Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.03.04. 08:00

Huszonnégy

Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a fíling.

A nagy White-partira már hónapokkal előtte készültek. Benőke összeszedte az arcoktól a belépőre a zsetont, azt' a Kockával megvetették a zsugákat a Nyugatinál. A csávó persze megforgatta a lóvét, hallod, kilóötven egybe' ritkán van nála, be is vásárolt a Mercis arcnál, mondjuk kedvezményt lófaszt se' kapott, ráadásul elmaradt a House Classics, ahol árulni akart, azt' jó két hétig ködösített a srácoknak, mire a pénzénél lett, mákja volt, hogy végül a Faja egy spanja átvette egy az egyben a sok szart, úgyhogy neki pont ingyen volt a jegye, azt' a kedélyek is megnyugodtak Tardán.

Az volt a mondás, hogy két kocsival mennek, az autószerelő Robi meg a Berda Miki vezettek, az Anti meg a félhülye szívós csaja, az Elza, Misike, a Nándi, a MAD RICH, Iván meg a Benő volt a teljes csapat. A Faja meg a Kocka meg csatlakoztak. Délben volt az indulás, még megálltak Lidl-ben szittyóért, azt' rögtön meg is bontottak egy fehérrumot, meg pezsgőt, Antinál full hangerőn ment a Tiesto, volt pörgés rendesen. Anti okosan hozott széntablettát, azt' el is osztogatta, mer' az milyen tré, hogy amikor odabasz a buli, rájön az emberre, és akkora sorok vannak a kló előtt, mint állat, inkább vegyük elejét, mondta, és hát volt benne ráció, na. A Robi kocsijában beszart a magnó, aki ott utazott, nem is piázott, csak bealudtak volna, a MAD RICH a shell-kúton át is kéredzkedett a Robihoz azzal, hogy befordul, ha nincs BPM, Elzát rakták át helyette, neki nagyjából úgyis mindegy.

Antiék úgy kettő körül álltak be a mélygarázsba, már lent állt egy '88-as 3-as bömös, FELNI-1 rendszámmal, ajtók nyitva, dübörgött a trance, a három kopasz meg bent pumpált a verdában, már konkrétan rendben voltak. Ment is az SMS a Robiéknak, leálltunk, most beállunk, C79-hez gyertek, geci. Azok meg defekt miatt késtek vagy egy órát, elég zord volt az arcuk, mák, hogy a Robinál volt kezeslábas, mer' ő eleve fehér cuccba jött, nem külön hozta reklámszatyorban, mint a többiek. Mire begördültek, a Faja meg a Kocka is megérkezett, velük együtt snellben rádobtak, hogy utolérjék a csapatot. Nem ment gyorsan.

Este hétre nagyjából felélték a Kocka készletét, meg a rövideket, már igencsak rá voltak feszülve a bulira, meg lassan szállingóztak a népek is, pont vége lett a Paul van Dyk cd-nek, lehetett szusszanni, hogy huh, geci, amikor beállt kettővel melléjük egy olyan fehér Tranzit, aminek még az ablakai is fehérek voltak, meg az összes műanyag rész színre fújva, és kiszállt belőle öt olyan pina, baszod, hogy kész. Combig érő fehér platform csizma, fehér forrónaci, meg egy top mindegyiken, a Misike csak suttogni merte a Nándinak, hogy aztakurva, milyen lesz ez, tesó. Egy ilyen majdnem ötvenes arc volt velük, az vezetett, akkora strasszos D&G övcsatja volt, baszod, mint a Misi feje, köszönt rendesen, elővett vagy három üveg tekilát, bekúrt full hangerőn egy Sterbó lemezt, azt odaszólt a csapatnak, hogy melegítünk, kis barátaim? Kész, bazmeg, mennyország. Olyan tánc lett, meg tekilázás, mint atom, meg a fiúk mobillal fotózkodtak a fullos bulákkal, a végén a felnis arcok is odajöttek, hogy milyen warmup ez, gecó, hadd mozogjunk mink is, azt' egy óra múlva ingyen nyomatták a bogyókat mindenkinek egy ilyen centrumos dobozból, olyan nem volt, hogy kösz nem, mer' akkor nem vagy ember, geci, szóltak, buli van, tegyél rá, meg minden.

