Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.26. 11:00

Ötvennégy

MAD Ricsikének rendesen megakadt a DJ karrierje. Meg a music is the answer is, pont a refrén előtt, ahogy a Ricsi rákönyökölt a játszóra, miközben behányt a pult alá. Naná, bazmeg, hogy a főidőben rakó holland gyerek szóvá tette, hogy a vajszínű velúr puma classic árát is hozzá kellene csapni a gázsihoz. Aztán kapott két gét, meg elvitték egy olyan afterba, ahol két csajszi egy üvegasztalon nyalta egymást, úgyhogy megnyugodott. Ráadásul úgy ment ki cipőben a reptérre délelőtt tízkor, hogy a dzsuvás pumát simán hátrahagyta. A Ricsikét ettől még elhajtották, hogy utoljára játszottál itt, buzigyerek.


 

Pedig úgy tűnt, hogy lehet belőle valaki, mer' eleinte nagyon kitartónak tűnt, gyakorolgatott, csinálgatta a promólemezeit, meg próbált így e-mailben spanolni a promóterekkel. Azok persze basztak rá, pedig kitalálta, hogy yonderboi-osra veszi a figurát, vágod, ő lesz a messziről jött tehetség, akit fel lehet fedezni. Az első mixe, a MAD RICH inda craphouse mellé például olyan fotót tett, hogy szigorú arccal tolja fülesben a pottyantós mellett, de mivel a legjobb haverjai is azt mondták, hogy ez de szar, hamar leállt ezzel a vonallal. Inkább összeállt két 'bányai gyerekkel, ilyen házibulikon kezdtek el játszogatni, ők voltak a Hous3 Coal-ition, azt' mivel a két figura állandóan szénné baszta magát már a partik elején, ő tolta egyedül általában végig. Az egyik ilyen bulin szólt neki egy csávó, hogy lesz valami illegál erdős őrület, két ilyen telelevős pesti gyerek szervezi, azok hozzák a technikát meg a sleppet, azt' rakhatna ott is, csak ne nagyon szóljon senkinek, mer' ez tényleg annyira titkos parti. Na, a buli annyira lett illegál, meg szupertitkos, hogy már a műúton három kilométerre ki volt táblázva, hogy egyenesen, meg balra az erdei úton, sőt este fáklyákkal is kirakták az utat, úgyhogy a két rendőrnek még elemlámpa se' kellett, hogy éjfél után nem sokkal megtalálják, meg szétzavarják a kétszáz fős csapatnak azt a részét, aki nem varázsolt a tűz körül begombázva, viszont a Ricsike legalább nyomathatta éjfélig, így egyrészt nem kobozták el a lemezeit, meg a számát is felírták a szervezők, hogy egész jól nyomja, ha úgy alakul, jöhetne Pestre is.

Nem is kellett sokat várnia, mert az egyik fazon csináltatott magának egy klubot a faterjával, azt' a nyitóbulira hívott új-zélandi gyereket, aki amúgy Ibizán tolja mint pincér, lekapcsolták a frankfurti átszállásnál, mer' az agysebész meg volt győződve róla, hogy a CD-k bezavarják a röntgent, azt' majd nem látszik a lemeztáskába beszórt húsz eki. Nem a faszt, még a Mercedes-jelek is ott figyeltek a felniken, ahogy a fináncok ránagyítottak a monitoron. Viszont a Ricsikének úgy kellett beugrania, hogy ő az ibizás csávó, kérdezte is a friss klubtulaj csóka, hogy barna vagy, öcsém, mer' azt vágod, hogy niggert játszol, mire a Ricsi mondta, hogy most van kettő, éjfélre Carl Cox leszek, majd meglátod, azt' hasított Pestre. A körúton a szoliban a kiscsaj meg csak nézett rá, amikor kért egy tízalkalmas bérletet, meg mondta, hogy lejárná egyben, öt perc szünetekkel.

A buliban aztán nagyon konkrétan odabaszott egy full ház előtt, amikor kijött a pultból, az emberek fotózkodtak vele, meg veregették a vállát, ő meg csak annyit mondogatott, hogy jeee, meg icckúl. Utána egy hétig vedlett a csávó, ilyen tenyérnyi bőrdarabok hullottak róla, de kurvára megérte, mer' a klubtulaj gyerek spanja, aki nyárra Siófokon vett ki egy helyet, hívta magához, akkor már mint MAD RICH, a full szezonra, rezidensként.

Ott meg szép lassan összespanolt mindenféle figurával, meg a bulikon olyan álombulák kezdtek kacérkodni vele, hogy először azt hitte, kandi kamera, valaki be akarja szopatni, de aztán rájött, hogy nem, sőt, ő van a fasz jó végén, azt' rendesen megnőtt az arca pillanatok alatt. Hozatgatta magának a piákat a szettje közben, meg minden szart betolt, amit az orra alá dugtak, aztán a buli utáni délelőttökön még mindig szétbaszva, napgépben, meg frissen rávasalt MAD RICH feliratú pólóban krúzolt a sétányon, azt' minden olyan társaságnak intett, akikről azt hitte, hogy az after afterját tolják, még oda is ment némelyikhez, szevasztok, na milyet raktam éjjel, mire azok vagy németül értetlenkedtek, vagy röhögtek rajta, hogy ki a fasz vagy.

