Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.05.28. 10:00

Hatvannyolc

A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti kapcsolatait, hogy ne kezdjék el keresni a Petit. Mondta is az arcnak, hogy a faszér' nem szólt, mielőtt faszságot csinált, de a Peti szerint nem volt rá idő. Lényeg, hogy a Cicuka biztonságban van otthon, meg egyre gyakrabban Petinél, miközben igyekszik azt is elfelejti, hogy Evie Deep egyáltalán létezik.


Évike úgy három hónapja szállt ki a pornóból, illetve nem szállt vissza a gátműtétje után. Nem csoda, baszod, a pöpec plasztika három film gázsijából jött volna ki, a nempöpec után meg ismét úgy járhatott volna, mint most a román gyerekkel az Analize this! 4 forgatásán. Ráadásul a lóvéja felét se' kapta meg, holott konkrétan beleszakadt a melóba. Amikor egy pár hete hívta Cicukát, a Kriszta hallani sem akarta a csaj újabb ötletét, de Evie annyira esküdözött, hogy nem pornó, meg nem olyan, de tényleg, hogy végül csak ráállt, hogy felmegy a csajszihoz Pestre egy napra, azt' ott alszik, kidumálják az életet, plázáznak egyet, meg lemennek valami romkocsmába, úgyis olyan régen szórakoztak.

Az Évi kiment Cicu elé a vonathoz, azt' be is vetették magukat a Westendbe, délre konkrétan már vagy öt reklámszatyornyi cuccot összevásárolt Evie, Cicuka csak módjával, mer' semmi leaárazás nem volt, azt' a huszasból, amit a muterjától kért, hogy legyen nála valami pénz, nem sok minden jött volna ki. Különösen olyan cuccok, amit Évike vásárolgatott. Négyezres bugyik, elsőre kurvás, másodikra ribancos csillivilli felsők, vörös körömlakk, meg passzoló rúzs, ilyenek játszottak. Persze a Kriszta nem nagyon kérdezett, gondolta jobb nem tudnia, de az Évike a kávézós szusszanáskor rögtön elővezette a témát. Van ez a Szása nevű ember, aki elég sokat sertepertélt a forgatásokon, ilyen producerféle arc, eléggé fullon van, egy nagyon fekete, nagyon lapos, nagyon gyors autója van, egy dodzs hájper, ha Evie jól emlékszik, de nem is ez a lényeg, hanem hogy miután lesérült, a csávó egy szál vörös rózsával megjelent nála a kórházban azzal, hogy ötszáz szálat akart hozni, de ebben a helyzetben talán többet segít, ha a maradéknak az árát adja oda a lábadozó Évinek, azt' adta is, bár nagybani áron számolva, de így is egy kilót, ablakos borítékban, amiből kikacsintott az első István. Azt' utána nem is zargatta az Évit, a csaj hívta fel pár hét múlva, hogy izé, köszöni, de most mi legyen. Az arc ajánlotta, hogy egy vacsora mellett elmondja, mi lehet, a csaj meg kis hezitálás után igent mondott, mer' gondolta a Brocescu gyerek után már nem jöhet rosszabb. Az ember konkrétan Bécsbe vitte el vacsorázni, egy fullosan luxus étterembe, ahol egy nő hárfázott, meg ilyen bura alatt hozták a kaját. Persze nem ketten voltak, komolyabb társaság, hét-nyolc idősebb pali, nagyon drágának tűnő öltönyökben, olyan órákkal, amiknek az árából Évi szerint kijön egy garzon, meg három-négy csendesen mosolygó csajszi, amolyan luxuskurva-félék. Persze a lényeget nem nagyon kellett magyaráznia a Szásának hazafelé, az Evie se' ma kezdte, vágta, mi ez az eszkort-téma, csak annyit kért, hogy több palival ne kelljen dugnia, meg a popó sem játszik, de a fickó megnyugtatta, hogy nincs ebben feltétlenül szex, csak ha Évi is akarja. És tényleg nem volt. Vagy alig. Hidd el, győzködte a Krisztát, volt amelyik hozzám se' ért, ez egy más szint, érted?

