nathanp 2009.05.28. 10:00

Hatvannyolc

A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti kapcsolatait, hogy ne kezdjék el keresni a Petit. Mondta is az arcnak, hogy a faszér' nem szólt, mielőtt faszságot csinált, de a Peti szerint nem volt rá idő. Lényeg, hogy a Cicuka biztonságban van otthon, meg egyre gyakrabban Petinél, miközben igyekszik azt is elfelejti, hogy Evie Deep egyáltalán létezik.


Évike úgy három hónapja szállt ki a pornóból, illetve nem szállt vissza a gátműtétje után. Nem csoda, baszod, a pöpec plasztika három film gázsijából jött volna ki, a nempöpec után meg ismét úgy járhatott volna, mint most a román gyerekkel az Analize this! 4 forgatásán. Ráadásul a lóvéja felét se' kapta meg, holott konkrétan beleszakadt a melóba. Amikor egy pár hete hívta Cicukát, a Kriszta hallani sem akarta a csaj újabb ötletét, de Evie annyira esküdözött, hogy nem pornó, meg nem olyan, de tényleg, hogy végül csak ráállt, hogy felmegy a csajszihoz Pestre egy napra, azt' ott alszik, kidumálják az életet, plázáznak egyet, meg lemennek valami romkocsmába, úgyis olyan régen szórakoztak.

Az Évi kiment Cicu elé a vonathoz, azt' be is vetették magukat a Westendbe, délre konkrétan már vagy öt reklámszatyornyi cuccot összevásárolt Evie, Cicuka csak módjával, mer' semmi leaárazás nem volt, azt' a huszasból, amit a muterjától kért, hogy legyen nála valami pénz, nem sok minden jött volna ki. Különösen olyan cuccok, amit Évike vásárolgatott. Négyezres bugyik, elsőre kurvás, másodikra ribancos csillivilli felsők, vörös körömlakk, meg passzoló rúzs, ilyenek játszottak. Persze a Kriszta nem nagyon kérdezett, gondolta jobb nem tudnia, de az Évike a kávézós szusszanáskor rögtön elővezette a témát. Van ez a Szása nevű ember, aki elég sokat sertepertélt a forgatásokon, ilyen producerféle arc, eléggé fullon van, egy nagyon fekete, nagyon lapos, nagyon gyors autója van, egy dodzs hájper, ha Evie jól emlékszik, de nem is ez a lényeg, hanem hogy miután lesérült, a csávó egy szál vörös rózsával megjelent nála a kórházban azzal, hogy ötszáz szálat akart hozni, de ebben a helyzetben talán többet segít, ha a maradéknak az árát adja oda a lábadozó Évinek, azt' adta is, bár nagybani áron számolva, de így is egy kilót, ablakos borítékban, amiből kikacsintott az első István. Azt' utána nem is zargatta az Évit, a csaj hívta fel pár hét múlva, hogy izé, köszöni, de most mi legyen. Az arc ajánlotta, hogy egy vacsora mellett elmondja, mi lehet, a csaj meg kis hezitálás után igent mondott, mer' gondolta a Brocescu gyerek után már nem jöhet rosszabb. Az ember konkrétan Bécsbe vitte el vacsorázni, egy fullosan luxus étterembe, ahol egy nő hárfázott, meg ilyen bura alatt hozták a kaját. Persze nem ketten voltak, komolyabb társaság, hét-nyolc idősebb pali, nagyon drágának tűnő öltönyökben, olyan órákkal, amiknek az árából Évi szerint kijön egy garzon, meg három-négy csendesen mosolygó csajszi, amolyan luxuskurva-félék. Persze a lényeget nem nagyon kellett magyaráznia a Szásának hazafelé, az Evie se' ma kezdte, vágta, mi ez az eszkort-téma, csak annyit kért, hogy több palival ne kelljen dugnia, meg a popó sem játszik, de a fickó megnyugtatta, hogy nincs ebben feltétlenül szex, csak ha Évi is akarja. És tényleg nem volt. Vagy alig. Hidd el, győzködte a Krisztát, volt amelyik hozzám se' ért, ez egy más szint, érted?

Cicuka értette, csak azt nem, mi köze ehhez. Még semmi, kacsintott rá Evie, azt' elmodta, hogy nem véletlenül mára hívta, lesz egy zártkörű hétvége, egy fél lovastanyát lefoglaltak, komcsira nem kell csinálni semmit, és hatvanezret kapnának érte. Csak csinosnak kell lenni, mosolyogni, ilyenek. A Kriszta persze tartott a dologtól, de azért csak ott motoszkált az a krémszínű cipő, amit sóhajtva tett vissza egy órája, miután úgyis mindegy alapon felpróbálta. Megeskette az Evie-t, hogy ugye nem fogják bántani, meg nem kell olyasmit csinálnia, amire a csaj simán megesküdött, aztán meg felhívta a Petit, amíg az Évi mosdóba ment, hogy mér' pont őt, nem tudta, talán mert amikor néha találkoznak, a srácot úgy tűnik, komolyan érdekli, hogy hogy van, és a szemét nézi, miközben dumálnak, ami elég ritka. Meg mást nem nagyon hívhatott, ha jobban belegondolt. A Peti meg is lepődött, kérdezte, hogy baj van-e, mer' ha igen, abbahagyja a sörcsap-szerelést, azt' fussanak össze, de a Cicuka mondta, hogy nincs, de ha lenne, számíthat-e rá, mire a Peti mondta, hogy simán, csak lóvéban most nem áll jól, épp' megvette a kerti bútorokat. Mármint személyesen, kérdezte a Kriszta, ja úgy persze, csak szólj előre, tudod, a sörözőben itt kell lenni.

Persze ez nem az a pálya, ahol bármit is előre lehet tudni, ahogy azt sem, hogy az üzletember nem mindig ősz hajú, kimért, és többnyire csak konyakozik, pecsétgyűrűs húsos kezét alkalmi partnernője térdén nyugtatva. Hanem lehet folyamatosan szipogó aranyfukszos aljadék, aki a megkotort bélszínjét úgy küldi vissza, hogy vidd ezt a szart a picsába, és hozzál viszkit egy üveggel, meg a gádzsinak is, amit kér, de siess, fiacskám. És mondhat olyat a Krisztának, hogy izzítsd a lukad, kisanyám, mer' ezt megisszuk, azt' utána tied a főszerep. Hiába a riadt tanakodás, és a pityergés Évinek a női vécén, hogy de megígérted, nagyjából csak abban reménykedhetett Cicuka, hogy sokáig kitart az üveg, és hatni is fog.

Meg abban, hogy a Peti felveszi, annak ellenére, hogy szombat este elég csúcson van az Ászok. Peti persze felvette, és fél óra múlva már tolta a pályán a Doblót, ahogy a csövön kifért, meg dobálta az esemeseket, hogy hány perc nagyjából, a végén meg hogy itt, a tanya előtt, gyere. A Cicuka ment is, sápadtan, zavartan, a kiskabátjával együtt, a kijárat felé, ami a köcsögnek is feltűnt, azt' lépett is utána. Persze a kapunál már rájött, hogy menekül a kurvája, azt' dülöngélve üvöltözött, hogy nem mész sehova, büdös ribanc, meg próbálta rángatni, mire a Peti, persze kicsit azért befosva, de szólt, hogy engedje el a hölgyet. Az ijedtsége csak egy pillanatra múlt el, meg talán a kussolj csicska paraszt, tudod ki vagyok én duma is felbaszta, de lényeg, hogy lebaszott egyet a csávónak, aki leült, azt' szaladtak a verdáig, és tűztek, ha lehet, minél messzebbre.

