Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.04.08. 09:00

Negyvenhat

Brno-ban tolni egy prágai sörtúrát; ki más lehet ilyen agysebész, baszod, mint a Robika, meg a MAD RICH? Persze attól, hogy az autóhoz ért valaki, a hangjából megmondja, hogy szelepsapkát kell cserélni vagy kopott a vezérműlánc, még lehet segghülye, ha vezetni kell meg tájékozódni. És az autószerelő Robi az.

A Berda Miki találta ki ezt a prágai jövünk-megyünk-sörözünk túrát, nagy sörbuzi az arc, a Peti például csak miatta tart ilyen üveges belga almás meg banános sört, senki más nem issza, mondják is neki, mikor kiürül az üveg, hogy na, baszod, így már csak simán buzi vagy azzal a banános sörösüveggel, de ő pont leszarja, hova magyarázzon az igénytelen gyíkoknak, akiknek konkrétan a szemöldökük is habos lesz, ahogy a baszom korsót a pofájukba tolják. Meg ráadásul jó kis csehszlovák élményei vannak még kölyökkorából, jártak ki a szülőkkel kurva olcsó gyerekcuccokért, volt olyan, hogy hat szines garbópulcsiban, meg a farmer alatt két melegítőben vonatozott haza a muterjáékkal áprilisban, az anyja vizes papírzsepikkel hűtötte, de kussolt, mikor jöttek a határőrök, azt' méregették, mitől ilyen mislen-baba, mer' fenn a bőröndben ott figyelt a villanyvasút, amit csak akkor kap meg, ha sikeres a csempészjárat, így csak szomorú arccal bólogatott, mikor az anyja mondta, hogy tüdőgyulladást kapott, azért öltöztette fel rendesen. Aztán a Köjálnál meg húsvéti ruhavásár volt.

Szóval az arc ilyen ötletgazda, meg túravezető volt most, az övé volt az egyik autó a konvojba', vele két unokatestvére jött, azok is Berdák, meg sörbuzik szintén, de a hardcore kupak-, meg sörkeksz-gyűjtő fajtából, konkrétan egymással bizniszelnek; ha valamelyik beújít egy új kupakot és a másik rákattan, eladja a másiknak 2-3 olyan sörkekszér', ami neki nincs meg. Aztán ugyanazon a polcon tartják a szobájukban. Kész, bazmeg.

Na, a Vladi meg csak hab volt a sörön, mint mitfárer. A Robika szívta is a fogát, hogy nem az ő autójába ült, azt' ketten maradtak a MAD RICH-csel, mer' benyába az szopás, de végül ledílelték, hogy a végén hatba dobják a költségeket, így meg düböröghetett a goa végig az úton, amitől a Vladi tuti befalcolt volna.

Nagyjából ledumálták az útvonalat a reggel hatos induláskor a Robiék műhelye előtt, a terv az volt, hogy kicsavarnak egy-két megállással nagyjából délre, estig sörözőjárás, aztán héderelés a parkolóba', azt' amikor megébrednek tűz vissza, vasárnap délutánra már itthon is vannak. A Vladinál volt a térkép, bár a Miki szerint nem nagy truváj, felfele kell menni a pályán, azt' csá. Ehhez képest már Hegyeshalomtól vissza kellett valahogy kavarni a pozsonyi útra, mer' a Vladimir benézte a kijáratot. Kint meg úgy volt, hogy az első kúton vesznek matricát, de a MAD RICH ahogy meglátta a matricás bódét a szlovák pálya elején, rögtön leterelte a Robit, hogy itt. Na, ekkor hagyták el egymást. Persze a Mikiék beálltak a kútra három kilométerrel arrébb, azt' mivel nem jöttek mögöttük, meg pont volt egy lehajtó, gondolták visszamennek a Robiékért. Azok meg rendesen megvették a matricát, azt' utána lekanyarodtak a kútra, hogy majd biztos ott várják őket a többiek. A faszt. Végül a Berdás verda negyed óra előnnyel ment el, míg a Robi meg a Ricsi felváltva brunyáltak, meg ki tudja, mit szöszöltek a kúton. Később azért váltottak egy SMS-t, hogy a D2-n vannak, szóval mindenki megnyugodott.

