Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.05.13. 10:00

Hatvanegy

Egyelőre lövése sincs senkinek, hogy megkerült-e Raban kelyhe, de hogy a Vladi meghalt érte, elvileg elég csúnyán, az tuti. Ráadásul nem sokon múlott, hogy a szakács Bandi basz a fejébe egy buzogányt, de végül aztán egy baltaarcú szlovák faszi nyársalta fel egy trükkösen összecsúszó kellékkarddal. Mondjuk lehet, hogy az egész ki lesz vágva a picsába, mert a Vladinak nem jöttek ki a belei, amit előtte vagy negyven percig szereltek a durva szövetruhája alá. Viszont az ál Vin Diesel kurva jó fej, és nagyon bírja a dzsaját.

Egyedül a Misike mondta, hogy látta a Raban kelyhe 1-et, csak a sztorira nem emlékezett már, meg, hogy ki játszott benne. Amúgy nagyon képben volt a csávó, mikor körbement Tardán a hír, hogy a közeli erdőben forgatják a Raban kelyhe 2 - Az átok nyomában-t. Még télen jöttek ilyen filmes arcok a polgihoz azzal, hogy az erdőt már lefoglalták, de ahol felvonulnának a stábbal, az Tardához tartozik, úgyhogy egy hétre kivennék. Azt mondták, nem nagyon zavarnak, az amerikaiak a lakóbuszaikban pecóznak majd, a statisztáknak meg felvernek néhány kurva nagy katonai sátrat, saját kantinjuk lesz, még az áramot is saját generátorral csinálják. Meg nagy vonalakban meséltek a filmről is, ennek a Raban nevű ősgermán arcnak az első részben volt valami varázskelyhe, amivel beszopatta a barbárokat, mert eltüntette a csóró falvakat, amikor jöttek heccből felégetni mindent, meg lekúrni a nőket. A bamba parasztoknak így nem kellett harcolniuk, csak verték a faszukat, kecskét fejtek, meg néha elfogtak egy-egy őzet. Aztán Raban csajának a nővére féltékenységből megfújta a cuccost, meg elátkozta az arcot. Raban népét legyakták a faszba, elvitték a csaját, meg úgy volt, hogy az arc is megmurdelt. De nem, visszavágott, meg minden, a kelyhet is begyűjtötte, de a végén csak kinyírták. Most a másodikban majd a Vin Diesel öldösi a barbárokat Tarda külterületen.

Nem kis mák volt, hogy a Vladiék bekerültek a moziba. A filmes arcok között volt egy faszi, akinek pisálnia kellett, azt' nem akarta elvinni az első kútig, ezért még megálltak a sörözős Petinél. Ha már ott voltak, a castingos csaj is bement, azt' konkrétan tátva maradt a szája, amikor a kettes boxban meglátta Raban népét. Aztán meg a szakács Bandit, úgyhogy rögtön egy barbárt is pipált. Persze a srácokat nem kellett kétszer kérdezni, naná, hogy akartak szerepelni egy amerikai filmben, még kérdezték is, hogy abban a két hónapban gyakoroljanak-e valamit, alakzatban üvöltve támadni, vagy ilyesmi, de a csaj mondta, hogy nem, mert a támadók már megvannak, egy szlovák középkori hagyományörző csapat, azok már szinte kész koreográfiával jönnek, de nyugodtan szóljanak még egy pár hasonló külsejű barátjuknak, aztán küldjenek egy e-mailt, hogy mennyien vannak. Így aztán az egész brigád statiszta lett, még a Faja is szabit vett ki, azt' hazajött védeni a határt, meg felnyalni az állítólag napi hat rugós gázsit.

Persze ők nem laktak a stábsátrakban, a köcsög biztonságiak még kajálni sem engedték be őket a kordon mögé, mert nem volt UV alatt látszó pecsétjük, így aztán a szünetekben a Robi verdájának árnyékában ücsörögtek, meg piáztak. A fasz Vladi nagyon komolyan vette a szerepet, a rokkerhaja mellé még szakállt is növesztett, az első napon ott puffogott a castingos csajnak, hogy mér' nem lehet ő is barbár, legalább hadd mutassa meg egy léccel, hogyan tudna valakit lefejezni, miközben németül vagy angolul üvölti, hogy meghalsz, kutya. A csaj persze nem engedte, de megkérdezte a trükkösöket, hogy kell-e még effektes halott, azok meg eléggé készültek, hogy elsütik az összes vérspriccelős, meg kettényílt koponyás okosságukat, azt' mondták, hogy ja, egy beles még jöhet. Így kapott pecsétet is, meg a büdös öltözősátor helyett, ahol a többiek vették fel a dzsuvás rongyokat, egy kondis buszban szerelték rá a cuccost.

Így viszont kimaradt a törkölyözésből, ami vagy két órásra meg két literesre húzódott egy tönkrement monitor miatt. Ennyi pont elég volt a nyolc baromnak, hogy középkori partizánná igyák magukat, meg kitalálják, hogy a kurva anyjukat a szlovákoknak, nehogy má' leöldössék őket, ráadásul hazai pályán. A Robika totál feltüzelte az arcokat, hogy a rendező simán átírja majd a filmet, ha a jelenetben megvédik a kunyhójukat, meg a többi faszkalap, akik Pestről jöttek halottnak, ha látják, hogy megy az ellenállás, simán aktivizálják magukat, majd meglátják. Terv nem nagyon volt, csak annyi, hogy amikor jönnek a hagyományörzők, nem dőlnek el, mint a zsák, hanem lebasznak az arcoknak egy rendeset, meg üvöltenek, azt' a többi élesben kialakul. A Bandinak, aki barbár lett, bár a geci nagy páncélsisaktól nem is látszik majd, hogy ő a Bandi, azért küldtek egy SMS-t, hogy szabotázs lesz, baszod, maradj hátul.

