Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.03. 08:00

Negyvennégy

Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de konkrétan, a műszakvez a vileda moppal a fején maga volt Bob Marley, egy akkora baszott trombitával, hogy úgy kellett megsodorni, mint a rétest, és akkor még nem beszéltünk a két mozdonyvezetőről, akik gőzöst játszottak és már Szentgotthárdnál tartottak, személlyel... Másnap az Elza megébredt és más színben látta a világot.

Leginkább meglepődött, hogy a plafon ennyire szilvakék. Még az Anti festette le, mályvának indult, de a színkeverésnél megcsúszott a dolog. Mondjuk az egész házépítés érdekesen alakult, mert a vizes ember kötötte be a gázt, a festő a vizet, a burkoló meg a villanyt, azt' a festés meg az Antira maradt. Mer' az arc óvatosságból végig ott felügyelt, amíg a mesterek dolgoztak, eleinte csak úgy magának tekergetett, hogy történjen valami, azt' utána néha körbeadta, a végén meg a szakik is délig csak szívtak, majd jött az ebéd, meg a szusszanjunk, meg a búcsúkör. A végén vágta le, hogy mi a picsa, meztelen az egész ház, melós meg egy szál se', azt' akkor nekiállt maga, mer' a hitelből egy ruppó nem maradt, még a bankos logós mappa fele is elment tippnek.

De vissza az Elzához, aki tejet ivott, miután megébredt. De nem ám olyan de kurva jó a tej, igyunk tejet a spanglira tejivás, hanem amolyan nincs más tejivás volt ez, meg a reggeli zuhany is csak meleg víz volt, meg fanszőrős szappan, nem csiklandós-habos zuhatag. Az Anti meg nem azt kérdezte az ajtón át, hogy elkészültél, husi, hanem dörömbölt, hogy siess már, mer' beszarok. Pedig a husit bírta Elza, mert mindig betegesen soványnak gondolta magát, amiben volt valami, például egy évvel később kezdhette a sulit, mert nem volt tizennyolc kiló, meg később nem nagyon tapizták a fiúk, mint a mellesedő osztálytársnőit, hanem focizni hívták, de csak szívatásból, kapufának. Az Anti úgy két éve egy ilyen Panorámás szombaton kapta el, épp két-három spanjával ment le egy spanglira a Gömböchöz, azt' rákérdezett hogy jön-e ő is szívni, ahogy ott állt a ruhatárnál a barátnőjével. A kabátok még nem voltak beadva, ráadásul az egyik arcot ismerte is a suliból, azt' gondolta, felőlem. Abból az estéből annyira emlékszik, hogy kurva sokat röhögött, de mindenen, még azon is, milyen csiklandós az Anti borostája a combján, meg hogy az Anti pont beletalált a köldökébe a végén, az arc nem győzte csitítgatni, hogy felébred a muterja, mer' akkor még otthon pecózott a tetőtérben. Aztán hajnalban is szívtak, mielőtt az Elza kilopódzott volna az Anti muterjáéktól, hogy aztán otthon a csirkeszaros-fűcsomós hasú házörző kuvaszukat vihogva bevigye az ágyába aludni.

Azt' attól kezdve jártak. Meg szívtak. Kettesben, dugáshoz, ami végre jó volt, az Elzának is, mer' előtte azzal a majori gyerekkel, az első olyan igazi palijával, csak kijárogattak ez erdőbe, mivel egyikükhöz sem mehettek a szülők miatt, azt' az Elza csak hagyta, meg azon aggódott, hogy észre ne vegyék. Mondjuk az egyik oldalról takarta őket a csávó bordó Tipója, az Elza egy idő után már simán vágta a féltengely részeit, mer' a feje mindig az első kerékhez került, azt' azt nézegette, míg a palija reszelt rajta. Meg szívtak a tévéhez, már akkor is, mikor az Antiéknál pecózgattak így félig-meddig, felváltva ment az Animal Planet, meg a zenetévé és a Bud Spencer filmek, az Anti muterja meg amúgy is ilyen konyhai robotgép, azt' ha megkívántak valamit, csak leszóltak, és csinálta, a milánóitól a hasábkrumplin át az almás pitéig mindent, még volt olyan is, hogy habcsókot akartak, azt' a végén háromféle színű karikák meg szívek lettek egy egész vájlinggal, mire kész lett, mondjuk bealudtak, de a mutert nem zavarta, másnap körbevitte a szomszédságon, hogy maradt egy kis habcsók, este csináltam, a gyerekek úgy megkívánták, még ropog.

