Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.07. 08:00

Negyvenöt

Peti sörözője nem az a kimondott lakodalom-helyszín. Kivéve, ha második vagy harmadik esküvőről van szó. Meg amikor anyu a nyolcadik hónapban van, azt' snellbe' le kell zavarni a lagzit. Nyilván, az emberek úgy vannak vele, hogy az elsőre basszák el a nagy pénzt, szmokingban, meg hat méteres uszállyal, azt' a vége meg a Tatabányai Városi Bíróság farmerban. Szóval a Petinél csendes lakodalmak vannak. De legalábbis annak indulnak.

A legutóbb a Pista, a majori bárányfarmer vette ki a helyet. A faszi egyszer már belenyúlt a jóba egy erdélyi népdalénekesnővel, a dalos pacsirta rendesen fészket rakott a rancsán, aztán hozta az egész fészekaljat, annyi bajszos unokatestvért, baszod, akinek böcsületes munka kell, ráadásul citerán is jó, tán' még a Kodály se' látott. A bárányfarm még csak-csak elbírt egy-egy báttyát, de amikor már több volt a Jóska, mint a birka, a Pista erősen elgondolkodott, azt' kisöpörte az egész különítményt. A Mária meg ragaszkodott a gyökerekhez. Meg egy szaros kristálypohár-készlethez. A kerti oltár, amit a Jóskák faragtak, végül maradhatott, mer' ilyen baszott nagy betonvasakkal volt lerögzítve, pedig a Pista mondta, hogy felőle vihetik, de nem volt akkora utánfutó, azt végül befuttatta repkénnyel a gecibe'.

Pista most a vágóhíd pénzügyesét veszi el, ahova szállít, lassan melegedtek össze, a nő a megrendelős faxokon először kedvesen pistámozta, aztán egyszer rákérdezett, hogy wiw-en van-e, jelölné, ha már ilyen üzleti kapcsolatban vannak. A Pista persze nem vágta a bejelölősdit, de az e-pontban végül összerakta az adatlapját, kis segítséggel, Takács (Taki, bárányos) Pista néven, a többi meg ment már, mint az ágybaszarás.

A Petihez eleve úgy mentek foglalni, hogy nem akarnak nagy hacacárét, az ara is már másodszor futja a kört, neki a szomódi rokonsága jön, de nem lesznek többen összvissz ötvennél, éjfél körül meg már tipli, max valami táncolható zene kéne, de ha Sláger Rádió van, az se' baj. Simán belementek az "A" menübe, a májgombócleves, vegyes tál, gesztenyepüré összeállításba, azt' mivel az egész buli megállt két kiló alatt, az volt a mondás, hogy csak a belső terem lesz zártkörű, a Peti kinyithat a pulttal, meg a két külső boksszal.

Na, ez hiba volt. Mer' a szokásos szombati arcok jöttek, mint rendesen, tízre meg már kajakra elkeveredtek a násznéppel, azt' egyre több mackónadrágos figura kolbászolt az U-alakú asztal körül. Persze a maroknyi szomódi rokonság nem vágta, hogy ez nem ilyen farmos megjelenés, és barátkoztak, ahogy illik, hogy szorítunk helyet, ha már egy család vagyunk. A torta előtt már mozdulni nem lehetett a különteremben, ment a köresemes, hogy grátisz házipálesz, meg vagy három szabad csöcskirálynő van az Ászokban, kódszó meg nincs, csak be kell jönni határozottan. A MAD RICH öccse hozott zenéket, ilyen hitparádé, meg Bravo 12 simán befigyelt, bár nagyjából aki nekiveselkedett, mind rokizott, szóval szinte mindegy volt, csak szóljon.