Aztán végre jött a jelenet, meg a kis mitugrász a mikrofonos fülhallgatóval, hogy uraim, emeljék fel a seggüket, és induljanak szépen meghalni, ha nem akarják, hogy a gázsijuk bánja, mert minden perc ötvenezer, de a fülestől persze nem hallotta a Robit, hogy majd nézel, buzikám, azt' nézett is az and action! után, hogy néhány erősen dülöngélő németalföldi paréj rendesen eltér az instrukcióktól, és csak nem akar megfeküdni.

A vége az lett, hogy már rég állt a kamera, meg az összes pesti statiszta arccal előre feküdt, csak egy kunyhónál emberkedett pár majom a csodálkozó szlovák barbárokkal, hogy gyere öcsém, pakoljál fel, most mi van, geci, gyere, gyere. Elég nagy kavarodás lett, még a Vin Diesel dublőr is odament, hogy what the fuck, az öreg ősz hajú rendező csávó meg őrjöngött, meg leüvöltötte a fejmikrofonos csávó fejét. Azt' vagy három órába telt, míg a trükkösök leszedték a semmire kifolyó agyvelőket a szófogadó statisztákról, meg rájuk szerelték az újakat, közben be is sötétedett, így az aznapi öldöklésnek lőttek, pedig a Vladi belei még jók lettek volna egy csapóra. Viszont az kurva jól mutatott, hogy egy kövér barbár, a rebellis kunyhólakók, meg a kamu Diesel békés egyetértésben adták körbe a dzsaját a kordon mellett.

Mivel másnap már hatkor indult a forgatás, a Vladi kisírta, hogy hadd maradjon rajta a beles cucc, a trükkösök meg ráálltak, annyival is kevesebb reggel a meló. Otthon meg próbált a csávó félig ülve aludni, de éjjel persze ráfeküdt, azt' aktiválta a cumót, a muterja meg konkrétan elájult, mikor reggel ébresztette. Úgy kellett könyörögnie másnap, hogy újat kapjon, ami végül persze besült. A többiek viszont kussban meghaltak, mert be volt ígérve, hogy ha szaroznak, ugrik a gázsi. Szerencsére az nem derült ki, hogy van némi közük ahhoz, hogy a mű-Vin rázkódó vállakkal röhög a lovon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr791118643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

broafka 2009.05.13. 10:39:40

@LuPuS: Engem is te iranyitottal volna ide? Meglehet. Bar nem vagyok benne biztos. De konnyesre rohogtem magam a sztorion, foleg mikor az apuka lemetszette a nyuszi fejet a gozborotvaval :)))), az mindent visz.

muzikfabrik 2009.05.13. 10:41:00

na. az ilyen sztorikat szeretem én. a sensation után nálam ez viszi a prímet!!

Zsákos Frodó 2009.05.13. 10:43:08

Jaú vót! Csak az a gáz, hogy már 61-nél tartunk... Nathanp, legalább add má ki könyvbe, végre tudnék valamit venni apámnak karira, aminek örül is!

LuPuS 2009.05.13. 10:43:26

@broafka: Nem csak mivel te is fertőzőtt lettél igaz nem disznópestissel,hanem afrikai búvóvöcsök leprávál,mivel így terjed és dagad eme nemes oldal ismeretsége.....

Chazz Reinhold 2009.05.13. 10:44:03

Tarda goes to Hollywood!
az IMDB lex Tardaként fogja emlegetni, mért kellett egy plusz csillagot bevezessenek az értékelésnél:D asszem az epizódszereplő kategóriában sovány minden más színésznek az Oscar:D [nathanp pedig a forgatókönyvért kap egyet;)] szívesen megnézném "Raban népét a kettes boxból" ahogy mondják a köszönőbeszédet:))

golyo1974 2009.05.13. 10:46:52

@Chazz Reinhold: 2 liter törköly után ajaj :-))

Maestro 2009.05.13. 10:49:47

háááhh:D

"szabotázs lesz baszod, maradj hátul" :D
kuuurvajóó!

Polós Feri [lionheart] 2009.05.13. 10:49:48

Ehe-ehe, joovott apa, osszekonnyeztem a szakallamat! :D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.13. 10:50:16

2 óra volt, de belevettem a 2 litert, jó ötlet ;) kibaszott interaktív a poszt! ;)

Mourinho már nem a király 2009.05.13. 10:51:28

@Zsákos Frodó: Nyomtasd ki a blogot gecc, még képek is vannak, aztán valahol bekötik, oszt hello :D

feltételes reflex 2009.05.13. 10:51:40

"azt' konkrétan tátva maradt a szája, amikor a kettes boxban meglátta Raban népét."

kééééész!!!! :DDDDD

Mourinho már nem a király 2009.05.13. 10:52:28

De az a posztkép baszod, kicsit kétértelmű :D

ZilZol 2009.05.13. 10:53:34

Nagyon jó! Ismét vigyorogni fogok egész nap. :-D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.13. 10:55:28

@Awkward: ez a Bandi maszkja, baszod. lenyúlta, mint a szart. :D
vagy neked mit jelent? (hátha lesz belőle poszt ;) )

Teasing Angel 2009.05.13. 10:57:33

@Awkward: @nathanp: szerintem megint előjön a korbács téma....

