Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.28. 09:00

Negyven

Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az Iván meg csak unatkozott, meg amúgy is be akart menni a Westendbe, hátha tud kukázni valami kis plázás gádzsit, akit leszopathat egy üres vagonban.

A vonaton bebambiztak rendesen, a Nándi faterjának házipálinkája ment Red Dragonnal, Bicskénél még ment a veretés, meg a techno a kihangosított mobilon, azt' a Nyugatiba érve beütött a cefre, alig tudtak bebotorkálni a Westendbe. A következő két óra nagyjából ki is maradt, jobb is, mert csak arra emlékeznének, hogy befingtak a Jeans Factory-ba, ittak a szökőkútból, meg lekecsöpöztek egy kiscsákót babakocsiban, amit első körben nem vágtak le a szülei a tömeg miatt, de aztán az anyuka elkezdett sivalkodni, hogy vért hányt a kismókus, össze is szaladt mindenki, mák, hogy a kiskölök vigyorgott, azt' közelebbről már kiderült, hogy csak lezabálták a magasból.

Estére úgy-ahogy kijózanodtak, meg a Kocka is beszerezte az okosságot, azt' benéztek még egy szexshopba, műpinákat tapizni, meg fotózkodtak a négykézlábas csücsörítő guminővel az üzlet közepén, míg ki nem lettek baszva, aztán bóklásztak még a Körúton, de kurva hideg volt, így már kapunyitásra odamentek a csarnokba. Éjfélre, mire kezdett elindulni a buli, úgy bebogyóztak, hogy a Nándika a klozet tükrében azt figyelgette, mi a faszt néz az a csávó, a Kocka meg kockázott volna egy oszlopnál, de csak végteleneket tudott rajzolni a levegőbe bal kézzel, jobbal meg a golyóit markolászta a zsebén át, mer' az olyan jónak tűnt.

Az Ivánnak annyira nem jött be a zene, konkrétan légkalapácsnak hallotta, amit néha kikapcsolnak, hogy hallatsszon a fogfúró, azt' inkább az előtérben bóklászott, hátha talál valami ismerőst. Két ilyen sűrű fazont be is nézett tatainak, de nem, angyalföldiek voltak, de azért összespanoskodtak, sőt a végén kérdezték az Ivánt, hogy afterba jössz, geci, a Zsötyónál nyomjuk Újpesten. Mondta, hogy nem, mer' a spanjaival tolja, de volt a csapatban egy ilyen nagyszemű barna kiscsaj atom dudákkal, azt' az is mondogatta neki, hogy gyere má', lesz minden, meg lazítunk, tekerünk, ilyenek, nyomkodta a melleit az Iván alkarjának, meg még a seggét is megfogta, ahogy dumált. A vonat meg úgyis valamikor kilenckor ment, gondolta még mindig jobb, mint a peronon pecózni a hómikkal, ráadásul a Kockáékat kurvára nem találta. Végül már öt előtt megindult a csapattal, bevágták magukat egy M3-as bömösbe meg egy szakadárabb Alfába, voltak vagy tizenketten, a nagyszemű bula konkrétan az ölében ült, azt' kigangoltak valahova a víztoronyhoz.

Kiderült, hogy a Zsötyó nem is volt a buliban, ki van tiltva állítólag, minden porta ismeri, mer' elég balhés, de csak bulin, állítólag a fények csapják ki nála a biztosítékot, volt, hogy egy benga kopasz arcába belebaszott egy fényrudat, meg is kellett állítani a bulit, mer' állt a bárpulton, egy tálcával meg egy lila fényrúddal, hogy jöhet bárki, meg lesz baszva, de amúgy meg azt mondják tök nyugodt, afterba', meg bulin kívül.

És tényleg, az Ivánnak is puszival köszönt, szevasz ember, kérsz valamit, az Iván kérdezte, hogy mit lehet, a Zsötyó meg, hogy mindent, nem jártál még nálam, mi, az Iván persze nem, az arc meg átkarolta, hogy gyere akkor válogassál, azt' bevitte a kisszobába, még kiszólt, hogy vevőm van, szolgáljátok ki magatokat.

