Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.02. 09:00

Negyvenhárom

Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál meg. Néha mondja is, majd ha műszakvezető leszel, bébi.

Alapban a nem kérdezősökre bukik, meg az olyanokra, akik mire összeraknák a kérdést fejben, addigra fel lehet szívódni, a nevekkel sem szeret vesződni, csak a baj van vele, meg igazából nem tök mindegy arra a másfél órára, kit hogy hívnak? Ezért a kispicsák, akik megnyerik Benőke dugattyúját - úgy dolgozik, baszod, mint egy V8-as motor 3000-es fordulaton - általában bébik meg csillagomok, ő meg utcaneveket szokott használni, a satubbja simán kajálja, Reitter Ferenc meg Kacsóh Pongrác szokott lenni, mert egy időben sokat járt arrafelé.

A srác állandóan be van élesítve, baszod, a buszon meg a villamoson például a jegykezelő mellé áll, azt' ha jön egy gádzsi lyukasztani, már nyomja is, hogy bedughatom neked, vagy lekezelhetnél engem is, ilyenkor persze a fasz se' tudja, mire vár, mer' a csajok többsége ugye nem úgy indul el reggel otthonról, hogy ma hátha átzakatol rajtam egy zselézett szőke göndör rókaképű fickó, aki ropogós bőrdzsekiben meg piros edzőcipőben levesz a lábamról, de konkrétan volt már, hogy kapott telefonszámot.

A legutóbb is ment a körúton ezzel a rugózós járásával, meg a dinnyehordó tartásában - ami nem ám a lepkeizom miatt van, hanem a repsol-os bőrjakó hónaljban annyira szűk, hogy konrétan még a nadrágzsebébe se' tud benyúlni - meg a műóklijában, persze nap egy szál se', azt' ahogy ott forgott menet közben a seggek után így felsőtestből, egy ilyen irányba állásnál kajakra úgy megfejelt egy nyitott telefonfülke-ajtót, hogy konkrétan a reccsenésre emlékszik, aztán meg arra hogy ül a földön, és állnak felette vagy négyen. Arra, hogy minden rendben van-e fiatalember, még válaszolt volna, ha ki tudja nyitni a száját. De nem tudta. Állcsúccsal kapta el az arc a fülkeajtó élét, azt' a mentősök, akiket ráhívtak, ha már a fülke kéznél volt, mondták neki, hogy ez bizony szájsebészet, de sétáljon el nyugodtan, szarabb már nem lesz. A Benőke mondta volna, hogy szopják le, ezért miért várt ülve negyven percet, de csak zümmögés, meg e-k bugyogtak ki belőle, végül hazament, hogy majd csak elmúlik. Aztán nem is fájt, csak ha megmozdult. A Faja mondta is neki, hogy ő se' kamázza az orvosokat, különösen, hogyha a szájában meg a seggében turkálnak, de az öngyógyításban se' nagyon hisz, meg még mindig jobb egy szájsebészet, mint egy végbéltükrözés, amin ő volt, amikor a bele szarakodott, illetve nem, szóval ne fosson, menjenek el együtt.

A para ellen még eltoltak egy dzsót, meg a Benő megkezdett egy doboz sört, de csak épp' résnyire tudta nyitni a száját, azt' folyt le végig az állán, így szívószállal kellett meginnia a végén. Meg a másodikat is. A következő laza, aztán-megindulunk-cigi mellé. A végén úgy indultak el gyalog a klinikára, hogy a Fajának a Benő előtt kellett mennie, mer az eléggé be volt mákulva, meg fosott is, hogy megin' lestokiz valami tereptárgyat, de állandóan lemaradt, így ilyen húszméteres szakaszokban jutottak el a szájsebészetre. Ott meg voltak vagy ezren, a Faja próbálta mondani, hogy sürgős a srác, nem tud beszélni se', de volt olyan fazon, aki meló közben esett pofára, szöggel teli szájjal, akkor azért átgondolta, azt' húztak sorszámot.  A Benőre persze lassan megint rájött a para, azt' a klozeton még snellben elslukkoltak vagy kettőt, de így is vagy két óra eltelt, mire mondták, hogy Benke Benedek.

Nyomtak a fejéről egy röntgent, aztán bent a dokinak valahogy elmotyogta, hogy kapott egy állast egy telefonfülkétől, az meg kérdezte, hogy ivott-e, mire a Benő ingatta a fejét, a doki meg hátraszólt, hogy Cilike egy lájtos szeptát készítsen be a fiatalúrnak, neki meg elmagyarázta, hogy eltört az álla, össze lesz drótozva, de semmi gáz, bezsibbasztják, annyi van, hogy egy hónapig nem tud majd enni, csak zacskós levest szalmaszállal.

