Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.31. 09:00

Negyvenkettő

Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel. Az persze örült az ovációnak, sőt még az epiláló gépnek is, ami a fődíj volt, mert megoldódott a nővére születésnapi ajándéka. Az Andrea viszont kicsit megbántódott, azt mondta, annyira azért nem szőrös, és különben is, ha elkezdi szedni, csak erősödik. A geci Bandi vigyorgott, hogy azért a barkódat próbált meg lekapni, erre az Andrea hozzábaszta a dobozt, hogy te szemétláda, de elvétette, azt' az egész szar az ünnepi húslevesben landolt. Ez ám a pillangó-effekt, baszod.

Nagy ritkán az üzletvezető Jancsi bepróbálkozik ilyen programokkal a Panorámába', azt mondja, hogy Pesten ezek nagyon mennek, legyen már valami változatosság, ne csak az, hogy funkypéntek, vagy house, szombatonként meg a sima diszkó.

Volt egyszer Ladies Night, jött két szálkásra gyúrt táncos gyerek, persze azt nem lehetett megcsinálni, hogy a csávók ne mehessenek be, a porta is mondta, hogy ezt nem vállalja, hetven-nyolcvan rendesen bealapozott embert, akiknek a csajaik bent visonganak a pesti köcsögök olajos felsőtestétől, még ők sem tudnak visszatartani. Annyi volt, hogy a nők elől sikongathattak a dobogónál, meg befelé mindenkinek mondta a porta, hogy ne kiabáljanak be, meg ne dobálják meg a táncos csávókat, mer' akkor viszont tényleg ki lesznek baszva. A fellépés előtt az egyik csippendél gyík kiment brunyálni, beállt két helyi arc közé, azt' miután lenézett, gúvadt a szeme rendesen, gyorsan elrakta a répát, azt' ahogy visszament, sutyorgott a spanjával, majd szóltak a Jancsinak, hogy mégse' lépnek fel. A Jancsi persze rugózott rajta egy kicsit, hogy ne basszanak, rájuk van alapozva az este, de a két gyerek azzal jött, hogy mennyi pali van odakint, nem erről volt szó, nem akarnak gondot, hogy a nőik bezsonganak rájuk, azt' az egész fellépés balhéba fullad, persze amitől igazán fostak, az az volt, hogy nehogy röhögésbe fulladjon. A végén még ők adtak tíz rugót a Jancsinak, az meg mondta, hogy azt felejtsék el, hogy akár a környéken felléphetnek valaha, de a kisebbik gyerek konkrétan már a karrierjén gondolkodott, meg hogy ezután inkább személyi edző lesz.

Most meg a Jancsi erre a vizespóló-versenyre volt ráindulva, még a Deutsch-ot is meggyőzte, hogy legyen nyeremény, pezsgő, meg valami csajos cucc, első körben műbrét akart, de a pultos csajok mondták, hogy az gáz, azt' amikor rákérdezett, hogy ők minek örülnének egy ilyen versenyen, a csajok slusszkulcsot, meg gyémántot mondtak, de a Jancsi mondta, hogy olyasmire gondoljanak, mint egy orrszőrnyíró, amit ő nyert kuponnal, na, akkor jött az epilálós ötlet, ami elég csajos, meg hasznos is, így a Jancsi megvette a gépet a Metróba'.

Már két hétvégével előtte fűtögette a jobb csajokat, hogy na, indultok, készítitek a fehér pólót, van esély, van esély, még azokat is kapacitálta, akiket szemmel láthatóan a legnagyobb kosaras cickótartó tartott egybe', sőt még Ágikánál is bepróbálkozott. Ágikát már nyolcadik óta ""-nak hívják a háta mögött a köcsögök, annyi, hogy az évek során egyre hosszabb az ú. Sejtheted.

Aztán a nagy szombaton a Jancsi már tíztől kint állt a ruhatárnál, hogy kifigyelje, melyik csaj jött fehérbe', de csak egyre idegesebb lett, mert nemhogy kevesebb gádzsi jött el, mint szokott, de azok is fekete pulcsiba', meg pirosba', és egyik sem úgy nézett ki, mint akit le lehet önteni egy vödör langyos vízzel. Pedig már az egész színpad le volt terítve szétvágott fekete kukászsákokkal, rendesen összeszigszalagozva, hogy ne ázzon el a technika, de úgy tűnt, hogy befullad a program rendesen. A két diló picsában reménykedett még, akik általában arra várnak, hogy levarrja őket valaki egy-egy buli után, de a végén rendre nagy szemekkel pislogva utolsónak maradnak, hátha ők kapnak az alkalmon, azt' amikor befutottak, rá is kérdezett, hogy na, villantotok, de azok mondták, hogy nem vagyunk mi ribancok, mire alig tudta megállni, hogy nem a lófaszt nem, meg ezektől a kancsal csőmellektől úgyis csak kiégne a szemünk, de üzletvezetőként mégse' mondhatott ilyesmit.

