Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.06.11. 09:00

Hetvenkettő

A Vladimir nagymuterja egy dáma. Meg egy kilences pár. Azaz a háza az audis csávóé lett a bubi párral. A Májki meg az Iván hiába sziszegett, hogy szíí, bazz', Vladi, te hülye vagy, az arc már tiszta transzban betolta all-in-be a viskót, ami tulajdonképpen az övé, az öreglány csak haszonélvez benne, meg flódnit süt, mikor ez a hálátlan gyökér odaszól, hogy megkívánta. Vladinak persze megin' mákja lett, mivel a bátyja bekattant, hogy kiszúrja a másik oldalról feldobott Audi kerekeit, mire kiderült, hogy a csávó csak egy slusszkulcsot tett fel, amihez kurvára nem tartozik hatmillás verda. Volt üvöltözés meg lökdösődés rendesen, végül a kamus arc egy fenyítéssel megúszta a dolgot, a nagymutter meg a kilakoltatást.

A Vladi alapban hadilábon áll a szerencsével, kölyökkorában neki találták ki a két dobásból kimaradsz mezőt a Gazdálkodj okosan!-ban, meg az egyest a dobókockán. Mire az Iván kiszállt a fullos papírkecójával, addigra neki épphogy összejött egy porszívó. A snóblit is folyamatosan megszívta, a Bandi annyi uzsonnát nyert el tőle, hogy néha kajakra elájult az éhségtől az ötödik órára. Aztán később a gépezés is elkapta, a Karamell cukis Feri bá' egy ideig pont leszarta, hogy néha ilyen kiscsávók is szórják a huszasokat a karos nyerőgépbe, ha odaférnek a nyuggerektől, csak miután egy gyűröttfülű csávó szombatonként rendre kinyerte a heti lóvét a masinából, azt' alig maradt neki valami, és még a fagyi is rápunnyadt, mer' inkább a három cserkóra szórták a vevők a lét, mint a citrom-eper-maracujára rolettivel, sokallt be az öreg. A pattanásos kamasz Vladi persze tátott szájjal nézte a szerencsés nyertest, mikor úgy alakult, és magát képzelte a helyébe, ahogy lapátolja a több kiló aprót az Iron Maiden-es szimatszatyrába. A Feri bá' viszont inkább követte, egészen a két utcával arrébb álló mergáig, amivel a gépes vállalkozó várta a tagot. Az öregnek persze leesett, hogy át van baszva, de mivel a hangos leleplezés után a sittes figurák kilátásba helyezték, hogy könnyen átkeresztelheti gundel palacsintára a Karamellt, ha sokat puffog, meg ha érti mire gondolnak, inkább csendben maradt. A polginak is halkan szólt, hogy a másik négy tardai vendéglátóban is hasonlóan áldozatul esnek a tisztes játékos polgárok, ami hosszú távon senkinek sem nyerő, sőt a polgi is halkan tiltotta meg helyi rendeletben, hogy templom, iskola, közhivatal és vasútállomás ezernyolcszáz méteres körzetében nem lehet nyerőgép, csak a körző surrogott, ahogy nagyjából örökre kimérte a településről az ilyen kétes gépes vállalkozókat.

A lottózó persze maradhatott, így a Vladi is tovább lúzerkedhetett. Pedig a focihoz elég jól értett, nála jobban már csak a csatár Laci spanja, ketten együtt négy lábon járó megye III meg Serie A-lexikon voltak, öt évre vissza nyomták fejből az eredményeket, meg nagyjából a helyezéseket, ami mondjuk a totózáshoz elég jó tudás. Tolták is a kombináltat, a végén már heti két-két rugóért, azt' '99 tavaszán egy vasárnap délután már kajakra ott voltak a telitalálaton, már a plusz egy is megvolt, mikor a hosszabbításban a Sampdoria otthon bebukta az egy-ikszet, amire kurvára semmi esély nem volt, legfeljebb annyi, hogy a Vladi húzta be a szelvényen. Arra se' sok, hogy rekordszámú tizenkét-találat jön be a héten és a reménybeli közel két millából huszonnégyezerhatszáztizenegy forint lesz, osztva kettővel, hogy még a fillérekkel is baszakodni kelljen. A Laci mondjuk rendesen befordult, mondta is, hogy Vladikám a legnagyobb arc vagy, de rossz nómen, mire a Vladimir kijavította, hogy ómen, de ettől a Lacinak még horror volt az egy percen múló bukta, még rémálmai is voltak, amiben egy benga kutya marcangol egy rakat véres lóvét a kezdőkörben, a fej nélkül rohangáló bíró meg kurvára nem tudja lefújni a meccset. Annyira bedepizett, hogy nem is lőtt több gólt abban szezonban.

Az utóbbi időben jött pókerlázig a Vladi pihentette is a kérdést, csak annyit nézte a sporttévén a nagymenőket, hogy kajakra kikupálta magát a nyerő stratégiákból. A sörözős Petinél be is szállt néha egy-egy ezressel és rendre hat-hét rugóval szállt ki, ami elég csalóka, mer' az egyre jobban bebaszó spanok félhülye vigyorral meghúzták a sörüket, ha jó lapjuk volt, vagy próbáltak flegmán nézni, mikor blöfföltek, ami kívülről mérges vicsorgásnak tűnt, így nem volt nagy truváj lenyomni őket.

Most is, hogy a hétvégére leruccant a bátyjához meg a Májkihoz a Party Paliba, a hatodik ribájig kurva magabiztos volt, hogy a végén bejön, pedig a kocsmáros csávón, meg az ismeretlen, kamuaudis figurán kívül, aki a picsa tudja, hogy került a partiba, már mindenki kiszállt.

Aztán miután a bratyója visszahozta a majdnem elbukott házat, erősen elgondolkodott, hogy ez a szerencsehiány nagyjából élete végéig ki fog tartani, nincs mit tenni ellene. A bökkenő mondjuk az volt, hogy akkor hol van viszont az álomnő, aki bőrnadrágban jár, kamázza a rockot meg a sört, és a kedvéért még puncipirszinget is berakat magának.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr41178133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.06.11. 09:22:17

Kibaszo....ul nem olvastam még el, de örülök, hogy nem ment Máltára!!! Nathanp azért én húztam neked egy strigulát!!!!!!!!!!

Pepin bácsi 2009.06.11. 09:24:05

@golyo1974: miből gondolod, hogy nem Máltáról ír ?

Kilgore Trout 2009.06.11. 09:25:18

Puncipírszing mi?
Ez milyen perverziója már a Vladinak? Ha erről hallhatnánk kicsit többet.

LuPuS 2009.06.11. 09:25:20

Nos én nem pókerezek ,de nekem is van papír audim ,meg all-in-be viskó,a román kiscsaj példája alapján a szüzeségemet is betolom(most szólok én nem fogok adózni utána)

A rossz ómen:
"két millából huszonnégyezerhatszáztizenegy forint lesz, osztva kettővel, hogy még a fillérekkel is baszakodni kelljen"--> kiszámoltam:81,26 embernek kelett nyerni.

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 09:25:32

Baszki, asszem a Vladi én vagyok.

LuPuS 2009.06.11. 09:26:53

@Kilgore Trout: punci pirszin plussz egy csík kokain a buláról leszívni persze amikor már 12 órán kersuztül rángatta magát a stróboszkóp alatt és leizzadt magáról négy réteg fókazsírt.

l ,ez kimaradt az előzőből

pityke8 2009.06.11. 09:28:00

Nati,tényleg így előre is elnézést,nem vagyok olyan,meg minden,de alapból a Gundel pali nem lángol...csak a turisztoknak.Aztán szépen bennemaradt a köztudatban.Amit meggyújtanak,az a "lángoló palacsinta".Csak ezt akartam,bocs.Tudod anno az oskolában a szakmai tanáromnak ez volt az egyik vesszőparipája...

Teasing Angel 2009.06.11. 09:28:58

megint 15 a 10ből
és megint érdemes volt várni
miért érzem, hogy csak ismétlem magam?!

jimaymay 2009.06.11. 09:29:52

karamell ---> gundelpalacsinta :-) ez hatalmas duma

@LuPuS: te matekból 5-ös voltál, fogadjuk :-)

Mourinho már nem a király 2009.06.11. 09:30:06

Én is kb. ilyen szerencsés vagyok mint a Vladi :)
De szerencsére én már rég feladtam, nem is játszom.

Pepin bácsi 2009.06.11. 09:30:15

@Mokele-Mbembe: Irén Minden-es szimatszatyorral ?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.11. 09:30:19

@pityke8: hát, a gépes ember erősen köztudatra alapozott, mikor fenyített ;)
én azért köszönöm az infót, tanultam! tényleg.

Kilgore Trout 2009.06.11. 09:32:39

@LuPuS: Én ehhez már öreg vagyok...Csak hanyattdönteni, az dugni. De, hogy kokain csík, meg puncipírszing, hát nem tudom.

DragonZ 2009.06.11. 09:35:03

nathanp: szokás szerint rendben van ez is. :)
szerencsétlen lúzer ez a Vladi. :)

LuPuS 2009.06.11. 09:35:24

@jimaymay: nem voltam ekkora stréberr :D
de jól kezelem a számológépet arról van OKJ papírom

@Teasing Angel: csak neked,szeretettel:
port.hu/szomszedok/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=10335692&i_where=1&i_where_tv=0

Teasing Angel 2009.06.11. 09:37:00

@LuPuS: 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
!!!!!!!!!!!!!!

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 09:38:59

Megintcsak egy korrekt írás, nekem főleg az eleje tetszett... :)
Egyszer rokonságban a harmadunokatestvéreknek négyesük volt a lottón, abban az időben, mikor két hét múlva tudtad meg mennyit nyertél. Előtte mindig volt 1-2 milla a nyeremény, ami kurva nagy pénz volt. Összetrombitálták a családot, elég széles körben (cirka 80 fő) egy odabaszós ebédre már a franc tudja melyik flancos étterembe, vígadás volt, a fele csapat ott kunyizott nekik hogy majd azért valamit csorgassanak, tudod befektetem duplán adom vissza stílusban, persze a fasz tudja ha kisfröccsbe fekteti be valaki miben adja vissza duplán, de mindegy. A vége az lett, hogy azon a húzáson is baszott sok négyes volt, konkrétan körbekalapozták a rokonságot, hogy az ebéd ára visszajöjjön...ami persze csöppet sem cinkes....