Aztán szívtak társaságban is, ilyen activity-hez, azzal, hogy előtte egy lájtos cigi, azt' majd jobban megy a rajz meg a mutogatás, és tényleg, eleinte az Elza is tök ügyes volt, elmutatta a madárinfluenzát, mondjuk először kitárt karokkal repült, úgyhogy utasszálítónak, meg sasnak nézték, de aztán eljátszotta a csirkét ilyen hülye járással, könyékkel csapkodva, meg orrot fújt, és a torkára tett kézzel szomorúan ingatta a fejét, szóval harmadikra levágták a megfejtést a tyúkorr meg a csirkét öl után. A negyedik cigi után persze már ott is befáradt, azt' a körmenetet úgy rajzolta, hogy egy nullát firkálgatott folyamatosan, meg böködte a kör közepét.

Közbe' megtanult ő is tekerni, persze nem négyfélét, mint az Anti, csak a simát, ilyen kicsit bumfordi, nyújtott tampon alakút, de egy idő után egyre gyakrabban szétesett neki, meg az Anti amúgy is nagy spíler volt benne, konkrétan a vonaton képes volt a kengurupulcsi zsebében összerakni, így ő inkább nem vesződött vele. Az Anti csak kérdezte, gyújtunk, azt' ő meg csak mondta, felőlem.

Azt' most miután megébredt, meg próbált sietni, hogy az Antit beengedje szarni, meg azon gondolkodott, hogy a lila pólóját, meg a jópofa strasszos nacit veszi fel, aminek a derekán nagy ezüst betűkkel ott van, hogy Queen, de a pólón ilyen kecsöpfolt volt, pedig tisztán vette elő, a nacó felirata meg kajakra megkopott, talán guen-nek lehet olvasni, a háttérben meg az Anti öblöseket fingott, hirtelen nem tudta mi van, mitől más minden. Meg feltűnt neki, hogy milyen emberszag van a szobában, azt' ahogy felhúzta a redőnyt, hogy ablakot nyisson, a tonnányi porháló, meg a foltos-dzsuvás ablaküveg is kurva rondának tűnt. Azt' mikor az Anti büdöskurvapicsázva kiugrált a fürdőből egy lábon, mer' lerúgta a küszöböt, meg elnézte vagy öt percig, hogy ballal a faszát vakargatva a melléről kapirgálja a miteszereket a tükrös szekrényajtóban, már valahogy a palija is másnak tűnt.

Aztán ahogy megszólalt, hogy figyelj, Anti, mi lenne, ha ezen a héten nem dzsangáznánk, és szeretnék illatgyertyákat a Tescóból, meg egy új függönyt, te meg felszerelhetnél egy konnektort végre arra a lukra azzal a két dróttal, mert vasalni is szeretnék, maga is meglepődött. Az Anti meg csak felhúzta a szemöldökét, azt' annyit mondott, hogy oké, husi, te tudod.


Következik: Lagzi a sörözős Petinél - Sörtúra Prágában

 

 

 

65 komment

Címkék: anti cucc elza

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr981037111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.04.03. 08:32:02

ez egy kicsit más volt mint a többi. volt benne jellemfejlődés:)

potyesz 2009.04.03. 08:39:49

nagyon jo volt, gratula. :) jol indul a franya pentek.

nyugalmazott partyhuszár 2009.04.03. 08:50:31

Egy ismert filben erre helyzetre azt mondta egy ismert feka színész, hogy: "Welcome to the real world!" :)

Kutya_Úr 2009.04.03. 08:55:08

Totálisan életszerű, mégis szürreális történet. Pazar írás, minden elismerésem.
A kallerok jól betéphettek, mert Rábafüzesen nincs vasút, csak Szentgotthárdon! :-)
További erőt egészséget a bloghoz!

tonyo71 2009.04.03. 09:04:33

ÉS lőn megvilágosodás...

Jim 2009.04.03. 09:05:48

Egy nap tisztaságtól így megváltozni?:))

A vicc, hogy minden nap tisztán ébred, és láthatja a plafont, hacsak nem már csukott szemmel eltol egy spangeszt:))

winston01 2009.04.03. 09:08:32

Ha egyszer a nők átveszik az uralmat... :D

Miss Marple 2009.04.03. 09:16:54

@Lukrécia Bögre: "Szinte"??? Kötelező olvasmány tizenegyedikben, oké?!

