Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.30. 08:00

Ötvenhat

A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere egy kézi poroltóval akarja leállítani a mikrofonba olyanokat dumáló atombeállt arcot, mint ha nem táncoltok, haza lehet menni, vén gecik, háttérben a Szent Gellért kórussal. Mondjuk azokból csak a piros szemek látszanak.

A Tardafeszt eredetileg Tardai Művészeti és Kulturális Napok volt, tulajdonképpen a polgi lánya találta ki, aki szobrásznak is készült, meg valami lánykórusban is énekelt, akik Beatles-től Demjén Rózsiig mindent feldolgoztak, de amolyan baszatlan picsásan, vágod, amikor rákezdenek a szerelemvonatra ilyen tehervonat tempóban, megnyúlt arccal, az az első gondolat, hogy ezeket, bazmeg, még zsákkal se' a fejükön. Ráadásul a csaj valami kultúraszervezést tanult, azt' tök egyértelmű volt, hol lehet gyakorolni; otthon. Az első TaMüKuNa - ez is milyen, baszod, ahogy kifeszítették a főút fölé, először mindenki azt hitte, hogy megint valami küzdősportosok jönnek edzőtáborozni - persze totál besült, az első nap mindenféle elbaszott művész pakolta ki a cuccait, másnap meg a csajok vertyogtak, meg egy csávó magyar népdalokat nyomott szitárral, a bantu spanja meg kongázott rá. Mindenki az egy szál büfénél tolongott, ahol eleinte korpás süti meg mézsör volt csak, amiből akkora zúgolódás lett, hogy a sörözős Peti gyorsba' mellé állt a Doblóval, azt' a raktérből árulta a pincehideg dobozos sört.

A dolog még a következő évben sem állt be rendesen, de a pesti művészcsoport "A Teremtés Kapuja" installációja, egy kétméteres pina hungarocellből, amin át lehetett sétálni, legalább megosztotta a közönséget, a terhelt fejű énekes meg egy bőgős arc rockabilly-punk zenekara, a Skizobilly is odabaszott, arra még Gabi néni meg Gabi bácsi is ropta. A végén persze volt egy kis balhé, amikor a polgi lányának a csapata rákezdett gregoriánban a Let's talk about sex baby-re, a hülye Kockáék megdobálták őket szotyival, sőt ment még két virsli is, hogy ezt vegyétek be, szűzkurvák.

Aztán lehet, hogy pont emiatt, a polgi lánya feladta a szervezést, így a harmadik fesztivál veszélybe is került, de aztán annyian susorogtak a polginak, hogy kéne ez, csak valami nekünk való programmal, ami kaja-pia-sramli meg mulatság, hogy a végén megbízták a Panorámás Jancsit a szervezéssel, az anyagi részét meg maga a polgi vitte személyesen. Na ekkor lett Tardafeszt, ami kurva jó lett, volt egy színpad, a sörözős Peti kitelepült egy bérelt sörsátorral, volt mézeskalács, kézművescuccok, meg kiskutyafasza, még a Fradi öregfiúk is lejött meccselni az Előrével, azt' voltak vagy ezren a szombati csúcsbulin. Erre már a partiarcok is rámozdultak, már déltől ilyen hullámokban bebasztak, este meg jött a főtéri diszkó, tizenegy után meg a hivatalos Tardafeszt After a Panóban, amire konkrétan alig lehetett beférni.

Az idei háromnapos dzsembori is jónak ígérkezett, konkrétan a szombat már két helyszínes volt, a Jancsinak sikerült elintéznie, hogy a Panoráma legyen a tardai ÚjGen helyszín, olyan dumákkal, mint a település megtartó erejét szimbolizáló, fiatalokat célzó műsorfolyam komoly lehetőség, de a polgi leállította, hogy nem kell a duma, Jancsikám, hova a faszba mennének a srácok, persze, csináld meg, legalább nyugalomba' van a nagyszínpad, csak három előtt ne adj rövidet. Persze déltől ment a sporttévé a kivetítőn, meg a jégerek kávéscsészében, miközben ilyen környékbeli DJ-gyerekek tehetségkutató címén tolták a varacskos house-t. A Kocka mondta is, hogy ilyen nincs bazmeg, ekit ebédelünk, azt' délután négyre már vagy harminc leesett arcú droid szögelt a Panóban. Mikor a polgi átment megnézni, hogy minden rendben van-e, a Nándi elkezdte ölelgetni, hogy tegyen rá, polgi, király arc maga, Tardafeszt rulez, az meg büszkén gondolta, hogy lám, ért ő a fiatalok nyelvén, meg elégedetten, hogy meg lesz választva megint jövőre.