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 09:39:08

@Pepin bácsi: Ahhó má nyugger vagyok,(nem is volt olyanom, csak flepni a hátamon), de a dobókocka ősellenségem. Én képes voltam (vagyok) rizikóban 35 emberrel 3 ellen bukni.

DragonZ 2009.06.11. 09:39:50

@Awkward: ezzel én is így vagyok. vagy ha játszom is ,akkor jelképes összegben. :)

LuPuS 2009.06.11. 09:42:14

@Kilgore Trout: ez még a White party Tarda arcok kívánságlistáján volt,
tudod táncolnak, nézd azzal acsajjal jöttem össze, 5000 fehérbe öltözött ember közé mutatva.Akkor talán teljesül a kivánság a kokainnal meg minden én,a tálalással nincs semmi baj csak a 12 órás izzadságság előkészítéssel.

különben meg már én is öreg vagyok.

@Teasing Angel: szűlői felügyelettel nézhettem???

Kabarészínész 2009.06.11. 09:42:52

a flódni az olyan, mint a tócsni? (reszelt krumpli liszttel kisütve?)

golyo1974 2009.06.11. 09:44:19

@nathanp: Jáj, póker party is lehet a következő bulin, osztó lehetek, de bárki más is, imádok pókerezni, profi cuccom is van :-D Jaj de jó lesz..... Na ugrott a lakásom..... :-P

Kilgore Trout 2009.06.11. 09:49:58

@Zombiez: A flódni egy koscher sütemény mákkal dióval lekvárral. Kurva tömény, de hát olyan is van, aki szereti, ha összeragad a szája, mint a Mátrixban a Neonak.

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 09:52:36

@Kilgore Trout: :-)))
Eccer csinált az asszony, odébb akartam tenni a tepsit, azt hittem, leragasztotta a pulthoz. Egy kocka süti másfél kiló

SaveMyShoes 2009.06.11. 09:58:12

9.00-as post felrakás??!! kinek sikerült így befenyítenie nathapánkat??? :DDD

Vladika és az ő vágyajjji... édike! :D

Pepin bácsi 2009.06.11. 10:02:00

ha már koscher, legyen sólet füstölt libával

LuPuS 2009.06.11. 10:08:06

@golyo1974: Na a póker és azt körbe vevő tömeges és országos hisztéria elkerült engem,mint 10 éve a darts örület.A póker helyett a bográcsgulyás elkészítésében segédkezek amíg a többiek pókereznek...:D ilye nszabad téri blog találkozó keretében

Vagy éppen a Fondu tálba forgatjuk a virslit addig

erre alkalmas például a Margit-sziget.aztán még óriási máglyaés persze valamelyik szűzet el kell mjad égetni a niztonság kedvéért....

Teasing Angel 2009.06.11. 10:09:58

@LuPuS: kérjük nem lelőni a poént. tervezés alatt!!!

LuPuS 2009.06.11. 10:13:23

@Teasing Angel: @DragonZ - a fém majom:
Most tervezitek a szülői felügyeletet???
Jól hangzik:D

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 10:13:44

@Teasing Angel: baszod, szűzégetés betervezve?? Aztakurva, akkor már az is legyen, hogy az oltás a hagyományos férfias megoldással legyen... :D

kukatr 2009.06.11. 10:14:41

sikeres vizsga után még poszt is jön, ráadásul még tetszik is. jól kezdődik ez a nap.:)
"még a fagyi is rápunnyadt, mer' inkább a három cserkóra szórták a vevők a lét, mint a citrom-eper-maracujára rolettivel"
ejj, de szépen körülírtad, öröm olvasni.
@golyo1974: tapasztalataim alapján vagy ivás, vagy póker, a kettő nem fér meg együtt... amúgy pókerezni szeretek én is, csak nem nagyon van kivel.

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 10:15:36

Eddig oké, de honnan szereztek szüzet?
Missön impássziböl

LuPuS 2009.06.11. 10:17:15

@-Feco-: az a durva,hogy már Benő féle képzeletfelhőben látom, azt a 30 szűzet aki, ott akarja megmaratni magát, nehogy ő kerüljön a máglyára :D

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 10:17:29

@Teasing Angel: baszod, szűzégetés betervezve?? Aztakurva, akkor már az is legyen, hogy az oltás a hagyományos férfias megoldással legyen... :D

gyutyka 2009.06.11. 10:17:39

Kánikula, árnyék, vízpart, jó társaság, hideg sör és ulti vagy bármi amit magyar kártyával lehet játszani.
De csakis kistéten!
Na ez a hosszu élet titka.
És a ház is megmarad.

jimaymay 2009.06.11. 10:18:39

ööö... én még szűz vagyok. lányok, várom a jelentkezéseket. :-)

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 10:21:40

Mgállapították a kollégák, hogy bekattantam. Rendszertelen időközökben felröhögök, közte meg bazmegolás van.
Attól függően, hogy éppen hol jár a szemem

DragonZ 2009.06.11. 10:23:30

@kukatr: gratula a vizsgához.
A sörözést meg perszehogy a jóöreg sörkertbe gondoltam. :D

DragonZ 2009.06.11. 10:25:07

@LuPuS: akkor győzzük meg a szervezőket, hogy a képzeletfelhőbeli képet ültessék át a valóságba. :D

kukatr 2009.06.11. 10:25:22

@DragonZ - a fém majom: köszi! most az egyszer örülök a magyar bürokratikus jómunkásember rendszernek, mert kapott egy plusz évet a sörkert.:)

Teasing Angel 2009.06.11. 10:26:09

@-Feco-: persze hogy mindenkinek a szűzégetés kattant be.
holott én a szabadtéri összeröffenésre írtam, amit.
a tervezgetjük túlzás, de erősen lobbizok nathanp-nél, aztán majd meglátjuk

Pepin bácsi 2009.06.11. 10:26:22

@Mokele-Mbembe: sanszos, hogy 13 év felett nem fognak szüzet találni.

jimaymay 2009.06.11. 10:28:29

@Pepin bácsi: alatta meg még legalább őszintén sikít :-)
a vonaton: jegyeket, bérleteket, szűz lányokat lyukasztásra kérjük felmutatni !

Teasing Angel 2009.06.11. 10:29:08

@Pepin bácsi: ha azt hiszed, túloztál, gyanítom tévedsz

LuPuS 2009.06.11. 10:29:13

@DragonZ - a fém majom: @Teasing Angel:

Mi az a kizáró ok ,hogy nem lehet szűzégetés???

Szerintem alapvetően mostantól minden szabadtéri program opciós kivánság listáján rajta fog lenni .A másik a képzeletbeli felhő törölve a szervező bizottság intézezze, a 30 szűzet!!! :D

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 10:29:38

@Teasing Angel: Szerintem indíthatunk egy mozgalmat ezügyben, akár összeveretem magam pihe-puha párnácskával is, csak legyen ilyen összeröffenés... :)

kukatr 2009.06.11. 10:31:36

@-Feco-: persze Te lennél a szűzoltóparancsnok...:D

Pepin bácsi 2009.06.11. 10:32:23

@Teasing Angel: távol állt tőlem bármiféle szándék, hogy túlozzak

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 10:37:37

@kukatr: öreg vagyok én már ahhoz, hogy lejárt konzerveket nyitogassak... :D

Teasing Angel 2009.06.11. 10:39:22

@-Feco-: indítsunk, benne vagyok. mi legyen a mozgalom neve? tarda2 csak így szimplán?
@kukatr: ez mekkora szöveg:)

Teasing Angel 2009.06.11. 10:40:29

vagy tán várjuk meg, mivel rukkol elő nathanp

golyo1974 2009.06.11. 10:41:44

@jimaymay: IGEN!! Férfi szüzeket fogunk égetni :)))

DragonZ 2009.06.11. 10:44:40

@LuPuS: Részemről nincs kizáró ok, mint olvashattad, én támogatom.
Várjuk a 30 szüzet. :D

jimaymay 2009.06.11. 10:46:50

kicsi tlemaradtam... mi a terv ? összeszedük 30 szüzet és nekiállunk pókerezni ? (csak, hogy ne offoljuk azért annyira a topicot)

Teasing Angel 2009.06.11. 10:50:06

az az érzésem itt két buli szerveződik....
(hozzáteszem, boszorkányokat is lehetne égetnetek, dehát megértem, hogy az kevésbé izgalmas téma :P )

SaveMyShoes 2009.06.11. 10:50:09

@golyo1974: férfiszűűűűzzz??? azmiaz??? és holterem??? :DDDD

LuPuS 2009.06.11. 10:50:47

Amennyiben valami állat feldobta, ezt a szűzégetés dolgot,itt jegyezném meg minden páros héten kedden és csütörötökön(ez a hét is )

"Vállalok szűznemzést" !!!(kisebb orvosi műhibák előfordulhatnak,például csak ,nemzés lesz )

SaveMyShoes 2009.06.11. 10:51:16

@jimaymay: ja, 30 szűz a tét! ezér tellllik olysok időbe a szervezés!!! :DD

Teasing Angel 2009.06.11. 10:51:33

ON
nathanp, nem az az igéret (ott, jobboldalt), hogy 6m-ért (ROZSASZÍN CSEKKEN KÜLDVE!) meg lehet kapni Vladi nagyijának házát? akkor meg hogy van az, hogy bedobja tétnek???

SaveMyShoes 2009.06.11. 10:52:48

@Teasing Angel: hámer nincs rá még komoly vevő!! recepcijó van vagymi!!?? :)))))

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 10:53:23

@Teasing Angel: ha kiindulunk az első röfögésből, akkor sztem megint odabasz a csávó...

