nathanp 2009.05.18. 11:00

Hatvanhárom

Id. Kántor Miklós eltűnt. Illetve mint később kiderült, csak elköltözött, két utcával lejjebb, egy tágasabb, hűvösebb helyre. A lánya persze nem tudott róla, így volt is nagy ribillió, hogy hol a nagyfater. A Vladi faterját egy vasárnap reggel hívta a nővére őrjöngve, hogy nincs meg az apjuk. Ami azért volt igazán tré, mert az öreget tizenöt éve vitte el a szíve, és azóta egy urnafal jobb szélső fakkjában nyugszik, legalábbis ami maradt belőle. Alulról a második sorban, ha a Vladi faterja jól emlékszik.


Az öreg világéletében praktikus ember volt, hinni is csak a rendszerben hitt, amiben bányamérnök lehetett, nem úgy mint a felmenői, akik szerinte hiába jártak templomba, hiába hitték, hogy Istent szolgálják, csak zsellérek voltak, bassza meg a kutya, urakat szolgáltak napszámba', hogy túléljék az evilágot, hátha jobb lesz a túl. Minden van a föld alatt, de mennyország az nincs, a kutyafaszát, mondogatta, meg azt is, hogy ha eljön az ideje, ne merjék a földbe dugni, tüzeljék el rendesen, úgy legalább kisebb helyet foglal. A Vladi nagymuterja meg hiába tiltakozott, az öreg le is írta, azt' így került végül egy urnába, azzal együtt meg a szélső fakkba.


Na innen tűnt el, több mint másfél évtized után. Mara mama, a Vladiék keresztanyja elsőre nem is vágta le az eltűnést, csak azt látta, hogy az egyik urnahely üres, még örült is, hogy nem a földre kell leraknia a retiküljét, amíg elrugdossa a macskaszart meg a letört ágakat a fal elől. Aztán ahogy nézegette a márványtáblákat, csak nem találta az apja nevét, már épp' azon gondolkodott, hogy ej, de rég járt itt, talán rossz soron keresi, amitől kicsit el is szégyellte magát. Már vagy öt perce nyomozott, amitől kezdett kicsit ideges is lenni, el is mormolt egy hol a picsába vagy fatert, azt' abban a pillanatban megszólalt a mobilja, ami a frászt hozta rá. Vetett is vagy három keresztet, mire rászánta magát, hogy kivegye a retiküljét, de akkor már meg volt győződve róla, hogy az örege hívja, ami önmagában is elég rémisztő. Hát ha még a szomszédokat is felveri.

Persze csak a férje volt, hogy hova tűnt a gereblye, mer' a helyin' nincs, mire a Mara mama rápirított, hogy a szívbajt hozza rá, meg kit érdekel a gereblye, a fater is eltűnt, úgyhogy ne a gazt húzza össze, hanem a belit' a temetőbe, de rögvest. Persze a Dezső sem találta meg az öreget, nem mintha valami speciális tudás kellett volna ahhoz, hogy márványtáblákat olvasgassanak, de ugye, több szem többet lát. Csak azt nem, hogy emléked örökké él, meg id. Kántor Miklós. Na, ekkor riasztották a Vladi faterját is, az meg rögtön a Vladimirt, hogy gond van fiam, öregapád nincs meg. A Vladi persze csak pislogott, hogy mi a fasz, milyen álom ez, basszameg, vagy a fű volt nagyon friss tegnap este, vagy visszaitta magát az időben, de akkor hol a faszba' van a Kurt Cobain posztere, azt' végül rájött, hogy ez a valóság, nem játsszák újra a tort, ahol az egyik rokon konkrétan beszart a bánattól, vagy a tojásos krumplisalátától, amit a négy deci szilvára nyomott fujtásnak. Épp' csak a papucsába, meg a gánszos pólójába sikerült beleugrania, azt' már rögrön a temetőbe' találta magát, ahol a Kántor famili csatárláncban kereste az öreget. Addigra persze már a Bratomil atyát is felzörgették, hátha emlékszik, hogy az amúgy masszív ateista felebarátját hol engedte utolsó útjára, de az meg már csak a ravatalra emlékezett, arra is csak lengyelül, mer' akkoriban érkezett, hogy hova suvasztották a végén a Miklósbát', arra még tippje sem volt. Szóval az egész halott ügynek látszott.

A nagymutert persze senki nem merte hívni, mer' ő meg annyira hisz a feltámadásban, hogy rögtön vadast főzött volna, hogy a kedvencével várja a Miklóst, csak a Vladi erősködött, hogy azért elég érintett az öreglány a sztoriban, ha esetleg megjelenik az öreg, az tuti, hogy valahol ott lesz, de a család lepisszegte, hogy az kéne még csak a nagyanyádnak. Persze az arc nem hagyta annyiban, rá is csörgött a mamára, egy olyan hátulról jövős dumával, hogy allergiás a napra, a természetgyógyász meg kérdezgeti, hogy volt-e napallergia a családban, ő meg nem tud senkiről, akinek lenne, talán a papának volt, ja, amúgy mostanában nincs a papa a gondolataiban, vagy esetleg a piritóson, mire a az öreglány megnyugtatta, hogy 75 évig makk egészséges volt az öreg, aztán meg elégedetten számolt be róla, hogy amúgy nemrég kivetette a nagyfatert abból a zsúfolt lakótelepből, azt' rendes sírba tette három sorral lejjebb, a pénzből, amit a saját temetésére tett félre, hiszen a leletei mostanában egyre jobbak, ráér még meghalni.