Arra senki nem számított, hogy a fél napja keményen hajtott hangrendszer úgy este nyolckor elszáll a Panorámában, arra meg pláne nem, hogy a ritmusra ráfeszült arcok addig is mozognának, míg megjön a kölcsön-végfok Győrből. Az állatok persze nekiindultak, a Cseresznyésben álló nagyszínpad előtt a kórust hallgató nagyérdemű először csak a mozgó fényrudakat látta közeledni, aztán a sor elején Kockát, félmeztelenül, a pólójával az övében. A csapat meg sem állt az első sorig, ott folytatódott a fényrudazás, meg a kiabálás, hogy in nomine pámm-pámm, patris pá-pámm-pámm, tegyetek rááá. Aztán a polgi pont  a sztárvendég Balázs Palit ment felkonferálni, mikor az atrocitás történt.

Hétfőn a fesztivál kiértékelésénél a polgi persze kitért az ügyre, megpedzette a Jancsinak, hogy jövőre esetleg leeshet valami önkormányzati pénz olyan eszközök bérlésére, amivel folyamatosan biztosítható a fiatalok kultúrált szórakozása, messze a Cseresznyéstől.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr511083232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

winston01 2009.04.30. 08:39:21

Assztakurva! :DDDDDDDDDDD

nymzon 2009.04.30. 08:40:58

Ez odakerelt, korán reggel, újfent.
"..A Kocka mondta is, hogy ilyen nincs bazmeg, ekit ebédelünk, azt' délután négyre már vagy harminc leesett arcú droid szögelt a Panóban..."
Zseniális.

cyan 2009.04.30. 08:51:58

Irigykedem. A mi polgink nem ilyen jó fej.

szomszédsrác 2009.04.30. 08:59:32

erre megérte várni .. még akkoris ha plusz 1 nap :D egyébként domaszéki répafesztivál utóérzése van de annak még a neve is elbaszottabb az event legemlékezetesebb eseménye az hogy elloptunk egy gömbkólát és felöntöttük az öregnénik puncsát vele ..

qsecofr 2009.04.30. 09:03:37

Baszod nathanp... ez annyira odabaszott, hogy majd leesek a székről :DDDDDDDDDD

Látod, egyből jó a kedv, amint van poszt :DDDDDD

Erre megint csak azt tudom mondani, hogy maxi respekt :D tardai búcsú :DDDD Javaslom a következő tardafesztre legyen körhinta is meg céllövölde :D:D:D:D:D

Pepin bácsi 2009.04.30. 09:05:19

TaMüKuNa - király lett baszod :D
megérte várni

muzikfabrik 2009.04.30. 09:05:37

na, a mai napra megnyugodtam.. :)

Pepin bácsi 2009.04.30. 09:10:04

@gelsystem: de ez volt az utolsó utáni húzása. Oszt jön a pörzsölő

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.30. 09:11:46

basszátok meg, a tegnapiért tényleg bocs, az egész sztori ment a levesbe, majd egyszer megírom, amikor már nem utálom annyira.

gelsystem 2009.04.30. 09:12:10

baszod, 3* kellet végigolvasnom, hogy feldolgozódjon agyilag!!!!:)
veretős rendesen:)

LuPuS 2009.04.30. 09:16:36

komment gömbkóla kellett vagy 10 másodperc mire leesett :D

Hatalmas LovePARADE a kis faluban

qsecofr 2009.04.30. 09:18:31

@nathanp: elnézzük, de csak addig amíg ilyen odabbaszós,veretős,csapatós posztokat tolsz :D

qsecofr 2009.04.30. 09:20:27

"...de a pesti művészcsoport "A Teremtés Kapuja" installációja, egy kétméteres pina hungarocellből, amin át lehetett sétálni, legalább megosztotta a közönséget..."