LuPuS 2009.06.11. 10:53:31

@Teasing Angel:

Csendet! - intett az előljáró, amitől a rostélya megint lecsapódott. - Aztán tudjátok-e, hogy több módja is van annak, hogy megtudjuk, boszorkány-e?
- Több is? Mondd el, halljuk, halljuk! - tapadt rá kiváncsian minden szem a tömegből. - Mondd el nekünk is, mi az?
- Mondjátok meg mit csinálnak egy boszorkánnyal?
- Elégetik... megégetik!
- És mi egyebet szoktak még elégetni?
- Több boszorkányt! - kiáltott közbe egy fiatal fickó, mire fejbevágták.
- Fát - mondta a koszos arcú.
- Helyes. Miért égnek a boszorkányok?
Néma töprengés, végül a bőrsipkás fejtette meg a talányt:
- Azért, mert fából vannak!
- Úgy van! És hogyan győződhetünk meg róla, hogy ő fából van-e?
- Ha hidat építünk belőle!
- Nono fiam, kőből nem lehet hidat építeni?
- De igen...
- Elmerül-e a fa a vízben?
- Nem, lebeg rajta... - válaszolták, aztán hirtelen felismeréssel kiáltottakfel szinte egyszerre - Dobjuk a mocsárba! A mocsárba! Fogjátok meg!
- Csendet! És mondjátok meg nekem, mi lebeg még a vízen?
- A kenyér!
- ...alma is!
- Picike szikmag!
- Hulla!
- Hasa bankó...
- Na, na nem.. nem.. - rázta a fejét az előljáró, de óvatosságból ezúttal már a sisakrostélyát megtámasztva.
- Olaj!
- A szöcske, a szöcske!
- Nem, nem, nem! - intett türelmetlenül az emelvényen álló.
- A kacsa!
Az előljáró az utoljára szólóra pillantott, aki nem volt más, mint Arthur.
- Ö..öhmm... ez az! - biccentett elismerően - Vonjuk le a logikus következtetést! No! - fordult újra a csőcselékhez.
- Ha ő... ugyanannyit nyom, mint egy kacsa - próbálkozott a nyurga paraszt.
- Na? - bíztatta az emelvényen álló.
- ...akkor fából van...
- Következésképpen?
- Boszorkány! Boszorkány! - ujjongott a tömeg - Mérjük meg!
- A legszebb vasár- és ünnepnapi mérlegemen! - ugrott le az emelvényről a sisakos-páncélos alak.


Engem gyíkká változtatott, de már elmúlt.

MARADJUNK A SZŰZEKNÉL ,azokkal kevesebb baj van :D

DragonZ 2009.06.11. 10:55:35

@Teasing Angel: ez bennem is felmerült, de úgy voltam vele, hogy inkább pókeren nyerem Vladitól a kecót. Az írás szerint volna esélyem. :DDD

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 10:55:47

@LuPuS: ez nekem is beugrik akárhányszor a boszorkány szó szóba kerül...

"picsába, lebuktam..."

Teasing Angel 2009.06.11. 10:55:59

@-Feco-: mi vagyok én, játékmester?!

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 10:56:19

@v524: Nem is ér már az a kégli hat millát...

golyo1974 2009.06.11. 10:56:32

@v524: kérdezd jimaymay-t :-D

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 10:57:24

@golyo1974: valaki mentsen meg..
@-Feco-: bármennyit ér, stipistopi rája. Az is mélytengeri.

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 10:57:25

@jimaymay: "még legalább őszintén sikít"

ez de durva, baszod :-)))

golyo1974 2009.06.11. 10:59:07

@LuPuS: Imádtam a filmet!!!!! fbm

DragonZ 2009.06.11. 11:01:20

@v524: még szerencse, hogy időben meghalt a rajzoló. :D

SaveMyShoes 2009.06.11. 11:01:23

@Mokele-Mbembe: hüjjje vagy? nemér?? hát benne van/volt/lesz a médijában!!! azaz itten, e! tiszta celebház lett! :))

LuPuS 2009.06.11. 11:02:41

@-Feco-: a fenét ér kettőt!!

Tessssék gondolkodni

15 szűz boszorkány NEM EGYENLŐ 30 szúz lánnyal

SaveMyShoes 2009.06.11. 11:05:25

@LuPuS: honnnantudod? megszámoltad a lyukakat??? :DDD

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 11:05:46

@LuPuS: nemár megint matekozzunk, fbm. 15 szűz boszorkány simán tud magára varázsolni 30 szűz puncit, akkor meg nem ugyanaz?? Fene a válogatós népeket... :D

golyo1974 2009.06.11. 11:07:37

@v524: erre inkább itt most nem válaszolnék... :-DD

kukatr 2009.06.11. 11:07:59

@LuPuS: Ni!
@-Feco-: akkor hozd Palikát!:D nem hinném, hogy válogatna...

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 11:08:44

@v524: majd akkor ér annyit, ha megindul a betelepülők hordája. Addig recessz van.

Különben is ne szójjá bele, amikor le akarom verni az árát, hogy spekuatíve felvásárolhassam

golyo1974 2009.06.11. 11:08:45

@-Feco-: disztingválást kérek :-P

Pepin bácsi 2009.06.11. 11:09:59

...és akkor jöttek rá, hogy a Föld banán alakú. Bámulatos, hogy hol tart a tudomány...

SaveMyShoes 2009.06.11. 11:11:00

@Mokele-Mbembe: én vagyok Vladi nagyannnya baszod! méglyohogybeszóllok! :DD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:11:12

@golyo1974: hát mi csak disznót vágunk a hétvégén, de ez is valami hasonló, nem?

SaveMyShoes 2009.06.11. 11:11:51

@-Feco-: eeeeezek nemis merik a boszikat! :D

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 11:12:01

@golyo1974: azt nem a káposztával csinálják valami bajor kajához?? Ez most hogy jött ide?? :D:D

Pepin bácsi 2009.06.11. 11:13:47

@v524: és mondd csak, te szűz vagy ?

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 11:14:10

@ratatüj - az édes vadállat: ha szűz a disznó, határeset, de a nehéz gazdasági helyzet miatt elfogadjuk. :D

Pepin bácsi 2009.06.11. 11:15:41

@-Feco-: szűz disznóhoz is jó a disztingvált káposzta

LuPuS 2009.06.11. 11:15:51

@-Feco-: @v524: mert ma szűz és matek szakkör van

Majd csodálkoztok ,ha gyíkká változtatnak.Én maradok a mezei szűzeknél.
Tessék megkövezni ,mert maradi vagyok.

-Feco- (törölt) 2009.06.11. 11:17:15

@LuPuS: "parancsod számomra kérés, hencegem" :D

golyo1974 2009.06.11. 11:22:14

Hülye fériak, mit kombináltok????

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:22:42

@Pepin bácsi: már szinte embernek érzem magam, lázam tovatűnt hőemelkedésbe, a torkom is majdnem alapon van, ha maradna az ütem, holnap bemehetnék melózni, ami különösen bájos lenne, mert a holnapi váltás ezerszer effektívebb a hétfőinél.
Tökölődést meg ugye nem szeressem.
@-Feco-: Hát hogy szűz-e, azt tudja a franc, de hogy már túl van egy kör lemalacoláson, az biztos. Ha most is találunk a belei között platniravalót, akkor mát különösen gyanús, hogy nem a szentlélek kúrta állapotba.
Egyszer Máriának is elhitték, másodjára talán más szavakat mondtak volna rá.

Pepin bácsi 2009.06.11. 11:23:23

anyukám azt mondta, az a hülye, aki mondja

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:23:27

@golyo1974: a permutált variációt, ha egy mód van rá ;-)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:24:24

@Pepin bácsi: az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sohasem tudhatod, ki cserélte ki a csokidat szarra.

Pepin bácsi 2009.06.11. 11:25:06

@ratatüj - az édes vadállat: diszkóvágás helyrehoz, főleg, ha rendes mennyiségben lesz pálinka meg fröccs

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:32:13

@Pepin bácsi: alternatív alkoholizálási lehetőség. Szívszélhűdés határán álló dédmamák és hasonló ijedős népség kivédésére, akik nem tolerálják a jobb kéz antibiotikum - bal kéz feles - pöcsre akasztott paprikafüzér felállást.

golyo1974 2009.06.11. 11:32:25

@ratatüj - az édes vadállat: Na ezt kurvára nem vágtam... 34-es IQ-m van ne haragudj.....

Dreamair 2009.06.11. 11:36:57

Köszi nathanp, tetszett. korrekt felütés, történet kibontás, előzmények levezetése, és életre szóló tanulság levonása.

A második kör a kommentezés...de megnyugodtam, nélkülem is sikerül szétoffolni mindent.

A szabadtéri bulit meg én is támogatom. De pókert és mindenféle kártyajátékot, pénzre nem játszom, esetleg piára, vagy seggrepacsira:))

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:40:23

@golyo1974: nem haragszom, de akkor régen volt már a középiskola, ahol a kombinatorika nevű aranyos csodát - amit el lehet felejteni bármiféle szerencsejáték kapcsán - ebben a szent triumvirátusban oktatták: permutáció, variáció, kombináció.
Azaz hányfajta szart hányfajta szar közül hányszor tudsz szarozni, hogy szar legyen. Tehát végül is bonbon.
@Pepin bácsi: könnyű neked, rajtam viszont szorosan van az inkvizíció, aztán ha azt jelentik a prépostnak, hogy nem teszek meg mindent az azonnali és maximális teljesítőképesség visszanyerése érdekében, heveny mosolyt öltenek, majd jobb kézzel lehúzzák a gatyám, ballal pedig beizzítják a sajtreszelőt. Mellesleg túszként fogva tartott albínó guppijaimat vízbe fojtják.

golyo1974 2009.06.11. 11:41:06

@Dreamair: Pénzről szó sem volt!!!!

Dreamair 2009.06.11. 11:42:22

@golyo1974: a kis tét nekem azt jelenti...de nekem elvből nem jöhet szóba pénz. se kicsi, se nagy.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:42:42

@Dreamair: hallod én tegnap annyira nem tudtam mit kezdeni magammal, hogy toltam egy jó négy órát, meg is lett az eredménye, summa +0,33$.
Nőnek, a sírján legelő lónak és kártyalapoknak nem szabad hinni. Templomban sem.

