Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.17. 09:00

Ötven

Ingyen volt a Hyper a csapatnak. Ki az a fasz, aki így nem megy el? Hát a Benőke, baszod, az egyetlen, aki hivatalból van kint. Pedig syma ügy volt. A Benőék vitték a hangot a bulira, illetve egy részét, meg a hidakat a hangnak, meg pár lámpát. Azt' a gyereknek már péntektől alap volt a stagepass. Persze a spanok azzal szivárogtak be.

A Benő, ahogy megkapta a főnökétől az SMS-t, hogy meló van a hétvégén, már nyomta is tovább a spanoknak, hogy ingyenHyper, geci, persze a majom rögtön a főnökének lőtte vissza az üzit, aztán magyarázkodhatott; tudja, hogy dolgozni megy, nem bulizni, meg valóban nincsenek olyan jóban, hogy legecizze, elnézést.

Amúgy is rezgett a léc, mer' a legutóbb egy ilyen giga céges partit hangosítottak, persze kinézett magának egy bomba seggű csajszit, azt' koslatott utána végig. Nem nagyon tűnt fel, mert nagyon veretős buláj volt, még a ródoknak is fehér ing meg nyakkendő volt a kötelező, persze nem fehér orrú deszkás cipővel, de belefért, ott voltak a cég rendszergazdái is. A kiscsaj persze játszotta a szűzkurvát, forgatta az ujját a hajában, amikor a Benő kérdezte, hogy na, bekapnál valamit, de persze sex on the beach-t kért a koktélpultnál, vágod az ilyet, baszod. Aztán a Benő beígért neki egy autogramot a karaokés tévés Árontól, aki szpíkerkedett, meg a Brother Singersből a szőke csávótól, csak menjenek már a backstage-re. Ott persze rögtön elkezdte gyűrögetni a kispicsát, az meg csak vihogott, és sehogy se akarta a Benő faszát megmarkolni, hiába húzogatta rá a bonvivánja a kezét. Aztán kint elkezdtek tapsolni, ahogy megjelent egy öltönyös faszinger a színpadon, mire a kiscsaj mondta, hogy várj, apát maghallgatom. A baromarc pont a közép-európai régiós igazgató kislányát akarta leszopatni backstage, le is fehéredett, azt' gyorsan rákérdezett, ez az apád, kiscsillag, és te hány éves vagy. A tizenhéttől persze a szar is megállt benne, azt' gyorsan szerzett egy aláírást egy szalvétára a szőke bratyótól, meg melléírta, hogy Viviennek szeretettel, Áron, és kituszkolta a kiscsajt, hogy majd jön, most dolga van, aztán hajnali kettőig egy rack-láda mögül pislogott kifele, meg kígyózott a telláján. A kisfőnök meg beszólt, hogy unatkozni jöttél, öcsém.

Most elhatározta, hogy inkább a spanoknak villant ezzel a Hyperrel, pedig a dobálós bulikon fél egy körül rendesen szopórobotra alapozott kiscsajokat lehet fogni stagepassal a bejáratnál. Annyi volt, hogy szólt az Antinak, a Fajának, a Kockának, a Berda Mikinek, a MAD RICH-nek, a Robikának, meg a Nándinak, hogy a vegyvédelmi ruhát, meg az egyéb ilyen partianimál szerkót felejtsék el, mer' sztaffként fognak beszüremkedni, és ha egy mód van rá, ne basszák szét magukat, mire megérkeznek. Na ehhez képest a Kocka Chelsea-s Drogba mezben jött, a Robikát meg hozni kellett, mer' egy az egybe' betesztelte a Fajánál az állítólag nagyon zúzós herbálexet, amire azt mondta a csávó, hogy a felet negyedeljék ketten. A taxis naviján konkrétan a Ronint flesselte, és azt motyogta, hogy apám, ezek hogy lerázták a ruszkikat, meg hogy a szappantartó Audinál nem tudnak jobbat csinálni.