A Benőkének akkor konkrétan mindegy volt, be volt alfázva rendesen, csak pislogott, aztán ahogy kinyitotta a szemét, meglátott egy igazi angyalt - szőke göndör leomló fürtök, csillogó kék szemek, szépen ívelt érzéki ajkak, szikrázó, hófehér fogak, bitang dudák a fehér köpeny alatt - meg egy kibaszott nagy fecskendőt. A srác még ködösen arra gondolt, ez a csoda, ez a Cilike, ez a fogorvos-asszisztensek istennője bárhova benyúlhat, aztán már a szúrást sem érezte, és ilyen fátyolos lassított felvételben végigmozizta, hogy dolgoznak a szájában mindenféle drótokkal, amit csípőfogóval néha elvágnak.

De közben egy réten is futott Cilikével, meg fogott neki egy nyulat, amit aztán bevittek egy terembe, ami olyan volt, mint egy kurva nagy telefonfülke, tele mini fogorvosi székekben ülő óvodásokkal, akik adták körbe a spanglit, és egy csípőfogóval fehér tulipánok szárait vagdosták, hogy aztán egy csokorban odaadják a nyúlért, amin egy baszott nagy oakley volt, meg egy repsol-os bőrjakó, és Cilike adjon neki egy kicsit nedves puszit. Még almaillatot is érzett.

Arra eszmélt, hogy a valódi Cilike keze a homlokán van, és mondja, hogy készen vagyunk, Benedek, még megírom a lapját, aztán indulhat. A Benőke meg mondta volna, hogy álomszerűen szép élmény volt ez, pedig az egész sztori baszott szar, de ilyen mondatokat nem nagyon tud, már ami az elejét illeti, szóval csak annyit motyogott, hogy ümgdd ö szmod, llpülnlk, de álmai angyala nem értette, még másodikra sem, így nem adta meg a számát, hogy Benő leápolhassa.


Következik: Lagzi a sörözős Petinél - Sörtúra Prágában - Elza felébred

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr951039158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mgrc 2009.04.02. 09:05:49

hát ez faxa lett :)

TeasingAngel 2009.04.02. 09:11:46

mit mondjak?! Odavagyok, pláne hogy folyt köv esetleg?! Gondolom lesz még utó és lekezelés

nymzon 2009.04.02. 09:14:49

"egy kurva nagy telefonfülke, tele mini fogorvosi székekben ülő óvodásokkal, akik adták körbe a spanglit.."
:))

Jim 2009.04.02. 09:19:24

béééééééééééééééésssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzáááááááááááááárrrrrrrrrráááááááááááásssssss!

Pilgram (törölt) 2009.04.02. 09:27:04

szép, jóó, különösen érdekes irodalmilag az álom leírás :)
csúcspont:
"ott forgott menet közben a seggek után így felsőtestből, egy ilyen irányba állásnál kajakra úgy megfejelt egy nyitott telefonfülke-ajtót"
zsír, köszi!

greggrant 2009.04.02. 09:27:08

Amen, brother! Hunter S. Thompson víziói kismiskák a fogorvosi képhez képest ;)

Mitya Ivanov 2009.04.02. 09:31:55

valaki mondja meg, hogy hányadik fejezetben volt az, hogy a minden szart összegyűjtöttek, mert valamire jó lesz, és melyik az, amiben a white partizás van
kösz

Mitya Ivanov 2009.04.02. 09:43:00

kösz
az a gond, hogy ne jutottak eszembe a kulcsszavak, ami alapján keresni lehet, mint pl: nem-dobunk-ki-semmitcsalád és partihuszárok:)

Mokele-Mbembe 2009.04.02. 09:52:52

Szegény fiatalember...

Tengertánc (törölt) 2009.04.02. 09:59:15

Talán az eddigi legzsírabb sztori.:) Benőke egy igazi faszkalap, de azért nekem szimpi. Mindíg is csodáltam az ilyen gátlástalanul nőző állatokat. Bár általában 100-ból egyszer jön be nekik, de azért csak bejön.

Dolington 2009.04.02. 10:09:45

@TeasingAngel: Ejnye Angel..... Megint ez a teasing....:)

Dolington 2009.04.02. 10:11:58

"még mindig jobb egy szájsebészet, mint egy végbéltükrözés, amin ő volt, amikor a bele szarakodott, illetve nem..."