Zsákos Frodó 2009.05.13. 10:58:48

@Awkward: Nem rossz, de akkor már gányabb, ha üres óráimban kockásfüzetbe lekörmölöm az egészet :) a képeket meg majd helyettesítem saját illusztrációkkal, meg a tv újságból kivágottakkal. Aztán majd várom a szerzőijogvédőket, hogy megbúboljanak keményen.

MaTT 2009.05.13. 10:58:51

huh, az elején megijedtem, hogy szegény Vladi télleg meghal?! :D

Mokele-Mbembe 2009.05.13. 10:58:55

@Teasing Angel: Mér, szeretnéd?

Kúl lett ez is, Mester.

feltételes reflex 2009.05.13. 10:58:59

a kiforduló bél aktiváláson sírok...:))))))))))))

megint jót írtál, nathanp.

Lambotze 2009.05.13. 10:59:07

Ez naon egybe' vót, köszi nathanp.

jimaymay 2009.05.13. 11:02:36

bazzeg az utólsó mondatot az rendesen felteszi a i-re a pontot !
raban 2, the academy winner is...

bryan 2009.05.13. 11:03:17

Ha hogy se téged, se i.tibort, se Ny Józsit nem kerestek meg, hogy írjatok forgatókönyvet, az jól mutatja milyen állapotban van a magyar filmipar.

Teasing Angel 2009.05.13. 11:03:36

@bryan: na ezt meg miből gondolod?

golyo1974 2009.05.13. 11:03:54

@Teasing Angel: Nem tudnak róla leszakadni (férfiak) :-DDD

LuPuS 2009.05.13. 11:04:08

...a folytatásban az ostrom alatt lévő fogadó a tarda übermájer faszombámekhez(Sörös Peti objektum)vad szektás népi viseletbe (értsd munkás ruha)öltözött mongol horda( a szomszéd falu még józan szakmunkásai) próbálja megölni és megerőszakolni a világhirű TARDAi szűzeket(cicuka és társai)

Teasing Angel 2009.05.13. 11:04:57

@golyo1974: én se tudok róla leszakadni. épp ezért tudom, hogy bryan téved :D

golyo1974 2009.05.13. 11:08:58

@Teasing Angel: én a korbácsra gondoltam :-))

qsecofr 2009.05.13. 11:09:01

@LuPuS: "...próbálja megölni és megerőszakolni a világhirű TARDAi szűzeket..."
Baszod ez kész :D Bár ezt meg kellene kérdezni Cicukától :DDDDD

qsecofr 2009.05.13. 11:09:44

@Teasing Angel: már megint milyen korbács?

Man in love · http://csajoknakmondom.blog.hu 2009.05.13. 11:11:44

Basszus, rég röhögtem ilyen kurva jót vázzeg (pedig mindegyiket olvastam)! Talán akkor amikor valamelyik hülyének a részeg faterja Kärcherrel ment locsolkodni, s levágta a nyuszi fejét.

Lassan annyira megszeretlek, hogy még egy pólót is veszek.

Köszi, ne lankadj!

warrenbarton 2009.05.13. 11:12:10

"csak egy kunyhónál emberkedett pár majom a csodálkozó szlovák barbárokkal, hogy gyere öcsém, pakoljál fel, most mi van, geci, gyere, gyere."

Gyöngyörű, köszi! :)

golyo1974 2009.05.13. 11:20:56

@Almóka: nathanp soha nem lankad :-DD

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.13. 11:20:57

@bryan: hát nem lehet mindenki steiner kfristóf!

nathanp meg remélem nem sértődött meg:)

tomiP 2009.05.13. 11:24:19

Ez egyik legjobb eddig. (Remélem lesz még fokozva)
"szabotázs lesz, baszod, maradj hátul."
ennél kb. kifeküdtem

Teasing Angel 2009.05.13. 11:25:26

@izomtibor: nem hinném, hogy lenne mire megsértődnie (a nem-steiner-kristófnak meg még örülhet is), mivelhogy "meg van keresve"

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.05.13. 11:30:06

@Teasing Angel: no, hát én ennél diszkrétebb akartam lenni, ezért steiner kristófozgattam csak úgy mellékesen

LuPuS 2009.05.13. 11:41:48

@qsecofr: Cicuka a Szűzek főpanője,az elesettek megmentője(lásd néger kertész)

sSzerintem nathanp segít ebben a kérdésben neked

Teasing Angel 2009.05.13. 11:47:05

@LuPuS: én is hiányolom Cicukát, ha nem is a forgatósdiból; de jó lenne már valami új info róla

golyo1974 2009.05.13. 12:27:26

@qsecofr: Akkor ahogy nathanp ígérte a szerdát örülhetünk, mert ma akkor kettő post lesz :-PPPP

bad little girl 2009.05.13. 12:32:09

Megint csak jó volt, gratula.....már nagyon várom a buli részleteit,már szerveztem + tarda rajongókat.

bad little girl 2009.05.13. 12:33:43

Hol vannak a szaftos tarda sztorik már :-(

bazs1 2009.05.13. 13:07:43

ugye mentek most is sensationre? a story miatt kérdezem :D

greggrant 2009.05.13. 13:18:21

Etyekwood, ugyanmá'! TARDAWOOD az igazi magyar filmes fellegvár! :)

SaveMyShoes 2009.05.13. 13:24:49

"gyere öcsém, pakoljál fel, most mi van, geci, gyere, gyere..."