Dreamair 2009.06.11. 11:46:39

@ratatüj - az édes vadállat: én régen toltam onlányt, de azt is csak frí, viszont kollegákkal néha összejövünk egy-egy partira, szigorúan ivással, és szigorúan csak zsetonra.
És hát a céges pókerpartira sem neveztem be, és nem az 1.500Ft-os nevezési díj tett volna tönkre.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 11:53:17

@Dreamair: hát ugye vannak azok az elvetemültek, akik a szórakozást próbálják a pénzkeresettel házasítani, na azt nem szabad. Vagy szórakozás, vagy munka. Nekem munka, neked szórakozás, ez így oké.
@golyo1974: hát itt a számítógépemen.

golyo1974 2009.06.11. 11:57:52

@ratatüj - az édes vadállat: én a nyereményből buliztam pénteken :DD

Dreamair 2009.06.11. 11:58:36

@ratatüj - az édes vadállat: az alkohol pusztítása pedig patriotizmus, hogy mások, főleg gyerekek, ne juthassanak ezekhez a káros, mi több, mérgező szerekhez. Ezt az önfeláldozást, fbm.:)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 12:03:37

@Dreamair: Az alkohol az ellenségünk és az ellenséget pusztítani kell minden erőnkkel, pontosan.

Dreamair 2009.06.11. 12:10:03

@ratatüj - az édes vadállat: van benne igazság... mert ugye:
Qsecofr közellenség, az alkohol is ellenség,az alkoholnak magas az alkoholtartalma, és qsecofr-nak is magas az alkoholtartalma. Tehát: QSECOFR=ALKOHOL:)

golyo1974 2009.06.11. 12:14:47

@Dreamair: Jaj de pihent agya van itt valakinek fbm....

Dreamair 2009.06.11. 12:16:04

@golyo1974: Köszöönm a bókot. A Föld Lónak + magas a logikai képessége, és szenvedélyes szerető. a rosszakat nem jegyeztem meg:)

golyo1974 2009.06.11. 12:24:01

@Dreamair: Na és velem mi van? A fa2tigrincs? Milyen vagyok?

SaveMyShoes 2009.06.11. 12:25:45

@ratatüj - az édes vadállat: vagy szórakozás, vagy munka... szerinted Cicuka választása??? :DDD

Dreamair 2009.06.11. 12:28:08

www.tar.hu/varazsgomb/kinai.htm

FA

Etikusak, magas erkölcsi normákkal. Magabiztosak, a dolgok belsõ értékével tisztában vannak. Érdeklõdésük széles körû, jól mûködnek együtt másokkal. Vezetõ egyéniségek. Jó képességük van a renszerezésre, a dolgok kategorizálására. Jól átlátják az összefüggéseket, ezért képesek hosszútávú terveket is véghezvinni. Állandó változás és újítás jellemzi õket. Együttérzõk és jóindulatúak, de néha túl nagy fába vágják a fejszéjüket, s a megvalósíthatatlan tervekkel önmagukat emésztik fel.


TIGRIS

(1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998)

A szerencse fia. Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megküzd a sikereiért. Veszély és harc nélkül nem izgalmas számára az élet, ezért a nehézségek nem ijesztik el. Ez életében minden dologra vonatkozik. Nem törik össze könnyen, néha szüksége van a szenvedésekre, megpróbáltatásokra, hogy igazán megérjen. Nm szereti a félmegoldásokat, a kompromisszumokat. Nem keresi a biztonságot, s ezzel partnerét kétségbeesésbe kergetheti. A mának él, nem gyûjtöget, nem tervezget. Partnerének mindent megvesz, amivel örömet szerezhet. Nagy az önbizalma. Késõn választanak társat, késõn házasodnak. Ezt is csak kényelembõl teszik. Nehezen maradnak meg egy foglalkozásnál, szeretnek mindent kipróbálni, s mindenhol gyõzni. Ugyanakkor vakmerõsége mögött nagyfokú hiúság és érzékenység rejlik. Szereti, ha csodálják, ezért sokan beképzeltnek és nagyképûnek tartják, de ezzel õ nem sokat törõdik. Igazi életmûvész. Optimizmusát, vakmerõségét megõrzi egy életen át, társának hosszú távon megértõnek és elnézõnek kell lennie. Minden tekintetben lehet rá számítani.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 12:29:49

@v524: ő többször letette a voksát a szórakozás mellett. Na de hogy benga, kopasz, kigyúrt, kékeres fiatalemberek szendvicshúsnak nézzék és több irányból gyömöszkéljék, már lóvéért sem vette be a gyomra. Meg mása se. Szóval van remény :-)

SaveMyShoes 2009.06.11. 12:32:41

@ratatüj - az édes vadállat: télleg a Cicuka vonatkozásban megmásáról sosevoltszó, nem?? :DD

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 12:39:47

@v524: hát én nem értek hozzá, de ha egy felállásban (höhö) több a hímtag, mint a nők száma, akkor ott nem csak a hagyományos, parasztos megoldás fog menni, jut oda is, ahová anyu nem magyarázta el a méhecskékkel.

golyo1974 2009.06.11. 12:41:57

@Dreamair: Köszönöm :-)))néha szüksége van a szenvedésekre, megpróbáltatásokra, hogy igazán megérjen. Telitalálat fbm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meg majdnem a 90 % is!!! fbm

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 12:51:08

@v524: hát ha valakit fülönbasznak, akkor azt tudomásom szerint ököllel/tenyérrel teszik, de ennyire nem vagyok nagy szakértője a témának, lehet ez is olyan, hogy ha megfelelően ellazítod, akkor minden befér, végül szőke nők esetén (akadálymentesség alapján) egyik fülén be, másikon ki.

Dreamair 2009.06.11. 12:52:22

@ratatüj - az édes vadállat: na, baszod ezért mit fogsz kapni hanától.....

DragonZ 2009.06.11. 12:57:34

@golyo1974: de jó neked, rám még félig sem igaz. leginkább nagyon kicsit hasonlítok a leírtakra. :D

DragonZ 2009.06.11. 13:00:43

@Dreamair: jaja, hanának nem lesz őszinte a mosolya, ha ezt elolvassa. :D
Bár valószínűleg nem is fog mosolyogni. :D

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 13:18:43

@nathanp: baszki, a humán fantázia végtelen

SaveMyShoes 2009.06.11. 13:34:50

@ratatüj - az édes vadállat: a zember mindig tanul... :))

@nathanp: ööö, még nem, de beccccó pótolom!! :D

SaveMyShoes 2009.06.11. 13:36:50

@nathanp: navárjá... helebbe a fül??? :DDD

Pepin bácsi 2009.06.11. 13:41:01

@nathanp: megint tanultam valamit. Köszi baszod :-)))

Dreamair 2009.06.11. 13:49:22

@Pepin bácsi: röviden velősen...véletlenül rákattintottam a "komment küldése" nevű nagybecsű gombra...lehet a 6. feles nem kellett volna

SaveMyShoes 2009.06.11. 13:49:49

@Pepin bácsi: azadúúúrva, hogy Dr esztet komojjjan is gondója!!! :DD

Pepin bácsi 2009.06.11. 13:53:06

@Dreamair: igazad van, nem kellenek ide barokkos szóvirágok. Küldhetnél egy decit abból a felesből.

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 14:01:19

Dehogy most mi van azokkal, akik már nem is szüzek és pókerezni is szeretnek? Nem mehetnek bulizni? :)

golyo1974 2009.06.11. 14:05:26

@Eszter, aki nem ír kommentet: Nyuszi én tárt karokkal várlak tudod :-P

Dreamair 2009.06.11. 14:06:09

@Eszter, aki nem ír kommentet: hmmm....szerintem az első feltétel senkinél nem fog teljesülni. Pepin bácsi szavaival élve 13 év alatt úgysem találni.
pókerezni meg lehet nem szűzen is.:)

Juice69 2009.06.11. 14:14:56

na most akkor mi lesz? Szűzoltás, vagy égetés, piálás, vagy pókerezés, vagy mindez együtt? :)
Feles nekem is jöhet, még mindig fáj a fejem. Lehet fából kellene lennem, és akkor már jöhetnének is a tutajos csajszik, fb+! :)

Juice69 2009.06.11. 14:15:45

na most akkor mi lesz? Szűzoltás, vagy égetés, piálás, vagy pókerezés, vagy mindez együtt? :)
Feles nekem is jöhet, még mindig fáj a fejem. Lehet fából kellene lennem, és akkor már jöhetnének is a tutajos csajszik, fb+! :)

Juice69 2009.06.11. 14:17:24

ááá, meg az internal server error, hogy mé nem lehet tisztességes szerver parkot tolni az inda alá... itt kérem szépen kommentelni is szoktak, a vas meg beledöglik.

Nathanp amúgy megint maradandót alkottál, de lassan ezt már senki sem mondja, megszokott. :)

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 14:18:44

@Juice69: pókerező, szűz boszorkányok égetése. :)

Dreamair 2009.06.11. 14:22:31

@Eszter, aki nem ír kommentet: ááááá. a végén még baja lesz a pikk ásznak.
és miért kellene égetni a boszorkányokat. Égessünk inkább ökröt....vagy süssünk.
és közben boszorkányozunk és isszuk a szűz pókereket:)

Juice69 2009.06.11. 14:22:37

ja, szüzekről szólva a szakállas vicc, amikor két ovis kiscsaj beszélget:
- Te hány éves vagy?
- Nyem tuom, még nem tuok számolni!
- Nem baj, kitaláljuk. Szexeltél már?
- Nyem, azt hogy kell?
- Ááá, akkor olyan 3-4 éves lehetsz!

A fülön töcskölés meg már a múltté, ajánlom gogli barátunkat, és a peehole fuck szóösszetétel keresését, szigorúan 18-as piros karikával.

Juice69 2009.06.11. 14:24:12

@Eszter, aki nem ír kommentet: Eszter te tudsz pókerezni? :)))) a többit meg sem kérdezem :)))

golyo1974 2009.06.11. 14:25:11

@Juice69: jájájájájájáj ez nem az az oldal!!!!!

Pepin bácsi 2009.06.11. 14:26:05

@Dreamair: báááááázzzz, azt olvastam, hogy isszuk a szűz póTkereket ...

Dreamair 2009.06.11. 14:26:15

@golyo1974: a fatigris vizuális típus?