Azt meg nem nagyon értette, hogy a Kántor család mit keres nála húsz perc múlva, meg hova üvöltöznek, hogy mama, maga normális, mér' nem szólt, hogy átrakatta a papát, a szívbajt hozza ránk, meg minden. Ő persze nem vágta, mi a gond, csak a Miklós mellett akart nyugodni, ha egyszer eljön az ideje. Meg tök úgy emlékezett, hogy ő említette. Ahogy azt is, hogy a jezsuitáknak adja majd a vagyona felét, gyermekotthonra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr641128127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2009.05.18. 11:02:06

Elso :) Aztan alkalomadtan el is olvasom, csak legyen ra idom.

bad little girl 2009.05.18. 11:06:04

"A Vladi persze csak pislogott, hogy mi a fasz, milyen álom ez, basszameg, vagy a fű volt nagyon friss tegnap este, vagy visszaitta magát az időben..." :-):-)

SaveMyShoes 2009.05.18. 11:06:22

Hékás, ez az én famílijám!!!! :DD

golyo1974 2009.05.18. 11:07:07

"kivetette a nagyfatert abból a zsúfolt lakótelepből" :-DD Köszike nathanp

Elvis_1970 2009.05.18. 11:08:00

Ez elég morbid lett baszod. Nálunk az életbe hasonló történt meg: 24 év után jutott az eszébe egy családnak,hogy megkeresse nagymamát, persze nem volt meg, rátemettek egy másik öreget. Szar történet volt,a rátemetettet ki kellett szedetni,hogy Nagymamának méltó síremléket állítsanak.
24 év után...

Danibacsi 2009.05.18. 11:11:01

Jó lett, és kevés "menődumával", ami nekem nem is hiányzik belőle.
Kicsit az utolsó mondat most annyira nem ütős, de jó!

Hát ez a partiarcoknak kevésbé fog tetszeni... :)

d

-Feco- (törölt) 2009.05.18. 11:14:16

@Danibacsi: vazz, nem lehet mindig kedvezni mindenkinek...

Egyébként nekem tetszett, és van benne elég ütős duma, ha kicsit gondolkozni is kell rajtuk :) Az meg kimondottan jó sztem, hogy nem csak a hétvégi meg hétközbeni csapatásokról tudunk, hanem lassan az egész falut feltehetjük iwiw-re, simán megvan a kapcsolati háló a történetekben...

Pilgram (törölt) 2009.05.18. 11:14:43

ez nagyon tömör volt Nathan, szinte minden szava sírvaröhögős :))

SaveMyShoes 2009.05.18. 11:17:24

@golyo1974: btw: joggal merül fel a kérdés, van-e Tardán lakótelep? vagy honnét vágja gramma mijjjenis az a fííling? a szomszédokbó? :D

Dreamair 2009.05.18. 11:17:55

Köszönjük. És szerintem nem is volt morbid...inkább megható

Teasing Angel 2009.05.18. 11:17:58

@-Feco-: én is ezt szeretem benne. nagyon.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.18. 11:19:26

@v524: fasz tudja, mit gondol egy néni, ha ránéz egy falra, ahol 24x6 túlvilági kecó van...

golyo1974 2009.05.18. 11:23:42

@v524: Tuti, hogy a szomszédokból, ezerrel nézte minden második hét csütörtökön (azt hiszem akkor ment) az egész Tarda olyankor kihalt volt :-D

SaveMyShoes 2009.05.18. 11:35:45

@nathanp: akkó, lekközelebb kérdezzed meg má tőle jól!? itt zsong a fejemben a megválaszolatlan kérdés... így nem tudok vacc dö moral ov dö sztori-val zárni... fászombaszmek.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.18. 11:37:35

@v524: adjam a szádba, baszod?! ne mozgasd a nagyfatert, nagyjából ennyi ;)

SaveMyShoes 2009.05.18. 11:37:45

@golyo1974: "(azt hiszem akkor ment)" mintha nem ott ülté vóna teisénismiis! :)))

mybollywood 2009.05.18. 11:38:06

szuper jó!nagyon tetszett.keser-édes,morbid,kedvesen bugyuta,mókás.imádom ezt a stílust!és igen, az öregek tényleg ilyenek.szerintem mindenki ráismer egy kicsit a saját nagyszüleire.ettől olyan személyessé válik a story és nosztalgikus gondolatokat kelt az emberben...

SaveMyShoes 2009.05.18. 11:40:43

@nathanp: köszike cuncimókus, most, hogy a számba adtad, mindjárt jobb is! :DDD

LuPuS 2009.05.18. 11:43:49

NAPOT!!!

Ezt ma ellőttem már:

Egy kis biblia óra a kedvenc történet
Só boltos történet
Vizuális effektek:kénköves ménnykő
Szereplők Lót.Lótné ,leány 1 ,leány2
Helyszín:Szodoma és Gomorra (o jeeeee)

Nos megjön az angyal a Lót családhotz pénteken esete épp a Dallas megy
-Szia angyal1,angyakl 2 gyertek be van szilvapálesz!
Közben a nép megtudja valami rossz arcú menekültekpapír nélkül jöttek Lótékhoz.Mindenki oda villa fáklya és más tömeges gárdás felvonuláshoz szükséges kellékkel
-Add ki nekünk a csöveseket! –mondja a nép
Ki jön Lót:
-Srácok ,hagyjátok a vendégeimet,deitt van akét leányom akik még nem láttak faszt,vigyétek őket!két angyal ki egy-két vizuális effekt és mindenki szerte-szét.
Angyali figyelmeztetés,nincs hátratekintés ,tudjátok az Úr nem Big Brotherös!