Ezen még mindig kész vagyok :DDDDDDD
Akárhányszor elolvasom besírok :DDD

gelsystem 2009.04.30. 09:23:16

...
folyamatosan biztosítható a fiatalok kultúrált szórakozása, messze a Cseresznyéstől...
fasza, a végére csak levágta a polgi, hogy vasz iz dasz teniszpáJa....

maydayray 2009.04.30. 09:24:33

Nekem egyre erősebb a gyanúm, hogy Árpi történeteit is Te írtad öcsém.

mocc 2009.04.30. 09:27:02

Köszi nathanp! Bár a falunap az nem búcsú, de jó vót ez így nagyon! Bezzeg nálunk még sosenem lépett fel a Balázs Pali falunapon! Mondjuk, legalább ekkora kaliberű és minőségű felhozatal szokott lenni... És most várom a tardai majálisról a beszámolót!!! Bográcsverseny, kispályás foci bajnokság, meghívott hakniművészek, helyi tehetségek, sörivó és lángosevő verseny...vágjátok, nem?

Juice69 2009.04.30. 09:35:30

ááááááááááá, fél 10, és még mindig könnyzem, meg konkrétan fáj a gyomrom a röhögéstől! Köszi! :)

mashbp 2009.04.30. 09:36:55

Ez nagyon fasza lett! :DDDDDDD "in nomine pámm-pámm, patris pá-pámm-pámm, tegyetek rááá." gregórián-techno a jövő zenéje!

Chazz Reinhold 2009.04.30. 09:41:16

@nathanp: azt ugye tudod, hogy ezzel hivatalosan is bejelentetted a 101. posztot?! :D mert ez a tegnapi, atomjaira lebomlott post csak versenyen kívül indulhat meg egyszer;) nna, ha még játszik egy-két országos rendszerleállás, talán sikerül feltornázni akár 110-re is:D

potyesz 2009.04.30. 09:41:53

Nagyon betyaros :), szetrohogtem magam... szokas szerint.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.04.30. 09:44:57

Csúcstámadás. :D

„tolták a varacskos house-t”
„Az állatok persze nekiindultak, a Cseresznyésben álló nagyszínpad előtt a kórust hallgató nagyérdemű először csak a mozgó fényrudakat látta közeledni, aztán a sor elején Kockát, félmeztelenül, a pólójával az övében.”

greggrant 2009.04.30. 09:58:05

odabasz pámm-pámm, jóvót ez is pámm-pámm nem kell elsietni azt a százat pá-pamm-pamm :)

mocc 2009.04.30. 09:58:43

Eszembe jutott a sztori, mikor a páromat cimborákkal elkezdtük körbecipelni a környékbeli kocsmákban, hogy a pestigyerek megismerje a vidéki éjszakai életet. Az első alkalommal egy falunap estéjébe csöppentünk, miután alapoztunk kissé egy másik faluban. A színpadon szintetizátorosfiú nyomatta a "száz forintnak 50 a fele" és hasonlókat, a színpad előtt pedig egy népviseletbe öltözött, gumicsizmás (!)(bő gatya a csizmába tűrve)talajrészeg srác pogózott egy kisméretű demizsonnal a kezében. Pestigyerek azt hitte, biztos bélyeget áztattunk a sörébe, mert ilyen nem lehet...

golyo1974 2009.04.30. 10:03:24

Így kell ezt csinálni :-)) Köszönöm

b[ALien] (törölt) 2009.04.30. 10:25:19

Ti összebeszéltetek Tiborral? Tegnap csend, ma meg mindkettő nagyon odabasz:)
Én már az elején besírtam a poroltónál:)

csalamádé 2009.04.30. 10:26:43

"...polgi lányának a csapata rákezdett gregoriánban a Let's talk about sex baby-re..."