Cicuka értette, csak azt nem, mi köze ehhez. Még semmi, kacsintott rá Evie, azt' elmodta, hogy nem véletlenül mára hívta, lesz egy zártkörű hétvége, egy fél lovastanyát lefoglaltak, komcsira nem kell csinálni semmit, és hatvanezret kapnának érte. Csak csinosnak kell lenni, mosolyogni, ilyenek. A Kriszta persze tartott a dologtól, de azért csak ott motoszkált az a krémszínű cipő, amit sóhajtva tett vissza egy órája, miután úgyis mindegy alapon felpróbálta. Megeskette az Evie-t, hogy ugye nem fogják bántani, meg nem kell olyasmit csinálnia, amire a csaj simán megesküdött, aztán meg felhívta a Petit, amíg az Évi mosdóba ment, hogy mér' pont őt, nem tudta, talán mert amikor néha találkoznak, a srácot úgy tűnik, komolyan érdekli, hogy hogy van, és a szemét nézi, miközben dumálnak, ami elég ritka. Meg mást nem nagyon hívhatott, ha jobban belegondolt. A Peti meg is lepődött, kérdezte, hogy baj van-e, mer' ha igen, abbahagyja a sörcsap-szerelést, azt' fussanak össze, de a Cicuka mondta, hogy nincs, de ha lenne, számíthat-e rá, mire a Peti mondta, hogy simán, csak lóvéban most nem áll jól, épp' megvette a kerti bútorokat. Mármint személyesen, kérdezte a Kriszta, ja úgy persze, csak szólj előre, tudod, a sörözőben itt kell lenni.

Persze ez nem az a pálya, ahol bármit is előre lehet tudni, ahogy azt sem, hogy az üzletember nem mindig ősz hajú, kimért, és többnyire csak konyakozik, pecsétgyűrűs húsos kezét alkalmi partnernője térdén nyugtatva. Hanem lehet folyamatosan szipogó aranyfukszos aljadék, aki a megkotort bélszínjét úgy küldi vissza, hogy vidd ezt a szart a picsába, és hozzál viszkit egy üveggel, meg a gádzsinak is, amit kér, de siess, fiacskám. És mondhat olyat a Krisztának, hogy izzítsd a lukad, kisanyám, mer' ezt megisszuk, azt' utána tied a főszerep. Hiába a riadt tanakodás, és a pityergés Évinek a női vécén, hogy de megígérted, nagyjából csak abban reménykedhetett Cicuka, hogy sokáig kitart az üveg, és hatni is fog.

Meg abban, hogy a Peti felveszi, annak ellenére, hogy szombat este elég csúcson van az Ászok. Peti persze felvette, és fél óra múlva már tolta a pályán a Doblót, ahogy a csövön kifért, meg dobálta az esemeseket, hogy hány perc nagyjából, a végén meg hogy itt, a tanya előtt, gyere. A Cicuka ment is, sápadtan, zavartan, a kiskabátjával együtt, a kijárat felé, ami a köcsögnek is feltűnt, azt' lépett is utána. Persze a kapunál már rájött, hogy menekül a kurvája, azt' dülöngélve üvöltözött, hogy nem mész sehova, büdös ribanc, meg próbálta rángatni, mire a Peti, persze kicsit azért befosva, de szólt, hogy engedje el a hölgyet. Az ijedtsége csak egy pillanatra múlt el, meg talán a kussolj csicska paraszt, tudod ki vagyok én duma is felbaszta, de lényeg, hogy lebaszott egyet a csávónak, aki leült, azt' szaladtak a verdáig, és tűztek, ha lehet, minél messzebbre.

Hazafelé Kriszta zokogott vagy negyed órát, és csak annyit mondogatott, hogy Peti, miért, Peti miért én. A Peti meg azt mondta, nem tudja, pedig volt egy-két ötlete. Aztán úgy értek haza, hogy a Kriszta a Peti vállán aludt, a srác meg úgy nyugtatólag átölelte, és bal kézzel nyúlt át váltani. Még mondta, hogy figyu, beszélgethetünk ezekről, vagy bármiről, mármint találkozhatnánk, érted. Amikor kitette otthon, a Kriszta ugyanezt mondta, és hosszú puszit adott Petinek. Hálásat, valszeg', gondolta a Peti. Azóta viszont csak ilyet kap, mikor találkoznak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr991148393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.05.29. 08:09:41

@nathanp: Hú te mit kapsz ma ezért!!! :-D

hana 2009.05.29. 08:41:30

na hello fiatalok, látom tegnap is kimaradtam az életből.

de nathanp, a post kurva jó. :)

konkrétan kurva jó.

