Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.05.21. 09:00

Hatvanöt

Az Iván első lángosa kajakra lángos lett. A kopaszpuncis bulaposzter a sütőmedence fölött persze mellig leégett, a bódé meg úszott a tűzoltóhabban. Még Susi Simpson szájára is jutott egy jókora adag fehér pacsmag, azt' mire a Májki meg az Iván kidzsuvázták a próbaüzemben majdnem leégetett, frissen okosított lángososukat, a csajszi megmaradt feje hullámosra ázott. A két arc röhögött egyet, hogy ma pont így nézhet ki a 92-es playmate gádzsi, azt' letépték a maradékát a faszba.

A Májki az Iván szolis spanja, voltak korábban is közös bizniszeik, a gyereket úgy két hónapja baszták ki a Miami Sun-ból, mer' a gép szerint a legpöpecebb fekvőbe december óta beletolt vagy ezer órát, de lóvéban még a csőcserét se' termelte ki, a csávó viszont úgy nézett ki márciusban, mint egy filippínó. Eleinte persze tartotta a színét, de aztán rohamosan fakult, azt meg nehezen viselte, tolta magára a barnítókrémeket ezerrel, de miután a diszkóban a veretős dumájára, hogy egy évet tolt Miamiban, egy kis ribanc visszakérdezett, hogy azt' mit kapott el, amitől ilyen foltos a feje, leszokott róla.

Az ő nagybátyjának a spanja árulta ezt a lángosos bódét a kenesei strandon, tavaly még végignyomta vele a szezont, csak most van egy giroszosa a Vértes Plázában, az nagyon megy, felvett egy román szakácsgyereket, az arc konkrétan félhülye, Hakan Balta mezben táncol, meg énekli a süküdümöt, miközben nyesi a húst, meg a háta mögül dobálja a pitát, az emberek imádják, hétvégente áll a sor a Galata Szeráj előtt. Az Ivánt konkrétan ez győzte meg, mikor elment a Májkival egyezkedni a bódéról. Meg hogy látványbüfét nyomatnak ők is, a Májki tök belelkesült, hogy repkednek majd a lángosok, meg a pallerek, közben dübörög a house cédéről, vagy a Rise FM, ha lehet még fogni, meg pult alól tolják majd a rövidet, amit majd úgy kell kérni, hogy szilvás vagy körtés palacsinta, vágod. Már a neve is megvolt, Party Pali & Lángos - Tegyél Rá, de aztán a kólások mondták, hogy ennyi nem fér ki a táblára, úgyhogy a végét nem kérték, max. majd éneklik ütemre rendelés után, sajtos-tejfölös tegyél rá!, fél-deci-körtés tegyél rá! Zsírállatnak tűnt tervben, különösen azzal, hogy a gyrosos arc nem kért az első szezonra bérleti díjat, mondta, hogy erősödjetek meg fiúk, azt' a végén forgalom alapján nyomtok valamit. Ráadásul levezette, hogy liszt meg víz az egész, vagy háromszáz százalékos haszon van mindenen, ha okosak, meg ezzel a partilángos koncepttel odaszoktatják a fiatalokat, akár két millával is kiszállhatnak a szezon végén.

A Májki meg kajakra rágerjedt, hogy állítólag fél egy után odasüt a nap, azt' megint szaniboj májki lehet, az egész büfésoron lekúrja majd a pultos gádzsikat, az Iván meg a rá eső milka miatt indult be igazán. Mondjuk arról lövésük se' volt, hogy a faszba kell lángost sütni, de nem volt gáz, mert a Galatában volt egy asszony, aki régen a bódéban tolta, azt' leírogatta a receptet, meg a konyhán kitanította a két srácot. A dobálást mondjuk nem nagyon javasolta, a Májki szerint azért, mert belassult öreglány, majd ő simán mutatja, hogy megy vele a zsonglőrködés. Azzal nyilván nem számolt a baromállat, hogy a forró olaj hamarabb ér le, mint a felfrizbizett lángos, egyenesen a szemébe, meg a szájára, ahogy várja fentről elfogásra, naná, hogy uváppáráááááágecíííaszemem lett az akció vége. Mondjuk másnapra már nem látott homályosan, úgyhogy mondogatta, hogy a feltétekkel működhet a dolog, de az Iván inkább a zenés-tegyél rá-s bícsparti vonalat támogatta.