:D Ezt meghallgattam volna! Hehehe

-Feco- (törölt) 2009.04.30. 10:28:19

Húbazzeg, ezek a népszokások nagyon melegek. Nálunk az egyetemen anno volt egy hét, ami semmi másról nem szólt, csak szigorúan tolni neki, hadd lássa a sok kis csíra, milyen ha elindul a buli. Az egész kezdődött vasárnap reggel, felkészülés a misére. Hívő emberek lévén ez jellemzően a misebornak hívott szar ivásából állt, igen jó nedű volt, szőlőt mutogattak neki képen, a Jancsi hozta Berénybő', de elfelejtett szólni az arcnak hogy mikorra megy, azt volt egy kis gond, de megoldották okosban, mondta az arc hogy jöjjön vissza fél óra múlva, addigra lesz két hordó mátrai aljasító, meg a móri habosból is lesz egy nagy demizson. Bazdmeg, tényleg habos volt, a tabletta még úszott a tetején, úgy kellett leszűrni a Kari kis hálójával, az a fasz guppikat tartott a koliban, de ilyenkor jól jött a szarszedő hálója. Na, szóval a mise után jött a gyónás, ez abból állt, hogy mindenkinek annyiszor 2 percet kellett gyónnia, ahány UV-ja volt az egyetemi évek alatt. Gondolhatod, hogy ez nem egy ötperces program volt olyanoknak, akik az 5 éves sulit 8 alatt épphogy lenyomták, szóval ezzel elment a délután meg a fél este. Itt jó volt a névsor elején lenni, mert a gyónásnak csúnya szektás koreográfiája is volt: az évfolyam vett egy koporsót, hogy eltemessék benne az egyetemi éveket. Erre furtak egy m8-as lukat, amin pont befért a mipoláncső, az meg bele a kannába. Na, alany befeküdt a koporsóba, fedél rá, csövön meg inni kell a bort. Ez eleve geciség, mert fekve nehéz inni, azt mivel sokan kummantottak, a Csabika csinált egy korrekt kis átfolyásmérőt, ha nem pörgött a fogaskerék ment a tenyérrel csapkodás a koporsóra. Ernőke, akinek 46 UV-ja volt, és arról volt híres, hogy kikérte az Elnöki vizsgát is (aki nem tudná, ha elbaszod a vizsgát, akkor UV (utóvizsga), aztán pótUV, aztán 3.UV, ezután jön a dékáni, rektori, majd az Elnöki, ezt konkrétan Göncz Árpi bácsitól kérte, írta neki hogy tetszett a Gyűrűkura azt míg azt olvasta elcsúszott a mechatronikán, hadd menjen javítani), szóval Ernőke a másfél órás szeánsz végére eléggé fosul nézett ki, konkrétan telihányta a koporsót. A durva, hogy ő Balogh Ernő volt, gondolod hogy a Varga Kálmán mire befeküdt a koporsóba mi várta, úgy hogy közben azért eltelt egy kis idő.
Na, ha megvolt a gyónás, jött a keresztelés. Ez abból állt, hogy az egyetem előtti szökőkútban mindekni megfürdik, persze olyan hitgyülis módon, ruhában. Ebben erősen segít az addigra a mátrai aljasítótól már igen aljasul kinéző sereg, akik válogatás nélkül bebasznak mindenkit a szökőkútba, lefosva hogy a nyugger cekkerében a farhát megbüdösödik mire kimászik a járóbotja nélkül. Ebből volt már némi probléma, egyszer a nagy Torgyán doktor pont ezidőben látogatta az egyetemet, azt az őrezredes csókák már kezdtek csőre tölteni, meg fosni hogy megelevenedett a Holtak éjszakája 3, mire valaki rájött hogy talán mégsem móka az öreget bebaszni a medencébe...
Itt még csak a hétfő délelőtt van, a hivatalos program pénteken zárul a koporsó rituális elégetésével, de addig még elég sok ocsmány dolog szokott történni. Az alap, hogy a hét alatt nem váltunk ruhát, de nem is vetkőzünk le, max ha valakit meg kell répázni, de azt is csak gyorsba, mert bármikor lehet hogy betép a szobába pár öltönyös-estélyiruhás emberke, és elkezdenek veszettmód inni meg hányi. A héten persze teret kell adni a bulinak is, ilyenkor jön a sok barom zenekar meg parodista, akik még hisznek abban, hogy párszáz részeg embert érdekel amit csinálnak. Illetve egyszer a Padödös csajok befosattak egy aulányi embert, amikor Ernőke elkezdett kiabálni nekik hogy "vetkőzzetek, vetkőzzetek", azt a duci csaj tépte lefelé a pólót... Persze Ernőke a táncos bigének mondta, csak hát elég egyoldalú volt az érdeklődés egymás iránt. Aztán a vége az lett, hogy Ernőke felugrott a szinpadra, majd gondolta jó buli lesz ha dobol egyet, csak hát a rendezők nem így gondolták azt kibaszták a faszba. Mire vége lett a bulinak vettük észre, hogy a bejárat mellett a virágtartó betontömbben alszik, mellette szép kis rókacsalád figyel, nadrágján meg elöl sárga hátul barna folt, mondta is a Janika, hogy "hiába, beszart, behányt, behugyozott, de ez is ember"...

