Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.10. 16:00

Kilenc

Az Ignác, mielőtt kiment volna Londonba a szobafestő, meg kőműves spanjaihoz, mindenféle okosságban benne volt, vágod, az a fajta, akitől ha megkérdezed, mivel foglalkozik, azt mondja, hogy ezzel-azzal. Ezekhez a lakásfelújításokhoz, meg építkezésekhez lövése sincs, csak a két szomódi csávó, akiket levett két kilóra egy pár kamu Iphone-nal, erősen kereste, aztán jobbnak látta kicsit felszívódni. (A faterjának konkrétan elküldtek egy levágott ujjat, baszod, nem tudom, valami proszektúrán melózhatnak, vagy mi a fasz, de azért ez elég para, meg most két kilón így felszívni magukat, de hát ők tudják.)

Na, kábé fél éve egy pesti spanjának szólt egy futár arc, hogy van két geci jó bringája, ilyen versenygépek, konkrétan olaszban' valami olyan helyen esett le, ahol rendes versenybringások edzőtáboroztak, montenbájkosok, vágod, érnek vagy három-három kilót, de százötvenér' el lehet hozni a kettőt. Az Igni meg a sörözős Peti pont mentek zöldért az árus gyerekhez - ilyenkor nem szaroznak, bazmeg, ilyen Plus-os szatyorban hozzák a dzsaját, azt' két hónapig az egész környéknek megvan az okosság, na meg persze Igninek is marad rajta - megnézték a cangákat is. Addig fűtögette őket a futár gyerek, míg rádumálta őket, ha találnak madarat, mittomén', nyáron a Balatonon ilyen veretős juppi arcot, simán jól el lehet pattintani. Végül a kettőt kilencvenért meg öt pakkért elhozták Ignácék. Betuszkolták a sörözős Peti Doblójába, azt' otthon meg Igni lerakta a garázsba.

Már ott állt a két bicaj egy ideje, Igni ugye szökésben, vágta a gipszkartont, festett, meg viakolorozott, a picsa tudja, mit csinált Londonba', a faterja meg már nézegette egy ideje, hogy jó kis bicsók, de olyan kopárak, se egy rendes lámpa, meg csomagtartó nincs rajtuk, így nagyjából semmire sem jók. Pont nem melózott két hétig, mert a tavalyi szabiját nem fizetik ki, át meg nem viheti, a kertben semmi meló nincs, azt' gondolta feltunningolja a gépeket, legyen már valami értelmes is rajtuk. Hallod, nem volt egyszerű, napokig későig baszkódott a műhelyben, de a végén egy egész pofás kis rácsos kosarat hegesztett az egyikre - az olyan női volt, sárga, meg minden - , a másikra rendes lámpát szerelt, meg rágyógyított egy ilyen kis benzines motort hajtással, szóval kurva büszke volt rájuk, aztán  szombaton az Igni muterjának mondta, hogy menjen a kosarassal boltba, ő meg a motorossal tesz egy kört.

A sörözős Peti először csak hallotta, hogy valami zümmögős szar közeledik, ahogy pakolta ki a Metrós cuccokat, aztán amikor meglátta, bazmeg, hogy a fullos cangán ilyen retró motoros szemüvegben veret az öreg, azt hitte, beszarik.

Most nem tudja, megírja-e Igninek SMS-ben, amúgy is készen van a csávó, hogy a matraca egy gardróbban van, meg hogy hat font egy sör.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr15934888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.02.10. 23:46:36

Az angliás téma nagyon üt :D kár, hogy mink mán nem az NSZK-ba járunk!

bad little girl 2009.02.11. 01:21:02

:-) cool....ezek honnan jönnek? :-)

Celtic 2009.02.17. 13:16:43

Felelmetes :) Betegre rohogom magam, ahoyg elkepzelem :)
süti beállítások módosítása