A MAD RICH goalemeze, ami vezetéshez szerinte kurva jó, mer' pörget rendesen, már vagy másodszor ment, tényleg odabaszott, meg olyan csavargatós hangok voltak benne, hogy a Robinak már elfehéredtek az ujjai a kormányon, meg fullra rákattant a választóvonal csíkjaira, amik ritmusra jöttek a bal oldalon, amitől tiszta trip lett az egész út. Aztán a Ricsi szólt, hogy hallod, bazmeg, centrum jobbra, és tényleg, ahogy felnézett, még épp' látta a táblát, ilyen rövid, fura városnevekkel, meg a kör-a-körben jellel, azt' dobott egy jobbost, meg mondta, hogy kurva hamar ideértünk, jó ez a lemez, baszod. Aztán ahogy beljebb értek, volt egy Brno tábla, de úgy voltak vele, hogy ezek is milyenek már, mint az osztrákok, tök máshogy hívják a fővárosukat, mint mi, szóval semmi para nem volt rajtuk, meg az utcák is egyre szűkebbek lettek, Petrska meg Jozefska, meg templom, meg egy kurva nagy terasz Staropramenes napernyővel, meg is örültek, hogy megérkeztek. Gondolták, isznak egyet elsőre, meg majd dobnak egy SMS-t, hogy megjöttünk, csírák, fullra bent vagyunk a városban egy nagy téren, ami tele van galambbal, toljuk a Gambrinus-t, siessetek.

Be is ültek egy teraszra, a Robi még mondogatta is, hogy azér' megy a gép, geci, nem hiába bütykölöm annyit, hallod a Miki tuti nem nyomta így, mer' szétesett volna alatta az a szar. Már vagy egy órája sörözgettek, azt' nyomtak még egy üzit, hogy hol a faszba' vagytok, megmelegszik a pívó, persze a Vladiék az elsőnél azt hitték, szopatják őket, bár egy százasér' per SMS kicsit drága vicc, nem is válaszoltak, de a másodiknál nekik még húsz kilométer volt a belvárosig, annyival meg nem gyorsabb a Robi, de úgy voltak vele, hogy úgyis ott vannak ők is mindjárt. Azt' amikor beértek, meg lerakták a kocsit, meg kolbászoltak valamennyit, azér' csak hívták a Robit, hogy mi a stájsz, hol vannak, találkozzanak akkor. Hát elég fura beszélgetés lett, mer' a Mikiéknél nem volt templomnál jobbra, csak balra, meg fehér épület se', meztelen szobrokkal, a faszuk előtt levéllel, a Robiék meg nem találták a nagy teret a New Yorkerrel.

A végén már konkrétan üvöltöztek, hogy melyik az elbaszottabb Monspart Sarolta, míg a végén a Robi kinyögte, hogy itt a tábla, Brno Janska, a faszér' nem lehet ezt megtalálni. Na, erre a Berda Miki el is nyomta őket, hogy elmondja a többieknek, hogy a két faszkalap kétszáz kilométerrel lejjebb van, azt miután kiröhögték magukat, visszahívta a két majmot, és lassan elmondta, hogy Brno-ban vagytok, faszok, az egy másik város.

A Robi persze besértődött, nem is ivott többet, meg bemekizett, hogy hamarabb szívódjon a pia, azt' négy óra múlva már jöttek is hazafele. A Ricsi aludt végig, geci csönd volt a kocsiban, csak a Robi dobolt az ujjaival a kormányon.


Következik: Iván előzetesben - A Nagy Tardai Vihar - Tabu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr551053253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.04.08. 09:55:40

ez igen bazmeg, ez nagyon király, ez tutira igy van, vagyis így szokott lenni és így is volt.
amikor a pesti éfvolyamtársaim jöttek a balatonfüredi borfesztiválra, de leparkoltak káptalanfüreden, mert füred-füred tök mindegy és csak egy villanra látták a táblát, és füredet nézett mindenki a kocsiban, azért azt vették észre. Lehetett ott is bort kapni, így ugrott a találka, és telefonon röhögtünk egymáson és magunkon

hhh. 2009.04.08. 10:19:10

remek, bearanyoztátok a napom. este majd bearanyfácánozom is;)

hotten totta 2009.04.08. 10:34:37

Ha a Dakart át lehetett rakni Afrikából D-Amerikába, akkor a prágai sörtúrát (na jó, csak a fél csapatét)miért ne lehetne átrakni Brnoba?

morbiczer 2009.04.08. 10:57:23

Ez mondjuk nem annyira eletszeru, mint altalaban lenni szokott, de attol mg nagyon nevetteto volt.