A Tranzitos arc megengedte, hogy a srácok átöltözzenek a kocsijában, az már nem ment gyorsan, külön móka volt, hogy mindenki megtalálja a saját partiruhás szatyrát, a Berda Miki, mivel alapban nem volt fehér gatyája, egy régi feketét fújt le Neolux-szal még otthon, de nem száradt ki rendesen, össze volt ragadva, azt' ahogy szétszedte, volt, ahonnan lejött a festék, elég szarul nézett ki, de a sprét elhozta, volt annyi esze, szóval körbefújták megint az arcot, na ezt meg a környékükön melegítő arcok fotózták vinnyogva. A szívós Elza meg nagy ügyesen felvette a sárga trikóját, az Anti ott őrjöngött, hogy nem fognak beengedni bazmeg, vágod, hogy világos cuccban kell lenni, de a sárga világos, vigyorgott a picsa, de nem eléggé, baszod, így nem jöhetsz be, akkor meg már persze pityergett a kiscsaj, de aztán került egy tísört, L-es, az egyik bomba picsa csomót kötött rá a hasánál, meg levágták az ujját, szóval nagyjából fél éjfélre mindenki buliképes lett, már ami a ruhát illeti. Az Iván meg a Benő arca kezdett leesni, konkrétan már azt hitték, bent vannak a buliban, kérdezgették ki játszik, meg hol lehet fényrudat venni. Erre annyira rákattantak, hogy elbóklásztak a buszpályaudvarig, hallod, ott meg már nem volt zene, azt' egyre jobban úgy érezték, hogy már a buli után vannak, leültek egy padra, azt' a Benő megszólal, hogy ez de jó volt, bazmeg, ja. Aztán fél óra kuss. Egyszer csak az Iván beflessel, felugrik, te miről beszélünk bazmeg, benn se' voltunk. Na, erre úgy lassan rájönnek, elindulnak vissza, megkeresik a C79-et, de már csak üres üvegek, meg egy tonna csikk van a verdák körül, ezek bazmeg bementek. Valahogy felbóklásztak a kapukhoz, megkérdezték a beengedőket, hogy mennyi az idő, fél négy volt, de persze bementek, a buli fullon, mindenki készen, de ők egy kicsit már be voltak lassulva. Egy fél órát próbálkoztak a tömegben, hogy hol lehet a brigád, de nagyjából esélytelen volt, a D&G öves arcot megtalálták, de a spanjaikat nem. A bárpulthoz nem nagyon lehetett odaférni, gondolták, kimennek a faszba, keresnek egy non-stopot valahol, mer' egy sör kurvára kéne.

Kábé hatra értek vissza a kocsihoz, akkor húzták le a bulit is, a haverjaik még pörögtek, mint gép, kivéve Elza, az be se' ment, ott aludt a kabátok alatt a Robi kocsijában. Ment még egy kicsit az after a verdák mellett, de jöttek a biztonságiak, hogy most már be lehet fejezni, meg meg lehet nyugodni, szóval beültek a kocsikba, azt' délig kókadozott mindenki, mire a sofőrökből kiment a pia.

A hazaút sima volt, egyszer álltak meg, hogy az Elza tudjon hányni, aztán otthon öt napig nem szart senki a sok széntabitól, egymást hívogatták, hogy kinek sikerült már, a Robi már orvoshoz akart menni, de aztán az volt az ötlet, hogy igyanak savanyú tejet. Bejött.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr95976943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trenton 2009.03.04. 08:41:17

Első...:P

jaja, köcsög vagyok, tudom :D

Trenton 2009.03.04. 08:48:55

a legjobb szociológiai tanulmány a partihuszárokról..áááhhh :) össze kéne kötni Titeket izomtibivel..:D

bad little girl 2009.03.04. 08:57:48

Így buliztok ti? :-) jó is az a Lidl-s fehér rum …..:-)
Ez ütött jót röhögtem :-)

hhh. 2009.03.04. 09:37:52

ez naon ott van;)

Trenton 2009.03.04. 09:38:20

@kisdarab állat: Te minden poszthoz csak fikázol faszcibálókám?

stellaz1 2009.03.04. 09:41:22

Nem tudom eldönteni, hogy szatirikus írás vagy a véres valóság (az írás háromnegyedéig még erősem viccnek gondoltam) :)

zec21 2009.03.04. 09:47:24

Nem rossz, csak kicsit vidékies...

ironyice 2009.03.04. 09:50:13

10 pontos story :)

zec21: Gondolom mivel Tarda, nem egy Megacity... :)

sunblind 2009.03.04. 09:54:06

a neoluxos az komoly. :D

potyesz 2009.03.04. 09:59:01

rumbol is kizarolag FEHER :) nagyon ott volt a mai szosszenet is :)