A stagepass-os belógáshoz jó időben kell érkezni, amikor amúgy is geci nagy sor van, azt' a beengedők azzal vannak elfoglalva, hogy huszasával zsilipeltessék befelé a népet. A Benőnek annyi volt a dolga, hogy a felkapta a kollégája pass-át a rackszekrényről, amikor az pöcögtetett valamit a kábelezésnél, aztán a két sztaffkártyával kiment, az egyiket odanyomta a MAD RICH-nek, bementek ketten, aztán a Ricsi vissza a kettővel, a Nándi meg a Miki be, Nándi ki, Ricsi-Robi be, Miki ki, Faja-Kocka be, satöbbi, a végén mindenki bent volt.

A Kocka a klozetnél kezdett, azt' ahogy jöttek a kis gyíkok, akiken látszott, hogy nem brunyálni akarnak, mer' csak forgatták a szemüket, hogy kit lehet megkérdezni, odaszólt nekik, hogy vágjátok mibe' vagyok jó, azt' félig elfordult, meg mutatta a hátán a feliratot vigyorogva, amire persze lelazultak a könyékig érő rövidujjas energie-pólós pálcikaemberek. Meg bevásároltak.

Közben a csapat is dobált rendesen, azt' ahogy a warmup DJ is kezdte obabaszni a témát, beindult a bólogatás, meg az egyes-kettes-jobbra-balra. Egyedül a Robika gömbözött már mióta bejöttek, előbb vicsorogva, aztán összehúzott szemöldökkel, csücsörítve. Ezt mondjuk kurva jól nyomja, olyan, mint egy betépett varázsló, konkrétan.

A Benő meg azért visszament a backstage-re, hogy megmutassa magát, meg észrevétlenül letette a Feri passzát a helyére, hátha az arc ki akar menni a kamionhoz a szendvicseiért, azt' a kisfőnök, ahogy meglátta, szólt, hogy ugorjon már fel a hátsó hídra, van egy lefittyedt PAR refi középtájon, húzza már meg rendesen. Az arc mondjuk ritkán megy fel a hídra, de gondolta, megcsinálja, azt' zárásig el lehet felejteni, megy a spanokhoz, meg beújít valami beszakadt kiscsajt, aki lefossa a bokáját egy hyperes stagepass-tartótól, örökbe. Ahogy kúszott fel az arc, rendbe' volt minden, de a gyökere valahogy belenyúlt hátulról a fényszóróházba, azt' konrétan két méterről lebaszta az áram, de úgy, hogy seggel tompított az egyik ládán, onnan előrepattant, telibefejelte a hidat, azt' eldőlt, mint a zsák.

A mentőben ébredt, duplán látta a dokit, meg a mindenféle palackokat, és csak annyit hallott, hogy píííí, meg a távolból az orvost, hogy kapott egy kis áramütést, Benedek, sajnos a zuhanástól az orra is eltört, és lehet egy kis agyrázkódása is, majd a kórházban szépen megvizsgálják, nem lesz semmi baj, esetleg TAJ-kártya van-e. Akarta mondani, hogy a kurvák vére váljon vízzé, meg a faszom abba a geci lámpába, de csak véres nyálbuborékok repkedtek ki a szájából.

A spanok persze készre csinálták magukat, és atomállatot buliztak, és basztak válaszolni a Benőke SMS-ére, hogy volt egy kis gáz, a Jánosba' vagyok, gyertek ide. Azt meg már csak a vonaton látták, hogy lelketlen gecik, legközelebb a kurva anyátoknak ingyenbuli.