Lót család felkerekedik kilépnek és elhagyják Szodoma és gomorra közigazgatási határát.Lótné kurvára kiváncsi,én akkor is megnézem a műsort,biztos olyan,mint augusztus 20.
Hátratekint-Sóbálvány effektus.Nos Lót sír kesereg ,nincs mit tnni .Bezacskózzák anyu-t majd jó lesz 1kg-os kiszerelésben árulni.

Lót leány1 és leány2 meghúzódnak egy barlangban.Aput leitatják a szilvapálesszel és oltári hatalmas orális anális sex leány 1gyel (ÓÓÓ).apa felébred semmire sem emlékszik csak a nagy vörös makk kacsint reggel szembe vele(ütős gömbkóla Bvitaminnal)
Leány 1 elmeséli leány2nek te fater tudsz hegeszteni(ekkor még nem tudják mi az a hegesztéstechnológia).Este ugyan ez csak leány kettővel.

JEEEEEE

Polós Feri [lionheart] 2009.05.18. 11:48:53

ezek a jezsuiták nagy kópék ám. ;)

v v j 2009.05.18. 12:00:53

:-)))

Az bazmeg, falusi temető, ahol nézik, ki mekkora koszorút visz. Hát egy élmény az.

Nagymutter meg nem lesz népszerű ezzel a végrendelettel, az sejthető...

diktatorikus kleptokrácia 2009.05.18. 12:01:30

@v524: hát ott van a közelen tbánya, na ott oszt' vannak kockaházak :)
'Szóval az egész halott ügynek látszott.
'
ütős volt ma is, köszönjük
ámen

SaveMyShoes 2009.05.18. 12:04:35

@v v j: hádemá mé nem? a sokkis jezsuita árva áldani fogja a nevit! :)

táppénzcsaló 2009.05.18. 12:11:41

kösz nathanp, ez jó volt.
mocsok rossz kedvem van ma, de sikerült megint megkacagtass.

egyébként vladék tisztára olyanok, mint az én családom. ha valaki kimegy nálunk a temetőbe és visz a felmenőknek virágot akkor 2 nap múlva tuti megy a körtelefon, hogy vajon ki volt az!
persze ilyenkor több körtelefon van, mert a család nagy része nem beszél a másik részével és vannak átfedések a ki-kivel-nem-beszél avagy hívd-már-fel-a-......-nem-ő-járt-kint-különben-is-mit-keresett-oot? társasjátékban...

kukatr 2009.05.18. 12:17:26

"el is mormolt egy hol a picsába vagy fatert" ez kész:D
"ha eljön az ideje, ne merjék a földbe dugni, tüzeljék el rendesen, úgy legalább kisebb helyet foglal"
ezt majd én is belerakom a végrendeletembe.:D

hoel 2009.05.18. 12:21:40

Csúcs, imádlak nathanp ! " Az egész halott ügynek látszott". Nagyon csúcs.

-Feco- (törölt) 2009.05.18. 12:29:27

@kukatr: tetesd még bele hogy szórjanak, iszonyat királyság ahogy áll a szomorú nép, középen a bazi nagy szökőkút, azt egyszer csak felnyomják a vízsugarat, amit gecimód eltérít egy hirtelen szélfuvallat, azt a nyakadba folyik nagymutter....

nemuccaszoc 2009.05.18. 12:31:42

Előbb Tibi, most Ti, mi lesz még ma :)

KÁJZERSZÓZE 2009.05.18. 12:41:13

@Polós Feri [lionheart]: na megvót a múlthéten a kétnapos dzsem bori. póló nélkül.

nem nagy baj, csak akkor mostmár külön kellene a póló, egy nekem, egy Pepin bácsinak. címet küldjem?

Celtic 2009.05.18. 12:47:16

lehet, hogy eltevedtem, de az osszes kozul ez tetszik a legjobban :) Ketsoronkent kapott el a rohogorcs, felora volt, mire vegigolvastam :)

olajbogyóka · http://psychogirl.blog.hu 2009.05.18. 12:52:12

tarda megvolt, köszönet érte, nagyit csókoltatom, most már irány vizsgázni
ezek után csak jó lehet :)

nabazzmeg 2009.05.18. 12:58:34

grószmutterek tudják keverni a fost rendesen...persze aztán még ők sértődnek be....meg hogy ők monták...:-)

Elvis_1970 2009.05.18. 13:10:20

@elvispresley: mosmémá'? Nathanp keresztelt át...

Makumba4 2009.05.18. 13:15:56

Nem tudom, csak engem zavar, hogy ez a blog egyre kevésbé az, ami volt? Ha összehasonlítom az első tíz posztot sz utolsó tízzel, akkor szembetűnő a különbség. Akkor Vladi, Igni és a többiek stílusában olvastam a sztorikat, most meg a Vámos Miklós-féle régimódi, ráérős történetmesélés hagyományait élesztgetjük itten. Valamiről lemaradtam, baszod?

golyo1974 2009.05.18. 13:17:43

@v524: Jól van na! Tényleg ott ültünk. VIsszagondolva mi a f...t néztünk azon nem tudom. Mostanában láttam egy-két részt (megszereztem dvd-n :-PP nem ám vicc volt)iszonyat. Almácska, meg Körtécske, meg Taki bácsi mondjuk őt csíptem :-)

