Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.18. 08:00

Harminchárom

Gabika csinos, amolyan bögyös-faros asszony, valszeg' minden második faszi örömmel megrakná. De a közértes Vargának vagy huszonöt éve meg kell. Ráadásul, mióta nincs a Magdi, megint csak entyempentyem van, nem dugás, az is ritkán, mikor a Gabika romantikus félhomályban várja, selyemköntösben. A lávalámpára meg annyira nem áll fel.

A Varga persze mondogatja magának, meg a Tardai Tavaszváró Napok-on kicsit bebaszva az Ivánnak, hogy működik a szerszám, csak a meló nem elég izgalmas, ha érted mire gondolok, apukám, mer' azelőtt mindent felavattunk ám a Gabikával, a házat is, szintről-szintre, ahogy épült, csempehalmon, új parkettán, még a padláson is, meg a bolt is, ha tudna mesélni, különösen a fagylaltos hűtő, aminek a plexi is berepedt a tetején a nagy ünnepléstől, meg a Ducatóval is megtettük a magunk kitérőjét, mikor elhoztuk újonnan, de mostanság, apukám, még kézi indítással is nehezen indul. Az Iván persze nem röhögött, szegről-végről rokon, meg neki is voltak ilyen problémái, mikor annyi porkát nézett, hogy csak egy kiadós atm válogatás hozta szintre egy rendes recskázáshoz, ráadásul ő is elég őszintére itta magát, azt' rá is kérdezett, hogy a kék tablettát próbálta-e már, Feri bátyám. Mer' ő igen. A Kocka újította neki, az arc bármit beszerez, ami szájon vagy orron át van és illegális, öt rugóér' hozta a száz milligrammost, az Iván egy vasárnap reggel becsavarta, azt' nem tudott lemenni se' a családi ebédhez, se' vacsorázni, már két csomag papírzsepit elhasznált és kurva fáradt volt, meg unta a rárántást, de csak feszt állt mint a cövek. Pedig guggolva nézte negyed órán át a televíziós vásárlási ablakot. Mondta is magának, hogy ez bazmeg, nő nélkül, kész, mekkora fasz vagyok. Még éjjel is kétszer arra ébredt. Kemény.

A Varga nem nagyon foglalkozott a dologgal, talán csak annyit mondott még az Ivánnak, hogy nem vagyok én impotens, bassza meg a kutya, de mivel a következő szombaton sem volt lankadatlan a lelkesedése, pedig hullámzott a tetszetős kanna a piros selyem alatt, mikor összefutott az Ivánnal, megpendítette, hogy mit is mondott azzal a kék tablettával kapcsolatban, mert egy barátját érdekelné. Az Iván nem feszegette ezt a barát dolgot, a Varga egy özvegyemberrel, a sekrestyéssel, meg a Gabikával ultizik néha, jóba' van mindenkivel, de hogy valaki tőle kérjen tanácsot faszproblémára, hát... Mondta, hogy persze Feri bátyám, segítünk a barátján, hatezerbe lesz, péntekre megvan, azt már SMS-ezett is a Kockának, hogy a Vladi két zöldjén kívül kellene egy 100-as V is.

Pénteken pont zárásra ért a boltba, mikor a közértes Varga Metróba indult, azt' elmondta, amit hallott, ha lehet, éhkoppra, Feri bátyám, mondja meg a barátjának, meg ne piázzon rá, ha lehet, meg igyon sok vizet.

A Varga, mint rendesen, vacsorára ért haza, épp kész lett a polpetti, amit finoman szólva nem vet meg, de mondta hogy, hát Gabikám, délben az a kolbászos szendvics betett, tele vagyok mint a duda, holott lószar se' volt benne, csak a százas V, meg vagy másfél liter víz, amit hazafelé nagy nehezen lenyomott. Gabika mondta, hogy akkor jó lesz reggelire, az ilyenből nem volt probléma, reggel is elfogyott bármi, még a csülök Pékné is hidegen, ha előző este ulti volt, pár liter jóféle saját rozéval. Nézték a Gabika sorozatát, mint rendesen, de a Varga érzi ám, hogy kurva meleg van, nyitna is ablakot, de úgy megszédült, ahogy felállt, hogy már arra gondolt, át lett baszva, nem a fejébe kellett neki a vér, aztán meg jöttek a csillagok, pimm-pamm, mintha tűzijáték lenne körülötte, meg a tévé is csak egyre kékebben villódzott. A rengeteg víztől persze rájött a hugyozás, azt' ahogy kézbe vette a témát a klón, beütött a cucc. Vagy öt percig tanakodott magában, hogy na, most hogy csinálja, mire meghallotta, hogy már a reklám megy, azt' kiszólt, hogy Gabcsikám - ez van, amikor entyempentyem készül - kapcsolj lávalámpát, virágszálam, hadd lepjen meg a Ferid. A Gabika szeme elkerekedett rendesen, oda is ment a füciajtóhoz, mit mondol, te Feri, előbb engedj be, hadd tisztálkodjak, de akkor már állt a zászló, sőt. Gabcsikám, ha most bejössz, a te Ferid nem áll jót magáért, vagy inkább nagyon is, ha érted mire gondolok, de a Gabika nem nagyon értette, hat éve volt ilyen a huszadik házasságin, Hévizen, mondta is, hogy ne bomolj, Ferikém, mit akarsz.

