Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.24. 08:00

Harminchét

A Mihály - szül. Misike - maga a két lábon járó antibébi-lexikon. Lehet, hogy genetikus, mert anno a tanácselnök a pirospozsgás, csípős nyelvű édesanyját kívánta, de a terhességet a göndör szőrös háta közepére se', így aztán a Misike maga a nem kívánt terhesség. Aztán mégis lett ő is, meg egy kiutalt ház a tanácstól, meg végül apja is, hogy a faterja a nevére vette, amikor két éves korában elvette az anyját. A srác meg már tíz évesen kotont lopott, azt' próbálgatta felhúzni a kis gyíkjára. Akkor még bénázott, mer' a gumi folyton leesett, de később a kotonhúzás fekete öves nagymestere lett már bőven azelőtt, hogy egy kiscsaj akár visszaköszönt volna neki.

Már általánosban vágta az Ovidont, meg a Rigevidont, a spirál, pesszárium, meg ilyenek ismerősebben csengtek neki, mint a csonthéjasok, meg a derékszögű háromszög. Persze őt is a baszás érdekelte, mint a srácokat általában, de a védekezés még jobban, mer' gondolta egyszer úgyis fogja csinálni, az majd úgy jön magától, ki-be, meg lihegés, olyan, mint ami néha kihallatszott a muterjáéktól, de azt tudnia kell jó előre, hogyan óvakodjon egy tikkelős, elálló fülű kiskrapektól.

Mondjuk, mielőtt a Magdival összejött volna, úgy védekezett, hogy megszólalt. A pacekja még csak-csak elment, vágod, azér' a gádzsik között is van, akinek a Misike is bőven jó, sőt a diszkó kafa terep volt neki a csajozáshoz, mer' például az elektric boogie-t tök faszán nyomta, csupa ízület a gyerek, olyanok, hogy kötött izmok, sose' zavarták a denszben. Csak utána, amikor kikérte a gintonicot, meg dumálni próbált, még a reménytelenül ótvar puma picsák is kifaroltak a kalandból. A szüzességét meg egy ilyen vándortáboros tájfutó csaj vette el, mondjuk az is kézimunka volt, de ezt előre nem vágta az arc, azt' ahogy letolta a nacót a Gömböc-parton, már huss, rajta is volt a koton, fasz tudja, hogy csinálta, tiszta Houdini, baszod, a kiscsaj meg hálás is volt, hogy de rendes, mer' amúgy olyan nehéz lemosni. A spanjai, meg miután nagy büszkén elmesélte a sztori reszeléssel végződő vetítős változatát, azzal húzták, hogy biztos eltévedt a csaj, fordítva volt nála a brétérkép, gecc.

Amúgy meg frankóra a Magdi volt neki az első, erősen gondolkodott is rajta, hogy négyet vagy csak hármat kamuzzon be, mikor erről dumcsiztak, azt' inkább rákérdezett, hogy ő mit gondol. Mondta is a Magdi, hogy ahogy a gumit kezeled, lehetett már vagy hat-nyolc is, azt' erre bemondta, hogy öt, azzal még megfontolt, de mégis tapasztalt csávónak tűnik, neveket nem sorolt, kivágta magát azzal, hogy már mással járnak, azt' nem akar bunkó lenni. Aztán volt is egy kis lelkiismeret-furdalása amikor rendesen beleesett a Magdiba, hogy hazudott, de csak mer' nem tudta, hogy a csaj felezett a tizeneggyel.

Mondjuk már a második héten mondta neki a Magdi, hogy írat fel gyógyszert, hagyják a gumit, Mihálynak, a szerelmének teljesen oda akarja adni magát, ne legyen köztük semmi, de a Misike mondta, hogy a fél százalék van közte, mármint a 99,5 és a 100 között, mer' annyi esély van arra, hogy gyógyszer mellett mégis terhes lesz, azt meg ugye nem akarják. A kotonkészletét mondjuk fel kellett frissítenie, az otthoni fiókja tele volt rég lejárt banánosokkal, két feketével, meg vagy egy tucat rücskössel, sőt a fél év múlva lejárókat is kikukázta, hátha elírták a dátumot, vágod, kínaiak, a fasz se' tudja.