SaveMyShoes 2009.05.18. 13:22:33

@Makumba4: szóláss zabaccság van... nem teccik, ne olvassad! :DD
ja, és ne keressed az értelmet, mer ha nem vigyázol, nagynath neked is szádba agggya!! :DDD

SaveMyShoes 2009.05.18. 13:25:09

@golyo1974: ... és akkor jött a Tenkes kapitáááánya! :DDD

jimaymay 2009.05.18. 13:26:56

azon gondolkodtam, hogy ha az elején nem lövi le a poént, hogy átköltöztették nagyfatert arrébb, akkor a sztori olvasása közben vajon ki mire gondolt volna ? :-)
csak a fekete humor. (most nem a niggervadászra gondoltam)

golyo1974 2009.05.18. 13:27:49

@v524: Tutajossal, meg Matula bácsival :-DD

greggrant 2009.05.18. 13:32:14

Ez pont egy back-to-the-basics poszt volt; eredeti falusi hangulat, eredeti retardációval. Csak a disznóölős tett be ennyire a bládhaund geng kazival.
37 van hátra... nagyon készíccsed a season finálét nathanp, baszod, mer' ha nem üt, mi ütünk meg! :)

hana 2009.05.18. 13:45:42

@Teasing Angel: Veled álmodtam. :)

@kukatr: hogy s mint?

@nathanp: személy szerint nekem is ez az egyik szívem csücske story, már látom. egye fene, azt is megbocsátom, hogy még mindig nem hívtál... ;)

Danibacsi 2009.05.18. 13:50:55

@Makumba4: én szóltam már az elején! :)

A lakótelepeket 93 éves dédimamám galambkóblinak hívja, egyem a szívét... :)

hana 2009.05.18. 13:56:22

@Danibacsi: Innen és látatlanban is puszilom a dédimamát. :)

lr 2009.05.18. 14:09:37

@-Feco-: Nagy Lebowski FTW :D
Amúgyis: akinek bejön a tardablog, és még nem ismerné: KÖ-TE-LE-ZŐ!

Hang Ember 2009.05.18. 14:12:49

Ismét jókat röhögtem. Isteni kiszólások vannak elhintve ebben a sztoriban is, bár igaz stílusa és nyelvezete kissé eltér a korábbi posztoktól. Csak az a baj, hogy nemsokára véget érnek a tardai történetek...

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 14:26:44

@hana: ó, hát én is igyekszem gyakran veletek álmodni ;-) Veled nehezebb dolgom van, még képet sem láttam. Na majd júni5 után..

hana 2009.05.18. 14:31:46

hát az indán megtalálsz nathanp ismerősei közt, vagy mi a szösz. Épp ma pöckölt meg emilben, hogy igazoljam már vissza. És csak is és kizárólag nathanp kedvéért, IGAZI képet is raktam fel magamról. nno.

Meg valami gyüttment közösséget is meg kellene találnom... ugyebár...

hana 2009.05.18. 14:37:15

@Teasing Angel: hm? (ma a kv sem segít rajtam) De ihaj, olyan jó kedvem van! Szóval Veled álmodtam, azt, hogy férfi vagy, és mellettem feküdtél az ágyban.

Na jó, ezt most kell abbahagyni, már látom... :D:D

Teasing Angel 2009.05.18. 14:40:50

@hana: valahogy éreztem, hogy nem kéne rákérdeznem.... :(

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 14:41:53

@hana: baszod :D A korbácsa nála volt? De a gondolat jó, szerintem többünket felébresztettél vele.

nyomás, nyomás 2009.05.18. 14:45:16

@Danibacsi: dédmama for president :D
nagyon igaza van ám...

@hana: varjuk a folytatást:D

CsuuzLee 2009.05.18. 14:45:23

Vanilyen!
Mútkor mammer ült apukánál temetőbe, oszt a vadszőlővel befutott bokordzsindzsából kinyúlt egy kéz és lenyúlta a retiküljét. Mammer meg majd lefordult a padról ijedtében.
Aztán meg hófehér arccal kísértett mindenkit a temetőben, hogy elmondja, mi történt vele...
MultiSzellemes történet!

golyo1974 2009.05.18. 14:46:34

Itt már mindenki látom keményen edzt a bulira, már álotokban is nyomjátok :-PP

golyo1974 2009.05.18. 14:47:04

Na ezt frankón leírtam áááááááh

Teasing Angel 2009.05.18. 14:47:26

az angyaloknak nem igazán van nemük, úgyhogy erre ne pörögjetek rá.
azért hajrá nőcik, nyomuljatok (persze ne az én irányomba)
én meg maradok a szolgálati keretek között.

hana 2009.05.18. 14:51:48

@Teasing Angel: Csatlakoztam, be is szóltam. :) Jóóó? Bejelölsz? ;)

@ratatüj: lehet, hogy nála volt, nekem nem mutogatta... ;)

Dreamair 2009.05.18. 14:57:23

@hana: @Teasing Angel: alakul egy jó kis biszexuális szappanopera itt is...

hana 2009.05.18. 14:59:47

@Dreamair: Abból, hogy a lány Teasing Angel-t fiúnak álmodtam meg, mindezt nő létemre? Azért Neked is van fantáziád, meg kell hagyni. ;)

(most burkoltan meg akarod tudni valamelyikünk szereti-e a lányokat, de jól nem mondjuk meg neked (se) ) :P :D

na jó, vissza megyek dolgozni, mert nathanp ki fog innen tiltani...

