Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.13. 08:30

Harminc

Christina Lemantre felvirágoztatja Tardát. Svájci pénzből terem majd a jóság, meg a mini alpesi falu gyógyfürdővel. Tíz év, és az őslakosok a BMW-ikkel vidáman integetve kerülgetik a szomszédok légkondis John Deer traktorait. A mintagazdaság tehenei tán' még jódliznak is, baszod, legalább is abból, amit madám Lemantre elővezetett, ez következik. De várjál, Christina Lemantre kábé egy éve Cicukaként ment el, azt' most egy svájci befektetőcsoport képviselőjeként libbent vissza. Ahogy ő mondja. Erre varjál gombot, gecc!

A polgi, bazmeg, úgy meglepődött, hogy ugrasztotta Rózsikát lazacos szendvicsért a sörözős Petihez, az meg csak nézett, hogy mi a fasz, szalámist meg gépsonkást szokott vinni, ha jön valami fontos arc, vagy értekezés van, a szakács Bandi be sem ért, meg honnan a szarból szerezzen lazacot, másnap megy Metróba, sós mogyorót tud adni, ha az jó. Az öregasszony visszament, azt szabadkozott, hogy Krisztikém, csak mogyoró van, a polgi meg rászólt, hogy ne krisztikézze Lemantre asszonyt, a gyökere, mintha nem recskázott volna anno Cicukára, ahogy nyáron vonult forrónaciban fel-alá. Csak biztos megbolondult a beruházás, meg a svájci frank, meg a turizmus szavaktól. Cicuka egy ezüst Mercivel jött, már az is nagy durranás volt, bár mondjuk nagyjából vágták az emberek, hogy kifogta ezt a svájci palit, az anyja szokott mesélgetni, hogy Chiléből írt a lánya, meg hogy bankos ember ez a Zsorzs, jól tartja a Krisztikét, meg fényt űznek és ezer frant küldtek neki Karácsonyra, meg ilyenek. Cicu ahogy jött, rögtön ment az anyjához, de délben már a polginál kopogtatott a nagy terveivel.

Persze rögtön híre ment a dolognak, mindenki elkezdett fantáziálni, a sörözős Peti mondta az arcoknak, hogy steak house-t nyit, már reggelire t-bone szték lesz, basszátok meg, erre meg kontráztak a haverok, az Iván mondta, hogy pénzváltót csinál a sok német vén szatyornak, de leugatták, hogy te gyökér, akkor már nem kell váltani, akkor meg majd limókölcsönzőt, de az is egy faszság volt, a seggüket áztatni jönnek majd, meg a levegőért, Jürgenék nem ilyen veretősek. A Vladi mondta, hogy hungarikum-boltot nyit borokkal meg matyóhímzéssel, a Váci utcában is ölik egymást ezekért a szarokért, a Berda Miki úszómester akart lenni, a Misike meg örült, hogy a csaja manikűrös meg kozmetikus lehet helyben rendes lóvéért, magának meg azt tervezte, hogy személyi edző lesz a fürdő baditermében és full ingyen lehet majd geci nagy, sőt, fizetésért.

Az Ignác csak morgott, hogy menjetek már a picsába, nem ti kaptok lóvét, basszátok meg, hanem abból épül majd minden, max az építkezésen melózhattok, a Peti kocsmája mondjuk tele lesz melóssal, de ti szopni fogtok. Még mindig nem volt jó passzban a srác, de a többiek érezték, hogy valahol igaza van, azt' csak hümmögtek. Aztán a Misike megkérdezte, hogy honnan jön majd a víz, a Gömböc-patakból csak nem, oda szarni járnak meg hányni, a felső részen nyáron szopatni, mer' elfut a Peti sörözője mögött is, meg fent a Panoráma mellett, ott a part tele van szétdobált kotonnal, meg buli után mindenki oda brunzol, basszátok meg, a germánoknak kiég a szemük, ha a patakból lesz a gyógyvíz.

A polgi is ezt kérdezte Cicukától, hogy honnan szereznek gyógyvizet, de a csaj mondta, hogy ez az, egy ilyen vízföldtani kutatás kell, azt a polginak kellene állnia, tud is egy céget, három misiből megnézik, van-e termálvíz Tarda alatt. Hoppácska, itt fordult a sztori a polgiban, az előbb még frankmilliók jöttek, most meg neki kellene csengetnie, azt addig kérdezősködött, míg Cicuka elsírta magát, hogy ő válik, és a mergán kívül semmit sem hozhatott el, és nem is érti, hogy találhatott ki ilyesmit, de annyira kétségbe volt esve, hogy mi lesz vele pénz nélkül. (Akkor persze nem, mikor a Maldívon kúrt a búvároktatóval és összeszedett valamit, amitől Zsorzs répája majdnem leesett, meg amikor a feka kertész farkával a szájában találta a férjura, amitől végül betelt a pohár.)

