Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.16. 08:00

Harmincegy

Negyven bankjegy. Ennyi nyolc kiló. És tíz nap alatt el lehet baszni. Hitted volna? Benő sem. Pedig csak az esték játszottak, ráadásul volt benne két hétfő, amikor képtelenség nagy lóvét elverni, bár Fajának lettek volna ötletei. De a Benőkének csak geci fejfájása volt, meg ecetszagú szája, ezért az első hétfőn csak pizzát rendeltek. Két családi kaviáros-rákost, baszod.

Az öreg még el se' morzsolta a könnycseppet, hogy elindította a fiát az életbe', a két életművész már a Westendben próbálgatta a farmereket, azt' három óra múlva annyi szatyorral jöttek el, hogy külön jegy kellett volna nekik a négyes-hatosra, így inkább gyalog mentek, de már félúton kitalálták, hogy faszér' van ennyi új cuccuk, ha nem is hordják, ezért a töröknél átöltöztek a klozeton, haza meg már pöcsig Retróban értek. Ez volt két kiló. Épp csak lebaszták a reklámszatyrokat, a Benő már ment is a non-stopba, a Faja meg az emberéhez két gé drágáért, vágod, ez alap, már csak egy nunát kell venni, hogy a Benő régi álma teljesüljön. A Benő elhozta az egész felső sort a non-stopból, meg egy karton hellt, szivart is akart, akkorát, mint egy kubai fasza, de csak vaníliást kapott, kicsit, fémdobozban.

Este tízre már feltoltak egy tisztességes adagot mindenből, az üvegasztalon kiraktak egy pinát húszezresekből, a Faja már ott tartott, hogy a farkára is teker egyet, hogy amikor a ribanc lehúzza az alsóját, csak mondhassa, itt van, geci, elég lesz egy pipára, de a Benő mondta, hogy azért ez erős, menjünk inkább kurvázni. Mentek is, egy pinabárban kezdtek, a bejáratban mondjuk vissza kellett venniük a hö-hő, gecci, nyomjuk, gecci hőzöngésből, mer' a porta beszólt, hogy rendesen viselkedni, ha nem akarnak gondot. Nem akartak, egy fekete picsát akartak kurva nagy mellekkel, de csak egy vékony vörös volt szabad, az nyomott nekik egy privát táncot, meg belekúszott az ölükbe, sőt a Fajáról levette az Energie-pólót, a tizenöt perc végén a Faja kérdezte, hogy privátba menne-e hozzájuk, meg szívhatnak-e a picsájáról, de a Benő sziszegett neki, hogy hagyjad má', nincs melle baszod, szóval végül eljöttek, azt' taxiztak ki a diszkóba. Ott ment a poén, hogy száz pezsgő, mi a fasz, nekünk kell megvenni, simán, gecc, beálltak a pulthoz, azt' ha jött két-három kispicsa, mondták a lájtkólás cuba libréjükre, hogy hagyjátok, majd mi, gyertek hozzánk afterre, van minden, vágjátok, minden, de a kiscsajok nem voltak vevők rájuk, meg a Faja elköszönésére sem, hogy akkor szopjatok le egy hajléktalant, hülye picsák, sőt egy csíkszájú kis szemüveges a baszatlan barátnőjével rájuk is hívta a portát, szóval ki lettek rakva, hogy obszcénkodjatok máshol kis köcsögök. Végül ettek egy hot-dogot, persze ment a vicceskedés, hogy bélszínest adj, baszod, aztán hazáig megdumálták, hogy ez az élet, meg megmurdelhetne a Faja nagyfaterja, hogy lehessen még tovább veretni.

Szombaton már délután négytől nyomatták a piázást meg a miegymást, ez volt a kurvahívós este, vagy nyolc netes ribancot felhívtak, de egyiknek sem akaródzott menni, mert csak otthon rendeltek, hiába mondták a Benőék, hogy rendes arcok, ápolt, trimmelt fasszal, nem. Na, végül ők indultak neki egy fotógaranciás fekete nagymellűhöz Zuglóba, oda is értek háromnegyed nyolcra, az volt a mondás, hogy húsz rugó egy óra extra nélkül, plusz tíz a smár-gumi nélküli pipa, ha szimpatikusak - ez milyen, baszod, ne én legyek szimpatikus, hanem a Szent István, bameg - meg még húsz a popsi, szóval fullosban egy ötvenes a teteje. Fent a lift előtt találkoztak egy ilyen öreg, kéjencfejű hasas fazonnal, valszeg' a gádzsitól jött ki, azt becsöngetés előtt ott tanakodtak, hogy bazmeg' ezt a vén gecit akarjuk lyuktársnak, meg hallod, a csaj még ki se mosakodott az öreg izzadtságából, meg ősz mellszőréből, azt' ez olyan undorító volt, hogy hagyták a faszba, még SMS-t se' küldtek, hogy sztornó. Elmentek inkább biliárdozni, azt' úgy bebasztak, hogy a dákóval a lábuk között motoroztak körbe, hogy ballantines-szal hajtott aprilia, geci. Persze ki lettek baszva.