Hazafelé Kriszta zokogott vagy negyed órát, és csak annyit mondogatott, hogy Peti, miért, Peti miért én. A Peti meg azt mondta, nem tudja, pedig volt egy-két ötlete. Aztán úgy értek haza, hogy a Kriszta a Peti vállán aludt, a srác meg úgy nyugtatólag átölelte, és bal kézzel nyúlt át váltani. Még mondta, hogy figyu, beszélgethetünk ezekről, vagy bármiről, mármint találkozhatnánk, érted. Amikor kitette otthon, a Kriszta ugyanezt mondta, és hosszú puszit adott Petinek. Hálásat, valszeg', gondolta a Peti. Azóta viszont csak ilyet kap, mikor találkoznak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr201148393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FritzTata 2009.05.28. 10:12:03

jó reggelt. Nathanp, ez ütött megint :-) És végre tudjuk mi újság Cicukával :-)

Teasing Angel 2009.05.28. 10:12:12

hát ez megint 15 lett a 10-ből

pityke8 2009.05.28. 10:13:00

Jáj,hogy ez a Peti...milyen édi

kukatr 2009.05.28. 10:16:41

Peti a modern romantikus hős...:)

DragonZ 2009.05.28. 10:17:23

Ismét korrekt, mint mindig. :)

A nők sajnos nem mindig értékelik, hogy egy pasi mit meg nem tesz értük, még ha hülyeség akkor is, de itt nem ez történt.
Cicuka tán jó útra tért, vagy mi? Nem így szokott köszönetet mondani. Csak nem szerelmes a kis drága?

nathanp mielőbb várjuk a fejleményket Peti és Cicuka románcáról!

Miss Marple 2009.05.28. 10:20:17

Ez ilyen hepiend szokott lenni? Mert hogy minden liba bedől a "nem lesz szex, csak ha te is akarod" dumának és egy se hallja meg, hogy "viszont muszáj lesz akarnod", az rendben van, de nem az ilyen lányok szokták ismeretlen női holttestként végezni az árokparton? A Petinek meg hirtelen belecsap a villám a sörözőjébe véletlenül.

Front van vagy mi, hogy ilyen szemét vagyok.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.28. 10:22:56

@Miss Marple: :)
lehet, hogy front van, mert tényleg nem szoktad így beleélni magad :)

De ez inkább lákiend :)

Teasing Angel 2009.05.28. 10:25:08

@nathanp: ez szerintem azért is van mert nagyon real-life lett. "csúnyán".

Elvis_1970 2009.05.28. 10:27:45

"Még semmi, kacsintott rá Evie, azt' elmodta, hogy nem véletlenül mára hívta, lesz egy zártkörű hétvége, egy fél lovastanyát lefoglaltak, komcsira nem kell csinálni semmit, és hatvANezret kapnának érte. "

Van itten kéremszépen két darab kimaradt betű ;)

Végre elindult a mai napom ettől a történettől. Majd megkérdik meginn,h mi a f@szt vigyorgok...

Csajsziland 2009.05.28. 10:29:00

"Ráadásul a lóvéja felét se' kapta meg, holott konkrétan beleszakadt a melóba."
"azt' adta is, bár nagybani áron számolva, de így is egy kilót, ablakos borítékban, amiből kikacsintott az első István."
Ez ismét nagyon rendben van, baszod! De sz.tem ne menny el ezen a Barátok közt-ös vonalon, mer' oké, hogy csajok is olvasnak meg minden, de hát amelyiknek ez kell , az mennyen a nyálgombóc.hu-ra vagy regeljen a körömfestékklubba, tagsági kártyáér'. Hát.

morbiczer 2009.05.28. 10:29:41

Latom tavasz van Tardan.

Dul a szerelem!

golyo1974 2009.05.28. 10:31:14

"holott konkrétan beleszakadt a melóba" Kész vagyok :-)))

Mokele-Mbembe 2009.05.28. 10:38:06

Igen szép romantikus történet volt. Szipogok a meghatottságtól.

LuPuS 2009.05.28. 10:38:52

Szép napot!

Escort szolgáltatás Cicukának ahol nem is érnek hozzá,milyen világ ez.

"holott konkrétan beleszakadt a melóba"a régi világ ,a boldog világ ahol minden meglehet beszélni,ha az ember használja a SZÁJÁT

dodzs hájper meg kígyós autó, na azok az igazán menők

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.28. 11:00:42

@LuPuS: Faszt, tuningolt Honda CRX, az az autó. Meg akárhogy hányok a hátsókerékhajtástól, RX-sok Wankellel surrogva, borzalmas fogyasztással, hihetetlen tapadással. Ha seggekről beszélünk, akkor viszont Calibra meg EVO V-IX.
Dodge-ot itthon egyet szoktam rendszeresen látni, az konkrétan rohadtul ki is lóg a tömegből, akkora nagy baszom sötét hajó.
Épp nagyon munkát kerestem, nekem is említette cimbora, hogy jól karbantartott, ötvenes hölgyeket kellene színházba kísérni meg könyökhajlaton sétáltatni. Hát, inkább ettem tovább a vajaszsemlét a tésztalevessel. Azon kívül, hogy jobb szeretem magam ilyen lepukkant stílusban hordani, az öltönytől viszket a tudatom.

caco 2009.05.28. 11:04:45

Gratulálok
Ismét maradandót alkottál
A kedvencem az "Analize this 4."
Riszpekt

DragonZ 2009.05.28. 11:22:44

@ratatüj: szerintem Aston Martin DB9, esetleg a régebbi Astonok, vagy mondjuk Maserati. Ha meg nagyon élményautót akarsz akkor az nem lehet más mint egy MX-5. Mondjuk az RX a maga Wankeljével is megér egy misét. (Csak ne zabálna annyit.) :)
Az öltönyökkel kapcsolatban hasonlóan vélekedünk. :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.28. 11:24:54

@DragonZ: Próbáltam emberárban maradni. Tudom, az EVO a maga 6-12 millájával kicsit kilóg, de amiket te írtál, az jóérzésű embernek sehogy se nem fussa. ;-)

Miss Marple 2009.05.28. 11:32:00

@nathanp: Lákiend, rendben, de előtte tanmese, aminek kötolvnak kéne lenni tizenéves kislibáknak, mint néhány egyéb fejezetnek is a jelen folyó novellafüzérből. Azért hiányoltam egy hiperrealista befejezést, lángok közt sok vérben tocsogva! :) :) :)

@ratatüj: Viszont egy ötvenes lelakott pénzeszsák néni talán nem vágja el a torkodat fültől fülig, ha mégse tolod le neki a gatyádat vacsi után...