Juice69 2009.06.11. 14:26:32

@golyo1974: persze hogy nem az :)))) küldj egy felest, mert leszakad a fejem, és ilyen hülyeségek jönnek ki belőle. :)

Dreamair 2009.06.11. 14:26:55

@Pepin bácsi: Virgin MVJ boszorkányok által tálcán kínálva.

golyo1974 2009.06.11. 14:28:02

@Dreamair: A legkomolyabban a legvizuálisabb típus :-DDDD

golyo1974 2009.06.11. 14:28:49

@Juice69: Nem küldök, mert nem marad nekem .....

Juice69 2009.06.11. 14:31:26

@golyo1974: csak a felééééétléééciiii... attól lesz feles! :)

golyo1974 2009.06.11. 14:37:36

@-Feco-: mosst esett le fbm :)))

golyo1974 2009.06.11. 14:38:47

@Juice69: Szó sem lehet róla!!!!!

Pepin bácsi 2009.06.11. 14:44:07

@golyo1974: ne legyél irigy. Olyan szépen kéri :)

Dreamair 2009.06.11. 14:44:40

@golyo1974: te szegény

@Eszter, aki nem ír kommentet: még nem egyeztünk meg, hogy lányok játszhatnak-e egyáltalán. mert ők nem racionálisak, emelett teljesen kiszámíthatatlanok, hovatovább, érzelmi alapont döntenek.

Juice69 2009.06.11. 14:47:08

@golyo1974: brühühüüüü... megyek, lövök magamnak vmi coffeines löttyöt, bele meg vmi töménységest... :P

golyo1974 2009.06.11. 14:48:37

@Juice69: Na jó, küldöm fbm!!!!!

Juice69 2009.06.11. 14:52:04

@golyo1974: már bebuktad! :) Gyüssz te még az én uccámba niggervadászért könyörögve! :))) Mész a máglyára boszorkány! :)))) Hacsak nem vagy szűz, legalább csillagjegyileg. :P

Dreamair 2009.06.11. 14:55:27

@Eszter, aki nem ír kommentet: ez nem nyomós érv. ti majd horjátok a frissítőket a szegény, pókerben elfáradt férfiaknak.

golyo1974 2009.06.11. 14:55:59

@Juice69: Akkor tényleg mindent buktam fbm..... Mondjuk nem sajnálom :-PPP

Juice69 2009.06.11. 14:59:36

@Eszter, aki nem ír kommentet: milyen férfiak??? ááá, ilyen kérdést máár?! :) Akik nem szüzek, és pókereznek, majd a máglya mellett megtalálsz minket, ha jössz masszírozni és hűsíteni elfáradt testünket! :P

Dreamair 2009.06.11. 14:59:58

@Eszter, aki nem ír kommentet: bemutassalak legközelebb, egy-lét igazi férfinak?:)))))

@Pepin bácsi: benned tudom, hogy nem csalódok, és kiállsz mellettem

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 15:00:45

@Dreamair: Engem azok a lét férfiak érdekelnének. :)

Dreamair 2009.06.11. 15:02:28

@Eszter, aki nem ír kommentet: kiforgatod a szavaim te pókerező, nemszűz boszorkány.:) Máglyára veled.:)

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 15:02:49

@golyo1974: Az érzés még mindig kölcsönös! :)

Juice69 2009.06.11. 15:03:46

@Eszter, aki nem ír kommentet: áá, már nem, földig ér a lábam, és a bilin is elengedett kézzel ülök!
Lassan alád gyújtunk :)))

DragonZ 2009.06.11. 15:17:21

@Eszter, aki nem ír kommentet: és ha valaki szépen megkér, hogy megmasszírozd, majd viszonozza is azzal esetleg kivételt teszel, vagy az is bilizik?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 15:17:38

@nathanp: az összes verzió ;-)
@golyo1974: én máshogy várom, de szerintem azt is tudja ;-)
@Dreamair: kösz, de már bemutatkoztam neki pénteken.
@Juice69: mármint tűzbe és lázba hozzuk általa preferált irányból? Nem kell mindig önzőnek lenni.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 15:19:03

@DragonZ - a fém majom: nem akarok bunkó lenni, de kiterjeszteném a kérdést orális szexre. Nem veled persze, hanem az eredeti célszeméllyel.

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 15:20:35

@DragonZ - a fém majom: Ezen elgondolkozom. És a valaki is tegyen így! :)

Pepin bácsi 2009.06.11. 15:22:29

@Dreamair: muszáj lesz máglyát készíteni, az a "hímsoviniszta disznó" kicsit erős volt

DragonZ 2009.06.11. 15:22:49

@ratatüj - az édes vadállat: még jó, hogy nem velem. :D
Az eredeti célszeméllyel történő orális szex (szigorúan kölcsönösségi alapon) pedig nem rajtam múlik. ;)

DragonZ 2009.06.11. 15:25:27

@Eszter, aki nem ír kommentet: ez csak természetes. :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 15:26:04

@DragonZ - a fém majom: hát részéről úgy tűnik, előgondolkodás kell a dologhoz. Egye fene, annyit megér. Majd keresek egy alkalmas pillanatot és leülök kicsit gondolkodni. Csak meg ne fájduljon valamim közben. Mondjuk a májam.

DragonZ 2009.06.11. 15:27:04

@Eszter, aki nem ír kommentet: ez csak természetes. :)

Dreamair 2009.06.11. 15:27:29

@Pepin bácsi: ááá...nem kell annyir a máglya...céltalan vagdalkozás az egész, hiszen próbálnak felnőni mellénk, és ez nem megy. Az állandó kudarcélmény pedig agresszívá teszi őket:))))

@Eszter, aki nem ír kommentet: ne fejezd be

@ratatüj - az édes vadállat: méghozzá nagyon is emlékezetesen, ugye Eszter Cicuka?:)))))))

DragonZ 2009.06.11. 15:30:03

na megint ismételt rendesen ez a fostalicska szar rendszer, fbm.

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 15:32:02

@Dreamair: "méghozzá nagyon is emlékezetesen, ugye Eszter Cicuka?:)))))))" Na igen... azóta is erről mesélek a pszichiáteremnek. :)

Pepin bácsi 2009.06.11. 15:33:16

@Dreamair: csak szemléljük bölcs belenyugvással és megértéssel a szárnypróbálgatásaikat ?

DragonZ 2009.06.11. 15:36:59

@Dreamair: azt hittem a "bólogatást" :DDD

Dreamair 2009.06.11. 15:46:03

@Eszter, aki nem ír kommentet: :) Ő nem emlékszik rá, tuti :)))

@Pepin bácsi: és itt a bölcs szó a hangsúlyos

@DragonZ - a fém majom: egyem a perverz fantáziád.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 15:48:23

@Dreamair: nem is, de úgy látom, ez most komoly hiányossággá nőtte ki magát. Valaki szánjon meg és meséljen.

Dreamair 2009.06.11. 15:49:54

@ratatüj - az édes vadállat: Én Eszterre hagyom ezt a dolgot...Ha kibeszéli magából lehet megkönnyebbül:)))

Dreamair 2009.06.11. 15:52:17

@Eszter, aki nem ír kommentet: akkor hagyod szegény ratatüjt az édes tudatlanságba merülve? és mi lesz 9 hónap múlva, mikor kopogtatnak nála:)))

Pepin bácsi 2009.06.11. 15:53:25

@Dreamair: fizet, mint a katonatiszt :)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 15:54:09

Nu, megnyugodtam. Annyira édes nem lehettem.

DragonZ 2009.06.11. 15:55:23

@Dreamair: pánik. :DD

Pepin bácsi 2009.06.11. 15:58:15

Mostan elballagok falura, a mi kocsmánkba és magamhoz veszek pár sopronit.

Aufvidedercsi !

Eszter, aki nem ír kommentet 2009.06.11. 16:02:02

@Dreamair: Minek neki HB tök, ha sörözni szeretne? :)

Dreamair 2009.06.11. 16:04:01

@Eszter, aki nem ír kommentet: na látod....tök nem kell neki, mert van neki. CSak HB. A tök a lányoknak kell...
Viszont a Sunnyba van olcsó Dreher. Kicsit savanyú, de jó:)

DragonZ 2009.06.11. 16:04:33

@Dreamair: akkor már mindegy, hogy bepánikol-e. A pénzt már, a nőt már nem baszhatja. :))

DragonZ 2009.06.11. 16:07:30

@DragonZ - a fém majom: bár ha jobban belegondolok, ez elég ok a pánikra. :D

Pepin bácsi 2009.06.11. 16:08:00

Tegnap vettem az Intersparban szőke ciklonos sopronit. Mit mondjak, nőben bejön. Sörben maradok a hagyományos pilsnél.

Most már tényleg megyek.

Csőszkunyhó !

Celtic 2009.06.11. 16:21:24

"A Vladi alapban hadilábon áll a szerencsével, kölyökkorában neki találták ki a két dobásból kimaradsz mezőt a Gazdálkodj okosan!-ban, meg az egyest a dobókockán. Mire az Iván kiszállt a fullos papírkecójával, addigra neki épphogy összejött egy porszívó."

Megint micsoda jellemzese egy szemelynek, EGY mondatban :) A masodik csak kiegesziti az elsot (ha nem lenne, nem lenne hianyerzete az embernek, de ott van es ez nagyon jo :)

(Puskaztam, ugy emlekztem az elsoben is Vladi jarta meg a kallernovel, aki nem jott, de nem, az Ignac volt)

Rozsaszin csekkes hazat is akartam emliteni, de az Angyalkanak mar feltunt, nem ismetlem. (Neha elgondolkodom, hogy erdemes lenne ennyiert odakoltozni, de aztan beugrik, hogy hat millat a Posta nem fogad el rozsaszin csekken, igy maradok helyben. Fászombászmekk :( )

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 16:35:30

Azom akik csak elkezdeni tudnak egy történetet de nem fejezik be. Most már tessék kielégíteni a kíváncsiságomat. Meg hátha nem csak én voltam közben máshol, lehet qsecofr kolléga sincs képben. Hadd legyen még egy ember, aki röhögni tud.

Mokele-Mbembe 2009.06.11. 16:59:50

Asszem mára sikeresen és végleg elvesztettem a fonalat...