Aztán egykor lehúzták a zenét, volt is fütyülés rendesen, de akkor a Jancsi kiállt, azt' bemondta, hogy itt a várva várt vizespóló verseny, meg magasra emelte a lila felmosóvödröt, arra persze már kiabálgattak a gyökerek, hogy csöcsőőők, meg gyerünk csöcsösök, lássuk a tejcsárdákat, meg röfögtek, ilyenek. Pont az a bátorító hangulat volt, baszod, amiben minden jó csaj villantana.

Azt' végül az Anti belökdöste az Elzát, az meg csak vigyorgott besztondulva, hogy felőlem, de a csaj full fiús, ilyen kis biszbasz mellei vannak, oké, van akinek bejön, meg minden, de nagy esélye nem volt, viszont a Jancsi kurvára megörült, hogy nem sül be a buli, azt' kiabált is a mikrofonba, hogy hol a bátor kihívó. Na, ekkor jött a Bandi, már lájtosan be volt baszva, azt' vigyorogva feldülöngélt a színpadra a nagy testével. A Jancsi meg, hogy ne má', lányok kellenek, de a Bandi mondta, hogy a kis faszomat, az nem volt kiírva, azt' mivel a közönség füttyögött meg tapsolt, végül belement, hogy a Bandi is induljon. Leöntötte őt is, meg az Elzát is, szólt az a 9 és 1/2 hetes zene, na ekkor már mindenki üvöltött, hogy rázzátok a melleiteket, mire az Elza csak a fejét tudta ingatni, így félig lehajtva, de a Bandi olyan csöcs meg hasrázást mutatott be, hogy beszarás.

A végén az nyert, aki a nagyobb ovációt kapta. Persze a Bandinál majd' leszakadt a ház. Az Elza meg leült, azt' bealudt, az Anti meg besértődött a spanjaira, hogy menjenek a faszba, mi van, buzik, meg nehogymá', a vékony csajok tök csinosak. Azok meg mondták neki, hogy ja, bazmeg, ha élnek.

A Jancsinak meg nagy kő esett le a szívéről, mer' végül siker volt, de azt mondja, most egy darabig marad a funkypéntek, meg a sima diszkó szombaton.


Következik: Benőke találkozik Istennővel - Lagzi a sörözős Petinél - Sörtúra Prágában

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr181036812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.31. 09:28:55

Hát ez elsőre felidézi a falusi bulik hangulatát :D
Habparty nem lesz a Panorámában, baszod?

Jim 2009.03.31. 09:38:11

"Fasz tudja, mire számított a Jancsi, amikor meghirdette a vizespóló-versenyt a Panorámába', arra biztosan nem, hogy a szakács Bandi nyeri meg a tekintélyes csöcseivel."

Ha ennyinél megáll a mai sztori, már akkor is kurva jó:)

jpmjpm 2009.03.31. 09:39:16

A vidéki csajok félhomályban dugnak mint gép, de nyilvánosan játszák a szüzet, jól vettem le ezt a sztoriból?

"...ja, bazmeg, ha élnek.". Ezen beszartam. :)

wirtha 2009.03.31. 09:42:27

regisztráltam.
nem bírom.
az egész blog nagyon korrekt.

full respect nathanp

wirtha 2009.03.31. 09:43:30

"Mú"-nak hívják a háta mögött a köcsögök, annyi, hogy az évek során egyre hosszabb az ú. Sejtheted."

azért arra, hogy lógócsöcs, ez kifejezetten kíméletes megfogalmazás :)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.31. 09:51:50

@wirtha: köszi, hogy ezért regeltél ;)
"kifejezetten kíméletes megfogalmazás" - meg úgy rövid, hogy a végtelenségig fokozható :D