TeasingAngel 2009.04.08. 11:10:21

hát ezért is szeretlek nathanp
prágai sörtúra. brno-ban.
így csavarni csak te tudod
mindenképpen hagyd a teasereket, így sokkal nagyobb flash

gyutyka 2009.04.08. 11:18:09

Kár, hogy ma már ennyire komolyan veszik a sörözés utáni gk.vezetést.
Húúú hogymikvoltak fiatal koromban...
Zakopánéig meg vissza.

jimaymay 2009.04.08. 11:35:47

hát ez kész... nem valami földrajz zseni ez a két csávó, mi ? mi most 7végén megyünk erdélybe túrázni (én inkább vedelni) és, hogy a hosonló eseteket elkerüljük azért okosítottam be egy pár vókitókit mert fingomsincs hova megyünk

Jim 2009.04.08. 11:43:00

mekkora lúzer bagázs:) Vonattal kell menni, oszt már ott be lehet mákolni

-Feco- (törölt) 2009.04.08. 11:51:14

Bazz, dolgoztam prágában, nem kell ahhoz napot vezetni hogy az ember hanyattessen. A főnököm egy ír csávó volt, az már a csecsből is sört vedelt, konkrétan ha 5 percet késtem a vacsoráról már az ötödik korsón volt túl, és gecire akadozott a beszélgetés ahogy kétpercenként ment ki brúzolni. Nagy királyság volt kint lenni, pár éve még jóval olcsóbb volt prága pestnél, simán megérte kimenni akár hétvégére is, mert szállással kajával olcsóbb volt, mint elmenni a faszom lővérekbe azt utána kúráltatni a kullancsok csípését...
Na, kint meló közben kitalálta a góré, hogy ma jól ment a meló, menjünk el ünnepelni. Jó helyen laktunk, a Vencel tér sarkán konkrétan, a fejjel lefelé lógó lovas szobrával szemben. A mondás az volt, hogy lemegyünk a Károly hídig, és minden sörözőben iszunk egy sört, ez azért még egy fasza ír csávótól is kemény duma volt, fel sem fogtam miről beszélünk. Úgy indult, hogy a szálloda mellett volt az O'Reily's, itt kellett tolni egy Guinness-t, merthogy a hazai ízek. Aztán mégegyet, mert ez nem volt rossz. Namost, a Vencel téren körben a sok turista miatt kurva sok söröző van, 50 méteren belül a vesénk kapacitásának kb 5szörösét ittuk meg, elég komolynak tűnt lejutni a hídig. Prágában nincs sok borozó, ki ment még prágába híres cseh bort inni, na a következő hely pont egy borozó volt, de mivel a pivo is kint volt a feliraton, becsörtettünk, hogy proszim dva pivo, naszkaro. Bazz, az arcok, kb olyan volt, mintha itthon elmész tokajra, és kérsz soproni ászokot: mondjuk úgy nem illettünk a hely szellemiségéhez. Ezt mindenesetre lekűzdöttük, majdnem kardoztunk egyet a piszoárnál, de aztán mégsem, mire kimentünk már kértük is a következő sört. Erre odajött két tündér, legalábbis az ír fószer szerint, szerintem két szakadt luvnya, persze ennyire torzít hogy ő már lenyomott pár fácánt mire leértem a szálloda lobbyjába. Elkezdtek mesélni nekünk, egyből levettem hogy ezek ribancok, persze nekünk sem öltönyben kellett volna a kurváktól legfertőzöttebb részre jönnünk inni, de a manusz már majdnem szerelmes volt. Mikor elkezdték ölelgetni, mondtam hogy jó lenne ha mennénk, nem akarok heveny markecolásba keveredni, meg még dolgunk van, az Old Town Sqaren tudok vagy 10 sörözőt aminek még nem pisáltunk a budijában, induljunk. Kint volt egy kis vita, hogy már majdnem megvolt neki a nő, mire mondom hogy ezek kurvák, erre nem hiszi... mondom de. Erre fogadtunk, hogy innentől az fizet, aki bukja. Bazz, visszament, és faarccal odaállt a két nő elé, hogy "so would you fuck with me?..." itt bólogatás "...for free?" na, itt már nem bólogatás. Onnantól én nem fizettem, és még hosszú út vezetett a hídig....
Másnap reggel 7kor jött egy sms, hogy "meeting rescheduled to 11am, cheers".

