Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.09. 10:00

Huszonhat

Az Ignác az angliai kaland óta nem nagyon melózik. A faterja állandóan cseszegeti ezzel a vagyonőr-vizsgával, meg hogy éjjeliőrként ugyanúgy baszhatja a rezet napközben otthon, melóban meg alszik, őt is azért fizetik vagy tíz éve, hogy aludjon. Igninek persze nagyobb tervei vannak, kertépítő lenne vagy méhész, meg mióta látta azt a filmet a kanadai csókáról, aki juharszirupot szüretel a kurva sok juharfáról, azt mondja, azt is szívesen csinálná. Azt nem vágja, hogy lehet, hogy nem véletlen, hogy bucira dagad a pofája, ha megcsípi valami, tehát az ilyen szabadtéri melók full életveszélyesek lehetnek, ha tényleg ilyen allergiás, vagy mi.

Baszottul ráér, egész nap tévézik, azt' ahogy lát valamit a Discovery-n, rájön, hogy milyen kurva jó lenne, ha valami olyasmit csinálhatna, mint az arcok azokból a filmekből. Legutóbb éppen jégszobrász akart lenni, előtte egy héttel meg gyurmafilmes. Igaz, hogy olyan darabos a csávó mozgása, hogy egy spanglit se' tud megtekerni, bár mindig bevállalja, konkrétan hasáb alakú tippet csinál, meg kimorzsolja belőle a cuccot, akárhogy igyekszik, azt' a nagy koncentrációban az összes nyálát rányomatja a végén, és amikor felsóhajt, hogy kész van, az ázott cigi kettőbe málik a markában, azt' hallgathatja, hogy mi a kurva anyádat csinálsz, ez volt a vége, baszod.

Most, hogy volt ez a nagy hó, fellapátolt egy nagy kupacot a garázsfeljáróra, hosszabbítóval kivitte a muterja vasalóját, mer' látta, hogy azzal rendesen le lehet hasábolni a jégtömböt, hogy aztán mehessen rá a fűrésszel, meg a vésővel. Hallod, jön haza a faterja, konkrétan azt hitte, öngyilkos akar lenni a csávó, a hármas elosztó áll a latyakban, a fia háttal, csak a vasalózsinór látszott, az arc meg egy pólóban, meg pufimellényben a mínuszokban, naná, hogy rázta a hideg. Az öreg meg már úgy látta, hogy bassza az áram, fel is kapott egy lécet, hogy kicsapja a kezéből a zsinórt, de a nagy igyekezetben sikerült hátbabasznia az Ignit, az meg persze eldobta a vasalót, bele a hókupacba, akkora zárlat lett, baszod, hogy kiégett az egész biztosíték-doboz, azt' utána meg ott üvöltöztek, hogy a másik mi a faszt csinál.

A muterja másnap bement a polgihoz, hogy legalább valami közmunkát zsírozzon a fiának, mielőtt fullra megmakkanna, azt' ahogy ott elsírta a bánatát a mindenes Rózsikának, az mondta, hogy szól a férjének, az az erdőgazdálkodásnál van, valami erdőőri, vagy ilyesmi meló biztos akad. Be is hívták egy ilyen elbeszélgetésre, de az arc annyira forszírozta, hogy puskát kap-e a melóhoz, meg hogy milyen skuló jár hozzá, és hogy maradandóan roncsol-e, ha valakit térden lő, hogy visszatáncoltak, aszonták' nem kell erdőőr, sőt felhívták az Igni faterját, hogy lehet, hogy pszichológushoz kellene vinni a srácot.

