Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.02. 23:00

Kettő

Ez a fasz Vladimir, hallod, tudod, a faterja pincér Fehérváron. Hordja haza a szittyót a krimóból, amit leokosít, jól nyomja, vodkát meg bákárdit ásványvizes flakonban, a viszkit meg ice teásban. A hűtőben ott állnak a félliteres pet palackok, baszod, alkoholos filccel rajta van, hogy "v", meg "b", meg "w". Vladi spanjai átmentek valamelyik szombaton guitar hero-zni, de vágod, a spúr geci gitárt nem vett, azt' billentyűzettel nyomják, annyira tré, ahogy állnak a kamionról leesett plazma előtt, na mindegy, szittyóztak rendesen, Vladi hozogatta a bakikólákat, meg vodkahelleket, a faterjáék disznót vágni voltak a lovasberényi rokonoknál, becsűrtek mindent, Vladi meg felpótolta a flakonokat vízzel meg teával, gondolta jön a fizu, azt' visszajátsza a piákat.

Naná, hogy fullra elfelejtette, a fater meg múlt héten áthívta a húga férjének a szüleit spanoskodni, a Vladimir sógoráét, vágod, a közértes Vargát, meg a feleségét, koktélpartira. Beszarsz, mixel az öreg, Cuba Libre, meg vodkadzsúsz, még citromot is vett, röhögcsélnek az asszonyok, jaj, kezdek becsiccsenteni, de a két fószernek csak nem jön a lájtos delírium. Igyuk tisztán, Ferikém, mondja az öreg, nyomja felespohárba a rövidet, koccintanak, lenyomják, a közértes Varga csak néz bután, Vladi faterja meg kattog, hogy mi a geci, kiment belőle az alkohol, nem vágja le, hogy vizet isznak, cikiben van, át is váltanak sörre. Vladimir kedden visszacsempészte a piát, aztán este látja, hogy a faterja hozza a friss csempészárut, és a régi flakonokat meg kibassza azzal, hogy kiment belőlük minden stájsz. Kussolt persze, csak magában anyázott, hogy a tíz rugója ment a klozetba. Bepipult, még a guitar hero-t is legyakta a gépről a faszba.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr93919739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coucou 2009.02.03. 11:47:30

Háddehoppá! Na errő van nagybaszó. Mondtam én, hogy írjá blogot! Jövök hesszelni minden nap, geci :)

Hű! Olvasó? coucou

Yossarian 2009.02.15. 23:11:07

A "legyak" kifejezést rendszeresen alkalmaztuk a cimbikkel amikor még tejfogúak voltunk... :D

fm4 2009.02.24. 19:07:20

:D 2 percig hangosan röhögős, király!

Burgermeister 2009.03.05. 13:02:55

Anno öcsém is igy huzta meg a traubis palackot kb. 10 évesen....barackpálinka volt benne...:)
'bebaszott rendesen. :)

leon, a proli 2009.03.05. 18:39:19

mi a kis faszom az a vodkahell?

Lord Multifilter · http://filter.blog.hu 2009.03.05. 21:54:00

leon, ha telleg proli lennel tudnad. vodkahell az vodka meg hell. a vodka az vodka a hell meg valami gagyi energiaital, meg nem volt hozza szerencsem, de jo sz/\r lehet.

nathanp, a blog hatalmas, konkretan a legjobb a piacon, remelem marad a szinvonal ezen a meglepoen magas szinten.
süti beállítások módosítása