Mokele-Mbembe 2009.04.30. 10:30:31

Kellemes kis poszt lett, köszönöm szépen, baszomalássan

hhh. 2009.04.30. 10:40:58

max respect! tehervonat, anyám...

Csajsziland 2009.04.30. 10:43:49

én eddig csak sasoltam, de jelentem: függő vagyok... Továbbra is a minőség és ne a mennyiség legyen a cél, inkább várok egy-két napot. Konkrétan szarrá röhögöm az arcom, vigyázni kell, hol olvaslak, nathanp :-)
az utsó ismét gyöngyszem, terjesztem is rendesen :-)
Csak így tovább, b@ssz oda!

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.04.30. 10:44:47

@-Feco-: Hehehe, nem kellene neked is blogot írnod? Mert ez is odatette rendesen.

Nathanp, a mai poszt ütött!

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.30. 10:45:21

Feco, baszod, valahogy éreztem :D

W Joe 2009.04.30. 10:49:25

"bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere egy kézi poroltóval akarja leállítani ..."
- Már itt az elején megvolt a LOL!
Jó! :D

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.30. 11:02:18

nathanp, besírok az ilyen cuccos dolgoktól, ahogy leírod:)) annyira előttem van ahogy Kocka, félmeztelenül, a pólójával az övében, etc.

grat!

bgp 2009.04.30. 11:07:20

Ilyen polgi nincs is!

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.04.30. 11:09:19

Odabaszott, mint rendesen!
Nathanp ne haragudj, hogy itt baszatom a saját blogpromót, de valahogy el kell jutni az emberekhez :) Nem tagadom, Te meg a Tibi adtátok a motivációt, hogy leírjak egy két dolgot.Aztán ma nézem, 1 nap alatt 1000 látogató. peterfaith.blog.hu

fedélzeti kompót 2009.04.30. 11:13:24

nem iszom többet kávét olvasás közben x100

rgranc 2009.04.30. 11:19:51

@-Feco-: indíts már te is blogot pls! Lécci, lécci! :)))

