Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.12. 09:00

Tizenkettő

A közértes Vargáék járnak síelni. Régebben Chopokra mentek, de egy ideje Franciába'. Megy az egész család, két kocsival, a léceket, konzerveket, rakat sört, ilyesmit a Feribá' viszi előre a Ducatóval. Gabika rendes listát ír, melyik nap mit főz, alap, hogy kint senki nem vesz zabálnivalót, mégis csak közértesek, rajtuk ne keressen egy francia boltos. Vargának kicsit kínos, vágod, szeretne kicsit veretni a rokonok előtt, fondü, bagett, croissant, de Gabika nem nagyon hagyja. Olyan szinten van az asszony, hogy reggel, mielőtt kimennek a pályára, ad mindenkinek két löncshúst, akkorát, ami zsebben elfér, meg kiflit felkarikázva. Sejtheted, öcsém, dél körül állnak így egy hütte mellett, és az ujjukkal vagy a kiflivel kanalazzák a kis konzervet, míg a többi magyar tolja a sült kolbászokat, meg a forralt bort.

Azt vágod, hogy Vladi húgának az apósa a Varga, és mivel lemondta két rokon, a szállás meg már le volt zsírozva, ilyen last minute-ba' elvitték Vladimirt meg egy spanját, a Berda Mikit magukkal. A srácok még életükben nem síeltek, de ingyen volt, azt' kurvára ráértek, hát mentek. Az öreg intézett nekik kölcsönzős sícuccot, a Vladi meg a Miki csak bemondta a méreteit, cipő, ruha, ilyenek, a Varga meg már eleve úgy ment, hogy Tatabányán menetbe' felvette a cuccokat. Persze ennek a fasz Vladinak lövése nem volt a méreteiről, csak benyögte, hogy 43-as a lába kábé, meg olyan 180 magas, szóval L-es. Na, baszod, a sícipőben ökölbe szorult a lába, a nagy seggével, meg belével nem számolt, azt' a síruha is majd lepattant róla, annyira, hogy az első két napon a saját garbójába', meg a rokker bőrdzsekijébe' ment ki, a Miki beszakadt a röhögéstől. Utána, mivel fogyott egy kicsit a hirtelen jött mozgástól, már beletuszkolta magát a sícuccba, de a cipő gázos volt, befeketedtek a nagylábujján a körmök a szorítástól, volt egy magyar orvos, annak megmutatták, azt mondta, nincs mese, azok le fognak esni, a Miki szopatta is, nesze neked Nine Inch Nails. A két arcot az öreg Varga tanítgatta, ami úgy nézett ki, hogy nézzétek én hogy csinálom, azt' úgy kell. Nem merészkedtek nagyon fel, de az utolsó nap már unták a baszkódást, meg reggel a két utolsó nullakettes Bristol vodkával kezdtek, azt' felbátorodtak, hogy most vagy soha, fekete pálya. Felmennek a tetejére, faszom, gyerünk, elindulnak, de közük nincs konkrétan a síeléshez, esnek-kelnek. Mondja a Miki, hogy apám, tiszta jegeces ez a szar pálya, kicsit menjünk a szélére, oda az erdős részre, ott tuti nincs lejárva így a hó. Elevickélnek, de vágod, hogy ott szűz hó van, a nagy brékelésben a Vladimir egyik léce eltűnik a hóban. Nagy nehezen kiássák, már mindkettőnek a fasza tele van, vörös a fejük, a pia is befárasztotta őket, megegyeznek abban, hogy gyalog lemennek. Térdig, derékig a hóban, baszod, egy óra múlva Vladi annyira bepipult, hogy lebaszta a léceket, nem cipeli, meg ekkora faszságot, mint ez a síelés, majdnem a Mikit is leütötte.

Már picsa sötét volt, mire leértek, a Varga már a hegyimentőket szervezte értük, Vladinak olyan feje volt, hogy az öreg nagyon kérdezni se' akart semmit, még a léceket se' feszegette. A csávónak itthon végül az összes lábkörme leesett, papucsban járt két hétig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr4938355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.12. 13:02:08

hallod, gecó, te azért elég nagy tirpák vagy...
ideszegezed a monitor elé szegény ufót, ahelyett, hogy inkább arra buzdítanád, hogy kint sétálgasson ebbe' a szép napsütéses időbe'...

:)))

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.02.12. 13:23:09

@ufó - a kibertér trubadúrja: húzzál ki tesó, amíg teheted, holnap 13-a, tudod, ki tudja :D

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.12. 17:44:16

@nathanp: ja..., ba'meg, de dúúúrva...
most jöttem rá..., hát ez tiszta beszarás...
óóó..., neee...!!!
13.-án jön a blogodban a tizenhárom...???
meneküljön ki merre lát...!!!

:))

lali10005 2009.02.12. 22:31:19

a tardai nem tírpák, öccse. a szabolcsi, az a tírpák.
tampi.blog.hu/

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.13. 00:00:09

@lali10005: jóvannnaa!
bunkót akartam..., szerettem volna írni, csak az rímelne a a a gecó-ra... de, gondolom, tökmindegy..., sőt..., ne nézd meg a klipet, menj ki sétálni, ahogy a blogfőnök is mondá...

www.youtube.com/watch?v=b9OCIqnK620

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.13. 00:22:47

@lali10005: bocs...
igazábúl ezt szerettem volna küldeni..., csak hát a billentyűűűzet...

www.youtube.com/watch?v=R2poqYvWsyU

magyar-magyar szótár 2009.02.13. 08:34:43

Ezek a Vargáék lehettek akkor azok a pestiek, akik a fénekékhez jártak le Kiskörére szvingerezni. Ha jólsikerült a buli, rendszerint a Stormy Monday-ra viruló keddreggel nekünk kellett a pultoscsajszival kimenni a birtokra takarítani: Kitty [a pultoscsajszi] adott egy letört CB-antennát, emlék a fének első trágyahordós IFÁ-járól, azzal horgászoljam le a szilveszterről ottagyott firlefrancokról lelógó, enyhén csokolátás nyergű bugyit, amit a Kity rögtön felismert, mert együtt vették a fénekaszonnyal a fehérvári Fosonyban.
Csak ezek a Vargáék nem voltak enyire faszariak még régente, minden délre kiitták a szobabárt Dubályban, amikor voltak.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.02.13. 10:14:21

@magyar-magyar szótár: :D
Lehet, de akkor bekamuzták, hogy pestiek, mert tardaiak. Ősgyökeres, ahogy a Varga mondja.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.02.19. 15:09:01

Jaj.
Ez ütött, mint a Vartburgmotorháztető.

nabazzmeg 2009.02.22. 22:12:02

ezen konkrétan befostam, annyira előttem vannak az arcok, ahogy ott bénáznak!
süti beállítások módosítása