Vasárnap meccseket néztek a sporttévékben, kitalálták, hogy az angol alatt whisky-znek, az olasz meccset végiggrappázzák, aztán a bundesligánál meg jöhet a sör. Este a két barom felváltva okádott, sőt a Faja a csapba, mer' a Benő a klozetot ölelte.

Szűk négy kilóval mentek neki a hétnek. Ebből lett háromötven a keddi póker után a Faja spanjainál, az is csak azért maradt meg, mert otthon hagyták a Faja C++ könyvébe dugva. Mondjuk matt részegen egy nyolcas párra all int mondani, úgy, hogy a bubi ki is esik a kezedből, hát, baszod, nem nyerő.

A hét második részében étterembe jártak, voltak all-you-can eatben, azt amikor lejárt a két óra, simán kihozták kézben a harmadik pezsgőt, hogy ez majdnem tele van, köcsögök, meg se' ihatjuk rendesen, aztán mentek görögbe, mire kijött a caciki, már kihányták a négy-négy ouzót, meg betekiláztak egy mexikóiban. Szombaton csináltak egy költségvetést, száztizenegyezer, meg egy betekert ötezres maradt, azt' megegyeztek, hogy akkor basszunk oda még egyet rendesen. Nagyjából lekopizták az előző beszerzőutat azzal a különbséggel, hogy a Benő óvatosba' kérte a szittyókat, meg kólát vett hell helyett, a Faja meg csak egy batyut hozott el. A dizsnyába már éjszakaival mentek, viszont horogra akadt egy matt részeg nagyseggű picsa a Benőnek, full be volt indulva, hogy két palival lehet, el is cipelték a kéróba, benyomtak egy Cafe del mar-t, még ittak kettőt, a csaj elment pisálni, meg zuhanyozni, azt' már egy szál melltartóban meg bugyiban támolygott vissza. A két arc el is kezdett dolgozni rajta, meg minden, de a csaj, hallod, bealudt, ahogy masszírozták a seggét, meg másik kézzel próbáltak magukba életet lehelni, a végén ők is elaludtak a fotelban, reggel a csaj sehol nem volt, csak a két fasz elterülve a földön egy szál alsóban, meg zokniban.

Hétfőn a kitekergetett ötezresből fizettek még két fullos pizzát, a Fajának hozzá kellett tennie piros kajajegyet, maradt két sörük, azt bontották meg hozzá, azt' röhögtek, hogy ez jó volt, baszod. Az öreg meg büszkén mesélte otthon az alkesz arcoknak a felső kocsmában, hogy a fiának milyen szép lakása van Pesten.


Következik: Vladiék malacot ölnek - Szombat, Panoráma - A közértes Varga és a Viagra

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr991004833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2009.03.16. 08:14:46

Uristen...Valahogy ezen nem tudtam rohogni :(

morbiczer 2009.03.16. 08:30:22

Ez az, így kell kezdődnie a hétnek!

Pepin bácsi 2009.03.16. 08:33:26

matt részegen nyolcas párra all in-t mondani.....
....valahonnan ismerős, baszod :)

r1attee 2009.03.16. 08:54:35

Kellemes hétfő reggel... Ez kell a népnek, nem a felvonulás, vazze´!

blogkommenter 2009.03.16. 08:57:20

Végre a régi hangulat...

gyutyka 2009.03.16. 09:13:20

Minden hétfőt így kellene kezdeni.
Különösen az ünnep utániakat.

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.16. 09:30:55

én is ismerek ilyen arcokat. Személyi kölcsön 5 kilóját elbaszták pár nap alatt, aztán 5 évig fizették. Baszod :)

bad little girl 2009.03.16. 09:32:11

:-) ilyen szerencsétleneket……. ahelyett, hogy házhoz vettek volna két „profit”, és 4-5”drágát”megtudták volna ki a magyarok istene :-)

Kabarészínész 2009.03.16. 10:31:57

Jobbat mondok, bár ez teljesen igaz is, Keribe a szeméttelepen a cigók találtak egy millát egy aktatáskában. Gondolhatod, hogy 3 nap alatt ment el erre-arra... aztán a párszázezeré vett ékszerek meg rá egy hónapra mentek a zaciba féláron :))))

Miss Marple 2009.03.16. 11:07:20

Hát ez megint fájdalmasan ütős volt. Kurva jó. És szerencsére csöppet sem vicces. (Majd a disznóvágás... :) )

hoel 2009.03.16. 11:32:55

Ez megint nagyon ott volt, eredeti nathamp- mű. D

hotten totta 2009.03.16. 11:34:46

"obszcénkodjatok máshol kis köcsögök."
:-))) életszagú és mégis ütős.