Dreamair 2009.05.18. 15:01:51

@hana: az angyalok nemtelenek...erre nem tudok jobb szót, egyszerüen polarizáltam a dolgot, és az jött ki, hogy mindkét nemmel rendelkeznek. Ebből lett a bi.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 15:04:18

@Dreamair: Hát ez egész érdekes újraértelmezése a dolgoknak. Angyaltörténetből mindenkinek ajánlom Neil Gaiman - Egy gyilkosság misztériuma című szösszenetét.
@hana: Hogy mit szerettek, az remélhetőleg buli közben kiderül ;-)

hana 2009.05.18. 15:04:22

@Dreamair: oké. :) Ott a pont.

@Teasing Angel: Te hallod, most már szárnyak nélkül meg ne jelenj nekem!

Dreamair 2009.05.18. 15:05:26

@hana: bár egy angyallal az ágytorna "isteni" érzés lehet.

sélli_ 2009.05.18. 15:08:30

Hétfőre tökkkkkkéletes! Köszi!

hana 2009.05.18. 15:11:55

@ratatüj: én csak a sört szeretem ;)És egyébként egy nagyon visszafogott, halk kislány vagyok. Rólam nincsenek nagy kiderülni valók. ;)

@Dreamair: jah, tépheted a szárnyait, mikor éppen jó neked... vaaagy, tényleg hogy lehet egy angyallal szexelni?

(most kéne abbahagyni, érzem...)

Dreamair 2009.05.18. 15:13:54

@hana: kb. mint egy libával nem?:)))

Teasing Angel 2009.05.18. 15:14:04

kérem az egész gondolatsort hanyagolni. Köszönöm.

hana 2009.05.18. 15:16:01

@Dreamair: áááááááá kész vagy bazzzeg

@Teasing Angel: teljesen. most.

Dreamair 2009.05.18. 15:16:35

@Teasing Angel: Vártam mikor fogsz közbeszólni:)))

Dreamair 2009.05.18. 15:18:29

@hana: @Teasing Angel: ó...ió...ció....áció...káció... provokáció:)))

Mokele-Mbembe 2009.05.18. 15:21:37

Ó, baszki, tizenegykor nekiálltam elolvasni a cuccost, mostanra jutottam a végére. Kiba meló.

Tsodálatos vala. Teccett.

hana 2009.05.18. 15:26:44

@Mokele-Mbembe: jó melód lehet neked is... ;)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 15:27:47

@Teasing Angel: Természetesen mély bocsánatokat kérünk a bántó/sértő/illetlen megjegyzésekért. Attól a két szívószállal vödörből hörpölés még áll?

hana 2009.05.18. 15:29:01

@ratatüj: én nem kapok egy szívószálat? :(

Dreamair 2009.05.18. 15:30:48

Ahhoz képest, hogy teasing az angyal, nem birja a Teasinget

Mokele-Mbembe 2009.05.18. 15:33:20

@Dreamair: Mert ő tízingel, nem őt. Nagy különbség

Dreamair 2009.05.18. 15:34:54

@Mokele-Mbembe: háát szerintem az úgy nem megy...max Sztálin elvtársnak ment.

Teasing Angel 2009.05.18. 15:35:46

@ratatüj: szívószál persze, barátom.
:P

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 15:37:32

@hana: hát ezt a beruházóval tárgyald meg. Csak győzzük addig megbékíteni.

2009.05.18. 15:37:43

Nathanp! EZ is jóízű lett ,szín, illat stb. én 5 pontot adok a négyből..

hana 2009.05.18. 15:37:49

@Teasing Angel: tudtam, hogy lecsapod ezt a labdát. ;)

qsecofr 2009.05.18. 15:45:17

Ó basszátok meg van itt élet, húzom az igát aztán meg itt csak megy a hupákolás... milyen világ ez :D

Dreamair 2009.05.18. 15:47:25

@qsecofr: mi már ledobtuk a rabigát

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 15:48:14

@hana:@Teasing Angel: Úgy látom, nagyon durván lemaradtam egy poénról, pedig én ástam neki az alapot. Akárhogy forgatom, nem esik le. Pedig néztem félrehajtott fejjel is, mint a kutyák. Na mind1, ha valaki majd elég részeg lesz, akkor elmagyarázza, ezzel is szélesítve a világképem..

hana 2009.05.18. 15:48:55

@Dreamair: hát ugye, mi állunk a korbács jó felén... ;)

Dreamair 2009.05.18. 15:50:47

@hana: neked a jó fele...én maradnék korbácsolás nélkül. hiáynzik belólem az Isaura-gén.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 15:52:48

@Dreamair: Hát ugye a jó korbács vékony, hosszú, valamint erős, különálló bőrszíjak vannak a végén, aztán így könnyű vele kötözni. De az elverős részben leledző élvezetet én sem értem.

Dreamair 2009.05.18. 15:54:23

@ratatüj: jó kötözni? akkor elkérem angyalkától, mert már nagyon nő a szőlő...

hana 2009.05.18. 15:54:41

@ratatüj: mondjad, szívem, hol veszítetted el a fonalat? :)

@Dreamair: ki mondta, hogy a korbáccsal csak ütni lehet? ;)

Dreamair 2009.05.18. 15:55:57

@hana: hát mit lehet még? a kötözést már tudom

Danibacsi 2009.05.18. 15:59:38

@nyomás, nyomás: @hana: dédi már nincs abban az állapotban, de ha egy tarda pólóban verethetné a szomszéd erzsike néni előtt... ;)
Hétvégén megyek Hozzá, átadom a jókívánságokat! Köszi.

qsecofr 2009.05.18. 16:00:56

@Dreamair: úgy könnyű :D
De azt látom, hogy fel kell gyorsulnom, mert nagyon könnyen lemaradok :D:D:D:D

hana 2009.05.18. 16:02:11

@Dreamair: pl. simogatni. az valahogy sokkal érdekesebb, mint rendeltetésszerűen használni.