-Feco- (törölt) 2009.03.04. 10:00:03

@stellaz1: félek hogy van valóságalapja a sztorinak.... :)

dr. Wilbur Swain 2009.03.04. 10:00:44

Rejtő Jenő meets XXI. század :D

Óriáspolip úr 2009.03.04. 10:01:22

:):):)
Ez nagyon jóóó...
Szét röhögtem magam
Némi öniróniával gondoltam vissza 16 éves koromra... :)

travellingband · http://travellingband.blog.hu/ 2009.03.04. 10:02:06

Gyerekek, ez zseniális. Annyira valós, hogy hű. Aki látott már hasonló vájtpartis szerencsétleneket, az tudja miről van szó.
Gratula!

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2009.03.04. 10:14:06

Jújbazmeg. Fetrengek.
Kurvajó.
Mingig.
Szobrot az írónak.

Gazz 2009.03.04. 10:18:01

Hát, asszem nembánom hogy én nem ilyen világban nőttem fel. Az írás kurvajó, de ezek a partyarcok kib. szánalmasok.

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.04. 10:22:39

nah, én úgy várom, legalább itt külhonban, h egy ilyen vadkörte leállna egyszer hőbörögni, h ők tök nem is ilyenek. de sosem...

pedig voltak white-on a tóniék is, nagy balhé volt, csaja elugrott piáér egy négy órára, és bazzeg utána azok a kibaszott uvé fények..hát szóval lehetett látni h alaposan leöntötte valaki a csaj a fehér nacóját meg a száját.

Trenton 2009.03.04. 10:27:23

@izomtibor: postot akarunk az egész történetből!!! :D

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2009.03.04. 10:34:40

Hát nem volt ez sokkal másképp a black partykon sem (értsd: metállatok), csak rum helyett sör, VBK, házipálesz, kevert rumpuncs.
Valakitől távol áll az ilyen parti, van, aki imádja, és van, aki csak leszólni képes, mert frusztrálja, hogy sosem tudott jó nőt összeszedni. :)

Hillaes 2009.03.04. 10:52:26

Ez a történet nagyon ott van!! A munkahelyen sikerült vele mindenkit megfertőzni. Gyorsabban terjed a blog híre mint az influlenza.

Levcso 2009.03.04. 11:11:34

A warm-up bekezdés a legjobb, azon sírtam...:D
"melegítünk, kis barataim?"

ssüni 2009.03.04. 11:16:24

@izomtibor: úúúúúúúúúúúú...! K.O. :)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.04. 11:17:21

Gratulaálok.
Muhaha, minimum két Nobelt (irodalom, kémia) a szerzőnek:-)

A kedvencem a vége:

"A hazaút sima volt, egyszer álltak meg, hogy az Elza tudjon hányni, aztán otthon öt napig nem szart senki a sok széntabitól, egymást hívogatták, hogy kinek sikerült már, a Robi már orvoshoz akart menni, de aztán az volt az ötlet, hogy igyanak savanyú tejet. Bejött."

greggrant 2009.03.04. 11:19:09

oszt' semmi extra a tranzitos bulákkal, semmi zaftos részlet? ehhh... :)

Bugajozsinemszepgyerek 2009.03.04. 11:48:25

Odabasz rendesen! Átérzem és jó emlékeket ébreszt az írás, baze, ilyenek voltunk mi is. :)))

anti-reklamator 2009.03.04. 11:58:55

Nem tartozik szorosan a Tmához, csak eszembe jutott, hogy egy jó kis szórakozó helyen az UV csöveket lecserélték szolárium csőre... :) Aki a pultnál ült egész este, az másnap rákvörös lett!

Ludas Matyi Online · http://ludas-matyi.com 2009.03.04. 12:16:23

Az írás teszi érdekessé a storyt:)
Gratula.
Persze lehet, hogy az elázott agy rulez :)

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.03.04. 12:21:38

A görbe tükör tényleg jó, és a nagy átlag sajnos valóban ez.

Kár volt kisarkítani a vájt partira, mert a társaság viselkedése nagy hasonlóságot mutat a legtöbb fiatal szórakozni vágyó társaságéval; legyen szó elektronikus tánczenéről, törtütemről, rokkról vagy éppen metálról.

Levcso 2009.03.04. 12:32:02

@greggrant: Igen, nekem is hiányzik még pár story. Mi történt odabennt? Nem hiszem, hogy Nándinak vagy a Kockának eseménytelenül telt a páré...