Na, a kisszoba, baszod, maga volt az illegál tréd kft telephelye. Vagy tíz autórádió egymáson, de ilyen kitépett, még a zsinórok ott lógtak ki belőlük, petárdák, kamu Levi's övek, viperák, sokkolók, meg két gázpisztoly, azt' a gyerek még a vitrint ki se' nyitotta. Az Ivánban még a szar is megállt, nettó száz év, bazmeg, csak úgy a heverőn, meg a polcokon. A sarokban meg egy ember nagyságú lila plüssnyúl, amit bámulhatott rendesen, mer' a Zsötyó röhögött, hogy ja, az a Drugs Bunny, tele van a picsája koksszal meg bogyóval, mennyi kell, apám, diszkontba' adom. Az Iván meg mondta, hogy ő nem olyan nagypálya, vágod, vidéken élek, kis helyen. Erre a Zsötyó elkezdte faggatni, hogy mégis merre, az Iván nagyjából belőtte, de Majort mondott Tarda helyett, biztos, ami tuti, azt' az arc meg elkezdte mondogatni, hogy lehetnél ott az emberem, arrafelé még nem képvisel senki. Az Iván nem fosott volna be, ha nem forgatja közben a gázpisztolyt a tag a kezében, de így egyre melegebb lett a süti, csak makogott, hogy arrafelé nincs ilyesmire kereslet, de a Zsötyó leugatta, hogy a faszt, hát ilyesmire mindenhol van, ne legyél már ilyen szarfasz, mer' felbaszol agyilag. Na, ezt nem akarta az Iván, mer' a kocsiban már eleget hallott az idegbetegségéről, mondta is, hogy jól van, meg menjenek ki, igyanak valamit, de a Zsötyó már hangosan beszólt, hogy nem megyünk ki innen öcsém, amíg nem mondod a tutit, most akkor beszállsz vagy sem, azt' közben böködte az Iván vállát a gázpisztollyal. Na, ez már full para volt, az Iván kezdett rendesen lefehéredni, de aztán kinyögte, hogy nem gáz, ha nem? A Zsötyónak erre lelazult az arca, azt' mondta hogy, nem, gyere menjünk, toljunk valamit. Ennyi volt, többször hozzá se' szólt.

Az Iván meg még fél órát elücsörgött, kapkodta a fejét közbe' jobbra-balra, hogy jön-e valaki zongorahúrral, hogy kinyírja, de semmi. Aztán egy kamu dumával, hogy kimegy pisálni, felkapta a kabátját, azt' lelépett. Még szívott egy negyed órát a kapuban, mer' zárva volt, közben, mint az őrült hívogatta a spanjait, de nem vették fel, aztán egy pincsis öregasszony kiengedte, meg elmondta, hol van a metrómegálló.

A Nyugatiba' a peronon ott volt a két haverja, tájoltak egy padon, lebaszta őket, hogy mi a kurva anyjukér' nem vették fel, ők meg csak nyökögték, hogy te hova a kurva anyádba tűntél, amiben igazuk volt, azt' ő is leült egy padra egy ótvar büdös hómi mellé, de ez most nem zavarta. Még cigit is adott az arcnak.


Következik: Vizespóló-verseny a Panorámában  - Benőke találkozik Istennővel

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr451030470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2009.03.28. 09:22:10

Huhh, már aggódtam Ivánért, mert mi van, ha elvállalja Zsötyó terdai területi képviseletét és megrontja a tisztaszemű vidéki tanuló és dolgozó ifjúságot? De azért anniyra nem kellett volna, hogy tele legyen a gyatyó, a nagyszemű dudás barnát levarrhatta volna a relaxa szobában.

golyo1974 2009.03.28. 09:22:39

Szegény Iván!!!és "Még cigit is adott az arcnak." :-)) Tudtam, hogy reggel az én napom :-))

golyo1974 2009.03.28. 09:27:32

@Hepciás: Megelőztél .......hhhhhh

MrMojo 2009.03.28. 09:31:43

Nathanp!

Köszi! A nap fénypontja vagy!
:-))))))

Még IzomTibit is lenyomod!

Celtic 2009.03.28. 09:42:56

Huh, azert kellemetlen erzes lehetett egy idiotaval egy szobaban, mikozben a bacsi kezeben gazpisztoly van...

De amugy kurva jo, vagod! :)

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.28. 09:53:32

Iván azért egy gázpisztolyt is lenyulhatott volna, és egy ámokfutás Tardán poszt máris adott :)

Mitya Ivanov 2009.03.28. 09:58:40

"a Nándika a klozet tükrében azt figyelgette, mi a faszt néz az a csávó"

még jó hogy ma nem melózom, igy nyugodtan fetrenghettem a földön vinnyogva és majdnem behugyozva

Tengertánc (törölt) 2009.03.28. 10:07:19

"Az Iván meg még fél órát elücsörgött, kapkodta a fejét közbe' jobbra-balra, hogy jön-e valaki zongorahúrral, hogy kinyírja, de semmi."