A Kocka meg a Berda Miki a szakács Bandit hívogatták, hogy mi a fasz, valami ingyenbuliról szól a fáma, de annak meg pont annyi szilvát csempésztek be a csóglik, hogy már a húsokat se' nagyon tudta feltenni a tálakra, konkrétan ment ki úgy Ászok-tál, hogy nyers kakastaréj figyelt a tetején, azt' csak annyit mondott, hogy buli van, geci, gyertek. Jöttek is. A Kocka egy óra múlva már az örömanyát pörgette, miután a szomódi rövides különszámlára berendelt egy üveg jégert, és töltögette, akinek érte. Azzal jött, hogy ne sérts meg, rokon, erre persze mindenki nyomta húzóra, de mire kérdezték volna, kinek is a kije, már rég máshol koccintgatott. A Pista meg a Takácsné II egy ideig próbálták követni, ki kivel van, de egy idő után feladták, mer' egyrészt nagy volt a mozgás, másrészt nem akartak ujjal mutogatni, hogy azt a jégeres üveggel cikázót te hívtad, vagy ki hozta, vagy mi, vagy hé, meg há.

Azt' a Kocka annyira benne volt a buliba', hogy az állatja beletört a bóléba három ötszázas partiekit, amit nem tudott elpasszolni múlt szombaton, gondolta elég lájtos, meg hátha a csíkszájú bögyös picsa is lelazul tőle, aki fel nem állt volna az anyjáék mellől. A kis pincércsajt el is zavarta a bólés küblitől és maga mérte mindenkinek a vidámságot. Na, Takácsné II itt azért már megkérdezte az új férjét, hogy az ő rokonsága-e a fiatalember, aki ólé-ollé-ollé-ollé bólé-bólé rigmussal próbálja fogyasztása ösztökélni a jónépet, mire a Pista csak odament, töltetett magának, és finoman rákérdezett, kivel is van a Kocka. Persze a Kocka a minden potyalagzin működő Marika mamával volt, így el is szállt minden kétely, meg lecsúszott még három-négy frissítő bólé.

Meg aztán még kettő, azt' a Pista a másodszor látott apósa nyakában köszöngette, hogy nekiadta a lányát, aztán vonatozást szervezett az induljon a banzájra, rángatott be mindenkit a sorba, Takácsné II nagyseggű unokatestvérét például vigyorogva tehervagonnak, sőt, üvöltve énekelte refrént a sor elején azzal, hogy csak a bárányok hallgatnak, őneki ez a lakodalma, mindenki örüljön, meg énekeljen vele, meg essen szét a ház.

Négykor alig akarta elengedni a násznépet, aki ment mégis, csattanós-szakállas puszit kapott, meg vagy fél perces szorongatást. A pincércsaj meg a szakács Bandi meg 10-10 rugó jattot, a felejthetetlen estéért, meg a májjal töltött gombáért a vegyestálon. Takácsné II-nek meg reggelig magyarázta otthon szétfolyt arccal, hogy ez élete legboldogabb napja volt, tulajdonképpen ő az első felesége, ugye érti, hogyan meg miért. Takácsné II csak nagyjából értette, azt viszont nem igazán, hogy mire föl ez a sok duruzsolás, meg a nagy szemek, ilyenkor dugni szokás.


Következik: Sörtúra Prágába' - Iván előzetesben - A Nagy Tardai Vihar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr721049405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jim 2009.04.07. 08:14:50

máháháháhá!!!:))))

El szoktak ferdülni ja, nem csak lagzi, ha kinn ki lehet nyitni, akkor cumi:)

jpmjpm 2009.04.07. 08:47:04

"...azt a jégeres üveggel cikázót te hívtad, vagy ki hozta, vagy mi, vagy hé, meg há."

Ez üt. És a többi része is. :)

"...hogy mire föl ez a sok duruzsolás, meg a nagy szemek, ilyenkor dugni szokás."

Azért beekizve nagyon jókat lehet dugni. Persze beszélgetni is.

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.04.07. 09:04:33

Ez az eddigi legjobbak között van. Nagyon nagyot üt!!!

Pilgram (törölt) 2009.04.07. 09:07:06

@jpmjpm: ha rendes volt a gojszli, akkor volt benne rendesen amf, akkor viszont neked az életben nem áll fel a faszod, baszod, már bocs, nincs az a pina aki felszopja :)

"Takács (Taki, bárányos) Pista néven" nagyon nagy.

loláb 2009.04.07. 09:16:39

Marika mama...Ne sérts meg rokon....besazarok...