Hallom és látom... kész! :DDD

Acmee 2009.05.13. 13:32:45

LuPus: Te a Boszis Lupus vagy?

LuPuS 2009.05.13. 13:40:29

@Acmee: Szia!Nem,én egy mezei TÁLTOS LuPuS vagyok

Röviden szerintem nem az vagyok, akire gondolsz

És ki az,a Boszis Lupus???

qsecofr 2009.05.13. 13:47:51

@golyo1974: Ja :D Bár ha nem lesz ma részlet a buliról mennek a niggervadászok :D Akkor nathanp nagyon sokat fog belőle inni... agyonkínozzuk :D:D

Ő tanított ki minket :D a tanítvány legyőzi mesterét??? :DDDDDDD

Demetriosz 2009.05.13. 13:54:02

"szlovák középkori hagyományörző csapat"

Húúú, ez nagyon kemény lehet! Birkát terelnek és néha brindzát készítenek?:D:D:D

LuPuS 2009.05.13. 13:58:43

@qsecofr: én is akartam mondani nagyon oda lesznek küldve a mezei négerek(bár most nem nagyon érnek rá, mert lomtalanítás van és 24 órás szolgálatban kell örizni a szeméthalmot)

Lomtalanítási időpont beosztás (hajnal 4 és 10 között)
-reggel az 1200 Lada után kötööt utánfutóról a körúton haladva egyesével leszállnak a z őrők és a kishokedlin ülve védik a területet
5 óra megjelennek a későn kelők( na húzzá innen)
6 óra a villany szakra 2 hetet járt alkoholisták a pultot támasztva a harmadik kis hubi elfogyasztása után kapják a kör sms-t melyik szemét halomnál kell ellenörizni a hűtő vagy mosógépet
7 óra megérkezik az első kör elszállítására kirendelt csapat és kiosztják a zsíros kenyeret és zsír szalonnát a reggeli őrőknek
7-10 pakolás utáni a pénzből irány INNI

Na 10 után lehet küldeni nathanp-hoz plussz Körtepálinka felajánlással

2009.05.13. 14:42:23

"kettes boxban meglátta Raban népét."

Kész, itt vettem elő az első pézsét. :-)))

2009.05.13. 14:44:14

"középkori partizánná igyák magukat, meg kitalálják, hogy a kurva anyjukat a szlovákoknak, nehogy má' leöldössék őket, ráadásul hazai pályán."

Egy csomag pézsén túl vagyok..

2009.05.13. 14:46:35

Az egyik legjobb mostanában! Nagyon köszi nathanp!

Most már jöhet a H1N1 is, a röhögés javítja az immunrendszert.

sélli_ 2009.05.13. 14:54:44

És Misike a szívószál testfelépítésével mi volt a csatában? Raban címeres zászlójának tartója, vagy mi?

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.13. 15:09:35

@zulu: egészségedre. de konkrétan, baszod! :D

Danibacsi 2009.05.13. 15:09:52

na de hogy az amerikai filmesek ennyire balf*sz*k legyenek, hogy nem olvasnak Tardai történeteket, pedig akkor tudhatták volna, hogy Tardára NE!
vagy ha nem olvassák, vessenek magukra... :))))

Danibacsi 2009.05.13. 15:11:28

@Danibacsi: jah, lehet h nem találták a gúglmepen...

raoul_duke 2009.05.13. 15:17:09

A törkölyözés után beugrott a South Park mogyisnapszos része (3/14).

"most mi van, geci, gyere, gyere"

Fasza.

Pajtás 2009.05.13. 16:21:33

Gyááá! ez nagyon fájin volt.