Utoljára az volt, hogy postás lesz, kint lehet a szabad levegőn, meg biciklizhet is, csak a spanjai húzták, hogy levelet kaptam lájf, meg ilyen faszságok, mire mondta, hogy köcsögök, majd ha anyátok nem kapja meg a rokkantnyugdíjat, mer' elhúzok vele Kanadába, azt' veszek rajta egy juharfarmot, majd néztek. Annyit mondogatta ezt, meg hogy legázsprézi az összes kutyát Tardán, mer' hogy azok meg akarják majd harapni, hogy az öregek, akik ezt hallották a sörözős Petinél meg a felső kocsmában, elkezdtek petíciót írni a postavezetőnek, hogy ilyen közveszélyes arcot fel ne vegyen, mert olyan tervei vannak, hogy lop meg öl, ha hivatalba kerül, azt már a volt körzeti megbízott is kiment beszélni a faterjáékkal, hogy mi van ezzel az Ignáccal, hogy így bekattant. A muterja szerint a kurva tévé az oka, le is mondta a sok csatornát, azt' csak a szociális csomagot kéri, amúgy is csak az Önök kértéket nézi, meg a Kék fényt jó hangosan, hogy elrettentse az Ignit, látod fiam, a rossz embereket előbb-utóbb elkapják.

Az Igni meg nem nagyon érti, mindenkinek mi a fasz baja van, azt' egy hete  egész nap csak unreal-ezik az e-pontban. A Vladi szerint kéne neki valami gádzsi, mielőtt végleg bezizzen, de jelentkező az nem sok van.

30 komment

Címkék: meló ignác

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr63990750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.09. 10:34:27

Höhö, elég vizuális vagyok... a vasalós-léces nagyon üt :D

S.Attila · http://olvasoterem.com 2009.03.09. 10:48:41

"konkrétan azt hitte, öngyilkos akar lenni a csávó, a hármas elosztó áll a latyakban" - nagyon erős :)

greggrant 2009.03.09. 10:56:29

5 napja nem tudjuk, mi történt a vájt szenzésönön Berda Mikiékkel...

Pilgram (törölt) 2009.03.09. 10:59:14

taps taps, a havas-öngyilkos rész, naggyon jó volt :)

pisces 2009.03.09. 11:08:00

Mondjuk az Igni faterjának is lehetne annyi esze, hogy valami bővérű kurvára befizesse a fiát, hogy megkapassa.
Olcsóbb, mint egy temetés, és ragyogóan levezeti a feszültséget (is).
Meg aztán a muffok rendszeres művelése rendesen tisztítja az élet szemléletet.

Katonaságnál állt be az agyunk az elvonástól annyira, hogy a spermium hungaricum már nyomta az agyunkat. Csoda hogy már a női biciklitől is kangörcsbe merevedtünk?.

ssüni 2009.03.09. 11:08:03

"megmakkan" -Ez az év szava! :)

Narigón 2009.03.09. 11:16:44

Mostanában én is a Discovery-ről szokok pályát választani, láttam is egy melót, ami nagyon bejönne. Kanadában, vagy Amerikában – már nem emlékszem, de valami angol neve volt a helynek, az biztos – a hegyekben kurva sok hó esik télen, annyi, mint Tardán 100 év alatt, és ezért sok a lavina. Szóval ott az a rengeteg hó, amiből előbb-utóbb kurva nagy lavinák lesznek, az meg ugye veszélyes nagyon. Hogy ezt megelőzzék, kimennek tankkal a hegyekbe és szétlövik a havat, az egész nagyon állatul nézet ki a tévében. Gondoltam is, kiköltözök és jelentkezek ilyen hegyivadásznak, vagy minek. Tankot még nem vezettem, meg katona sem voltam, de a B kategória megvan és már Ford Transittal is (sőt, egyszer még egy parancsnoki UAZ-zal is!) csapattam rendesen, szerintem a harckocsi sem okozna problémát. Te nathamp, kérdezd má' meg az Ignit, nem érdekelné-e a dolog, és hogy véletlenül nem tud-e tankot vezetni? (Vagy esetleg a Gyula bá'? Belőle azért inkább kinézem.)

Radír 2009.03.09. 11:21:57

:D:D:D Halálosn jóóóóóó :D:D:D

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.09. 11:45:24

az urban legend szerint egyszer egy építkezésen egy melós ki akarta rázni a kavicsot a cipőjéből, megfogta hát a kis betonkeverőt, aztán felemelt lábbal rugdosott a levegőbe, egyik kollégája meg azt hitte, hogy az áram b?ssza éppen, ezért ráküldött egy nagyot a lapáttal a szerencsétlen tag kezére...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.09. 11:47:34

lemaradt a poszt értékelése...

kitűnő.
:)))

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.09. 12:33:47

Igni bevállalhatná Rob Lowe (vagy mijaneve) műsorát a discovery-n...Az tuti bejönne neki, meg a tardai népeknek is, hisz "níddmánottlapátoljaaszartignác".... :D

Dr. Panasz Muki 2009.03.09. 12:45:32

De ezek szerint vannak jelentkezők, csak pont a gyülekezési törvény nem vonatkozik rájuk, jól értem? ;)))

Chinese 2009.03.09. 12:46:27

Ezek után biztos vagyok benne, hogy nekem kell egy Panorámás poló!