Baszki, hogy lehet ilyet írni, alig tudok gépelni a röhögéstől..:)

hotten totta 2009.04.02. 10:18:09

Az utókezelésre is majd bespanglizva menjen, hadd röpködjön a kis ovis foggerek közöt a Novokain tapétás menyországban:-)

hgraa 2009.04.02. 10:19:23

Hát öcsém, nemtom ki a fasz lehetsz, de végigolvastam az egészet. Azért ez több, minthogy valaki "csak úgy" írogat.
Szerintem valami "komoly" író szórakozik velünk.
Kérem a következőt!

Kozika · http://www.k-1.hu 2009.04.02. 10:20:24

Benke Benedeeeeek!!!!! Nyihiheháhááá

potyesz 2009.04.02. 10:22:45

nagyon nagyon zsir volt ez a mai poszt... A legjobban a "zsibbadt alom-leiras" fogott meg "egy kurva nagy telefonfülke, tele mini fogorvosi székekben ülő óvodásokkal, akik adták körbe a spanglit, és egy csípőfogóval fehér tulipánok szárait vagdosták" nagyon ott van... Szerintem sajat elmenyt dolgoz fol :)))))))

TeasingAngel 2009.04.02. 10:29:17

@Dolington: a név kötelez.
off/ A kurvajófejnél az idézőjelre besértődjek vagy nem ott volt a hangsúly? :P

hgraa 2009.04.02. 10:30:10

Amit valaki ilyent leír, hogy:

"Bokod, Bokod, ezt a túrát szopod", ez a dal ment javarészt, csak a Csaba ragaszkodott a beszopodhoz, mert hogy a gólokat beszopják, viszont ez törte a ritmust, csak hát a Csaba az ultrák korelnöke, azt' senki nem akarta leugatni, inkább átálltak, az "álmaink, álmaink" kezdetűre,"

akkor látszik hogy kijárta az élet iskoláját.(by Fussell)

hgraa 2009.04.02. 10:38:36

@aargh: Nyilván "amikor valaki"

r1attee 2009.04.02. 10:46:44

Benke Benedek, aztak.rva, ez meg milyen név???!!! :D

jimaymay 2009.04.02. 11:26:43

a fogorvosi elszállt részt olvasva az jutott az eszembe, hogy valszeg david lynch is így kezdhette pályafutását a lost highway meg az inland empire előtt :-)

nius 2009.04.02. 11:37:27

Filmet, könyörgöm filmet!

maydayray 2009.04.02. 11:44:14

sírok bazdmeg, sírok :-)))

vodi 2009.04.02. 11:53:56

ha száznál tényleg abbahagyjátok, feljelentek mindenkit!!!!!!!!

TeasingAngel 2009.04.02. 12:01:00

@Miss Marple: nálam is 10 pont. nathanp-t homlokon csókolta a múzsa, nem először.

hgraa 2009.04.02. 12:07:44

@nius: Szerintem ez filmen nem jönne ennyire át. Bár ki tudja.

Gbatchee 2009.04.02. 12:17:39

Fasza ez a poszt. De ezt a Tardát seholse találom. Merre van?
Egyébként nagyon jófej gyökerekről szólnak az írások. Tipikusan a falusi (de lehetne városi is) suttyó legalja...
Már bocs. :))

Sealed tender 2009.04.02. 12:28:36

"Ott meg voltak vagy ezren, a Faja próbálta mondani, hogy sürgős a srác, nem tud beszélni se', de volt olyan fazon, aki meló közben esett pofára, szöggel teli szájjal"

Itt konkrétan nyihogott az egész szoba.

Celtic 2009.04.02. 12:41:39

Csucs :) Eddig nem szavaztam itt jobboldalt, de most Benoke megerdemelte :) Ezt mar nehez lesz uberelni, a negyvenharomban mar tul magas a lec :)

decoati 2009.04.02. 12:43:13

Mai mottó: azé a világ, aki túléli.

Pilgram (törölt) 2009.04.02. 12:44:47

Benőke nevéről az örökbecsű (modoroskodok..) Mucsi-Scherer jelenet a villanyszerelésről:
"Jól kibaszott veled az anyád Róland, amikor ezt a nevet adta!" :))

Kispista (törölt) 2009.04.02. 12:53:10

Sírva röhögtem, asszem te vagy a király:)

Loialan 2009.04.02. 12:56:35

@vodi: Abbamaradhat 100-nál, ha tényleg kezd egy új sorozatot...

