Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.11. 06:00

Huszonnyolc

Amikor a két agysebész készre tette magát mielőtt bejutottak volna White-ra, a többi arc porrá bulizta magát. A Berda Miki még mindig mondogatja, hogy kész, geci, ez mindent vitt. A Robinak még az aranyláncát is lóheréstől, amit a keresztmuterjától kapott érettségire. A gáz az, hogy kirázta a fehér ingéből amikor leesett a nyakából, mer' azt hitte, valami állat. Állat! White bulin. A fasz.

A kocsiknál már elég nagy volt a kavarodás, a felnis kopaszok a tranzitos arc kis kurváit taperolták, a Robi meg azt vette észre, hogy egy ismeretlen vicsorgó figura az ő verdájának anyósülésén öntöget valamit Centrumos dobozból ilyen kis fiolákba, és kurvára izzad, szóval kiadta a parancsot, hogy irány befelé. Persze minden kapunál kurva nagy sor volt, de az Anti nyomta, hogy csak menjenek utána, azt' kábé két méterrel a detektorok előtt odalépett két ilyen beesett arcú befeszült szpídhuszárhoz, hogy szevasztok, geci, mégis jöttetek, mekkora volt már múltkor Ed Rush-on, hogy odabaszott, azok meg csak hunyorogtak, nem nagyon vágták, nem voltunk Ed Rush-on, nem a lófaszt, mondta Anti, azt' a két gyerek lassan el is hitte, ja, tényleg, kurva nagy volt Ed Rush-on, és hopp, a tardai különítmény már ott is állt a sor elején. A kapu bejelzett a Nándinál vagy kétszer, a beengedők kézivel nézték végig, a vasalt bakancsa volt az, le kellett vennie, meg minden, kicsit ment is a szívózás, hogy mi a fasz, rugdosódni jöttél, de aztán mondta, hogy be van gyulladva a benőtt nagylábkörme, és hát nem akarja, hogy letapossák, ezt persze meg kellett mutatnia, kicsit meg is akadt a sor, mer' a két nagy kopasz portás elemlámpával nézte a srác lábujját, mondták is, hogy ez elég tré, menjé' el orvoshoz vele, hallod, aztán bemehetett ő is. A kabók kint maradtak Elzán, így nem kellett szopniuk a ruhatárban, bár biztos volt Antinak erre is terve. (Mondjuk ő azt csinálja, hogy egy ilyen szakadék anorákban jár, azt' odanyomja valami feltűnő arcnak a ruhatáros sorban egy kétszázassal, hogy tedd már be öcsécském, mer' beszarok, aztán a buli alatt megkeresi a madarat és elkéri a jegyet, hogy hű apám, ha nem vagy, összefosom magam, köszi tesó. Hallod, azok még örülnek is, hogy segíthettek.)

Az arénában persze tátva maradt a szájuk, geci sok lézer, füst, meg őrjöngő arcok, a mélyek odabasznak rendesen, meg olyan bulák, hogy kész, nem mintha a mellettük pumpáló gyúrós arcoktól bárkihez is hozzá lehetne szólni, de bazmeg, a Panorámában nyitás óta nem volt annyi ember összesen, mint itt az első három sorban, vássztákurva mondta a Miki, és hát tényleg nem volt utolsó látvány. Az volt a mondás, hogy valahogy leavászkodnak a DJ pultig és a bal hangfalaknál van a tali, ha elhagyják egymást. A Robi meg a Nándi beállt piáér', a többiek meg átnyomakodtak a tömegen. Jó volt, mindenki vigyorogva üvöltött az arcukba, hogy buli vaaan, meg tegyél ráá, vú-vú, gecíí, a végén már ők is tiszta transzban voltak, sikítottak a kiállásnál, meg minden.

Robiék szoptak vagy fél órát a sorban, de közben vagy hárman megkínálták őket rush-sal, ők meg nem szaroztak, mi bajunk lehet. Hát annyi, hogy kicsit megestek, mire a pulthoz jutottak, az éds-pzsgö-t vagy háromszor kellett elmakogniuk, mire a pultos gádzsi levágta, hogy édes pezsgőt akarnak, pohár?, arra meg csak ingatták a fejüket, hogy nem. Csaj mutatja az árát, vágod, hüvelykujj, meg három, azt' a Robi mondja, hogy zerötbő'. Pultoscsaj néz, meg mond valami bazmeg gyökeret, de ezt csak leolvasni lehet a szájáról, meg forgatja a szemét, aztán mutatja megint és hang nélkül artikulál, három-egy. A Nándit ez már lehozta rendesen, próbálta felfogni, mi a három, meg mi az egy, de az annyi az annyi, a pezsgő meg már nyitva volt, azt' nagy nehezen összerakták rá a bő három rongyot.