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 17:03:34

@Mokele-Mbembe: na most képzeld el, ha meg élcelődnének is rajtad közben. Megyek át lassan Hisztériába. Tudjátok, az Astoria mellett közvetlenül.

kukatr 2009.06.11. 17:52:31

@Celtic: mennyit fogad el a posta maximum? add fel darabokban. lehet a postásnéni/bácsi feje kicsit vörös lesz, de hát ez a dolguk. Vladinak meg mindegy hány darabban kapja a zsét.:)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 18:00:10

@kukatr: hát rózsaszín csekknél böszme sokat fizetsz a postásnéninek, az meg csak nem kel, hogy 8 millát szurkolj le a 6 millás kecóért.
Elmúlt a hidegrázásom. \o/

kukatr 2009.06.11. 18:03:16

@ratatüj - az édes vadállat: nem is én akarok fizetni... inkább elnyerem kézbe dámapárral.:)
örömmel hallom, hogy gyógyulsz.:)

Dreamair 2009.06.11. 18:05:51

@ratatüj - az édes vadállat: röviden annyi, hogy közelről akartad megtekinteni az Eszter mellén lévő Cicuka feliratot, de nem te hajoltál közel, hanem a pólóját akartad közelebb húzni:)))

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 18:16:11

@Dreamair: eddig oké, de mi az a nagy dolog, ami miatt itt cikiztek folyamatosan?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 18:31:29

@Dreamair: egyébként meg ha volt rajta fogó, az felér egy kihívással..

haruka 2009.06.11. 19:20:13

most értem haza, nézev van új poszt (ami igen fasza lett, nathanp), meg hozzá már vagy 260 komment...vazz mire végigolvastam...
egyrészt belezavarodtam ki kinek és mit és mira és egyáltalán, másrészt elfáradt a szemem.

kerti parti pókerrel támogatandó ötlet, ha már a sunyit kihagytam (én hülye állat)

hana 2009.06.11. 19:27:29

@haruka: aha, hogy ezt tervezik. Nekem nem volt erőm végig olvasni a kommenteket, de anélkül is tudom, miről volt benne szó, szex, pia, erőszak, és most felvettük a szerencsejátékot is a palettára.

Gondolom a pókerezni nem tudó, szőke nőkre is van egy tervetek, mert én magam bizony ebbe a sávba esek. (Angel?)

haruka 2009.06.11. 19:32:13

@hana: én sem vagyok pókeres, viszont punnyadni meg elleni kiválóan tudok, esetleg ez is lehetne egy opció a bulin :)

hana 2009.06.11. 19:44:50

@haruka: most így az "elleni" szó 3 mp-ig komolyabban megzavart :D de végül elértettem ;)

Jah, árnyékban sörözés-beszélgetésben én is egyszerűen verhetetlen vagyok ;)

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 19:48:58

@haruka: mi inkább az azt megelőző cselekedeteket preferáljuk.
@hana: szőke nőknek angry pirate és hát még valami, amiért állítólag nem fogsz engem szeretni..

haruka 2009.06.11. 19:49:22

@hana: bocsi, kissé megzakkant a gépelési készségem :D
de örülök hogy felfogtad. sör nekem nem jön be (jaj mit fogok ezért kapni...:)), de más hűs ital jöhet :)

hana 2009.06.11. 19:59:03

@ratatüj - az édes vadállat: hm?

@haruka: nem gond. Jeges limonádé jöhet?

haruka 2009.06.11. 20:01:43

@hana: naná! ezen kívül a jeges tea, őszilé vonalon szoktam még elindulni. :)

Teasing Angel 2009.06.11. 20:07:56

@hana: pókerezni nem tudok, szőkének nem vagyok százas, és nem dobnám fel azt a labdát, hogy ezzel a kategóriával mit kezdenének:)

hana 2009.06.11. 20:27:07

@ratatüj - az édes vadállat:

jah, itt az ember csak akkor nem dob fel labdát, ha nem mond semmit. :P

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 20:41:36

@hana: abból is tudunk bármilyen, a valóságtól teljesen elvonatkoztatott, szexuális jellegű vonalat generálni.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.11. 21:07:35

@hana: legalább ez az egy erényem maradjon meg, ha már többre nincs esélyem.

LuPuS 2009.06.12. 06:28:17

@Teasing Angel: akkor máglyára veled :D

Szép reggelt !!!

Teasing Angel 2009.06.12. 07:39:47

@LuPuS: angyalt égetni kifejezetten rossz ómen
(persze ha angyaljelmezes boszorkányról lenne szó, még jól is járnátok)

Pepin bácsi 2009.06.12. 07:46:39

még mindig az égetésnél tartunk ?
jó reggelt

golyo1974 2009.06.12. 08:10:34

@Pepin bácsi: Jó reggelt mindenkinek :-D

Dreamair 2009.06.12. 08:14:07

gud morning. Guten Morgen, stb.stb.
Tardai Amatőr Piromániások Egyesülete.
TAPE

ssüni 2009.06.12. 08:25:39

Emberek, gondoljatok rám fél 10től, megyek szigóra. **retteg-fogvacog-sniff-sniff.

LuPuS 2009.06.12. 08:27:24

@ssüni: egy kalappal! máglyára a tanári karral :D

golyo1974 2009.06.12. 08:38:33

@LuPuS: Pattanj már le a máglyáról :-) Elköltöztél már?
@ssüni: Ne szarj be, menni fog!!!
@Dreamair: Csákómákó :-)

Dreamair 2009.06.12. 08:51:36

@golyo1974: csá Golyó
@LuPuS: Éljen a máglya
@ssüni: légy biztos magadban, az 1 jegy pluszban

LuPuS 2009.06.12. 09:07:26

@golyo1974: Nos a témát én dobtam fel,tessék másikat keresni!

A mappák és akták szekrényeket átvittük,kedden meg néhány irodao bútor pldául a székem és asztalom:D

Celtic 2009.06.12. 09:08:29

@ssüni: Inkabb izzadjon a fogad, mint vacogjon. Tolj be par gyogyspanglit meg gyogy-NiggerVadaszt, aztan hadd' szoljon.

Es vigasztaljon a tudat: nem Te leszel az elso, akinek sikerul egy szigorlata. Voltak mar elotted tobben is, akik igy jartak :)

hana 2009.06.12. 09:25:24

@LuPuS: hát baszod, ez annyira durva, még mindig nem akarom elhinni.

Mondjuk, aki egy Tarantino filmben képes szerepelni, attól bármi kitelik. :D

Dreamair 2009.06.12. 09:28:25

@hana:@LuPuS: az ilyne miért nem egy tóban szexszel magával ,miközben egy 50 kg-s betontömböt köt magára? Haláli szex.

golyo1974 2009.06.12. 09:38:22

Mindenki úgy élvez ahogy tud!!!!

Dreamair 2009.06.12. 09:44:06

@golyo1974: igaz, végülis lehet, partnerrel egyszerübb lett volna... vagy csak én vagyok ilyen konzervatív?

Lambotze 2009.06.12. 10:09:18

És még mondják, h a maszturbálás nem egészségtelen...

kukatr 2009.06.12. 11:38:10

másnapos vagyok.:)

Dreamair 2009.06.12. 11:40:47

@kukatr: miért nem lepődök meg:)
@golyo1974: Ablak,, vagy ajtó?:)

kukatr 2009.06.12. 11:41:09

@ssüni: tudom már késő, de igyál előtte egy fél jégert.:D hajrá!

Pepin bácsi 2009.06.12. 11:51:56

@kukatr: fél jéger jó tipp, nekem mindig bejött

Celtic 2009.06.12. 11:52:39

Allitolag az USA-ban evi 1000 aldozata van a hasonlo fojtogatos jatekoknak. Kutyat nem erdekelte, amig nem egy celebbel tortent...

kukatr 2009.06.12. 11:52:59

@Dreamair: én azon nem lepődök meg, hogy már megint vadidegen emberekkel haverkodtam.:) basszus, még a nevüket sem tudom.:D

Dreamair 2009.06.12. 11:58:45

@kukatr: addig jó, míg nem létesítettél velük fojtogatós szexuális kapcsolatot:)

golyo1974 2009.06.12. 12:02:34

@Dreamair: Látod még él :-D Habár picit zombiszerű....

Luna_25 2009.06.12. 12:04:17

Hát örülhetünk hogy ennyire változatos szexkultúrába születtünk :D
subba.blog.hu/2009/06/11/gps_szopcsi

Dreamair 2009.06.12. 12:05:20

@golyo1974: mert keszonbetegsége van a sok búvárkodástól:)))

LuPuS 2009.06.12. 12:12:21

A jövőhét kultúrális eseményeit tálalnám,a nemes nagy érdeműnek:

Jövő hét szombat :
www.egyjofroccs.hu/
+
www.muzeumokejszakaja.hu/

Inni és kultúrálódni!!!

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.12. 12:18:46

@Luna_25: ezt itt mi már rég bevezettük, csak kicsit fordítva. Meg van ugye adva a gyüttmentek map, aztán melyik srác tiltakozna, ha egy Cicuka-jelölt házhoz jönne..

kukatr 2009.06.12. 12:19:35

@Dreamair: ilyenbe végtelen pia után se mennék bele.
@golyo1974: ha nincs gyógysör, csak energiaital, akkor lassabban támadok fel...:) még órák kérdése és eljutok a homo sapiens szintre, addig vegetálok és szövegértelmezek.:)
hála az égnek most nem kellett kiabálnom a vécével. kezdem kitapasztalni a búvárkodás határait, bár úgy érzem behatóbb vizsgálatra van még szükség. meg igény is.:D

golyo1974 2009.06.12. 12:26:38

@kukatr: hülye... (tudom, anyukám azt mondta, hogy hülye az aki mondja.... F.G.)

kukatr 2009.06.12. 12:31:45

@golyo1974: köszönöm, ezt bóknak veszem.;)
jahh és amúgy kiderült, hogy én egy félarab harmadéves drogos orvostanhallgató vagyok, velünk van még Anasztázia hercegnő, és egy 17 éves zseni, aki elsőéves a miskolci egyetemen.
miket ki nem hoz a resti az emberből...:D

golyo1974 2009.06.12. 12:34:13

@kukatr: Meg a rókákat is :DDD

Celtic 2009.06.12. 12:45:01

@Luna_25: Uristen...Ez nekem is furcsa, pedig ritkan csodalkiozok valamin.
gps-szopas.blog.hu/

kukatr 2009.06.12. 12:45:13

@golyo1974: az csak akkor, ha internacionális ivást tartok, azaz több mint kettő nemzet italát akarom gyorsan barátkoztatni a gyomorban...:) most csak a finnekkel és a csehekkel haverkodtam.:D

Pepin bácsi 2009.06.12. 12:49:29

mivanmá he ? az új posztot senki nem reklamálja ?

borisz 2009.06.12. 12:55:50

na, végre az első semmilyen írás

golyo1974 2009.06.12. 12:58:06

@Pepin bácsi: Az már egy másik dimenzió :-)) Nem vetted észre?