Legolas9 2009.05.29. 09:43:05

@nathanp: Hosszú 7vége poszt nélkül? Mi van, befigyelt valami nyári fesztiváűl? Megéled-e a partyt NathanP? :D

DragonZ 2009.05.29. 11:17:46

Sziasztok!

@nathanp: ne baszd meg, csak következőre írj egy nagyon ütős posztot. Mondjuk mind ütős, de érted a lényeget szerintem. :)

@hana: pálinkás szép jó reggelt!
Konkrétan nem voltál tegnap. Csak nem a munkahegyeket próbáltad legyűrni?

hana 2009.05.29. 12:18:36

@DragonZ: még a feltételezés is sértő. :P
mit is csináltam? Jól éreztem magam, kivételesen nem a gép előtt. ;) (na ezért mit fogok kapni...)Hogy vagy?

Mourinho már nem a király 2009.05.29. 12:28:02

@nathanp: Nem lesz poszt? Basszad meg bizony! Fenébe, akkora uborkaszezon van behalok, semmi hír, sorozatoknak vége, sportesemény 0, tarda post nincsen. És még 4-ig itt kell ülnöm.
Most wattafakkot csináljak fászombászmekk?

DragonZ 2009.05.29. 12:57:41

@hana: :) Örülök, hogy jól érezted magad.
Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Most, hogy itt vagy, még jobban. :D
Még tegnapelőtt írtam neked emailt, csak nem jött rá válasz, megkaptad?

ZilZol 2009.05.29. 14:01:00

b+ ma nem lesz 69 :-(

Dedó 2009.05.29. 14:20:14

Hááhh! Ez a szívszorító sztori feldobta a napomat!Mostmá' talán egyik vásárlómat sem fogom agyonverni egy flitteresretiküllel...megbecsülöm a munkám!
Ja egyébként üdv mindenkinek!És csak hogy kellőképpen beilleszkedjek: "Basszátok meg!!!" :)

Dedó 2009.05.29. 14:23:42

Ja és a kommenteken is fetrengtem egy sort...kbsztt pompásak!...na tövig benyaltam...pf!

hana 2009.05.29. 14:46:02

@DragonZ: öööö, hm, lehet már kóma voltam és nem válaszoltam. Vagy izé. Írj még. :)

@Dedó: tövig még azért nem, de jól haladsz. ;) ha a kommentjeidben gyakrabban merülnek fel az MVJ, niggervadász szavak, a közösség szintjének táplálásával kapcsolatban, hát, apukám, még üstökös is lehetsz.

BTW: szereted a korbácsot? :D

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.29. 15:02:16

@hana: hana b+, nem kell minden kedves érdeklődőt rögtön behúzni a sárga földig szado-mazo belső tagságba. Először hadd nézelődjön, nagy gidaszemekkel bámészkodjon, aztán ha már ideszokott, akkor lehet levadászni a lealjasító puskával.

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.29. 15:03:03

@Dedó: Csak hogy legyen negatív élmény is:
tövig oké, de nem nyalás ;-)

DragonZ 2009.05.29. 15:11:35

@hana: OK, írok, de majd csak este 9-10 óra körül, ha akkor jó neked. :)

@Dedó: jól haladsz, szó se róla. Baszod. :D

hana 2009.05.29. 16:42:08

@ratatüj: fbm, itt fetrengek a röhögéstől.... tövig, ok, de nem nyalás...
Egyébként én csak finoman érdeklődtem...

@DragonZ: nekem mindig jó... ;)

kukatr 2009.05.29. 17:11:08

@Dedó: a társaság elismerését fokozhatod a tardabulin nagy mennyiségű 'lájtos női koktél' fogyasztásával és/vagy a Cicuka hasonmásversenyben való részvétellel.:D
amúgy üdv a gyüttmentek közt, fászombászmek!:)

Elvis_1970 2009.05.29. 17:53:13

@nathanp: egy ilyen "lecsókonzervet" ( konkréton: puszta íze...), én találtam a nyíregyházi METRO parkolójában pár hete, egy bevásárlókocsiban. Sztem ez már nem fért be a raboló autójába. Megettem, finom volt ;) Azóta vesszük, veszettül csíp.