Ezen de röhögtem.:) Főleg azért, mert én is voltam hasonló szituban megboldogult ifjúkoromban.:)))

Mitya Ivanov 2009.03.28. 10:13:39

az viszot tutti, hogy Ignác a legzsírabb arc tardán:)

kisebbik rokk 2009.03.28. 10:34:47

Mindig örülök, hogy ezek az arcok alapjában véve mind jó gyerekek. :)

nagyd 2009.03.28. 10:50:58

Jó! :DDD

éés jól indul a szombatom... kösz!

Zzoorroo 2009.03.28. 10:57:16

Izom Tibi összekaphatja magát!

Királyság ez a blog!

Zzoorroo 2009.03.28. 10:59:05

Csak ezt nem értem:

'Iván meg csak unatkozott, meg amúgy is be akart menni a Westendbe, hátha tud kukázni valami kis plázás gádzsit, akit leszopathat egy üres vagonban.'

Egy gádzsit hogy lehet leszopni? Kinyalni még érteném.

Leszopni gádzsót lehet. Na jó, nem okoskodok, nagyon jó volt a poszt.

nyugalmazott partyhuszár 2009.03.28. 11:03:19

olyan volt ez a történet, mint egy rég nem látott áltsulis osztálytárs: kurva ismerős... :)

led 2009.03.28. 11:07:21

@Zzoorroo:
nem szopni, hanem szopatni.

Kósza 2009.03.28. 11:08:50

@Zzoorroo: műveltető ige, he?! leszopAThat

golyo1974 2009.03.28. 11:11:40

"házipálinkája ment Red Dragonnal," :-)))

Hozzá Szóló 2009.03.28. 11:26:31

Ezek a hájperek nagyon komolyak, geci
Zorall!

Jim 2009.03.28. 11:45:33

@Blazzo: hehe, engem hat évesen azzal etettek meg a szomszéd nagyfiúk, hogy mennek verebet lőni, aztán van-e kedvem, mondtam hogy persze, és egy idő után én lettem a veréb, igaz, nem lőttek meg, de folyamatosan rám fogták a légpuskákat, és ilyeneket mondtak, hogy először a töködet, aztán a szemedet, stb, hát bazmeg, én a mai napig úgy emlékszem vissza, hogy annyira sose voltam befosva:))

leon, a proli 2009.03.28. 12:02:26

nathanp, zsötyó ezért kitaposná a buffalóval a belsődet, ha olvasná az Inter Netet

EdBoyWW · http://twitter.com/edboyww 2009.03.28. 12:06:42

Tényleg lenyomod izomtibit. nem gyakran röhögök ennyit ilyen őszintén.

bad little girl 2009.03.28. 12:16:27

:-)jó is röhögve"józanodni" :-)

Soprano 2009.03.28. 12:24:52

na,azt hittem,hogy Ivánnak tök zsír lesz,felmennek kicsit bekokszolnak,megdugja a nagyszemű nagymellű csajt aztán a Kockáék fogják megszívni vagy valami

Hang Ember 2009.03.28. 12:37:55

"Az Ivánnak annyira nem jött be a zene, konkrétan légkalapácsnak hallotta, amit néha kikapcsolnak, hogy hallatsszon a fogfúró"
ezen még most is nyerítek...
Még több ilyet, baszod!

hoel 2009.03.28. 12:45:06

Szegény Ivánon egészen beparáztam, viszont fáj a nyakam a röhögéstől.

GreenEye 2009.03.28. 13:02:24

atom! ide benezek maskor is :D

Mokele-Mbembe 2009.03.28. 13:12:30

Fénycsík ez a blog ebben a kiba szombatban...

greggrant 2009.03.28. 13:18:37

tarda, tarda, megint csak tarda (a.m. tarda, tarda, re-tarda)!