A Berda Mikit a MAD RICH egy darabig fárasztotta elől, hogy ez meg az a szám neki is megvan, meg hogy a Tiesto DVD-n ezerszer jobb zenék vannak, ez a holland gyerek egy rakás szar, csak nekünk tudják kiszúrni vele a szemünket, hallod, csak hozzánk jár veretni, meg a szlovákokhoz, de a Miki pont szart rá, talált két fényrudat, azt csak állt nyújtott karral, hogy váááá. Már kiállás sem kellett hozzá, ez volt a tánc. A MAD RICH aztán belebotlott egy ilyen DJ spanjába, ki is mentek a ruhatárhoz, hogy a sok gyökér, bazmeg, nem vágja mi az igazi tech-house-os trance, aztán megbeszélték, hogy majd ők feltörnek egy ilyen országos partisorozattal, csak valami ütős nevet kell neki találni.

Közbe' Robiék ott tájoltak a hangfalnál, a háttal-állok-balnál, ami a jobb, akkor jött a pók az ing alatt sztori, és akkor ugrott a fuksz. Azt' csak olyan három körül találták ki, hogy nézzük már meg a másik oldalt is, baszod, hátha benézték a fasz Mikiék. A Mikit még mindig abban az áldozati pózban találták, pedig már a magyar gyerek nyomta a végén a zakatolós-pumpálós-egyet jobbra-egyet balra szettjét. Aztán lassan lehúzták a bulit, a többit meg már vágjátok.

Annyi még, hogy a Robinak újítania kell egy láncot lóherével húsvétig, mer' legombolt ingben abba' megy minden évben a keresztmuterjához, két infarktus után meg nem baszhatja fel az asszonyt azzal, hogy elhagyta az aranyat, mert az végzetes lenne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr45993165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2009.03.11. 08:07:23

Yihhaaaa! Folytatodik a white-party :) Koszonom :)

gyutyka 2009.03.11. 08:14:12

Huhhhh. Jó buli volt.Én is bele izzadtam.Kössz!

Edie Britt 2009.03.11. 08:51:35

Na végre! Még soha nem voltam ilyen bulin, és hál'Istennek, nem is kell kipróbálnom. Köszönöm a beszámolót :)

S.Attila · http://olvasoterem.com 2009.03.11. 09:06:13

"egy darabig fárasztotta elől, hogy ez meg az a szám neki is megvan, meg hogy a Tiesto DVD-n ezerszer jobb zenék vannak" - LOL! de ismerős ez valahonnan :)

Levcso 2009.03.11. 09:16:28

vássztákurva...pám-pám-gecíííí...
Fasza volt, köszi a folytatást, zerötbő' kérek ;)

gelsystem 2009.03.11. 09:29:16

a Robinak ajááálon a zobit::((::):):):
csóróéknÁ ott a hengeres ungarise-fux méterre.........lóherét meg pattint valahunnan:)
na ennyi vót a YO-tanács a fuxpótláshoz

jimaymay 2009.03.11. 10:10:58

bazmeg mielőtt elolvastam volna a postot, ránéztem a képre aszittem, hogy a "sziget" c. filmből másoltál be egy képkockát :-) bár ahogy végigolvastam, úgy gondolom, hogy valóban ezek is agymosottak ^.^

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.11. 10:28:06

@jimaymay: ezek nem lehetnek agymosottak, már régen kiégett ami volt valaha is...
A sztori egyébként jó ismét :)

hoel 2009.03.11. 10:42:50

A sztori és a stilus is nagyon bejön. Már beálltam a sorba a könyvért, ami karácsony előtt akkor fog elfogyni, amikor én odaérek. Konkrétan az előttem állónál.D

Mitya Ivanov 2009.03.11. 11:58:27

na engem érdekelne a "leavászkodtak" szó eredete, én eddig egy helyen olvastam, máshol nem

Levcso 2009.03.11. 12:26:12

@Mitya Ivanov: Mi gyakran mondtuk régebben, olvasni nem olvastam szerintem sehol.