Először akkor kellett volna elgondolkodnia, mikor az egyik pénteket csütörtöknek nézte, azt' ahelyett, hogy játszott volna, beszívva gokartozott éjfélig két újdonsült kopasz spanjával, akik állítólag a déli part pattogatott-kukorica császárai, de csak azután sikerült neki, hogy a megfújt vízibickliről a tóba esett a lemeztáskája, ami elég gémóver ebben a szakmában. Mondta is a kiscsajnak, akit a napfelkeltében akart szopatni a vizen, hogy aztakurva, lehet, hogy ennyi volt a DJ-skedésem, mire a picsa megkérte, hogy akkor tekerjenek inkább kifele, nem rabolná az idejét a semmire. Persze a Ricsi másnap bepróbálkozott a Loft Beach-es DJ csávónál, hogy adja kölcsön a lemezeit, de az mondta, hogy persze, a faszom nem kéne, hülyegyerek, aztán meg volt egy nehéz köre a klubtulajjal az előre felvett havi gázsi miatt.

Ehhez képest meglepetés volt, hogy visszahívták a pesti Loftba, a holland gyerek elé, össze is trombitálta a spanokat, a Faja-Kocka-Benőke trió alap volt, a többiek viszont bepunnyadtak, meg mondták, hogy úgyis jön következő héten a Panóba, minek erőlködjenek. A Kocka persze megin' egy új okossággal jött, amit már a buli előtt kötelező volt negyedelni. Herbzotic, vagy mi a pöcs, egyenesen Londonból, egyelőre nincs tiltólistán se', Kocka szerint nagyon korrekt, még a weben is utánanézett, persze angol fórumokon, amit aztán ilyen fordítóprogival magyarított, így jöttek ki olyanok a várható hatásban, hogy "2 órára a fények fejlesztettek egy nagyon erős kék fényudvart, és valaki más rózsaszín világos kardja 3Dnak tűnt mindkettőjükbe, közben ökölbe szorít fogak, de reggelig jó minden", ami azért masszív flessnek tűnt.

A Ricsiben nem fények fejlődtek tőle, hanem kettőslátás, úgy a szettje közepétől, a rumkólák meg nemhogy lehozták volna a cuccról, hanem kihoztak belőle mindent, persze pont a sztár DJ dorkójára, mikor épp váltani készültek. Naná, hogy a három másik gyökér sem úszta meg, bokából hánytak a klozeton, míg a porta rájuk nem rúgta az ajtót, úgyhogy kettőkor már mind a négy zöld fejű ufó az utcán volt.

A Ricsi hazafelé befordult rendesen, hogy ezek után hogyan küzdi vissza magát a jobb bulikba, de mondták neki, hogy az apja faszát, nem elég neki a Panoráma, ott legalább csinálhat bármit, mer' ott otthon van, meg minden.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr961083895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dreamair 2009.04.26. 11:52:50

Az első hétvégi poszt...Állat

Kraszavcsik · http://godollokoli.blog.hu/ 2009.04.26. 12:30:07

Hatalmas a post:) Nesze neked Pete Tong, "éjfélre Carl Cox leszek" beszarás:D:D:D

tomi888 2009.04.26. 12:31:01

Nagyon ott van!:D:D

neeskens 2009.04.26. 12:35:16

Ez mintha már lett volna IzomTibornál...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.26. 12:40:54

ööö...
elhatárolódom, nem én vagyok egyik se

Tomi from There · http://fotobolt.blog.hu 2009.04.26. 13:09:12

@neeskens: Ha ez így van, akkor az igen kínos... Linket tudsz rá dobni?

tygger 2009.04.26. 13:54:24

ne szopassatok már, tibinél a kilátónál volt móka.

tibor.blog.hu/2009/01/26/a_buli_indul_nincs_megallas

király poszt volt ez is.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.26. 14:29:44

Jaja, a kilátós sztori volt a tibornál, ezzel együtt ez a post is nagyon jó. Különösen a babelfish fordítás zseniális!

muzikfabrik 2009.04.26. 15:27:44

nyeeeeheee :)
post 4 the djs :) ezért mondom mindig, h nem kell minden szart feltolni ha zenél az ember.. szegény rich.. :D

Amcsi Jancsi 2009.04.26. 16:02:15

icckúl!
A magyar irodalom remeke!

Fashionistas 2009.04.26. 18:03:30

egy új műfaj született! Tardalógus!
:)

hoel 2009.04.26. 18:15:34

Nagyon-nagyon-nagyon. Szóval nagyon!