DragonZ 2009.05.28. 11:37:56

@ratatüj: Igazad van, de azért az MX-5-nek nem egy horror az ára. Mondjuk ne azzal indulj családi nyaralásra. :D
Bár nem vagyok képben, de szerintem a dodzs hájper sem matchbox árban van, nem is népautó kis hazánkban. Tény, hogy az általam írtak sem.
A kígyós autót meg nem vágom melyik (a tippem a Shelby), de remélhetőleg LuPuS feloldja idővel eme rejtélyt.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.28. 11:45:14

@DragonZ: A kígyós az új Knight Rider Mustang attack módban, te.
@Miss Marple: Nem is ez a fele, meg főleg, ha nem tetszik a pofája, akkor bocs nem érek rá (megver?), inkább maga a tudat, hogy én itt pénzért kísérgetem. Ha szimpi, elkísérem ingyenbe, fizetheti az üdítőmet, ha megtetszik a végére annyira, akkor megörvendeztethetjük egymást, de lóvéért nem.
Lelakott meg semmilyen szinten nem jöhet szóba, amikor majd pofámba tolják a haverok a térfigyelők képeit, hogy hogy is volt, az nem ciki, hogy azzal a tűrhetővel múlattam az időt poénból, de az, hogy a rusnyával pénzért, azt az arcom nem bírja ki.

Mourinho már nem a király 2009.05.28. 11:48:48

@DragonZ: MX-5 vagy egy Barchetta nekem tökéletesen megfelelne. Ezekre az utakra, meg egy kis élményautózásra minek drágább kocsi?

greggrant 2009.05.28. 11:51:44

láv iz in di eeer, fászombászmek! Tiszta fordított Pygmalion lesz ebből, nagyvárosi társaságból vissza falura :)

JonC 2009.05.28. 11:58:36

szép sztori. Peti él még, vagy már a halakkal alszik?

LuPuS 2009.05.28. 11:59:13

@ratatüj: @DragonZ:

Az én autóm is az Aston Martin,de mivel engem csak egyszerű mezei fasz alkotott ,marad a BKV.


Majd valamikor meglesz a saját autó,otthom meg a családi autó egy Megane.

De majd elmegyek kiváltom a CICUKA engedélyt és összesz_pom én is...(

DragonZ 2009.05.28. 12:03:03

@ratatüj: köszi az infót.

@Awkward: tökéletesen egyetértek. Arról nem beszélve, hogy az MX-5 egy igazi élményautó, amit egy drágább kocsi nem tud nyújtani, lásd az ellenfelének szánt BMW, meg társai. Szinte mindenütt azt mondják ,hogy jó a bömös, meg a többiek, de nem adják meg azt az élményt, amit a Mazda.

DragonZ 2009.05.28. 12:09:17

@LuPuS: én is csóró mezei egér vagyok, szóval a helyváltoztatás nálam is a BKV, MÁV, saját lábam triumvirátus (biciklim már nincs).

Egyszer talán nekem is lesz majd autóm. De részemről a francia, meg az olasz nem játszik. Utóbbiból Maserati alatt legalábbis nem.

Én viszont inkább sóvárgok egy Aston után, mint hogy a "CICUKA engedély" verziót favorizáljam.

nuart · http://nudeart.blog.hu/ 2009.05.28. 12:42:54

ilyenek a férfiak

meg a nők

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.05.28. 12:45:17

Ez a Cicuka-vonal az egyik kedvencem. A másik meg a Misike, illetve mostmár Mihály.

szatyi 2009.05.28. 12:54:05

Gyönyörű történet, vizuálisan megkomponálva, szinte érzem a bélszín illatát. Amúgy autósblog is lett ez? Ha igen akkor toyota mr2. :)

csaanyib 2009.05.28. 12:55:13

@DragonZ: A "dodzs hájper" nemazér' kígyós autó, mert igaziból Vájper?
Vagy ez csak szivatás és igaziból mindenki vágja csak én vagyok ilyen gyökér? :)

DonGatto 2009.05.28. 12:55:24

Tök jók ezek a cicukás részek, nekem nagyon bejönnek.

W Joe 2009.05.28. 13:10:39

Peti egy igazi hős :)

-Feco- (törölt) 2009.05.28. 13:20:34

Húbazz, ez odabaszott. Egyébként bírom az ilyen kis patkányarcú gengsztereket, azon izmoznak hogy mögöttük van 4-5 gorilla, azt ha baj van majd azok büntetnek. Persze ez általában be is jön, de volt egy lightosabb sztori, akkor kurva jót röhögtem. Jártunk ki vizisíelni pest mellé, azt ez olyan divat lett, és elkezdtek jönni a műmájer arcok, meg persze a májerek is. Egyik nap megyek le, látom fura kocsik állnak a parkolóban, A6-tal már csak 100m-re a fa alatt lehetett megállni, én meg a picsába parkolhattam, szóval látszott buli van. Lemegyek, látom a csajok nagyon idegesek a starthelyen, nézem mi van, valami furcsa, aztán rájöttem, hogy a beszéd a fura, kurva sok az orosz szó a levegőben. Aztán volt egy olyan figura, hogy a teste leginkább a sörösüvegre hasonlított, a vállai is ilyen szinten voltak, de olyan aranylánc volt a nyakában, hogy azzal a Parlamentet újra lehetne füstaranyoztatni, és még jutna a Budai Várra is. Na, a mókussal persze egy orosz nő, egyből levettem a rúzsszínéről, ilyet csak oroszoknak gyártanak, meg egy kiskölök, látszott kurvára boldog hogy itt lehet, és nem éppen Disneylandben rugdoshatja a Mikiegeret. Na, fater gondolta megmutatja a tutit, azt elsőre felvette a profi wakeboard-deszkát, egy arc próbált szólni neki hogy talán ne azzal kezdjen, de egy magillagorilla elindult felé, azt a végén csak a fűzőt segített bekötni. Arc áll a stégen, ez olyan fixpályás vizisípálya, megy a kötél körbe, azt ha indulsz akkor azért ránt egyet a fix 34km/h-val mozgó kötél, szóval az indulást el lehet baszni nem kicsit. Arc áll, mondják neki hogy mit csináljon, inkább üljön le a vízbe, onnan könnyebb, meg stb, de persze az iqlightos mondta hogy davaj davaj, aztán hát akkor legyen.... A faszi konkrétan repült 10m-t a levegőben, aztán mint egy kibaszott darts csapódott a vízbe, akkorát csattant a deszka hogy a horgásztóból kiugrottak a süllők. Na, itt felnyerített valaki a röhögéstől, mire a kopasz bodigárd tüntetőleg körbenézett, egyből kuss lett. A fazonért be kellett mennie a csónaknak, mert a picsáért ússzon vagy 20m-t, azt kifelé fenyegetett mindenkit, hogy meghalnak, mert hogy kibasztak vele, azt újraindulást kért, meg anyázott hogy adják vissza a 6alkalmas bérletének az árát (volt vagy 2000 ft), vagy kicsinál mindenkit. Szerencsére ezt hamar lerendezték, azt húzhattak a picsába a haverjaival együtt, de jó ideig téma volt az ökörfajzatja...

Pepin bácsi 2009.05.28. 13:30:53

Tegnapelőtt reggel majdnem belém jött egy fasz a piros Doblójával, fászombászmek.
Lehet, hogy a Peti sietett Cicukáért Siófokra ?

DragonZ 2009.05.28. 13:34:25

@csaanyib: A dodzs és a kígyós autó két külön dolog, de ha fentebb olvasol egy kicsit, akkor szerintem vágni fogod miről van szó.

pityke8 2009.05.28. 13:45:23

Fecó,baszod csak nem Harasztira jársz sijjelni?

lr 2009.05.28. 13:52:36

"Brocescu" - én ezen sírtam be :D

lr 2009.05.28. 13:55:08

@lr: Mint oroszban Victor Gejzirovszky

-Feco- (törölt) 2009.05.28. 13:59:36

@pityke8: miből jöttél rá? :D Van még pár köteles pálya pest környékén egyébként... :)

Chazz Reinhold 2009.05.28. 14:03:43

egy újjabb mérnöki pontosságú jellemrajz

"Peti, miért, Peti miért én"

ennél már csak az "Én is emberből vagyok!!!" mondatok az ütősebbek

haruka 2009.05.28. 14:17:57

Hát nemtom Cicuka mit várt az Évikétől a múltkori után. :)

Nekem is kéne egy ilyen Peti-féle lovag, bár engem biztos hogy soha nem kell majd ilyen helyzetekből megmenteni. Nincs az az isten.
Még a Dobló is jöhet, nem kell bömös meg maserati meg kisfaszom.