Azt' most így május elején lementek, volt két helyi takinénihez telefonszámuk, azokat beszabadították a bódéba, ők meg addig elmentek sörözni meg spanolni a büfésoron. Kajakra kikérdezték a többi vendéglátóst, hogy zene van-e, meg melyikük látványbüfé, azt' hamar megnyugodtak, hogy a konkurencia be van gyöpösödve rendesen, semmi show nincs náluk, csak csalamádés hambi. A Májki már látta a tangás bulákat, ahogy az ő bódéjuk előtt ráznak egy-egy sajtos-tejfölössel, meg stikában adott vodkatonikkal, azt' arra várnak, hogy zárás után a szaniboj büfésgyerek tegyen rájuk, nyakra meg vállra, ahogy sikerül. Az Iván hűtögette, hogy bazmeg, azér' a meló részéről is el kellene gondolkodni, azt' amikor a takinénik végeztek, betöltötték a húsz liter használt olajat, amit a Galatából hoztak, meg elővették a begyúrt tésztát, amit már ők csináltak a konyhásnéni felügyeletével. Azt mondjuk senki nem mondta, hogy ne cigizzenek az olajos medence mellett, de a sörökhöz gyakrabban kell rágyújtani, meg ha kétkezes a meló, a dekket is le kell támasztani. Csak nem a sütő szélére, mer' úgy eséllyel lesz égő a próbaüzem.

Össze is szaladt a büfésor az üvöltözésre, hogy oda fújjad, geci, ne fölé, meg ment a sustorgás, hogy mi lesz itt a nyáron, ha ez a két béna faszkalap beindul, de a Pipi büfés szakállas ember csak annyit kérdezett, mikor térdig habosan, de győzelmi mámorral a pofájukon kijöttek a bódéból, hogy átgondoltátok ezt, fiúk. Át hát, volt a mondás. Dobják a lángost, csak paller lesz, de az odabasz. Csak a kólásoknak gyorsan kell szólni, hogy vegyék le, meg tegyék rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr841132775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KÁJZERSZÓZE 2009.05.21. 12:27:03

fbm!!!!!
:D :D :D :D :D

az elelyétől a végéig. mint mindig. kirájjjjjjjjjjjjjjjjjjj

kukatr 2009.05.21. 12:28:19

@nathanp: életem első berúgása royal vodkától volt műanyag flakszis kiszerelésben. unokatesóm ismert egy helyet, ahol bárkit kiszolgálnak piával, még ha rajtad csücsül a pelenka, akkor is. gyors vettünk is "valami töményet" egy litert 750ért (6 éve kifejezetten jó üzletnek tűnt:)), aztán hősiesen megittuk az egészet a Tisza-parton. íze abszolúte nem volt, csak a torkunkat kaparta a kortyok arányában egyre jobban. aztán persze jött a sírva szívetkiöntős rész, amit gyorsan elvágott a fokozódó rosszullét, meg azért lehet, nem a Tiszába kéne belefulladni tinédzseren. felkelni alig bírtunk, de valahogy felrángattuk egymást a víz mellől, majd hazamentünk egy kiadós teleporttal. közbe persze belefutottunk nagybátyámékba, akik nem hitték el, hogy be vagyunk baszva, pedig én akkor már gondolkodni se tudtam.:D persze ott basztam el, hogy én kapásból lefeküdtem a nyaraló emeletén, míg a rokon előtte rókázott egyet a diófánál, aztán eldőlt a földön. persze hogy hullámosra hánytam a funérlemezt magam alatt(ezt azóta is emlegetik:D). reggel felkeltem, és úgy ahogy kinéztem elindultam vissza a házukba letusolni, hogy embernek érezzem magam. azt nem értettem, miért bámul engem mindenki a főutcán, de ezzel nem foglalkoztam különösebben. talán mert tusolás után még órákig meditatív állapotban billegtem előre-hátra a kanapén.:D
aztán délután kezdtünk el azon gondolkozni, hogy a pult alól kivett, szakadt zárjegyű piát mégse kellett volna meginni...:D
na, azóta kerülöm az ilyet, ha lehet.

jahh és még valami. amikor egy évre rá visszamentünk abba a kocsmába, a tulaj kapásból felismert minket, hogy mi voltunk az a két idióta, aki megitta azt a vodkát.:D

mocc 2009.05.21. 12:36:29

Itten a faluban is van egy látványlángosos,ha focimeccs van, oszt kint a falu apraja-nagyja,ott nyomja a lakókocsiban a pálya széle mellett. Következő meccsen szólok neki, hogy próbálja ki a reszelt sajtot meg a fokhagymás levet röptetve! Mer a körtés-barackos-törkölyös-vegyesházi lángos az már alap. A poszt meg a szokásos gecijó.

