Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.10. 08:00

Negyvenhét

Az Úr kétezerkilencedik esztendejének egy reggelén az Iván arra ébredt a tardai kistemplom imapadján, hogy hangosbemondón szólítanak fel valakit egyfolytában, hogy feltartott kézzel jöjjön ki. Meg volt egy SMS-e, hogy Iván, ne bassz, gyere már ki, al. rendőr Laci. Kint meg a Bratomil atya már egy tévés faszinak nyilatkozott, hogy nemtusz ejt, álák ván helyből, veszelynincs templomon. Bepiálva jó fogadásnak tűnt, hogy megfújjon két kelyhet, hogy abból longdrinkezzenek a Panorámában, az meg külön viccesnek, hogy a zajra kibotorkáló lengyel vendégpapnak azt huhogja, hogy kapitulátusz. Aztán a nagy bújkálásban gyorsan elfáradt, azt' bealudt.

A fogadások komoly dolognak számítanak a tardai arcoknál, és szittyózások alkalmával könnyen kötik őket. A Misikének egyszer majdnem ki kellett ásnia a nagyfaterját, mer' nem tudta kéz nélkül kiinni a literes korsót. Aztán végül a Vladiék megkegyelmeztek neki, és elég volt békatalpban, búvárszemüvegben meg egy szál fecskében villanyrendőrt játszania a kereszteződésben egy vasárnap délelőtt. A szakács Bandi meg azon emberkedett, hogy a majdnem teli ötperegyes lecsósüveget oldalra kitartva simán be tud flamózni két rántotthúsos zsömlét. Nem bírta, baszod, már az első felénél csuklott, meg remegett a hájas karja, aztán a másodikba még bele se' kezdett, de olyan lila volt a feje mint állat, azt' mondták is neki, hogy fejezze be, mer' a végén infarktust kap meg megfullad egyszerre, és senki nem fogja lélegeztetni a zsemlemasszás pofáját.

Ez az Ivános történet is a sörözős Petinél indult, ment a melegítés a szombati Panorámára, de már vagy nyolctól, azt' a Berda Miki belement egy ilyen kiselőadásba, hogy minden piának megvan a módja, hogy hogyan meg miből kell inni, de ez nem csak veretés, meg ilyen faszom divat, hanem az íze is teljesen más a szittyónak, ha nem a megfelelő pohárban adják. Azon pöccent be, hogy a vodkahelleket a pincércsaj ilyen siós csőpohárban hozogatta, egy-egy szem holdacskás jégkockával, azt' mondogatta, hogy mi a fasz, az almadzsúzt adják így a gyerekzsúron, ha már hétötvenet kicsenget egy gyorsítóért, ne azt érezze, hogy szörpözik. A többiek persze leugatták, hogy akkor a faszér' tolja néha pet-palackból a rumkólát, meg mindent, ami ilyen összeöntős-elvivős koktél, de arra meg mondta, hogy az útipiáknál, amik menet közbenre készülnek, meg kell kötni a komrumisszumot.

Aztán már szépen beivott a csapat, fogytak is a tiszta poharak rendesen, azt' már ilyen ászokos pikolóban jött a bubis-narancsos vodka jég nélkül, amire a Miki megin' elkezdett puffogni. Erre mondta az Iván, hogy a faszt nyikorogsz ezen, nem mindegy, miből iszol, én bazmeg, az áldozós kehelyből is tolnám, ha arról van szó. Na, erre a vonalra álltak rá a többiek, hogy milyen lenne már, ha a Panóban felbasznák a pultra az ezüst kelyhet, hoztam a poharam, gyermekem, nyomassad tele jégerrel, azt' ahogy ment a nagy röhögés, az Iván mondta, hogy játsszák már meg, rajta amúgy is a saints&sins-es fekete póló van, ez milyen má', simán elmegy, azt' megfúj a templomból két küblit. Most rögtön.