-Feco- (törölt) 2009.05.13. 16:28:37

Baszod, nincs is annál durvább, mint amikor pár unatkozó arc elkezd inni, azt oltják egymásba az okosságot, a végén meg nem jutnak el arra a szintre, hogy ne tudják végrehajtani... na az kibaszott kemény tud lenni. A Ferike haverom legénybúcsúját sikerült úgy megülni, hogy a haverja faterja azóta nem mehet le úgy a hétvégi telekre, hogy a falubeliek ne kezdjék el kihívni a katasztrófavédelmet, a polgári védelmet, a magyar gárdát, meg az összes erőszakszervezetet, biztos ami biztos. Pedig nem is volt olyan durva az a legénybúcsú. A fasz tudta, hogy ha az ember a délitől Balatonkeneséig megiszik 3 feles vodkát, ilyen kurva aljasul be tud rúgni. A 3 feles persze 3 0,5 literes üveget jelent, és hát a kurva vonaton nem volt hűtő, így fehérvárnál már pisameleg vodkát kellett inni. Gondolhatod, hogy mire megállt a vonat, a bakter kurvára nem tudta eldönteni, hogy ez a csapat most leszállt a vonatról, vagy konkrétan kiestek belőle, főleg hogy a Meggyes gyerek arccal érkezet, csúszott az orrán vagy fél métert, de jó BME-shez méltóan ezt úgy abszolválta, hogy a dobozos Soproniból egy csepp nem jutott a porba. A 10 fős különítmény elindult hogy kurvára megünnepeljék a legénybúcsút, ebben segítette őket annyi pia, hogy ha az üvegek számát megszorozzuk az ital fokával, megkapjuk a nap hőfokát, de komolyan. Senki nem gondolta volna, hogy kurva sok cuccot kellene vinni, de mikor Ferikét meglátták a Délinél két darab utazóbőrőnddel, kicsit le is görbült az arcuk, hogy milyen faszom nyugdíjasbuli lesz, amire ennyi cuccal kell jönni. Jellemzően mindenki strandpapucs-rövidgatya kombóban volt, ez elég három napra, egy fogkefe a fül mögé, azt baj nem érhet. Na, mikor Ferike mondta, hogy ne fossatok, hoztam mindenkinek mindent, akkor a Picur nézett, hogy a Feri honnan a faszból szerzett neki gatyát, amikor 10 éves kora óta külön szabója van, a klottgatyát is csináltatni kell, mert a gyerek mérete 160, úgy mindenhogy. Magasság, súly, vérnyomás, ez az egy szám kell hogy beugorjon, azt csokkolom. Ferike meg azért nem véletlenül volt rutinos játékos, kicsit ki is akadt hogy mit képzelnek róla, a két bőröndben konkrétan csak pia volt, amiben az a jó, hogy tök feltűnésmentesen lehetett felszállni a vonatra vele, kicsit sem csörömpölt. A pia mennyiségével egyébként az egész szerelvényt mata részegre lehetett volna itatni, de azért a piairigység beugrott, csak a kaller kapott egy keveset, de csak azért, hogy elsikálja, hogy a Tomika fennt alszik a poggyásztartón magzati pózban már Érd-felső óta, addigra betett neki a cseri-rum-vodka triumvirátus, azt felpilledt a magasba, mert az egyik fasz szerint a magaslati levegő jót tesz a fejfájásra. Arra biztos, arra meg biztos nem, ha Lepsénynél egy fasz rátolja a bringát a sinekre, azt vészfékezni kell, Tomika a magzati pózból beleesett egy békésen horgolgató néni ölébe, azt volt ott kurvaanyázás, meg fenyegetés rendőrséggel mindennel.
Na, miután leszálltak vagy leestek, irány a kisfalu, ehhez persze busszal kell menni. Ha valaki nem próbálta még, higgye el, hogy TÉNYLEG ki lehet szedni az ablakot azzal a fogantyúval, amelyik szerint vész esetén meghúzva kiesik egy 2mx3m-es ablakdarab. Még jó, hogy ezt megállóban tették, így nem tört darabora az üveg, és be lehetett bizonyítani, hogy a legjobb glettelőanyag az Orbit rágó, miután a sofőr közölte, hogy addig senki sehová, míg az üveg a helyén nincs. A fasz tudja hogy a sofőr, vagy a többi utas örült jobban mikor ez a tróger brigád leszállt a kisfaluban, az biztos, hogy onnantól a falubeliek inkább örültek volna egy gót, germán, tatár, török és német inváziónak, mint hogy egy faszom legénybúcsú legyen mégegyszer náluk...
A tények összerakására a hétvége után egy kisebb konzíliumot kellett összehívni, az összes faszom mágus sem tudta volna kiszedni egy emberből hogy mi történt, de közösen összerakták a képeket. Hát, péntek délután kitalálták, hogy akkor a buli ideje alatt tilos fürdeni, tilos átöltözni, aki ezt megszegi kizárják és elégetik. A Petike ezzel kicsit viccelődött, azt a Pici szó nélkül leepilálta a lábát vodka és öngyújtó segítségével, innentől kezdve senki nem gondolta, hogy nem lesz felgyújtva, ha megszegi a szabályokat. Petike nője persze hétfőn csak annyit vett észre, hogy Petike egyik lábszára igencsak sima, a másik meg nem, és tekintve hogy a csávóról az orvosok is azt hitték hogy nincs bőre, hanem fedőszőr borítja a testét, elég izgalmas képet nyújtott. Kerületben a bal váli 30cm, a jobb 60, olyan volt mintha Pinokkió apja elbaszta volna, azt az egyik lábat kicsit túlesztergálja.
Na, a pirózás után jött persze az ivászat, hiszen a második józanodáson is túlvolt a csapat, ennek a vége az lett, hogy az egyik barom kitalálta, hogy a ház tetejéről milyen fasza a kilátás a tóra, menjenek fel. Fent persze a tűző napon beütött a pálesz, azt a 10 imbolygó kicsi barom ott hesszelt a tetőn, hogy hogyan fognak lejönni, már simán beletörődtek hogy ott halnak éhen, mikor kiderült, hogy ha a ház másik oldalára mennek, ott van egy ól, arról meg már közel van a föld. Mondani sem kell, hogy Ferike faterja az ól tetejét kurvára nem arra méretezte, hogy a Pici ugrását kibírja, így elég vicces volt ahogy a csóka derékig az ólba szorulva vinnyog, körülötte meg paladarabok, meg röhögő társaság...
(folyt köv, most meló)

Pilgram (törölt) 2009.05.13. 16:53:33

@nathanp: nathan, ez volt az egyik legjobb sztori eddig, itt vinnyogok :))

@-Feco-: a spin-offokból mert összejöhetne egy külön blog is!

sélli_ 2009.05.13. 17:26:46

@-Feco-: 160 Magasság, súly, vérnyomás, ez az egy szám kell hogy beugorjon, azt csokkolom - új értelmet nyert ez a szám!!! Ká nagy!!!