golyo1974 2009.05.21. 12:39:58

@kukatr: 13 évesen, házibulimba, millió ember azt sem tudtam ki-kicsoda, tudod ez a hozz még egy embert, na jöttek... Én ökör fogadásból (semmibe nem fogadtunk) fogadjunk, hogy nem tudod meginni ez a fél liter Lánchíd konyakot egyhúzásra... Hát mondom, fogadjunk, hogy megtudom.... Megtudtam. Onnantól kezdve nem emlékszem semmire, reggel a videólejátszóból szedtük ki a káposztaleveleket, nem tudom, hogy került oda, nyár volt, a konfettit a tököm tudja ki hozta, 10 év múlva is találtam darabokat belőle, a harmadikról nekem kellett a földszintig lemosnom a korlátot.... Azóta nem iszom konyakot, ha csak az van akkor sem.. :-))

kukatr 2009.05.21. 12:46:56

@golyo1974: konyakot, likőrt, meg a többi női piát utálom, mert azok csapják szét a gyomrom legjobban...

golyo1974 2009.05.21. 12:51:30

@kukatr: én is pálinkázom inkább :-P

Legolas9 2009.05.21. 12:56:46

Nem bírom tovább... fászombászmek!
Olvasom szinte a kezdetektől, de mára függő lettem, baszod! Partyra is kéne menni - de részegen ki visz majd haza?
Ja és költözöm azonnal Tardára!

golyo1974 2009.05.21. 12:59:58

@Legolas9: Ismerős a téma :-) Más is így van ezzel :-)

hana 2009.05.21. 13:04:16

úgy látszik csak én vagyok ilyen abszolút lúzer, hogy csak sör bor...

Ittkavodka · http://ittkavodka.blog.hu/ 2009.05.21. 13:04:40

Egy arab giroszos ezzel köszöntött a Balatonon: Michel. Mondom, szeva Józsi vagyok, hogysmint, erre megrázta a fejét, és lassabban tagolva azt válaszolta: mi khell, amikor rájöttem, a rendelést szeretné felvenni...

Dreamair 2009.05.21. 13:23:08

@golyo1974: Mi a koliban mentünk egyszer a haverokkal bulizni, és hát még a szórakozóhely előtt feltankolunk, hogy ott már csak a szintentartást kelljen fizetni. Szóval fogyott néhány liter sör fejenként, meg bor is. Szóval megérkeztünk, a haversrác kért egy fél gömbkólát, letolta, és mentünk táncolni (ha azt a mozgást táncnak lehet nevezni). Szóval, mozogunk, egyszer csak a haver böfizett egyet, de a gömbkóla belekapaszkodott a büfibe és kiugrott. Semmi más, csak az. Máig sem tudom, hogy lehet utánnacsinálni, hogy kb 1-2 liter cuccból, csak az utolsó feles jön vissza

búúgócsiga 2009.05.21. 13:33:09

Mekkkaptam a pólómat :-)

mocc 2009.05.21. 13:35:44

@Dreamair: simán meg lehet csinálni! Én vodkával játszottam el ugyanezt. Sörök, fröccsök bennmaradtak, feles vodkát kibüfiztem. Mondjuk, azóta nem is iszom vodkát...

búúgócsiga 2009.05.21. 13:37:30

@hana: igen, meg azon kívül még magamra kapok valamit azért, asszem:)

-Feco- (törölt) 2009.05.21. 13:37:51

@mocc: én tojáslikőrt nem bírok szagolni sem, taknyos 15évesként valamni ordenáré házibuliban hajnalban arra ébredtem, hogy az ölemben figyel egy kb 30 tojásból készített rántotta, csak kicsit híg és büdös lett...meg a faszért tesznek bele répát és borsót :)

mocc 2009.05.21. 13:41:38

@-Feco-: Azé'mer minden hányásba van répa!

golyo1974 2009.05.21. 13:42:46

@búúgócsiga: és hogy néz ki? Király a cucc?? Postán jött? Nem himi-humi? Remélem mire hazérek nekem is meglesz? Azon gondolkodom, hogy partipólóba bejöhetek e holnap a gyermekvédelmi központba dolgozni... hm? Hírdetem az igét a gyíkoknak :-P

mocc 2009.05.21. 13:44:21

Hogy on legyek: hánytam már gömkóla-fokhagymás tejfölös lángostól is... :)

worm · http://worm.blog.hu 2009.05.21. 13:45:30

ááááá: "az arc konkrétan félhülye, Hakan Balta mezben táncol, meg énekli a süküdümöt"

ha száznál abbahagyod, kinyírlak!

mocc 2009.05.21. 13:45:54

@golyo1974: én is azon gondolkodtam, jó lesz-e, ha fellnis Tarda pólóba megyek drogprevenciós csoportfoglalkozást tartani... szerintetek?

golyo1974 2009.05.21. 13:48:45

@mocc: Mondjuk ez marha érdekes tényleg van. Meg borsó is. A bulimban tök jó volt, -mesélték- aludtak a földön, srác szépen a csaj felé fordul, semmi büfike meg ilyenek, olyan faszán csendben lehányta a csajt, hogy ihaj. Ja és a rendőrök is kijöttek akkor. A kisszobába aludt egy pár, a lábuk lelógott az ágyról. Igazoltatás ilyenek, benéznek az ajtó felé, kilót négy láb. Kettő lábon vörös körömlakk! Kik vannak ott? Már alszanak. Két fiú??? Erről ennyit...