Mokele-Mbembe 2009.06.12. 13:04:00

Hinnyeno! Ez volt a hétvégi post?

LuPuS 2009.06.12. 13:42:26

Elmentem abédelni,hogy utána tele hassal a délutáni alvás előtt blogot olvassak,de nem!!!!!!!!!!

@Celtic: Óriási GPS Szopás ,látszik mennyire elmaradtam a fejlődésben!

Dreamair 2009.06.12. 13:51:44

@LuPuS: Eddig legnagyobb GPS szopásom az volt, mikor majdnem bevitt az egyirányú utcába szemből.:)

Celtic 2009.06.12. 14:11:38

@LuPuS: Sosem keso bepotolni, ahogy Gabi bacsi peldaja is mutatja :)

tarda.blog.hu/2009/05/08/otvenkilenc_1

Luna_25 2009.06.12. 14:13:21

@Dreamair: lakótársnőm szüleit meg rávitte az autópályára :S ami ugyancsak sz_pás pedig elvileg anélkül tervezték az utat...

Luna_25 2009.06.12. 14:34:01

@LuPuS: akkor hajrá, lehet keresni a koordinátákat, hogy te légy az első befutó :D bár ez kevésbé kulturális program, mint amit jövő hétre ajánlottál

kövezzetek meg, de lejárt a munkaidőm :D

Juice69 2009.06.12. 17:24:29

háát, ezen a gps cummantáson lehidaltam!
Azt hittem ezen a téren már nem lehet újat kitalálni, de...
nathanp te is mentél gps szájat vadászni, azért nincs post? Vagy mivanmááá fbm! :)

DragonZ 2009.06.12. 19:27:11

@kukatr: holnap egy gyógysör? küldtem üzenetet a részletekkel kapcsolatban.

diktatorikus kleptokrácia 2009.06.13. 09:18:13

hááá ez megint nagyon sikerült :)
yó reggelt mindenkinek

golyo1974 2009.06.13. 09:44:15

Jó reggelt, szép napot! Látom, megint magunkat kell elszórakoztatni a hétvégén,,Kicsit ragad a kezem, a húsevő virágom rámugrott az imént :-D

golyo1974faduplatigrincs 2009.06.13. 10:25:05

jáj én már nem értek semmihez sem???

golyo1974 2009.06.13. 10:49:38

Na jó feladtam a faduplatigrincses hülyeségemet.... áááááááááááááááááá

golyo1974 2009.06.13. 11:17:38

és azt is, hogy magammal dumáljak....

Celtic 2009.06.13. 11:33:07

@golyo1974: Legalabb nincs vita :) Jo, mondjuk en amugy sem vagyok tul bobeszedu, meg most mar el kell pakolnom a szobaban, fel ev alatt eleg sok hulyeseg halmozodott fel.

Celtic 2009.06.13. 11:34:09

Amugy meg, toltsd le a Goggle Earth-ot es nezd meg ezeket:
www.google.com/gadgets/directory?synd=earth&preview=on&cat=3d

El lehet bennuk merulni...

golyo1974 2009.06.13. 11:40:41

@Celtic: köszi Drága, ismertem, de ismét megnézem :-)) Jobbhijjjjjjjjjjján....

jani83 2009.06.14. 13:49:02

nathamp: még egy deviáns aki az szdsz-re szavazott. Bukta lett, fartúró!

Mokele-Mbembe 2009.06.14. 18:59:11

Síri csend és hullaszag...

Celtic 2009.06.14. 19:15:31

@jani83: Hogy miota regeltel, semmin sem jar az eszed, csak futyiken es ferfiseggeken...Nem kellene mar hirdetni a massagodat, senkit nem zavar, de nem is kivancsi ra.

Celtic 2009.06.15. 08:55:13

Yuheeee, ujra van egyetemista-hatarozo :) Igaz, nem blog, hanem Unciklopedia, de van :)

unciklopedia.org/wiki/Egyetemista-hat%C3%A1roz%C3%B3

golyo1974 2009.06.15. 09:16:54

Jó napot mindenkinek!

golyo1974 2009.06.15. 09:17:55

Hát fiúk az istennek nem tudlak titeket eltűntetni innen..... pedig dolgozom rajta erősenb, de nem akarja az igazságot... fbm

Celtic 2009.06.15. 09:20:39

@golyo1974: Mi a baj velunk, miert akarsz eltuntetni?

Namindegy, most ugyse leszek egy orat kb, elindulok dolgozni, csak nem sietek :)

golyo1974 2009.06.15. 09:22:48

@Celtic: képről beszéltem, de megokosodtam :-D

jimaymay 2009.06.15. 10:34:55

bazz, benézek egy ki ráérős időmben, és azt kell lássam, hogy 347 (!) post (faszomse olvassa végig) és sehol az új post ???? hát milyen-fászombásszmekk-dolog ez ???

Luna_25 2009.06.15. 10:43:37

bizony könnyen hozzá lehet szokni a jóhoz, aztán meg má' csak reklamálni tudunk :D

Elvis_1970 2009.06.15. 11:05:19

Már 11:00 is elmúlt,és sehol semmi. Baszod, Nathanp, ma is csak az archívakat olvashatjuk?

jzb06n 2009.06.15. 11:28:26

Szaros hetfo es sehol a 73?
Mi a franc van?

LuPuS 2009.06.15. 11:37:01

jimaymay: Szabdidő,az mi?

@Luna_25: GPS .szopás ,ma ezt is beszoptam.

Különben meg Máltán akadozik az internet, ezért késik az új poszt.

golyo1974 2009.06.15. 11:40:18

@LuPuS: Szia Drága, én is így gondolom, vihar lehet vagy mi a szösz.....

Csajsziland 2009.06.15. 11:42:00

Mé' nincsen má' poszt?!?!?!
Negyedóránként kukkolok, de hiába....

Luna_25 2009.06.15. 11:53:54

@LuPuS: vadiúj céges autó :O??

különben meg tényleg olyanok leszünk lassan mint a s.parkban a nép, mikor elment az internet, jönnek az elvonási tünetek :D

haruka 2009.06.15. 11:54:35

Türelem posztot terem.

Szilénosz 2009.06.15. 12:46:34

hehehe
idegesség prosztót terem
:)))
amúgy nem 'teremt'-nek kéne írni, he?

jimaymay 2009.06.15. 13:11:52

@LuPuS: ja bazzeg, szabadidő. hájsze én dolgozom is insállom, nem csak kommenteket olvasok fb+.

nade mostmár az én türelmemnek is van határa. ha nem jöm post, nathanp-re ráküldöm a denveres embert. már ha még emléxik valaki, hogy miről is beszélek voltaképpen

Mokele-Mbembe 2009.06.15. 13:34:25

@jimaymay: Nem volt az még olyan rég. Bezzeg a postfrissítés...

LuPuS 2009.06.15. 13:38:51

@Luna_25: céges autó csak nekem nincs,de ami késik az lassan múlik..
a pénteki GPS szopást hoztam csak újra témába...

@golyo1974: a viharban lepotyognak a karakterek,ennyi

@jimaymay: ja kérem, akinek a kommentolvasás, a munkája:D

golyo1974 2009.06.15. 13:55:23

@LuPuS: Most már tényleg pipa vagyok!!!!

Mokele-Mbembe 2009.06.15. 14:05:48

@haruka: Jó. Most már voltam türelmes is. Hol az a post?

jimaymay 2009.06.15. 14:10:04

@LuPuS: naja, hogyha commentolvasásért fizetnének, tudnék belőle millionos lenni, de sajna nem ezért fizetnek :-( (bár ha nathanp-n múlna akkor ebből kiindulva akkoris éhen döglenék :-) )

Pepin bácsi 2009.06.15. 14:10:15

mi a lebágyadt fasz van Nathanp úr ?
nem lesz post ?

golyo1974 2009.06.15. 14:16:06

@Pepin bácsi: disztingválást kérek szépen :-))

LuPuS 2009.06.15. 14:17:32

Nos a máglyás buli előtt lesz, egy Karóba húzós buli is a főszerepben:Nathanp testvér...

Pepin bácsi 2009.06.15. 15:00:38

@golyo1974: ???? disztingvált káposztát szeretnél ?

sélli_ 2009.06.15. 15:04:47

Én egy türelmes ember vagyok, nem hiába tartja a mondás: Türelem rózsát termek, de most már, MIVAN MÁR????!!! Hol az új poszt. Hétfő van... van éppen elég bajom! Hö! :)

golyo1974 2009.06.15. 15:06:29

@Pepin bácsi: miért van dezsávűűűű érzésem??????

LuPuS 2009.06.15. 15:09:14

@golyo1974: magácska meg mit tetszik zaklatni ,különböző beteges portálokon ahol ,különböző beteg emberek beikszelik egymást,ez már beteges....:D

golyo1974 2009.06.15. 15:10:50

@LuPuS: Beteg ember vagyok fbm... nézd el nekem jó???