Tolby · http://szupernovember.blog.hu/ 2009.03.28. 13:30:42

"csak végteleneket tudott rajzolni a levegőbe"

rosszarcu 2009.03.28. 15:32:43

Nem akarok nagyon okoskodni de a Tbanya-Bicske-BP vonatok a Delibe vagy a Keletibe mennek a Nyugatiba meg veletlenul sem.

golyo1974 2009.03.28. 15:42:39

@rosszarcu: akkor ne okoskodj :-))) Bocsi

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.28. 16:42:00

@rosszarcu: Ez az! Annyira bebasztak, hogy mentek egy kört ;)

hoel 2009.03.28. 17:25:20

@rosszarcu: Örülhetsz, hogy nem Ferihegyre érkeztek meg, baszod.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.28. 19:39:40

@webmestar: Tatabánya-Bicske-Rákos rendező-Köki-Nyugati, van ilyen, MÁV-partijárat, csak nincs az Elvirában.
:D

Blazzo (törölt) 2009.03.28. 21:48:41

@Jim: ez a legszebb az egészben. Amikor ott vagy, akkor majd lefosod a zoknid, utána eltelik pár év és röhögsz rajta, mint állat.:)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.28. 23:48:03

ráadásul egy nyuszi van a poszthoz tartózó képen...
vagyis nem igazi nyuszi, hanem valami báb vagy figura, ott láthatja mindenki..., lehet, hogy plüss, mittudomén..., de szigorú... :)

"ha nem tudod hová mész, oda bármilyen úton eljuthatsz."
satöbbi..., alice csodaországban...
néhol nagybötűk meg minden, de mindegy is...,
leszarom a vonatmenetrendet...
meg a trendet...
fúú..., ezt a rímet még én is szégyenlem... :))

feltételes reflex 2009.03.29. 05:52:40

"Bicskénél még ment a veretés, meg a techno a kihangosított mobilon"

nálam ennyi:)))

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.29. 09:58:48

@TeasingAngel:
most már igen... :)
sőt, ha legközelebb pingvin lesz, azt is vágni fogom...

www.youtube.com/watch?v=RYbVKZE8EEc

Jim 2009.03.29. 11:45:08

@Backstab: és hatványozódik, mert még egy kis szaros voltam:))

Chinese 2009.03.29. 15:55:21

Mi van Vargánál a kisboltban elfogyott a Hell, hogy Red Dragonnal kellet inniuk a páleszt?

-Feco- (törölt) 2009.03.29. 18:06:19

Bazz, én meg nem dolgozok szombaton, azt ez van, hogy majdnem lemaradok...