búúgócsiga 2009.05.21. 13:49:11

@golyo1974: postán jött és nem himi-humi, király nagyon!:)Sajna én nem merem felvenni a melóhelyen, mivel a buli vitaminos mellett dötnöttem :D

mocc 2009.05.21. 13:55:33

@-Feco-: az ilyen komoly életbölcsességeket zsenge kamaszkoromban konstatáltuk kocsmába/ból, pincebuliba/ból jövet-menet, a már bejáratott buliútvonalak mellett, rajta, és a bulihelyszínek 250-300 méteres környezetében. Fiatalság, bolondság...meg azok a majdnemtardai pincebulik!!!

golyo1974 2009.05.21. 13:55:41

@búúgócsiga: Én is arról beszélek :-) Az van nekem is :-) Meg a hivatalos tarda póló

ratatüj - az édes vadállat 2009.05.21. 13:55:59

@hana: Naa, szóval felvettük a bort a listára, helyes.
Mi kisebb baráti társasággal szoktunk évente egy-két alkalommal lecsorogni a tokaji borvidékre, mert hát a csövesfelesek is jók, de van élet a röviden túl. A kezdeti 5 fős létszám szépen felkapaszkodott tizensokra, de a legelső ilyen jellegű éjszakánk emlékezetes marad.
Találtunk egy nagyon kellemes kocsmácskát, ami még nyitva volt (mert hát ugye először esőben felbasztuk a sátrakat, legyen mit összehányni, ha amúgy egyetemistásan kivégezzük a várost), aztán ha már Tokaj, akkor indult a sör-hubertus. Egész jól sikerült, az utolsó körben már csak a társaság felének jutott hubi, ketten konyakkal helyettesítettünk.
Lehet ezt nem lett volna muszáj, mert cimbora ugyan jól bírta (ő nem szereti a sört, szóval körönként inkább két felest tolt, láthatóan húzásonként közeledtek egymáshoz a szemtengelyei), de nekem érezhető volt a pillanat, amikor a konyak leérkezett, köszönt hogy sziasztok, új vagyok erre, jó a buli mi, aztán jött a táncos rész meg volt valami cigánykerekes felállás is, azóta az egyik ujjam furcsán nyeklik, állítólag gyermeki ártatlansággal csodálkoztam rá, miért tolják nekem a zsebkendőket, csak kicsit csorog a vér, úgy meg milyen szép. Másik srác a vezetéstől fáradt el, őt potom két óra alatt ráncigáltuk át a hídon, a bukfencek még oké, egész ügyesen kerülgette a motorosokat, de aztán rátört a szerelmi bánat, oszt onnantól a korlát volt a hű szerető meg a múzsa két személyben, úgyhogy mindkét kezével veszettül markolt, a társaság józanabbik fele meg már kezdte kérdezgetni a korán kelő földműveseket, ugyan lenne-e egy kölcsönkasza, mert mancsok nélkül még lehet élni, de ha itt hagyjuk, akkor beledöglik a lelki bánatba vagy simán dob egy fejest aztán pecázhatjuk ítéletnapig.
Eddigre azt is felfogtuk, mekkora csajozást levágtunk, ugyan a pultosról gyorsan letett a banda, mert hát rallyzik és biztos nálunk komolyabb arcoktól is folyamatosan kapja az ívet, de volt valami spicces tini, aki ott kortyolgatott néha a sörünkből, na azt a külső szemlélők egyöntetűen állították, hogy nem volt se szép, se csinos, de még a kisugárzását is elhagyta valahol Győr magasságában, viszont kétszer olyan részeg volt, mint mi öten együtt és az akárhogy nézzük, bizony orvostudományi csoda.
Szóval elérkezett a vállonveregetős rész meg a majdnem hogy volt fázis, aztán végre csak beütött az időgép a teleporttal, reggel meg kattogtak a japán turisták, hogy mi ez a pár fejű, sokvégtagú szörnyeteg, aminek kisebb része belóg egy sátorba, de nagyobb része csak úgy rongybabásan hever a tűző napon, meg jé, ilyen szögben nem is állhat egy bakancs, csak ha valaki a kezére húzza. Mi meg felkelve megbeszéltük, hogy mindenki teljesen egyenes, csak hát a másik segge volt a legpuhább párna, aztán csak ezért aludtunk úgy, ahogy.
A hülyék istene szerencsére megóvta az összes iratunkat meg felszerelésünket, úgyhogy újult erővel vághattunk neki, de néha felmerül, hogy is alakult meg pontosan a pacsirta őrs formáció, ami minél részegebb, annál tisztábban tud énekelni meg fütyülni, csak az avatatlan barbárok ezt egész addig nem fogják fel, amíg ki nem élesítik ők is a hallásukat pár liter nedűvel.

