Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.19. 18:00

Tizennyolc

Cicuka hozzáment egy svájci faszihoz. Hallod, ilyen nimfomán pinával még nem találkoztál. Konkrétan nem nimfomán, hanem faszmán a csaj, de nem az a fajta, akit lekúrogatnak a Panoráma mögött a szemetes konténerek mellett, vagy télen a ruhatár hátsó részében, ahova ötszázért engedi a Gizus a párokat tizenöt percre. (A ruhatárnál hajnalban két sor van a nagy bulikon, aki megy haza és a kabátja kell, meg aki szopatni akar.)

Cicuka válogat. Ő mondja meg kivel dug, így ugye nem dugja meg bárki, azaz nem ordas kurva, akit bárki megdug. Vágod. Na, ez kábé hatvan csávó, a leszopott pesti klubpromotereket nem számítva. A sörözős Peti bátyjával indult a sor még 14 évesen, ballagás után a Kisgömböcben, zárás után a biliárdasztalon. (A Gömbi a Panoráma elődje, akkor a pincében, ahol most a dancefloor van, két biliárdasztal, egy flipper, meg lengőteke volt. Ez is milyen, bazmeg, Panoráma, azt' egy alagsor ablak nélkül. Mondjuk fentről belátni a dombokat.)

Aztán gimi alatt ilyen művészekkel kúrogatott, hallod, az full jótékonykodás lehetett, olyan arcok, baszod, raszta szakáll, csontkeretes szemüveg, az volt a posztmodern, hogy Cicuka meztelenül táncolt Doorsra a Kőbányais üvegek között, a csávó meg közben festett egy zöld plecsnit kék vonalakkal, hogy az a múzsa szentélye. Kész. Aztán gyorsan életmódot váltott, ilyen rallis csávókkal kezdett el pörögni, egy tuning ladás arc vitte be a körbe, azt' onnantól típust választott amiben meg lehet rakni, Citroen, Peugeot, Subaru, a faszikra nem is emlékszik, mert sisakban tolták, de vágod, ő még a bukócsövekbe kapaszkodva is megőrizte a méltóságát, vagy mi a faszt. Bárkivel nem. Ja, max. a Donáld kacsás bukósisakos idiótával nem.

Aztán jött Pest, meg a pub korszak, akkor csak angollal dugott, meg persze tudta nélkül két angol szakos eltéssel, akik miután partiba nyomták és kimentek az erkélyre cigizni, majdnem lebuktak azzal, hogy hű bazmeg, amit Cicuka meghallott és rájuk is szólt angolul, hogy ejnye, boys, csak a csúnya szavakat tanuljátok meg? Vagy nem vágta, vagy nem akarta vágni, hogy át (és meg) lett baszva, ez a méltóság dolog, gondolta, hogy ha angolokat szedtem fel, angolokat szedtem fel, pont.

Az utóbbi időben - nagyjából két éve - ment ez a partizós stílus, amióta kutazik, mindig a Roxy ment a nappalos műszakba', azt' annyit mondogatták ezeket a bulikat, hogy egyszer elment és rákattant. Na, ott azért már voltak sztorik, majdnem megdőlt ez a válogatósdi, amikor egy bömösben kapott egy tockost, hogy ha már felszívtad kislány, nincs visszaút, csak pipa van, de ne kezezzé', mert akkor már arcossat kapsz, meg ilyenek. Mondjuk volt rendes csávó is, egy klubpromoter, az mindig leterítette a bőrdzsekijét az irodában a padlószőnyegre, hogy Cicu ne dörzsölje ki a térdét, bár az utolsónál félrenyelt a csaj, azt' ráköhögte a full load-ot a bélésre, a fickó rendes volt, mert hozott egy szivacsot a konyháról, de később nem erőltették, és VIP karszalag sem jutott Cicusnak a helyre.