LuPuS 2009.06.15. 15:11:45

@golyo1974: te jössz a Karóba húzós bulira ? :D

golyo1974 2009.06.15. 15:15:42

@LuPuS: Miről is van szó???? :-PPP

LuPuS 2009.06.15. 15:19:41

@golyo1974: Nathanp ,akkor egy karóbahúzás rendel

Az a jó ebben a költözésben ,most 3 napig nincs kimenő levelzés csaka nagy tesvéreknek tudunk küldeni .Szerdán átkerül az én asztalom is ,valahogy így:
LuPus a gépnékl ül és elküld egy levelet(már ha tudja9

majd .úgy asztalostól ,gépestől,szőrőstűl felkerűl a platóra és mikor leveszik onnan majd válaszol az újabb levélre:D

LuPuS 2009.06.15. 15:22:01

@golyo1974: feljebb írtam a máglyás buli előtt lesz egy karóba húzós buli .Nos ot tNathanp-ot fogjuk karóba húzni az időben leadott posztok tiszteletére....

golyo1974 2009.06.15. 15:24:59

@LuPuS: ok, képben vagyok :-))) és benne is vagyok!!!!! korbácsomat is viszem :-DDD

jimaymay 2009.06.15. 15:29:14

legalább -feco- villanthatna valamit. MERT Ő SOKKAL JOBBFEJ MINT NATHANP !!! :-P nathanp monnyonle !!! najó, még kiengesztelhető vagyok :-)

golyo1974 2009.06.15. 15:30:34

@jimaymay: Feco már villantott.....

golyo1974 2009.06.15. 15:34:09

@jimaymay: ne bátsd.... ő is emberből van, dolga is lehetett ám!!!!!

-Feco- (törölt) 2009.06.15. 15:36:14

@golyo1974: a holnapit is villantottam, kiderült hogy vidékre megyek

Itt meg ne legyen lázadás, tuti hogy nathanp dolgozik ezerrel, ha majd fizetős lesz a blog, akkor lehet reklamálni, fbm.

jimaymay 2009.06.15. 15:37:10

@golyo1974: nebassz, mikor ? najó, kénytelen leszek akkor visszaolvasni. csak reggel f@xom se akarta azt a 300akárhány commentet végignyálazni. de köszi a tippet

golyo1974 2009.06.15. 15:41:45

@jimaymay: itt rossz helyen keresgetsz kispupák.....

jimaymay 2009.06.15. 15:43:22

de nem, de van lázadás ! hát ne dolgozzon , írja szépen a blogokat ! mostmár felelősséget kell vállalnia a sok gyökérért (értünk) akiknek függőséget okozott. és nem érdekelnek az ilyen himihumi kifogások, hogy dolgozik, hogy nem haljon éhen. hát milyen kifogás ez ? :-)

jimaymay 2009.06.15. 15:44:38

@golyo1974: vettem észre... nahát akkor jobb híján megyek dolgozni.

golyo1974 2009.06.15. 15:50:03

@jimaymay: hú de pipa itt valaki! igazad van mondjuk! Kis herceg szindróma mi? Ismerem.....

jimaymay 2009.06.15. 16:11:45

@golyo1974: jahh, tudod... amikor a rendőr kérdezi a részeget: neve ? - kisherceg. -ez biztos ? - persze, itt van a rókám a sarkon

golyo1974 2009.06.15. 16:17:14

@jimaymay: Na ezt viszont nem ismertem...

Legolas9 2009.06.15. 16:17:38

Mosmáasztán monnyon le! Valaki...@-Feco-: Hol a holnapi, nálam csak a Munkaszolgálat van :(
Ja és pusza Zsóki :)

golyo1974 2009.06.15. 16:21:44

@Legolas9: Csákó, hogy vagy??? Bocsi, hogy kinevettelek Fecónál a múlt héten..... De nem hagyhattam ki!!!! Ugye nem haragszol???

golyo1974 2009.06.15. 16:22:51

@Legolas9: Engem is kinevethetsz jó???

golyo1974 2009.06.15. 16:27:51

@Legolas9: 1 HÉT múlva Mode koncert :-))

Legolas9 2009.06.15. 16:29:14

Mosmáasztán monnyon le! Valaki...
@-Feco-: Hol a holnapi, nálam csak a Munkaszolgálat van :(
Ja és pusza Zsóki :)

Legolas9 2009.06.15. 16:30:02

Na, így akart kinézni az Internal Server Error előtt. Bocs.

Legolas9 2009.06.15. 16:34:05

@golyo1974: A befosós résznél? Nem harak szom ettyáll, talán.
DM kedden van. Még nyolcat kell aludni.

golyo1974 2009.06.15. 16:37:22

@Legolas9: Az majdnem csak egy picit több 7-nél :-))
Tudom, hogy haragszol... Én haragudnék.. De ok, elhiszem!!!

golyo1974 2009.06.15. 16:39:27

Ja, jön még valaki Mode koncertre kedden? Elötte melegítés??

-Feco- (törölt) 2009.06.15. 17:02:09

@Legolas9: fbm, sztem mivel holnap reggel 8ra van dátumozva, akkor rakja ki automatice. Kiváncsi leszek rá :) Előzetesnek elég legyen annyi, hogy Palika bosszút áll Bélán...

ssüni 2009.06.15. 17:22:29

@jimaymay: igazad van, szerintem is! :-)

golyo1974 2009.06.15. 17:43:57

Na még várjatok picikét, rögtön, rögvest :-)))

golyo1974 2009.06.15. 17:48:39

@golyo1974: csak órák kérdése :-))) De még MA!!!!!

kukatr 2009.06.15. 22:35:34

még jó, hogy felváltva tanultam és söröztem az elmúlt napokban, így még nem hiányolom az új posztot. de holnap már igen. hallod Nathanp?:)

ufó - csodabogár a gyepmesteri hivatalból 2009.06.15. 23:12:43

@kukatr: yó pörgést kívánok neked a vizit-en, tesókám
:)))))
középföldje rulzzzzz...
ha még megvan :DDD

Másik Nick 2009.06.15. 23:42:36

nathanp, baszod alásan, poszt kéne

égafater 2009.06.16. 00:28:26

408 komment. Az első postoknál még 2-3 volt.

Grat

golyo1974 2009.06.16. 07:10:50

@ufó - csodabogár a gyepmesteri hivatalból: helló Drága még élsz? Nathanpot kicsinálom!!!!

Danibacsi 2009.06.16. 08:01:12

türelem, ez tuti a vihar előtti csend... legalábbis ajánlom! :)

WinterMute 2009.06.16. 08:12:49

Túl nagy a nyomás Nathanon, nem csodálom, hogy megremegnek ujjai a billentyűzeten...

ssüni 2009.06.16. 09:23:11

P O S Z T O T akar a nép! Ha nem kapja meg,fellázad! Ki jön velem Tardára? Megkeressük Nathanpot és kényszerítjük, hogy írjon új posztot. :-)

golyo1974 2009.06.16. 09:32:48

@ssüni: mingyámingyá..... de én is megölöm!!!!!

kukatr 2009.06.16. 09:34:21

@ufó - csodabogár a gyepmesteri hivatalból: köszi tesó!:) a legutóbbi vizit-et nem hinném, hogy felül lehet múlni... de meglátom mit tehetek.:D
középföldje nem rémlik, lehet létezik.:)

jimaymay 2009.06.16. 10:03:16

najó, nati... betelt az pohár !!! mostantól minden egyes post nélküli óra, egy törött ujjat jelent ! aztán ha már elfogytak az ujjaid, max diktálod valakinek az új postot :-)

bad little girl 2009.06.16. 10:14:17

Biztosan csak húzza az idegeiteket, és vár....egy igazán ütős story lesz ennyi idő után.....vagy könyvet ír :-) (az persze fel sem merül senkiben, hogy esetleg nyaralni van ) :-):-)

DragonZ 2009.06.16. 10:14:18

@golyo1974: @jimaymay: ne ijesztgessétek szegényt, ezért nem ír. :D
Különben is inkább a minőség, mint a mennyiség. :)

@nathanp: sok niggervadászodba lesz, ha sokat kell csitítgatnom a vérengzésre készülő népeket. :DDDDD

Juice69 2009.06.16. 10:24:34

nathanp ha elmentél Máltára csaposnak a sörözős Petivel, vagy Ibizára DJ-nek MAD Ricsikével, legalább tolj egy üzit... Amúgy várjuk a posztot, egyre habzóbb szájjal fbm! :)

jimaymay 2009.06.16. 10:43:09

@DragonZ - a fém majom: a mennyiség néha már átcsap minőségbe, úgyhogy ezzel most nem értenék egyet.

ha meg nyaralni megy, akkoris bejelentési kötelezettsége van, vagy rosszul látom ? :-)

a sok kolléga akiket rászoktattam a postra, már rajtam (!) követelik a következőt. szerinted... ha nem commentelek a közeljövőben akkor brutális gyilkosság áldozata lettem és az nathanp hibája lesz ! :-)

DragonZ 2009.06.16. 11:22:53

@jimaymay: a bejelentési kötelezettség mondjuk tényleg terheli, szó se róla :)

Az meg, hogy a kollégáidat felelőtlenül rászoktattad a Tardára a te problémád, nem nathanp-é. :D
Viseld a következményeit férfiként (ha nő vagy akkor is :D)! :DDD

@nathanp: kezdenek elszabadulni az indulatok, szóval jó lenne, ha legalább egy kib@szott kommentet írnál, hogy mi a fasz van, faszombászmek! Hátha attól megnyugodna a gyüttmentek egyre dühösebb hordája. :D

Kabarészínész 2009.06.16. 11:57:35

Sziasztok!
Nathanp barátja vagyok, azt üzeni, hogy a hetvenkettő az valójában száz, a blognak vége, bezárt, sziasztok.

jimaymay 2009.06.16. 12:09:37

@DragonZ - a fém majom: fbm, csak próbáltam növelni a rajongótábort, így akarjon jót az ember... most loptam egy laptopot és a budiból kommentelek nem merek kimenni :-)

Mourinho már nem a király 2009.06.16. 12:57:51

Hejj, meleg van, kezd forrósodni a pörzsölő...

Dreamair 2009.06.16. 13:05:05

@jimaymay: remélem van WI-FI, mert az UTP kábelt könnyű visszakövetni:)

Celtic 2009.06.16. 14:07:53

@LuPuS: Koszonom :)
Mar vagy tizedszer nezem vegig, nem humoros, de nagyon tetszik :) Tisztara a Szigeten vagy mas buliban erzem magam :)
Na, csutortokon ugyis megyek Orfure, de ram fer mar....
süti beállítások módosítása