-Feco- (törölt) 2009.04.03. 09:27:26

Vicces, szórakoztató, elgondolkodtató, nagyszerű...

hgraa 2009.04.03. 09:30:42

Ez kész. Tökéletes. Nincs mit hozzátenni.

hoel 2009.04.03. 09:36:04

Tökéletes. Viszont van egy vicc, ami pont erről szól, csak hirtelen nem vágom, hogy van. Valaki?

búúgócsiga 2009.04.03. 09:49:25

A legjobb, a házépítésnél segédkező, megcsúszott mesterek szerepcseréje:)

Azon gondolkodom, mi a fuck lesz velem Tarda nélkül egy hétig... Holnap elutazom, és nem lesz internet hozzáférésem... Valaki sms-ben, küldi nekem addig?:D

mgrc 2009.04.03. 09:59:27

egy pillanat alatt sztem nem lehet ráébredni a valóságra, inkább hetekkel később tekingetsz egyre furcsábban vissza, de ettől függetlenül, qrta jó írás, le a kalappal!

LaMa 2009.04.03. 10:08:33

király a blog! az egyetlen ami még fel tudja dobni a hangulatom:D

hotten totta 2009.04.03. 10:17:30

Kiváló, főleg a jamaikázó MÁV-osok (gondolom még Elvirát is Elzának nézték:-)) de az összes többi is.

fujita 2009.04.03. 10:25:47

hatalmas, minden elismerésem

wirtha 2009.04.03. 10:34:12

"még a bankos logós mappa fele is elment tippnek."

azért ezt érzitek, mekkora...
:D

Celtic 2009.04.03. 10:58:47

Ez nagyon jo volt, nem tul humoros (bar neha doltem a rohogestol), inkabb olyan aranyos. He, kijott a noi enem?

DonGatto 2009.04.03. 11:21:28

Ez ilyen melankólikus, de mégis vicces volt. Elza szimpatikusabb lett.

golyo1974 2009.04.03. 11:34:06

"a műszakvez a vileda moppal a fején maga volt Bob Marley" ÉN itt már készvoltam :-)) Olyan jó, hogy itt mindenki vizuális típus. Minden beírót el tudok képzelni, amint leírja a reakcióit tök jó. Szimpatikus emberek vagyunk magunknak.

hgraa 2009.04.03. 11:41:33

@golyo1974: Szerintem ezért nem lenne jó filmen. Ezt elképzelni jobb, mintha megcsinálnák filmen.

arongeri 2009.04.03. 11:43:31

Ez érdekes volt. Más, mint a többi, de jó!

Gerik001 2009.04.03. 11:45:28

"Anti amúgy is nagy spíler volt benne, konkrétan a vonaton képes volt a kengurupulcsi zsebében összerakni"

Anti nagyban tolja. :)

DrPepper 2009.04.03. 11:51:43

@hoel: Arra gondolsz, hogy Jamaikában kifogy a fű, és a helyiek pár nap múlva kezdenek kitisztulni. Megszólal az egyik: "hű, milyen szép ez a hely..., -- aztán elgondolkodik: "és mi ez a szar zene?"

brunnera 2009.04.03. 11:55:04

Country life vs. a mai nagyvárosi-öleb valóság: ott pattant ki a biztosíték, mikor a míves kuvasz nyugóvóra tért városi társaihoz méltó körülmények közé

bspbsy 2009.04.03. 12:15:07

kibaszott jó leirtad a füves mindenbe beleszarás élményt, ami miatt geciártalmas ez a szar!

Kilgore Trout 2009.04.03. 12:26:29

@bspbsy: Ilyen alapon az alkohol is geci ártalmas, mert ha beküldök 3-4 unimukkot ugyanennyi sörrel higítva, na akkor én is kurvára beleszarok mindenbe. Oszt ezeket megkapod minden második sarkon. Ja.

Missing Link 2009.04.03. 12:35:20

az activity részben megláttam magamat....

Heyerdahl (törölt) 2009.04.03. 12:41:43

Kezd szépirodalmi lenni, de azért még mindig Nobel Intézetes a szint. Gratula!