Typhoonclass 2009.05.29. 20:34:45

@Dedó: Ha az ember/júzer/olvasó a kezdetektől olvassa a blogot kommentestül (hátnanápersze, hogy a kezdetektől és nanápersze, hogy kommentestül), oszt egy idő után - persze közben kipróbálta az MVJ-t, a niggervadászt, a korbácsot, a malacpörzsölőt, visszajött a detoxból és a baleseti égési osztályáról is hazaengedték - no szóval mindezek után kapcsolódik be a kommentezésbe, akkor az a helyzet van baszod, hogy ő (pl. én) azt hiszi, hogy nemcsak ő ismer mindenkit (legalább @haná-ról és @Angelről vannak - talán hibás - látványelképzelései, ha férfi), hanem őt is ismeri mindenki.
És akkor fászombászmekk, igen röhejes dolgokat képes írni, baszod.

hana 2009.05.29. 21:39:06

@Typhoonclass: fbm, milyen látványkép van Benned rólam? Ha már így szóba kerültem... :P :D

De egyébként igazat szól @Dedó, figyelj rá. :D Azt' gyere csapatni jövő pénteken. :D

2009.05.29. 21:41:49

@Csajsziland:
"De sz.tem ne menny el ezen a Barátok közt-ös vonalon"

Dehogynem, szvsz sokan szívesen látnánk Cicukát "barátok közt". :)

2009.05.29. 21:47:24

"Ráadásul a lóvéja felét se' kapta meg, holott konkrétan beleszakadt a melóba."

Ez konkrétan odabaszott. :) Mondjuk tényleg láttam pár olyan jelenetet, ami után szvsz még a a nézők is csak nehezen tudtak ülni. :-/

Typhoonclass 2009.05.29. 21:59:02

@hana: hááááát ... maradjunk abban, hogy sztem a fbm-ek mögött érzékeny lélek lapul. Ennek pontosításához végig kéne olvasnom a kommentjeidet, de ez most nem rulez.
A látványkép ezután másodlagos -> marhaságot írtam, baszod, jöhet a gőzborotva, de a nyulamat nem adom (mert meglógott tavaly a kis g.ci)

kukatr 2009.05.29. 22:03:33

@Typhoonclass: szerintem aki ügyes, az talál....:)
amúgy meg egy hét és nem csak elképzelések lesznek.

Typhoonclass 2009.05.29. 22:11:12

@nathanp: A Lemnek volt egy novellája a Kiberiádában, amiben a Feltámasztókovácsok Rendje minden nap válogatott módon kinyírt egy robotot, másnap föltámasztotta és kezdték előről.
Tehát: _nem_ fox baszod, békében nyugodni a Gömböc-patak partján (se), ha ... :D
Gigarespect azért ismét, fbm!!

hana 2009.05.29. 22:13:40

@Typhoonclass: teljesen elpirultam. :)Tényleg.

golyo1974 2009.05.30. 01:04:01

Nem tudok aludni.... Egy hét múlva ilyenkor...... :-P

Elvis_1970 2009.05.30. 04:16:23

@golyo1974: szerintem nem fogunk tudni aludni egy hét múlva még ilyenkor;)

jimaymay 2009.05.30. 12:10:19

namostakkormivanfászombászmekk

Dedó 2009.05.30. 13:12:13

@kukatr: Köszönöm a kedves fogadtatást! Női koktélok?!-PFÚJJ!:)
@Typhoonclass: Ahhham...ööö...jó. :P
@hana: A szívem szakad meg, de sajna nem tudok megjelenni ama csudálatos seggencsúszós üvöltvehányós eszméletvesztős eseményen! :( Ugyanis messze van nekem Butapest...vidéki jány vagyok bászmekkkkkh! De természetesen lélekben ott leszek veletek...majd itthon csapolom az italt.

kukatr 2009.05.30. 13:37:21

@Dedó: értsd MVJ, Niggervadász, vagy vodkahell.:D
én is vidéki vagyok, mégis ott leszek.

ufó - hotdog árus a nudista strandon 2009.05.30. 20:57:54

annyira nem megy a biznisz, bazz
egy darab hotdóg se ment el ma...
botrányt akarok!

http://www.youtube.com/watch?v=boQENliiQD4

FéI Áron 2009.05.30. 21:07:58

Én veszek hóttdogot jóárassan. Hogyé adod?