Persze nem mintha valaha egyáltalán lett volna a kezemben ilyen...

@Danibacsi: Ha csak ezen múlik, összedobunk neki egy pólót! :)

Dreamair 2009.05.18. 16:02:21

@qsecofr: légy kemény....mint egy biztonsági őr

Dreamair 2009.05.18. 16:03:36

@hana: hmmm....erre még nem gondoltam..azért nem ez az ok lesz az, ami miatt beszerzek egy korbácsot... amúgy tudod mi a különbség az erotikus és a perverz között?
Erotiuks, ha egy tollal csinálod. Perverz, ha egy egész csirkével:)

hana 2009.05.18. 16:06:35

@Dreamair: :D:D:D Én ezt a megvilágítással ismertem, de eeegen, hát ez is nagyon találó hasonlat. ;)

És egyébként mi lesz az ok? :)

Dreamair 2009.05.18. 16:07:17

@hana: még nem találtam ki...talán ha lesz egy marhacsordám:)

qsecofr 2009.05.18. 16:07:49

@Dreamair: Bah :D Még, jó hogy nem vagyok biztonságis :D Viszont, azt látom, hogy a bulira mindenképpen korbáccsal kell megjelenni :D

Dreamair 2009.05.18. 16:08:30

@qsecofr: megjelenés, csak korbácsban...:)

hana 2009.05.18. 16:11:26

@Dreamair: psszt, Te figyi, egyébként mondjuk, egy kis naposcsibével cirógatni, az még nem az erotikus kategória? ;)

Akkor most már venned kell egyet, marhacsorda ide vagy oda....

qsecofr 2009.05.18. 16:11:41

@Dreamair: baszod mi lesz ez farsang? :D
szado-mazo farsang :D bakker sztem ha ezt nathanp tudja nem szervez tivornyát :D

Mondjuk akkor lesz egy jó kövér korbács :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:12:27

@Dreamair: Izé, egy pár fáslit tudok vinni, nálam csak az van..
Nem üt akkorát, de kötözni sokkal kényelmesebb. ;-)

Dreamair 2009.05.18. 16:12:52

@hana: hát képzeld maga a csirke helyébe...szerintem nem az...
Majd veszek, nem tudsz mondani egy jó címet ahol ilyet forgalmaznak?

Dreamair 2009.05.18. 16:13:52

@qsecofr: nekem is kell egy másfél méteres, hogy bárhol körülérjen:)

@ratatüj: akkor te lehetsz majd Rám-szesz.

qsecofr 2009.05.18. 16:14:02

@ratatüj: fásli? :D ez jó. Legalább, ha valamelyik "nyugger" megreccsen egyből van gyorssegítség :DDDD

hana 2009.05.18. 16:14:29

@Dreamair: @ratatüj: tudjátok, hogy ennyi beszéd után valamit villantanotok kell, hogy ne maradjatok papírkutyák a buliban...

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:14:29

@hana: baszki, most képzeld már el, ahogy ott csipog, mint egy kis ijedt gumikacsa, aztán ha sokat gyömöszkéled, még össze is.. ken. Van, akinek az erotikus, de a csipogás inkább vicces, a másik meg.. na szóval én azt szeretném egy életen át elkerülni.

qsecofr 2009.05.18. 16:15:03

@hana: az tudod mér jó, mert ha elvégzi a dolgát lehet kombinálni :DDDDDDDDDD

Dreamair 2009.05.18. 16:16:07

@hana: Ha én villantok, megugrik a tű a CD-n.:)
@ratatüj:

ha erősen gyömöszkéled, akkor pirossal ken össze

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:18:54

@hana: Hát a seggem olyan világos, mintha fehérítőt használnék tusfürdő helyett, szóval világít uvben, de nem akarod te azt látni. Akárhogy nézem, még ezzel a kis kertimunka-sorozattal is 125+ vagyok.
De ha valaki lepapírkutyázik, arra majd jól csúnyán nézek, bezony.

hana 2009.05.18. 16:19:57

@ratatüj: @qsecofr: úgy látszik nem tettem elég smile-t a hsz. végére, vagy tényleg ennyit néztek ki belőlem, vagy kihagyhatatlan volt... :D

de egyébként jah, csipogás vicces, és gyömöszkélésről szó sem volt, csak cirógatásról, természetesen a csibe élvezeti faktorát is szem előtt tartva :P

@Dreamair: Állok elébe, lássuk, mit tudsz... ;)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:20:04

@Dreamair: Hát ha egészen pirosra nyomkodod szegény párát, akkor az már nagyon messze volt az izgatótól..

Dreamair 2009.05.18. 16:21:10

@hana: háááát....Photoshoppal egész j kéepeket tudok szerkeszteni..

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:21:44

@hana: Na hogy embert állattal izgassanak, olyanról már hallottam. Nem értettem, de hallottam róla. De hogy visszafelé? Zoopedofília?
Nathanp, lesz csacsishow, meg minden?