-Feco- (törölt) 2009.03.31. 10:01:56

Bazz, jut eszembe. Egyetemen volt gólyabál vagy mi a csöcs, ez általában arról szólt, hogy a kis vidéki libusok felvették a habcsókjelmezt, a srácok meg öntötték magukba a pancsoltbort meg csapoltsört, azt hajnalra mikor a két társaság már nem igen alacsonyra tette az igényeket (ahogy a mondás tartotta, ma megbaszunk valakit, az sem baj ha nő lesz) akkor elindult a lamúr az aula hátuljában. Volt a kis Ricsike, eléggé elbánt vele az élet, úgy nézett ki mintha Pumukli és Harry Potter szerelmének gyümölcse lett volna, szóval a genetikai lottón nem húzták ki egy számát sem. A gyerek már erősen bealapozott sheribrendiből, meg tolta rá az ászokokat, azt elhúzott, ahogy monta megsiratni a kobrát. A gyerekről az a hír járta, hogy részegen is megáll a lábán, konkrétan három lába van, legalább ennyi esélyt kapott az élettől. Na, jön ki a budiról, kurva nagy mokka a szeme körül, de vihog mint a hiéna, kérdezzük kit kell tarkónbaszni vascsővel, aki ezt művelte vele? Mutogat - mert a vihogástól beszélni nem tudott - az egyik rendező gyerekre, szarrá gyúrt meg varrt kopasz ökör, hogy ő volt. Na, itt azért visszavettünk a vascsöves fenyegetésből, meg nekünk jobb lett volna az a cső ha támaszkodhatunk rá, mert eléggé rázták alattunk a talajt. Kiderült, hogy Ricsike áll a piszoárnál, szigorúan a homlokával támasztja magát, mikor melléáll a mókus. Ricsike átnéz, bambán, azt lenéz, és elkezd röhögni: "te et tényleg fasznak hívod???"... azt már kapta is a kokit a szeme alá... Két hétig megvolt neki, de minden alkalommal ha tükörbe nézett, vigyorgott mint a vadalma, meg mi is egy jó darabig. Az a kopasz gyerek többet nem jött bulira dolgozni, elkérte magát valami óvodai segédmunkásnak, talán ott még nem ciki ez a méret...

metset 2009.03.31. 10:14:45

@jpmjpm:
Nekem is ez volt a mai nyerő beköpés. Szvsz a mai hivatal.blog.hu ütősebb, de azért ez is ott van, sőt itt a bonus Feco is (habár a múltkorija neki is jobb volt).

2009.03.31. 10:15:47

"annyi, hogy az évek során egyre hosszabb az ú"

Na, ez ma mindent visz.

Nathanp, ha abba mered hagyni megkeresünk! ;-)

borleszk (törölt) 2009.03.31. 10:39:03

a 100adik bejegyzés után ki lehetne adni könyvben :) amolyan parasztbibliaként ;)

Pilgram (törölt) 2009.03.31. 10:44:19

"arra persze már kiabálgattak a gyökerek, hogy csöcsőőők, meg gyerünk csöcsösök, lássuk a tejcsárdákat, meg röfögtek, ilyenek. Pont az a bátorító hangulat volt, baszod, amiben minden jó csaj villantana."
tökéletes hangulatfestés. riszpekt.

golyo1974 2009.03.31. 10:52:18

Jaj de jót vinnyogtam itt csendes magányomban :-)) Köszi megint!

Gőge (törölt) 2009.03.31. 11:23:10

Le kéne már ruccani egy funkypéntekre Tardára szerintem. Viszünk Krajcárszilvát meg Csapláros Sárdonét!!!:-)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.31. 11:32:36

@Gőge: szerveződik. a Dumálós posztban. hamarosan.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.03.31. 12:02:26

Óbazmeg, de király!

Izomtibor is acélos sztorit nyomott, Feco története is üt.

Jó kis nap ez a mai.

tomi888 2009.03.31. 12:09:30

@-Feco-: Ezt hogy gondoltad? A vegen mar enyhe nepmesei elemek is megjelennek:)

A hozzaszolasokban meg makksag kicsit azt mondani, hogy "videki csajok". Ha jelentene is ez a jelzo valamit, biztos nem negativ dolgot.

Rollende Landstrasse 2009.03.31. 12:10:09

"Ez ám a pillangó-effekt, baszod." – Ha itt ér véget, akkor is címlapra kerülhetett volna.

KÁJZERSZÓZE 2009.03.31. 12:18:37

nathanmp: nem bírok leszakadni ezekről a sztorikról baszod! jeeeeeeeeeeee

Határozott Szándék (törölt) 2009.03.31. 12:22:24

nathanp, ezt én is megvenném papírkiadásban. :DD

golyo1974 2009.03.31. 12:22:44

@nathanp: Most felizgattál :-)) Megyük Tardára BULIZNI :-)))) Mikor-mikor-mikor!!!!

KamukáZé 2009.03.31. 12:24:49

"Ez ám a pillangó-effekt, baszod."
áááá baaaazzzz :D

mizie 2009.03.31. 12:30:50

Tarda Tarda Tarda!

answer 2009.03.31. 12:33:04

genetikai lottón nem húzták ki egy számát sem. Padlót fogtam...XD

Mokele-Mbembe 2009.03.31. 13:12:38

Veszélyes függőséget váltottál ki nálam, csezmeg.

hoel 2009.03.31. 13:16:53

Jó a poszt- szokás szerint. A Fecóé is kedves.

