Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.11. 15:00

Tizenegy

A Benőke ezzel a Faja nevű pajtásával kitalálta, hogy kurváznak egy jót. (Faja informatikus, Óbudán van egy kecója, az anyjáék vették neki, használtruháznak, egész Nyugat-Magyarországon ők terítik a holland bálás cuccot, tele vannak, a Faja már vagy kilencedik éve jár az Eltére, nagyon nem sieti el, mellette ilyen telefonos IT-szupportos, vagy mi a tököm, és azért Faja, mert mindenre azt mondogatja, hogy faja, meg ja, faja. Havi két kilót kap az anyjáéktól, meg amit keres, ami szerinte elég faja, meg a spanjai is kamázzák, mert rendes szittyók vannak a hűtőjében, és mindig van cigije, vágod, sima is, meg trükkös is, és elég nagyvonalú).

Benő pont Fajánál pecózott, aki tanítgatta, hogy lehet a neten pinákat felhajtani, "de azt  jegyezd meg, bazmeg, hogy ez mind kattant; vagy kikötöz, vagy elsírja magát lovaglás közben, mert a zsoké palijára emlékezteted, vagy a nyakadra jár, miután lekúrtad azzal, hogy vállald a felelősséget, amiért belédszeretett, az meg nem faja" dumával kezdett, és ezt konkrétan minden nap elmondta. Volt egy picsa, hallod, Faja egyszer szúrta meg, azt' akkor a vége felé hártaszólt a csaj, hogy nem szed gyógyszert, a haver kirántotta, hogy akkor kiteszi a hátára, de ehelyett totál beterítette a macskát az ágy lábánál, ki kellett mosni az állatot egy havi adag genyából, full morbid, hallod, ennek ellenére utána a nő feszt lógott a srácon, nem lehetett levakarni, mint az árnyék, ment utána. Előbb normálisan próbálta koptatni a srác, aztán már "nem érted, vége, over, kampec", de erre a pina besértődött, csak azért is követte. Faja ül a Mekiben, bazmeg, az ablak előtt meg ott áll a csaj a hófúvásban, geci, meg se' mozdul, csak néz szemrehányón. Elég pszichó, nem, öcsém? Szóval a randivonalas, meg ilyen pinák gázosak.

Viszont egy ideje semmi nem jött össze a netről, már elég rég volt a két arc nővel, aztán gondolták kimennek a sorra kocsival, azt' felváltva fújatnak, a másik addig elszív egy spanglit a verda előtt. A második ribanctól kérdik, hogy a pipa gumi nélkül mennyi, azt' mondja a nő, hogy álljatok félre, fiúk, lebeszéljük. Beült a jobb elsőbe, Benő hátra, kérdezi a luvnya, mit is akartok, hát szopatni, mondja Faja, mennyi lenne kettőnknek, az attól függ, van-e függőben lévő rendőrségi ügyük fiúk, mert itt most szexuális kapcsolat igénybevételére tett ajánlat ellenszolgáltatás fejében elkövetési magatartást valósítottak meg, és már vette is elő a jelvényét.

Baszott nagy mák, hogy a Faja nem ivott, mert aztán jött a járőrkocsi, szonda, még a céges verda miatt is szopatták, nem elég a kurvázás, be kellett menni a kapitányságra,  hajnali kettő után jöttek el, jó hogy a cigi végül nem volt náluk. Na, ennyit Benőke első kurvázásáról. Vágod, végül ő szopott.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr17936874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoel 2009.02.12. 18:48:15

A yardcsaj nem egyenruhában volt valszeg.D

nabazzmeg 2009.02.22. 22:19:34

azért ez elég gáz egy sztori ilyet a yard nem csinál....ha mégis tévednék - kevés rá az esély- 2 1 ellen, a rendőrbula mondhatna amit akar, még ráfognák, maszekban akart 1 kis zs-t okosítani, lássuk be. Ha mégis igaz, a srácok voltak töketlen faszok, le kellett volna kúrni a sunát oszt kibaszni a verdából pár sarokkal odébb....de mit vár az ember 2 kockától :-)
süti beállítások módosítása