Na, a Varga ajtót nyitott, azt' ahogy a Gabika végignézett rajta, vagy tíz évet utazott vissza az időben, te Feri, úristen, mondta, mire a Varga, elég a Feri, Gabcsikám, a te Ferid, aki most nagyon elkényeztet, azt ott helyben, a mosógépen nosztalgiáztak, meg még vagy négy helyen a házban.

Szombaton nemhogy hétkor, de még kilenckor sem nyitott ki a bolt, azt' amikor a méltatlankodó asszonyok elszállingóztak, a Gabika kirakta a betegség miatt zárva táblát és szaladt haza vizes borogatást rakni az ő Ferije homlokára. Mert a Vargának majd szétrobbant a feje a fejfájástól. De a Gabika csillogó szemmel ápolta, és hát a Varga se' bánta ezt a fajta másnaposságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr791009037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miss Marple 2009.03.18. 08:12:48

:):):):)

Lávalámpa, mi?! :):):)


Gyönyörű történet! :):):)


(Egy homályos pont van: mi az az atm válogatás? Köze van a készpénzautomatához?)

:):):):)

Pepin bácsi 2009.03.18. 08:31:04

@Miss Marple: ezen az atm dolgon én is megakadtam kicsit.

különben jó, mint mindig, baszod :-)

jimaymay 2009.03.18. 08:49:55

atm: mint dijung-disung zene ! hát igen... kinek mire áll a zászló. :-)

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.18. 08:52:03

én felesbe próbáltam anno egy csajjal. Mi mondjuk piáltunk előtte is, utána is, közbe is...
Mivel addig is nagy kanegér voltam, a fene tudja, hogy segitett-e valamit. Én ugyanúgy reszeltem reggeltől-estig, baszod. :D

ssüni 2009.03.18. 08:55:29

Mi az az atm? Elég veszélyesen hangzik. :)

jpmjpm 2009.03.18. 09:18:07

ATM: ass to mouth, seggből szájba :)

Kurva jók a sztorik egyébként, egy csomó már velem is megtörtént pepitában. Főleg a cuccos-partizós sztorik ismerősek.

A Viagra jó én is szoktam használni. Működik rendesen anélkül is, de ha valami különös alkalom van, mondjuk swinger-buli vagy új csajjal csinálom akkor be szoktam dobni, hogy ne legyen gond a 4-ik, 5-ik menettel sem. Van is mindig csodálkozás-hálákodás. Az első lövés pl. hatalmas szokott lennni csak úgy dől az anyag kifelé baszod! :)

Celtic 2009.03.18. 09:35:43

"szombaton sem volt lankadatlan a lelkesedése" Ilyen finom megfogalmazast :)

hotten totta 2009.03.18. 09:48:39

@jpmjpm:
:-))))
Akkor itt pár sarokra a Gubacsinál, de főleg a Szabadkai úton sűrűn egymásra telepítve sorakoznak az ATM automaták. Különböző pénzintézek és vegyes portfóliójú multik üzemeltetik őket. Pl Sztojka Finance & adult Amusing Centre.

Funkerman 2009.03.18. 09:50:12

Kellemes történet, kellemes köntösben :D
Hajrá(f)

nyugalmazott partyhuszár 2009.03.18. 09:55:20

Nathanp!
Misikére miért nem lehet szavazni, mint a lekirályabb arc? Vagy a exközértes Magdit tolja reggel/délben/este, így nincs ideje az imidzsét ápolni? pl odaszarni polgi-jenő-hivatal lábtörlőjére, lemattulva? :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.03.18. 10:07:18

Nagyon jó ez a blog. Állandó a dilemmám, hogy ez a jobb, vagy a Tiboré. Asszem egyformán jók.

Mindenesetre dédelgessétek bátran a gondolatot, hogy a webkettő feltalálása óta Ti tettetek le valami igazán eredetit az asztalra.

stirlic 2009.03.18. 10:14:07

Feri, úristen, illetve Feri is lehetne ezek után zsír arc...

hottentotta 2009.03.18. 10:18:21

Ez sokkal jobb, mint a tiboré. Engem zavar a rengeteg helyesírási hiba, meg bunkón ordenáré stílus, baszod :-D

jpmjpm 2009.03.18. 10:20:55

@hivatal.blog.hu: Sztojka Finance & adult Amusing Centre. :))) Ez kurva jó.