-Feco- (törölt) 2009.05.28. 14:18:56

@lr: baszod ez nekem csak most esett le.. :D

Szűcslaci 2009.05.28. 14:19:26

Csak háromszor volt benne a "konkrétan". Konkrétan háromszor.

nemuccaszoc 2009.05.28. 14:20:51

Ma se okoztatok csalódást :)

Pilgram (törölt) 2009.05.28. 14:21:53

én most szemét aljadék leszek, de nem is mosolygtam rajta, pedig az eddigiek közül egy sem volt ilyen...na mindegy. 10000-ból 1 azért az jóarány:)

Mitya Ivanov 2009.05.28. 14:27:24

@nathanp: ez a poszt már abban a szellemben született, hogy a tardai történetekből ebből előbb utobb kultfilm lesz. Csak jó kezekbe kell adni az anyagot.
amúgy 10/10

KÁJZERSZÓZE 2009.05.28. 14:36:36

jeeeeeeeeeeeeee

Pepin: szerintem PEtinek fehér, törtfehér Doblója van.

nathanp?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.28. 14:47:06

@KÁJZERSZÓZE: sörzöld. 6 hetet kellett rá várnia. négyet ígértek, amikor lejárt, verte magát. egy 3 ajtós kis Alfát ajánlgattak neki, amíg megjön, de otthagyta, mer' két sörösrekesznél több nem fér bele.

Pepin bácsi 2009.05.28. 14:49:23

@nathanp: a dréhereseknek meg a sopronisoknak van sörzöld Doblójuk baszod

DragonZ 2009.05.28. 14:54:01

@haruka: nem is ment bele olyan könnyen ebbe a szituba. De igazad van, egyszer már majdnem bebukta az Évike vonalat. Pedig van egy olyan mondás hogy kétszer ugyanabba a folyóba ..., vagy mi.

Gyere blogtalira ott szerintem lesznek megfelelő lovagpéldányok a gyüttmentek közt. Példának okárt mindjárt itt lennék én. :D
Mondjuk Doblóval nem szolgálhatok, csak BKV bérlettel, ha az megfelel. :)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.28. 14:54:24

@Pepin bácsi: meg a Petinek. nem matricázza, mert az szerinte feltűnő. volt egy matricázott opel kombija anno, felnyomták, amíg focizott. elvittek egy egész metrós bevásárlást, még a lecsókonzerveket is. lőtt mondjuk 4-5 gólt. darabját tízezerért.
azóta nem jár focizni. csak metróba.
:)

DragonZ 2009.05.28. 14:56:54

@nathanp: mióta zöld a sör??? még az üvege csak-csak, de a sör?

Pepin bácsi 2009.05.28. 15:01:55

@nathanp: metróban is lehet focizni ? Egyszer fociztunk éjfélkor a fogarasi úti teszkóban baszod. Kellett hozzá pár bögre Jack Daniel's meg jónéhány korsó sör, fászombászmek.

Pepin bácsi 2009.05.28. 15:03:11

@DragonZ: kétségbe vonod, hogy Tardán zöld a sör ?

szatyi 2009.05.28. 15:03:48

Mer egy zöld Dobló az nem feltűnő. Vagy a focipálya mellett terepszínűnek számít? Nekünk van egy vasas LT-nk, most van karosszériásnál. Gondban vagyunk a festéssel, de most adtál egy ötletet. Deréktól felfelé terepszínű, alatta szürkéskék, mint a Luftwaffe volt.

-Feco- (törölt) 2009.05.28. 15:05:20

@DragonZ: mióta? Mióta kinntmaradt a napon júliusban, azt augusztusban vették észre hogy jééé, még van itt egy kis sör a hintaszék alatt. Persze 5 mvj után nem is volt az olyan rossz...

Pepin bácsi 2009.05.28. 15:05:22

@szatyi: nem feltünő, a postások is zöld Doblóval járnak...

búúgócsiga 2009.05.28. 15:18:47

"egy dodzs hájper, ha Evie jól emlékszik" aztakurva! :DDDD
Itt tőlem nem messze kettő Dodge is van, bár nem a hájper, hanem a kicsit nagyobb Ram.

DragonZ 2009.05.28. 15:25:52

@Pepin bácsi: most, hogy mondod ... nem. :)

@-Feco-: meggyőztél. :D

Selkt-Sa 2009.05.28. 15:34:57

uff ez ütött. gyakorlatilag minden benne van, amivel egy nőt bele lehet palizni a prostitúcióba. nathanp, szociológiából-pszichológiából csillagos ötös, leülhetsz!

Soprano 2009.05.28. 15:44:03

na, a Peti legalább jól járt,viszont Cicuka mindig megszopja a brét :\

haruka 2009.05.28. 15:49:29

@DragonZ: :))

Terveztem hogy megyek, de egyrészt egyedül nem volt kedvem belevágni, másrészt meg aznap van a védésem, és estére már beszerveztek nekem egy főzős-piálós bulit. Pedig megkóstoltam volna egy MVJ-t. :DD (mondjuk a jéger-hubi-unikum vonalat nem igazán szeretem...meg mondjuk inni se szoktam)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.28. 15:51:45

@haruka: b+, ki fogsz te lógni egy kicsit a társaságból :-)

haruka 2009.05.28. 16:02:32

@ratatüj: hát baszod, nem szeretem az alkoholt annyira. kövezzetek meg, lakoltasstok ki Tardáról. ha iszok, akkor is csak ilyen lájtos női piákat (keresztapám szerint lónyálat :)))

Teasing Angel 2009.05.28. 16:09:09

@haruka: nekem szolgálatban tilos, úgyhogy becsatlakozhatsz ;)
mármint ha jönnél

Miss Marple 2009.05.28. 16:19:49

@Pilgram: Szerintem nem vagy aljadék, de ez meg direkt nem volt vicces és így volt a jó. Dixit.

haruka 2009.05.28. 16:27:33

@Teasing Angel: eddig úgy tűnik nem tudok menni. de majd meglátjuk, hogy alakul addig a dolog.

IndaMuncher 2009.05.28. 16:36:49

"ez egy más szint, érted?"
Ezdesúlyos. Más szint a kurválkodásban?

DragonZ 2009.05.28. 16:45:09

@haruka: semmiképp nem lettél volna egyedül, ott lettek volna a többiek is, meg én is.
várjcsak, átfogalmazom ... szóval:
semiképp nem lennél egyedül, ott lesznek a többiek is, meg én is. :)

Különben is egy sikeres védést csak egy jó bulival lehet megünnepelni, mondjuk a gyüttmentekkel. :D

Inni pedig csak azt és annyit kell, ami és amennyi jól esik. Magyarul rengeteg MVJ-t és niggervadászt. :D

Tehát akkor ugye jössz?