Persze jött a hang vagy, geci, ami a bebaszottság ezen a szintjén kihozza az emberekből a bátorságot. Meg a fogadási kedvet. Az Iván mondta is, hogy sima ügy, gecók, mibe, hogy elhozom. Először mondták neki, hogy nyugodjon meg, el se' talál a Templom térig, de akkor már rá volt kattanva, hogy fogadjanak vele, azt' a végén annyit izmozott, hogy kicsikarta, hogy fullra fizetik a fogyasztását a Panorámában, amit a kelyhekből tol, meg utána még egy hétig a számlájukra ihat a sörözős Petinél. Befűzte az Antit, hogy menjen el vele, mer' lehet, hogy bakot kell tartani, azt' az egész csapat együtt indult meg úgy háromnegyed tizenegykor, az volt a mondás, hogy akkor a Panóba' találkoznak. Az Iván már ki is találta, hogy úgy fog bevonulni, mint egy ministráns, a sok fasz meg majd nézi, meg csengetnek mint gép hajnalig.

Végül az Anti beparázott, mire odaértek, hogy mégiscsak gáz, hallod, anyád meg az én muterom is jön vasárnap, azt' ha bukta van, rólunk szól majd a tört magyar prédikáció, de az Iván csak legyintett. (Eléggé rá volt fókuszálva a feladatra, meg, hogy a keresztlépéseit kiegyenesítse, a két felspanolós szilva indulás előttről kezdett beütni rendesen).

Azt' ahogy kétszer uáztákurvázva' visszaesett a nyitott sekrestye-ablakból, az Anti jobbnak látta tiplizni, nem is nagyon győzködte az Ivánt, hogy faszság, amit csinál, mer' az már csak ilyen artiklulátlanságokat hörgött vissza, meg ahogy visszanézett, az arc már félig bent volt, a fehér segge, meg a segge csíkja látszott, ahogy a mászásban lecsúszott róla a farmer.

Persze,  az Iván, ahogy beesett, baszott zajt csapott, ezzel a kapitulátusszal meg a szívbajt hozta a Bratomil atyára, aki simán túsznak értette, és hívta is a 107-et. Igaz, hogy vagy egy óra volt, mire megértették, hol van, meg mi a tényállás, de hajnalra megjelent egy kisbusz a kommandósokkal, aztán lassan a korai biciklista arcok riasztotta bámészkodók is felálltak a kordon mögött. Mire a pesti túsztárgyaló leért a fekete Octavia-val, már a sörözős Petit is felébresztették, azt' ő szólt a polginak, aki a tegnapi ingében már nyilatkozatkész volt, hogy itt félreértés van, a Kántor Iván van bent egyedül, le ne szedje az akciócsoport.

Az Ivánt a faterja három napig bennhagyta a 'bányai fogdában, még mondogatta is, hogy reméli, hogy néhányszor seggbebasszák, hogy elmenjen a kedve az ilyen baromságoktól, meg hogy a két kilót kifizetteti vele, amiért az ügyvéd lezsírozza a sima megrovást.


Következik: A Nagy Tardai Vihar - Tabu - Nyulak és rókák

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr41054914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.04.10. 08:49:05

ez most olyan, amikor az alkesz súlyos elvonási tünetek mellett odamegy az eldugott gömbkólás üveghez.
na lássuk!

Tpancs 2009.04.10. 09:02:43

háááááá!!! :DDDDD

potyesz 2009.04.10. 09:03:15

nagyon nagy :)...
nathanp, hogy kerult Tardara a lengyel atya? Ez is megerne egy miset! (magyar lengyel ket jo barat, egyutt harcol, issza borat)

gyutyka 2009.04.10. 09:15:23

"Komrumisszumot" behalás. ZSÍR!

Mokele-Mbembe 2009.04.10. 09:21:40

...remegett a fejem az elvonási tünetektől. Most már jól vagyok, de a tegnapi nap odatett.

Yabberwocky 2009.04.10. 09:28:31

Nagyon jó írások! Ez is abszolút ott van. Vonattal hetente 2× csattogok keresztül a városon, majd megsasolom a templomtornyot.

hoel 2009.04.10. 09:42:25

Hát ez már nagyon kellett. Annyira életszerü a sztori, de annyira. Nathanp, hány templomot rámoltál már ki?:)

Mitya Ivanov 2009.04.10. 09:45:46

van ilyen település hogy tarda? komszt megyében kell lennie, de hol? vagy ez egy becenév, hogy tarda?

warrenbarton 2009.04.10. 09:48:21

Fantasztikus, mester! A kapitulátuszos, meg nagyfater kiásós rész egyszerűen zseniális!