-Feco- (törölt) 2009.04.30. 11:22:57

@nathanp: Húbazdmeg, kihagytam a lényeget...
Néha elszaladt a ló sok emberrel. Pl. a Zolika, akinek a faterja valami nagy fejes volt valami állami vállalatnál, azt Jeep Wranglerrel járt a koliba, amit szoc alapon kapott, na ő azt hitte hogy olyan sérthetetlen, mint Brúsz Vilisz a filmben. Azt még elnézték neki, hogy a koliból úgy költözött ki, hogy az ablakon kibaszott mindent, ez szokás volt, bár az értelmesebbje előtte azért csak kinyitotta az ablakot. Erre a hétre már készült az összes konténeres-sittszállítós a környéken, ilyenkor jött össze a nyaralási pénz, mert a koli alapból rendelte a konténereket az ablakok alá, a fasz akarja összeszedni a sok kihullott szart. Ha láttál már 200 literes hűtőt a harmadikról leesni, akkor tudod hogy a faszom szigetelés hogy szétszóródik, akár két napig is lehet seperni mire eltűnik a nyoma. Szóval Zolika vadul tolta, persze zsebből kifizette a kis kárt amit okozott. A hülyegyerek lerúgott két piszoárt, ebből egyet akkor mikor a Gabi éppen pisált, és hát ugye nehezen hagyod abba ha előtte megittál 6 korsó sört, szóval faarccal hugyozott tovább a semmibe.
Na, a bulira Zolika gondolta bekeményít, és megmutatja hogy ki az igazi májer a környéken, és úgy beviszi magát a köztudatba mint Kun Béla a május 1i ünnepségen. A csávó bérelt egy szmokingot, felöltözött kurva igényesen, lakkcipő meg helikopternyakkendő, szóval furcsállották is akik ismerik, hogy a faszra készül. Na, azt nem tudták, hogy a gyerek arra gondolt, hogy odabasz rendesen, úgyhogy elkezdett tudományosan inni. Ennek a lényege, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legkevesebb pénzből ocsmányra igya magát. Ez jól ment neki, hiába, volt érzéke ahhoz, hogy ha a pezsgőbe vodkát tölt, amit szívószállal megiszik úgy, hogy mire végez letol egy konyakot sörrel, szóval így nem kell túlhúzni az időt ahhoz, hogy térben és részegségben a többiek elé kerüljön. A móka lényege az volt, hogy minden ivás után megvált egy ruhadarabtól, ami tekintve az ivási sebességét, nem tartott sokáig. A végén lakkcipő-csokornyakkendő-szivecskésboxer kombóban nyomta az aulában, ami mondjuk hajnali 2kor nem keltett volna akkora feltűnést, de a csávó este 10re jutott idáig, amikor a rektori megnyitó kezdődött. Hát, ez kb annyira okos dolog, mint cigánygyerekek között rézfúvóssal játszani, szóval hamar kérték hogy fáradjon kifelé, amit annyira nem értett, mert eddigre az agya egy másik szintre kapcsolt, és kicsit belassult. A járása is fura volt, jó eséllyel volt valami kommunikációs zavar a gerincoszlopa és a kisagya között, lehet megrágta az idegpályákat a málnapálinka, de alapból tudott twistelni, még a "Kedves diákok, köszöntök mindenkit" szövegre is tekerte. A vége persze az lett, hogy az alsógatya is lekerült róla, hát ezt nem kellett volna sok okból kifolyólag, de hát azért azt leginkább senki nem mondhatja, hogy okos dolog a dékán előtt pörgetni a pöcsünket, és ordítani, hogy "megbaszok mindenkit"...
Na, Zolika alapból bukott mindent. Az 5 éves sulit már 8 éve járta, csak az államvizsga lett volna, csak hát a konzulense az volt, akinek a bálon beleturházott a poharába, és még rátett egy lapáttal, mikor a feleségének odasúgta (kb 130 decibellel) hogy ha azt akarod igazi férfi legyen benned szóljál... Úgyhogy a diplomaminősítése elég alacsony lett, de ezt elsikálták egy tanácsadói poszttal az állami nagycégnél, úgyhogy a javítás már 4/5-öd lett. Az államvizsgabizottság elnöke viszont nem tudta elfelejteni azt a látványt, amikor egy összesen csokornyakkendőt és lakkcipőt viselő tróger a pöcsét pörgetve ordította hogy "minden köcsög tanár bekaphassa", úgyhogy most hogy ez a nagyarc volt a fasz szopó végén, hát nyelnie kellett erősen, de nem bírta a tolást, tanár úr keményebb volt mint Rocco, és mikor a mentőkérdés az volt, hogy a "kúposcsavar menetemelkedési szöge hogyan arányul a befogó nyílás tangenshez viszonyított szögének párjához" már tudni lehetett, hogy a 8 év a suliban bukta volt...

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.30. 11:23:26

@Peter Faith: csináljad csak, apám, engem nem zavar!
hajrá!

mesekukac 2009.04.30. 11:24:14

@-Feco-: azért ez is ott volt... közben volt két telefonom, és amikor folytattam az olvasást, már teljesen összekeveredett tardával... nem nathanp vagy véletlenül Feco álnéven?

darvas · http://dtp.tumblr.com 2009.04.30. 11:27:12

@nathanp: Gyere augusztusban el hozzánk a Cserépfesztre, nehogy kiégj, de akár holnap is várunk a bicikliszépségvesenyre. A zsűrielnökségi pozíciót is megkaphatnád!

Levcso 2009.04.30. 11:32:24

Tjahh, megérte várni...folyamatos röhögés :D:D
Legjobb amikor a jedi lovagok közelítenek a békésen ünneplő tömeghez, Master Cube -al az élen...

Pepin bácsi 2009.04.30. 11:35:11

@-Feco-: fasza vagy baszod. Toljad bátran !