Celtic 2009.05.28. 17:00:15

@lr: Jajaja, az engem is hanyatt vagott :) Meg a rozsa ara a "nagybanin" :)

haruka 2009.05.28. 17:12:16

@DragonZ: hú de nagyon akarja valaki hogy menjek! ;))

Mondom, majd még kiderül mi lesz, de iparkodok meg minden.

DragonZ 2009.05.28. 17:15:46

@haruka: csak azért szeretném, ha jönnél, mert minél többen vagyunk, annál jobb. Főleg a hangulat. :D
Meg persze annál nagyobb a merítési lehetőség a sorozathoz szereplők tekintetében. Igaz Teasing Angel? :)

Teasing Angel 2009.05.28. 17:17:49

@DragonZ: azért ezt ennél kicsit célirányosabban illene majdan megoldani. De persze semmi sem lehetetlen:)
Viszont az előzőekben felmerült díványos casting az a ti saját ügyetek :D

DragonZ 2009.05.28. 17:22:12

@Teasing Angel: Én semmilyen díványos castingról nem beszéltem. Azt ... már nem is tudom ki kezdte el. Különben is te vagy a producer, ergó a főnök sorozat ügyben. :)

DragonZ 2009.05.28. 17:23:22

@Teasing Angel: Persze ha valaki igényli a díványos castingot, annak nem gördítek akadályt az útjába. :D

haruka 2009.05.28. 17:28:10

@DragonZ: hát én nem tudom ki lehetnék. Cicukához nem vagyok elég macás, Magdinak nem vagyok elég terhes. :D
Elzácska talán, kiválóan tudok bambulni és mindenre azt válaszolni: felőlem. Meg hogy: figyizzetek...áhh, mindegy....
:DD

Dreamair 2009.05.28. 17:55:31

Köszi nathanp. Viszont itt figyelmeztetnélek, hogy egyre komolyabb témákat feszegetsz ami nagyon átbasz a "baszod-mázon". Nekem tetszik. Kiváncsi vagyok kinek nem fog.

Legolas9 2009.05.28. 18:55:12

Na végre ideértem Tardára! Kicsit komolyabb lett, de ugyanúgy üt ahogy a többi! RESPECT!
Dívány még van kiadó :D De aki komolyan - "Cicukásan" nyomja, akkor van egy Doblo-m.
Mondjuk narancssárga. Nem baj?

Celtic 2009.05.28. 18:57:44

@Selkt-Sa: Es akkor a patologia erdemjegye't nem is lattad!
:)

Celtic 2009.05.28. 19:00:16

@F.house: Nyilvan nem mindegy, hogy egy autopalya menten, szalloda recepcion vagy telefonhivasra. Tenyleg mas szint, nagyon nem mindegy.

Dick - Nick 2009.05.28. 19:05:44

FÁSZOMBÁSZMEK!!!!!!

Megint jóóóó...

DragonZ 2009.05.28. 19:52:34

@haruka: :DD
Akkor legyél Elza. Felőlem. :DD

kukatr 2009.05.28. 20:14:12

@haruka: ugyanmár, az MVJ egy lájtos női koktél...:) bár nem is lónyál.:D

ssüni 2009.05.28. 20:19:03

mi az, hogy sörzöld? A sör, az kéremszépen SÁRGA! :-)

RobbeR 2009.05.28. 21:29:57

Egy nagyon bölcs embert idézve: Ti se szarral gurigáztok.

DragonZ 2009.05.28. 21:40:43

@ssüni: Eddig én is így tudtam. Ezek szerint valamiről lemaradtam. :)

haruka 2009.05.28. 21:41:31

@DragonZ: :)))) Akkor ha felőled, akkor felőlem.....

@kukatr: nekem a lájtos női koktél az, amit pl úgy egy órája ittam. valami maibu volt benne meg narancslé meg ilyenek. :))

haruka 2009.05.28. 21:41:46

@DragonZ: :)))) Akkor ha felőled, akkor felőlem.....

@kukatr: nekem a lájtos női koktél az, amit pl úgy egy órája ittam. valami malibu volt benne meg narancslé meg ilyenek. :))

haruka 2009.05.28. 21:42:30

jaj bocs, kétszer. beütött lehet a malibu, hehe :DDD

DragonZ 2009.05.28. 21:48:23

@haruka: Meghoztad a kedvem a pia emlegetésével egy sörhöz. Neki is látok. Remélem ez nem zöld lesz, hanem a jól megszokott színű ... piros. :D

Egészségére mindenkinek!

Tényleg és mit védessz pénteken? Gondolom nem a Petit a Cicuka futtatójától. :)

kukatr 2009.05.28. 21:49:09

@ssüni: jaja, a bemeneten is, és a két kimeneten is...:))
@haruka: meg ilyenek... ez a kiskapu megnyugtatott.:D
amúgy hogyan csináltad, hogy 15 mp-n belül két kommentet is ellőttél, egy apró l-beli különbséggel?:)

DragonZ 2009.05.28. 21:50:56

@kukatr: "meg ilyenek... ez a kiskapu megnyugtatott.:D" :DDDDD
Az ismétlésben szerintem a rutin, meg az évek segítették.

haruka 2009.05.28. 22:05:30

@DragonZ: egészségedre váljék! :) amúgy szakdolgozatot védek, meg államvizsga meg hasonlók.

@kukatr: hát rákattintottam a küldre, majd észrevettem hogy kimaradt az l betű, lassú volt a gép, így még volt időm beütni a megfelelő helyre, majd újra küld gomb. :DDD aztán ez lett belőle, bocsesz

kukatr 2009.05.28. 22:11:28

@haruka: milyen területen szakdolgozol?

haruka 2009.05.28. 22:14:34

@kukatr: ha ezt elárulom, meg kell hogy öljelek! :D igazából csak nem akarom megmondani, még a végén valaki rájön ki vagyok. (ja kis üldözési mánia befigyel...:)) esetleg privátban. :)

DragonZ 2009.05.28. 22:14:53

@haruka: Köszönöm szépen. :)
Egy IFA-platónyi kalappal péntekre. Legalább este lesz mire innunk! :))

kukatr 2009.05.28. 22:19:49

@haruka: akkor legyen privátban. cserébe én is elmondom, hogy miből nem szakdolgozok ez évben.:D

haruka 2009.05.28. 22:26:48

@DragonZ: hát én utána úgy két hétig bulizni fogok az tuti :)

@kukatr: küldtem egy üzenetet, nemtom jó-e úgy vagy mi

DragonZ 2009.05.28. 22:30:38

@haruka: küldtem üzenetet, megkaptad?

kukatr 2009.05.28. 22:32:51

@haruka: ööö, és hova küldted? nem látom.

haruka 2009.05.28. 22:35:44

@DragonZ: meg. majd válaszolok. csak ne lepődj meg ha egy Haruka Tenoh nevű embertől kapsz levelet. :)

@kukatr: ööö, itt az indán írtam valahogy valamit...sokat segítettem mi? :)

kukatr 2009.05.28. 22:39:44

@haruka: hát az indamail-ba még be se vagyok regelve:D

DragonZ 2009.05.28. 22:40:08

@haruka: ok, nem fogok meglepődni.

haruka 2009.05.28. 22:47:52

@kukatr: ja nem ott, adatlapodon volt ilyen üzenetküldés, na mindegy. nem vagyok most topon netügyben úgy tűnik.
most lépnem kell, majd megbizniszeljük.

mindenkinek jó éjt, basszátok meg! :)

