről hiányolom a csattanót.

jimaymay 2009.06.17. 11:57:24

@kukatr: bakker, nem szokott csattanó lenni nagyon atöbbinél se. de sztem ezzel a mondattal: "A többieknek azóta sem mondta el a sztorit, úgyis az lenne a vége, hogy ő mekkora fasz." azért frankón le van zárva a történet

SaveMyShoes 2009.06.17. 11:57:49

@Miss Marple: de rájöttem!!!! tényleg erre ébredtem hajnalban! :DD ez már kóros függőség, nem? :)

FritzTata 2009.06.17. 12:24:42

@v524: de, az :-) A kérdés, hogy a likőr vagy a blog iránt :-)

Pilgram (törölt) 2009.06.17. 13:28:15

Nathan, ezek csak így jönnek? leülsz a gép elé, fehér lap helyett word, elkezded írni, oszt kész is? mert naggyon zsír.

DonGatto 2009.06.17. 14:10:17

Nathanp, baszod, tök klassz volt, hogy olyan szépen minden reggel volt új történet, mostanában kicsit szétcsúsztál vazz.

Miss Marple 2009.06.17. 14:53:56

@Pilgram: Figyelj, két néger dolgozik neki egyszerre; az egyiket Esterházy Péternek hívják, a másikat Bohumil Hrabalnak.

kukatr 2009.06.17. 15:00:44

@jimaymay: najó, baszod, fogalmazzunk úgy, hogy az utolsó mondat nem volt olyan frappáns, mint az előzőekben. szerintem.:)
@Pilgram: Tardabulin mondta, hogy az első hatvanvalahány így készült, az utána írtakra mit mondott már nem emlékszem.:)

-Feco- (törölt) 2009.06.17. 15:44:32

@kukatr: nebassz, hogy van olyan része a bulinak amire emlékszel??? :D:D

Kyth (törölt) 2009.06.17. 16:46:29

Vééészesen közeledik a száz, basszátokmeg!!! Nem lesz ez így jó... Merhogy kérem a színvonal, na az nem akar esni, centit sem. Élvezzük, amíg lehet, Nathan meg jegyet vált a nirvánába remélem. Egyet kérnék csak, Kedves Nathan tisztelettel:
Ha lesz száz, csak mégegy bulit, egy utolsót...

jimaymay 2009.06.17. 16:49:01

@Ayax: nyálas buzi :-) na ne személyeskedjünk kérem ! :-)

golyo1974 2009.06.17. 17:20:07

@Ayax: meg lesz ne aggódj.....

kukatr 2009.06.17. 17:31:09

@-Feco-: igen, kábé a harmadára, kisebb-nagyobb darabokban...:D:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.17. 19:10:20

@kukatr: rendes emberek nullás memóriával nyomták :-P

Teasing Angel 2009.06.17. 19:37:57

@ratatüj - az édes vadállat: bagoly mondja.... voltak azért neked is emlékeid :P

kukatr 2009.06.17. 19:44:45

@ratatüj - az édes vadállat: nem hinném, hogy ne emlékeznél semmire sem.:P

golyo1974 2009.06.18. 08:22:29

Hol a post nathanp??????

FritzTata 2009.06.18. 09:25:51

@golyo1974: nathanp szerintem barnulni akar, és úgy gondolja, hogy olcsóbb a pörzsölő neki, mitn a szolárium... :-D

jimaymay 2009.06.18. 09:25:52

nem nagyon jönnek a kommentek ! AMI NEM BAJ ! így bojkottáljuk akkor natit amíg nem jön az új post :-)

FritzTata 2009.06.18. 09:33:19

@jimaymay: tegnap igazából naközben átköltöztünk Fecohoz, este volt itt csak némi pörgés, ahogy látom, de az sem a szokásos volt.

golyo1974 2009.06.18. 09:33:19

@FritzTata: régen azért jobb volt..... "régen".... áhhhh

golyo1974 2009.06.18. 09:39:46

@FritzTata: elszállt az üzenetem...

FritzTata 2009.06.18. 09:53:51

@golyo1974: nem szállt el, csak néha a blog.hu motorja baszik megjeleníteni... :D

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 10:06:03

Ahogy nézem, nathanp arra játszik, hogy a 100. posztot karácsonyra kapjuk meg :)

Teasing Angel 2009.06.18. 10:10:02

@-Feco-: de legalább közben lehet pár jó bulit tolni, hm?
ribizlilikőröst, bográcsost, kockázóst...

SaveMyShoes 2009.06.18. 10:26:30

Rá kell jöjjünk nem megy már a monogámia... ha nem lenne sakálok meg tibor blog is, naphapánktól posztéhségben elpusztulhatnánk...
Köszi Feco, köszi izomtibi, fászombászmek natika!!! :DDDD

FritzTata 2009.06.18. 10:35:13

@v524: hát Tibi sem viszi túlzásba. Sőt Carlos se...

