Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.20. 05:00

Tizenkilenc

Az Igni faterja évek óta biztonsági őr annál a bányai irodabútoros cégnél. Vagyonőr, ez a neve, de bazmeg, mindent csinál az a vagyonnal, csak nem őrzi. A házuk konkrétan úgy néz ki, mint egy hivatal, vagy valami kibaszott nagy dolgozószoba, szürke padlószőnyeg még a konyhában is, fiókos mahagóni étkezőasztal négy görgős székkel, a nagyszobában egy ilyen félkör információs pult, de az már bükk, fent a két háló meg csupa elemes irodabútor dió színben.

Az öreg nem bízott semmit a véletlenre, szerzett céges matricát a lepattant Hiace buszra, amit direkt a zökkenőmentes ügymenethez vett, azt' egy az egyben olyan volt, mintha szimplán szállítana. Amikor hozta a szajrét, még rendesen, lapra szerelve, dobozolva, mindig Ignácnak kellett beülnie az őrhelyre, hogy azért mégis legyen ott valaki, nehogy lopjanak, érted, baszod? Kipakolással otthon, meg vissza ez bő három óra, éjjel indult az akció, Ignác addig a busz hátuljában héderelt, azt' háromkor az apja felrázta. A srácon az apja vagyonőrös inge, meg gumis nyakkendője volt, frankón rendes szekuritinek nézett ki. Két monitort kellett néznie, az egyikhez még egy kar is volt, azzal forgathatta a kamerát a kapunál, meg óránként végig kellett járnia a két folyosót, ahol az irodák vannak.

Paprikaspré, meg egy gumibot volt a fegyverzete, mert még évekkel ezelőtt két balfasz megpróbálta elvinni a kispáncélt a pénztárból, ottani rakodók, bazmeg, nem elég, hogy a kamera végig felvette őket, de céges anorákban nyomták, a kis wertheim meg volt vagy kétszáz kiló, nagy nehezen ráemelték egy pokrócra, hogy majd azon kihúzzák, de este takarítás volt, a takarító faszi meg rendesen bő hideg vízzel mosott fel, ablakok csukva, vágod, a pokróc úgy megtapadt a vizes a folyosón, mint a szar. Addig rángatták a pokrócot, míg szétszakadt az egész, csak a páncél alatt maradt egy darab, amin meg már nem volt fogás, na ekkor ért oda az Igni faterja, elemlámpával rájuk villantott, Józsi, Laci, mi a faszt csináltok itt, azok beszartak, az egyik kicsavarta a kezéből a lámpát, fejbe baszta, azt' elszaladtak. Persze másnap megfogták őket, de azóta fel van fegyverezve a két váltás őr.

Egy görgős szekrényt vitt az öreg a muternak, vágod, már csak egy szervizasztal hiányzott, azt' az Igni beült az őrhelyre, meg két kört kellett csinálnia a folyosón, óránként. Megy is rendesen, de az egyik szobából ilyen szuszogást hall. Na, most mi a faszt csináljon, visszaiszkolt az őrhelyre, felhívta a faterját, hogy eksön van, valaki matat odabent. Hát verd le fiam, baszod, még 12 kilométer hazáig, már nem fordulok vissza, csapjad lefele, meg kötözd meg, azt' mikor visszaérek, hívjuk a yardot, meg a dirihelyettest. Ignác meg összeszedte magát, már amúgy is volt benne feszkó rendesen Anglia óta, gondolta most levezeti. Visszament, már rendes nyögés volt, gondolta, megint a mackóval küzdenek, nagy levegőt vett, berúgta az ajtót, emelte a botot, azt' ott van egy csávó, szemből rákötve egy görgős székre, full meztelen, a picsájában egy ilyen keskeny székláb, mögötte meg egy nagydarab szadokurva ilyen full bőr dominaruhában, ostorral. Hallod, köpni nyelni nem tudott, a másik faszi csak köpni, mert egy geci nagy szürke tape-pel be volt ragasztva a szája, csak ümmögött kigúvadt szemekkel. Bocs, csak folytassák vagy mi, becsukta az ajtót, hallod, el se' mozdult az őrhelyről, míg hajnalban vissza nem ért a faterja. Csak a kinti kamerát mozgatta, jobbra-balra a kis joystick-kal, meg erősen gondolkodott, ez mi a fasz volt.

Azt' amikor jött az apja, hogy mi van, megvan a tolvaj, csak azt mondta, fater, ne akard tudni, vágod, nincsenek olyan szavak, amiket te is meg én is ismerünk erre, menj, nézd meg magad a negyedik szobában. Persze a dirihelyettes volt, már öltönyben, baszod, falfehéren, hogy izé Árpád, új váltótársa van, remek, meg maguk nem csak a raktárakat őrzik, ez dícséretes.

Másnap az öreg kapott fizetésemelést, meg 60% dolgozói kedvezményt a bútorokra. A bútorokra, bazmeg!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr90953899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hana 2009.02.20. 12:53:19

nem bííírom!!! visííít.

A bútorokra, bazmeg!


ezkész....

Radír 2009.02.20. 14:10:04

Egyre jobb a poszt :D

Hillaes 2009.02.20. 14:56:52

Ez hatalmas. Döltem a röhögéstől.
Ment a kedvencekbe!

Celtic 2009.02.21. 08:50:51

Lenyugozott megint :) Eloszor az elejen elveztem el, ahogy elkepzeltem a nagyszobat az informacios pulttal :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.02.21. 14:39:14

Állat.
Natánkám, a címeknek nem szeretnék adni valami legalább egyszavas kiegészítést a számozás után?
Ugyanis már most elvesztettem a fonalat.
Csak érdeklődöm :-)

hana 2009.02.21. 15:51:24

jah, az információs pult, az is ütött rendesen. Istenem...

Az a durva, hogy én láttam ilyen köröket, ilyen embereket, vagy mindenki így van ezzel?

Tibi nekem tetszik a számozás, de igazad van, egy ilyen egyszavas meghatározás lehet jól jönne!

hoel 2009.02.22. 13:12:00

Könnyesre röhögöm magam, ezkész, nembirom tovább.

AP! (törölt) 2009.02.23. 16:50:47

"a konyhában is, fiókos mahagóni étkezőasztal négy görgős székkel"

azért... ezt biztosan felfogtátok? :)

Radír 2009.02.23. 21:20:05

Kicsit késik az új poszt :\

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.02.24. 16:58:19

Nekem ez megint nagyon tetszett!:D

bubbake 2009.02.26. 20:22:14

jó, de a "visszaiszkolt" nagyon kilóg.

Jaguar 2009.03.05. 23:55:39

Baszod ez kurvajó. Azt hittem izomtibinél nincs jobb, pedig de. (azé tibi is király)

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.03.31. 11:38:49

Azért volt jó ez a poszt, mert ez az első rész, amikor a béna főhősök nem szívnak a végén, hanem győztesen jönnek ki a történetből.
:)

Important roll 2019.07.24. 21:45:19

2019 van. Még az előttem levő utolsó komment óta is több, mint tíz év telt el. De még mindig könnyesre röhögöm magam ezen az egészen, úgy, ahogy van.

Celtic 2023.04.08. 21:33:55

@Important roll: 2023-ban is szórakoztató, ha néha előkaparja az ember.
süti beállítások módosítása