bryan 2009.05.21. 14:01:27

@-Feco-:
Eddigi legkeményebb pia amit láttam:
Fantázianév: Andrej (tán valami teszkos cucc)alkoholtartalom 37,5%, összetevők: víz, finomszesz.
Másik versenyző
Fantázianév: Léna (ugyanonnan)alkoholtartalom: 30 %
Összetevők: víz, finomszesz.
Pesze, lehet, hogy kevesebb bajod lesz tőle, mint a "rom"- tól, vagy a "waterloo" "konyaktól", de akkor is...

búúgócsiga 2009.05.21. 14:14:44

@golyo1974: jóvanna fászombászmek, tényleg arról beszéltél :D
Azééé szerinted mégis milyen alkalomra/helyre lehet felvenni a bulin kívül? De most tényleg.

golyo1974 2009.05.21. 14:23:06

@búúgócsiga: Ezen a ponton én is gondolkodom. Csak úgy ki az utcára, így is néznek, így meg depláne. Vagy túllépünk rajta, szarunk bele nézzenek. Csak nem tartóztatnak le miatta. Habár lehet, hogy igazoltatás meg "fogyasztott halucinogén szereket mostanában" beugrik :-DD meg egy kis motozás :-PP

búúgócsiga 2009.05.21. 14:27:38

@golyo1974: :) Hát ez az! Vagy mielőtt felvesszük reggel, betolunk az arcunkba egy MVJ-t és egy Nigger-vadászt, hátha úgy bátrabban viseljük majd:D

Teasing Angel 2009.05.21. 14:29:48

gondoljátok hogy a civileknek mond valamit a design?

golyo1974 2009.05.21. 14:31:10

@Teasing Angel: szeritem a vitamin azért mond valamit nem?

2009.05.21. 14:31:37

@FritzTata:
"Csóró főiskolásként tecsos tej, tescos vodka, tescos kávélikőr kombó lett belőle."

Hát baszod, nekem már ezt olvasva is feljött a savam. Gondolom, tipikus búvárital volt: lemegy, gyorsan körülnéz, és már jön is fel. :)

FritzTata 2009.05.21. 14:35:36

@bryan: Alvin barátom volt úgy fősulin, hogy bőszen dugdosott egy két és fél literes pillepalackot teli furcsa szagú és állagú valamivel a biztonságiak elől. Kérdezte tőlünk is, hogy kérünk-e, de még nem ittuk annyira bátorra magunkat, hogy bepróbáljuk, úgyhogy ráhagytuk. Pár óra múlva beesett a szobánkba, de szó szerint, aztán ott maradt a padlón, ahogy érkezett. Reggel kérdeztük tőle, hogy mifasz volt, amit ivott, mire közölte velünk, hogy tiszta szesz, víz, cukor meg vodkaaroma.

A másik sláger, amit meg anti haverommal ittunk bőszen, amikor elfogyott a pénzünk, de a bor már beütött, az arcszesz meg fanta kombo.

búúgócsiga 2009.05.21. 14:36:33

@Teasing Angel: Hát, ha nem is mindenkinek esik le, azért magára vonzza a tekinteteket a designe. Először is, mert pont kb. mell magasságban találhatóak színes kis gyöngyöcskék, és hát ha mi csajok kapjuk magunkra, gondolom jobban oda vonzza a tekintetket, így méginkább fokuszba kerülve a lényeg. Szerintem:)

FritzTata 2009.05.21. 14:39:10

@tff: nemnem. Ezt a kombot ráadásul vonaton ittuk, kora reggel Győr-Bp útvonalon, az I. FITTT-re tartva. Nem tudom, van-e még az a rendezvény, maradjunk annyiban, hogy sikeres történet volt az első, feldobta a győri csapat a hangulatot, majd egyszer összefoglalom annak a napnak a történetét, de az egy elég hosszú komment lesz :-)

golyo1974 2009.05.21. 14:39:20

@búúgócsiga: Ja. Főleg ha van is mi dudorodjon...

golyo1974 2009.05.21. 14:40:51

@FritzTata: Most olvastalak a sohán, gratulálok :-P Jók ezek a beírások, elvan velük az ember egész nap. Dolgozni meg dolgozzon aki akar. Egy borítékot nem írtam ma meg.... Majd holnap, vagy hétfőn... :-DD