Gerik001 2009.04.30. 11:44:37

Feco lehetne vendégblogger igaz tardátol távol van csak egyetem. :)


Kocka for prezident. :)

answer 2009.04.30. 11:48:34

hétvégén nálunk ródsó lesz, biztos lesznek hasonló látványosságok. :)

sóskatáska 2009.04.30. 12:29:31

@-Feco-: na haver ezen beszartam jobb volt mint a post

kolbász 2009.04.30. 12:37:36

nathanp! Irigykedem az írói vénád miatt.

kolbász 2009.04.30. 12:40:01

@-Feco-: Te sem vagy egyszerű baszod!

feltételes reflex 2009.04.30. 13:08:22

ez kész...megérte várni az 56-ra! :DDD

feltételes reflex 2009.04.30. 13:15:40

@-Feco-: azért bazz te sem vagy egy egyszerű lélek, hallod :)))))

KÁJZERSZÓZE 2009.04.30. 13:45:14

fasza!!!!!!!!!!!

jeee. a polgi kampányához sok sikert!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.30. 13:46:51

@nathanp: tőlem tényleg ne kérj bocsánatot a tegnapiért
sőt
én köszönöm, hogy itt lehetek :))

Koori 2009.04.30. 13:47:38

@-Feco-: csak nem a szlip?????

Koori 2009.04.30. 13:50:35

ja a poszt az orijjasi!
"a terhelt fejű énekes meg egy bőgős arc rockabilly-punk zenekara, a Skizobilly"

ez a legjobb..:DDDD

Soprano 2009.04.30. 14:05:40

:DDdddddddddddddd

gecinagylett,respect nathan :D

Koori 2009.04.30. 14:42:52

@-Feco-: ha he?? akkor nem vagod . a szlip az olyan egyetemi durvulas amit felvazoltal es ott is remlk valami koporsos sztori de en a nevsor vegen vagyok...

Cesare 2009.04.30. 14:44:35

Hát ez felttéttel meg van szórva gazdagon. Kocka-menet-fényrúd-póló övben meg egyszerűen beleégett az agyamba. Thx:)

slorinc · http://sireblog.webforce.hu/ 2009.04.30. 14:59:22

Feco, te duplaztad a mai posztot :) Jol toljatok!

Peter Faith · http://peterfaith.blog.hu 2009.04.30. 18:13:52

@nathanp: na azért mert ilyen kibaszott jófejvagy, kipattintottam a linked, nem mintha kéne a reklám Neked, de jobb lesz az álmom, Köszi a támogatás gecaú

LaMa 2009.04.30. 18:55:10

A Kocka mondta is, hogy ilyen nincs bazmeg, ekit ebédelünk, :D:D ez kész

Karaj87 2009.04.30. 19:30:21

Elismerésem, ez igen tetszetősre sikeredett!
Feco se kispályás azért!
Gabi bácsit és becses nejét megnéztem volna, ahogy járják rockabilly-punk ritmusokra a swinget a falunapon:) De az asszonykórus arca se lehetett kutya, ahogy dobálják meg őket:D

Jaguar 2009.04.30. 21:52:41

A Teremtés Kapujáról rögvest eszembe jutott Varecza Laci, azaz Szent Varecza Halott, a váci Krisztus, a szombathelyi költőóriás Varázslatos Pina című vers, ill. annak egy részlete az Erotikus Múzsa kötetből:

Világmágnes a Pina,
a termékenység bejárata és kapuja
Kulcsluk,
kapu és kulcsluk a szép combok között
Illata száll felfele,
mint cihából a tollpihe
A teremtés evangéliuma,
nem réstelen
nem hasadéktalan,
a hasadék maga,
maga a nagy szakadék
Honnan és miért?
Miért e nagy tátongó rés?
Azért,
hogy a teremtés végbemenjen benne
és majd a teremtett is
teremtsen
és annak is védőszentje legyek
és hogy velük legyek minden napon
az idők végezetéig

Jaguar 2009.04.30. 21:54:15

Varecza Mestertől elnézést kérek. Én az eredeti tördelésnek megfelelően gépeltem be, mégis a fentiek szerint jelent meg.

feltételes reflex 2009.04.30. 23:01:17

@Jaguar: ennek már úgyis mindegy, tekintve, hogy fél Tarda most is átment rajta.

feltételes reflex 2009.04.30. 23:03:06

jahh, ma elmulasztottam az egyik kedvencemet idézni:
"háttérben a Szent Gellért kórussal. Mondjuk azokból csak a piros szemek látszanak."

na én az ilyesmit szeretem.