Következik: Tabu - Eljegyzés Mihályéknál - Vladimir az iskolapadban

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr281067934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jim Raynor 2009.04.17. 09:25:48

"odaszólt nekik, hogy vágjátok mibe' vagyok jó, azt' félig elfordult, meg mutatta a hátán a feliratot vigyorogva,"


kész bazmeg, itt vinnyogok 10 perce a röhögéstől........ :D

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.04.17. 09:26:48

"a dobálós bulikon fél egy körül rendesen szopórobotra alapozott kiscsajokat lehet fogni"

Ezt nem hiszem el!!!:DDDDD

-Feco- (törölt) 2009.04.17. 09:27:55

Megint egy jó hétvége kezdete körvonalazódik...
Mentős sztoriról van hasonló: haverokkal lementünk bulizni, már mindenki érett ember, meg minden, de azért csak előjön a koleszos feeling, meg ha magunk vagyunk akkor a bennünk élő állat sem a bambuszbokor mögül kukucskál, hogy itt-e az asszony lehet-e fingani, szóval visszamegyünk az időben, és kicsit erősen elengedjük magunkat. Ezzel annyi a gond, hogy míg 10 éve a májunk simán lekezelte, hogy egy este belefolyt a testünkbe fél liter tömény, meg némi lazább is, ma már az edzésből erősen kijöve olyan, mintha Nyilasi Tibi bácsi menne be cserének Beckham helyett az BL döntőbe mikor 3-0ra megy a Barca. Szóval, az edzés már eléggé szarul megy, de csak a gyíkok edzenek, a testünk állandó készenlétben várja a bevetést. Meg is tettük erősen, talán tényleg nem kellett volna 4ünknek két üveg abszinth, meg egy jager, és tényleg nem kellett volna sörivó versenyt rendezni heinekenes partihordóval, de azt meg a Lacika kapta repibe, azt hát otthon a kamugyerek mellett (azért kamu mert örökölte a csajjal együtt, akit beújított, konkrétan egyből egy 8 éves gyerek apja lett) nem lehet elböfögni az ABC-t, mert a hülyegyerek megtanulja, azt lehet olvasni ahogy Szilvinéni az ofő teliírja faszsággal az ellenőrzőjét. Ezt jól megtanulta Lacika, mikor múltkor hazavitte Lujzát a guminőt, azt a gyerek meg bevitte a suliba...
Naszóval, bevetettük magunkat az estébe, jó is volt a buli, ment a móka, azt jöttek elő a koleszos élmények, mikor a DJ meg lett kérve hogy rakjon be valami régi LaBush számot, mert az jó. Nabazz, erre okádtunk együtt UV után az egyetemi klub mögött, nagy a flash, fel a színpadra, megy az ugrabugra - jó hogy nem kerültünk fel a netre a puruttyára baszod, elég szánalmas lehetett kívülről, faszom öregemberek ralph laurenben ugrálnak faszmódra - de hát a fűtőanyag tartott. Aztán Lacika látta, hogy a Palika lent figyel és csápol a tömegben, erre ordítótt egyet hogy eztfiggyyyeelllddd baszod, és már stédzsdájvolt is nekije. Na, erre Palika kurvára nem volt felkészülve, mert éppen egy roggyant bula picsáját markolászta, azt úgy vágódtak hanyadt mindketten, hogy az mp3-játszós cuccon is ugrott a tű... Pillanatig döbbent nézés, Lacika már ugrik is fel, hogy gecó mekkora buli, Palika szó nélkül feláll, és elindul kifelé, fejét fogva, telefon már a kezében. Persze ezt kurvára nem vettük észre, csak Pinyó volt vele, na ez a szerencsétlennek az estéjébe került, de legalább utólag összeraktuk a képet. Mint kiderült, Palika a mentőket hívta, mert ahogy odabaszta a fejét, jött a vér a tarkójából, ezt egy picit túldramatizálta, azt mondta a mentőknek, hogy kurva gyorsan húzzák ide a belüket, mert spriccel a vér a tarkójából. Azok meg már azt hitték a szokásos diszkós leszámolás van, megjötten rohamrendőrrel, túzoltókocsival minden szarral együtt. Palika szépen beült a mentőbe, ott kérdezgették, de a mentőben meleg volt, azt ez megcsapta - meg ekkorra ért le a két vilmos-sprite amit az ijedtségre ivott - úgyhogy nem nagyon tudott beszélni, mentősök meg beszartak hogy agysérülése is van. Aztán mire a kórházba beértek osszeokádta a mentőt, meg kissé kijózanodott, akkor már tudtak tőle kérdezni dolgokat, ugye jön az adatfelvétel, kérdezik, neve, mondja Palika. Anyja neve? na, erre mondott valamit, de nem volt érthető, erre kérdik megint hogy anyja neve? Erre beszart, hogy az anyja anyjának a nevét kérdezik, róla annyit tudott hogy nagymutter a neve, meg bírja a csirkefarhátat, de hát pontos névvel bajban lesz, kellene telefonos segítség. Aztán persze ezek után már a TAJ számát sem firtatták, kapott egy fasza kötést a fejére, azt kibaszták a kórház elé, hogy nincs nagy baj, ha esetleg reggelre elájul hozzák vissza. Pinyó kurvára örült hogy ez van, a gond annyi volt, hogy a kecó kulcsa nálunk volt, mi észre sem vettük hogy ezek eltűntek, főleg hogy Lacika addigra már túlvolt két feltámadáson (tudod, mikor kiokádja a piát, feltölt újra, kiokádja, feltölt újra), és éppen azon volt hogy a húsvétot innentől novemberben kell ülni, meg ő az igazi jézus. Nagy nehezen reggel 5kor hazatámolygunk, nézzük ez a két fasz héderel a kapuban, Palika úgy néz ki mint egy félbehagyott múmia, mi meg nem értettük... Azt összeraktuk az estét, jót röhögtünk Palikán, meg ittunk még két jager-bombát, csak hogy jobban aludjunk.
Másnap indulunk az esti bevetésre, Palika addigra rendbetette a fejét, kiderült hogy van egy kb 5mm-es seb a fején, hívjuk a szokásos taxis havert (valami Tibi asszem), megáll a ház előtt, erre kikiált Palikának, hogy mivan mohikán barátom, jobban vagy? Nézünk bután hogy mi a fasz, erre kiderült, hogy előző éjjel is Tibi hozta haza őket a kórházból, csak előtte Palika talált valami döglött galambot, aminek kitépkedte a tollait, azt a fejkötésébe tűzte, és ordítozott hogy ide a tomahawkomat, szétkúrom az összes köcsögöt....