Remélem jön még bejegyzés ma, 6-tól 24-ig ügyeletbe vagyok, rám férne. Léééccci! :)

mybollywood 2009.04.10. 09:48:22

ez fergeteges volt...abszolút lehetett vizualizálni!!!fantasztik-bombasztik!!!hehe

Celtic 2009.04.10. 09:55:18

Jaj, most ertem meg a nagyfater-kiasast :) Szep magyar nyelvunkben felreertettem es aszittem, a nagyfater nem tudta kiinni kez nelkul a korsot es nem ertettem, hogy mi alol kellett kiasni? De vegre felfogtam, most mar maradektalan az elmeny :)

Celtic 2009.04.10. 09:57:37

Errol eszembejut szulohelyem (Del-Dunantul) kornyeken a kis falusi bolt (kerekpar, kenyer, tej, dorzspapir, mosogep, mind egy helyen) kirakataban talalt arc egy vasarnap reggel: osszeszedte a cuccot, kipakolta a kirakatba, aztan elfaradt es szepen lehajtotta a fejet a porszivora (a kirakatban!) es bealudt...

(Lehet, hoyg csak varosi legenda, de nagyon tetszik)

answer 2009.04.10. 10:12:44

"Az Iván már ki is találta, hogy úgy fog bevonulni, mint egy ministráns, a sok fasz meg majd nézi, meg csengetnek mint gép hajnalig."

Itt kezdtem el visítva röhögni... Visszajöttek a gyerekkori emlékek, amikor ministránsként ittuk a misebort. :D

-Feco- (törölt) 2009.04.10. 10:22:13

Az a félelmetes, hogy szinte mindegyik sztori egy kis szociográfia, és simán ráismer az ember a környezetében levőkre...

Volt a koleszban Zsoltika, elég igénytelen egy arc volt, valami tanyáról került fel a vidéki koleszba, és hát nem nagyon tudott beilleszkedni. Az, hogy minden reggel kibaszott hagymásrántotta szag volt az egész emeleten még elmegy, de hogy este részegen azt gondolta, hogy messze van a budi, és elég kihugyozni az erkélyen, az már gáz. Ezt tudta úgy is tolni, hogy megállt a szoba közepén, azt onnan próbált kilőni, gondolhatod, hogy még az ajtót sem találta el, csurom hugy volt az ablak alatt meg körülötte. Na, ő volt ilyen fogadós gyerek, eléggé rázúzva a piára. Egyszer mondtuk neki, hogy kurva sok pénz elmegy piára, kellene valami okosság, meg hogy hallottuk hogy az oroszok a másodikon lefőzik a vodkát a kávéfőzőben, és így két decitől a földön fekve balalajkáznak tizen, ami azért eléggé gazdaságos módja a lealjasulásnak. Na, Zsoltika mondta hogy azok faszok, ő csinál málnás kávét a nagyfater málnapálinkájából, majd az jó lesz. Az a málnapálinka olyan volt, hogy még edzettebb alkeszek is vért hánytak csak az említésétől, a nagyfater kicsit túlfőzte, azt olyan 70 fokos lett, nem is lehetett csak üvegből inni, mert a Petikének a műanyag mekis poharát (a kedvence volt, Lion Kinggel, kapta egy heppimélhez) átmarta az a szar. Na, Zsoltika tudományosan nekiáll megfőzni a páleszt, jól megtömte a kis rotyogóst, azt mikor lejött, mondta hogy na ezt nézzük, simán letolja húzóra. Mondtuk hogy talán nem kellene, mert ha a torkára kell az égési sérülések miatt bőrt visszavarrni a seggéről az biztos fájni fog, meg mégiscsak, elég pattanásos a valaga, nehéz lenne a gigáj alatt nyomkodni, de csak erősködött. Szépen kitöltötte csészébe, adott hozzá két kockacukrot, meg egy kis unimukkot - kávét tisztán sosem - meg a Laja rávette, hogy ha már ilyen kombós, akkor legyen benne completa is, már csak a színe miatt, szóval ezt letolta. Igaz nem húzóra, de két slukkra lement neki, akkor vonyított egyet hogy aaaazztttaaakurv.... és beájult. A gyerek konkrétan aludt másfél napot, közben csak hugyozni kelt fel, de rájött hogy nem járóbeteg, a kacsa meg nem vot az ágya mellett, így fekvében hugyozott egyet, a gond csak az volt hogy közben a hajnali haverja is megjött, így telibe pofánpisálta magát. Persze két nap múlva ez már csak emlék volt, a lepedő is megszáradt a napon, úgyhogy az élet folyt tovább...és Zsoltika még sok mókás történet szereplője lett a koliban :)