DragonZ 2009.05.28. 22:49:05

@haruka: neked is jó éjt, baszod! :D

kukatr 2009.05.28. 23:10:32

@haruka: megkaptam, egy kicsit lassú a rendszer.
szép álmokat, baszod!:D

Typhoonclass 2009.05.29. 00:37:12

A szlengblog óta követlek, nathanp! Mindegyik jobb, mint az előző, maxirespect!!!
De ha 100-nál abba mered hagyni, távcsöves malcpörzsölővel jövök :)

Btw. a kígyós autó nem a Cobra véletlenül?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.29. 06:22:05

@Typhoonclass: örülök, baszod, köszönöm!
sietned kell, mire odaérsz, már lehet, hogy leterített valaki egy szögbelövővel, azt' csak a Gömböc-patak partján oszladozó hullámat pöckölgetheted :D

hm, vidám reggeli gondolatok ;)

golyo1974 2009.05.29. 07:46:05

@nathanp: Jó reggelt korán keltél:-) Remélem megkapjuk a napi adagot :-D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.29. 08:01:53

Ma nem lesz poszt, tudom, basszam meg.
Viszont lesz pünkösdi.királyság, eh?
:D

golyo1974 2009.05.29. 08:09:41

@nathanp: Hú te mit kapsz ma ezért!!! :-D

hana 2009.05.29. 08:41:30

na hello fiatalok, látom tegnap is kimaradtam az életből.

de nathanp, a post kurva jó. :)

konkrétan kurva jó.

Legolas9 2009.05.29. 09:43:05

@nathanp: Hosszú 7vége poszt nélkül? Mi van, befigyelt valami nyári fesztiváűl? Megéled-e a partyt NathanP? :D

DragonZ 2009.05.29. 11:17:46

Sziasztok!

@nathanp: ne baszd meg, csak következőre írj egy nagyon ütős posztot. Mondjuk mind ütős, de érted a lényeget szerintem. :)

@hana: pálinkás szép jó reggelt!
Konkrétan nem voltál tegnap. Csak nem a munkahegyeket próbáltad legyűrni?

hana 2009.05.29. 12:18:36

@DragonZ: még a feltételezés is sértő. :P
mit is csináltam? Jól éreztem magam, kivételesen nem a gép előtt. ;) (na ezért mit fogok kapni...)Hogy vagy?

Mourinho már nem a király 2009.05.29. 12:28:02

@nathanp: Nem lesz poszt? Basszad meg bizony! Fenébe, akkora uborkaszezon van behalok, semmi hír, sorozatoknak vége, sportesemény 0, tarda post nincsen. És még 4-ig itt kell ülnöm.
Most wattafakkot csináljak fászombászmekk?

DragonZ 2009.05.29. 12:57:41

@hana: :) Örülök, hogy jól érezted magad.
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Most, hogy itt vagy, még jobban. :D
Még tegnapelőtt írtam neked emailt, csak nem jött rá válasz, megkaptad?

ZilZol 2009.05.29. 14:01:00

b+ ma nem lesz 69 :-(

Dedó 2009.05.29. 14:20:14

Hááhh! Ez a szívszorító sztori feldobta a napomat!Mostmá' talán egyik vásárlómat sem fogom agyonverni egy flitteresretiküllel...megbecsülöm a munkám!
Ja egyébként üdv mindenkinek!És csak hogy kellőképpen beilleszkedjek: "Basszátok meg!!!" :)

Dedó 2009.05.29. 14:23:42

Ja és a kommenteken is fetrengtem egy sort...kbsztt pompásak!...na tövig benyaltam...pf!

hana 2009.05.29. 14:46:02

@DragonZ: öööö, hm, lehet már kóma voltam és nem válaszoltam. Vagy izé. Írj még. :)

@Dedó: tövig még azért nem, de jól haladsz. ;) ha a kommentjeidben gyakrabban merülnek fel az MVJ, niggervadász szavak, a közösség szintjének táplálásával kapcsolatban, hát, apukám, még üstökös is lehetsz.

BTW: szereted a korbácsot? :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.29. 15:02:16

@hana: hana b+, nem kell minden kedves érdeklődőt rögtön behúzni a sárga földig szado-mazo belső tagságba. Először hadd nézelődjön, nagy gidaszemekkel bámészkodjon, aztán ha már ideszokott, akkor lehet levadászni a lealjasító puskával.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.29. 15:03:03

@Dedó: Csak hogy legyen negatív élmény is:
tövig oké, de nem nyalás ;-)

DragonZ 2009.05.29. 15:11:35

@hana: OK, írok, de majd csak este 9-10 óra körül, ha akkor jó neked. :)

@Dedó: jól haladsz, szó se róla. Baszod. :D

hana 2009.05.29. 16:42:08

@ratatüj: fbm, itt fetrengek a röhögéstől.... tövig, ok, de nem nyalás...
Egyébként én csak finoman érdeklődtem...

@DragonZ: nekem mindig jó... ;)

kukatr 2009.05.29. 17:11:08

@Dedó: a társaság elismerését fokozhatod a tardabulin nagy mennyiségű 'lájtos női koktél' fogyasztásával és/vagy a Cicuka hasonmásversenyben való részvétellel.:D
amúgy üdv a gyüttmentek közt, fászombászmek!:)

Elvis_1970 2009.05.29. 17:53:13

@nathanp: egy ilyen "lecsókonzervet" ( konkréton: puszta íze...), én találtam a nyíregyházi METRO parkolójában pár hete, egy bevásárlókocsiban. Sztem ez már nem fért be a raboló autójába. Megettem, finom volt ;) Azóta vesszük, veszettül csíp.

Typhoonclass 2009.05.29. 20:34:45

@Dedó: Ha az ember/júzer/olvasó a kezdetektől olvassa a blogot kommentestül (hátnanápersze, hogy a kezdetektől és nanápersze, hogy kommentestül), oszt egy idő után - persze közben kipróbálta az MVJ-t, a niggervadászt, a korbácsot, a malacpörzsölőt, visszajött a detoxból és a baleseti égési osztályáról is hazaengedték - no szóval mindezek után kapcsolódik be a kommentezésbe, akkor az a helyzet van baszod, hogy ő (pl. én) azt hiszi, hogy nemcsak ő ismer mindenkit (legalább @haná-ról és @Angelről vannak - talán hibás - látványelképzelései, ha férfi), hanem őt is ismeri mindenki.
És akkor fászombászmekk, igen röhejes dolgokat képes írni, baszod.

hana 2009.05.29. 21:39:06

@Typhoonclass: fbm, milyen látványkép van Benned rólam? Ha már így szóba kerültem... :P :D

De egyébként igazat szól @Dedó, figyelj rá. :D Azt' gyere csapatni jövő pénteken. :D

2009.05.29. 21:41:49

@Csajsziland:
"De sz.tem ne menny el ezen a Barátok közt-ös vonalon"

Dehogynem, szvsz sokan szívesen látnánk Cicukát "barátok közt". :)

2009.05.29. 21:47:24

"Ráadásul a lóvéja felét se' kapta meg, holott konkrétan beleszakadt a melóba."