Dolington 2009.04.02. 13:03:46

@TeasingAngel: Neem, az idézőjel csak Hoel kartárs miatt volt. Rád azért szebbet írnék, nem azt, hogy kvajófej.. .)

baliquez 2009.04.02. 13:03:53

a "gádzsi" kifejezés használata és a göndör szőke fürtök között némi ellentmondást érzékelek. Kivéve ha szőkítettcigány a Benő, akkor stimmt.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.02. 13:08:19

@baliquez: ne érezz, Nyelvész Józsi megkutatta.
A gádzsi beépült, még bölcsészek is mondják részegen. (mondjuk abból ismerek olyat, akinek az a bebaszott csajozós dumája, hogy mit szólnál egy kis nyálcseréhez).
ilyen ez.
:)

az igazi doka 2009.04.02. 13:18:39

Irodalmi Nobel díjat neki!!

Edward Nygma 2009.04.02. 13:41:46

"lepkeizom"
:DDDD

Komolyan, kell ez a blog, mint a reggeli kávé.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.04.02. 13:51:28

Nekem konkrétan jóljönne reggelente egy ilyen lyukasztós ember, mert nekem volt, hogy nem ment a dolog....

Szegény azért mekkorát koppanhatott?! De legalább futhatott kéz a kézben Cilikével:)

Latz von W. 2009.04.02. 13:53:57

Ez kurva jó poszt volt. Azt hiszem, új törzsolvasótok leszek. :D

Éljen Tarda! :D

ZON 2009.04.02. 13:54:28

"Ropogós bőrdzseki"-kegyetlen. Nyilván eredeti Repsol téma, Brnoban nyúlták a Honda-boxból.:)

The Green Manalishi (törölt) 2009.04.02. 14:22:00

Óriási! Különösen szép, ahogy a jellegzetes karaktereket, mozzanatokat leírja ("ott forgott menet közben a seggek után így felsőtestből" - annyira előttem a suttyó műmájer archeotípusa!), de az egészet valami épp eltalált mértékkel, mesterien adagolva. Trágárságból is épp annyi, ami belefér, de nem válik öncélúvá - mestermunka, no!

-Feco- (törölt) 2009.04.02. 14:26:05

Baszod, ez odabaszott baszki :)

Volt egy hasonló arc a koleszban, kb háromévesen rájött hogy neki küldetése van a Földön, és mindenkit akinek puncija van, meg kell szereznie. Ezen erősen dolgozott, ugye van a mondás hogy nem lehet minden nőt megszúrni, de azért törekedni kell rá. Zolika nagyon rajta volt ezen, konkrétan képes volt elmenni valakivel faszom modellválogatásra (érted, modellválogatás Szatymazon, a művházban, istencsászár munkalehetőséggel a Békés Népe 3. oldalán), meg egyéb faszságokra. Na, neki volt a kedvenc csajozós dumája, hogy csókolóznék a punciddal, de nyelveset. Ezzel nem volt sok sikere, de váltig állította hogy de. Volt a Jenci, kicsit anyafia, a szülői kötelék odáig volt, hogy koliban lakott, de eszményi szobatárs volt. Bár kicsit büdös, de ez is a családi kötelék miatt volt, képes volt arra, hogy hétfő reggel jött meg, este nem fürdik, mert kedden már csak egy nap, és szerda este hazautazik, otthonaludni, mert anya csinált aranygaluskát. Aztán csütörtökön reggel visszajön, és mivel pénteken már megy haza, akkor sem fürdik. Ezt egyébként akkor is megtette, mikor májusban 30 fok volt, és erősen résztvett a koleszos focicsapatban... szal jó srác volt. Na, volt egy csaj, akire Jencike ráállt, teljesen odavolt, hogy neki szüksége van a szőke Jolánra, szegénynek az anyjáék elég szar nevet adtak, házon belöl Jo volt a neve, ez mégsem olyan vidéki. A Jenci ott kúrta el az egészet, hogy Zolikától kért segítséget, mint nőügyekben jártas szakembertől, mit kellene csinálni. Zolika egyből el is kezdte oltani, hogy mielőtt randi, minimum kétszer verje ki, mert különben ideges lesz, na ezzel nem is volt baj, Jenőke szobatársai már petíciót is írtak a makkcsattogás ellen, mert a srác minden este főpróbát tartott a randihoz. Kellett valami alkalom, meg valami ütős duma, Zolika szerint a puncismárolós dumára ugranak a nők. Jenőke lement az egyetemi klubba, ami eleve furcsa volt, mert túl sok bőrszandálos-fehérfrottírzoknis ember nem járt arra, furán is érezte magát, azt mivel gondolta hogy kell az állóképesség ha meghódítja Jo-t, elkezdett erősen vodka-redbullozni, éppen akció volt, ilyen kis homokozós vödrökbe töltöttek két deci vodkát meg két redbullt, mondani sem kell hogy a gyerek mata lett. Nagy nehezen odavánszorgott Jolánhoz, és előadta neki a tutit...hát, nem lett érdekesebb az éjszakája, úgyhogy aznap is az ashole vidókra rángatta a makkot, a szobatársai meg erősen krákogtak....

hgraa 2009.04.02. 14:45:21

@The Green Manalishi: Pontosan az arányok miatt gondolom, hogy ilyent séróból nem ír senki. Szerintem nathanp-nek már régen kész az összes rész, csak apránként adagolja nekünk.