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.04.08. 12:17:58

háháhá...

férfi gps-szel ügyködik, vezeti a konvojt, majd egyre szűkülnek az utcák... egyszercsak elfogy az út, nem értjük mi van. ez meg így hogy? hát úgy, hogy gyalogtúrára volt állítva a gps, nem autóra...

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2009.04.08. 12:27:25

Egyébként szerintem Mad Richék nem jártak rosszul, Brünn kb. most az, mint Prága volt 5-6 éve: kellemes, nyugis, normális söráras, nem-turistaparadicsom.

hoel 2009.04.08. 12:30:58

A lényeg úgyis a sör volt, az meg Brnoban is van. Egyébként pedig máris jobb a napom mint előtte volt.:)

FlybyWire 2009.04.08. 13:33:13

@-Feco-: Na, most megyek vissza Írországba melózni... hehe, szép emlékek :)

-Feco- (törölt) 2009.04.08. 14:08:22

@FlyByWire: vazz, Írország... Temple Bar-on kurva nagy tömeg, folyik egyik kocsmából a másikba a nép. Haverék mata részegek, és kurva nagy a sor a pubok előtt, persze hamar be kellene jutni mielőtt kifogy a nafta. De hát nagy a sor, persze ők szép magyar szokás szerint félig ordítva kommunikálnak egymással, közben támogatják egymást, és elhangzik, hogy "ha ez a kidobó tudná milyen két fasza magyar gyerek közeledik, simán beengedne minket", mire a kopasz csávó int nekik, "srácok gyertek"... a sor meg áll tovább, és nézi hogy a köcsög keletiek milyen szemetek :)

B-road · http://szetbaszazideg.blog.hu 2009.04.08. 14:18:38

Monspart Sarolta. Az nagyon ottvan. :-)

mbenedek 2009.04.08. 15:06:04

@-Feco-: "meeting rescheduled to 11am, cheers"
No itt fostam össze a bokámat :)

butatót 2009.04.08. 15:20:37

Jó a poszt, mint mindig, de:
Ha Pozsony nem Bratislava,
akkor Brünn miért Brno?
A morva fővárosról van szó (közel 400 ezres), ami azért történelmileg is kötődik hozzánk...

butatót 2009.04.08. 15:23:56

@-Feco-:
Jót nevettem a sztorin, de azért a főnököd nem lehetett semmi arc, hogy Prágában tudott fácánt szerezni. Hozzáteszem, hogy ha tudott is, nem értem, miért, mert a fácánt, még ha szlovák viszonylatban iható is, a cseh sörök nagy része veri.

Soprano 2009.04.08. 15:29:54

aaaaaaaaaaaa baszdmeg eddigi legjobb :D:D

"tiszta trip lett az egész út" :D:D:D

hotten totta 2009.04.08. 16:43:09

@Yamamoto Isoroku:
vaze, nem lehetsz ennyire Del Medico. A Svájci Konfödöráció 1976-os Statisztikai Almanachjában hány bakit találtál?:-)

butatót 2009.04.08. 16:52:46

@hivatal.blog.hu:
:)
A Brünnt más is írta, a sör meg nálam elvi kérdés.

golyo1974 2009.04.08. 19:23:23

Olyan pipa vagyok, egyszerűen kiszívják a véremet a melóhelyen, nem tudom elolvasni két napja egyik kedvenc blogomat sem......... ááááááááááááááááá

hoel 2009.04.08. 19:59:46

@golyo1974: Golyó, ne hagyd magad, és főleg ne hagyd, hogy dolgoztassanak. Basszák meg.

Miss Marple 2009.04.08. 20:01:56

@Yamamoto Isoroku: Például a dédanyám, Bozena Moll ott született (a jó morva dédanyám, az!). És igazad van. Ne hagyd magad szekálni a globalizált kozmopolitáktól. Na.
:)
@hivatal.blog.hu: Biztos abban is van hiba, de Svájc konkrétan konfödEráció. Bocs... :) :) :)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.08. 20:11:02

"Szöged hírös város, Tápéval határos, ott lakik a babám, kivel löszök páros..."