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 10:37:43

@Teasing Angel: Hát ha legalább ebben lenne valami előrelépés, akkor nyugodtabb lenne a nép... a végén még spontán gyűlés lesz a Clark Ádámon, azt demonstrálunk ezerrel...

SaveMyShoes 2009.06.18. 10:42:54

@FritzTata: jó, akkor bassszameg tibiis! :D
így jó? :DDD

Carlos nekem annyira nem gyött be...

FritzTata 2009.06.18. 10:46:06

@v524: pedig Carlos nem olyan rossz, bár tény, hogy nehezebben éli bele magát az ember az ő sztorijaiba, mint mondjuk Tardára vagy Fecoéba :-)

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 10:54:40

@FritzTata: és őszintén megvallva, jobb is ez így szerintem...(cseppet sem hazabeszélésből mondom, pár sztorijába sajnos eléggé bele tudtam élni magam).

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 11:11:14

@-Feco-: reszemrol tervezem mar a standard idopontban megtartott fogadoorat egy megfeleloen lepusztult kocsmacskaban, pl akacfa, az nekem ilyen vesszoparipam, aztan aki jon, juhuu, aki nem az ij.
bocs ekezetekert, egy sokolrol netezek.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 11:14:09

@kukatr: @Teasing Angel:
hat kb 6x5 perc. szerintem az felmentesre jogosit, egyes, leulhetek
legkozelebb tobb hangsulyt fektetek a szocializaciora es kevesebbet a leallatiasodasra.

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 11:22:16

@ratatüj - az édes vadállat: ja, sztem is lehet ilyen spontán szerveződő állampolgári gyülekezés, azt aki gyün gyütt, aki nem nem csávesz.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 11:46:43

ez esetben reszemrol holnap (pentek) du 5-tol az akacfaban rohadok, akit erdekel, az gyun. szamom egyeseknek megvan, aki engem nem ismer fel, az valamit benezett.
ajanlat adott, ha finnyas tarsasag gyulik ossze, kozmegegyezeses alapon valthatunk helyszint, aztan valakinel csak van valami drotmentes eszkoz, hogy a publikumot is ertesithessuk.
ha egyedul fogok inni, akkor meg igy jartatok, max megfuzom a pultost.

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 11:50:50

@ratatüj - az édes vadállat: én előre szólok, hogy a holnap sajnos tuti nem jó, ha volna olyan beteg valaki hogy rám számít, nagy összegben ne fogadjon hogy megjelenek mert fix bukta lesz.
Pultosról képet azért küldjél, de a budiban oltsd fel a villanyt, szar a telefonok fényereje...

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 12:03:48

@-Feco-: hat ezt sajnalom, neked pont jovok egy sorrel a testi epsegem megovasa temakorben.
kep lezsirozva, viszont akkor most mar megkerdezem: akkor a csajszi a veceben eszter volt?

FritzTata 2009.06.18. 12:41:06

Én nem ígérek semmit, mert bár a spontaneitás híve vagyok, azért van még nekem felelőségérzetem meg ilyenek. De majd kiderül holnap estig :-)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 13:00:19

@FritzTata: hat en szeretem megtervezni a dolgokat joelore es utalom, ha felrugjak nekem. ezert is szoltam boven idoben az egeszrol es ezert tartom meg akkor is, ha mindenki tesz ra magasrol. :-P
faxom, lenne egy tardas polom, akkor rahuznam a pultosra es ugy fenykepezkednenk..
ha valakinek eszebe jutna, kosz.

Teasing Angel 2009.06.18. 14:06:50

@ratatüj - az édes vadállat: nekem van két pólóm, kell-e kölcsön? m-es, de érzésre inkább s, úgyhogy kiscsajt kell keresni...
amúgy indulni akartam vele a tarda-póló versenyen, de az valahogy elhalt

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 14:14:42

@FritzTata: bp, vii, blaha, akacfa nevu utca elso sarok. bkv berletbemutatool 100m vissza.
@Teasing Angel: hat en a te polodat maskepp probalnam levarazsolni ;-)

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 14:17:28

@Teasing Angel: most legyen szemétláda, és mondjam, hogy nemnem, az tényleg m-es, ha s-nek érzed az mást jelent :P:P :D

Teasing Angel 2009.06.18. 14:29:08

@-Feco-: hogy l-es a méretem? hát, ja. mostmár akkor tudomásul veszem...

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 14:34:44

@Teasing Angel: jólvanna, nehogy besértődj, eleve minden angyal 0-s méretet hord, nem?