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2009.03.09. 12:54:07

Fasza, megőrültem...az első igazán büdös életszagú Tarda.
( könyörgöm, valaki 'filmesítse' már meg, hogy valamelyik tardai a Discovery-ről pont az "Ezt éld túl"-t favorizálja meg magának, és mondjuk Ózd-külsőn el is kezd Bear Grylls-t játszani... :)))

Mitya Ivanov 2009.03.09. 13:15:42

eddig ez volt a legjobb. Jól fel volt építve, és gondolkodásra késztet.
Ha filmes lennék, a tardai történetekből ez lenne az utolsó jelenet. Mert mindent megmagyaráz. Főleg az a rész üt, hogy skuló és térdroncsolás és fegyver. ebben minden benne van

2009.03.09. 13:36:56

Lucskosra röhögtem a pofám!!!!! :-ĐĐĐ

feltételes reflex 2009.03.09. 15:16:15

az Igni tuti elbukná a vagyonőri tesztet is, érik már neki egy szanatórium.

mégmégmég

bad little girl 2009.03.09. 18:22:29

:-)ÉLETSZERŰ :-) ( nathanp szervezed már a turistabuszokat, Tardára? )ez az igazi falusi turizmus :-)

jogtörpe 2009.03.09. 20:38:23

tényleg így men ez Tardán (is). nincsen ám távol tőlünk.

mybollywood 2009.03.09. 21:59:50

egyszerűen most értettem meg, hogy mennyire hiányzott már nekem az Igni...imádom!tényleg,ő hogy is néz ki?:-P eskü,próbáltam kiiwiwezni,de sajna sikertelen volt az akció...:-( de az is lehet,hogy mission impossible!:-O még még Ignit!!!

@ndtomas 2009.03.09. 22:30:37

Emberünk de kivan! Persze abszolút érthető: nemhogy értelmes életpálya, de értelmes jövőt biztosító munka sem igen akad, de nemcsak Tardán. Mostanában meg főleg. Addig nem is nagyon lesz jobb, amíg olyan valaki nem veszi kézbe a dolgokat, aki ért is hozzá, a szándék is jó, meg a "tehetség" (jog és erő) is megvan. Hogy az milyen lesz? Én erről ezt olvastam, de aki tud jobbat, az most szóljon:

"Házakat építenek majd, és bennük laknak, szőlőskerteket ültetnek, és eszik azok gyümölcsét. Nem úgy építenek, hogy más lakjon ott, nem úgy ültetnek, hogy más egye azt. Mert mint a fának napjai, olyanok lesznek népem napjai, és kezük munkáját teljesen javukra fordítják választottaim" (Ézsaiás 65:21,22).

2009.03.09. 22:41:09

@ufó - a táncparkett angyala:

Ennek egy változata, amikor a break-őrület idején egy tinédzser merülőforralót tart, közben meg a walkmanen hallgatott zenére rángatózik. Ekkor lép be a nagymama, aki persze elsősegélyt nyújt a sodrófával...

Candy Single · http://candysingle.blog.hu 2009.03.10. 01:24:34

Óóóh, ezen besírtam!!! :D:D Hajrá Tarda!!

thedealer (törölt) 2009.03.10. 02:15:47

se a mozaik indiai se a tekeres nem megy neki. Lehet, hogy itt az ideje, hogy a faterja kertjeben elvesse azoknak a juharfaknak a magjat de kurvagyorsan, mert ugy hallottam, hogy a bodzaszedes lealdozoban van! szoval itt az ideje az uj iparag kidolgozasanak!

Addig amig meg nem no a gane, addig hordhatna soroshordot a Petinek ingyenkorokert.
süti beállítások módosítása