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.05.13. 17:50:17

LoL! Szegény Vladi anyja reggel mit láthatott:)))))) muhahhahah!!!

mocc 2009.05.13. 18:19:44

Mester, leborulok nagysága előtt! Ez most így ahogy volt, hát kurvára odabaszott! Nálunk is volt egyszer filmforgatás a faluban...nagyon kész volt! A fél falu statisztált, a másik fele meg nézte őket...néha összekeveredtek...de hol vannak az infók a sensation tarda white-ról? Ott akarom az új fellnis pólómat először leinni!

hana 2009.05.13. 18:54:11

Feco ugye jössz a buliba?

Azért az anyuka arcát kicsit részletezhetted volna, mikor reggel megtalálta kicsi fiát kibomlott műbelekkel.LOLOL

Filmeseknek is nagy trógernek kellett lenni, hogy rajta hagyják a cuccot. :D :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 19:28:37

Szevasztok. Na ez most a nagy, első beköszönés, ahogy illik. Én tegnap éjszaka húztam végig a 60 postot, megfelel, köszönöm, maradok, így jártatok.
Szidni IITibort (passzív) meg Teasing Angelt (aktív) lehet ezügyben. A postot most nem basztatom, lesz majd még olyan is. Na további legjobbakat.

Teasing Angel 2009.05.13. 19:56:15

nathanp, kedves új emberünkért remélem jár egy (na nem, ne reménykedj hogy nigger vadásszal megúszod), mondjuk egy mojito???

Winston Smith 2009.05.13. 20:00:51

Fecókám, semmiképp se fojtsd magadba a további részleteket!

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 20:11:12

@Teasing Angel: Ja hogy a fejpénzre hajtasz. Én meg azt hittem, háromnegyedbaráti szeretetből akartál nekem örömet okozni. Ennyit erről, így kezdjen nővel az ember.
:P

Teasing Angel 2009.05.13. 20:14:55

@ratatüj: ja, azt nem írtam, hogy két szívószállal kérem? veled óhajtottam megosztani :P
(ugye, ugye, ugye hogy örömet okoztam???)

kukatr 2009.05.13. 20:21:19

"Ennyi pont elég volt a nyolc baromnak, hogy középkori partizánná igyák magukat,"
azt hiszem újabb kifejezéssel bővült a szókincsem:))
köszi Nathanp, már ezért is megérte elolvasni.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.13. 20:39:38

@Teasing Angel: Minden vád visszavonva, a nő megszólalt, a férfi elhallgatott..
Ahogy az a világ rendje. :D

andorka 2009.05.14. 07:50:10

@-Feco-:

Esküszöm bazmeg, miattad járok ide:) (bocs @nathanp)
Ha jól sejtem, akkor az Eke utca és kis lakói igen közel állnak hozzád, mintegy végtelen forrást nyújtva az ilyen sztorikhoz:D

golyo1974 2009.05.14. 08:15:49

@-Feco-: Ez nagyon jó volt, várom a folytatást :-)) Köszike

-Feco- (törölt) 2009.05.14. 08:44:31

@andorka: nagyon köszi, de azért őszintén, én egy kibaszott kalauzhal vagyok, aki nathanp által megszerzett nagykirályság morzsáin éldegélek, meg persze kurva lusta vagyok saját cuccot csinálni...

b[ALien] (törölt) 2009.05.14. 09:12:50

@-Feco-: most félbehagytad? nemá baszki:)

golyo1974 2009.05.14. 09:14:47

@b[ALien] a kopasz baba: Hát én úgy látom, hogy a férfiak mindent félbehagynak!!!!!

b[ALien] (törölt) 2009.05.14. 09:17:45

@golyo1974: na, azért egyvalamit biztosan nem:)

Mokele-Mbembe 2009.05.14. 09:18:15

@-Feco-: Igen nagy kár.
A melót ne vidd túlzásba, mert megárt, inkább folytasd a beszámolót. Minden szava egy emlékmorzsa a saját megboldogult ifjúkoromból...

-Feco- (törölt) 2009.05.14. 09:20:19

@golyo1974: na, akkor a mai munkanap se teljen hiába, ha már válság van, legalább tűnjön úgy hogy dolgozunk....