Kb. azt jelentette, hogy ügyeskedéssel, leleményesen szert tesz valamire (ált. valami pozició)

pl. "hosszú volt a sor a sült kolbászosnál, de beavászkodtam az elejére..."

Aztán hogy honnan ered....fogalmam sincs. :)

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2009.03.11. 13:08:19

@Levcso: Én a belgától hallottam először ha ez segít :)

greggrant 2009.03.11. 13:18:40

@nathanp: Ezer kösz, öreg, jövök eggyel! :D

"zerötbő'", ennél majd felröhögtem

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.11. 13:29:29

@Levcso: nálam ez "erőfeszítéssel eljut", de majd Józsi megmondja a frankót a szlengblogon

Black Birka · http://www.genyatrade.blogter.hu 2009.03.11. 13:52:11

Pazar. Ugye jönnek majd mulatni még a fővárosba?
tegyél ráá, vú-vú, gecíí

hollohaza 2009.03.11. 14:11:28

persze, és ezt a blogot ezek írják
nem a privi.hu-s meg myvipes csávók ugye...

a helyesírást is maguk korrektúrázzák,
nem valamelyik belgaközeli fiatal jófej magyar író srác, ugye...

realitásérzék, stilisztika, hozzávetőlegesen, egyéb.

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.03.11. 15:00:02

Hiányoltam a "pomperap-pompe-pompe" sort, de nem vót ez rossz...

adat 2009.03.11. 15:32:53

fasza lett ez is!

Soprano 2009.03.11. 15:38:15

"de a Miki pont szart rá, talált két fényrudat, azt csak állt nyújtott karral, hogy váááá. Már kiállás sem kellett hozzá, ez volt a tánc."

denagy :D:D:DD

2009.03.11. 15:43:35

Ezek a srácok jártak már valami elbaszott faluszéli-erdőközepi goa partyn? Ahol esetleg rázúztak egy lasztit a spurira, meg a trinyóra?

feltételes reflex 2009.03.11. 15:48:41

én ezeken a fényrudakon mindig besírok.

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.03.11. 16:34:02

Ezt a Megamixet valamelyik tardai srác rögzíthette a Nokiájával. Virtuóz operatőri munka & a vágás is oda van téve:
www.youtube.com/watch?v=ZLg0GA1RbuA

Vortex 2009.03.11. 16:37:03

Élvezettel olvastam minden sorát :)

Demo · http://nepkoztarsasagot.blog.hu 2009.03.11. 16:45:13

a kisalföld kopár szík sarján a fényrudak becsületes latin neve a kapásjelző volt, mentek is vele a mókázások, aki volt olyan botor hogy nem dobott be egy mitsubishit és elaludt, annak utána rendre az orrába böködték bele, vagy a fogak követési távolságaiba illesztették be amolyan mérnökileg, aztán kattogtak a telefonok hogy nézdmárgecc.

ladislaus 2009.03.11. 17:26:34

tuti a feher oltozek alatt feketeben lennek es bent levennem a feheret. Mit csinalnanak? :D

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.11. 18:00:58

"A Mikit még mindig abban az áldozati pózban találták, pedig már a magyar gyerek nyomta a végén a zakatolós-pumpálós-egyet jobbra-egyet balra szettjét."

Broáááhh, sz7vsz a maiban ez a legjobb.

ssüni 2009.03.11. 18:15:55

Másnaposság ellen ez a legjobb gyógyszer! :)

Pilgram (törölt) 2009.03.11. 18:22:06

@nathanp: nathan, biztosss hogy nem egy ilyen buliban volt, mert a leírás 150%-os..:D

Pilgram (törölt) 2009.03.11. 18:43:06

index főoldal? hoppácska? gratula! :D

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.11. 19:09:33

Tardán nem kicsit vannak rottyon a népek. :D Keep it real, MF.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.03.11. 20:28:59

@hollohaza: "persze, és ezt a blogot ezek írják
nem a privi.hu-s meg myvipes csávók ugye...
a helyesírást is maguk korrektúrázzák,
nem valamelyik belgaközeli fiatal jófej magyar író srác, ugye...
realitásérzék, stilisztika, hozzávetőlegesen, egyéb."

Apám, a leírás alapján a Nathanp több buliban járt, mint én, pedig én nagyon sok Horizontot megjártam.

led 2009.03.11. 20:48:23

mikinek nem kellett kiállás?
"ba-sszá-oda, pámm, geci" sem? :D

(bocs, de ez ez nálam beégett jól)
ba-sszá-oda, pámm, geci!
így ám.