A Magdi meg már nagyon szerette volna, a lelke akarta, ahogy ő mondta, hogy a Mihályt érezze, ahogy összefonódnak, mer' így hívta a dugást és még a szemét is lehunyta hozzá, vágod, nem kicsit van rákattanva a Misikére, de az meg hajthatatlan volt, de annyira, hogy egy kicsit össze is balhéztak miatta, már ha az balhé ebben a rózsaszín ködben, hogy a Misi azt mondja, hogy nem érted, bassza meg, mire a Magdi elsírja magát, azt' a Misi már simogatja is, hogy bocs, szeretlek meg minden, aztán a Magdi behúzza a fejét a mellei közé és elalszanak.

Persze a csajt se' kell az okosságért a szomszédba küldeni, huszonkét csávó nem múlik el nyomtalanul, úgyhogy kinaptározta, mikor biztonságos - a Misike fejből nyomja: 8-38% hogy nem az - azt' menet közben egy ügyes mozdulattal lekapta a gumit, amiből Mihály észre se' vett semmit, még azt se, hogy a végén egy párna alá készített másikat vissza is söndörített rá. Na, ez a nem kispálya. A háta mondjuk úgy szét lett karmolva, mint még soha, és a Magdi megengedte, hogy az ágyban szívjon el egy cigit utána.

Aztán két hét múlva a Misike muterjáéknál ebédeltek, az öreg épp' ott tartott a sztorijában, hogy milyen előrelátó volt, hogy akkoriban berakatta azt a cserépkályhát, mikor a Magdi minden előzmény nélkül lehányta a fonott újságtartót. Persze a Misi muterja megijedt, hogy a májjal töltött gomba volt rossz, de a Magdi kezdte vágni, hogy inkább a naptár módszer, amiben hétfőn nyolc perccel azután igaza lett, hogy hazabringázott a patikából.

A Misi összeroskadt, mikor este megtudta - a gumis bűvésztrükk persze kimaradt - és hitetlenkedett, hogy ő, pont ő, aki annyira vigyáz, és most mi lesz, de aztán a Magdi mondta neki, hogy Mihály, én szeretlek, és boldogan leszek a gyermeked anyja, mire a Misi azzal jött, hogy csak addig, míg fel nem nő és egy olyan gyíkarcú lúzer nem válik belőle, mint ő. Aztán a Magdi azt mondta neki, hogy Mihály, nekem így vagy tökéletes, nem érted, te kis bolond?

És a Misi nem értette, csak a bolond volt ismerős, aztán annyira elgondolkodott, hogy még tikkelni is elfelejtett. A nagy fejtörés még vagy egy hétig tarott, de a végén a nagy kérdés már az volt, vajon hány százalék az esélye annak, hogy fia lesz...


Következik: Ignác melózik megint  - Benőke találkozik Istennővel - Egyszer volt Tardán swinger-klub

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr881020710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doondee 2009.03.24. 08:13:44

Kellemes olvasmány kora reggelre...
Főleg,hogy néhány rész ismerős a saját élményeimből.
Várom a folytatást,a fejleményeket.

mennyország utca hét 2009.03.24. 08:15:05

A poszt hatására kikívánkozik belőlem egyik kedvenc mondásom: "Ember tervez, a nő meg végez..." - Feltéve, ha Misikét embernek kategorizáljuk.
Elsőzni ér? :D

TeasingAngel 2009.03.24. 08:47:23

tele megint gyöngyszemekkel. És igéretes új címek. Alkudjunk ki 200 sztoriban, ok?

szomszédsrác 2009.03.24. 08:55:37

200 is kevés lenne ezekből :D egyébként a legjobban mindig a végén felsorolt cimeken röhögök .. beindul a fantázia ilyen cimekre h swingerklubb tardán :D

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.24. 08:55:49

Néhány részlet nekem is ismerős. Lehet lyuksógor vagyok Misikével, baszod? :D

Miss Marple 2009.03.24. 09:01:01

"úgy védekezett, hogy megszólalt" :) :) :) :) !!!!

Szóval Mihály apa lesz! Széééép...

golyo1974 2009.03.24. 09:04:08

Szegény MIHÁLY.... Most mi lesz vele? Elszomorodtam :-((

tomi888 2009.03.24. 09:07:07

Váratlan fordulat...Jajjj, neee!!!

Loialan 2009.03.24. 09:35:23

Ennel mar csak az lett volna utosebb, ha Cicukaval esett volna meg....

hotten totta 2009.03.24. 09:38:14

"Persze őt is a baszás érdekelte, mint a srácokat általában, de a védekezés még jobban" :-)))
Mint az NBA-ban, amikor azt skandálja a minimum 400 dolláros jeggyel szurkoló kemény mag, hogy: Defence! Defence!