Dreamair 2009.05.18. 16:21:47

@ratatüj: miért? a hurkás segg izgatóbb?:)

kukatr 2009.05.18. 16:24:08

@hana: egész jól ahhoz képest, hogy megsülök a lakásban:D és Te?
@lr: basszus, Feco kommentjéről nekem is ez jutott eszembe:)

ha már két és fél héttel a buli előtt korbácsos-angyalos-biszex téma van, akkor mi lesz majd a sunyiban?:D:D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:25:25

@Dreamair: Nem azt mondtam, hogy nem jönnek be a szép feszes fenekek, hanem hogy szerencsétlen állatot matricává roppantani "cirógatás" címszóval hegyi trollokhoz illő cselekedet.

hana 2009.05.18. 16:25:39

Egyébként, elnézést az offolásért, de

nekem ezek a postok, amikor ilyenfajta életképek jönnek fel, mint a lyánykérés, meg ez a temetős, azért tetszenek annyira, mert ilyenkor érzem jobban, milyen szintű társadalom és szociálpszichológiai "kritika" húzódik meg egy-egy postban. Persze, egy vájtszenzésön pary leírás is verhetetlen a maga nemében, de ha nem lennének mögötte ilyen postok, amik hátteret, talajt, egy összekötő közeget adnak egy-egy ilyen storynak, az egész csak valami marha vicces lenne, de nem képviselne ilyen értéket.

@Dreamair: akkor csinálj már egyet bazdki, mert nincs egy kép fent rólad... ;)

Dreamair 2009.05.18. 16:26:22

@ratatüj: bocs..mifelénk a hurkás fenék, vesszővel, vagy ostorral kidekorált popót jelent:))

Dreamair 2009.05.18. 16:27:24

@hana: milyet szeretnél? mire hasonlítson?

hana 2009.05.18. 16:27:24

@kukatr: én az irodában múlatom az időm, de remekül vagyok köszönöm!

A franc, azt hiszem végképp elcsesztem a jókislány imázst ezzel a csirke vonallal... :P

Dreamair 2009.05.18. 16:29:16

@hana: kiváncsiak vagyunk hogy múlatod az időt?:)

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:30:44

@hana: nyugi, sosem volt.
@Dreamair: én kérek elnézést, ebben a témában nagyon képzetlen vagyok.

hana 2009.05.18. 16:31:41

@Dreamair: hát mondjuk....Rád? ;)De jó fej leszek és kivételesen nem kell se korbács, se kiccsirke...

áááá, nem is akarod tudni.... (pénzügyi tréninghez készítek elő anyagokat) :P

Dreamair 2009.05.18. 16:31:44

@ratatüj: Ó nekem is csak gyerekkoromból rémlik, mert ha visszaolvasol, láthatod, nem voltam egy angyal.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:32:31

@Dreamair: tekintve az alacsony válaszidőt, valószínűleg hozzászól/olvas/hozzászól végtelen ciklusba keveredett, mint mi még egy páran. De nyugi, hozzám elvileg 5 perce jöttek, úgyhogy mindjárt lesz egy hirtelen felindulásból elkövetett logoutom.

Dreamair 2009.05.18. 16:33:12

@hana: rám? majd 06.05-én láthatsz...mert ha minden igaz akkor megyünk a párommal együtt, és jól megismerkedünk mindenkivel

kukatr 2009.05.18. 16:33:17

@hana: miért, jókislány vagy egyáltalán?:P

Dreamair 2009.05.18. 16:33:48

@ratatüj: nekem meg menni kell angolr a 5 percen belül.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.18. 16:34:16

@Dreamair: angyal csak egy van. Gyermekkoromban nekem is volt minden földi jó, csak aztán elég erős lettem, a szakkifejezésekre meg nem volt kapacitásom figyelni. Na beesett az első kuncsaft, rosszak legyetek.

kukatr 2009.05.18. 16:38:08

@ratatüj: ilyenkor első kuncsaft? hát ezt hogy?:O jó munkát!:)

hana 2009.05.18. 16:39:30

Minden szintem elveszítettem a korbá fonalat...

@kukatr: Teljesen az vagyok, nem úgy tűnik?

golyo1974 2009.05.18. 16:47:54

Jól elmentetek a temető témától mit ne mondjak :-DD

hana 2009.05.18. 16:53:01

@golyo1974: jaj drága ne feszítsd a húrt, mert mindjárt valaki összekombinálja neked a temetőt a korbácsos csirkével... :P :D Egyébként hiányoltalak ebből a kis délutáni mókából...

kukatr 2009.05.18. 16:54:09

@hana: ezt látatlanban nem tudom eldönteni... de ha Te mondod.:)

hana 2009.05.18. 16:58:26

@kukatr: hát remélem is, hogy ezt hiszitek el rólam jobban, nem a naposcsibe szexet... :P

kukatr 2009.05.18. 17:05:37

@hana: csak nehogy aztán a bulin a sok sör (és más) kihozza belőled az állatot...:D

hana 2009.05.18. 17:08:44

Hát kiccsirke nem lesz, a korbácsot meg szeretitek, mi baj lehetne? ;)

kukatr 2009.05.18. 17:24:05

az ember kreatív, de baj biztos nem lesz.:)
amúgy a korbácsokért nem lelkesedek.

hana 2009.05.18. 17:30:36

@kukatr: tudjuk, tudjuk, itt senki, de mégis mindig feljön...

kukatr 2009.05.18. 17:34:55

@hana: hát nem is én hoztam fel...