@RAMBO: Nekem azért tetszik ez a blog jobban, mert sokkal jobban át tudom érezni a sztorikat, mert velem is történnek hasonlók. A haverjaim is egyből rákattantak.

Tiboré kicsit el van rugaszkodva a valóságtól, legalábbis számomra, mert én olyan sztorikat nem éltem át. Nem tudom hol van nála a határ a valóság és a kicsit feltupírozom a sztorit, hogy jobban hangozzon feeling között.

greggrant 2009.03.18. 10:36:55

Dúlik a láv meg a romantika is Tardán, úgy látom! Egyre több az ilyen sztori, dehát végülis tyavaty van, batynak a matykák is!

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.18. 10:49:33

@jpmjpm:
Ja, szerintem is a Tardai történetek a legjobb kortárs népies iromány a piacon.
Mer' ilyenek vagyunk baszod. Disznót még vágunk (lehetőleg drogdiszkós ruciban, nincs is ettől jobb afterozás) de vettet, mert már nem pöcsölünk a hajnali végzéssel, inkább nézzük a sport csatornákat. A 'zasszonyt meg Viagrával csináljuk meg, ha mán ala natur unnja a cerka.

Kapitalizmus+Szélessáv=Tarda.

És mindez megfejelve olyan remekbeszabott mondatokkal, mint pl a tegnapiból: "Ja, bazmeg, csak a súlyzók nem visítanak, meg küzdenek az életükért."

Gratulálok Nathanp, nap mint nap nagyot alkotsz.

Cápeti 2009.03.18. 11:46:10

Beszarás a mai poszt

jimaymay 2009.03.18. 12:01:45

tiszta barátok köztre kezd hasonlítani ez a tarda van itt minden :-)

pisces 2009.03.18. 13:11:57

Benne van a kék V esszenciája:
Idegenben nem kell, otthonra meg minek.
Csak ha muszáj.

TeasingAngel 2009.03.18. 13:41:06

egy kincs vagy nathanp
köz

potyesz 2009.03.18. 16:28:26

kiraly volt nagyon a mai poszt is. mult heten olaszban nyomtuk, nem tudtam olvasni, de ma bepotoltam.
nathanp just simply the best :)

hoel 2009.03.18. 17:30:45

Atm? Bedugod lankadtan kijön mereven? Vagymia halál?

Chucky in Dubai 2009.03.18. 23:04:37

A storyk szinte mind olyan mint egy tukor...latod magad benne:)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.18. 23:22:03

fingom nincs, hogy mijaz a konteszt, baszod...
egy egyszerű, mezei tarda ultrás póló kell nékem csak, majd valamelyik dízájner mókus vagy nyuszi megtervezi, legyen rajta egy laszti (höhöhö :)) meg az, hogy tarda ultra rulezzz..., vagy valami 'ki a jobb??!! a tarda baszod!!' felirat, amit skandálnak a Zarcok a meccsek alatt...
:)) go, tarda, gooo... :))

nyert egyébként ma a cardiff city basszátok meg, de naon szoros (2-1) volt az egész meccs, egy szívroham is majdnem befigyelt..., de mindegy...

azé' csakhogy nathÁMp is lássa, hogy hoel egy csajszi, levadásztam őt a kibertérbe', amint nyugisba' danolászik egy hírös slágert, miközben a sörözős peti krimóját szétkapják bizonyos formák...

www.youtube.com/watch?v=8gLWTtlMwo4

:))

Narigón 2009.03.19. 11:22:13

Hát, ez egy igen szép, mély és megindító szerelmi történet volt. Megkönnyeztem.

pisces 2009.03.19. 14:03:06

Annyira jó a story, hogy visszajöttem ma is elolvasni.
"azt ott helyben, a mosógépen nosztalgiáztak"
A Hajdú automata mosógépen centifuga programon nosztalgiázni, na az az ütős.
Körbe-körbe a fürdőszobában + csempe leverés, baszod.

astrup 2009.03.22. 09:10:02

de a viagra az nem is kapszula

Celtic 2010.01.28. 20:57:36

Olvasgatom egyik-masik postot ujra es ugyan sosem volt szerencsem a kek cucchoz, de olyan kinom mar volt, hogy merevedesem volt es kozben kellett volna vizelni. Aztan rajottem: negykezlab, mint a kutyak...akkor mind a cseszebe ment.

Celtic 2010.04.24. 19:27:21

Ez a Csulok pekne nem az, amit Dezso keresett?
süti beállítások módosítása