Lehet, hogy én vagyok a primitív bunkó, zéró szókincsű out of Tarda nyelvi korcsadélk, de pls homályosítson fel valaki, hogy mit jelent a tikkelés?

Miss Marple 2009.03.24. 09:45:19

@hivatal.blog.hu: Ez nem szleng, hanem orvosi kifejezés (helyesen 'tic'). Önkéntelen izommozgás vagy más, akaratlan cselekedet (időnkénti szemhunyorítás vagy kacsintás, meg-megránduló arcizom, időnként erőteljes orrszippantás, száraz köhentés, torokköszörülés, hajtincs folytonos birizgálása, egy-egy szó értelmetlen ismétlése mondat közben /'hát, hát, hát' például/ stb. Részben stresszelt vagy ideges emberek jellemzője, részben rossz szokás.

ssüni 2009.03.24. 09:55:58

"A pacekja még csak-csak elment, vágod"... Mi az a pacek? Soha életemben nem hallottam még ezt a szót. :)

Pilgram (törölt) 2009.03.24. 10:03:00

méhen rúgtam volna, úgy hogy hazáig zümmög, baszod, ha ilyet meg mer magdika jáccani.
azért jó poszt megint!

greggrant 2009.03.24. 10:14:19

Mikor jön az offline verzió? :) nathanp, írj, megyek producernek, kiadjuk könyvben, megfilmesítjük, meg frencsájzot is alapítunk rá, tardaburgerrel, magdika-babával, meg panoráma-diszkók egész sorával :D

vill 2009.03.24. 10:18:22

A tikkelés egyfajta pszichés alapú idegrángás, amit a fószer nem bír szabályozni. Mondjuk folyton pislog, elhúzza a száját, és nem is tud róla. Na ez a tikkelés.

A pacekra én se tudok mit mondani.

Acmee 2009.03.24. 10:27:39

@vill:

pacek:pofa, kép, stb...

Csakmer Én is Budapest-Tbánya-Szfvár 3szögben leledzem :)

Acmee 2009.03.24. 10:28:18

@vill:

pacek:pofa, kép, stb...

Csakmer Én is Budapest-Tbánya-Szfvár 3szögben leledzem :)

nagyd 2009.03.24. 10:35:58

jóó lett :)))

A következő részt beharangozni nem ér! (mert így méginkább várom; hányat kell még aludni? :)))

golyo1974 2009.03.24. 10:43:29

Acmee én is a háromszögben vagyok, de lehet, hogy a fantáziám működik, de én a pacekre, teljesen mást gondoltam "A pacekja még csak-csak elment" ELMENT... vágod?

hotten totta 2009.03.24. 11:05:42

@Miss Marple:
kössz, meg villnek is. Akkor inkább Tarda szakra jelenkezzek és ne orvosira?:-)

Gazz 2009.03.24. 11:07:41

Azé Misike elég láma, hogy nem gondolkodott el azon egy pilláig, hogy esetleg félrekúrt a csaj....

sunblind 2009.03.24. 11:24:48

az az "úgy védekezett, hogy megszólalt", az állati! :D

Zombika 2009.03.24. 11:53:31

Pacek az arc, ezt úgy is vágom, hogy soha nem jártam még közelében sem Tbányának. Ha elmúltál 30, akkor pesten is hallhattad ezt elégszer.

azallamenvagyok 2009.03.24. 11:54:54

enyhén izomtibor stílus

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.03.24. 12:30:00

Szegény misike....így beszopatni! Ej-ejj
A magdika mostmár érezheti, hogy összefonódnak, mostmár úgyis mindegy! Ráadásul, még be is vállalják, merészek na...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.03.24. 12:44:45

@Loialan: Cicuka sztem előbb-utóbb kurva lesz, de majd meglátjuk.

Gőge (törölt) 2009.03.24. 12:48:44

Szegény Misike... Mostmár a szabaidejében nem gyúrhat:-)
Gondolom akkor nemsokára jön Misike terhes-szexes beszámolója is:-)

feltételes reflex 2009.03.24. 12:57:10

ez a Magdi, ez nem viccel, baszod.

nem-e lehetne-e ásóval, kapával, szívlapáttal szétválasztani Misikétől?