Zoltan Baranyai · http://mindennapibetevo.blog.hu 2009.04.17. 09:46:13

Megint egy elszállós bulileírás. Megint jót röhögtem így korán reggel. Azért Feco írása se semmi. Mohikán, mi???

gelsystem 2009.04.17. 09:49:10

fasza!!!!!!!!4
mind2ŐŐŐŐŐ

Jim 2009.04.17. 10:05:23

Fecó, baszki, nem hiszem el, hogy nem előre írod a sztorikat:)

lego.ninja 2009.04.17. 10:08:26

hűűű régi hyper-es idők...nemvoltam kb 5 éve...de ahogy látom nem sokat változott :D

Fecó, indíts saját blogot :DD

A mai post és a kommented sokat segített belendülni egy ilyen nyomott reggelen :D

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.17. 10:16:51

"Akarta mondani, hogy a kurvák vére váljon vízzé, meg a faszom abba a geci lámpába, de csak véres nyálbuborékok repkedtek ki a szájából."

kész vagy, baszod:)

LuPuS 2009.04.17. 10:17:20

Az a baj nekem nincsenek ilyen barátaim.Milyen inger szegény gyermek korom volt :)

Mourinho már nem a király 2009.04.17. 10:37:01

@-Feco-: Ez is jó volt. A Taxis haver, valami Tibi asszem xD

Mokele-Mbembe 2009.04.17. 10:43:48

Ebben az univerzumban minden taxist Tibinek hívnak...

