Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.07. 12:00

Nyolc

Cicuka baszott jó csaj. Már 12 évesen voltak mellei és nem volt szűz, mikor gimibe ment. Az anyja a jegyző, annak a mai napig kurva jó a segge, nem tud végigmenni az utcán, hogy a faszik ne bámulják meg úgy, hogy az már durva.

Cicuka kutazik, már vagy hat éve a Shell-nél van, okosít rendesen, már vett egy fehér új Suzukit alufelnivel, meg minden. A barátnőjével indultak bulizni, Rózsa utca, ott bérelnek ketten egy kecót, azt' a sarkon belegangoltak egy ilyen piros Ford Orionba. Kicsit benyomták a rendszámtáblát, elég ótvar volt a Ford, nagyon nem látszott a kocc, de kipattant négy benga brazil, azt' ott geciztek, hogy össze-vissza törtetek, kisgádzsik, ez így kurvára nem frankó. Hallod, kitalálták, hogy valami bovden elszakadt a rántástól, mehet a verda a levesbe, majd befenyítették Cicukát, hogy mekkora már a kár, ezt le kell rendezni, azt' már vették is elő a biankó adásvételit, hogy nincs mese, baszod, fél milla a történet, írják rájuk a Swiftet. Egy milka hitel volt a gépre, Cicu beszart rendesen, a kis barátnője meg csak szipogott, mert úgy eléggé rajta volt  a para, hogy szopnia kell, vagy kajakra lekúrják valami kapualjban. Aztán a Kriszta - ez Cicuka - kis kattogás után rájött, hogy valamit ki kell találni, úgyhogy bemondott kilónegyvenet kápéba, hogy legyen az a kárpótlás, vagy mi, de le kell kérnie a palijától, mert nála csak négy rongy van, az is Dokk-belépőre, meg két vízre. Okés, mondták a dakoták, de addig beültök szépen hozzánk, kajakra túszok lettek, geci. Cicu nyomott egy SMS-t, hogy gáz van, azt' egy kutas haverja rögtön hívta, hogy mi a történet, az meg mondta neki, hogy tré van, jöjjön lóvéval a Rózsa-Aradi sarokra, de a csákó levágta, mi van, azt' mondta, hogy menjenek ki Vecsésre a lovettáért. Két köcsög átült a Swiftbe, a másik kispicsát magukhoz vették a Fordba, azt' így mentek Vecsésre. Vágod, hogy semmi baja nem volt a verdának, simán kiautóztak, meg minden.

Na de ott, hallod, a repteres kúton vagy tíz benga csávó várta a konvojt, de úgy, geci, hogy ilyen fóliázott Audikkal álltak a kutakon, a gyökér cigók persze nem vágták le, faszt keres ennyi ezüst verda egyszerre a kúton, azt' ahogy kiszálltak, pikk-pakk jópár zsírnyakú állta körbe őket viperákkal, meg hallod, egy dobermannal.

Két pofon volt, nem kellett több, azt' a végén még megtankolták a fasszopók a Swiftet, mert ennyit kellett menni Cicukáéknak a semmire, aztán elhúztak azzal, hogy bocs, ennek alászaladtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr29928033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bad little girl 2009.02.08. 15:22:54

Egy újabb kis szösszenet a "női mellek"erejéről......a "zsírnyakú" urak vajon(ingyen)jöttek, vagy a fóliázott Audiknak azért bepárásodtak a köszönőmben az ablakai.

hoel 2009.02.10. 18:01:08

Nagyon jóóóóóóó. És igen életszerü!

nabazzmeg 2009.02.22. 22:35:34

"vagy a fóliázott Audiknak azért bepárásodtak a köszönőmben az ablakai"

hát, nem éppen Teréz anya és a katolikus iskola tanítása szerinti felebarátságot és áldozatkészséget hirdetik ezen Urak..:-)
mind1 is, a lényeg, h. a csíra norvégok be lettek fenyítve, ami engem illet, nem úszták volna meg ennyivel a majmok

hhh. 2009.03.05. 00:01:04

hallod, ez baszott jó...
süti beállítások módosítása