Jim 2009.04.09. 09:08:45

@-Feco-: höhö, én Rómában futottam ilyenbe bele, már faszom tuggya melyik romot bámultuk, ahová belépő volt, mindenestre kb egy ember állt előttem a sorba, erre jön egy nő, fellöki azt az összesen 3 embert, és tolakszik, mondom, tuti bunkó magyar, erre visszaszól, hogy kussoljak. Nabazmeg, a tied legalább kedves:)

-Feco- (törölt) 2009.04.09. 09:11:55

@Yamamoto Isoroku: prágában a fácán eléggé elterjedt, nem kell nagyon keresni...
Arcnak meg óriási volt: elmentünk a sörfőzdébe, ahol a helyben készült sört mérik, eléggé szocreál hely a belvároshoz baromi közel, külföldiek ritkán esnek be, pirosbabos terítő, meg ólomüveg hamutartó, izgalmas egy hely, este 9kor babakocsis helyi arcok tolják a friss sört. Voltunk négyen, kértünk egy zsiráfot, ez ott 8 korsónak felel meg. Aztán kértünk mégegyet, az is fogyóban volt, mikor kértem a következőt. Mondta a pincérnő, hogy nem hoz, mert 15perc múlva zárnak. Kérdeztük, hogy mi ezzel a probléma, nem a nyitvatartás érdekel hanem hogy legyen mivel leverni a port a vesénkről. Mondta hogy akkor sem hoz, ékes cseh nyelven kértem a főnökét. (Csehül is annyit tudok mint moldávul, tehát proszim a kurva főnököd ide gyévocska, mert itt baj lesz..). Jön a főnök, látja hogy mi a szitu, úgyhogy megkaptuk a zsiráfot. Zárásra már kint voltunk, a sör meg bent :)
Jótanács: sose próbálj csokoládés sört inni úgy, hogy előtte knédlit ettél: olyan szinten prüszkölt mindenki valaga másnap reggel, hogy a toalettkacsa tekergethette a nyakát, azzal sem ért be a perem alá annyira...

Levcso 2009.04.09. 09:29:12

Wáhháhhh....Robika nagyon előttem volt a dübörgő goával meg amikor a teraszon féloldalas "lecsúszok a székről" ülésben ecseteli, hogy "...azér' megy a gép, geci, nem hiába bütykölöm annyit..." :D:D

Anno még spanglis korszakban egy barátommal Almádiba mentünk vonattal...szippp, kánikula, langyos sör a vonaton...aztán egyszercsak azt vettük észre, hogy a Balaton a jobb oldalon jelent meg....

Pilgram (törölt) 2009.04.09. 10:07:17

vonaton fent maradás alapsztori.
mi meganyáztuk a spanyolt egy kis 40-es fokos (és itt most celsiusban is 40 fokos) viszkivel, amit eredetileg hűtve, termoszban vittük, de az első cigi után elfelejtettük visszatenni a kupakot, szfehérvárnál már majdnem forrt a nyárni napon. mindegy, bevertük, még még néhány cigi, snapszer, aztán zamárdinál úgy ugráltunk le a vonatról mint a desszantosok, baszott nagy fémvázas hátizsákokkal, gurultunk a peronon, mindenki szakadt a röhögéstől, mi meg tántorogva el a kecóba.
aztán volt, hogy haver jött fel Pestre, bulizni, disznóvágásról indult, tehát már reggel 6 óta kőkeményen vedelt.
már bulis játszóruhában, bebaszott újra (vagy mégjobban) a vonaton és elfelejtett a keletiben leszállni. már ment vagy 30-al a vonat, amikor eszébe jutott, hogy hoppá, le kéne szállni!
ahelyett hogy leszállt volna valamelyik elővárosi megállóban, leugrott a vonatról..gondolhatjátok hogy nézett ki, mert ahol leugrott már bőven ezek a bazi nagy barna kavicsok voltak a sínek mellett. Ráadásul sötét is volt, úgyhogy többen kurvára megijedtek a keletiben amikor a sínek felől, a tök sötétből előballagott egy ilyen véres-kezű-fejű-lábú élőhalott partiszörny, törött napszemdzsóval a fején, egy üveg ászokkal a kezében, mert hogy azt végig szorította, mint valami utolsó reménysugárt, ha meg is hal, legalább a sört megmentette!
aztán leöntöttük a sebeit viszkivel és elmentünk bulizni. csak másnap fájt neki.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.04.09. 10:18:03