Zoltan Baranyai · http://mindennapibetevo.blog.hu 2009.04.10. 10:30:44

Ez is feldobta a napot, és mivel már többször könnyesre röhögtem magam ezen az oldalon,megemlítettelek a mienken is, hogy nőjön mégjobban a hírneve Tardának és a blognak is.
mindennapibetevo.blog.hu/2009/04/10/egyel_szamitogepes_jatekot

hotten totta 2009.04.10. 10:56:38

Ivánka majdnem villantott a Szent Grállal a Panóba:-)

Azért beleolvasnék a rendőrségi jegyzőkönyvbe is: ".... Iván, sz:198...., Tatabánya,An: .............., Tarda, Kossuth u. .. sz alattti lakos ismerőseivel 2009.....-án/én szombaton 21 órától a
a tardai Sörözős Peti vendélátó ipari egységében italozott, majd jelentős mennyiségi szeszesital elfogyasztását követően, fogadásból vállalta, hogy az ablakon keresztül behatol a helyi Szent Jupát Római Katolikus Templom (Komárom-Esztergom Megye,....Tarda, Szent Háromság tér 1-3) épületébe és onnan eltulajdonítja az áldozati kelyhet....

Miss Marple 2009.04.10. 10:57:12

Hrabali magasságokban járunk. Gyönyörű. Sírtam a röhögéstől.

Levcso 2009.04.10. 11:00:05

Hát ez qrva jó volt, baszod...lengyel pap, huhogás, kapitulátusz....Bandi zsemlemasszás pofája...
Mondjuk az "álák ván helyből"-t csak második olvasásra fejtettem meg :) Tetszik a szerkezet, in medias res, aztán szépen felépítve a történet. Egyre jobb vagy! :p

lmntn 2009.04.10. 11:16:43

nathanp! Egy kurva szar szakításon vagyok túl, és most először sikerült igazán megnevettetnie valakinek ezzel a kapitulátusszal. Komolyan köszi!

jpmjpm 2009.04.10. 11:19:17

Kész vagy baszod, nagyon jól írsz!

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.04.10. 11:34:54

a polginak, aki a tegnapi ingében már nyilatkozatkész volt

:DDDDDDDDDDDDD A részletek, a részletek.

metset 2009.04.10. 12:03:10

Kiváló áruk fóruma!
Nem is értem, hogy miért nincs ez a mai is az index blog tábláján, a hivatalt meg betették. Jó, az is nagyon ütős, de a Tarda, az mégis csak Tarda, egy és überelhetetlen!:-)
T. Indexesek, hát hol a szemetek? (P.Barna után szabadon) Tardát a főtáblára!

davidson (törölt) 2009.04.10. 12:03:30

a kapitalátusszt nem vágom,
amúgy number 1-es az írás mint mindíg

Sonica 2009.04.10. 12:07:44

@davidson: Harry Potter :), ez a lefegyverző bűbáj

Bebőgtem a röhögéstől, munka közben elég ciki...

Lambotze 2009.04.10. 12:21:05

Frenetikus, nagyonnagyvagy!

KÁJZERSZÓZE 2009.04.10. 12:24:40

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nathanp 4 Prez!

