Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.16. 17:00

Tizenöt

Vladimir a Tarda Drastici vezérszurkolója, nyolcan vagy tizenketten vannak, attól függ, hogy a Tarda vasárnap játszik-e, mert akkor a sörözős Peti is tud jönni a két szakács gyerekkel, meg az öccsével. Nem egy nagy truváj Tarda-meccsre járni, idegenben alig van meg a csapat, eddig kétszer el sem indultak, még két ilyen és repülnek, bár asszem', a megye három alatt már nincs semmi. Az otthoni meccsek előtt a "Kiméletlenek" atom bebaszik, így a drapi látványt, meg a szurkolást rendre elkúrják, a Bandi, a benga 140 kilós szakács csávó, akit ilyen ütőembernek gondolnak, ha összecsapás van - hát baszod, a Tardamajornak konkrétan nyolc nyugger, meg két 12 éves lány, a csatár Tibi ikerhúgai a szurkolói, hogy a picsába lenne bármi atakk - rendre bealszik a kempingszéken a fűzfának dőlve.

Vladimir amúgy nagy Milan szurkoló, azt' kitalálta, hogy az ultracsoporttal kimennek egy meccsre Olaszba', megnézni mi most a zsír látvány, meg spanoskodni a digókkal, vágod, ha jönnek, fasztudja', valami kupameccsre, a Drastici szervez a testvérultráknak szállást, programokat, ilyenek. Van egy csóka, aki  egy fehérvári bandában dobol, és Vladi rokkerkedik vele, az apja az MLSZ-nél van, aztán sikerült okosítania az arcoknak hat jegyet. Misike, aki a sálazós látványokat vezényli a Drastici-ben, kikunyerálta a faterja lakóbuszát, amin az öreg vagy nyolc éve melózik. Beszarsz, bazmeg,  az ember egy Barkasra épített egy négyszemélyes felépítményt, még gázrezsó is van benne, meg le is van vizsgáztatva. Nem könnyen állt kötélnek az öreg, mert eddig csak Agárdon voltak vele kempingezni, mondjuk 80-at simán tud autópályán, de mivel a Robi is ment, aki egész frankó autószerelő, és az út előtt svarcban kicserélte a fékbetétet meg vacsi új aksit rakott be, az öreg nagy nehezen odaadta a verdát. Fullosra dekorálták a csotrogányt, "Kíméletlenek" drapi az oldalán, sálak az ablakokban, sőt egy lepedőre felfújták Neolux-szal, hogy Ultra Boys on Tour, azt' kifeszítették a lakódoboz hátára.

Misike kicsit fosott, hogy a négy személyre vizsgáztatott busszal hatan mennek, de le volt dumálva, hogy van bent egy ilyen gardrób, egy arcot bezárnak, a másikat meg kimagyarázzák, ha megállítják őket. Egyedül a Bandi nem volt soros, akkora geci nagy a csávó, hogy csak a kocsiszekrénybe fér be, nem nagyon lehet elrejteni. Na, nem kellett sokat várni, az osztrák A2-n megálltak pisálni egy ÖMV-kúton, már állt is meg mellettük a Gendarmerie, papírok, meg minden. Misike beküldött egy esemest, hogy ki ne gyertek, baszod, itt a yard. Közben megjött még egy fináncautó is, hátul egy farkaskutyával, azt felengedték a buszba, vágod, drogot keresni, már vagy fél órát szopatták őket, a három haver a kúton meg kezdett gyanús lenni, ahogy bóklásznak az M&M's-ek között. A csendőrcsaj be is ment, egy kamion volt a kúton rajtuk kívül, ahhoz csak nem tartozhat egy dagadt, egy szeplős, meg egy Milan mezes fazon. Kérdezgette, mi a pálya, Robi, aki németes volt, mondogatta, hogy zu Fuss gehen, grószmutter, Graz leben, a pina szerintem vágta mi van, csak tesztelte, hogy oldják meg az arcok. Misikéék meg nem nagyon szarozhattak, az igazoltatás után el kellett indulniuk nélkülük. Vagy harminc kilométeren át ment velük a fináncautó, a három csókát meg hívogatták, hogy stoppoljanak, mer' nem nagyon tudnak visszamenni értük. Végül egy két órás körrel sikerült visszacsavarni ilyen kis falvakon át, ahol megálltak a traktorral a helyi arcok, akkora fless volt a Barkas.