Ott tartottunk hogy Picike derékig figyel a melléképületben, miközben a másik 9 ember ocsmány módon röhög rajta. Röhögni persze még nem geciség, az már inkább, mikor valaki kitalálta, hogy ez tök olyan mint a vidámpark, azt lehetn Picikére célbadobni, aki eltalálja ihat egyet a vodkából. Ez azért nem olyan szar ötlet, mint ahogy hangzik, hiszen a buli kezdett eléggé komoly veszélybe kerülni: a nívósabb piák még a vonaton elfogytak, a kevertet meg még senki nem akarta elkezdeni inni, és hát ha egyszer kiürül az alkohol azt körbenéznek lesz nagy bánatoskodás meg legörbült arc. Na, Picike rákúrt de erősen, azért egy kicsit sem vicces, ha az ember nem tud mozdulni deréktól lefelé, közben meg 5 méterről májkrémes dobozokkal kezdenek el célozni a trógerek. Kurva nagyot üt a májkrémes doboz, még akkor is, ha az embernek vastagabb a zsírpárnája mint egy rozmárnak és oroszlánfókának együtt, és több orvos megállapította, hogy Picike ha nem enne két évig, még sok baja nem lenne. Aztán persze megúszta, mert ez egy ilyen csávó, de a fasz tudja hogy jobban járt-e azzal, hogy Ferike megtalálta faterja láncfűrészét. Na, mikor két nap múlva összerakták a sztorit, akkor az első dolog volt amit felírtak a "soha többet egy legénybúcsún" listára a láncfűrész volt. Ferike beindult, azt kiszabadította Picit, meg az asztal lábait, meg a diófát, meg a meggyfát, meg a fasz tudja mit, mire kifogyott a benzin abból a szarból, ami tegyük hozzá jól is jött, mert a csávó elkezdte kérdezni hogy nincs-e valakinél egy hokismaszk, mert akkor eljátszaná a texasi láncfűrészest egész realitysen. Hokimaszk szerencsére nem volt, meg már esteledett is, kurvára rájött a mehetnék-ihatnék-baszhatnék a csapatra, azt csak le kellene menni a faluba, mi van itt hétvégi életként. Ugye az kiderült, hogy öltözéssel sokat nem kellett törődni, lementek a faluba, ahol kiderült hogy falubál van, ott van mindenki, baszod még asszonykórus meg mazsorettlányok is vannak, mi kell még egy kibaszott részeg hordának, mint pár 15-17 év körüli falusi kiscsaj, akik valami botot rángatnak le-fel, és közben még mosolyognak is. Pesten kurvára máshogy megy az élet az biztos, de jó eséllyel itthon is pofánbasznák azt, aki beszól a 15 éves kiscsajnak hogy rángasd a botot ribi, vidéken meg a harcsabajszú fater nem vett jó néven, hogy a Nikikét ribizik, még ha mindenki tudja hogy 13 évesen már a pajtában hancúrozott Sanyival (meg Gyurival meg a Lacival, de velük nem volt csak calippózás, ahogy Niki később elmesélte). Szóval bazdmeg, ezek megint belenyúltak a lecsóba, 10 holtrészeg fasz, meg a falu velük szemben, csöppet sem vicces a szitu, kezd érezhetővé válni a falusiak "minden falunapon meg kell késelni valakit" hagyományörző egyesületének szelleme, és hát kurva szar az, ha az ember ebben az esetben a helyi folklór részévé válik. Persze a helyiek Pistit szemelték ki mint alanyt, szegény nem volt éppen egy kigyúrt állat, mindig mondogatta hogy a szálkás test a durva, a damil is erősebb a hajókötélnél, azt egy idő után már el is hitte. Kezdődött a fesztivál, mikor előkerült a Doki, azt elsimította a dolgokat. Dokiról tudni kell, hogy tényleg doktor, jogász a csávó, kibaszott nagy agy, summa cum laude végezte az ELTE-t, valami kibaszott nagy amcsi cégnél cégjogász, de emellett egy szar tróger alkesz, aki 30 évesen simán 40nek néz ki, annak is a felső feléből. Szóval, már megy a 'beszóltál a lányomnak te pesti suttyó' móka, Pistike meg hebeg, hogy 'de hát nem is voltam itt, meg tényleg a maga lánya, olyan szép mint az apja' ,amihez tegyük hozzá hogy a fater egy vörösfejű alkesz volt rozsdavörös hajjal, véreres orral, meg olyan orrszőrrel hogy nem tudtad hogy ez a bajsza vagy a haja ilyen hosszú, szóval nem volt túl nagy dicséret. Na, mikor már majdnem ütik Pistit, ért oda Doki, és teljesen faarccal kérdezi, hogy 'ki kívánja az ügyfelemet súlyos testi sértésben részesíteni, amiért 2-8 év fegyházat fog kiszabni az eljáró hatóság a tényállás megállapításának figyelembevételével?' Nabazdmeg, ez olyan volt, mint egy dupla control-alt-del a vindóznak, befagyott minden szoftver ami a helyieken futott, kurvára nem értették mi van, Doki meg még folytatta: 'felhívom az egybegyűltek figyelmét, hogy ügyfelem az magyarországi azeri kisebbséghez tartozik, így bárminemű inzultálása kényelmetlen diplomáciai bonyodalmakat okozhat, ezért kérem annak mellőzését'. Na, itt a kékhalál is bejött, egyszerűen nem értették az arcok mi van, azt mikor odament Nikike faterjához, és átnyújtotta a névjegyét (amelyen nagybetűkkel volt a Wunderbaum, Tennenbaum és Társai iroda logója, meg hogy senior principal lawyer), akkor kurvára megállt az élet. Persze, ha elkezdődik egy verekedés, akkor azt be kell fejezni, de hát látták hogy ez egy eszement csapat, még gond lehet, úgyhogy a végén átment a brigád a szomszéd faluba, azt az ottani falunapon megtartották a hagyományőrző késelést, ami persze a várakozások szerint jól sikerült, a megyei kórház dupla tb jóváírást kapott a hétvégi ügyeletért.
Ez a kis affér azért eléggé odabaszott a hangulatnak, a brigád visszament a kis házhoz, hogy faszom vidéki suttyók, itt még bulizni sem lehet, azt amit találtak megitták, először persze a Kalinka fogyott el, aztán jött a Lánchíd brandy, a kevert, a végére pedig a Rum ízű matróz ital is elfogyott, persze szigorúan Coop Kólával, 85ft/2 liter, a fasz tudja hogy a májat ez, vagy az alkohol károsítja jobban.
Persze a hazamenetel sem volt egyszerű, mert a vasútállomáson a restiben sikerült még feltankolni, azt hazaúton ment a Páva népdalkör teljes repertoárja pár részeg tróger előadásában, a Hej, te rigó, részegesló végtelenített változata miatt többen átmentek másik kocsiban és végigállták a Siófok-Budapest utat, minthogy ezek között az állatok között utazzanak. Ferike másnap alig bírt talpra állni, nem is értette mi a fasz van, a lába helyén egy fekete paca, azt mikor összerakták a sztorit kiderült, hogy ő már pénteken a déliben elhagyta a pacskerét, onnantól mezítláb ment mindenhova, meg visította hogy olyan jó érzés, azt utána két hétig mindennap lábfürdőzött, hogy az esküvőjén összeszorított fogakkal, de legalább egy számot táncoljon az újdonsült feleségével...

