Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.11. 11:00

Tíz

Hétvégén a Panorámába' megint ilyen szögelős buli volt, okos az arc, aki csinálja, péntekre teszi, mert igény van rá rendesen, de ha mindig ilyen odabaszós bulik lennének, a fankira gerjedő harmincas arcok elszoknának, pedig ők költenek igazán, vágod, foglalnak asztalt, vacsoráznak, nyomatják a koktélokat a buláknak, meg minden. (Amúgy a Panoráma egy ilyen tatai vendéglős arcé, semmi maffia, korrekt a csávó, csak a találgatások mennek, ki védi a helyet, mert úgy öt éve, amióta csinálja, nem támadták be, se' kopaszok, se' a yard.)

Szal' pénteken volt ez a düjjüm-düssüm buli - vágod, kint a klón, vagy a bejárat előtt ennyi jön át, düjjüm-düssüm-düjjüm-düssüm - de sem a szlovák gyerek, sem a sörözős Peti nem árult, egy után már ment a tudakozó rendesen, tudsz valakit, tudsz valakit, aki tud, ilyenek. Már a Vladimirt is hívták, aki köztudottan nem rajong az ilyen bulikért, alapban rokker, RHCP, Nine Inch Nails, ilyenek mennek nála, viszont sok spanja van, kis haszonért be tud okosítani egy-két dolgot. Na, most egy délutáni lájtosan bebaszós röfögés után hívogatták, nagyjából este hat óta aludt, így hajnali egykor full frissen ébredt, aztán mondta, hogy a kurva anyátokat, ha ez kell, legyen. Fogott vagy két levél Aszpirint, baszod, azt' ilyen százas csiszolópapírral lekerekítgette őket, meg vizes késsel az egyik oldalukra duplavét vésett. Két óra alatt megvolt, utána lekocogott Panorámába.

Így három táján a kis droidok már full készen voltak, akcióban volt a Bols, kezdtek megülni rendesen, Vladimir beült egy bokszba, azt' mint az okmányirodánál, geci, álltak sorba' előtte a kis csírák. Kettő-ötért adta el az Aszpirin darabját exnek, hat-hét ilyen kólásüvegtestű ekihuszár aztán izzadtan fényrudazott tőle reggelig, mondogatták is, hogy ez a fauvés cucc erősen rendben van, üt mint atom. Annyira bejött nekik a semmi, baszod, hogy a Nándika például másnap zéró alvással simán felpakolta a kihalt nagymuterja súlyos szekrényeit a padlásra a bátyjaival, csak hétfőn vette észre, hogy úgy meghúzta magát, hogy kajakra nem tud balra nézni.

A Vladimir teljesen beindult, hogy mostantól rááll a nagyüzemi gyártásra, de a bratyója lehűtötte, hogy felejtős, mert ha egyszer beleszalad ezzel a szarral a szlovák gyerekbe, csúnyán meg lesz baszva. Meg ez amúgy sem az ő világa. Ennyiben is maradt az egész dílerkarrier.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr96936488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maaajkül 2009.02.11. 11:53:34

"azt' mint az okmányirodánál, geci, álltak sorba" :D

Ez igen szemléletesre sikeredett.

hoel 2009.02.11. 12:28:57

Ez a blog + szlenblog + modoros nagyjából elég a napi röhögésadag biztositásához.

Mitya Ivanov 2009.02.13. 12:52:43

nesze neked N I N
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Levcso 2009.02.13. 17:44:52

wáháháhhh....kész vagyok gecó...teccik! hajrá

Hülye aki elolvassa! 2024.02.06. 17:57:54

Most találtam rá erre a blogra? 2024-ben?
Taknyosan, hörögve röhögök
süti beállítások módosítása