Szvsz nagyon jó ez a mai is, de várom vladiék disznóvágását, mert jók ezek a pesti kiruccanások, de azért Tarda rulez.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.16. 11:35:18

hova lett a tarda kirrrálya szavazósdi, gecó...?

madino 2009.03.16. 11:39:03

kegyetlen baszki, kegyetlen. faterom tuszkolta ram a Tardat, aztan azota ettol fosok vereset rohogestol, mert leszakadtak a szerveim:):):):):):):)

feltételes reflex 2009.03.16. 12:07:22

hát ez ütött, és fájt. baszod.

greggrant 2009.03.16. 12:08:58

Ez kész: "hö-hő, gecci, nyomjuk, gecci". Kérem kitenni a fejlécbe egy feliratot, miszerint a postok olvasása közben enni és inni tilos! :D

hoel 2009.03.16. 12:26:37

Nathamp, belőled ez csak úgy jön, genetikusan vagy tanultad? Mert baszod, akárhogyis de nagyon vágod.

bad little girl 2009.03.16. 13:08:16

@hoel: ezt tanulni nem lehet, a figura nagyon vágja a témát.

Wagner Úr 2009.03.16. 13:11:09

ez volt eddig a legjobb itt :)

-Feco- (törölt) 2009.03.16. 14:50:35

Remegve várom a folytatást, lassan a tardai történetek egyszerre lesznek említve Füllig Jimmyvel és Piszkos Freddel.. :) Csak így tovább, életszagú mai magyar Rejtő :)

Burgermeister 2009.03.16. 15:47:37

@4tuna: Majd a denveres ember megoldja!

Burgermeister 2009.03.16. 15:49:04

@4tuna: Majd a denveres ember megoldja!

hotten totta 2009.03.16. 17:22:37

Kíváncs vagyok Vladiék hogyan pörkölnek, meg hajnal hánykor baszik be a böllér, uniós szabvány szerinti szögbelövővel kábítanak-e és hányan okoskodnak a kolbász bekeverése körül, na meg, hogy valamelyik drogos állat beleesik-e a forró abalébe.
Hányat kell még addig aludni?
Nathanp for Minister Of Vidékfejlesztés!

Burgermeister 2009.03.16. 20:13:54

Öljék már meg a cocát. Szeg? Pisztoly? Gáz? Vagy simán szurják?

P. · http://faszkivan.blog.hu/ 2009.03.16. 21:06:27

@Celtic: hát ezen én se. de érdekes sztori :)

Lil 2009.03.16. 21:17:07

Nagyon teccik a blog és engem spec anyum tukmált rá de kivételesen bejött, mert nagyon teccik. Kíváncsi vagyok mikor lesz belőle könyv :)
Vagy egy nyári Tarda feszt? :)

KCB 2009.03.16. 21:55:33

Ezeket a sztorikat te honnét veszed?
Vagy csak leírod ébredés után?

Herlock Sholmes 2009.03.16. 22:14:52

Toljá' te is egy csíkot gecc, oszt neked is bugyogni kezd az agyad:-)

feltételes reflex 2009.03.16. 22:25:51

@Lil:

uhh, Tarda Fesztre lemennék én is! :)

gamtab (törölt) 2009.03.16. 22:37:38

aze az index meg van kesve.BASZOD

gamtab (törölt) 2009.03.16. 22:38:49

mongyuk szerintem ugyanabbol a 15 blogbol rakjak ki a zindexre a napi betevot.BASZOD

gamtab (törölt) 2009.03.16. 22:39:49

persze riszpekt a blogert.BASZOD

lokoszt · http://lokoszt.blog.hu 2009.03.16. 22:40:18

fogadjunk izomtibor volt a taxis...

INSIDER 2009.03.16. 23:04:13

@Pepin bácsi: Nekem kézben hetes párom volt és arra mondtam all inn-t a Kordában vasárnap, amit a király pár ki is fizetett. Igaz ez már a 7J2-es floppon volt... 106ezres kassza volt. Muhahaha!