Rendes volt a polgi, mondta, hogy Krisztike, semmi baj, bár haragszom, de megértem, majd azt mondjuk nincs itt víz a gyógyfürdőhöz, nem akarom én magácskát ellehetetleníteni, csak arra kérem, ne maradjon Tardán, mert ha kiderül valami, mit szól majd a lakosság, hogy hazudtam maga miatt. Így Cicuka még az anyjánál maradt a hétvégén, ki se' mozdult, aztán hétfőn hajnalban ment Pestre egy barátnőjéhez.

Az arcok meg nyugtázták, hogy lófasz lesz itt, nem fürdő, de nem is baj, mer' a sok turista csak megzavarta volna a nyugalmat, sőt, talán még a Panorámából is táncházat csináltak volna.


Következik: Benőke és Faja a seggére ver nyolc kilónak - Szombat, Panoráma - Vladiék malacot ölnek

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr3999399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimaymay 2009.03.13. 08:47:14

háát nemtom... én érzem csak úgy, hogy ez a post kicsit elüt a többitől ? azért ezen nem hugyoztam be a röhögéstől, de mindenesetre a maga szokásos módján tanulságos ez is.

üdv,
Tarda Turist

AP! (törölt) 2009.03.13. 08:52:11

nekem meg kurvára tetszett, mondjuk top5be biztos jelölném :)

winston01 2009.03.13. 09:04:45

Hallod, gecó! Ilyen Panorámás pólót hol lehet újítani?

anti-reklamator 2009.03.13. 09:05:10

Mé' kellett má' zárójelbe tenni a legjobb részt? Eztet itten -> (Akkor persze nem, mikor a Maldívon kúrt a búvároktatóval és összeszedett valamit, amitől Zsorzs répája majdnem leesett, meg amikor a feka kertész farkával a szájában találta a férjura, amitől végül betelt a pohár.)

pityke8 2009.03.13. 09:08:00

Szerintem is az egyik legjobb!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2009.03.13. 09:18:10

A zárójeles rész meg a szétdobált kotonos bekezdés classic!:)

Csak így tovább!:)

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.13. 09:18:34

Tipikus falusi polgi-etetős. Hejj, mennyi ilyet átéltem én is :D
Jól megirtad, nekem tetszik.

-Feco- (törölt) 2009.03.13. 09:22:03

Vazzeg, ez a "következik" duma a végén - megakadt a ketyerém a röhögéstől, így kell ezt csinálni. Lassan jöhet a gúgli éd, azt lesz annyi péned hogy veretheted a panorámába vagy a vájt partin legközelebb... :) Így tovább, napi betevő tardai sztorit nekünk.

Pippike 2009.03.13. 09:22:04

"ott a part tele van szétdobált kotonnal, meg buli után mindenki oda brunzol, basszátok meg, a germánoknak kiég a szemük, ha a patakból lesz a gyógyvíz."

Cukor..

jimaymay 2009.03.13. 09:27:51

bazzz, én nem azt mondtam, hogy szar a post, csak, hogy kicsit eltér stílusban a többitől. ez inkább ilyen komolyabb hangvételű, kevesebb poénnal, de ettől függetlenül határozottan nem rossz.
már el is kezdtem gyűjteni a HUF egy nyári tardai lastminute nyaralásra :-)

Pepin bácsi 2009.03.13. 09:32:04

Baszod,elképzeltem ahogy a germán nyugerrek tardarizálnak a gyógyvízzel a patakparton a szétdobált kotonok között...

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.13. 10:05:47

winston01 2009.03.13. 09:04:45
Hallod, gecó! Ilyen Panorámás pólót hol lehet újítani?

Nem te vagy az első ezzel, szóval van póló, meg lesz póló, még jobb.

tarda.blog.hu/2009/03/13/panorama_polo_konteszt

mybollywood 2009.03.13. 10:14:34

'Akkor persze nem, mikor a Maldívon kúrt a búvároktatóval és összeszedett valamit, amitől Zsorzs répája majdnem leesett, meg amikor a feka kertész farkával a szájában találta a férjura...'A maldívosról a Derült égből Polly ugrik be, a kertészesről meg a Született feleségek. Szegény Cicu,válik...:-(

greggrant 2009.03.13. 11:16:31

Oszt a polgi még csak nem is zizegte a fülibe cicuskának, hogy 'felmegyünk a patakho' oszt ha ott találsz bennem gyógyvizet, ami feltör, akkor talán le is fúrunk majd valahova'?

pblue · http://www.savingprivateblue.net 2009.03.13. 11:28:11

hat azer ez varhato volt, kurvara nem vagyok meglepve. sot azon se lennek, ha pesten meg elkezdene pornozni vagy ilyesmi miutan gecire elege lesz az eladoi munkabol valami westend butikban

Pilgram (törölt) 2009.03.13. 11:34:46

jó volt ez baszod, nem sírva röhögős, de magyar való':)
a plebsz követelte, s nathan teljesíté a kérést, s megteremté a pólóprojektet.
kontesztre jelentkezem, olyan póló lesz, hogy vájton fogják árulni ezeröté'!