A meccs előtt két órával értek Milánóba, a rossonerik a Rómával nyomták, már volt mozgás rendesen, Misikén rajta volt a para, hogy lenyúlják a buszt, de a Vladi mondta neki, hogy menj már, bazmeg, be se' tudják indítani, meg itt olyan Ducato lakóbuszok vannak, hogy a bokádat is lefosod, de Misi addig aggódott, hogy veteránbuzik is vannak, simán elvihetik, míg végül eldöntötték, hogy beállnak egy parkolóházba. Nagy nehezen találtak egy mélygarázst, de a busz beszorult, a tetején volt egy ilyen lemez, ami nekinyomódott a lejáratnál a neon armatúrának, ki kellett csavarni a fénycsöveket, hogy le tudjanak menni, ment a brék vagy fél órát, az öreg digó garázsmester olyan szinten vaffankúlózott, hogy egy tízeuróssal is alig tudták lecsillapítani. A stadion úgy kétezer méterre volt, nyolc perc a kezdésig, konkrétan futottak, gecó, hogy odaérjenek, csak a kövér Bandi maradt le, hogy akkor ne várjatok meg a kurva anyátokat, aztán vagy negyed órával a kezdés után ért a kapukhoz, alig kapott levegőt, olyan idegbeteg lett, hogy 30 euróért elpattintotta a zsugát egy faszinak, aki már nem kapott jegyet, azt' bebaszott három pizzát egy kricsmiben, és a tévén nézte a meccset.

Vladiéknak valami családi szektorba szólt a jegyük, csupa nyugger, meg kölök, semmi ultra, baszod, akivel spanolni lehet, még a koreográfiát sem csinálták meg, a Milánt meg egy-nullra megütötte a Róma otthon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr45946309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.16. 17:31:09

mondom én, hogy tapló vagy...
minimum egy x kijárt volna a zultra boys-nak...
:)))

maaajkül 2009.02.16. 18:29:29

Kíméletlen Ultras on Tour :D

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.02.17. 00:07:27

Ultraélet nagyon kemény.
Számunk a meccs alatt 8 és 25 között mozgott.
Pápára leérve kifeszítettük a drapit és mind a 9-en teljes utca szélességében vonultunk.
A pihenőhelyekről ereklyékkel (étlap, hamutartó, poharak) távoztunk.
No alla violenza!

denidesuttyo 2009.02.17. 00:22:09

Jajj, Apám, megbizsergetted a zultra memorijaimat! Kiméletlen...

Kövééé 2009.02.17. 10:17:03

bammeg, az olvasmany vegere megint utolert a rohogogorcs, kikellett menni a terembol bekesebb kornyekre, azert megsem rohoghetek a fonok kepebe, meg megkerdi hogyhaladokameloval.
mnade a dagatt Bandi elkepzelt latvanya amint nekikeseredve majszolja a harmadik pizzajat... :DDDD

woodo1 2009.02.17. 17:23:47

Ez atomfasza!! Bandi for president!!

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.02.19. 14:56:40

Áááááááááááááááááááááááááááááááááá

asa77sol 2009.03.06. 14:29:05

Két éve volt a meccs, őszi szezon.
Totti fejelte a gólt.
Kérdezd meg tarrbarnát nyírbélteken...

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.06. 15:32:09

@asa77sol: hányadik perc és mennyit adott rá a tippmix? :D
süti beállítások módosítása