golyo1974 2009.05.18. 18:16:37

@hana: Nem akartam beleszólni az eszmefuttatásotokba, pedig lett volna mit, majd élőben megbeszéljük :-DD

hana 2009.05.18. 18:23:05

@golyo1974: két sör után? Bármit! ;)

golyo1974 2009.05.18. 18:24:46

@hana: Szavadon foglak, nem vagyok kispályás :-P

hana 2009.05.18. 18:30:03

@golyo1974: ;) Bízom benned. Mert ezek a fiúk csak beszélnek, aztán meg futnak, meg visszakoznak, hogy ők nem is, meg izéhozé, nem úgyan gondolták...:P

golyo1974 2009.05.18. 18:32:18

@hana: Mindegyiknek csak a szája nagy :--) Férfiak, mit gondoltál róluk :-))

kukatr 2009.05.18. 18:35:09

elmennek a férfiak, és a nők máris kibeszélik őket...:P

hana 2009.05.18. 18:35:51

@golyo1974: kva jó, ma már megvolt minden, szado-mazo, csirkeszex és most átmegyünk férfialázásba. :)) komolyan, egész felébredtem. :D:D Bruhahaha!

Beautyqueen 2009.05.18. 19:02:45

nathanp, apukám, hatalmas respect.
most jutottam csak odáig, hogy elolvassam, de még így, egy döglesztő nap után is kitört belőlem a röhögés.

szerintem azt kellene, hogy ha megvan a 100, akkor nyomassál valami másik témát és abból is küldjél be százat.

akkor te se unod majd, meg hát a csúcson abbahagyni, ugye...

golyo1974 2009.05.18. 19:09:20

@hana: Toppon vagyok :-P Az egyik gyerek énekel, a másik vacsorázik aptyával :-D Van két percem jól érezni magam :-)))

golyo1974 2009.05.18. 19:30:41

NNNNNNNnnnna a nyuggerek.....

hana 2009.05.18. 19:56:12

@golyo1974: bocs drága, én épp haza pályáztam a melóból, nyuggerek meg ugye...már nézik a Szomszédokat...

golyo1974 2009.05.18. 20:06:33

@hana: én is viszem már a picikéket aludni... Holnap folyt.köv?

davidson (törölt) 2009.05.18. 20:08:02

da best XDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

golyo1974 2009.05.18. 20:30:39

@hana: A Nőkben soha nem lehet csalódni :-P

hana 2009.05.18. 20:53:49

@golyo1974: hát úgy, mint a férfiakban, na ÚGY nem lehet... ;)

Dreamair 2009.05.18. 20:59:01

@golyo1974: @hana: Naaaaa....szép..nem si szólok többet hozzátok...

hana 2009.05.18. 21:11:23

@Dreamair: Próbáld ki.... ;)

Egyébként még az jó külön a sotryban, hogy tényleg 98%-ban Mamák élnek tovább, nem a Papák...

Annyira édes, elvégre mostanában jobbak a leletei, ráér meghalni. á, kész, itt kicsit el is pityeredtem.

Jah, tudom, kicsit csapongó vagyok. Ez a default....

ufó - csodabogár a gyepmesteri hivatalból 2009.05.18. 21:31:44

sotry rulezzz... :)))

lesz esti mese nénik-bácsik?
vagy megént a pálinkás kenyeret kell majszolnom?

kukatr 2009.05.18. 21:48:24

@bonifac - a wasott kolok: neked még mese kell az elalváshoz?:P
hmm, ezt kenyeret egyszer ki kell próbálnom:D

Lambotze 2009.05.19. 00:06:21

@Makumba4:

ugyanígy vagyok. a hozzászólásokat olvasva már azt hittem h ez egyedül csak nekem tűnt fel...

golyo1974 2009.05.19. 07:44:55

Jó reggelt mindenkinek :-))

hana 2009.05.19. 08:19:48

hahahaha, pálinkás jó reggelt. Dumálós poszt? Vagy itt? :)

golyo1974 2009.05.19. 08:21:21

@hana: Menjünk a dumálósra

LuPuS 2009.05.19. 09:15:26

napot meg mindent(jégeső meg más opció)
A szolgám holnap gurul a pólóért :D

golyo1974 2009.05.19. 09:29:26

@LuPuS: Nagy emberke lehetsz te LuPuS, a szolgádat mindig megemlíted :-))

LuPuS 2009.05.19. 09:37:19

@golyo1974: Szia!!
Az ismerősőm 5 percre dolgozik onnan ,SZOLGA csak a kedves becézése.

Különben meg a NÉP egyszerű gyermeke vagyok.

golyo1974 2009.05.19. 09:41:16

@LuPuS: Hát én nem szeretném ha ez lenne a nevem.... Akkor jó, megnyugodtam, hogy nem egy kőgazdag úrifiúka lopta ide be magát.. huh

LuPuS 2009.05.19. 09:57:16

@golyo1974: nem ez a beceneve különben, de itt jó ezt hangoztatni.

Rólam:Úrnak nem lehet tanulni születni kell,bár a paraszti jelző a származámot takarja nem a viselkedésemet,de a bulira átoperáltattom magamat (kő)gazdag úrifúkára....

Bár a bulin sajnos nem tudok sokáig tivornyázni ,mert egy ismerősőm aznap 30 éves hihetetlen a buli napján születni, majd viszek sok képet rólam és szétosztom nektek

feltételes reflex 2009.05.20. 08:06:39

hát ez megint gyönyörű lett :)

Miss Marple 2009.05.21. 19:26:06

Na ez megint valami volt. Hrabal a sarokból (sorokból - rémes szóvicc) figyel.