Jaguar 2009.03.11. 22:37:48

Segítsetek már.100--szor olvastam már, de nem tudom mia az a "kiállás"?

led 2009.03.11. 22:55:18

@Jaguar:

megpróbálom, max. leoltanak a gecik :)

itt általában masszív, zúzós, ritmikus zenénél (jár a lábad, fejed, kezed) a dirt, kemény basszus elvétel/hiánya ugyanozon számban vagy a zenemenet úgymond megállása/befejezése, és a következő chorus, beat előtti úgymond "hatásszünet". aka pause.

e rövid pillanatban megállsz és jön a "ba-sszá-oda, pámm, geci" ordítás. jól.

aki ennél jobban leírja túrórudolf általam :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.11. 22:56:28

@Jaguar: mert nem vagy beállva, azé' nem tudod, mijaz a kiállás... :))

amikor nem megy a dobgép, csak a sejtelmes szintifüggöny borul a Zagyakra...
nézd meg turul klipjét fentebb a kommentekben, s megvilágosodccc... :))

ez a komment száma...
TuRuL_2k2 · reakcio.blog.hu 2009.03.11. 16:34:02

led 2009.03.11. 22:57:45

és ne mondd kétszer, hogy "úgymond", mer' olyan lófaszjóska leszel, mint én.

Pilgram (törölt) 2009.03.11. 22:58:59

led: tökéletes, egy kis hibával, nem csak elektronikus zenében van kiállás, hanem minden zenei stílusban, még a kalsszikusban is, igaz, kicsit hülyén venné ki magát, ha a Zeneakadémián egy nagyzenekari mű közben felpattanna valaki a nézőtéren kiállás közben és beleüvölt az éjszakába, hogy "ba-sszá-oda, pámm, geci" :)))))

led 2009.03.11. 23:01:12

@Pilgram:
természetesen minden zenében van kiállás, azért kezdtem úgy, hogy "itt"
:)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.11. 23:04:07

@Pilgram: ráadásul szmokingban és fényrudakkal a kezében ordítozna...
:)

tényleg @led, túrórudak helyett nem inkább fényrudakba kellett volna fogadni...?
különben mindegy, emelem a tétet és tardás, club panorámás pólóba megy a verseny... :))

led 2009.03.11. 23:12:52

klaszzikus kiállás kb. 0.47-nél :)
elejétől kell bólogatni.
e!
www.youtube.com/watch?v=36Qdiku-htw

led 2009.03.11. 23:29:38

@ufó - Pubiföld legpubibb pubija:

öreg fasz vagyok már. panoráma, horizont...azt se tudom mi.
póló kell, tardás is :)
én még a rave olimpián, meg a hiroshima mayday-en toltam ;)akkor még nem igazán volt fényrúd. nekünk legalábbis nem volt.
én a nagyfater sárga viharkabátjában toltam (tényleg) kimosható vörös-kék hajszínezéssel.

többet nem is mesélek, ennyit a "kámingáutról" :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.11. 23:50:15

@led: hát aztat, hogy öreg f?sz vagy, láttam az általad beküldött videjón is... :))

a pólót én, dj ufó nyerem meg, mégpedig evvel a videjóval...

Jaguar 2009.03.11. 22:37:48

kiállás 0:22 és 1:05-nél van...

www.youtube.com/watch?v=Dj7CwCtRD5U

fogyasszátok egészséggel eme videjót a reggeli kávé és ööö... kóla helyett...

led 2009.03.12. 00:14:32

@ufó - Pubiföld legpubibb pubija:

'szomat már.
hallgassatok inkább jófajta stuffot. főleg az egész albumot.
itt aztán van kiállás(ok), höfö (házifeladat) beérezni.

www.youtube.com/watch?v=1bpusvRyyJI&feature=related

TeasingAngel 2009.03.12. 06:42:12

nathanp: nagyon belehúztál, alig győzőm az olvasást
jó reggelt

Pilgram (törölt) 2009.03.12. 11:03:28

@led: semmi gond, mi is toltuk ilyen kamu vegyvédelmis fehér műanyag kezeslábasban pollenszűrővel a szánkon a partit, az volt jó benne, hogy nem látszódott hogy úgy rágcsálunk mint a lámák ha kaját kapnak :) viszont reggel a szag nem volt semmi ami felszabadult amikor otthon ledobtuk a kezeslábast...
süti beállítások módosítása