Ez konkrétan odabaszott. :) Mondjuk tényleg láttam pár olyan jelenetet, ami után szvsz még a a nézők is csak nehezen tudtak ülni. :-/

Typhoonclass 2009.05.29. 21:59:02

@hana: hááááát ... maradjunk abban, hogy sztem a fbm-ek mögött érzékeny lélek lapul. Ennek pontosításához végig kéne olvasnom a kommentjeidet, de ez most nem rulez.
A látványkép ezután másodlagos -> marhaságot írtam, baszod, jöhet a gőzborotva, de a nyulamat nem adom (mert meglógott tavaly a kis g.ci)

kukatr 2009.05.29. 22:03:33

@Typhoonclass: szerintem aki ügyes, az talál....:)
amúgy meg egy hét és nem csak elképzelések lesznek.

Typhoonclass 2009.05.29. 22:11:12

@nathanp: A Lemnek volt egy novellája a Kiberiádában, amiben a Feltámasztókovácsok Rendje minden nap válogatott módon kinyírt egy robotot, másnap föltámasztotta és kezdték előről.
Tehát: _nem_ fox baszod, békében nyugodni a Gömböc-patak partján (se), ha ... :D
Gigarespect azért ismét, fbm!!

hana 2009.05.29. 22:13:40

@Typhoonclass: teljesen elpirultam. :)Tényleg.

golyo1974 2009.05.30. 01:04:01

Nem tudok aludni.... Egy hét múlva ilyenkor...... :-P

Elvis_1970 2009.05.30. 04:16:23

@golyo1974: szerintem nem fogunk tudni aludni egy hét múlva még ilyenkor;)

jimaymay 2009.05.30. 12:10:19

namostakkormivanfászombászmekk

Dedó 2009.05.30. 13:12:13

@kukatr: Köszönöm a kedves fogadtatást! Női koktélok?!-PFÚJJ!:)
@Typhoonclass: Ahhham...ööö...jó. :P
@hana: A szívem szakad meg, de sajna nem tudok megjelenni ama csudálatos seggencsúszós üvöltvehányós eszméletvesztős eseményen! :( Ugyanis messze van nekem Butapest...vidéki jány vagyok bászmekkkkkh! De természetesen lélekben ott leszek veletek...majd itthon csapolom az italt.

kukatr 2009.05.30. 13:37:21

@Dedó: értsd MVJ, Niggervadász, vagy vodkahell.:D
én is vidéki vagyok, mégis ott leszek.

ufó - hotdog árus a nudista strandon 2009.05.30. 20:57:54

annyira nem megy a biznisz, bazz
egy darab hotdóg se ment el ma...
botrányt akarok!

http://www.youtube.com/watch?v=boQENliiQD4

FéI Áron 2009.05.30. 21:07:58

Én veszek hóttdogot jóárassan. Hogyé adod?

Polós Feri [lionheart] 2009.05.30. 21:18:08

@Typhoonclass: azért eléggé érthető volt az utalás... :DDD

ufó - hotdog árus a nudista strandon 2009.05.30. 21:31:04

@FéI Áron: té vagyol ma az első vevő
természetesen ingyen adom, okosba'
:DDDDD
hogy keveredtél ide?

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.31. 12:58:17

@Typhoonclass: mondjuk hanáról nem olyan nehéz képet lőni. TAngel már nehezebb dió volt, de megoldottam, bár ahhoz be kellett áldozni a saját anonimitásomat.
Küzdj és bízva hízzál ;-)

Elvis_1970 2009.05.31. 14:19:31

@Dedó: Mék vidék? Ugyanis Elvis valakit ELVISZ /nátánp/

Teasing Angel 2009.05.31. 15:56:35

@ratatüj: az angyalok nem csajok, úgyhogy semmi jelentősége a fotóknak:P

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.31. 17:24:37

@Teasing Angel: Téged fotók nélkül is imádunk, persze.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.01. 09:48:34

@FéI Áron: Nudistrandon a hotdogárus veszélyes, beiszik, aztán máris egy szendvicsben találod magad, visszafogott idős hölgyek meg kíméletlen nagyot tudnak a protkóval reccsenteni. Most komolyan, ennyire hiányzik a szoprán a kórusból?

golyo1974 2009.06.01. 11:58:33

Sziasztok fiúk lányok! Már nagyon hiányoztok ám!! Holnap már kedd van :-) És mindjárt péntek :-DDD

haruka 2009.06.01. 16:00:35

Remélem holnap új poszt...

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.01. 19:48:22

Megint le fogok maradni, mint a borravaló. :-(

kukatr 2009.06.01. 19:59:49

@ratatüj: mégis miről maradnál le?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.01. 20:55:49

@kukatr: Az első kétszáz hozzászólásról :-D

KÁJZERSZÓZE 2009.06.02. 09:10:12

szasztok!

mekkaptam a Re:tarda pólómat.
Igen fasza, nagyon coooool!!

b+

Legolas9 2009.06.02. 09:18:49

posztot! posztot! posztot!
Elvonási tüneteim vannak...

golyo1974 2009.06.02. 09:40:06

Már nagyon jó lenne...

qsecofr 2009.06.02. 09:51:05

Na itt vagyok basszátok meg, és szomorúan konstatálom, hogy nincs poszt... fászombászmek, látom pénteken viszem a pörzsölőt 12kg-s palackkal... szőr nem marad szárazon. Viszont látaom vannak új rajongók, ez jó, de lassan vérben forognak a szemeim, mert hol a poszt?????

Gyerekek nemsoká péntek, vettem jégert plusz megvan a szódásüveg is kár hogy csak lityós de ne legyünk telhetetlenek :DDDD

qsecofr 2009.06.02. 09:52:23

Ja és az se igaz, hogy nem vagyok 2 napig aztán 4572384782 órát kell visszaolvasnom a 23645274623 darab hozzászólás miatt. Na amíg nincs mai megyek Feco blogjára hátha ott van valami :D

FritzTata 2009.06.02. 10:21:28

jó reggelt. Megbetegszem pár napra, és az utolsó posztot már előtte olvastam :-( Ebben csak annyi a jó, hogy nem baszom el a mai napomat a sok poszt olvasásával, de azért így 5 nap ágyban döglés után hiányom van egy kis tardaizmusért

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.02. 10:27:19

Nekem is hiányzik a poszt, basszátok meg. Lesz is, még vagy 31, nyugalom, na.

Mokele-Mbembe 2009.06.02. 10:32:05

@nathanp: 68+31=99
Nono... bár ha akármikor abbahagyod, úgyis véged, széjjeltép a közösség

Celtic 2009.06.02. 10:43:44

@nathanp: :)))
A hirnev atka :) Akkor matol csak napszemuvegben es felhajtott galleru esokopenyben irsz posztot, nehogy felismerjenek :)

qsecofr 2009.06.02. 10:43:56

@nathanp: Az tényleg kevés lesz :D Tudod mi kell a népnek, kenyér és cirkusz. Ha egyik hiányzik.... nos inkább ne legyél rá kíváncsi :D

DragonZ 2009.06.02. 10:50:22

@nathanp: most a 9-est hagytad le, baszod. Nem 31-az, hanem 931. :)))

Pepin bácsi 2009.06.02. 10:51:23

@Polós Feri [lionheart]: megjött a poló.
Fasza, köszi baszod !
Fászombászmekk

kleinmeister 2009.06.02. 11:33:52

@Pepin bácsi: ma olvassátok fecót, odabasz..

kukatr 2009.06.02. 11:43:42

@nathanp: mi van itt fászombászmek?
elmegyek vizsgázni abban a hiszemben, hogy utána olvashatok Tardát... ezért baszod leitatunk pénteken.:D

LuPuS 2009.06.02. 12:04:48

12:00
Ebéd idő és sehol az új poszt

haruka 2009.06.02. 12:14:25

@kukatr: én is hasonlóan. mondom mire visszaérek lesz százmillió komment is, erre még poszt sincs. b+! :)

hatvankilenchatvankilenchatvankilenchatvankilenchatvankilenchatvankilenc

Teasing Angel 2009.06.02. 12:25:47

és mi van, ha nem lesz? majd lesz holnap. vagy holnapután. ne' már a mennyiségben vesszünk el :)

Celtic 2009.06.02. 12:36:33

@haruka: Nagyszinpad! Nagyszinpad! Felolvasoestet a Nagyszinpadra!

