Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.05. 07:00

Hat

A közértes Varga Feri amióta felvette eladónak ezt a Magdit, azóta kúrogatja. Reggelente hozza Tardamajorról, a picsa valami sártenger közepén lakik, szinte minden másnap meg kell állni a Lukoil kúton mosatni, mert egy merő offroad a fehér Ducato, ami egyrészt gáz, mert fel van marticázva, hogy Gabi közért, friss péksütemény, tej, csemgeáru, italok diszkont áron, a felfröccsenő dzsuva meg kitakarja, hogy cégtul. Varga Ferenc, másfelől tuti bukta a Gabika előtt, mert a bolt kétszáz méterre van a háztól, azt' mit keresett a fószer földúton.

Elég dilló a kiscsaj, valami huszonhat, de a kétszer tíz deka turista, 4 pár műbeles virsli kérés meghaladja a képességeit, ezért a rendszeres vevők inkább odaadják cetlin, hogy olvassa, mi kell. A múltkor bement négy ilyen bokszos fószer, hogy a Reál küldte őket, késélezők. A csaj pislog, de hát csak a közpotból jöttek, a Feribácsi, mer' így hívja a Vargát, Metróba ment piákért, végül odaadja a hat kést a csemegepultból. A cigók kimennek azzal, hogy negyed óra, a kocsiban van a köszörű. Úgy 10 perc után jönnek is, kész, hatvanezer lesz. A bula, mint aki kútba néz, nagyjából ennyit keres azon kívül, hogy vihet haza lejáratos cuccokat, de hát ha ez az ára, ez az ára, azért kér áfás számlát, akkor áfával 72. Kifizeti a kasszából, hatezret még neki kell hozzátenni, áldja isten, elmennek a vándorköszörűsök, azt nézi a számlát, ilyenek a tételek, kések élének kiegyensítése, centinként 800, új él becsiszolása, az is vagy annyi, sorjázás, fényesítés, markolaterősítés, csupa kam faszság. Próbálgatja a nagykést, a svájcit, amit Varga még henteskorában vett Pesten, még az olaszt sem viszi, baszod, úgy elkúrták az élét.

Hallod, a Varga olyan pipa lett, bazmeg, mikor meghallotta a sztorit, hogy lehetsz ilyen agyatlan, nézd már, az Extrametálos pöpec késemben hullámok vannak, legszívesebben kibasználak a hülyeségedért, de aztán lehiggadt, hazafelé a Ducató hátában megrakta a Magdit, csak úgy a sörösrekeszekre döntve, aztán megemelte 10 forinttal a csavaroskifli árát.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr55923757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bad little girl 2009.02.05. 09:21:28

Magdika megtudta, mi az igazi főnök beosztott viszony, "elbasztad, nem baj csak jól szopjál"....27 évesen már árufeltöltőig szopja magát a metróban, de sosem felejti el,ezt"Feri bácsinak"köszönheti.(igazi karrierista)

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.02.05. 09:47:51

A csattanó a legcakkosabb: "...aztán megemelte 10 forinttal a csavaroskifli árát." :D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.02.05. 09:53:05

@bad little girl: kizárt, a metro 30 km Majortól, busszal 2 óra. Marad a csaj Tardán

bad little girl 2009.02.05. 11:33:29

@nathanp: ebben az esetben,konkurens boltot fog nyitni,és természetesen a falú összes bikája hozzá fog járni,hogy letesztelje a sörös rekeszek masszívságát.

Celtic 2010.01.04. 13:48:27

Tyuha, nem szivesen szolok bele, de most feltunt:
"mert fel van marticázva, "
",tej, csemgeáru"
"a közpotból jöttek"
"kések élének kiegyensítése"

De amugy nagyon jo, vegre uj post :)

Hülye aki elolvassa! 2024.02.04. 12:11:02

Most jöttem ide, a Dezső blogról. Sírva, taknyosan röhögök. Ez irodalom baszki!
süti beállítások módosítása