Celtic 2009.04.26. 18:25:22

Hihihi, hat sok ismerosre nem leltem benne (tavol all tolem ez a partis vilag), de forditogep csucs volt :)

Soprano 2009.04.26. 18:34:30

na,jól beszopta :\

O_L_I 2009.04.26. 18:35:10

Jó volt nagyon. Riszpekt!

Mephizto · http://mandra.blog.hu 2009.04.26. 20:00:27

véletlenül van szerencsém hasonló hivatást űzni mint a főszereplő... és ennél cifrábbakat is láttam már, nagyon találó poszt volt ;)
mandra.blog.hu/

2009.04.26. 21:22:49

"Mondta is a kiscsajnak, akit a napfelkeltében akart szopatni a vizen, hogy aztakurva, lehet, hogy ennyi volt a DJ-skedésem, mire a picsa megkérte, hogy akkor tekerjenek inkább kifele, nem rabolná az idejét a semmire."

Ez így, ahogy van, mehetne a szakítósblogra, baszod. Azért remélem, legalább barátok maradtak :).

Szilénosz 2009.04.26. 21:33:20

'Címkék: mad rich dj karrier szopás cucc baleset'
ezt vágja valaki...?
egy élet, egy sziszüfosz meg minden...
innen csak fölfele :)))

Celtic 2009.04.26. 22:41:29

@tff: Szepen osszefoglaltad a lenyeget :)
Ertekellek, mint embert :)

Jim 2009.04.27. 09:16:23

Azé csak bejött neki az élet, még ha rövid ideig is.

sice 2009.04.27. 10:07:36

Sziasztok!
sokat gondolkodtam mi a pláne ebben az egészben? és azt hiszem rájöttem! az őszinteség ami manapság szinte kurens áru vágyunk rá mindegy milyen korosztály csak a az őszintét szinte könyörög mindenki! Igen talán itt megkapjuk, jé? nem beszélnek mellé, jé tényleg az igazat mondják, és nem tudunk betelni vele, érdekes tényleg csak ez kellene, ŐSZINTESÉG mert minden úgy van ahogy van!

jimaymay 2009.04.27. 11:15:24

@sice: bazmeg sice, szerintem te is toltál valamit abból a cuccból amit benőke hozott ! hát ennek a hozzászólásodnak semmi értelme nem volt :-)

Pepin bácsi 2009.04.27. 11:34:10

@sice: most akkor ezt így hogy ? baszod

sélli_ 2009.04.27. 11:35:13

@jimaymay: :))) És télleg!

'kért egy tízalkalmas bérletet, meg mondta, hogy lejárná egyben, öt perc szünetekkel' - EZ_KÉSZ_!!!

Lambotze 2009.04.27. 15:52:10

Egyszer lent, egyszer fe... illetve még lentebb

Levcso 2009.04.27. 19:09:08

Na, ebben minden bekezdésre jutott egy nyertes mondat! :) A Coal-ition csak nekem esett le??

Szilénosz 2009.04.27. 22:31:43

@Levcso: igggen...
nyertél egy mosó... ööö... fosómedvét
grat néked, postázzuk... :)))

&Rush 2009.04.27. 22:48:13

"2 órára a fények fejlesztettek egy nagyon erős kék fényudvart, és valaki más rózsaszín világos kardja 3Dnak tűnt mindkettőjükbe, közben ökölbe szorít fogak, de reggelig jó minden"

na ez igy google translate-ben visszaforditva anglora:
2 hours, the lights have developed a very strong halation blue, bright pink and someone else was in both 3-D sword, while his teeth down, but good morning to all

Na ez "DVD játékos" a javából

Jo reggel mindekinek :))))

kerületi28 2009.04.27. 23:47:20

napgép:D:D:D
after afterja:) szénnébassza magát.epic!
nagyon érzed a témát kedves posztoló;)
Tardaiak nem jönnek egyszer pestre Corozni?????

Juice69 2009.04.28. 02:04:16

hátapámbaszod! Nem tudom mennyit ülsz ezeken a poénokon, amig kitalálod, de akkorát ütnek, mint az ipri áram!

"MAD RICH inda craphouse", meg a "Hous3 Coal-ition" :D :D


Ez a sokadik posztod, amin visiítva röhögöm könnyesre magam! Köszönet érte! :))

Viner Spicli 2009.05.08. 13:32:50

Sírok, nevetek, meg vagyok hatódva!!
Dolgoztam Siófuckon és ott tényleg ilyenek a csávók meg a "partiarcok".....

feltételes reflex 2009.05.13. 10:50:19

"azt' konkrétan tátva maradt a szája, amikor a kettes boxban meglátta Raban népét."

kééééész!!!! :DDDDD

feltételes reflex 2009.05.13. 10:51:08

hát ez meg mi a fenének futott be ide..??? :o a hatvanegybe szántam
süti beállítások módosítása