Levcso 2009.03.13. 11:37:17

@mybollywood: Jahhh...nekem is...a "büvá' kiroá"..:D

Jó ez a post is, tényleg más, de kellett!!!

Ezek még a Panorámából is táncházat csináltak volna??? baszod...
Elképzeltem ahogy a németek literes korsóval dülöngélnek a schramli zenére (vagy sramli???)

tomi888 2009.03.13. 11:59:22

A Gömböc-patakos rész nagyon üt:D:D:D

feltételes reflex 2009.03.13. 12:46:47

Nincs itt semmi baj. Cicuka férjhez megy majd Stadler Józsi bácsihoz, azt kész.

hoel 2009.03.13. 13:30:07

Nathampkám, megijesztett tegnap az a sok házassági ajánlat? Elkényeztetted az igen tisztelt publikumot- hogy tibinek is jusson valami- azt most ez nem volt annyira vicces. Baszod.

Celtic 2009.03.13. 14:38:09

Hat elkepzeltem, ahogy a ket kiszikkadt zsemle kozott liffeg egy szelet lazac :) Nagyon utos volt :)

kiafaszhanemen 2009.03.13. 14:43:18

eddig-mindig jó.....király vagy!(zárojeles tényleg a legjobb)

Miss Marple 2009.03.13. 15:02:56

Jóvót. De ez, gondolom, nem lep meg. Hát azér írtad, hogy jó legyen, ugye.

golyo1974 2009.03.13. 15:28:14

Soha nem írtam még semmire, nem is regisztráltam be sehova, de ezt nem hagyhattam ki!!! Tényleg teljesen rá vagyok kattanva, mesélem fűnek-fának, hogy mennyire ott van a toppon!!! Még nem értem az elejére (okos módon hátulról kezdem...) mindenkit pattantok ide!!!! Köszönöm

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.13. 15:31:33

@golyo1974: köszönöm, örülök
@Miss Marple: hogy nektek jó legyen, nekem kétszer jó volt tegnap este ;)

LacókaSillyófok 2009.03.13. 17:29:49

Nekem ez is bejött,várom a következőt.Húzzá bele!

LacókaSillyófok 2009.03.13. 17:32:52

Ja! meg legyen xxxl-es póló is,mert kurvára 52-es karom van.Na,ezt ne vedd fenyegetésnek.Vagy de.

Tsabi 2009.03.13. 17:44:42

En bevallom mar elore sajnalom, ha vegeter tenyleg a 100. resszel. Nathanp 4 president , csak igy tovabb :)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.13. 19:08:57

" Pepin bácsi 2009.03.13. 09:32:04
Baszod,elképzeltem ahogy a germán nyugerrek tardarizálnak a gyógyvízzel a patakparton a szétdobált kotonok között..."

bravó Pepin bácsi, szvsz ez a mai legjobb komment.

gyutyka 2009.03.13. 19:20:43

Folytasd!
Ne kelljen gondolkoznunk mint Izomtibinél!

danesdzsu2 2009.03.13. 20:17:16

Jó volt nathanp, szerintem az eddigi legjobb.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.03.14. 06:33:09

Szerintem is westendes butik -> porka lesz az irány a Cicukának.

hgf 2009.03.14. 16:20:05

Kedves Fiatalember, aki írod ezt a blogot! Vén, sokat látott ember vagyok, és a korom adta bölcsességnél fogva tudom, hogy ha te egyszer abbahagyod az írást, elviszen téged a népharag. Hát csak fogadd meg, fiam, a jótanácsot: te ezt bizony életed végéig fogod írni, akkor is, ha tényleg abbahagyod száznál (ha érted, miről beszélek).

(Amúgy huszonöt vagyok, de pl. Szomáliában az már soknak számítana.)

Celtic 2009.03.15. 17:53:25

Mar lassan 60 oraja nem tudjuk, mi tortenik Tardan :( A szombati Panorama? A disznovagas? Borzalmas, idegorlo ez a varakozas, baszod :)

TeasingAngel 2009.03.15. 22:35:32

@Celtic: most komolyan! én is nagyon várom, de közben mindíg ott lebeg a "100" a szemem előtt - vészes sebességgel közelít
süti beállítások módosítása