Mokele-Mbembe 2009.05.14. 09:22:36

@b[ALien] a kopasz baba: Vagy legalábbis nézőpont kérdése :-)))

Mokele-Mbembe 2009.05.14. 09:27:20

@-Feco-: Igen megható történet volt. Köszönöm az emberiség nevében.

golyo1974 2009.05.14. 09:47:31

@Mokele-Mbembe: Igazat szólottál :-))
@-Feco-: Jó volt ez is. Honnan a p---ból vetted a Doki szövegét hm?? Nagyon életszagú ám!! Csak nem Te vagy a Doki? Ha igen, mindenféleképpen téged foglak felkérni, ha esetlegesen valami gondom akadna akárkivel is. Köszönöm :-))

b[ALien] (törölt) 2009.05.14. 09:50:19

@Mokele-Mbembe: basszus kellett egy kis idő, mire leesett:)

b[ALien] (törölt) 2009.05.14. 09:55:47

@golyo1974: tiltakozom! Mármint a félbehagyás ellen
Az időtényezőt meg írjuk a tegnapi sörök számlájára:)

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.05.14. 09:58:23

@-Feco-: Hehe, ilyen Dokiszerű lényeket én is ismerek az egyetemről (na meg hát ugye az embernek főnöke is van)...

1hurka 2009.05.14. 10:18:40

Hogy az a disznónáthás kolbásszagú böfögés kúrjon barázdát az agyadba! Tudtam bazdmeg hogy nem szabad meló közben Tarda blogot olvasni.
Mer ahogy próbáltam a szám elé tett kézzel visszafolytani a beállt röhögőgörcsöt az asztalom iszonyat módön elkezdett rázkódni és a könnyeimtől nem láttam hogy mindenki engem néz az irodában. Azt hitték sírok mer valami rossz hírt kaptam e-mailben, de nem baszod. Amikor elvettem a kezem a szám elől hogy megmagyarázzam a ményküves röhögőgörcs mégjobban rákapcsolt és akkor az az egyébként aranyos de atom hülye dagadt főnöknőm igen furcsán kezdett nézni. Mivel még órákig nem akart szünni a röhögés a többiek elkezdtek érdeklődni mi a fasz az a baszottul kurva vicces. De mivel idegenbe melózok oszt ezek a paraszt szartahók még magyarul sem tudnak, hát igen csak bajba kerültem mer kezdhettem magyarázkodni külföldiül hogy: hát izé baszod az úgy van hogy na hogy ha lefordítom se fogod vágni mi is olyan vicces mert hát izé tudod azok a kúltúrális külömségek izé szóval na. Persze mindez a fasza röhögőgörcsel megkörítve hogy kúrna beléd a ménykű.
Szóvel ez a 61 annyira jól sikerült a kurva mindenit hogy eldöntöttem szobrot kell állítani ennek nathanp-nek a halhatatlanok csarnokában!

kukatr 2009.05.14. 10:40:43

@-Feco-: király vagy, baszod. abba ne hagyd!:))

-Feco- (törölt) 2009.05.14. 11:08:54

@golyo1974: határozottan nem én vagyok Doki, sajnos ezen a rendezvényen nem tudtam résztvenni... amivel megspóroltam magamnak egy májátültetést meg két művesekezelést...

golyo1974 2009.05.14. 11:26:00

@-Feco-: Hát nagyon sajnálom. A művesét még mindig csinálják esténként, mert az nagyon brutál....

Celtic 2010.07.10. 14:31:16

Ez kesz, most innen talaltam ide :
www.mitortent.hu/blogok/cimke/hollywood.aspx?page=3

Vagyis a "mi ujsag a filmvilagban" oldalrol :)
süti beállítások módosítása