Miss Marple 2009.04.02. 15:02:11

@aargh: Rejtő Jenő úgy írta a legjobb regényeit, hogy kávézgatott-eddegélt a kávéházban (már amikor éppen nem a légióban vagy a munkaszolgálatban volt), és minthogy általában nem tudott fizetni, ott helyben megírt egy-egy fejezetet az épp a fejében lévő sztoriból, amit azonmód kávéfoltosan át is adott kéziratban a kávéház tulajdonosának, aztán amikor összeállt az egész, a tulaj kiadta ponyvában. És kaszált rajta, mint állat, de a kávék ára legalábbis bejött. Szóval a tehetségesebbje fejben is tud írni.

leone007 2009.04.02. 15:57:27

@aargh: nem tudom. nathanp egyre jobb. folyamatosan javul az írások minősége, és ez nem egy hivatásosra vall, hanem egy nagy tehetségre aki most bontogatja szárnyait. Megjelenítő erő, történet, nyelvezet, mind napról napra jobb, kiforrottabb.

@nathanp: Valóban jó lenne ha lehetne besztposztra szavazni. Vagy legjobb 4 re. mert nekem 4 nagy kedvencem van. 20, 32, 38, 43 :-)

hoel 2009.04.02. 17:25:50

Újabb nagy poszt.
Egyébként sztem is készen van összes, még az is lehet, hogy nem csak fejben.Én könyv alakban szeretném látni Tardát, a megfilmesités mindig mellényúl.

hoel 2009.04.02. 17:26:36

Ja: a Fecóé is jópofa.

Radír 2009.04.02. 17:26:48

Nagyon jo posztok!!!Blogtalit a Panorámába!!!!

2009.04.02. 19:01:06

Ez odabaszott rendesen. Kajakra. :)

"Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál meg."

Uhhh... ismerős archetípus, nálunk is volt ilyen anno, konkrétan rajta röhögött az egész évfolyam.

hgraa 2009.04.02. 19:54:05

@Miss Marple: Ez jogos, de amennyire én tudom Rejtő a legjobb regényeit nem tök kezdőként, hanem komoly újságírói múlttal írta.

hgraa 2009.04.02. 20:00:13

@leone007: Ezt én is észre vettem!! Mintha tényleg egyre jobb lenne. Nagyon élnek, nagyon plasztikusak a figurák. Teljesen komolyan persze én sem gondolom, hogy hivatásos lenne, de azért annyira nem lennék meglepve, ha mégis.

Miss Marple 2009.04.02. 20:23:58

@aargh: Hát turkáljuk meg egy kicsit nathanp múltját... :)

Egyébként én is egyetértek azzal, hogy a szerző írásminősége egyre fejlődik. Őszintén szólva az első öt-hat darab inkább felejthető, de pl. ez a mai úgy nyomdakész, ahogy van. Szóval kellene egy jó kiadói szerkesztő (meg egy kiadó...), aztán állhatunk sorba a dedikáláson.

hgraa 2009.04.02. 21:09:35

@Miss Marple: Jaj, nem akarom megturkálni nathanp-nek semmiét! (Cicukát inkább megturkálnám.)

Egyébként nem biztos, hogy csak akkor jön el a Kánaán, ha kinyomtatják (neki persze lehet, mert akkor sokan megvennék.) Ezt a blogosdit pont az ilyesmiknek találták ki. Nekem ez a címkefelhő, satöbbi, nagyon bejön.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.04.02. 22:35:37

@aargh: @Miss Marple:
nem kell kutatni, lehet kérdezni. :)
a dumás posztban vagy itt:
ahetbloggere.blog.hu/

Nem tudom, ki jelentett fel, de köszönöm, basszátok meg :D

feltételes reflex 2009.04.03. 13:46:28

@Miss Marple:

bocsánat, de úgy tudom, soronként fizették, és volt, hogy egy mondatot tépett le, és azzal a fecnivel küldte át a fiút a szerkesztőségbe, aki azonnal hozta is a kávépénzt...:))
süti beállítások módosítása