Polós Feri [lionheart] 2009.05.30. 21:18:08

@Typhoonclass: azért eléggé érthető volt az utalás... :DDD

ufó - hotdog árus a nudista strandon 2009.05.30. 21:31:04

@FéI Áron: té vagyol ma az első vevő
természetesen ingyen adom, okosba'
:DDDDD
hogy keveredtél ide?

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.31. 12:58:17

@Typhoonclass: mondjuk hanáról nem olyan nehéz képet lőni. TAngel már nehezebb dió volt, de megoldottam, bár ahhoz be kellett áldozni a saját anonimitásomat.
Küzdj és bízva hízzál ;-)

Elvis_1970 2009.05.31. 14:19:31

@Dedó: Mék vidék? Ugyanis Elvis valakit ELVISZ /nátánp/

Teasing Angel 2009.05.31. 15:56:35

@ratatüj: az angyalok nem csajok, úgyhogy semmi jelentősége a fotóknak:P

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.31. 17:24:37

@Teasing Angel: Téged fotók nélkül is imádunk, persze.

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.01. 09:48:34

@FéI Áron: Nudistrandon a hotdogárus veszélyes, beiszik, aztán máris egy szendvicsben találod magad, visszafogott idős hölgyek meg kíméletlen nagyot tudnak a protkóval reccsenteni. Most komolyan, ennyire hiányzik a szoprán a kórusból?

golyo1974 2009.06.01. 11:58:33

Sziasztok fiúk lányok! Már nagyon hiányoztok ám!! Holnap már kedd van :-) És mindjárt péntek :-DDD

haruka 2009.06.01. 16:00:35

Remélem holnap új poszt...

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.01. 19:48:22

Megint le fogok maradni, mint a borravaló. :-(

kukatr 2009.06.01. 19:59:49

@ratatüj: mégis miről maradnál le?

ratatüj - az édes vadállat 2009.06.01. 20:55:49

@kukatr: Az első kétszáz hozzászólásról :-D

KÁJZERSZÓZE 2009.06.02. 09:10:12

szasztok!

mekkaptam a Re:tarda pólómat.
Igen fasza, nagyon coooool!!

b+

Legolas9 2009.06.02. 09:18:49

posztot! posztot! posztot!
Elvonási tüneteim vannak...

golyo1974 2009.06.02. 09:40:06

Már nagyon jó lenne...

qsecofr 2009.06.02. 09:51:05

Na itt vagyok basszátok meg, és szomorúan konstatálom, hogy nincs poszt... fászombászmek, látom pénteken viszem a pörzsölőt 12kg-s palackkal... szőr nem marad szárazon. Viszont látaom vannak új rajongók, ez jó, de lassan vérben forognak a szemeim, mert hol a poszt?????

Gyerekek nemsoká péntek, vettem jégert plusz megvan a szódásüveg is kár hogy csak lityós de ne legyünk telhetetlenek :DDDD

qsecofr 2009.06.02. 09:52:23

Ja és az se igaz, hogy nem vagyok 2 napig aztán 4572384782 órát kell visszaolvasnom a 23645274623 darab hozzászólás miatt. Na amíg nincs mai megyek Feco blogjára hátha ott van valami :D

FritzTata 2009.06.02. 10:21:28

jó reggelt. Megbetegszem pár napra, és az utolsó posztot már előtte olvastam :-( Ebben csak annyi a jó, hogy nem baszom el a mai napomat a sok poszt olvasásával, de azért így 5 nap ágyban döglés után hiányom van egy kis tardaizmusért

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.02. 10:27:19

Nekem is hiányzik a poszt, basszátok meg. Lesz is, még vagy 31, nyugalom, na.