2009.05.21. 14:41:20

@kukatr:
Haverom járt egyszer így, valaki bevonulás előtt volt, egyikük sem ivott még, hát mikor, ha nem most, de emberesen.
Akkoriban lengyelpiacokon lehetett kapni ilyen fináncnemlátta román, lengyel gyártmány töményeket, nosza, egy jóárasított, literes lengyel vodka. Elkezdtek iszogatni, "na. érzed már? á, semmi, úgy látszik, ilyen jól bírjuk" A két hülye kb. húsz perc alatt megiszogatta a fejenként fél liter vodkát, persze "semmi hatás", menjünk kocsmázni. Palota felé fel a 7 buszra, zötykölődnek, haver mondja, h nem érzi túl jól magát, biztos a hőség... A "g" betűnél ütött be a téma, 3 napig teljes sötétség, később haverok+szülők+hugi élménybeszámolói alapján tudta rekonstruálni, h mi történt ezalatt. Nem túl büszke rá, mondjuk azzal kezdődött, h a tömött nyári buszon orrán-száján-fülén sugárban jön a tacsi, és ez még a legszalonképesebb része a történteknek. :D

búúgócsiga 2009.05.21. 14:43:24

@golyo1974: Ugye-ugye? Mondom én, hogy beleválasztottunk :D

FritzTata 2009.05.21. 14:45:10

@golyo1974: nekem is az a gondom, hogy van egy rakat határidős melóm, de rohadtul nincs kedvem dolgozni, meg mindenféle senkielnemolvassa doksikat megírni. Cigi mellett megbeszélem a programozókkal mit kell nekik csinálni, a státusz meg mindig az, hogy folyamatban :-)

golyo1974 2009.05.21. 14:46:25

@búúgócsiga: Na menj most le a boltba a pólóban, teszteld! Aztán visszajössz és élménybeszámolsz :-D

Dreamair 2009.05.21. 14:46:28

@FritzTata: kancatej. laborokban az éjszakai műszak szokta higíani a tiszta szeszt vizzel, és az kifehéredik. 3 feles azt meló over aznap éjszakára.

@búúgócsiga: Láttam már olyat akinél nem tűnne fel.

golyo1974 2009.05.21. 14:50:30

@FritzTata: Cigi jó ötlet :-D Mentem :-P

búúgócsiga 2009.05.21. 14:53:17

@golyo1974: Nem lehet, elvileg én is melózom még, de este tesztelem, lemegyek benne a Tesco-ba, vagy majd kitalálom addig.
@Dreamair: De mi, tardai csajok nem vagyunk ilyeneeeeeek! :P

-Feco- (törölt) 2009.05.21. 14:56:29

@tff: húbazz, bevonulásnál Karcsika haverom kurvára fosott hogy levágják a hosszú rockerhaját, azt mindenképp meg akarta úszni, de hát azért 90es évek elején ez még nem volt olyan egyszerű. A megoldás az volt, hogy a bevonulás napja előtti éjjel végigitta az 50es villamos kocsmáit a Béke tértől a Határ útig, azt reggel még az 56-os vili vonalán is tolt a Hűvösvölgyi úti laktanyáig. A vége az lett, hogy a két haver akivel ittak odavitte az ÜTI kapuhoz, szóltak hogy itt az ember, azt odaadták. A két kapus vitte be a gyereket, azt a végén kirostálták E-vel, persze beadta hogy azért ivott mert erőt gyűjtött hogy ha fegyvert kap lekaszaboljon mindenkit, akit bír, nem kérték hogy szolgálja a hazát. De szopatásból kötelezték valami eü tanácsadásra járásra, azt ott mondta neki a doki, hogy nem vicc, tényleg beteg, ő meg csak röhögött...pedig tényleg beteg volt :)

golyo1974 2009.05.21. 15:10:34

@Dreamair: Még szép :-) Majd meglátod :-)

Celtic 2009.05.21. 15:15:36

"Ráadásul levezette, hogy liszt meg víz az egész, vagy háromszáz százalékos haszon van mindenen,"

Kihagytad a Bifidusz eszenziszt :)

kleinmeister 2009.05.21. 15:15:41

letöltöttem suzi simpsont...otthon kinyomtatom, meggyújtom, eloltom, és lesz fasza retró háttérképem...fire girls of tarda

Winston Smith 2009.05.21. 15:40:48

@FritzTata:

A gány piákról jut eszembe öcsémék egyik kedvenc itala, a teszkókoktél.

Összetevők: 2-3 üveg Tesco gazdaságos whisky, egy karton Tesco gazdaságos energiaital, 2-3 üveg létező édes pezsgő, a Tesco-ban kapható legolcsóbb típus. (Sajnos pezsgőben még nincs Tesco gazdaságos.)

A meglepő: egész iható ez a katyvasz. Az energiaital egyenműanyag tuttifrutti íze mindent elnyom, szerintem a gázolajat is meg lehetne inni energiaitallal felütve.