OmegA404 (törölt) 2009.03.31. 13:18:16

Űrsüti a történet.
Beszartam...

sáklit (törölt) 2009.03.31. 13:24:04

hosszú múúú = bitangcsöcs

BaT2 2009.03.31. 13:27:01

nathanp, a nevednek van köze a Heroes-beli Nathan Petrellihez?
A sztori mint mindig, most is nagyon jó, grat%

-Feco- (törölt) 2009.03.31. 13:36:35

@tomi888: a vidéki csajok meg a vidéki libusok között van némi különbség, de ezt majd kifejtem egyszer részleteiben...komplett fajtakutatási eredményekkel alátámasztva :)

bad little girl 2009.03.31. 13:51:43

Hűűűű, bazz ez most kimondottan cool volt.
A"főnököm" csak azt érzékelte, hogy a monitorom mögé bújva szakadok....10 perc múlva ő is ugyan így tett :-)

az igazi doka 2009.03.31. 14:41:21

Nagyon jó a történet..szinte láttam magam előtt,mivel nekem is van egy hasonló jellegű kis falusi csehóm.
A múltkor nálunk zsíroskenyér party volt..képzelhetitek..falú bikái,meg városi csajok a pultosok mini szoknyában,
mikor kezdett laposodni a dolog,kitaláltam hogy zsirokenyér evö verseny....persze nemcsak úgy egyszerűen ahogy otthon ennéd......kenyér...fél centi zsír..vastag karika lila hagyma,só mint állat..vegeta mint két állat..csípős piros arany,csípős piros paprika..
Igazából nyeremény nem is nagyon kellett,mert hát úgyi mindenki a pultos csajoknak(arra felé kevés a..hogy is mondjam emberszámba vehető nő)akarta bebízonyítani ..ő a FALÚ BIKÁJA! ..
tehát akor kezdjűk..azt látnotok kellett volna..a sok szerencsétlennek potyogtak a könnyei ,úgy tömték a zsírosdeszkát..az elsőnél még büszkén faltak..a másodiknál a már említett könnyek.....a harmadiknál fele feladta..
maradt a két legynagyobb szájú...dacból..ha beledöglöm akkor is..
Én meg jót nevettem magamban..hátúl dörzsölgettem a tenyerem...wazze...máma inni fogtok, erre muszály!!
a nyertes nemvolt kétséges,ezt szinte előre tudhatta mindenki..A srác..nem akarom néven szólitani..épp akor szabadult a koterból ahol röhej miért volt ,de az egy másik sztori,
és ekkor jőtt a lényeg..bevétel úgyi megvolt rendesen,ahogy számítottam...de a falu bikája...úgyi aki azért evett meg 9 darab kibacottúl csipős kenyeret hogy vagyánykodjon a pultos előtt...há nem felszedte tényleg az egyik pultost??!!!
Bár útolag visszagondolva már értem..éhes volt mint állat mert rendes kaját rég evett..tehát tudtuk ő fog nyerni,gondolom a pultosom is tisztában volt vele hogy a srác nagyon kilehet éhezve,tehát nemcsak úgy meg lessz pamacsolva.....hát most mit mondjak..
Megéri falu bikájának lenni,mert tényleg formás a csaj!
u.i.:Ez lehet bénán sikerűlt mert még nemrégóta írkálok ilyeneket..ezért bocsi!

decoati 2009.03.31. 16:53:14

pillangó-effekt, heh öcsém, nem gyenge! Az ilyenek miatt jövök nap mint nap. Meg hogy íze van minden sztorinak.
Köszi!

hotten totta 2009.03.31. 18:09:16

Ez a világ legjobb blogja, kétség nem fér hozzá:-)

daneeka 2009.03.31. 20:51:51

Azt vágjátok, h ma van Benőke névnapja?

blogkommenter 2009.03.31. 21:20:31

Melyik az a "dumálós" poszt???

TeasingAngel 2009.03.31. 21:48:25

jobboldalt polo konteszt alatt. nathanp spórol a sorokkal uh nem válik el feltünöen :p

TeasingAngel 2009.03.31. 23:03:14

most látom, hogy lagzi jön... alig várom!

Petiking25 2009.04.01. 08:43:30

király post, köszi! :)

Tutó 2009.04.03. 18:48:01

Kedves nathanp!

(Talán éppen most olvassa...)
süti beállítások módosítása