Mokele-Mbembe 2009.06.02. 10:32:05

@nathanp: 68+31=99
Nono... bár ha akármikor abbahagyod, úgyis véged, széjjeltép a közösség

Celtic 2009.06.02. 10:43:44

@nathanp: :)))
A hirnev atka :) Akkor matol csak napszemuvegben es felhajtott galleru esokopenyben irsz posztot, nehogy felismerjenek :)

qsecofr 2009.06.02. 10:43:56

@nathanp: Az tényleg kevés lesz :D Tudod mi kell a népnek, kenyér és cirkusz. Ha egyik hiányzik.... nos inkább ne legyél rá kíváncsi :D

DragonZ 2009.06.02. 10:50:22

@nathanp: most a 9-est hagytad le, baszod. Nem 31-az, hanem 931. :)))

Pepin bácsi 2009.06.02. 10:51:23

@Polós Feri [lionheart]: megjött a poló.
Fasza, köszi baszod !
Fászombászmekk

kleinmeister 2009.06.02. 11:33:52

@Pepin bácsi: ma olvassátok fecót, odabasz..

kukatr 2009.06.02. 11:43:42

@nathanp: mi van itt fászombászmek?
elmegyek vizsgázni abban a hiszemben, hogy utána olvashatok Tardát... ezért baszod leitatunk pénteken.:D

LuPuS 2009.06.02. 12:04:48

12:00
Ebéd idő és sehol az új poszt

haruka 2009.06.02. 12:14:25

@kukatr: én is hasonlóan. mondom mire visszaérek lesz százmillió komment is, erre még poszt sincs. b+! :)

hatvankilenchatvankilenchatvankilenchatvankilenchatvankilenchatvankilenc

Teasing Angel 2009.06.02. 12:25:47

és mi van, ha nem lesz? majd lesz holnap. vagy holnapután. ne' már a mennyiségben vesszünk el :)

Celtic 2009.06.02. 12:36:33

@haruka: Nagyszinpad! Nagyszinpad! Felolvasoestet a Nagyszinpadra!

K. Baldrick 2009.06.02. 13:04:06

Már jó lenne valamit olvasni! :-(

És persze mindenkinek jó szórakozást hétvégére!
Én ugyanabban az időpontban vidéken táv iszok és irigykedek....

Selkt-Sa 2009.06.02. 13:15:40

@Celtic:
hát, a patológiára is ötöst adnék :D

DragonZ 2009.06.02. 13:16:05

@haruka: rámozdultál a 69-re egészen konkrétan. :DDDD
Mondjuk én is várom már. ;)

De ahogy Teasing Angel is mondta, inkább a minőség, mint a mennyiség.

Valószínűleg nathanp most épp ihletet merít néhány MVJ, meg niggervadász társaságában. :)

Pepin bácsi 2009.06.02. 13:16:26

Tibor visszatért Máltáról ...

SaveMyShoes 2009.06.02. 13:19:11

@kleinmeister: Feco megvót. jóvót. kevés vót.

fakklyú nathanp, rákapacc, aszt mosmá maj jön, h fizessünk mi?? :DD

K. Baldrick 2009.06.02. 13:28:50

@Pepin bácsi: Ezt örömmel hallom. Akkor olvasok egy kis Tibit amíg Tardán uborkaszezon van.

SaveMyShoes 2009.06.02. 13:37:49

Haaaajjjj, má ütik egymást tiborná!!!! :DDD
Látod nathanp, mi lesz rökkktön ha nem írol!!!!! :DDDD

haruka 2009.06.02. 14:47:32

@DragonZ: csak hát hosszú hétvége elmúlt, meg fos a kedvem, kellett volna ami feldob. de megpróbálom a Tibort addig.
mondjuk az igaz,hogy így legalább tovább tart, amíg elérünk 100-ig :)

Teasing Angel 2009.06.02. 15:04:50

valahogy a hétvége túl hosszú meg túl borongós volt, nem? én akárkivel beszéltem, húzta a száját.... és a mai nap sem sokkal különb. úgyhogy nem vagy egyedül:) lehet, nathanp is hasonló cipőben jár, aztán inkább nem zúdítja ránk. bár az MVJ-vel inspirálódik verzió jobban tetszik:D

DragonZ 2009.06.02. 15:09:25

@Teasing Angel: én élveztem a hosszú hétvégét, jól telt. Leszámítva a másnaposan bútorpakolást. De azt felfogom túlélő-próbának. Végülis túléltem, vagy mi. :)

haruka 2009.06.02. 15:12:00

hát igen, a mai nap is olyan semmilyen....
MVJ-vel inspirálódni! :DDD hú, hát abból szép dolgok kerekedhetnének ki!

