Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nathanp 2009.02.03. 10:25

Három

Benőkének, mielőtt visszajött volna az anyjáékhoz, volt egy sztyuvi csaja Pesten. A bulánál lakott, a csaj bérelt valami kecót a körúton. Benő azt mondta az elején, reklámszínész, régen a teleshopban nyomatta a szeletelőgépeket, éppen nincs melója, a pina full belébolondult, gondolom az óriási bré miatt, nem is ez a lényeg, a csaj kivitte magával Thaiföldre négy napra. Vittek kétszáz dollárt, a csaj anyja adta, a szállás meg a kaja ingyen volt, annyi, hogy az Ági, így hívták a csajt, egyedül volt bejelentve, szóval Benő nem kapott karszalagot a félpanzióhoz, az Ági a táskájában hordta fel a reggelit, piritóst, meg sonkát, ilyeneket.

Este kavartak a városban, meg miniitalokat piáztak, amit a pina lopott a gépről. Be voltak már rendesen, amikor egy ilyen kráteres arcú tag bekóstolta őket, hogy van koksza, nem-e kell. Elsőre para volt, mert állítólag ott felakasztják a gecibe, aki tol, van is erről egy film az ausztrál színészgádzsival, de a négy-öt langyos ballantines lelazította Benőt, azt' győzködte az Ágikát, hogy egyszer élünk, meg vaduljunk, hadd szívjak a seggedről, nyaralunk, legyen mire emlékezni. (volt valami 2 megás olympus gépük, de a két ceruzaelem belefolyt, tönkre volt menve, az ilyen pálmafa előtt fotózgatós emlékük ugrott)

Szeventín dollárt hallott a csaj, de Benő végig ott búgott neki, nem nagyon figyelt, százasból batba' kapott vissza, a szobában jöttek rá, hogy az hetven volt dollárba', ami elég cumi, na mindegy, nyitják a pakkot, valami barnás szar van benne, nagyjából 10 perc kellett, mire rájöttek, hogy homok, baszod, Benőke begerjedt, hogy elkapja a fasszopót, le is ment megkeresni, de minden csóka ugyanúgy néz ki, vágod, fél óra múlva feladta, visszament, Ágika meg az idegességtől behányt, pont a párnájára, aztán a földön bealudt. Benő meg rettegett, hogy a thai biztonságiak rájuk rúgják az ajtót, mert valami térfigyelő felvette az adásvételt.

A többi nap elég csendben telt, ültek a szobában, ment a tévén a thai megasztár, azt bámulták, miután visszajöttek, a csaj mondta, hogy ez így nem fog menni, Benő nem is ellenkezett, fogta az adidas sporttáskát, bepakolt, kiment a nyugatiba, azt' hazajött.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarda.blog.hu/api/trackback/id/tr67919786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2009.02.03. 23:41:06

Életből kiragadott, alpári történet. :D

Burgermeister 2009.03.05. 13:05:04

ez akár a szakitosblogba is mehetne..:)

KCB 2009.03.16. 21:49:32

Nem mindig megy a szekér, egyszer szarban lesz és rácsodálkozik a világra hogy van amiért fizetni kell. Szép nap lesz mindenki másnak.

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2010.01.16. 00:51:41

Mekkora régi komment. Vajon hányan olvastak Tardát ANNO?? :D

kleinmeister 2010.01.16. 08:28:13

@Nyelvész Józsi: hárman, téged is beleszámítva :)

golyo1974 2010.01.16. 13:22:14

@kleinmeister: Te meg közben megnősültél és felvetted a nejed nevét :)

kleinmeister 2010.01.17. 10:54:38

@golyo1974: dehogy...elváltam és visszakaptam az enyémet
süti beállítások módosítása