Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.06. 21:00

Hét

Csúnya sorsa van ennek a Gézának, baszod, Vladimirék sem tudják hová rakni, mert ugye buzi lett úgy a gimi végére, de koleszos volt Veszprémben, szóval a bebuzulást, a folyamatot, érted, nem vágták le, mert csak hétvégenként látták, az anyjánál csak evett, meg aludt, nem nagyon vegyült a végén, csak metszegette a rózsákat, meg építgette a sziklakertet csobogóval, mondjuk ebből már sanszos volt, hogy nem százas, de igazán senkinek nem tűnt fel.

Benő, amikor pesti volt, egyszer látta, grasszáltak azzal az Ágival a Dunakorzón, ott futott bele, szevasz mi van, á semmi, egy Relay-ben nyomom, mondta a Géza, nem basztatnak, egész nap olvasok, nyugis, a havert várom, látom te is megvagy, szevasz. (haverral látták visszafelé, amolyan kéjencfejű ötvenes, kis bajusz, galambszürke zakó, fullra nem vágási, ez mitől haver, de akik gimibe mentek, amúgy is kattantak)

Azt' a Panorámába', geci, most a farsangi diszkóba berobbant ebben a travi cuccban, és már az volt a neve, hogy Geisa. Na, ez nem az a közeg, baszod, beöltözve két pap volt, a Vladiék egy spanjukkal Athos-Porthos-Aramis, két nővérke, meg a három kövér bula; tanítónőnek, pálcával, meg szemüvegbe'. Géza-Geisa full komolyan vette a visszatérést, ami rögtön kamináut' lett egyben, ami azért eléggé besokkolta a csapatot. Hallod, a farsangi buliból ilyen kerekeasztal-beszélgetés lett, pedig egy győri DJ jött, mindenki rá volt állva a hepajra. Deviszont így ment  az érdeklődés frankón, gyökér Iván mondjuk ilyennel, hogy faszod azér' van-e, de a többiek korrektül kérdeztek, hogy hétköznap is így öltözöl, meg apád mit szól, meg ilyenek.

A Geisa-Géza elmondta, hogy az Astorián ilyen buzivadászok csúnyán leverték egyszer, eltört az álla, hat hétig szájzára volt drótból, és Knorr cuccokon élt, amit a fogai között szipogott fel, ami jó volt, mert 68 kiló lett, de az akkori palija, valami tévés producer kibaszta, mert, hát tudod, szájzár, vágod, nem részletezném, és abban a hónapban a buziság a kisebbik baj volt, de azóta próbálja összerakni magát, és most lett egyben annyira  nagyjából, hogy lejöjjön Tardára, hogy ne mögötte susogják, mi a stájsz.

Az Iván itt felkiáltott, hogy a jövő pinája a segg, levert egy üveg jégert, azt' onnantól kezdve azon húzodozott a portával, hogy teli üveg volt, vagy sem. Geisa közben tiplizett.Valami kis fekete Clióval, állítólag.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr82924349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beautyqueen 2009.02.07. 10:11:41

faszán toleránsak ezek a tardai népek.
géza meg jól csapatja, nem kell gagyiskodni, "ezt ma már fel lehet vállallni"...

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2009.02.08. 15:58:04

Az Asztórijánál még jobb a Margit híd budai hídfőjénél elhelyezkedő Germánusz Gyula park! Meg állítólag a Népliget :-)

jpmjpm 2009.03.12. 09:43:55

"...mert, hát tudod, szájzár, vágod, nem részletezném..."

Hát ez kész!

jimaymay 2009.04.29. 11:18:42

" a jövő pinája a segg" :-) aztán levert egy üveg jéget ^.^
süti beállítások módosítása