FritzTata 2009.05.21. 15:47:42

@Winston Smith: Én már öreg vagyok a gány piákhoz :-) pezsgő + bomba, gyorsítani meg Long Island vagy jéger. De amit anno összeittam, azután nem csodálom, hogy nem bírja a gyomrom :-)

táppénzcsaló 2009.05.21. 15:58:49

tiszta gáz, de ha buli lesz én leszek a legjózanabb a társaságban, mert pénteken is rendezvényről jövök és szombaton is jelenésem van reggel... és ez nem az a hely ahol el lehet majd bújni rókázni....

már attól is rosszul vagyok amiket itt összeöntöttetek... :)

mocc 2009.05.21. 16:33:48

Mi pár éve egy igen nagy társasággal mentünk pár hétre mezőgazdasági bérmunkára Korzikára. Utánfutóval vittük a 3 heti kaját 20 főre. A legdurvább élelmiszerünk a Tesco gazdaságos vodka 1,5 lityós pillepalackban volt.Még a látványa is hánytató!

FritzTata 2009.05.21. 16:34:05

Én sajnos a Pano bulit ki kell, hogy hagyjam, mert helyette céges hobelevanc lesz a Balcsin. Bár mivel a regisztráció már lezárult rá, és én még nem jelentkeztem, ha nem férek már bele a keretbe, akkor megyek Tardázni :-)

Celtic 2009.05.21. 16:47:07

@bryan: He? A legkemenyebb a 96-os, tisztan. Persze lehet bele aromakat tolteni meg narancsuditot, de egy ido utan unalmas a sok edes es csak ugy tisztan issza az ember. Igaz, nem sokaig...

-Feco- (törölt) 2009.05.21. 16:54:15

@FritzTata: na azért remélem lesz a céges banzájról is valami beszámoló...

FritzTata 2009.05.21. 17:12:09

@-Feco-: hát ez lesz ezzel a céggel az első céges banzájom, de régebbiekről tudnék párat írni, pl mikor próbaidő alatt elmeséltem a az egyik topmenedzser hölgynek, hogy valójában ő egy lelketlen féreg... :-) Az a gond, ha iszok, akkor kicsit állatiasodok, és tudnak durva dolgok kijönni belőle...

golyo1974 2009.05.21. 17:15:11

NA a férjem lenyúlta a Tarda hivatalos pólómat.... :-(( De holnap abban fog virítani a földhivatalban :-))) Azt mondta a partysra, hogy nem való a melóhelyemre..... De még gondolkodom. Kurva jó ám :-))

FritzTata 2009.05.21. 17:31:08

@davidson: mármint kik a gyökerek? Egy kicsit pontosítsd légyszíves a tényállást, mert ez így ebben a formában nehezen értelmezhető.

golyo1974 2009.05.21. 17:44:16

@FritzTata: Itt már szállóige, "Ne etesd mert ideszokik!!!"

FritzTata 2009.05.21. 17:45:30

flamelni is szeretek :-) Hadd jöjjön :-) Kellenek a gyökerek, akikkel azt lehet csinálni :-)

Viszont elmegyek haza most már, mert kis családom alig lát, és a fiam lassan már meg sem ismer, asszonyról nem is beszélve.

golyo1974 2009.05.21. 17:59:59

@búúgócsiga: Megyek holnap a partysba melózni, rövid nap lesz, a férjem azért mondta, hogy nem buli, mert fehér gatya volt rajtam, de mondtam, hogy a fekete farmerral akarom felvenni, arra rámondta az áment. Ha ő mondja, akkor jó, hiszek neki.... Ha meg beszólnak a hivatalban max. ki sem dugom az orrom egész nap, de a barátnőimnek megmutatom, + tesztelem az utcán :-P Domborít rendesen :-))

gouranga80 2009.05.21. 18:26:54

Üdv!

Egy szeszesitalokat gyártó cég megbízásából sokat járok a kenesei strandra. Igaz, már nem a srácok csinálják a lángosost, de megéri ott enni ha arra jártok. :)
Béke!

golyo1974 2009.05.21. 18:42:46

@gouranga80: Miért még megvan?? Nem tépték szét a csajok? Nem égett le?? Valamit kurvára elcsesztek......

kukatr 2009.05.21. 18:53:01

@Dreamair: unokatesóm csinált hasonlót málnavodka néven: tisztaszesz, víz, málnaszörp. amikor már nem éreztünk semmit, akkor ittuk meg (sajnos):D

LuPuS 2009.05.21. 19:02:02

Sziasztok!