Én is robotoltam picit Prágában, szerintem a legjobb helyek egyike. Amikor befejeztük a munkát, ittam két sört, de a munkatársam nem sörös, mégis ünnepelni kellett, a szálloda bárja bezárt, így felmenünk a szobákba, és kiituk mindkét minibárt. Volt benne 6 pár zsebrakéta egyenként (rum-whiskey-vodka-gin stb.), meg kóla-fanta-sprite, mint a Mekiben. Reggel, amikor bediktáltuk a recepciós lánynak a minibár fogyasztást, csak nézett, hogy hogy a picsába tudunk egyáltalán járni.

Hazafelé 180 körül hasítottunk, amikor a határtól kb. 10 km-re megállított bennünket a rendőr, de úgy, hogy kijött a belső sávba integetni, mert nagy fogásnak igérkeztünk a bimmerrel. A pénzeső elmaradt, volt nálam 3 ezer forintnyi korona, meg 5 ezer forint, helyszíni büntit nem tudtam fizetni. A rendőr németül tudott egy picit, én többet angolul, de a közös káeurópai múlt elég volt ahoz, hogy megvesztegessem a készpénzzel. A spanja nagyon tiltakozott, hogy ennyi jatt max. 150-ig elegendő, de tényleg nem volt nálunk több zsé. A kollégám szerint az volt a legdurvább az egészben, hogy a kocsiba már úgy szálltam be, hogy hangosan röhögtem a történteken.

hotten totta 2009.04.09. 11:38:22

@Miss Marple: @ufó - vip vendég a mélypont ünnepélyén:
Pontyosan. Német,francia,olasz,rétoromán és szögedi dialektus a Helvét KonfödÖráció 5 hivatalos nyelve:-)

Pepin bácsi 2009.04.09. 15:11:09

@Mokele-Mbembe: én is arra várok reggel óta

Loialan 2009.04.09. 15:58:28

Hozzám már lassan a hosszú ujjú kardigánt fogják hozni a hiánya miatt...

hoel 2009.04.09. 17:20:42

Nathanp megint eltünt. Vagy a netkapcsolata tünt el?

jimaymay 2009.04.09. 18:16:38

nem azért de nem maradt ki valami ? ez kb. olyan, mint amikor a south parkban kenny NEM hal meg

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.09. 18:33:47

ne itt lébecoljatok má, gyerekek...
menjetek ki sörözni, ha nem is brünnoig vagy hova, de legalább az sarki korcsma teraszára...
nathamp is ott van a sörözös peti krimója előtt, azt vedel ész nélkül, mint a gép, jól teszi...
:))

LaMa 2009.04.09. 20:42:36

most akkor még mindig tegnap van? vagy mi van már...

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.04.09. 21:23:07

@LaMa: ma lesz a holnap tegnapja meg minden... :)))
éjjen a Zötödik dimenzijó!!!

Pepin bácsi 2009.04.10. 08:37:20

nathanp ! hol az új post baszod ?

monstertruck 2009.04.10. 10:43:31

Azt nem értem hogy lehet tizenöt perc alatt nyolc liter sört meginni?
Nagyotmondok úr?

Important roll 2021.06.03. 22:27:12

@-Feco- (törölt): Öröm ezt 12 évvel később, az eredeti poszt után levezetésképpen olvasni.
Én a Slavia stadionja mellett tévedtem be egy hasonlóan helyi kocsmába, mintegy élőhalottként a 8 órás vonatút és egy benézett villamos után. Két Becherovka-Gambrinus kombó után viszont már rendben voltam (amit persze folytattam), és még egy kiadós vacsora is sikerült mellé. Viszont a vécéből távozáskor majdnem benyögtem a bejövő, de engem előuékenyen kiengedő cseh törzsarcnak, hogy szpaszíba, ami, elnézve a kocsmában a fél falnyi szovjetverő csehszlovák hokiválogatott képét, kifejezetten végzetes hiba lett volna.
süti beállítások módosítása