Emmet Ray 2009.04.30. 23:30:25

nathanp, baszod, én inkább olvasni szoktalak, nem írni de "meg egy csávó magyar népdalokat nyomott szitárral, a bantu spanja meg kongázott rá" ez odabaszott rendesen a világzenének, bocs world musicnak :D
szeretem a finom iróniát

Kraszavcsik · http://godollokoli.blog.hu/ 2009.04.30. 23:47:38

Ez odabaszott, öcsém csak pislogtam mint öregapám mikor betolunk neki egy kis mókát a füstszűrő nélküli szimpibe!:)

mekiten 2009.05.01. 09:41:06

A mi polgarmesterunk se ilyen jo fej...nem sokkal miutan megvalasztottak, beallitott ejjel a falu diszkojaba, feloltatta a villanyt, es a mikrofonban elkezdte osztani az eszt a total reszeg/beallt fiataloknak, hogy menjenek haza es diszko helyett inkabb templomba menjenek...
...hat nem jo fej, de nagyon bator :)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.05.02. 19:18:49

na b+ megint itt maradtunk poszt nélkül

gelsystem 2009.05.02. 19:45:35

na mi a pálya nathanp?????
odabaszott a sör-virsli pénteken?
és mi a bajod?
1. szalmonella a virslitől?
2. felzabálta az agysejtjeidet a sörqra???
.
vagy az az is lehet, hogy leugrottál tardára a majálisra élménygyűjtésre, csak a lerészegedés után az információk-élmények visszanyarése időbe kerül?????

Teasing Angel 2009.05.02. 21:21:00

@regisztráltam: @gelsystem: lassan megérik a helyzet egy külön beszélgetős-számonkérős 'sarokra' (mint amilyen a dumálós poszt), ahol lehet csesztetni napthanp-t a 'na hol a posztunk' témában;)

gelsystem 2009.05.02. 21:42:58

báááár, még azt is el tudom képzelni,
hogy az idei szenzÉÉÉÉsönre zsíroz le egy koMpleTTova-topiK-találkát.........
na, az asszem rendesen odabaszós lenne:):):):):):):):):):)
mindenki hófehér tardás pólóban, fehér neoluxos nadrágban
dö-lá-festékszag
magamelé képzelem, és beszartam....
na megyek is : alvázmosás:):):):

davidson (törölt) 2009.05.03. 22:50:26

"in nomine pámm-pámm, patris pá-pámm-pámm, tegyetek rááá"

XDDDDDDDDDDDD

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.05.03. 23:37:00

@Jaguar: Húú, pedig még a koleszos érában alapműként tartottuk számon az öreg minden egyes szavát. Szentebb volt, mint Mao a kulturális forradalom idején, most meg már majd' elfelejtettem.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.05.04. 00:48:58

Ismét remek írás. Tudom, hogy nem kívánságműsor, de annyira előttem van, ahogy Misike felmászik a májusfára, szóval, majálisos poszt nem lehetne?

dellike 2009.05.04. 23:28:27

szia nathanp.kb a 10.óta akarok regisztrálni, mostmár nem bírom tovább..odabasz!lakótársam ilyenkor órákig nem tud tanulni, mert hangosan röhögök, a kommenteken is! király vagy, köszönöm, hogy létrehoztad ezt:)

feltételes reflex 2009.05.05. 01:33:52

@Király Rák:

sztem nem reális, mivelhogy a majálisnak semmi köze a másjusfához.
bár, ha Tardán keverni bírnák....:)

feltételes reflex 2009.05.05. 01:38:14

@Király Rák:

sztem nem reális, mivelhogy a majálisnak semmi köze a másjusfához.
bár, ha Tardán keverni bírnák....:)

feltételes reflex 2009.05.05. 01:40:03

uppsz, basszameg, nem volt szándékos a duplázás.

Important roll 2021.05.06. 21:18:20

2021 van és meg mindig szakít.
süti beállítások módosítása