K. Baldrick 2009.06.02. 13:04:06

Már jó lenne valamit olvasni! :-(

És persze mindenkinek jó szórakozást hétvégére!
Én ugyanabban az időpontban vidéken táv iszok és irigykedek....

Selkt-Sa 2009.06.02. 13:15:40

@Celtic:
hát, a patológiára is ötöst adnék :D

DragonZ 2009.06.02. 13:16:05

@haruka: rámozdultál a 69-re egészen konkrétan. :DDDD
Mondjuk én is várom már. ;)

De ahogy Teasing Angel is mondta, inkább a minőség, mint a mennyiség.

Valószínűleg nathanp most épp ihletet merít néhány MVJ, meg niggervadász társaságában. :)

Pepin bácsi 2009.06.02. 13:16:26

Tibor visszatért Máltáról ...

SaveMyShoes 2009.06.02. 13:19:11

@kleinmeister: Feco megvót. jóvót. kevés vót.

fakklyú nathanp, rákapacc, aszt mosmá maj jön, h fizessünk mi?? :DD

K. Baldrick 2009.06.02. 13:28:50

@Pepin bácsi: Ezt örömmel hallom. Akkor olvasok egy kis Tibit amíg Tardán uborkaszezon van.

SaveMyShoes 2009.06.02. 13:37:49

Haaaajjjj, má ütik egymást tiborná!!!! :DDD
Látod nathanp, mi lesz rökkktön ha nem írol!!!!! :DDDD

haruka 2009.06.02. 14:47:32

@DragonZ: csak hát hosszú hétvége elmúlt, meg fos a kedvem, kellett volna ami feldob. de megpróbálom a Tibort addig.
mondjuk az igaz,hogy így legalább tovább tart, amíg elérünk 100-ig :)

Teasing Angel 2009.06.02. 15:04:50

valahogy a hétvége túl hosszú meg túl borongós volt, nem? én akárkivel beszéltem, húzta a száját.... és a mai nap sem sokkal különb. úgyhogy nem vagy egyedül:) lehet, nathanp is hasonló cipőben jár, aztán inkább nem zúdítja ránk. bár az MVJ-vel inspirálódik verzió jobban tetszik:D

DragonZ 2009.06.02. 15:09:25

@Teasing Angel: én élveztem a hosszú hétvégét, jól telt. Leszámítva a másnaposan bútorpakolást. De azt felfogom túlélő-próbának. Végülis túléltem, vagy mi. :)

haruka 2009.06.02. 15:12:00

hát igen, a mai nap is olyan semmilyen....
MVJ-vel inspirálódni! :DDD hú, hát abból szép dolgok kerekedhetnének ki!

-Feco- (törölt) 2009.06.02. 15:14:04

Láttátok, hogy mától lehet nevezni a goldenblog-ra. Mást elmondani nem tudok.

Legolas9 2009.06.02. 15:32:28

nathanp-ot melyik kategóriába nyomjuk?
Nem találtam olyat, hogy fászombászmek :)

golyo1974 2009.06.02. 15:38:15

@Legolas9: Valahova már benyomhatnánk, itt így hagyni ennyi kiéhezett gyüttmentet :-D

SaveMyShoes 2009.06.02. 15:43:26

@Legolas9: nincsen nathanp kategórija??? áruláááááás!!! :DDD

haruka 2009.06.02. 15:48:47

szerintem "Helyi érték" kategóriában kéne tolni. A kiírás szerint: Települési, regionális, utazási és "kiküldetési" blogok.

:DD

KicsiSáti · http://kskozlony.blog.hu 2009.06.02. 15:50:45

Osztán új poszt nem is lészen ma, vagy mizu?
Ehh... :( :,(

Legolas9 2009.06.02. 15:54:12

nathamp! Megvolt a kéccáz komment, jöhet a poszt fbm! El fogjuk szabotálni a péntek estét Baszod!

Winston Smith 2009.06.02. 15:55:09

@nathanp:

HOL VAN A MAI POSZT, GECÓ?!?!!?!?

Faszom kivan mán.

Pepin bácsi 2009.06.02. 16:08:24

@nathanp: megyek a gázoshoz új palackért.

BURN, MOTHERFUCKER, BURN !!!!

Fászombászmek

jimaymay 2009.06.02. 16:12:27

na enniyt a péntekről ! njasgém !
tuti megiszok vagy 4-5 niggervadászt húzóra és telibe sárkánypürézek mindenkit !

SaveMyShoes 2009.06.02. 16:23:06

@Pepin bácsi: csinájjá belőle kentakifrájdt!!! :)))

És mindenki mennnyen savazniiii!!! :DDD

-Feco- (törölt) 2009.06.02. 17:02:29

@Legolas9: én a szórakoztatóba tettem. Mert szórakozik velünk, hogy nincs ma post.

TADAMM 2009.06.02. 17:28:59

Jajj istenem...találtam egy "nemhiszemel" 'tardás youtube videóklippet (kötelező minden fannak):

Grandmasta Pete - Mérés

http://www.youtube.com/watch?v=V2E8mIFKMl8

Kedves Tardapapa: Kötelező felvenni egy ilyen reppes csávót a sztoriba...a kibaszott mérés. :D

Teasing Angel 2009.06.02. 18:16:11

tardapapa!!!! ez kész :D

golyo1974 2009.06.02. 18:43:09

@Teasing Angel: De hát nincsen még itt Tardapapa (lálálálálálálá) :-( Pedig megigérte!!!! lesz itt kivégzés pénteken már látom :-))

Celtic 2009.06.02. 19:10:32

@kukatr: En most du. 4-kor voltam vizsgazni, Valoszinusegszamitas (2*3 alkalom, szoval sulyos), de sikerult (ambar, annyira stresszes voltam, hogy a "varhato ertek" kifejezes sem jutott eszembe :). Ennek oromere tovabb jarok a suliba estenkent, varok a vizsgakra, ragom a kormom, ilyen konnyen nem szabadultam tole :)

Vagyishogy, ennek oromere, toltam fel egy haromszamos koncertet netre, szerintem nagyszeru zene, minthogy video, ezert a lanyoknak is ajanlom :) (Sot, a videot sztem a lanyok fogjak ighazan elvezni :)

celtic.aion.hu/CUCCOSOK/ENZO_AVITABILE_e_MANU_DIBANGO.avi

golyo1974 2009.06.02. 19:26:45

@Celtic: nekem meg sem nyikkan :-(((

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.02. 20:04:28

69, ha még vagytok. Na. Basszam meg. :)

Celtic 2009.06.02. 20:13:44

@golyo1974: Nem ertem...Ha letoltod, ugysem tudod lejatszani? Normal avi, XVid codec.

Celtic 2009.06.02. 20:23:48

@nathanp: Na, megerte megbaszni...ize, megvarni :)

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.06.12. 09:34:16

ez szép történet volt ázzeg, tetszett.