Kövééé 2009.04.03. 12:43:55

"a körmenetet úgy rajzolta, hogy egy nullát firkálgatott folyamatosan, meg böködte a kör közepét" =)))))
ez kicsit dejavusen erintett:)

korlat 2009.04.03. 12:44:48

Ennyi? "oké husi, te tudod"? Anti bzzeg:)
amúgy korrekt. valaki írta, hogy jellemfejlődés. az. meg dráma. meg humor. meg, hogy egy poston belül olvasok MÁVról, faszvakarásról, habcsókról és szarásról, pláne le a kalappal:)

Kövééé 2009.04.03. 12:49:13

@Kilgore Trout: Ja.
Amugy meg eppen a mindenbe beleszaras elmeny miatt ennyire kedvelt a cucc.

hoel 2009.04.03. 12:59:12

@DrPepper: Ez az igen, köszi!!!! Tökre törölte az agyam, pedig nem is szivtam.

tucano 2009.04.03. 13:22:35

Mi ez a szar zene????:)

yenoee 2009.04.03. 13:35:18

Hátbaszki, ez pont ilyen.

Utasellátó '68 2009.04.03. 14:43:31

@nyugalmazott partyhuszár: nem ezt mondta...

hanem hogy "welcome to the desert of the real"

de értelek...

Narigón 2009.04.03. 14:46:12

Ez eddig az egyik legjobban sikerült darab, baszod. Egy igazi gyöngyszem.

POE 2009.04.03. 17:03:48

Nagyon jó.
Volt egy erős Trainspotting-flashem. :)
És ez nagyon rendben van így.

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.03. 17:05:40

kár, hogy mindjárt a történetek felénél tartunk:(

decoati 2009.04.03. 17:44:49

Jó bizony.
Nekem főleg a Queen-es naci, meg a kecsöpös póló.

kovácspéterke 2009.04.03. 18:20:34

jaj, engem se engedtek elsőbe, hasonló okok miatt...

De mi van Misikével, és a születendő utóddal?

Tutó 2009.04.03. 19:00:51

Kedves nathanp!

Azt hiszem az előbbi rossz helyre ment (...).
Mindegy, a lényeg: talán éppen most olvassa!

Pajtás 2009.04.03. 19:12:35

Ez nagyon ott volt, tekertem közben egy lazát:D

BON · http://fullscreen.blog.hu/ 2009.04.03. 19:45:15

és a fénykép? na az milyen jó! végtelen történet, hehe.

pallayb (törölt) 2009.04.03. 20:15:09

Ez nagyon odab@sz. Itt van mellettünk a MÁV pályafenntartási mérnökség, átjárunk vonatokat nézni, de ott tényleg ilyen arcok vannak. Szarnak bele az egészbe. Van olyan mozdony, amihez hónapokig nem nyúlnak...

Így tovább!!!

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.03. 20:31:50

@ufó - ablakmosó a Nemzetközi Zűrállomáson: köszi:)) csak és most, csak ide regeltem, mert ez a kedvenc blogom:)

regisztráltam · http://href.hu/x/cdde 2009.04.03. 20:32:31

de most h mondod tényleg jó, baszod:)

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.04.03. 21:10:08

bár én sosem próbáltam, de egy-két haverom tényleg ilyen marleyman :)

Kraszavcsik · http://godollokoli.blog.hu/ 2009.04.03. 21:56:06

@golyo1974: Hűűűű de mélyen érezheted a saját seggedben a saját nyelvedet!:D Azért ennyire nemkell becummantani na.

Celtic 2009.04.04. 09:53:07

@pallayb: A PFT nem is fog a mozdonyokhoz nyulni :) A mozdonyszerelok igen, ha
1. elegen vannak
2. van penz a javitasra.

Mert tervek vannak gyonyoruen, napivizsga, meg x idonkent mekkora atvizsgalas kell, de ha nincs ember vagy penz alkatreszre, akkor csak a tervek maradnak :(

feltételes reflex 2009.04.04. 12:40:31

Ez olyan gyönyörű lett, hogy hirtelenjében csak pár Sziámi-sor ugrott be :))))

"Szép, szép ez az egész
(...)
Szép emlék leszel, csak egy kicsit paradox"

greggrant 2009.04.04. 16:21:13

Az eddigiek hihetőek voltak, de ez már tiszta fiksön! :) Jellemfejlődés Tardán?! Olyan nem lehetséges a valóságban! :D
süti beállítások módosítása