4tuna · http://veletlenek.blog.hu/ 2009.03.04. 12:51:40

Höhö, ilyenkor örülök, hogy én rockeresebb lúzer voltam anno :D
Az se jobb, de azért...

untitled808 2009.03.04. 12:52:53

Silány, primitív gépelés.

TeasingAngel 2009.03.04. 12:53:59

@John Preston: na de akkor lemaradtunk volna a posztot kísérő gyönyörű képről :D

Dr. Panasz Muki 2009.03.04. 13:00:19

"partiruhás szatyor" - jujujujuj de fájt!

Trenton 2009.03.04. 13:02:13

@untitled808: silány, érdektelen senkiházi vagy...:)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.04. 13:02:41

@untitled808: a tipikus: judapestezés, cigányozás, mindenhol mindent leszarozás, jobbantudás (csak így belenézve eddigi kommentelői munkásságába)

ettől halad a szekér előre!

Trenton 2009.03.04. 13:07:46

@untitled808: sikerült belenéznem nekem is az eddigi "életművedbe"....hát csak az jön le, hogy egy retardált, ráérős kis csicska vagy :)
ja, és a sopronis reklám eredetileg kanadai, csak hogy még egy pofont adjak a kurva nagy tájékozottságodnak..;)

szépmező 2009.03.04. 13:09:33

valakinek sikerült becsajoznia? :))))


egyébként az ilyen sztorikat a népek kabarékban hallgatnak, kár hogy akár igaz is lehet.

ilyenkor örülök hogy ellentektüell vagyok :)))

Radír 2009.03.04. 13:13:59

Na lesz blog tali????

BushDoctor 2009.03.04. 13:29:37

John Preston > nem tudom milyen tört partin látsz te ilyen agyatlan fehér ruhás automosós parasztokat. Ne képzelődj.

nestara 2009.03.04. 13:36:07

Nagyon sarkalatos, de van benne ráció! Maga a sztori szórakoztató. Ennyire azért nem parasztok a discopatkányok. Minden esetre a vájtparti szerintem röhej: sok ribanc és sok köcsög kis pöcs veri magát, de csak mindd birkák, szép fehér birkák.

gyutyka 2009.03.04. 13:39:29

Grat.És Tibor is bevillantott!

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.03.04. 14:01:34

@BushDoctor:
messze nem a fehér ruha a lényeg. Az csak a buli jellege miatt van. Létezik Sensation Black is, ahol meglepő módon feketében vannak...

bátorifrigyes 2009.03.04. 15:59:17

Hírnök
Jő egy új népi író, a Szabó Zoltán megszegte vidéki ugar dolgos magvetője.

Kar
Faszom, jól nyomod, geci!

mybollywood 2009.03.04. 17:42:24

te nem szoktál stand-upolni???ha nem, akkor itt lenne az ideje elkezdeni...vagy írhatnál poénokat Sanyi bácsinak is.mindenkettő jó della,believe me...:-)

Celtic 2009.03.04. 17:49:34

Nagyon jo :) Ugyan en is inkabb a rockosabb fajtaba tartoztam fiatalabban (igaz, akkor meg partyk sem voltak), de nekem is sikerult magam neha kiutnom a buli helyett...

Kozben rajottem, szamomra ez ugyanaz irasban, mint kepben a Bloff, A ravasz, az agy...ugyanazok a szerencsetlen luzerek, csak mashol es masban luzerek.

Miss Marple 2009.03.04. 18:25:11

Merőben új horizontokat nyitogat számomra ez a blog. Szerintem én egy másik Magyarországon élek, de legalábbis búra alatt. Vagy egy befőttes üvegben. Jaj.
Az illusztráción szereplő töltött fehér nacik csak emelik az est fényét.

((( ugye tudod, nathanp, mennyire szeretlek, de muszáj szólnom: a harmadik mondatban a "meglegyen"-t egybe írják, neharagudjneharagudjneharagudj)))))

Miss Marple 2009.03.04. 18:26:26

az egybeírjákot is egybe kell írni, basszam meg

bad little girl 2009.03.04. 18:40:29

Némi iróniával gondolok vissza a”kamasz” koromra ezt olvasva……bár mentségemre szolgáljon, hogy”gyerek”voltam nem PUTTÓ :-):-),de némi hasonlóságot bírok felfedezni.
Vagy sokat megélt, Mr nathanp, vagy csak ennyire nyitott szemmel jár.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.04. 18:46:14

@Miss Marple: köszönöm, javítva! szólj mindig, kérlek.
nem élsz máshol. hallga' csak... :D

hoel 2009.03.04. 19:09:32

@bad little girl: Vagy nagyon jól tud irni . Tarda a csúcs !