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.04.10. 13:42:35

hát ez odabaszott :D
Én is ilyen fogadós-f*sz voltam, úgy látszik megyénk abban a háromszögében mindenkiben tardai-gén lapul :D

Celtic 2009.04.10. 14:19:12

@4tuna: Jajne, ma mindent felreertek... "Fogados", aszittem, kocsmaros es tovabbolvasva, nem ertettem, hogyan lehet mindenki kocsmaros egy megyeben. Asszem, a mai napra befejezem.

2009.04.10. 14:20:42

Ááááááááááá... XDDDDDD

A gáz az, hogy amikor IRL szituációban szombat este 11-kor a négyeshatoson bekattan valami kapcsolódó anyag a blogról, és a börtöntetkós, fuxos emberke odaszól neked, hogy "Na mi van apám, rajtam röhögsz, geci?!" akkor magyarázd meg neki, hogy "Ááá, dehogy, csak tudod eszembe jutott, amikor a Mikit tökön verte a malac egy disznóöléskor..."

Én egyébként szeretem az in medias rest, és azt is, hogy olyan képies nathanp megfogalmazása, szinte látja maga előtt az ember a scene-t (engem egyébként Rejtőre emlékeztet).

2009.04.10. 14:21:53

@-Feco-:

Szvsz már rég kinőtted a fanfiksönöket, nem akarsz Te is saját blogot indítani, hombre :)?

davidson (törölt) 2009.04.10. 15:37:50

@Sonica: kösz,most mát összeállt a kép:))

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2009.04.10. 16:54:54

Locsolóparty lesz-e a Panorámában?

Jaguar 2009.04.10. 17:03:36

Baszod ez a tardablog veszélyes. Ma voltam fogorvosnál (egy helyes fiatal dooktornéni)azt mondta, hogy nyissam nagyobbra a számat. Mikor megtettem azt mondja
"Na ez az ez jó nekem."
Baszod erre eszembe jutott Benőke tarda.blog.hu/2009/04/02/negyvenharom
Hallod geci dolgokra kellett gondolnom, hogy ne kezdjek röhögni a fúróval a pofámban, közbe meg folyt rólam a víz.

ElPadre 2009.04.10. 17:40:06

könyörgöm, nathanp, ezekből a sztorikból csináljatok egy tv-sorozatot... a comedy centralon simán lemehetne. narrátoros, ilyen mesélős stílusban, kézikameria, minimálköltségvetés, lazán verné az earlt. de komolyan! könyörgök! csináljátok meg! (már csak hiteles színészeket kell találni.)

lukit 2009.04.10. 18:20:59

Szegényebb lenne az életem enélkül.

TeasingAngel 2009.04.10. 22:22:55

@ElPadre: dolgozunk rajta. Türelem, türelem :P

igoraden 2009.04.11. 11:21:31

regiszráltam, nem bírtam ki, vagyis csak eddig, a negyvenhétig bírtam, de ennek vége. qrva jó a blog, úgy ahogy van, az elejétől a végéig, sírva röhögök, nem bírom bazdmeg, értitek, ez kééééééész.

sice 2009.04.11. 18:07:48

@igoraden: Üdv a fanatikusok között

igoraden 2009.04.11. 19:04:35

@sice: kösz :D ha füttyent a kallergenyó, ott a helyem. mennnnyünk le pesti gringók, oszt megmutatjuk.... najó, ez viccnek is szar volt.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.04.12. 00:19:11

Valami jó kis tardai locsolkodós történet nem lesz esetleg?

kisebbik rokk 2009.04.12. 18:51:59

Húsvéti special edition-t szeretnék!

Teasing Angel 2009.04.12. 20:08:29

én a TABU-ra vagyok kíváncsi. jöhetne már!

ssüni 2009.04.13. 00:04:32

jaj nagyon jó, jaj nagyon jóóóóóóóó!!! :))))))))

Narigón 2009.04.13. 13:09:21

Mi rák van má’, baszod, húsvétkor semmi érdekes nem történik Tardán? Valami pajzán locsolkodós történet, vagy akármi...

Jim 2009.04.14. 17:52:27

Ja, mikor lesz spinoff, mongyuk Benőke megházasodik, és átmeg lakni a szomszéd faluba, vagy mittomén. Mongyuk nagyban ott sem különbözhet az élet:)
süti beállítások módosítása