Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.03. 21:04

Négy

Ignáckának van ez az unokabátyja. Még '88-ban a faterjáék beíratták egy mezőgazdasági szakmunkásba - a bátyja nem volt olyan satu, azt katonai szakközépbe küldték, mert ott kapott ruhát, vágod, ez milyen spúr - mert az öreg a balatonon halászott valami MGTSZ-ben, azt' gondolta, jó lesz a csóka halásznak. Első nap mondják, Tóth Sanyi, vadász, első bé. Valamit elbaszott az ügyintéző a suliban, benézte a halászt vadásznak. A kis ragyás gyökér mukkanni sem mert, aztán vadász lett, baszod. A faterja nem vágta le, kollégiumban lakott, mondjuk kurvára nem tudta mi az a varsa, meg süllő, de sosem volt egy agysebész, a vén fószer meg nem feszegette a témát, csak menjen át kettessel.

Na, a csávó most olaszokkal vadászik ilyen madárfélékre, szerintem nem frankó, mert a pótkerékbe nyomatják azokat a verébszerű madarakat a digók terepjáróiba', pöcsöm tudja, mi ebben az okosság, lényeg, hogy a gyerek már egy új négykerekes Suzukival jár. A múltkor egy ilyen csapattal lődözött, de a szállodában előre mondták nekik, hogy sok mostanában a kullancs az erdőben, nézzék át magukat. Veszi át a lóvét a dzsovannitól, az olaszok góréjától, 200 euró ötvenesekben, az meg mondja, hogy már megnézte magát, ahol lehet, ugyan már a hátát csekkolja le ez a Sanyi, mert azt nem látja. Full szőr a digó háta, de baszod, mégis csak 100 rugót penget, hát elkezdi széttúrni a hátszőrét, van-e kullancs. Következő kérdés, hogy hátha a seggemben van, nézd már meg azt is. Na, ez azért kemény a srácnak, de hát a lóvé, ugye. Az olasz fószer lehajol, széthúzza a picsáját, Sanyi gyerek vizsgálgatja, ebben a pillanatban, hallod, belép 3 olasz egy üveg borral. Emberünk térdel, kezében egy rakat euró és a főnök segge lyukát hesszeli, konkrétan tíz centiről.

Na, a digók spricceltek ki a szobából, a csávó le sem ment a vacsorára, és hetekig kétségbe volt esve, hogy ő most buzi lett vagy sem. Mindenesetre azóta ukránokkal vadászik.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr91921110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.02.03. 23:45:03

Az ukránokkal nem lesz ennyi gond. Aztán az Ignácka nem lopott a digó kutyáktól valamit? Állítólag balfaszok, nem vágják le rögtön. :D

bad little girl 2009.02.04. 03:33:33

első lépés a férfiprostitúció,mekkájához kő a ropogós euró sokat eszik a "sport suzuki" Halász vagy vadász...női segg vagy férfi...(nem mindegy)

retroflexus 2009.02.05. 18:23:58

Aki a korpásba keveredik, az egy disznó!

nabazzmeg 2009.02.22. 22:55:58

mi az hogy 3 digó 1 üveg borral jön be?!
faszomat ezek még inni se tudnak, talán 5 férfiemberre jár a 20 liter/éccaka vagy mifaszom......
süti beállítások módosítása