Cipó 2009.03.04. 19:19:25

Odaköltözöm Tardára. :-)
qva jó a blog. szétröhögtem magam.

bad little girl 2009.03.04. 19:36:17

@hoel: igen, valószínű, de valami vizuális élmény kell ehhez, ez nem jöhet csak úgy zsigerből :-)

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.04. 19:57:13

kikérem magamnak, basszod...
amit én én küldtem be megoldásnak az mijér' nem lett javítva...?

"Kész, bazmeg, menyország."

2 ny
:))

Celtic 2009.03.04. 20:45:05

@bad little girl:
Norman Mailer jut eszembe, aki (asszem) 25 evesen irta a Meztelenek es holtakat, amiben a II. vh-ban szolgalt osszes (amerikai) embertipust felvonultatja, egyszeru kozkatonatol a tabornokig. Egyszeruen keptelen voltam elkepzelni, 25 evesen honnan tudhat ennyit a tarsadalom ennyire mas "rangletran" allo tagjairol.

Celtic 2009.03.04. 20:47:41

Hamradszor ujraolvasva:
Ez a "House Classic" milyen lehet? Slagerradio-tipusu hakni a masfel eve eltunt oreg DJ-kel? Es igy harmadszorra derengett fel, hogy mi ez a "feher" meg "White", eskuszom, aszittem, valami zemakar vagy DJ az illeto.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.03.04. 20:55:32

@Celtic: mailer tapasztalta a II. vh.-t

itt egy kis esti mozi az érdeklődőknek...

www.youtube.com/watch?v=u9vrWvvJUEc

gelsystem 2009.03.04. 21:32:02

überfasza!!!!!!!
ez a legFONTOSabb!!!!
reggel ezzel kezdtem, most este ezzel fejezem be:)

Celtic 2009.03.04. 21:58:21

@ufó - a táncparkett angyala: Eddig oke, de en is voltam katona, megsem erzem, hogy egy alhonved es egy Czinege gondolatait ugyanugy ismerem. Pedig Mailer-bol ez sut es ezt nem ertem.

(Ott van a Most es mindorokke vagy a 22-es csapdaja, egyikben sincs ekkora ugras a ket szint kozott, a Svejk vagy a Nyugaton a helyzet meg iylen szeompontbol teljesen mas. Namindegy, ez total offtopic :)

A filmet nem lattam, koszi, megprobalom megszerezni.

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.03.05. 05:41:44

@ufó - a táncparkett angyala: mer' nem értetem, mit nyökögsz, baszod :D
köszi, javítva!

kovacsattis 2009.03.05. 10:40:35

A legjobb post. Ever.
:D:D:D:D:D:D

petyace 2009.03.06. 05:23:45

@nathanp: leborulok nagyságod előtt! tegnap délután keveredtem erre a posztra(a másik írófejedelem, tibi posztjáról) és most meló után egyszusszra végigolvastam az egészet. az összes karcolat gyöngyszem, a szereplőket szinte egytől-egyig ismerem(mármint a típusokat). a te és tibi munkásságából hálivúdban kasszasikereket gyártanának nagyüzemben és milliomosok lennétek egykettőre! na mindegy, remélem nektek is beüt vmi, mert nagyon megérdemelnétek! nem akarom tovább "szopni a faszotokat", megyek aludni, mindenesetre rejtő és karinthy megnyugodhat, megvan az utánpótlás!

Gerik001 2009.03.06. 09:55:14

vinnyogok ugy röhögök. :)

Forgatokönyvet kénne irnotok tibivel. :)

Koori 2009.03.07. 15:42:49

gyakorlatilag allva tapsolok, az uccso bekezdes az pedig irodalmi remekmu:))))

RobiHu 2009.05.15. 12:36:42

Ez király volt... :-) szétröhögtem magam... remélem idén is jöttök!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2009.05.26. 11:07:00

nathanp köszi a széntablettás túlélőfortélyt, imába foglalom a nevedet érte. trekkbekk (idelink) vagy mi a jó ég:
http://b-oldal.blog.hu/2009/05/26/sensation_white_fulueknek
maradok tisztelettel

Matyko 2009.05.26. 13:56:31

Vegre egy jo blog!! :D
süti beállítások módosítása