-Feco- (törölt) 2009.06.02. 15:14:04

Láttátok, hogy mától lehet nevezni a goldenblog-ra. Mást elmondani nem tudok.

Legolas9 2009.06.02. 15:32:28

nathanp-ot melyik kategóriába nyomjuk?
Nem találtam olyat, hogy fászombászmek :)

golyo1974 2009.06.02. 15:38:15

@Legolas9: Valahova már benyomhatnánk, itt így hagyni ennyi kiéhezett gyüttmentet :-D

SaveMyShoes 2009.06.02. 15:43:26

@Legolas9: nincsen nathanp kategórija??? áruláááááás!!! :DDD

haruka 2009.06.02. 15:48:47

szerintem "Helyi érték" kategóriában kéne tolni. A kiírás szerint: Települési, regionális, utazási és "kiküldetési" blogok.

:DD

drhlaszlo · http://kskozlony.blog.hu 2009.06.02. 15:50:45

Osztán új poszt nem is lészen ma, vagy mizu?
Ehh... :( :,(

Legolas9 2009.06.02. 15:54:12

nathamp! Megvolt a kéccáz komment, jöhet a poszt fbm! El fogjuk szabotálni a péntek estét Baszod!

Winston Smith 2009.06.02. 15:55:09

@nathanp:

HOL VAN A MAI POSZT, GECÓ?!?!!?!?

Faszom kivan mán.

Pepin bácsi 2009.06.02. 16:08:24

@nathanp: megyek a gázoshoz új palackért.

BURN, MOTHERFUCKER, BURN !!!!

Fászombászmek

jimaymay 2009.06.02. 16:12:27

na enniyt a péntekről ! njasgém !
tuti megiszok vagy 4-5 niggervadászt húzóra és telibe sárkánypürézek mindenkit !

SaveMyShoes 2009.06.02. 16:23:06

@Pepin bácsi: csinájjá belőle kentakifrájdt!!! :)))

És mindenki mennnyen savazniiii!!! :DDD

-Feco- (törölt) 2009.06.02. 17:02:29

@Legolas9: én a szórakoztatóba tettem. Mert szórakozik velünk, hogy nincs ma post.

TADAMM 2009.06.02. 17:28:59

Jajj istenem...találtam egy "nemhiszemel" 'tardás youtube videóklippet (kötelező minden fannak):

Grandmasta Pete - Mérés

http://www.youtube.com/watch?v=V2E8mIFKMl8

Kedves Tardapapa: Kötelező felvenni egy ilyen reppes csávót a sztoriba...a kibaszott mérés. :D

Teasing Angel 2009.06.02. 18:16:11

tardapapa!!!! ez kész :D

golyo1974 2009.06.02. 18:43:09

@Teasing Angel: De hát nincsen még itt Tardapapa (lálálálálálálá) :-( Pedig megigérte!!!! lesz itt kivégzés pénteken már látom :-))

Celtic 2009.06.02. 19:10:32

@kukatr: En most du. 4-kor voltam vizsgazni, Valoszinusegszamitas (2*3 alkalom, szoval sulyos), de sikerult (ambar, annyira stresszes voltam, hogy a "varhato ertek" kifejezes sem jutott eszembe :). Ennek oromere tovabb jarok a suliba estenkent, varok a vizsgakra, ragom a kormom, ilyen konnyen nem szabadultam tole :)

Vagyishogy, ennek oromere, toltam fel egy haromszamos koncertet netre, szerintem nagyszeru zene, minthogy video, ezert a lanyoknak is ajanlom :) (Sot, a videot sztem a lanyok fogjak ighazan elvezni :)

celtic.aion.hu/CUCCOSOK/ENZO_AVITABILE_e_MANU_DIBANGO.avi

golyo1974 2009.06.02. 19:26:45

@Celtic: nekem meg sem nyikkan :-(((

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.06.02. 20:04:28

69, ha még vagytok. Na. Basszam meg. :)

Celtic 2009.06.02. 20:13:44

@golyo1974: Nem ertem...Ha letoltod, ugysem tudod lejatszani? Normal avi, XVid codec.

Celtic 2009.06.02. 20:23:48

@nathanp: Na, megerte megbaszni...ize, megvarni :)

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2009.06.12. 09:34:16

ez szép történet volt ázzeg, tetszett.
süti beállítások módosítása