Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.04. 08:00

Öt

A Vladimir bátyja, az Iván - ja, nem is mondtam, a nagyfaterjuk kő kommer volt, a téeszben anno valami főmufti, azt' mondta a fiának, hogy akkor építhetnek a házára, ha az unokáinak ruszki nevet adnak, a Vologya miatt még kérvényt is írt, de elhajtották - egy fehérvári arccal németbe' jár ki autókért. Törött szarokat hoznak, van egy műhely, ott kipofozzák, aztán elpattintják. Mennek néha Hollandiába is, legutóbb Iván eljutott Amszterdamba, azt' hozott ilyen varázsgombát, meg mindenféle ampullás szarokat, amitől állítólag beindulnak a bulák. Pont house parti volt pénteken Panorámába', öt-hat spanjával nagyon készültek, hogy ott majd jól bekészülnek. Még fényrudakat is hozattak, meg minden.

Jött ez a két pesti DJ gyerek, egészen rendben volt a buli, voltak vagy hatvanan. Ivánék a parkolóban alapoztak szépen, vodkahell, rumgyömbér, ilyenek játszottak, amikor már eléggé lelazultak, betolták a gombát, de nem egyszerű adagot. Bent a buliban geci hideg volt, mindenki kabátban tolta, a két pultoscsajon még kesztyű is volt. Csávókáim rááltak a páleszre, bólogattak a jó kis pumpin' house-re, azt' szép lassan beütött nekik a cucc. Vágod, baszod, hogy ilyen tolldzsekiben, meg kapucnis repülőskabátban pikk-pakk befülledtek, a fejük tiszta vörös volt. Az egyik tagnak egyszercsak kezdett bejönni a csíkos falfestés a klozett előtt, de fel akarta cserélni a csíkokat, ott csípkedte a falat ritmusra, "te ide-te oda-te ide-te oda". Ezt úgy két órán át tolta, miközben a másik a fülében két fényrúddal védekezett, hogy a tükörgömbből fénynyalábokkal harcoló elienek ne tudják lelézereni. Iván kinézett magának négy kövér picsát, akik mindig ott lógnak, de miután a kutya nem szól hozzájuk, kettőkor hazakullognak, szóval benézte, hogy ez a négy gádzsi a Szex és New Yorkból, be kéne őket fűzni, vett négy kólát, a két ampulla szarát szétosztotta bennük, közben rájött, hogy olyan Bruce Willis-esen kellene, a kabó alatt meg már majd' megsült, azt' atlétára vetkőzve vitte a buláknak a kólákat. A csajok bazmeg csak pislogtak, egy rágóval nem kínálta őket senki 2005 óta, teljesen megilletődve benyelték a négy üccsit. Iván nyomta, hogy kemény menet volt ott a toronyba', de végül ő jött ki élve, vágod, Bruce Willis lett fejben, de abból a szarból állítólag két-három csepp kell, szóval nem telt el öt perc, és a csajok belilultak, és sugárban okádtak. Iván ráparázik, bazmeg, ezeknek annyi, futna el, de annyira beszűkült a parától, hogy be akart bújni a mélynyomóba, hátha a hangok megvédik. Na, a feje már bent volt, ekkor már persze senki nem táncolt, csak nézték, a DJ gyerekek is lehúzták a zenét, a portásoknál betelt a pohár, kibaszták Ivánt, aki ott hálálkodott nekik, hogy köszöni a "szakasznak", hogy kihozták a pokolból.

Reggel a vonatállomáson ébredt, egy Blikkből hajtogatott csákóval az arcán. Máig nem tudja, ki tette rá, nem tud csákót hajtogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr27921676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bad little girl 2009.02.05. 08:52:23

Iván,mekkora lúzer bazzeg,a vonatállomáson bekábult állapotban a kaller megcsinálta hátulról(úgy ahogy azt kell) majd jelzés értékkel kapott egy"kis csákót"az ARCÁRA."mega party volt"

feltételes reflex 2009.02.06. 18:28:34

ez mekkora egy állat blog!!!! :DDD

még visszanézek.

Pilgram (törölt) 2009.02.16. 21:21:17

de ismerőős naggyon jó :))

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.02.17. 18:37:40

Én életemben először TÉNYLEG a Panorámában basztam be úgy istenigazából. Azaz valójában a 30 méterre lévő bádogos büfében a mólónál, aztán onnan be, költséghatékonysági megfontolásból. De akkor Iván is még csak gondolatban, képen, kicsiben látott pinát, én meg pláne. Fogni fogtam már, de látni éppen nem láttam.

Csodás szereplők a blogban.

Innen talán valami ismerős lesz:
b-oldal.blog.hu/2009/01/09/funky_cold_medina
oszkarsag.blog.hu/2008/11/17/kuglof_a_titkos_osszetevo

Bugajozsinemszepgyerek 2009.02.25. 14:48:00

Überbeszarás! Most találtam ezt a blogot, de egy órája folyamatosan röhögök. Nagy királyság!

TeasingAngel 2009.02.26. 17:11:09

"Az egyik tagnak egyszercsak kezdett bejönni a csíkos falfestés a klozett előtt, de fel akarta cserélni a csíkokat, ott csípkedte a falat ritmusra, "te ide-te oda-te ide-te oda"." - ez mindent visz :D

"Ezt úgy két órán át tolta, miközben a másik a fülében két fényrúddal védekezett, hogy a tükörgömbből fénynyalábokkal harcoló elienek ne tudják lelézereni."

Egyszer egy barátnőm (aki jellemzően nem tolt semmit általában) azzal hívott egy másnap a munkából hogy egész éjjel használták őt az ufók - adatokat szedtek le tőle meg küldtek át rajta. Jobbat nem tudtam kitalálni, bevittem egy gyerekkori plüssállatát a munkahelyére, hátha az megnyugtatja....

ricardo montelban 2009.03.28. 18:31:16

hát most nagyon röhögtem.

Egyszeri Lovag 2009.03.30. 11:11:54

Ez készen van, teljesen. Hangosan visítok, pedig már harmadszorra olvasom el ma. Ezekből tuti könyvet kellene csinálni. Lenne akkora sikere, mint bármelyik kretén celeb "élettörténetének". Isten vagy, folytatsd, abba ne merd hagyni. Nagyon ott van.

ohmyFgod 2009.05.19. 15:25:23

Csak most olvasom, de kurva jó. Milyen gomba lehetett az? Alapból azért nem haluzol tőle ilyeneket. xd

kerületi28 2009.05.23. 15:16:05

köszöni a szakasznak:D:D:D
legjobb:D

Celtic 2014.11.11. 20:05:42

Szornyu, ma a metron fogalmam sincs hogy, de bevillant ez a jelenet es ott rohogtem magamban ot percig :)

Hazajottem, gyorsan el is olvastam ujra, nehoyg eltunjon.
süti beállítások módosítása