Anno Lcaika meg Csabika kitalálta, ha odavernénk a hétvégének, ha a pénteki buli után lehúznánk agárdra, azt szombaton onnan jönnénk fel az esti foglalkozásra. Ez jól is kezdődött, Lacika egy üveg Chivassal nyitott, arra rátolt még egy BB Muskotályt, merthogy születésnapja van. Az Ágika meg legyeskedett körülötte, de aztán kurvaanyázott, hogy az a pöcs még semmire nem képes, állítólag az ujja sem egyenesedett ki, másról meg nem is beszélve. Voltunk vagy hatan, akik elindultunk, hogy akkor leugrunk a híres nyaralóba, amikor kiderült gebasz van.
Tonya, akinek fuvaroznia kellett volna minket nem tudott eltávolodni a buditól 1 méterre, ebben ludas lehetett a megevett 12 gombóc fagyi, meg a megivott 3 üveg BB muskotály. Ez szívás volt, főleg neki, mert elég sokba lett az estélye. A gyerek arról volt híres, hogy kőgazdagok, így bármit is vett, mindig ezresre kerekítette az összeget. Emiatt kurva nagy népszerűségnek örvendett a pultoknál, de még a vécésnéni is vett neki egy üveg pezsgőt szülinapjára. Igaz, azon az estén nyolcezret szart el, de leszarta. Aztán kiderült, hogy a sok lé abból van, hogy a család valami lakatosmesterségben érdekelt, konkrétan úgy nyitnak zárat hogy kulcs sem kell nekik, aztán meg amit találnak eladják. A karriernek vége lett, mikor a telepet bekamerázták, feltűnt a zsaruknak hogy a kockalada éjjel 3kor megy, a csomagtartóból meg kilóg egy szinestévé... ezen megbuktak, a végén a család jó része ment üdülni, elég gázos volt állítólag...
Na, Tonya nélkül gázos a dolog, de basszaisten lemegyünk ha kell gyalog is, mondta Lacika, 32 redbull után eléggé magabiztosan. Irány a déli pu, hajnali első vonat, elég kemény feeling, össze is haverkodtunk valami fehérvári arcokkal akik pestről mentek hazafelé, azt együtt védtük ki a kaller támadását, aki valami jegyet akart. Kapott ő szépen mindent, azt baracskánál majdnem beszoptuk, mert fostunk hogy feljönnek a rendőrök, de kiderült csak a napi bevonulókat várták, tiszta szép, mész a sittre azt várnak a vasútnál.
Leértünk agárdra, két dolog egyből kiderült. Az egyik, hogy Lacika otthon hagyta a kulcsot, a másik, hogy az a kurva ház már nem is agárd, hanem majdnem fehérvár. Annyit gyalogoltunk, hogy a Nike Air Jordanom majdnem lekopott betétig, mire a házhoz értünk. Szomszédok, senki sehol, kurva gáz, mi legyen. Baszod, hédereltünk a kertben reggel 8ig, akkor kitaláltuk irány a popstrand. Pénteki bulizós ruhában reggel be a kisgyerekes családok közé, elég necces volt, főleg hogy Zotya gondolta nem szarozik, azt hófehér alsógatyában bevette a vizet, kifelé meg eléggé meleg volt a szitu, a vizet beszívta a gatya, a gumi is meglazult, azt az ezer anyuka meg apuka között jött ki egy szál péróban, mi meg gecimódra elvittük a ruháját a kürtöskalácsosig, addig kellett elszambáznia, mi jót röhögtünk. A Lacika meg elaludt a napon, gondoltuk ez jó móka lesz, rajzoltunk naptejjel az arcára indián mintákat, baszod az egész feje vörös volt, csak a szeme alatt meg a szája körül volt hófehér, két hétig az utcára nem ment ki utána.
Szombat este meg lementünk a diszkóba, mert a faszom megy vissza pestre, erre habparti volt. Zolika anyázott, hogy az új Replay pólója leázik, hát így is lett, mondtuk neki hogy 1500ért nem lehet igazi, akkor sem ha a Laja azt mondja. A Laja hozott 2000ért Unlimited farmerokat is, nyerészkedett rajta rendesen, azt valaki egyszer elolvasta fénynél, Umlinited volt rávarrva, a gyereket konkrétan agyonverték emiatt, többet nem is láttuk. A habparti jó volt, Csabika a végére kicsit bedurvult, azt összehányta a helyet, a sheribranditől olyat tolt, hogy a betonba belemarta magát a cucc... a végén jöttünk haza a hajnali vonattal, kurva jó hétvége volt, soha többet nem beszéltünk róla.

TeasingAngel 2009.03.29. 18:26:46

@-Feco-: tudod mit, hagyd a saját blogot. Így legalább még a kommentek között is van egy-egy jó történet ;). Azért, ha mégis, akkor szólj feltétlenül!

TeasingAngel 2009.03.29. 18:38:18

@ufó - ablakmosó a Nemzetközi Zűrállomáson: a zufók a youtube-on keresztük próbálják megismerni az emberiséget vagy mi van?!
;)

nyugalmazott partyhuszár 2009.03.29. 19:00:03

@-Feco-: Baszod, ez most nagyon odavert, gondolkodnod kellene egy életrajzi művön, de minimum egy blogon, szerintem dugjátok össze a fejeteket NathanPével, hogy valami mindenkit kielégítő megoldás szülessen :) Pl lehetne a címe az első bejegyzésnek: Ütös hétvégék 1 - A kallerok támadása :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.29. 20:04:27

@TeasingAngel: is...
a yotube adja a vizujalitást...
a másik tájékozódási pont a gumicukor blog..., ez adja a magvas gondolatokat... :))

TeasingAngel 2009.03.29. 20:30:58

@ufó - ablakmosó a Nemzetközi Zűrállomáson: és persze a zufók a magyarokon kérődznek mert annyira ősnép vagyunk;) még a marson is, ugye

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.29. 22:39:40

@TeasingAngel: így van...
az angyal kórustól vettük át a business plan-t, vagy mit..., készítse hát elő az öngyújtóját, aztán hadd szóljon az 'I was lost in paradise', tegyük oda magunk(at)... :))

www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU

-Feco- (törölt) 2009.03.30. 15:30:48

@nyugalmazott partyhuszár: az biztos, hogy magyarország egyik legnagyobb és legjobb szopós-baszós-romantikus regénye lenne...
süti beállítások módosítása