Miss Marple 2009.04.17. 10:59:11

@-Feco-: "Erre beszart, hogy az anyja anyjának a nevét kérdezik, róla annyit tudott, hogy nagymutter a neve"... - kezedesz felnőni nathanp-hez (höz?)!!

-Feco- (törölt) 2009.04.17. 11:03:21

@Miss Marple: ááá, gyenge kezdő vagyok, a szerencsém hogy néhány idiótával összesodort az élet. A nagyobb szerencse, hogy sikerült túlélnem pár olyan estét, amelynek a történetét még a Discovery is csak az Emberi csodák-ban merné leadni, együtt azzal mikor valaki túlélt három grizzlytámadást meg a másik egy égő olajfúrótoronyból úszott ki kiskacsás karúszóval...

Drout 2009.04.17. 11:08:05

Ezen a póló témán kész voltam :)

mangorlo 2009.04.17. 11:21:58

köszi. sírok a nevetéstől. jó ez így reggel legalább felébredtem. holnap este beülök vino da tavolával oszt végigolvasom jól

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.04.17. 11:32:12

meg valóban nincsenek olyan jóban, hogy legecizze, elnézést.

:DDDDDDDDDDDD

lmntn 2009.04.17. 11:46:31

Figyi, lehet, hogy tényleg reTardált vagyok, de én a pólós poént nem értem... elmagyarázza valaki?

sunblind 2009.04.17. 11:48:43

én még az elején kuplungos lettem az ingyen hájper gecinél :D

ladislaus 2009.04.17. 11:50:36

@Jim Raynor: kellett egy kis ido amig leesik :)))

Levcso 2009.04.17. 11:50:53

"egyes-kettes-jobbra-balra" :D:D;)

Ez a Drogba poló....hihetetlen :D:D Gondolkodtam is az elején, hogy miért megy Chelsea mezben hyperre...amikor összeállt a kép akkor jött a mindenki által emlegetett nyerítés és kávéköpködés az irodában, munkatársak nagy örömére...:)

lmntn 2009.04.17. 11:57:07

@lmntn: Bazeg, rájöttem. Deszar :)))

Levcso 2009.04.17. 11:58:46

Fecóé se rossz...Ezt nagyon elképzeltem:
"erre ordított egyet hogy eztfiggyyyeelllddd baszod, és már stédzsdájvolt is nekije." :D:D és még az mp3-ason is ugrott a tű...

Zoltan Baranyai · http://mindennapibetevo.blog.hu 2009.04.17. 11:58:58

Kösz Levcso, így már értem én is, hogy mibe utazik... :D

Mitya Ivanov 2009.04.17. 12:02:16

éppen kérdzni akartam, hogy mi ez a chelsea-s dolog, mert nem értem, de míg beléptem rájöttem, hogy miért a felirat.

lmntn 2009.04.17. 12:05:01

Azért kicsit megnyugtat, hogy nem csak én nem értettem elsőre...

A nép fia 2009.04.17. 12:27:07

Nem tudtok magyarul beszélni/írni?!? Tulajdonnevek előtt NINCS NÉVELŐ!

Vagy 20x van benne, hogy A BENŐ! Ilyen nincs, nyelvtanilag abszolút helytelen!

kovacsattis 2009.04.17. 12:28:54

A legjobb post ever!

Mibe vagyok jó? MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Isten vagy Nathanp!
:)

zsoltix 2009.04.17. 12:30:59

@lmntn: Én feladtam 2 mondat után:) Milyen nyelven van ez? :)

zsoltix 2009.04.17. 12:44:24

@A nép fia: Én nem védeni akarom a post íróját,de nem helytelen. Grétsy Lászlónak elhiszem, bizonyos szituációkban, szövegkörnyezetben ő is elfogadottnak tartja.

