Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.17. 11:00

Tizenhat

Ez az Iván gyerek nagy bizniszmen, baszod. Már általánosban olyanokat okosított, hogy vett egy üres BASF kazettát nyolcvan forintért, azt' százhúszér' árulta, mint alapzaj, a számok közé, amit a kis csírák felvettek a Poptarisznyából meg a Garázsból. Azóta fejlődik.

Most belement egy ilyen ruhaüzletbe, az a mondás, hogy olaszból' jönnek a cuccok, gukki, edhádri és társai, nagy fekete kukászsákokban van a szajré, legalább egy zsákot meg kell venni, ötven ropiért, női pólók, táskák, galléros férfi pólók, napgépek, de nem tudod, mi van benne konkrétan, mert megbontani nem lehet. Zsákbagukki, baszod. Iván két zsákkal hozott el, otthon kipakolgatta őket stócokba, egy kockás lapra felírogatta miből mennyi van, meg az árakat, két adidas sporttáskát telepakolt vegyesen cuccokkal, azt' odaadta egy spanjának, aki egy fehérvári szoliban melózik. (A csóka előtte videótékás volt, de eléggé leáldozott a VHS-nek, máshoz nem nagyon ért, mint a semmihez, azt' gondolta, hol van az előírva, hogy csak csaj lehet szolis, persze rögtön rákapott a gépekre, naponta húsz perceket bent rohadt, csak amikor ilyen borsónyi basszok nőttek az arcára, akkor állt le) A srác minden cucc után 10%-ot kapott, vitték rendesen a pólókat, táskákat, egy ilyen autókkal okoskodós benga kopter egyszerre húsz edhárdi pólót megvett a csajának, meg vagy tíz gallérost magának. Az edhárdikon, baszod összesen két féle minta volt, vagy egy ilyen love-os, vagy kills-es felirattal, csak a színük volt különböző.  De a  tag mondogatta a kis kurvának, hogy nem baj, megyünk törökbe', tele lesz a szálloda geci veretős oroszokkal, te is nézzél ki rendesen, geci, meg adjá' a nőmnek két napszemdzsót is, a Diort, azt adjad, ezt már a hámló arcú kiskancsónak mondta. Száznegyven kát otthagyott a csávó, másnapra meg küldte a két üzlettársát, akikkel együtt mentek Antalya-ra. Iván este gyorsan fordult egyet, azt' a két kukászsák szajré, huss, elfogyott.

Na bazmeg, két hét múlva jöttek a rákvörös kopaszok, bézbólütövel követelték vissza a lóvét, mert a szállodasoron minden ruszki kurva edhárdiba' volt, de állítólag igaziba', az ő  csajaikról meg potyogtak a strasszok, meg az arany feliratok lemállottak a pólókról, az egyik picsa "ills", a másik meg "ed ard" felirattal ment le reggelizni, de csak egymáson vették észre, visszafelé a liftben, a harmadik gádzsi félig megvakult, baszod, mert végig az Iván-féle diorban veretett a tűző napon, szóval kiderült, hogy az egész cucc kam kínai, lófaszt olasz, a szolis kisgyökér majd' összeszarta magát, hiába mondta, hogy ő is egy haverjától kapta, kapott két kurva nagy pofont, aztán az ő hasznát, azt az ötven rugót a kasszából adta oda a koptereknek, meg elmondta, hol lakik az Iván.

Szombaton egész délután két Audi körözött Tardán, színes gallérospólós kopaszok kérdezgették a kúton, meg a Peti sörözőjében, hol találják ezt az Iván gyereket, hamar elterjedt, hogy gáz van, de Majoron pont egy rendőrcsaj esküvője volt, átjött két motoros yard, aki az esküvői menetet vezette fel, azt' leigazoltatták a csapatot. Még kérdezték is, golfozni mennek, fiúk, aztán elhajtották őket a picsába. Iván meg nem nagyon mozdul ki Tardáról, a szolikasszából hiányzó zsetont is sárga rózsaszín csekken adta fel a spanjának.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr3946895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Celtic 2009.02.17. 13:47:54

Es kesz, egyben vegigolvastam mind a tizenhatot :) Szeretem az ilyen nyugis napokat, csak a tobbiek nem ertik, min rohogom magam betegre :)

woodo1 2009.02.17. 17:27:55

Zsákbagukki:))))Baszod,ez odaüt!!:))

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.02.17. 18:11:06

@woodo1: vettél te is ilyesmit, e'?
nekem egy csavarodós gant pólóm van ilyen, a jobb varrás a bal oldalamon, bazz. 6k.

loláb 2009.02.17. 18:41:27

A sárga csekk nem a bankszámlára befizetős csekk? A rózsaszin az, amit a postás kivisz...vagy nem?

Na mindegy. Zseniális volt ez is, ahogy lenni szokott.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.17. 20:35:12

@nathanp: aha..., javítva rózsaszínre..., na, mondhatom szépen állunk..., tán csak nem a "...csavarodós gant póló..." is rózsaszín..., cukimukikám...?

:)))

woodo1 2009.02.18. 04:00:08

@nathanp: Nekem egy Nike-t sikerült vennem 4k.k.b. 8 éve!Teniszpóló-mondták,én megvettem aztán felmosóronynak jó is lett 1 mosás után!!

Gerik001 2009.02.18. 13:25:27

Másik oldal.

van egy Kangol polom. 5 éve hordom és nem is fakul. :)

Kopi3.14 2009.02.18. 18:42:09

Szintem masik odlal: ilyen Nike zoknijaim vannak sokevesek, bakancsban is nyuzva, es melegitom is remekul birja magat.

kerületi28 2009.03.04. 23:27:56

edhárdi:D:D az most télleg nagyon megy:)
süti beállítások módosítása