Valami nagy veretős divatbemutatós hacacáré volt az egyik törzshelyén, amikor egy ilyen alacsony negyvenes droid francia akcentussal megszólította. Cicuka simán átnézett rajta, az ő szabályai, tudod, meg ilyenek miatt, de a faszi addig-addig nyomult, hogy odaült az asztalához, ahol ilyen öltönyös, karót nyelt mókusok ültek. A csóka atom belebolondult az első pillanatban, geci drága pezsgőt hozatott, meg minden, de Cicu full rezignáltan nézett el mellette. A fazon fűzögette, hogy folytassák ezt a bhutiful honverszésön-t a tóparton, milyen tópart Pesten, baszod, erre már Cicu is reagált, azt' a végén, hallod, még éjjel kivitte a Como-i tóhoz, ahol háza van, meg minden. Cicuka mérlegelt, oké, hatvan fasznál (+promoterfaszok) over, haza se' jött, a Swiftje az anyjáé lett, azt' a nyáron hozzáment a faszihoz.

Az esküvőn állítólag megtetszett neki egy félvér csógli, azt' lepippantotta, de ez szerintem csak kam, vágod, a Cicuka-legenda része.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr13946111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_UnderCover_ 2009.02.19. 18:46:28

Cicuka, cicuka ... A sörözős Peti bátyja volt az első.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.02.19. 19:12:29

a feneketlen tó pesten van...

de hát cicuka... ööö... nem volt feneketlen, ugye...?

deealer 2009.02.19. 19:15:40

" (A ruhatárnál hajnalban két sor van a nagy bulikon, aki megy haza és a kabátja kell, meg aki szopatni akar.)"
- remek hely lehet. :)))))

Jó kis post ez is

bad little girl 2009.02.19. 21:25:53

Cicus csak kereste az "igazit" :-):-):-)

hana 2009.02.19. 22:06:52

Mondjuk volt rendes csávó is, egy klubpromoter, az mindig leterítette a bőrdzsekijét az irodában a padlószőnyegre, hogy Cicu ne dörzsölje ki a térdét, bár az utolsónál félrenyelt a csaj, azt' ráköhögte a full load-ot a bélésre, a fickó rendes volt, mert hozott egy szivacsot a konyháról, de később nem erőltették, és VIP karszalag sem jutott Cicusnak a helyre.

LOLOL anyádvazzeg :D:D

Radír 2009.02.19. 22:11:37

Elég jofajta.Jo lenne ha ez is beindulna:)Més postokat!

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.02.19. 22:39:13

Ez zseniális, tesó. Ennyire tűpontos evolúció ami itt van, szerintem egy tinédzseres-szülős könyvben sincs.

alpári kocsmás szopatás -> művészcsávók -> rallisok, kocsi faszi korszak -> külföldi tagok -> házasság külföldi droiddal
(+ bulipromoterek)

A csógli lepippantása a végén olyan, mint i-re a pont. :D

nathanp · http://loscatrachos.blog.hu 2009.02.19. 23:47:38

@Nyelvész Józsi: köszi tesó, de te is látod, hogy jön a teniszedző, meg a legdurvább, amikor a kis tell vilmossal megy ultrahangra, de helyet cserél dr. Rabinnal, a sármos őszülő nőgyógyásszal :D

Mérgező Hulladék 2009.02.20. 09:59:51

@Nyelvész Józsi: azért van benne egy csavar, mert a művészek előtt szoktak lenni az autós arcok, 14-15 évesen.

Zerstörer 2009.02.20. 14:32:04

Pontosítanék én is:
A már golyóérett középiskolás kiscsajokat először a tesitanár szokta kúrogatni.

bad little girl 2009.02.20. 16:40:05

Pontosítanék én is: 1, maszturbációs élmények Jon Bon Jovi klipjére.
2, tesitanár bevezeti a „mélytorok” rejtelmeibe
3, jönnek az optikai tuningos menő csávók a kettes golfokkal
4, majd az intelektuál „kollégiumi”élmények
5, party csávók….laza cumi 1-2csíkért 
6, majd a felismerés: házasság egy gazdag, sármosan őszülő 45 évessel akivel egy idő után már szexelni sem kell mert fel sem áll neki, tehát kezdődik elölről az egész sor ….:-)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.02.21. 14:19:40

A legjobb rész szerintem az angolos szekció.
Kész szerencse, hogy ez a blog csak fikció! :-)

lr 2009.02.21. 18:10:54

"a faszikra nem is emlékszik, mert sisakban tolták, de vágod, ő még a bukócsövekbe kapaszkodva is megőrizte a méltóságát"
LOLlypop
süti beállítások módosítása