Pepin bácsi 2009.04.17. 12:51:35

szegény Benedek
baszod

A nép fia 2009.04.17. 13:02:28

@zsoltix: Nyilván néha helyes, de e posztban gyakorlatilag nem találtam olyan nyelvtani kontextust, ahol indokolt lenne. És a köznyelv is tele van ilyen hibákkal.
Pl. ha azt mondod, hogy "a Benő által megrontott lány". Itt a lány a lényeg, az, hogy "a Benő által" csupán a milyenségét, állapotát fejezi ki. Tehát az "a" névelő nem Benőre vonatkozik, hanem a lányra.

A nép fia 2009.04.17. 13:04:06

Itt ez a mondtadrész, ahol minden esetben helytelen a névelő használata:

"...hogy szólt az Antinak, a Fajának, a Kockának, a Berda Mikinek, a MAD RICH-nek, a Robikának, meg a Nándinak..."

OmegA404 (törölt) 2009.04.17. 13:04:40

Szoporobotokat 404nek sürgősen...

OmegA404 (törölt) 2009.04.17. 13:08:31

Ja mert amúgy a többi elég korrekt nyelvtanilag, nem?

fric 2009.04.17. 13:13:08

@-Feco-: Jobb mint az eredeti!
Mohikán :)

CernaGeza 2009.04.17. 13:15:45

@A nép fia:


ha már hülye vagy, legalább nézz utána alapvető dolgoknak mielőtt zizegsz

Lambotze 2009.04.17. 13:25:01

@CernaGeza:

én is ezt akartam belinkelni, megelőztél

ja, a poszt megint király azt meg lassan már megszokom, h A -Feco- küld egy kis ráadást :)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.17. 13:26:35

@A nép fia: elmagyarázom.
"A történetek a mai, az elbeszélőhöz hasonló fiatalemberek által beszélt élő nyelv elemeit, paneleit és szókincsét használják.
tarda.blog.hu/2009/02/13/tenyleg_mi_ez

még kérdés?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.17. 13:32:45

A poszt fényjézus, csak azt mondja már meg valaki, mi a faszom az a herbálex.

szomszédsrác 2009.04.17. 13:32:45

@A nép fia: te komolyan rámentél a helyesirásra ebben a blogban ? subbás szófordulattal élve faszkorbács .. na ezt a mondatot még a modorblogba is el kéne passzolni :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.17. 13:38:04

@-Feco-: Hát Feco bazdmeg, ez nagyon király volt! Gratulálok!

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.17. 13:39:40

Miss Marple, kérlek szólj hozzá a helyesíráshoz! ;)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.17. 14:02:59

@RAMBO: lol rambó én még azt legálisan kipróbáltam amsterdamban, asszem nem mdma a hatóanyaga, hanem természetes anyagok, de az is üt:)

Meg ez milyen: "mer' egy az egybe' betesztelte a Fajánál az állítólag nagyon zúzós herbálexet, amire azt mondta a csávó, hogy a felet negyedeljék ketten"

Mondd az valakinek valamit, hogy kék angyal, vagy dupla dollár?:)

muzikfabrik 2009.04.17. 14:17:51

londonból hozott a spannom. csak természetes anyagok bevonásával készült pörgető:D

Squanto 2009.04.17. 14:28:13

jó szövegek, csak sajnos kamu az egész...

Kispista (törölt) 2009.04.17. 14:37:22

Onnan lehet tudni, hogy Index Címlapos a Tarda, hogy idejön a paraszt nem olvas nem ért de beleköt az egyetlen olyan dologba ami eljutott a borsónyi agyához, hogy megmutassa, hogy ő is itt van, fontos ember,mindenhez hozzá tud szólni.