Teasing Angel 2009.06.18. 14:42:53

@-Feco-: bolond maga? dehogy sértődöm. különben is valószínűleg a szárnyak miatt van az egész...
:P

SaveMyShoes 2009.06.18. 14:44:14

@Teasing Angel: faszik mongggyák mindig: nemaméret a lényeg... :D

FritzTata 2009.06.18. 14:48:37

@v524: ezt a méret dolgot egyébként a nők szokták mondani, mi nem szoktunk ezzel foglalkozni :-)

SaveMyShoes 2009.06.18. 14:53:23

@FritzTata: nehéz is lenne az alatt a bruttó 3 mp alatt még ezzel is foglalkozni! :DD

DragonZ 2009.06.18. 15:04:30

@FritzTata: na ja.
Főleg azoknak a nőknek a szájából furcsa a mérettel kapcsolatos kritikákat hallani, akiknek nagyobb a segge és kisebb a melle, mint az enyém. :)
Mondjuk a szájuk nagyobb ez tény. :D

A jelenlevő hölgyek természetesen kivételek az előbb tett kijelentéseim alól. Leginkább azért, mert ők szépek, okosak, angyaliak, stb.
A billentyűzetem meg csupa nyál, de ez most mindegy. :D

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 15:05:46

@v524: nemnem, az igazi faszik azt mondják, hogy sikíts csak úgysem szabadulsz... legalábbis én így tanultam :D

FritzTata 2009.06.18. 15:10:08

@v524: nemnem, 7 mp az a 3. De ebben már benne van a lefordulás, fal felé fordulás, elalvás is :-)

SaveMyShoes 2009.06.18. 15:15:15

@-Feco-: ja, nagyanyám jótanács is az vót: hagyd magad, előbb szabadúsz! :D

@FritzTata: minek lefordulni, alhacc rajtais! :)

nathanp: ide jutunk nélküled....

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 15:33:36

@v524: hat eleg szegyenletes a szint, hja.
nem lehetne bevallani siman, hogy csak konyoruletbol fekszunk le azokkal a nokkel, akiket nem ker fel a playboy hetente fenykepezni?
meg hogy azert kicsi es puha, hogy ne fajjon. viszont ugyanannyi ideg kisebb helyen van, tehat meg hamarabb is elsulunk, mint kene.
legyunk buszkek magunkra, kimondtuk.

SaveMyShoes 2009.06.18. 15:35:33

@ratatüj - az édes vadállat: mosmá én is büszke vagyok rátok... jó messzirőőő!!! :DD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 15:52:27

@v524: aze a pultoslanynak ezt nem kene holnap ido elott kifejteni, ne kurjatok ki velem..

SaveMyShoes 2009.06.18. 16:04:52

@ratatüj - az édes vadállat: hehehe... zsaroláslehetőségszagot érzek a levegőben... :DD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 16:10:53

@v524: lehetoseg adott, egy sornel tobbet ne kerj, annal tobbet nekem sem er.

-Feco- (törölt) 2009.06.18. 16:15:15

@ratatüj - az édes vadállat: de, pont az kell neki.. tudod, az érzés hogy ő most majd kigyógyít, és tényleg, vele már évek óta először 10mp-ig bírtad, erre büszke lehet... :D

SaveMyShoes 2009.06.18. 16:15:32

@ratatüj - az édes vadállat: hátez káááárcsu... dehogyvanaz, hogy a testi éppséged (saved by Feco) is annyit ér mint a pultoscsaj?? :DD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 16:20:49

@v524: minden egy sor. amugy meg egy pofonbol kb annyi ido alatt epulok fel, mint amennyi alatt talalok masik pultost, szoval recovery time equal, innentol minden egyenlo.
@-Feco-: undorodom, amikor valaki a "nem tudom eldonteni, buzi-e vagyok, de talan igen" szoveggel kurja vegig a sok hulye picsat. szoval inkabb kuzdok kicsit tobbet, de jobban esik az a 12 mp.

SaveMyShoes 2009.06.18. 16:35:02

@ratatüj - az édes vadállat: már 12 mp-nél járunk? ez nécccerese az eredeti 3-nak... (ih bin ájn fejszámoló) :DDD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.18. 16:37:02

@v524: +1 sor -> +3mp
egy rekesz utan csodor leszek

SaveMyShoes 2009.06.18. 16:39:14

@ratatüj - az édes vadállat: várjááá, kiszámolom, mennyi van egy rekeszben... micsoda csődör!!!! :DDD

faszán szétoffoltuk a poszt-ot!!! :DDD

Teasing Angel 2009.06.18. 16:40:00

@Teasing Angel: illetve az 'és'-t nem tudom, de édesnek édes

Teasing Angel 2009.06.18. 16:40:39

@v524: legyen ez tanulság nathanp számára...

SaveMyShoes 2009.06.18. 16:58:52

@Teasing Angel: szted az ilyen fasz(o)ik tanulnak bármibőlis?! :DDD

_ev_ 2009.06.18. 18:26:42

kicsit bridzsitdzsónszos a sztori
mikor eltűnt az a kedves meleg barátjuk
de az is lehet, hogy mindenki egyformán aggódik a spanjáért

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.19. 09:03:15

@Teasing Angel: azt hittem, ez nem publikus.
de ha mar igy teregetunk, TA is rendelkezik adottsagokkal ;-)
süti beállítások módosítása