Mitya Ivanov 2009.04.07. 09:24:45

"májgombóvleves"
most ez nem ütött nekem akkorát, kaja után mégegyszer elolvasom

pityke8 2009.04.07. 09:42:14

mer valszeg elütés...a "v" mellett van a "c".Szerintem.

jpmjpm 2009.04.07. 09:51:16

@Pilgram: Mondjuk ekit elég régen nyomtam, kb. 2005, de akkoriban, party után órákig tudtunk szexelni a barátnőmmel és kurva jó volt. Semmi gond nem volt a felállással.

Mitya Ivanov 2009.04.07. 09:52:13

@pityke8: erre mondjuk rájöttem én is.


a történet nem ütős, igy reggel eső után

Tsabi 2009.04.07. 10:53:06

Szep dolog a polokonteszt, de egy "rendes" poszt aze megiscsak jobb :)

Miss Marple 2009.04.07. 11:38:32

@Mitya Ivanov: Nálunk ragyogó napsütés van!

A sztori szintén szánsájn! Filmre való.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.07. 12:13:04

"a vége meg a Tatabányai Városi Bíróság farmerban"

hahahahaha!

feltételes reflex 2009.04.07. 12:30:47

"az elsőre basszák el a nagy pénzt, szmokingban, meg hat méteres uszállyal, azt' a vége meg a Tatabányai Városi Bíróság farmerban."

:D megvolt megint a napi mondat :)

különben meg most komolyan beijedtem, hogy jó ötlet lesz-e nekem is ilyen különtermes bulit csinálnom. (még jó, hogy nem esküvő!:))))

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.04.07. 12:34:48

minden potyalagzin működő Marika mama


:DDDDDDDDDDDDD

jimaymay 2009.04.07. 12:48:54

a képek általában baszom jól szoktak passzolni a bloghoz, de ez a mostani két bárány nekem most valahogy nem jön át. persze lehet én vagyok csak a retard(a). maga a blog viszont álatjó volt. bár egy kicsit tömör.

Celtic 2009.04.07. 12:55:05

Csucs volt :) Ujra betegre rohogtem magam :)

gyutyka 2009.04.07. 14:00:16

Maga az élet!
Nagyon jó!

hotten totta 2009.04.07. 14:23:23

@jimaymay:
Bárányfarm, Taki (Bárányos), Bárányok hallgatnak meg ilyenek. Szvsz ok ez. Néha tele a hócipő a képleguglizéssel

hoel 2009.04.07. 14:27:28

Nagyon- nagyon zseniális, alapmű. 1-1 mondatát kötelező lesz kivülről idézni.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.07. 14:43:00

@jimaymay: kár. pedig ritka a plüss birkapár esküvői cuccban, betépett vőlegénnyel. :D

jtrencsenyi 2009.04.07. 15:05:51

@Kavics: ezek csak rokonok lehetnek, mert egyik sem tardai. :D

roni70 2009.04.07. 15:30:48

@jtrencsenyi: És fogadok, hogy mindkettő ismerősei között van Marika mama! :)

kovácspéterke 2009.04.07. 16:07:35

Ez nagyon jó volt most.
Különösen ez:
A Pista persze nem vágta a bejelölősdit, de az e-pontban végül összerakta az adatlapját.
Jaj.

szeme közé, laposan! 2009.04.07. 17:04:52

Ember, könyörgöm add ki könyv formátumban, ezeket a majdani gyerekeimnek is olvasniuk kell!:):):) Sírok a röhögéstől...

greggrant 2009.04.07. 20:59:52

blokkónám!... vagyis jelőlném! :-)

TeasingAngel 2009.04.07. 21:08:31

@szeme közé, laposan!: Tarda Összes, mi? Azért még vastagodjon az a kötet, nehogy lemaradjunk néhány gyöngyszemről a nagy sietségben;)

Mitya Ivanov 2009.04.07. 21:33:10

iwiwn hol lehet bejelölni Vladiékat? fényképet akarok látni Elzáról
süti beállítások módosítása