Remélem elön a Panóba csapatni,mert kell egy hülye a csapatba, hogy ne unatkozzunk addig sem amig eljut az agyunkig a Vodkahell:)

Levcso 2009.04.17. 14:40:26

@Squanto: Te nem találkoztál a Chelsea polós sráccal?!?!? :p

sélli_ 2009.04.17. 14:44:52

'gyorsan szerzett egy aláírást egy szalvétára a szőke bratyótól, meg melléírta, hogy Viviennek szeretettel, Áron' KÉSZ!:))) Az mekkora vadparaszt!
Feco, te vagy a hab a tortán! XD

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.17. 14:54:22

'A nép fija' pojén nem jött le senkinek?
:)))
'nép fija' lenne a helyes nick...
LOL meg minden... :DDDD

Ivan Kozirev 2009.04.17. 15:12:19

"...aztán hajnali kettőig egy rack-láda mögül pislogott kifele, meg kígyózott a telláján."

:D

kk_kk 2009.04.17. 15:33:37

@-Feco-:
Gyanús vagy te nekem, Feco... :-)

gyutyka 2009.04.17. 15:48:30

Így jó ahogy van.

hoel 2009.04.17. 16:01:17

persze nem fehér orrú deszkás cipővel, de belefért, ott voltak a cég rendszergazdái is.

Kész, agyam szétröhögtem, végem. Népfiának: szar lehet humor nélkül élni, részvétem.
Nathanp: megitélésem szerint hejesirásod tökéletes. Baszod.

hoel 2009.04.17. 16:08:45

Fecó is egyre jobb. Ő is megbaszódhat.:D

Celtic 2009.04.17. 19:27:47

Csak nem megint Index-cimlap? "A nep fia" nevu user hozzaszolasarol gondolom, geci. Mar ha annyira joban vagyunkj, hogy gecizhetlek :)

Soprano 2009.04.17. 19:41:27

legközelebb a kurva anyátoknak ingyenbuli.

!!!! :D:D:D:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.17. 21:08:51

@regisztráltam: Semmilyen szintetikus szarságot nem próbáltam. Egy-egy marcsa eldurran néha, az bejön, a többihez gyáva vagyok. Amúgy évente termelek egy olyan 10 hektó bort, azzal elvagyok, ha beosztom.

davidson (törölt) 2009.04.17. 22:25:09

a drogbásat nem vágom,de amúgy isten lett megint

davidson (törölt) 2009.04.17. 22:26:12

óóóóóóóóóóóó bazz

DROG-ba??? esteleg??

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.18. 00:16:36

@RAMBO:

hozz mán a panó bulira vagy két hordóval, baszod
egy fehér, egy vörös
mármint ha van két hónaljad meg minden...
:DDDDDDDDD

Edie Britt 2009.04.18. 08:47:22

Fasza a helyesírás, baszod :)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.18. 14:07:27

Szerintetek hogy fog kinézni a talin a társaság reggelre, baszod?:)

Egyszeri Lovag 2009.04.18. 14:33:05

@regisztráltam: miazhogy, hihhhetetlen arctalanságot lehetett anno művelni ezekkel a gombokkal....:)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.18. 16:56:44

@Egyszeri Lovag: arcátlanságot???:) jaja:))) vannak történetek bőven, persze csak hallottam:)

2009.04.18. 18:52:23

@-Feco-:
"jó hogy nem kerültünk fel a netre a puruttyára"

Tényleg lazán nyomhattátok, baszod. :D

2009.04.18. 18:53:09

@regisztráltam:

Nana, csak nem egy blogtali szerveződik? Az odabaszna!

2009.04.18. 18:55:21

@nathanp:

Jut eszembe, hogy áll a hét bloggerés riport? Odabaszhatnál az ügyben, hogy kicsit csipkedjék magukat. :)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.18. 19:27:55

@tff: pedig nagyon úgy néz ki:)
Főoldalon van szavazás is!

Levcso 2009.04.20. 20:27:37

"..SYMA ügy volt..":) most vettem csak észre... ehhe

kenguru30 2009.04.21. 12:18:24

Nagyon ott volt a szeren :D :D
süti beállítások módosítása