Loialan 2009.03.24. 13:16:40

@RAMBO:

Az igaz, bar lehet, hogy ugy visszkerulhetne a comoi-to kozelebe...
Szerintem mondjuk van annyira "anya-tipus" mint mondjuk Magdika.
Bar lehet, hogy Cicuakat tobben latogattak meg 22-nel. :)

sélli_ 2009.03.24. 13:33:59

Az igaz szerelem...! :)

lessknownJFK 2009.03.24. 14:19:50

mit gondolkozik, 50% gyász...

ssüni 2009.03.24. 14:23:42

@golyo1974: Én is valami hasonló szexuális jelentésre gondoltam! :))))))

hoel 2009.03.24. 14:24:40

@hivatal.blog.hu:
Lehet, hogy én vagyok a primitív bunkó, zéró szókincsű out of Tarda nyelvi korcsadélk, de pls homályosítson fel valaki, hogy mit jelent a tikkelés?

Hivatal: igen, valóban. Nem szleng, ún. ált. müveltség.D

hotten totta 2009.03.24. 14:30:40

@hoel:
jaj kedves, nekem olyat nem mértek. He, a torrentrú olyat nem let-e letőteni:-)

gabeszkó 2009.03.24. 14:36:36

az addig okés, hogy Magdika szívesen lesz Misike fiacskájának anyukája, de Misi is szívesen lesz saját gyermekének az apja? vagy csak egyszerűen APA? ez számomra a történet egyik megválaszolatlan (és nagyon is fontos) kérdése.

Mitya Ivanov 2009.03.24. 14:57:18

gecc' ez azért egy rafkós poszt volt, baszod
el kellett olvasnom kétszer mire vágtam, hogy a csaj átkúrta Mihályt mint szart a palánkon.
Az ilyen bulával kapura kell lőni, pont.

búúgócsiga 2009.03.24. 15:07:02

húúúú... és ki neveli majd fel KisMiskát? Gondolom fiú lesz, egy igazi tardai tökös legény, aki ugyanúgy pancsiba fog majd járni, ha felnő és a Kocka fiától veszi majd a cuccot:)

golyo1974 2009.03.24. 15:45:39

@ssüni: Egy rugóra jár már az agyunk :-)))

hotten totta 2009.03.24. 15:54:33

@búúgócsiga:
Nana, addig már ullehet a tardai ivadékok uralják a Földet. Ezelőtt 5 éve egy kanyi vasat nem tett volna senki arra, hogy az USA elnöke 1/2-ig meddig kenyai lesz.
Mihály Jr-nek egy ENSZ főtitkári széket tippelek. De attól még tolhatja neki a Kocka fia a cuccot, csak éppen nem a Pancsiban, hanem a NYC székház lobbijában.

anti-reklamator 2009.03.24. 16:34:26

@Gazz: Nagy a szerelem, hogy kúrt volna félre! :D

TeasingAngel 2009.03.24. 16:46:00

@nagyd: de ér de ér de ér! hagyd ki a világos betűket a végén és akkor mindenkinek jó - neked is meg azoknak is akik buknak a beharangozóra

TeasingAngel 2009.03.24. 16:55:29

@nathanp: 22 az sok? ;)

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.24. 18:21:36

@TeasingAngel: nem. a tardai és 'majori akcióképes férilakosság negyede. mondjuk van élet a 8126-os úton túl is, sőt :)

hotten totta 2009.03.24. 18:59:38

@nathanp:
viszont 8200 fölött már dupla bárcát kell kiváltani:-)

bad little girl 2009.03.24. 19:18:57

Azt Magditól, azért irigylem, hogy"Mihályról"úgy húzta le és fel a kotont, hogy fel sem tűnt neki....a tapasztalat az tapasztalat:-)

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.03.24. 19:41:56

Valami háttérinformációt, kapjunk már, csak, hogy megnyugodjon a banda ...mostakkor ez egy friss kapcsolat? Vagy inkább már egy régebbi történet?

TeasingAngel 2009.03.24. 20:21:08

@Bogi24: egy elözö posztban jöttek össze. Azóta Mihály Misike

sys 2009.03.27. 00:12:32

magdika monnyonle! nemár hogy most így elbassza szegény misi életét. legyen tényleg valami fordulat, hogy mégis a boltosé a gyerek, vagy mittomén.
süti beállítások módosítása