Most kapcsolod a csodaoldalra.
Szerencsére megúsztam ezt ,de a balatoni éjszakai meló ...

az is érdekes történet (mixerkedés az üvegekkel,meg a bulákkal :D )

FritzTata 2009.05.21. 19:03:28

hazaérek, család sehol, megnézem mi folyik itt :-)

kukatr 2009.05.21. 19:11:25

@golyo1974: teszteltem a tardás pólót a tikben, csak egy ember ismerte fel. nem hinném, hogy vágnák az egyszerű emberek, miről van szó.:)

golyo1974 2009.05.21. 19:17:28

@kukatr: és az az egy mit mondott??

FritzTata 2009.05.21. 19:27:15

édesanyjával a nagynénjénél vigyáz az unokaöccsére :-)

megnéztél iwiw-en? :-)

kukatr 2009.05.21. 19:34:20

@golyo1974: azt, hogy ami neki tetszett, az nem került be a győztesek közé. aztán gyorsan be is hozta a lemaradását a tardás postokból.:)

golyo1974 2009.05.21. 19:39:56

Én már alig várom, hogy Fehérváron valaki hátba kenjen, vagy rámkacsintson a Tardás pólómban :-))

kukatr 2009.05.21. 19:47:35

@golyo1974: abból kiindulva, hogy csak egy ismerősöm (ről tudom, hogy) olvas tardát, nem hinném, hogy felismernék.:(
az más kérdés, hogy közülük sokan nem is ismeri a devergot.:D

LuPuS 2009.05.21. 19:51:10

@golyo1974: szia Egész nem kirakat majaom voltam a MACH TECHen kurva hosszú nap

köszönöm!

LuPuS 2009.05.21. 19:54:11

@kukatr: a devergo ugymond gyerekkorunk nagy menő ruhája volt igaz mára már csak a ARATÓ dicoban menő ,de csak annál aki közben egyik kézzel kishubit csap hátra szájba és a mási kezével pörgeti a kombájn kulcsot

de így TARDA-san nagyon állat

kukatr 2009.05.21. 19:58:16

@LuPuS: akkor megnyugodtam, azok már olvasni se tudnak.:))

golyo1974 2009.05.21. 19:59:52

@LuPuS: Arató Velence??? Ott voltam mindig :-DDD Öregek vagyunk....

LuPuS 2009.05.21. 20:02:44

@golyo1974: nemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ARATÓ Budapest Thököly út nagyon gáz hely(stafána palota,de már elköltöztek)
szerencsére sosem tettem be a lábam oda

kukatr 2009.05.21. 20:02:49

@golyo1974: naszép, akkor csak én lennék itt a feltörekvő ifjúság?:)

mocc 2009.05.21. 20:07:13

@golyo1974: Baszod, a vodka visszaböfögést pont ott produkáltam! De nem vagyunk öregek, csk már láttunk ezt-azt, meg van némi élettapasztalatunk, pl:minden hányásba van répa! :)

golyo1974 2009.05.21. 20:09:18

@LuPuS: Én annó Velence Arató discó imádtam az "öreget". Tudom, hogy utána csinálja Pesten a dolgokat, ott nem voltam.... Annyira azért ....@kukatr: ne törjél fel... maradj a nevergonál :-))

golyo1974 2009.05.21. 20:15:01

@mocc: Ja meg egymást is láttuk?? A nádasban nem találkoztunk???

kukatr 2009.05.21. 20:28:48

@golyo1974: nyugi, egy jó darabig biztosan nem fogok váltani.

mocc 2009.05.21. 20:29:53

@golyo1974: Lehet, egymás mellett hánytunk???

ufó - csodabogár a gyepmesteri hivatalból 2009.05.21. 20:31:48

na, mizu, nyuggerek?
meggyött a nyögdíj, he?
azt egyből el is pijázzátok?
szép kis példát mutattok, mondhatom...
:DDDDDDDD

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.05.21. 20:53:42

van új poszt, játékos. szólok ;)

RoFä 2009.05.22. 03:55:53

@ratatüj:

Lecso bazmeg te sem vagy ecceru, de szep emlekeket hoztal vissza...

Seth Gecko 2009.05.22. 11:56:14

Nagy kézrázás a bloghoz, kurva jól tolod :D
Olvasgatás közben hangosan röhögök. Még sokat. Kösz.

DragonZ 2009.05.24. 22:26:46

Sziasztok!

Újoncként csak annyit tudok mondani, hogy: fászombászmek, ez kurvajó volt, baszod (mint ahogyan a többi is).

Ja, és nathanp szerintem elírta, hogy 100 rész lesz. Szerintem az 1000 akart lenni. Minimum :)

monstertruck 2009.05.28. 13:56:45

Csak most jutottam el odáig hogy elolvassam.
A Galata Szerájnál áááááááá besírtam a röhögéstől.
Pont tegnap volt a Discoveryn a futballhuligánok c. sorozat, és abban a Fenerbahce - Galatasaray meccs.
süti beállítások módosítása