égafater 2009.03.16. 23:13:27

nagyon jó, riszpekt, gratula, stb!!!

vicces de mégis nagyon nyomasztó a történet. fura, de egyszerűen nem tudom nem átérezni az apa csalódottságát, amiről ráadásul egy büdös szó sem esett. ez egy tökéletes egy(öt)perces tragikomédia volt.

nagyon tehetséges vagy, nem tudom mivel foglalkozol, de biztos vagyok benne, hogy egy "komolyabb" műfajban is sikered lenne. jogos a rejtőhöz való hasonlítás, kellene egy könyvet írnod. vagy kettőt. kár, hogy ez mostanában nem divat.

morbiczer 2009.03.17. 00:14:14

"@égafater: vicces de mégis nagyon nyomasztó a történet. fura, de egyszerűen nem tudom nem átépénzt.rezni az apa csalódottságát, amiről ráadásul egy büdös szó sem esett."

Az majd a Negyvenegyben lesz, amikor kiderül, hogy elverték a

thedealer (törölt) 2009.03.17. 01:27:26

"egyszer elunk geci!"

- de nem sokaig ha ilyen hulyek maradunk...

(kis, szemelyes fear and loathing)

changebug (törölt) 2009.03.17. 02:02:28

Valahogy én sem tudtam röhögni rajta.. az ilyenek miatt is újranyitnám Recsket... Esetleg kivetetném a fél veséjüket.

porter 2009.03.17. 02:09:32

nekem tetszett, hogy mennyi benne az igazsag nem igazan erdekel, egyszer talan majd en is kiprobalom a 800ezerrel nekivagni egy estenek dolgot. :)

KenSentMe 2009.03.17. 03:26:24

Nem tudom, jó, ez a kispolgári pénzszórás aranyos, de inkább azokat irigylem, akik egy hátizsákkal vágnak neki Európának, mégis végigkúrják a nyarat.. nem vagyok a pénzszórás ellensége, de én is olyan környéken nőttem fel, ahol ezt hiperpigmentáltak csinálták gyakran, és úgy érezném, hogy rájuk hasonlítok.

kovácspéterke 2009.03.17. 08:06:39

égafater, már hogyne lenne divat. Minden idióta könyvet ír.

zoltandavid 2009.03.17. 08:36:18

Ebben nincs hiba. Remekül kidolgozott írás. Szépirodalom.

Ez a történet, hallod, egyszerre poén, meg minden, de ugyanakkor szomorú is. Nem nagyon találok szavakat.

Pepin bácsi 2009.03.17. 08:37:03

mikor lesz disznóvágás baszod ?

csorsza 2009.03.17. 09:00:14

Szomorú egy történet ez, nem tudok nevetni rajta.
És az egy dolog, h elbaszták értelmetlenül a 8 kilót, de annyira szerencsétlenek, h ennyi zsetonnal a nejlonszatyrukban még egy kurvát se tudtak újítani maguknak...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.03.17. 09:20:50

Elmehetnének valami reinkarnációs tanfolyamra is ami jó drága, egyszer élünk baszod! :D

hotten totta 2009.03.17. 10:10:30

Vaze, ha a 800K elverésének ez lett a végeredménye, akkor vajon mekkora lesz a disznóvágás költségvetése?

Pepin bácsi 2009.03.17. 10:38:51

de má' mikor lesz az a disznóvágás ?
nyugtalan vagyok baszod

TeasingAngel 2009.03.17. 10:52:01

engem a panoráma meg a viagrás sztori még jobban izgat,
ez ám az igazi TEASER
reklámos vagy-e, nathanp? (bocs, ezt nem cseszegetős kérdésnek szántam:)

BKV reszelő 2009.03.17. 12:35:53

Ez történik, ha egyszerű embernek pénze lesz. Pénz van, már csak igény kéne a nívós dolgok eléréséhez. Az nincs, marad a drog, pia és kurva....és azt hiszi, hogy most hű de jól él.

PTibor (törölt) 2009.03.17. 15:37:45

a stílus szokás szerint fergeteges, de a történet közel sem vicces..

@BKV reszelő: érdekes felvetés, amit írtál. bár nem alapvető következménye a hirtelen jött pénznek az idióta módon történő elbaszása.. :)

Röhmer 2009.03.18. 10:34:58

Az a szomorú, hogy én is csináltam ilyet egy haverral, kissé szolidabban, "mink" 7 kilót vertünk el egy hónap alatt, ja és a pénzt mi kerestük meg, szóval nem más faszával vertük a csalánt, érted. A Benőéknek meg üzenem, hogy legközelebb ne felejtsenek el bemenni valamelyik kaszinóba vacsorázni, ha fogytán a pénz, éjfélkor ingyen van, csak kell egy jó ismerős, aki olt egy VIP tagságot, aztán már lehet is kigombolt ingben, meg napszecsóban, a kólától izzadva biztatni a bebaszott németeket, hogy "a piros tizenkilencesre tegyél geci...!"
süti beállítások módosítása